01 Ιανουαρίου 2014

ΦΩΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!! Έλληνας αρχηγός κόμματος συνόδευε τον Schumacher και τον έσπρωξε στο βράχο




Έλληνας πολιτικός συνόδευε τον Μ. Σουμάχερ στη μοιραία βόλτα και καταζητείται μιας και υπάρχουν υπόνοιες ότι είναι αυτός που έσπρωξε τον ναζί στο βράχοενώ λίγο πριν είχε αποπειραθεί να τον πετάξει κι απ' το τελεφερίκ στην κορυφαία μέχρι τώρα πράξη αντίστασης κατά του 4ου Ράιχ... είναι φυσικά ο....

Πήγε ο στόκος του ΣΥΡΙΖΑ να αγοράσει Λένιν στo Public... ε, και δεν είχαν... ακόμα προσπαθεί να καταλάβει γιατί

Εμετικά ηλίθιοι και αγράμματοι θολοκουλτουριάρηδες της πούτσας που βλέπουν τον πληθυντικό όχι σαν ευγένεια αλλά σαν υποταγή ενώ είναι τόσο στόκοι που αποκαλούν τα βιβλιοπωλεία (Παπασωτηρίου και Public) "εκδωτικούς οίκους"!! Μιλάμε για άπειρο γέλιο

Γράφει ο στόκος στο left.gr:

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφήθηκε με σημαίες της …»ανεξάρτητης Θράκης»

Κάποιος να τον μαζέψει. Και αυτός δεν μπορεί να είναι κάποιος από το κόμμα του το ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ.Χουσεϊν Ζεϊμπέκ βουλευτής Ξάνθης με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει τα όρια . Οι φωτογραφίες είναι από επίσκεψή του στο “Σύλλογο Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας Τούρκων Δυτικής Θράκης” και τον “Πολιτιστικό Σύλλογο Τούρκων Δυτικής Θράκης του Φοχτβάγκεν”.

ΒΙΝΤΕΟ-Ούτε Πρωτοχρονιά δεν ησυχάζουν οι άπλυτοι: Πέταξαν μολότοφ στο προαύλιο έξω από την πτέρυγα της Χ.Α.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού όταν ομάδα ατόμων πέταξε μολότοφ προς τη μεριά που κρατούνται ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές του κόμματος.

ΦΩΤΟ: Εγγύηση γέλιου! Ντύθηκε παπάς και κήδεψε το μνημόνιο το σούργελο του ΣΥΡΙΖΑ

Παπάς ντύθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος στο καρναβάλι στο Άργος Ορεστικό.

Πατριώτες του κ@λου ALERT!! Ετοιμάζεται και ρωσόδουλο κόμμα για να εκτονωθείτε κι εσείς

Όχι ότι θα μας υποστηρίξουν οι Ρώσοι, όπως φάνηκε στην περίπτωση της Κύπρου, όπου ο Πούτιν έκανε το σκυλάκι της Μέρκελ, αλλά αφού θέλουν οι πατριώτες του κ@λου μην τους χαλάμε το όνειρο:

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 5 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΟΙΣΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ “ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΡΩΣΙΑΣ” (οι ίδιοι δεν το ξέρουν αλλά είπαμε: το όνειρο...)

ΦΩΤΟ: Πασίγνωστη τραγουδίστρια μας ευχήθηκε «καλή χρονιά» με έναν φαλλό!

Δείτε τι έγραψε στη λεζάντα της φώτο στο instagram...

«Έξω τα παλιά, μέσα τα… καινούργια! Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!», έγραψε η Madonna και συνόδεψε τη φωτογραφία της με ένα φαλλό-έργο τέχνης, το οποίο της έκαναν δώρο πριν λίγες εβδομάδες, για τα γενέθλια της.

Στα «χαρακώματα» Μενεγάκη και Λάτσιος: Της ζητά 1.600.000 ευρώ-Του απαντά με αγωγή

​«Στα χαρακώματα» βρίσκονται Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος όπως σας έχουμε ξαναγράψει από το star.gr, μιας και ο πρώην σύζυγος της παρουσιάστριας, της ζητά με αγωγή 1.600.000 ευρώ.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Το κράνος του Σουμάχερ έσπασε στα δύο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον σοβαρό τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ.

Ξένα μέσα δημοσιεύουν σήμερα φωτογραφίες τόσο με την πορεία του Γερμανού πιλότου, όσο και με το σημείο της πτώσης στο οποίο φαίνεται καθαρά το αίμα επάνω στο χιόνι.

Εγγυημένο το γέλιο στην Ελλάδα και το 2014! Ραντεβού Πολύδωρα - Φράγκου! Έρχεται νέο κόμμα ..."λαϊκής δεξιάς"!

Από τις 26 Δεκεμβρίου, είχαμε γράψει πως "η "λαική δεξιά" κάτι ετοιμάζει....!". Οι πληροφορίες του parapolitika.gr μέρα με την μέρα επιβεβαιώνονται, καθώς μέσα στις γιορτές είχαμε συνάντηση μεταξύ του Βύρωνα Πολύδωρα και του Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη.

Ο... δεξιός Ρένος Χαραλαμπίδης!

Τι είπε ο ηθοποιός σε πάνελ για την αριστερή υποκρισία!

Το ενδιαφέρον του  Μαξίμου προκάλεσε  πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του Ρένου  Χαραλαμπίδη.  Μιλώντας  σε κάποιο  πάνελ ο ηθοποιός δεν άντεξε από τον  …

Μας έχει σκίσει η Μέρκελ: "Βούλιαξε" η Αράχωβα και την Πρωτοχρονιά! ΒΙΝΤΕΟ

Βούλιαξε και αυτή την εορταστική περίοδο η Αράχωβα που ήταν και όπως φαίνεται παραμένει -παρά την κρίση- προορισμός για χιλιάδες επισκέπτες τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.

Αυτός είναι ο Έλληνας εργοδότης που μοίρασε 2,5 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενούς του.


Συγκλόνισε πραγματικά την Ελλάδα ο επιχειρηματίας ο οποίος έκανε ένα σωρό δώρα στο προσωπικό του, κάνοντας το εργοστάσιό του, τον καλύτερο χώρο για δουλειά και τους εργαζόμενους ευτυχισμένος, που δουλεύουν σε τέτοιο περιβάλλον.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Γέλια με τον "αράπη" που περπατάει με τα σκι και θέλει να ειρωνευτεί τον Σουμάχερ

Σαν ανέκδοτο ακούγεται: Αράπης που κάνει σκι... γιατί μόνο σαν "αράπης" μπορεί να χαρακτηριστεί ο κομπλεξικός που κάνει σκι στο ίσιωμα και κάνει και τον έξυπνο

Το αστέρι της Φόρμουλα 1 ανέβασε στο Instagram εικόνες που τον δείχνουν να κάνει σκι χωρίς κράνος με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να εξοργιστούν

Χαμός έχει ξεσπάσει στο Διαδίκτυο έπειτα από φωτογραφίες που δημοσίευσε το αστέρι της Φόρμουλα 1, Λούις Χάμιλτον, στις οποίες τον βλέπουμε να κάνει σκι χωρίς κράνος.

Βίντεο: Οι εγκλωβισμένοι στην Ανταρκτική γιορτάζουν την έλευση του 2014

Και οι 68 γιόρτασαν την έλευση του νέου έτους τραγουδώντας έναν ύμνο που συνέθεσαν οι ίδιοι

Με τραγούδια υποδέχθηκαν το 2014 οι επιβάτες και το πλήρωμα του ρωσικού ερευνητικού πλοίου Akademik Shokalskiy, το οποίο έχει εγκλωβιστεί εδώ και μια εβδομάδα πάνω στους πάγους της Ανταρκτικής.

Τεράστιες διαφορές στην ψυχική υγεία μεταξύ αριστερών και υπολοίπων Ελλήνων ...

Όλοι όσοι ασχολούνται με τα σόσιαλ μίντια είναι βέβαιο ότι θα έπεσαν αυτές τις εορταστικές μέρες σε κάποιο μήνυμα , ποστ η τουιτάρισμα ενός αριστερού , που θα χλεύαζε όλους όσους αυτές τις μέρες ψάχνουν (ακόμα και στις εν γνώσει τους υπερβολές των ευχών...) λίγη ελπίδα και λίγη προοπτική για το (άγνωστο) μέλλον ...

Αποκάλυψη: Δεν θέλουν να ανάβει η Ολυμπιακή φλόγα στην Αρχαία Ολυμπία !!!!

Με μια μεγάλη αποκάλυψη ολυμπιακών διαστάσεων  κάνει ποδαρικό το antinews.gr στο 2014. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες η ΔΟΕ για πρώτη φορά στην ιστορία του Ολυμπιακού κινήματος προσανατολίζεται να μην ανάψει την Ολυμπιακή φλόγα στην Αρχαία Ολυμπία.

ΣΩΣΤΟΣ! Αφού πλερώνει ο μπαμπάς: Βγήκε ημίγυμνος στο Σύνταγμα και φώναξε: Καλή χρονιά! (VIDEO)

Απόγευμα παραμονής Πρωτοχρονιάς. Κόσμος στην πλατεία Συντάγματος τρέχει να προλάβει το ρεβεγιόν. Μέχρι που ένας νεαρός, μόνο με το εσώρουχο, αρχίζει να φωνάζει!

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτη φάρσα...τρόμου!

Έχουμε δει φάρσες και φάρσες, αλλά αυτό που θα δείτε μάλλον είναι πολύ επικίνδυνη φάρσα. Πιλότος μικρού αεροσκάφους, κάνει ότι λιποθυμά, την ώρα της πτήσης και ο επιβάτης που βρίσκεται μέσα, πανικοβάλλεται αφού το αεροσκάφος χάνει ύψος.

Τον πούλο θα πάρουν και οι δύο: ΣΥΡΙΖΑ και Εθνική Βραζιλίας ''βλέπουν'' οι Financial Times για το 2014

Διαβάστε τα προγνωστικά των Financial Times για το 2014, από τις ευρωεκλογές και τον ΣΥΡΙΖΑ, εως την κρίση, τα επιτόκια των τραπεζών και το νικητή του Μουντιάλ της Βραζιλίας!

Τα προγνωστικά των FT - Τι έρχεται σε οικονομία, επιτόκια και ευρωεκλογές

Οι Financial Times δεν διαβάζουν τα άστρα.

Πεθύμησαν κιόλας τον Χριστόφια... στο ΡΙΚ

Γέλια σε όσους το είδαν και εκνευρισμό σε εκείνους που υπέπεσαν στο... λάθος προκάλεσε η άνευ προηγουμένου γκάφα του ΡΙΚ, που για μερικά δευτερόλεπτα γύρισε την Κύπρο στην... εποχή Χριστόφια! Άλλο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα περίμεναν, κι άλλο είδαν!

Σταθερή η κατάσταση του Σουμάχερ-Τι έλεγε για τα ατυχήματα

- «Δε μπορώ να μην κάνω πράγματα από φόβο μην πάθω κάτι» είχε δηλώσει στην τελευταία συνέντευξη πριν το ατύχημα στο σκι ο Μίκαελ Σουμάχερ
- Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Γερμανού πιλότου της Formula 1
- Το καλό νέο της ημέρας είναι πως δε χρειάζεται να βγει ιατρικό ανακοινωθέν είπε η μάνατζερ του
- Το ατύχημα δεν οφείλεται σε μεγαλη ταχύτητα, ο Σουμάχερ πήγε να βοηθήσει φίλο του, πρόθεσε
- Τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο ο Ζαν Τοντ, πρώην ισχυρός άνδρας της Ferrari και νυν πρόεδρος της FIA

Αυτό είναι μήνυμα σύντροφοι ΣΥΡΙΖΑίοι και όχι τα χαζά του Αλέξη-Κιμ Γιονγκ Ουν: Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα με... απειλές για πυρηνικό πόλεμο

Γεμάτο απειλές ήταν το μήνυμα ενόψει Πρωτοχρονιάς του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν. Απειλές για... πυρηνική καταστροφή! Καλά ξεκινήσαμε...

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας δήλωσε ότι θα επιδιώξει καλύτερες σχέσεις με τη Σεούλ τη χρονιά αυτή που μόλις ξεκίνησε καταβάλλοντας "μεγάλες προσπάθειες για τη βελτίωσή τους", ενώ κάλεσε τη Νότια Κορέα να προβεί σε παρόμοια βήματα, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του που μεταδόθηκε από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Με το δεξί μπήκε για τον Μπένυ το 2014: Κλείνει η μεγαλύτερη ΤΟ του ΠΑΣΟΚ

Η μεγαλύτερη οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα, η άλλοτε πανίσχυρη ΤΟ Μασταμπά Ηρακλείου ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο, αδυνατώντας να πληρώσει ενοίκιο και ρεύμα.

Σύμφωνα με το CretaLive.gr η Τοπική του ΠΑΣΟΚ, που τις παλιές καλές εποχές αριθμούσε μέχρι και 16000 μέλη, καταρρέει υπό το βάρος των οικονομικών προβλημάτων αφού δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ούτε στα βασικά έξοδα (ενοίκιο, ηλεκτρικό κλπ).

ΦΩΤΟ: Και μην ξεχνάμε!! Από σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο όνομα και logo

Έφυγε το ΕΚΜ και έμεινε μόνος του:

Ξεκινά η ελληνική Προεδρία-Λίγα τα έξοδα πολλοί οι χορηγοί που θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση

Βάλαμε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και έπρεπε να περάσουν35 χρόνια για να ασκήσει για πρώτη φορά δεξιά ελληνική κυβέρνηση της Προεδρία... μέχρι τώρα όλα σε ΠΑΣΟΚους έπεφτα ο κλήρος... 

Τα καύσιμα αεροσκαφών, ελικοπτέρων και τανκς της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη μπορεί να μην ήταν τελικά ...χορηγία μεγαλοεπιχειρηματία,όπως ήταν οι αρχικές εξαγγελίες του υπουργού Αμυνας κ. Δημ. Αβραμόπουλου,ωστόσο φαίνεται ότι ...Προεδρία ...χορηγιών - όσον αφορά  τα λειτουργικά της έξοδα εν Ελλάδι - θα αποτελέσει  εν πολλοίς  η Ελληνική Προεδρία της ΕΕ  που ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2014!

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ρυθμιστής τροχονόμος επέστρεψε στον Λευκό Πύργο

Ειδική εκδήλωση προς τιμήν του ρυθμιστή τροχονόμου πραγματοποιείται τώρα στην Πλατεία Λευκού Πύργου.

Η Διεύθυνση Τροχαίας, όπως κάθε χρόνο, επιθυμεί να επιβραβεύσει τους ρυθμιστές τροχονόμους, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι...

Ο πλανήτης καλωσόρισε το 2014! Στο Ντουμπάι φυσικά τα εντυπωσιακότερα πυροτεχνήματα (videos & photos)

Mε πολλά βεγγαλικά, όπως αρμόζει στην ημέρα, η Αυστραλία υποδέχθηκε πρώτη το 2014, ενώ τη νέα χρονιά καλωσόρισε από… νωρίς και η Νέα Ζηλανδία.