05 Ιανουαρίου 2014

Η καλύτερη δικαιολογία στον κερατά! – Δείτε το απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ!

«Όσο καθίζει ο κερατάς, το κέρατό του αυξάνει», «ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος», «αν δεν το δείχνει η γίδα, το δείχνει το κέρατο της».

Χιλιάδες είναι οι παροιμίες, οι ρήσεις και τα γνωμικά που έχουν ειπωθεί για το κέρατο…

BINTEO: SKODA Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-2

Με γκολ του Κατσουράνη στο 88 και του Λίνο στο 91 ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το σκορ και πήρε τη νίκη μέσα στην Ξάνθη. Δείτε το βίντεο:

BINTEO: Ο Καμμένος παραδέχεται ότι η ΕΠΑΥΛΗ ήταν μαϊμού ξενοδοχείο!!

Είναι τόσο σίγουρος ότι τα πρόβατα που απευθύνεται δεν έχουν μυαλό να σκεφτούν που τους το λέει κατάμουτρα!! Το δήθεν ξενοδοχείο έκλεισε σαν επιχείρηση μόλις τελείωσε το διάστημα (5 χρόνια) που έπρεπε να είναι υποχρεωτικά ανοικτό για να μην τους ζητήσουν πίσω την επιδότηση!! Φυσικά ούτε λόγος για...

ΒΙΝΤΕΟ-Έλα μωρή αρρώστια ΛεΠα!! "Γιατί κατεβαίνω για δήμαρχος"

Εδώ κα΄νει ο Μπουτάρης το δήμαρχο γιατί να μην τον κάνει κι ΛεΠα;

Υποψηφιότητα για δήμαρχος στο δήμο Βάρη-Βούλας-Βουλιαγμένης θα θέσει ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής. Ο καλλιτέχνης αποκαλύπτει στο STAR τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, ενώ εύχεται και καλή επιτυχία στον...

Με τα γνωστά αριστερά ρετάλια (που μάσαγαν επί ΠΑΣΟΚ) φλερτάρει ο ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Αθηναίων

Με πρόσωπα-έκπληξη φλερτάρει ο ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο της Αθήνας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης των αυτοδιοικητικών εκλογών. Η λίστα αναμένεται να κλειδώσει προς το τέλος του μήνα και μέχρι τότε η Κουμουνδούρου θα επιχειρήσει να... λύσει τα σταυρόλεξα για τα ονόματα που θα ηγηθούν των συνδυασμών. Ενα από τα πιο δύσκολα αυτά του δήμου της Αθήνας.

Οι τελευταίοι συγγενείς του Χίτλερ... έχουν συμφωνήσει να μην κάνουν παιδιά

Η συμφωνία ώστε να μη... διαιωνίσουν τα γονίδιά του
Κατά τη διάρκεια της ζωής του ο Χίτλερ αναζητούσε την «τελειότητα», όπως τουλάχιστον ερμήνευε ο ίδιος τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξε, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει την «Άρια φυλή».

Τρελό ρεβεγιόν στη βίλα του μέχρι πρότινος προφυλακισμένου λαμόγιου για το σκάνδαλο της Hellas Power -Οι αγκαλιές με τον Λάκη Γαβαλά [εικόνες]

Πάνω από 300 άτομα έδωσαν το παρόν στο υπέρλαμπρο πάρτι που έκανε στη βίλα του στην Παλαιά Πεντέλη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Βασίλης Μηλιώνης, ο οποίος είχε προφυλακιστεί για το σκάνδαλο της Hellas Power και τον οποίο βαρύνουν βαρύτατες κατηγορίες.

Να τελειώνουμε με τους φεουδάρχες της Μεταπολίτευσης

του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Δεν υπάρχουν τέλεια συστήματα, τέλειες κομπίνες. Οι φυλακές είναι γεμάτες από πονηρούς. Άπαξ και το ξέρει πάνω από ένας, μια ωραία ημέρα το εξυπνοπούλι θα βρεθεί στην ουρά για πατάτες μπλουμ, μαζί με τον Μπάμπη τον Σουγιά και τον Αμπντουλχαλήμ τον διακινητή, που θα του κάνει και ματάκια με νόημα. Εκεί, στο γκιζντάνι, που ‘λεγε κι ο φοβερός Βέγγος, όπου διδάσκεται «παπάς» και βροντάνε τα «κόκκαλα», τουτέστιν τα ζάρια, για να περάσει η ώρα, μαζί με ατελείωτες ώρες ενατένισης, κατσαριδοδρομίες κι άλλα ευγενή αθλήματα στο εύκρατο κλίμα της γειτονιάς μου, στον Κορυδαλλό.

Το … «κάψανε» οι Ηπειρώτες του Νομού Τρικάλων με «πρωταγωνιστή» τον Μιχάλη Ταμήλο

Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε χθες το βράδυ σε κοσμικό κέντρο διασκέδασης των Τρικάλων, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr η κορυφαία για τον Σύλλογο εκδήλωση, είχε μεγάλη προσέλευση με αποτέλεσμα να μην «πέφτει καρφίτσα» στον χώρο.

Σουμάχερ: Βίντεο ντοκουμέντο τουρίστα που κατέγραψε το ατύχημα έχει στα χέρια της η αστυνομία

- Γερμανός τουρίστας έχει τραβήξει όλη τη διαδρομή και τον τραυματισμό του Σούμι και έχει παραδώσει το βίντεο στην αστυνομία
- Το Spiegel άφησε να εννοηθεί ότι έχει το βίντεο στα χέρια του αλλά δεν το έχει δημοσιοποιήσει

Άλλη μία ημέρα αγωνίας για τον θρύλο της F1, Μίκαελ Σουμάχερ. Ο 45χρονος Γερμανός νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και βρίσκεται για 7η ημέρα σε καταστολή.

Δηλ. ο Βύρωνας μας απειλεί; Τι; Ότι θα παραιτήσει την κόρη του που διόρισε στη Βουλή;

Σκληρή επίθεση τόσο προς την κυβέρνηση όσο και προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βύρωνας Πολύδωρας.
Με άρθρο του στο διαδίκτυο, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος διεγράφη από το κυβερνών κόμμα έπειτα από την ψηφοφορία για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων, κατακεραύνωσε τόσο την κυβέρνηση όσο και τα ΜΜΕ.

BINTEO-Το χρονικό της ντροπής στο Αιγάλεω... Τουρκία και ακόμα χειρότερα

Άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου γράφτηκε νωρίτερα στο Αιγάλεω. Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στο Αιγάλεω και την ΑΕΚ.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

Σχέδιο για επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές με στήριξη από ΕSM

Τo μεγάλο στοίχημα για το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης είναι να καταφέρει η Ελλάδα να επιστρέψει στις αγορές το 2014, με τα σενάρια που εξετάζονται από Αθήνα, Βρυξέλλες και Ουάισγκτον να περιλαμβάνουν σε προεξέχοντα ρόλο των μόνιμο Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης.

Δεν εκπολιτίζονται αυτοί με τίποτα! Ιράκ: Η Φαλούτζα έπεσε στα χέρια της Αλ Κάιντα

Οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας ετοιμάζουν "μεγάλης κλίμακας επίθεση" για την ανάκτηση του ελέγχου της πόλης Φαλούτζα που έχει καταληφθεί από τους μαχητές της Αλ Κάιντα, δήλωσε σήμερα ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος.

Antinews: Καμμένος σε πλήρη σύγχυση με οχετό λάσπης

Δημοσιεύσαμε χθες τα έγγραφα που αφορούν την επιδοτούμενη βίλα της πεθεράς του κ. Καμμένου ρωτώντας τους ΑΝΕΛ να μας εξηγήσουν περί τίνος πρόκειται, χωρίς κανέναν απολύτως σχολιασμό.

XANTHI-PAOK Live Stream (ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ 19:15)

Για να δείτε σε Live streaming ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ πατήστε στα παρακάτω λινκς:

Μετά από 39 χρόνια η πρώτη θεία λειτουργία των Θεοφανίων στην κατεχόμενη Αγ. Τριάδα

Για πρώτη φορά μετά από τριάντα-εννέα χρόνια θα τελεστεί η θεία λειτουργία για τα Θεοφάνια στην κατεχόμενη Αγία Τριάδα, προϊσταμένου του Επισκόπου Καρπασίας Χριστοφόρου και συμπαραστατούμενων των εγκλωβισμένων ιερέων της σκλαβωμένης Καρπασίας, Ζαχαρία και Κωνσταντίνου.

Αυτό είναι πραγματικό ΣΟΚ!! Ο ΣΥΡΙΖΑίος Ρίζος με τις οφσορ ήταν επενδυτής σε... «πλυντήριο» ρόζ κυκλώματος!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ρ. Ρίζος φέρεται να είχε επαφές – μέσω συγγενικού προσώπου του - με έναν 45χρονο επιχειρηματία που είχε δύο αλυσίδες φούρνων κι ο οποίος έχει κατηγορηθεί και μάλιστα είχε φυλακισθεί, γιατί έφερνε στην Ελλάδα δεκάδες αλλοδαπές.

ΒΙΝΤΕΟ-Αδερφός Λιάπη: «Ολο το χωριό πήρε επιδότηση-Λειτούργησε ο ξενώνας και υπάρχουν αποδείξεις και πελατολόγιο»

Τουλάχιστον ο Λιάπης είναι πιο αξιοπρεπής! Δεν εμφάνισε τιμολόγια στον εαυτόν του όπως ο Καμμένος που εμφανίζει σαν απόδειξη ένα τιμολόγιο που έκοψε η πεθερά του στον ίδιο!

Το πολυτελές σπίτι του πρώην υπουργού, των κυβερνήσεων Μητσοτάκη και Καραμανλή, Μιχάλη Λιάπη, στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας λειτούργησε ως ξενώνας και μάλιστα φιλοξένησε τουρίστες, όπως τουλάχιστον δήλωσε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο αδερφός του ανιψιού του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, Μάρκος Λιάπης.

Ανεκδοτάκι; Ετοιμαστείτε όπου να 'ναι παίρνουμε την Πόλη... αφού «…πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική…»!

Ποιος αμφιβάλλει ότι αυτό το κάτι που θα γονατίσει την Αμερική είναι η κακοκαιρία που ζει; Άρα σε λίγο μπορεί να πάρουμε την Πόλη ;)

Στην μαρτυρία του κ. Απ. Σίμογλου, Αλεξανδρούπολη, αναφέρεται: Σε μια επίσκεψή μας στον Παππούλη και χωρίς να τον ρωτήσουμε ξαφνικά μας είπε: «Έφθασε ο καιρός να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει πάλι ελληνική!» Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησε: «Σύντομα. Πολύ σύντομα στις μέρες μας»...
Τον ξαναρώτησα: «Δηλαδή πότε; Πες μας κάποια ημερομηνία». Τότε η απάντησή του ήταν:

Πατριώτες του κώλου ALERT! Ευρωπαϊκός πάτος η Ελλάδα... στις χώρες με τους εξυπνότερους ανθρώπους.... σιγά μην τους πιστέψουμε όμως

[Σιγά μην τους πιστέψουμε! Αφού εμείς ξέρουμε ότι είμαστε ο εξυπνότερος λαός του κόσμου (ασχετα αν είμαστε μια ζωή στη ζητιανιά) γιατί στις φλέβες μας κυλάει το ιερό Ιχώρ που αν και δεν έχει ενεργοποιηθεί πλήρως μας δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα...Χώρια που το DNA των Ελλήνων είναι ανώτερο όπως έδειξε έρευνα του Πανεπιστημίου της Κωλοπετινίτσας... Για να μην αναφέρουμε ότι το λέει και το γνωστό "τμήμα ειδήσεων" των Βούλγαρων]

Αυτός ο χάρτης παρουσιάζει το μέσο όρο από τα ποσοστά ευφυΐας του κάθε λαού ανάλογα με την γεωγραφική του θέση... Η Ελλάδα και η Κύπρος άραγε σε ποια θέση βρίσκονται;

Τα ποσοστά προκύπτουν από έρευνες και μετρήσεις που έγιναν σε κάθε λαό ξεχωριστά.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπινελίκια Καμμένου: «Φασιστοειδή και κότες» επειδή τον ξεβρακώνουμε-Το περιποιήθηκε ο Άδωνις

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Πάλι ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ; ΕΔΩ ΡΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕΣ

Ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για "φασιστοειδή που έχει μαζέψει ο Σαμαράς" και για "κότες που παρακάλανε γονυπετείς να μην τους αρθεί η ασυλία".

Υποψήφιος δήμαρχος Μυκόνου μοιράζει κουπόνια με δώρο 20 ευρώ για κρέας [εικόνα]

Το φαινόμενο του να εκδίδει και να μοιράζει κουπόνια για να διαφημίσει τον εαυτό του εν όψει εκλογών κάποιος υποψήφιος δεν είναι ασυνήθιστο, ωστόσο, στη Μύκονο το πήγαν ένα βήμα παραπέρα.

Δημοσκόπηση για τη Θεσσαλονίκη

Από το τέλος Νοεμβρίου ως τα μέσα Δεκεμβρίου διεξήχθησαν αρκετές δημοσκοπήσεις, κυρίως για λογαριασμό κομμάτων αλλά και ενδιαφερομένων για να είναι υποψήφιοι στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

ΝΔ: Κλείδωσε το 80% των γαλάζιων υποψηφιοτήτων σε δήμους και περιφέρειες

Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των υποψηφίων που θα δώσουν τη μάχη στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει «κλειδώσει» το 80% των υποψηφίων και μέσα στον Ιανουάριο θα αρχίσει η ανακοίνωση των ονομάτων από τους ίδιους τους υποψηφίους. Για πρώτη φορά, η Ν.Δ. δεν θα εκδώσει λίστα «χρισμάτων», αλλά θα δώσει το «πράσινο φως» στα στελέχη με τα οποία έχει έρθει σε επαφή να δημοσιοποιήσουν την απόφασή τους να μπουν στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΥΡΓΕΛΑ!! Καμμένος: Η Ραχήλ Μακρή δεν έφυγε ποτέ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης της Ραχήλ Μακρή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες έβαλε ο Πάνος Καμμένος. Τι είπε για το Βύρωνα Πολύδωρα και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.“Η Ραχήλ Μακρή δεν έφυγε ποτέ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες είπε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Απεβίωσε ο Εουσέμπιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Απεβίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Εουσέμπιο Ντα Σίλβα Φερέιρα (Eusébio da Silva Ferreira) εξαιτίας καρδιοαναπνευστικής πάθησης.

ΕΓΓΡΑΦΟ: Ρε Πάνο τι χρήση είπαμε ότι έχεις δηλώσει για την ΕΠΑΥΛΗ στην Ικαρία; Και πόσα σπίτια είπαμε δηλώνει η Τζούλια;

Μα φυσικά η ΕΠΑΥΛΗ στην Ικαρία ανήκει στη γυναίκα του Πάναρα, ο οποίος κάνει τον ανήξερο αντί να απαντήσει πως με το που βγήκε η ΝΔ πήρε σε χρόνο ρεκόρ έγκριση η επιδότηση και γιατί ενώ η ΕΠΑΥΛΗ λειτουργούσε από το 2008 (όταν του έκοψε απόδειξη η πεθερά του... εδώ γελάμε), 2 χρόνια μετά το 2010 δεν είχε ακόμα προσλάβει τον 1 (ένα και μοναδικό) υπάλληλο που είχε υποχρέωση (λόγω επιδότησης) να προσλάβει.

Δείτε τώρα και σαν τι το δηλώνει ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος στο πόθεν έσχες του:

Το ακίνητο-ΕΠΑΥΛΗ είναι αυτό που φαίνεται στις γραμμές 6 και 7 στο Γιαλισκάρι Ικαρίας. Δείτε και τη στήλη "ΕΙΔΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ"...

Στη Β. Κορέα πάει ο Ρόντμαν για τα γενέθλια του Ουν! Παίρνει μαζί του και πασίγνωστους μπασκετμπολίστες!!

Τη Βόρεια Κορέα θα επισκεφθεί πάλι ο γνωστός εκκεντρικός, πρωην συμπαίκτης των Σικάγο Μπούλς, Ντένις Ρόντμαν, προκειμένου με ομάδα παλαιμαχων παικτών του ΝΒΑ να αντιμετωπίσει τους επίλεκτους της Β. Κορέας τη μέρα των γενεθλίων του κομμουνιστή δικτάτορα Κιμ Γιόνγκ Ούν!

Πώς ένας Ελληνας τυχοδιώκτης κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης [εικόνες]

Η ρήση πως «όποια πέτρα και εάν σηκώσεις θα βρεις έναν Ελληνα από κάτω», επιβεβαιώνεται από την περίπτωση του Κωνσταντή Γεράκη, ενός τυχοδιώκτη από την Κεφαλλονιά ο οποίος είχε μεγάλη τυχοδιωκτική δράση και διορίστηκε μάλιστα πρωθυπουργός του Σιάμ (της σημερινής Ταϊλάνδης) την περίοδο 1683- 1688.

Οι Γερμανοί των Leopard κάνουν έρευνα για μίζες αφήνουν έξω πολιτικούς μιλούν για Λιακουνάκο

Με ανάθεση της σχετικής έρευνας σε επιτροπή ανεξάρτητων ειδικών απάντησε  η γερμανική εταιρεία εξοπλισμών Krauss-Maffei Wegmann (KMW) στις κατηγορίες περί διαφθοράς που προκύπτουν εναντίον της από τα πρωτόκολλα ανακρίσεων που έχουν στα χέρια τους οι ελληνικές εισαγγελικές αρχές.

Ξεσηκώθηκαν οι Μητροπολίτες με την κότα του ΣΥΡΙΖα που γελοιοποιεί την Ορθοδοξία αλλά κάνει την πάπια για το ισλάμ

Η εμφάνιση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, σε άρμα στο Άργος Ορεστικό, ντυμένος ως "παπα Σούρας" προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Εκκλησίας.

Για διακωμώδηση της Ιερωσύνης και του Μυστηρίου της θείας Ευχαριστίας κάνε λόγο ο Μητροπολίτης Δημητριάδος, Ιγνάτιος.

Το κανόνισε η Ρώσικη μαφία των εξοπλισμών: Οι Γερμανοί μας τα έδιναν τζάμπα το '92, αλλά τα αγοράσαμε απ' τους Ρώσους το '97

Αυτά δεν θα τα διαβάσετε εκεί που σας πουλάνε φούμαρα ότι μόνο οι Γερμανοί λάδωναν... είναι πολλά τα λεφτά που έχουν ρίξει οι Ρώσοι... και στην επικοινωνία

Για τους ελληνικούς εξοπλισμούς και τις μίζες τους οι ιστορίες που μπορούν να γραφτούν είναι ατελείωτες . Και η μία πιο ενδιαφέρουσα από την άλλη. Μια απ΄ αυτές είναι η προμήθεια των ρωσικών αντιαεροπορικών OSA . Το 1992 μας έδιναν τσάμπα οι Γερμανοί αλλά οι στρατηγοί δεν τα ήθελαν . Το 1997 ,πέντε χρόνια μετά η αγορά τους κρίθηκε..

BINTEO-Έπιτέλους πραγματικότητα το όνειρο της Δούρου και του ΣΥΡΙΖΑ: Δημόσιο μαστίγωμα στο Χαλέπι της Συρίας!

Το βίντεο είναι από τη Συρία του 2014... δηλ. αυτή που ονειρευόταν το 2011 η Ρένα Δούρου. Από το Χαλέπι τραβηγμένο τη περασμένη Παρασκευή. Μετά από την προσευχή της Παρασκευής δύο μικροπωλητές μιας υπαίθριας αγοράς, μαστιγώνονται δημοσίως. Κι όμως συμβαίνει. Είναι η Συρία που "ονειρεύνται" όσοι μάχονται υπερ των ισλαμοφασιστών.

ΦΩΤΟ-Κράτος χαβαλέ: Ο Μητσοτάκης... υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά και επίσημα μέσω... ΦΕΚ!

Με την υπογραφή του πρώην πρωθυπουργού ο φόρος ακινήτων....

Την υπογραφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη φέρει ο νόμος για τη φορολογία ακινήτων, όπως τουλάχιστον προκύπτει από το... σχετικό Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ).

Πλεύρης: Φύλαξη συνόρων ακόμα και με... ατυχήματα

Για την φύλαξη των συνόρων μίλησε στον Real Fm και στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή ο συνεργάτης του υπουργού Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Ο κ. Πλεύρης ρωτήθηκε για τη φράση που είχε πει "πρέπει να κάνουμε τη ζωή των μεταναστών κόλαση".

Aπάντηση της Ομοσπονδίας Ελλήνων Βοστώνης: Τα χρήματα είναι μόνο για τα νοσήλεια της Μυρτούς... και για τίποτα άλλο

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες από το δημοσίευμα εφημερίδας της ομογένειας στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το οποίο δικηγόρος υποστηρίζει ότι η Ομοσπονδία Ελλήνων της Βοστώνης έχει "τσεπώσει" τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την κάλυψη των εξόδων νοσηλείας και θεραπείας της 16χρονης Μυρτούς.