03 Ιανουαρίου 2014

Γαϊδούρι του ΣΥΡΙΖΑ πάρκαρε σε θέση ΑΜΕΑ... επειδή προφανώς είναι πνευματικά ανάπηρος-Πως προσπ'αθησε να κοροϊδέψει τους Αστυνομικούς;

Το... κακό παράδειγμα έδωσε σήμερα βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου από την Κρήτη...

Πρόκειται για τον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ,  ...

Αν γίνει αυτό, ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα... κόψει τα αρχίδ@α του-Τι δεν θέλει να ακούει

Ενα πράγμα είναι σίγουρο. Αυτό το παιδί θα ασχοληθεί σίγουρα με το ποδόσφαιρο. Με παππού τον Ντιέγκο Μαραντόνα, μπαμπά τον Σέρχιο Αγουέρο και νονό τον Λιονέλ Μέσι, ο Μπέντζαμιν δεν έχει πολλές επιλογές. Ομως ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τη φανέλα που θα φορέσει.

Είχε κάμερα στο κράνος του ο Μίκαελ Σουμάχερ;

Ενδέχεται να κατέγραψε την τρελή πορεία του στην πλαγιά θανάτου στο βουνό Μεριμπέλ

Την ώρα που οι φανατικοί θαυμαστές του τιμούν τα γενέθλιά του κρατώντας σημαίες, πανό και φωτογραφίες του έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται, νέα στοιχεία προκύπτουν για το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ.

Αλισβερίσι 4,6 εκατ. ευρώ μέσω των λογαριασμών Παπαχρήστου -Δεν έδωσε πολιτικά πρόσωπα για τις μίζες

Εισροές - εκροές συνολικού ύψους 4,6 εκατομμυρίων ευρώ έχουν εντοπιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σε λογαριασμούς του Δημήτρη Παπαχρήστου, ο οποίος νωρίτερα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Γιάννης Στουρνάρας: "Δεν είμαι φαγώσιμος"

"Η οικονομία βγαίνει από την κρίση, τα πράγματα βελτιώνονται" διαμηνύει με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Εκτιμά πως η βελτίωση στα εισοδήματα θα αρχίσει από...

Τέλος στις ουρές για θεωρήσεις βιβλιαρίων υγείας υπόσχεται ο Γ. Βρούτσης

Ηλεκτρονικά και χωρίς αυτοπρόσωπη απογραφή θα γίνονται οι θεωρήσεις βιβλιαρίων υγείας από τον Μάιο και κάθε χρόνο, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Έτσι ο κ. Βρούτσης σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής διαβεβαιώνει ότι μπαίνει τέλος στις ουρές για τις θεωρήσεις των βιβλιαρίων υγείας, ενώ...

Άδωνις ξεβρακώνει τους ΣΥΡΙΖΑίους του «Κοινωνικού Ιατρείου»: Κόψτε τις παπαριές και πείτε μου ποιος ασθενής πέθανε επειδή δεν είχε 25 ευρώ

Θα έχετε διαβάσει φαντάζομαι για τον καρκινοπαθή που πέθανε ταχα επειδή κανένα νοσοκομείο δεν τον δεχόταν γιατί δεν είχε να πληρώσει τα 25 ευρώ και ήταν και ανασφάλιστος... Αυτό θα είναι το χιτ του υπόλοιπου χειμώνα.... πέρσι είχαμε το "λυποθυμάνε από την πείνα μαθητές στα σχολεία" (φέτος δεν το πολυακούσαμε) και φέτος θα έχουμε "πεθαίνουν επειδή δεν έχουν να πληρώσουν τα 25 ευρώ της εισαγωγής"

«Υπάρχει πάγια εντολή για περίθαλψη επειγόντων περιστατικών ανασφάλιστων-Οι κύριοι είχαν ραντεβού μαζί μου και δεν ήρθαν ποτέ»

Αιχμές για τη στάση των υπευθύνων του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού άφησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τη σκληρή ανακοίνωση του ΜΚΙΕ, το οποίο κατήγγειλε πως ανασφάλιστος πολίτης έχασε τη ζωή του επειδή δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί δημόσιο νοσοκομείο να τον δεχθεί χωρίς κόστος.

ΒΙΝΤΕΟ-Θέλει η πουτάν@ ο ΣΥΡΙΖΑ να κρυφτεί αλλά δεν την αφήνει η χαρά: «Μόλις βγούμε θα κηρύξουμε στάση πληρωμών»

Ο Γιάννης Τόλιος υποστηρίζει το δόγμα "καμία θυσία για το ευρώ"

Απίστευτα πράγματα είπε για ακόμα μία φορά ο Γιάννης Τόλιος με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό φακό.

Καταντάει ανέκδοτο πλέον: Εγκλωβίστηκε στους πάγους το πλοίο που θα απεγκλώβιζε τους 52 ερευνητές

Εγκλωβίστηκε στους πάγους της Ανταρκτικής το κινεζικό παγοθραυστικό «Δράκος του Χιονιού» που είχε σπεύσει να συμμετάσχει στην επιχείρηση απεγκλωβισμού 52 επιβατών του ρωσικού ερευνητικού πλοίου, Akademik Shokalsky, το οποίο είχε παγιδευτεί την παραμονή των Χριστουγέννων.

Εκρηξη βόμβας του Β' Παγκοσμίου πολέμου στη Γερμανία -Ενας νεκρός, οκτώ τραυματίες [εικόνες]

Την έκρηξη που στοίχισε τη ζωή του, αλλά και τον τραυματισμό οκτώ ακόμη ατόμων, προκάλεσε άθελά του ο χειριστής ενός εκσκαφέα σε εργοτάξιο στη Γερμανία. Ο εργάτης αγνοούσε πως στο σημείο υπήρχε βόμβα από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ποιοί φορείς του Δημοσίου γράφουν στα παπάρια τους την κυβέρνηση και δεν καταθέτουν ούτε προϋπολογισμό

Το ΚΕΕΛΠΝΟ καθώς και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας είναι οι δύο οργανισμοί από τους συνολικά 27 μεγάλους κρατικούς φορείς που δεν έστειλαν τα οικονομικά στοιχεία σχετικά με την λειτουργία τους στο υπουργείο Οικονομικών. Επίσης, οικονομικά στοιχεία δεν έστειλαν το...

Έφοδος του ΣΔΟΕ στην εισπρακτική των υιών Σιούφα

Τις διασυνδέσεις και τις διαδρομές της δικηγορικής εταιρείας των υιών Σιούφα, διερευνά το ΣΔΟΕ που, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από εντολή εισαγγελέα  έχει προχωρήσει σε εκτεταμένες έρευνες και έχει ήδη συλλέξει τιμολόγια και άλλα έγγραφα, που τη συνδέουν με την μεγάλη εισπρακτική πρώην δικαστικού επιμελητή.

Η γκάφα του σκηνοθέτη της Μέρκελ στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα [βίντεο]

Δεν ήταν μόνο το χρυσό σακάκι που χτυπούσε άσχημα με την έλλειψη σικ και κομψότητας. Ηταν και ένα άλλο λάθος που έκανε η γερμανίδα καγκελάριος και χάλασε την εικόνα της άψογης ηγέτιδας που μιλάει χαλαρά και από στήθους στους πολίτες της χώρας της (ναι οι πολίτες είναι μαλάκες και νομίζουν ότι όλα τα μαγνητοσκοπημένα μηνύματα τα απαγγέλουν χωρίς να τα διαβάζουν...).

Στο δημόσιο χρήματα από μίζες: Ακόμα 2 εκατ. ευρώ επέστρεψε ο Κάντας

Ακόμα 2 εκατομμύρια ευρώ εμφανίστηκαν υπέρ του ελληνικού Δημοσίου από τον πρώην αναπληρωτή γενικό διευθυντή Εξοπλισμών Αντώνη Κάντα, σύμφωνα με δήλωση των συνηγόρων του.

Προφυλακιστέος ο Παπαχρήστος

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή το πρώην στέλεχος της ΚMW Δημήτρης Παπαχρήστος, ο οποίος κατηγορείται για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Χαμός στην Ελένη! Δε μπορούσε με τίποτε να πιστέψει αυτά που άκουγε! Δείτε με τι ίδρωσε και ντράπηκε!

Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορούσε να πιστέψει πως αυτά που άκουγε από τον συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα!

Ο Γρηγόρης είπε όλα όσα ανέφερε η Cameron Diaz για την αποτρίχωση της...

Καφριλίκια στο μετρό του Λονδίνου: Μπουνιές κλωτσιές και αλαλάζον πλήθος

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι εικόνες ντροπής που έρχονται από το μετρό του Λονδίνου, με «πρωταγωνιστές» εξαγριωμένους επιβάτες που πιάστηκαν στα χέρια.

ΦΩΤΟ: Βρες τον ΣΥΡΙΖΑίο

Πως ξεχωρίζεις ποιος είναι ΣΥΡΙΖΑίος και ποιος όχι στη διπλανή φωτογραφία όπου εκτός του Στρατούλη απεικονίζονται άλλα 5 άτομα;

Απλό:

Εμάς τι μας αφορά αυτό; Ότι δηλ μαζί με τον Κάντα στο πάνελ ήταν εκτός Κωνσταντόπουλου και μαμάς Ζωίτσας και ο Στουράρας; [εικόνα]

[1. Ο Στουρνάρας δεν είναι στη ΝΔ ή τουλάχιστον δεν είναι ακόμα στη ΝΔ.... Helloooo είναι πρόταση του ΠΑΣΟΚ και όσοι δεν έχουν καταλάβει η ΝΔ συγκυβερνάει με ότι έμεινε από το ΠΑΣΟΚ και προσπαθεί να διορθώσει ότι κατέστρεψε το ίδιο... οι άλλοι που θέλουν να συνεχίσουν το φαγοπότι έχουν μεταναστεύσει στον ΣΥΡΙΖΑ...
2. Ο Στουρνάρας δεν ήταν πολιτικό πρόσωπο αντιπολιτευόμενου κόμματος ούτε κατήγορος του Ανδρέα Παπανδρέου ότι τα έπαιρνε με Πάμπερς.  Ο Κωνσταντόπουλος, του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ...

Mητροπολίτης Παύλος: "Είναι επικίνδυνος ο βουλευτής Διαμαντόπουλος"... επικίνδυνος δεν ξέρουμε αν είναι σίγουρα, πάντως καραγκιόζης είναι σίγουρα

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΤΟ 1% ΟΣΩΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΝΤΥΝΟΤΑΝ ΖΟΡΟ... ΜΟΥΓΓΑ ΕΤΣΙ;

Ανόητο και επικίνδυνο χαρακτηρίζει σε δήλωσή του ο Μητροπολιτης Σιατίστης Παύλος τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, ο οποίος ντύθηκε παπά-Σούρας, στην παρέλαση του Άργους Ορεστικού που πραγματοποιήθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Διαβάστε τι λέει:

Σε αυτούς έδινε μίζες ο Ευσταθίου για τα εξοπλιστικά: "Ο Κάντας με εκβίαζε για να του δίνω μίζες"

Στην ομολογία ότι έδινε μίζες στον προφυλακισμένο πρώην διευθυντή Εξοπλισμών Αντώνη Κάντα αλλά και σε μια σειρά από αξιωματικούς, στελέχη της τότε ΓΔΕ και αξιωματούχους κρατικών αμυντικών βιομηχανιών προέβη ο 83χρονος Πάνος Ευσταθίου, αντιπρόσωπος γερμανικών εταιρειών κατασκευής οπλικών συστημάτων.

Focus: Ο Σαμαράς θα ασκήσει πιέσεις

Στις πιέσεις που σκοπεύει να ασκήσει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο διάστημα της ελληνικής προεδρίας, προκειμένου να πετύχει παραχωρήσεις από την πλευρά των διεθνών δανειστών της Ελλάδας, αναφέρεται διαδικτυακό δημοσίευμα του περιοδικού Focus.

Με quan jue θα μας εκτελέσει ο Λαφαζάνης όπως εκτέλεσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν το θείο του-Διαβάστε τι είναι αυτό...

Σοκ και σφίξιμο στο στομάχι προκαλούν οι πληροφορίες για τον τρόπο που ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέλεξε να εκτελέσει τον άλλοτε μέντορά του και πρωην Νο2 του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας, Γιονγκ Σονγκ Ταέκ.

Τον έγδυσαν και γυμνό τον πέταξαν μέσα σε ένα κλουβί με....

Ελεύθερος με 500.000 ευρώ εγγύηση ο Ευθυμίου-Λίγο έλειψε νάρθουν στα χέρια ο ανακριτής Μαλλής και ο πρασινοφρουρός Δημητρακόπουλος

Όπως αποφάσισε πριν λίγο το δικαστικό συμβούλιο, ο Ευθυμίου θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης 500.000 ευρώ.

Ωστός πολύ έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν χθες το βράδυ, μετά το πέρας της ανάκρισης του ευθυμίου, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του 83χρονου επιχειρηματία εξοπλισμών και ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής. Οι δύο άνδρες παρολίγον να έρθουν στα χέρια.

Η διεθνής καριέρα του Στουρνάρα

Η προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για διαφήμιση της Ελλάδας, καθώς ευρωπαίοι αξιωματούχοι και όχι μόνο θα πηγαινοέρχονται στην Αθήνα.

Για κάποιους όμως, όπως αναφέρει ο “Μικροπολιτικός”, δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη υπόθεση.

EKT: Αυξήθηκαν τον Νοέμβριο οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες

Οι ιδιωτικές καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες αυξήθηκαν τον Νοέμβριο κατά 0,5%, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).

Καψής: Άμεσα το νέο πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ

Την άμεση λειτουργία του νέου φορέα δημόσιας τηλεόρασης με καινούριο πρόγραμμα προανήγγειλε ο Παντελής Καψής σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84». Ο υφυπουργός-αρμόδιος για την ραδιοτηλεόραση αναφέρθηκε στο ανταποδοτικό τέλος για την ΝΕΡΙΤ επισημαίνοντας πως το κόστος είναι χαμηλότερο από το προηγούμενο καθεστώς.

Τι ρώτησε ο Σαμαράς τον Άδωνι;

Σύμφωνα με τον "Βηματοδότη" ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ρώτησε τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, για το εισιτήριο των 25 ευρώ. Συγκεκριμένα διαβάζουμε στη στήλη:

"Ο κ. Γεωργιάδης είχε, στον προθάλαμο του Προεδρικού Μεγάρου, και μια σύντομη συνομιλία με τον Πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά. Στην πραγματικότητα ο Πρωθυπουργός ήταν αυτός που τον πλησίασε και του είπε:

Οι Scorpions υποκλίνονται στην Ελλάδα -Το εξώφυλλο του νέου δίσκου τους είναι... αρχαιοελληνικό [βίντεο]

Πρέπει να είναι οι μοναδικοί Γερμανοί που είναι τόσο αγαπητοί στην Ελλάδα οι Klaus Meine (φωνητικά, κιθάρα), Rudolf Schenker (κιθάρα, φωνητικά), Matthias Jabs (κιθάρα), Pawel Maciwoda (μπάσο) και James Kottak (drums). Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, καθώς και οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Scorpions δεν ξεχνούν τις... συχνές συναυλίες τους στην Ελλάδα.

Το ζεϊμπέκικο της Αρετής Τσοχατζοπούλου στη φυλακή -Η παραγγελιά... «Τι έκανα για πάρτη μου» και οι στροφές που «ξεσήκωσαν» τον Κορυδαλλό

Τι και αν ο ιδιωτικός της χώρος, πλέον, περιορίζεται μόνο στα λίγα τετραγωνικά ενός κελιού. Τι και αν το όνομά της έχει συνδεθεί με ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της χώρας. Η Αρετή Τσοχατζοπούλου ξέρει να το γλεντά ακόμα και μέσα από τη φυλακή.

Το φιλί του Αδωνι και η εξομολόγηση «πάντα σ' αγαπώ»

Ti κι αν μιλούσε με την Ολγα Κεφαλογιάννη με την οποία εσχάτως έχει στενή συνεργασία – για θέματα ιατρικού τουρισμού. Ο Αδωνις Γεωργιάδης άφησε την υπουργό για να σπεύσει να φιλήσει και να πει δυο τρυφερά λόγια σε έναν πολιτικό άντρα με τον οποίο τον δένουν ιδιαίτεροι δεσμοί.

Αλίμονο να ακούγαμε καλή κουβέντα από Άγγλους: Ειρωνεία για την ελληνική προεδρία από την Telegraph

«Μπορεί η Ελλάδα να αποκαταστήσει τη φήμη της;» διερωτάται στον τίτλο άρθρου της η βρετανική εφημερίδα Telegraph, η οποία παρουσιάζει ως «παράδοξο» το γεγονός ότι «το κράτος μέλος που υπήρξε επί πέντε χρόνια το σοβαρότερο πρόβλημα της ΕΕ, η Ελλάδα δηλαδή, τώρα αναλαμβάνει τα ηνία της».

ΦΩΤΟ: Μια φορά στα 823 χρόνια

Ο μήνας Αύγουστος του 2014, θα έχει 5 Παρασκευές, 5 Σάββατα και 5 Κυριακές.
Αυτό συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 823 χρόνια.

Πιάστηκε να ψεύδεται ο μπάρμπα Γιάννης αλλά στα παπάρια του: Ο Δήμος πλήρωσε το ταξίδι με τη γκόμενα στο Βόλο

Εκτεθειμένος είναι σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αναφορικά με το ταξίδι του στο Βόλο το διήμερο 6 και 7 Νοεμβρίου 2013, το οποίο πάλι χθες σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι το πλήρωσε από την τσέπη του!

Αδωνις Γεωργιάδης: 25 ευρώ θα πληρώνουν μόνο όσοι διανυκτερεύουν σε νοσοκομείο


Αν συμφωνήσουν Σαμαράς-Βενιζέλος, καταργείται...

Τη διευκρίνιση ότι η τιμή των 25 ευρώ στο εισιτήριο Υγείας, θα αφορά μόνο στους ασθενείς, οι οποίοι θα νοσηλεύονται και θα υπάρχει μόνο μία διανυκτέρευση, προχώρησε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.

ΦΩΤΟ-Η τρολιά της βδομάδας: Ο στρατός καλεί τον Μαζιώτη

Παραμονές Χριστουγέννων, στις 23 Δεκεμβρίου, η Στρατολογική Υπηρεσία κεντρικής Μακεδονίας του ΓΕΣ απέστειλε κατεπείγον τηλεγράφημα στο Α.Τ. Εξαρχείων όπου έμενε ο γνωστός τρομοκράτης, καλώντας τους αστυνομικούς να τον ενημερώσουν "για θέματα θητείας" και τον ίδιο να παρουσιαστεί στο....

Πολύδωρας: "Θα ηγηθώ Δεξιάς Ελιάς αν κληθώ"... είπε μέσα από την γράνα

Καλεί τον Πάνο Καμμένο, τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Χρήστο Ζώη και τον Νίκο Νικολόπουλο που ηγούνται κομμάτων να δημιουργήσουν όλοι μαζί έναν Δεξιό συνασπισμό -μια «Δεξιά Ελιά»- και να τεθεί ο ίδιος επικεφαλής, ο Βύρων Πολύδωρας.

Αυτή είναι η γκόμενα (ο ίδιος τη λέει έτσι) του μπάρμπα Γιάννη: Αυστριακή, πρώην χορεύτρια, με ΜΚΟ στις Πρέσπες [εικόνες & βίντεο]

Δεν θα μπορούσε παρά να είναι μια δυναμική, κοσμοπολίτισσα και οπωσδήποτε γοητευτική γυναίκα αυτή που θα κέρδιζε την καρδιά του Γιάννη Μπουτάρη. Οπως ο ίδιος δήλωνε συνειδητά αναζήτησε μια σύντροφο στη ζωή του μετά το θάνατο της επί 50 χρόνια συντρόφου του Αθηνάς και τη βρήκε τελικά στο πρόσωπο της Βιεννέζας Γκαμπριέλα Σάινερ.

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Αν το ΠΑΣΟΚ προτείνει ισοδύναμο για τα 25 ευρώ...

Για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον Έλληνα πολίτη και την σχέση του με το δημόσιο, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Πυρετώδεις συσκέψεις για να βρουν... δώρο στον Ράιχενμπαχ κι αυτός τους χάλασε την έκπληξη

Γενέθλια έχει στις αρχές Ιανουαρίου ο γερμανός «κομισάριος» κ. Χορστ Ράιχενμπαχ και οι υπεύθυνοι που συνεργάζονται μαζί του στην Ελλάδα πραγματοποίησαν σύσκεψη για να αποφασίσουν τι δώρο θα του κάνουν.

Κοντογεώργος για υπόθεση απιστίας: Δεν υπάρχει κανένα θέμα παραίτησης μου-Θα φανεί η αθωότητά μου

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα παραίτησης μου» δήλωσε κατηγορηματικά στον ΣΚΑΪ και την Πρώτη Γραμμή ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κοντογεώργος, αναφερόμενος τις διώξεις για απιστία τις οποίες άσκησε ο εισαγγελέας Καρπενησίου σε 18 νομαρχιακούς συμβούλους, μεταξύ των οποίων και τον ίδιο.

Πλάκα μας κάνεις ρε Χατζηδάκη; Που πήγαν τα λεφτά του ΕΣΠΑ;

Τα στοιχεία που παρουσίασε χθες ο Κωστής Χατζηδάκης είναι εντυπωσιακά και οφείλουμε να τα πιστέψουμε αφού τα παρουσιάζει ένας ολόκληρος υπουργός Ανάπτυξης. Αν η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ έφτασε στο 118% του μνημονιακού στόχου το 2013 τότε ο κ. Χατζηδάκης θα πάρει σοβαρή υποψηφιότητα για… υπουργός της χρονιάς.

Και φυσικά, έμπλεος από ευτυχία ο υπουργός βγήκε τη δεύτερη ημέρα του χρόνου να μας πληροφορήσει για το επίτευγμά του. Σύμφωνα με τα στοιχεία:

* ο στόχος απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων που είχε τεθεί στο μνημόνιο υπερκαλύφθηκε, η Ελλάδα έφθασε στο118 % του στόχου.

*  οι απορροφήσεις από τα Κοινοτικά Ταμεία ανήλθαν σε 4,6 δισ. ευρώ, έναντι 3,89 δις ευρώ, που ήταν ο στόχος του μνημονίου.

* η συνολική δημόσια δαπάνη, συμπεριλαμβανομένης της εθνικής συμμετοχής ξεπέρασε τα 5  δισ. ευρώ και το ποσοστό των απορροφήσεων αγγίζει το 74 %.

* Το 2013 η συνολική δημόσια δαπάνη (κοινοτική συμμετοχή μαζί με συνεισφορά του κρατικού προϋπολογισμού)  είναι μεγαλύτερη από την δαπάνη του 2012 κατά 47 %,  στα 5,007 δις.  ευρώ, έναντι 3,414 δισ.  ευρώ την προηγούμενη χρονιά.

* Μέχρι σήμερα η συνολική δημόσια δαπάνη  για το ΕΣΠΑ ανέρχεται σε 16,5 δισ. ευρώ. Από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι σήμερα,  η δημόσια δαπάνη έφθασε στα 7,7 δις. ευρώ. «Δηλαδή το τελευταίο 18μηνο επενδύθηκαν σχεδόν όσα είχαν επενδυθεί τα προηγούμενα τριάμισι χρόνια» αναφέρει ο κ. Χατζηδάκης

* Τα επόμενα δύο χρόνια, 2014 και 2015, απομένουν προς απορρόφηση ακόμη 5,8 δισ. ευρώ από το ΕΣΠΑ.

Όπως ειπώθηκε τα χρήματα που έπεσαν στην ελληνική αγορά το 2013 έφτασαν κοντά στα 5 δισ. ευρώ. Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό καθώς όπως μας λένε πήγε σε προγράμματα για ανέργους, σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και φυσικά στα οδικά έργα του Μπόμπολα.

Ας μην μεμψιμοιρούμε. Κάθε ευρώ που πέφτει στην αγορά είναι καλό. Ωστόσο, είτε όλα τα παραπάνω ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας του υπουργού και της κυβέρνησης είτε η αγορά διψάει για χρήματα και τα 5 δισ. είναι ασπιρίνες για τον πονοκέφαλο.

Υπάρχει, όμως, και μια άλλη διάσταση. Που πήγαν τελικά αυτά τα λεφτά; Διότι στην αντίληψή μας έχουν πέσει διάφορα περίεργα «κόλπα» που έχουν στηθεί για το μοίρασμα του ΕΣΠΑ. Κάτι περίεργοι διαγωνισμοί, που δεν τους λες και αδιάβλητους, κάτι παρεμβάσεις για ευνοϊκή μεταχείριση συγκεκριμένων εταιρειών αλλά και κάτι υπερτιμολογήσεις έργων προκειμένου να απορροφηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα κονδύλια. Έτσι βολεύονται και οι «ημέτεροι» που στήνουν προγράμματα για ίδιον όφελος και εισπράττουν τρελά λεφτά και το υπουργείο εμφανίζεται να κάνει τεράστιο έργο και ο Χατζηδάκης να διεκδικεί το βραβείο Νόμπελ στην ανάπτυξη.

Τελικά, που πήγαν τα λεφτά του ΕΣΠΑ; Μπορούν να μας πουν αν όλα είναι αδιάβλητα ή συνεχίζεται το πάρτι των προηγούμενων ετών;

Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει εισαγγελέας για να κάνει έρευνες, αλλά σίγουρα κάποιοι που στήνουν προγράμματα επιδότησης από το ΕΣΠΑ θα πρέπει να αρχίσουν να τρέμουν. Τα στοιχεία δεν θα μείνουν για πάντα θαμμένα στα συρτάρια. Όσο για τον κ. Χατζηδάκη, ας μην υπερηφανεύεται σαν… γαλοπούλα που γλίτωσε τα Χριστούγεννα. Γιατί από ανάπτυξη δε βλέπουμε τίποτε, κι ας λένε κάποιοι ότι θέλουν.

http://www.antinews.gr/2014/01/03/240769

Συγγενής πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ διοργάνωσε πρωτοχρονιάτικο πάρτι με ναρκωτικά

Σε συγγενή πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ ανήκει, σύμφωνα με πληροφορίες, η αποθήκη στην Αλεξανδρούπολη στην οποία διοργανώθηκε μέσω facebook πάρτι 200 ατόμων με ναρκωτικά τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

ΒΙΝΤΕΟ: Μας τα πρήξατε πάλι με τους ρώσους που ρίχνουν στο γάμο του καραγκιόζη

Έλα μας έχετε ζαλίσει με το βίντεο όπου Ρώσοι ρίχνουν ένα φορτηγό πυρομαχικά για να βουλιάξουν ένα καίκι σομαλών πειρατών... οι περισσότεροι τύποι είναι ερασιτέχνες και ρίχνουν στο γάμο του καραγκιόζη. Δηλ. τι να πούνε κι οι Γάλλοι πχ που έπιασαν τους Σομαλούς με μόλις 5 βολές. Δείτε τα βίντεο και γελάστε με το χημείο  των ρώσων:

Αντιγερμανισμός, μπομπότα, σουβλάκι και εθνική αξιοπρέπεια!

Κάλλιο μπομπότα με αξιοπρέπεια παρά σουβλάκι με υποτέλεια

Του Στέφανου Κασιμάτη

Οι Γερμανοί είναι η «χούντα» των καιρών μας. Οι Γερμανοί, θέλω να πω, υπό την έννοια της θέσης της χώρας τους ως κυρίαρχης δύναμης στη σημερινή Ευρώπη. Και όταν λέω «χούντα», όχι κατά κυριολεξία, αλλά ως το ιστορικό άλλοθι της εποχής, από αυτά που κατά καιρούς έχουμε τόσο ανάγκη για να κρύβουμε τις δικές μας ευθύνες. Πώς είναι η Τουρκοκρατία, όποτε η συζήτηση φθάνει στο οδυνηρό ζήτημα της αποτυχίας μας να χτίσουμε θεσμούς;

Η ελληνική προεδρία φθηνότερη όλων των εποχών

Το γεγονός πως η ελληνική προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι «η φθηνότερη προεδρία της ΕΕ όλων των εποχών», επισημαίνει στον τίτλο σημερινού σχετικού δημοσιεύματός της η μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ». Σημειώνοντας πως, εν μέσω της κρίσης και πολυετούς ύφεσης, η Ελλάδα προεδρεύει από την 1η Ιανουαρίου της πλουσιότερης κοινότητας κρατών του κόσμου.

Το διάγραμμα του γαλλικού πρακτορείου για τον Σουμάχερ-Τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσει αν ζήσει...

Ο Μίκαελ Σουμάχερ παραμένει σε κώμα, με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP να δίνει στο φως της δημοσιότητας διάγραμμα με τα πιθανά... κουσούρια που θα του αφήσει το σοβαρό ατύχημά του, εφόσον βγει νικητής από αυτή τη μάχη.

Αυτός είναι ο Αρχηγός ΓΕΝ που πήρε μίζες Ευθυμίου... έκανε και ηρωική έξοδο

Ο ναύαρχος Γιώργος Θεοδωρουλάκης είχε αφήσει το στίγμα του ως Α/ΓΕΝ. Και υπήρξε ένας από τους ελάχιστους που τόλμησαν στη διάρκεια της μεταπολίτευσης να πουν όχι σε πολιτικό τους προϊστάμενο.

Αυτός είναι ο Αρχηγός ΓΕΣ Παναγιωτάκης που έπαιρνε τις μίζες Ευθυμίου... έκανε και τον τίμιο!

Ο στρατηγός Κώστας Παναγιωτάκης είχε τη φήμη του αξιωματικού και του Αρχηγού που δεν έβαζε “νερό στο κρασί του”. Η απόφαση για την αποστρατεία του ήταν μεγάλη έκπληξη. Και ποτέ δεν δόθηκε εξήγηση. Ο ίδιος όπως κι όταν ήταν εν ενεργεία δεν μίλησε ποτέ.

Στον Ερυθρό Σταυρό ο Ευσταθίου

Στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» διακομίστηκε με ασθενοφόρο που τον παρέλαβε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων ο κατηγορούμενος στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, Παναγιώτης Ευσταθίου.