01 Ιουλίου 2014

Η Ελληνίδα βασίλισσα του πορνό ονειρεύεται ένα Oscar...

Εχει κερδίσει τα μεγαλύτερα βραβεία στον χώρο του XXX cinema. Τώρα, η Σάσα Γκρέι, που έκανε στροφή στον mainstream κινηματογράφο, ονειρεύεται ένα Οσκαρ. Η πρώην πορνοστάρ άφησε πίσω της τη βιομηχανία του είδους που την ανέδειξε και επιδιώκει διακρίσεις στο Χόλιγουντ, έχοντας κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα.
Σύμφωνα με την espresso η 24χρονη Ελληνίδα πόζαρε στον φακό της Ellen Von Unwerth με το δικό της μοναδικό αισθησιακό στιλ και οι φωτογραφίες της φιγουράρουν στην ιταλική έκδοση του περιοδικού «ΜΑΧ».Η αποκαλούμενη και «βασίλισσα του πορνό», η οποία έχει περισσότερες από 270 ταινίες στο ενεργητικό της, μίλησε για την καριέρα που έκανε στον χώρο του ερωτικού σινεμά.

Κυρίαρχη θέση στα σχέδιά της όμως έχει ο κινηματογράφος.

Υστερα από μια πρώτη γεύση με την ταινία του Σόντερμπεργκ «The Girlfriend Experience» και τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά «Entourage», η Σάσα Γκρέι περιμένει τη σωστή ευκαιρία. Δεν θέλει να πάρει μέρος σε ταινίες της σειράς, που θα «κάψουν» πριν καν αρχίσει τη νέα καριέρα που επιθυμεί να κάνει. Ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από ένα Οσκαρ, μέσα στην επόμενη πενταετία.





apospasma.gr