06 Ιανουαρίου 2014

Σαν σήμερα ορκίστηκε στο Μυστρά ο τελευταίος Έλληνας Αυτοκράτορας... για την ώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν σήμερα το 1449 ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος στέφεται στον Μυστρά αυτοκράτορας του Βυζαντίου. Έμελλε να είναι ο τελευταίος, προς το παρόν, έλληνας αυτοκράτορας του οποίου η ηρωϊκή αντίσταση κατά των Οθωμανών...

Ποιες συνδικαλίστριες επιβάλλουν… παραιτήσεις!

«Υποχρεωτικές παραιτήσεις» και εργαζόμενους χωρίς δώρο έφερε το 2014 στην ΕΣΗΕΑ.

Απεγνωσμένα τα μηνύματα συνδικαλιστικών εκπροσώπων στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, αλλά η Πρόεδρος Μαρία Αντωνιάδου και η Γενική Γραμματέας Μαριλένα Κατσίμη πού μυαλό για τέτοια.

Γελάει ο Τατσόπουλος με τη Ραχήλ

Με ειρωνικό τρόπο απάντησε ο Πέτρος Τατσόπουλος στην Ραχήλ Μακρή. Η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων χαρακτήρισε μεταξύ άλλων ανύπαρκτο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος νωρίτερα είχε κατονομάσει την κυρία Μακρή ως "αρχηγό" στο κόμμα "Βολική Λαϊκή Απογοήτευση Βλαμμένων Ηλιθίων".

Ευρωκοινοβούλιο:Με απόφαση Σούλτς η αναβολή της επίσκεψης των ελεγκτών

Η απόφαση για την αναβολή της επίσκεψης στην Ελλάδα της αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που διερευνά τη λειτουργία της τρόικας, ελήφθη από τον πρόεδρό του Μάρτιν Σουλτς χωρίς να υπάρξει, σε καμιά περίπτωση, παρέμβαση του πρωθυπουργού της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά, διευκρινίζει σε σημερινή ανακοίνωσή του από τις Βρυξέλες ο Ζομ Ντους, εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου της Ευρωβουλής.

Γυναίκες στο στρατό -Οι πρώτες που εκπαιδεύθηκαν σαν άνδρες, το 1942 [εικόνες]

Πλέον αποτελεί ένα από τα ανδρικά οχυρά που εδώ και χρόνια έχουν κατακτήσει οι γυναίκες. Κάποτε όμως αποτελούσε είδηση η παρουσία του θηλυκού στοιχείου στις ένοπλες δυνάμεις. Και ακόμη περισσότερο, η εκπαίδευσή τους με ανδρικούς «όρους».

ΒΙΝΤΕΟ-Άνθιμος: "Να διαγράψει ο Τσίπρας τον Διαμαντόπουλο αν δεν μετανοήσει"... μια στιγμή και θα τον διαγράψει

Την δυσαρέσκεια του για την εμφάνιση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου με άμφια ιερέα εξέφρασε εκ νέου ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν πέφτουμε κι απ' τα σύννεφα: Μοναστήρι με πλαστά τιμολόγια

Φύλλο και φτερό κάνει το ΣΔΟΕ εταιρείες για τις οποίες υπάρχουν υπόνοιες ότι πίσω από τις επιδοτήσεις που έλαβαν από ευρωπαϊκά προγράμματα κρύβονται υποθέσεις απάτης. Στην "τσιμπίδα" των ελεγκτών πιάστηκε ακόμη και ένα μοναστήρι με πλαστά τιμολόγια.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξεφτιλίστηκε κι αυτή! Αντωνίου: "Γέλαγα πολιτικά με τον Διαμαντόπουλο"

«Γέλαγα πολιτικά» δήλωσε η Μαρία Αντωνίου, η βουλευτής Καστοριάς, της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την αντίδραση της όταν είδε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, να είναι ντυμένος παπάς στο πλαίσιο του καρναβαλιού. Παράλληλα, η Μαρία Αντωνίου, υπογράμμισε πως το αρχικό της σχόλιο που έλεγε «χαίρομαι που το καρναβάλι μετέχει στο καρναβάλι», είναι αυτό που....

Ο Κασιμάτης ρίχνει φάπες σε Ραχήλ, Τσίπρα-Καμμένο και Βενιζέλο...

Ενας καλός άνθρωπος

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι ηλεκτρονικές επιγραφές στη λεωφόρο Συγγρού, αντί για πληροφορίες σχετικές με την κίνηση στο κέντρο, έδιναν τις ευχές του περιφερειάρχη Αττικής του Γιάννη του Σγουρού. Γιατί όχι;

ΒΙΝΤΕΟ-Μέγας σαλτιμπάγκος ο Πάνος: Πήγε στον αγιασμό των υδάτων αν και παλαιοημερολογίτης!

Η πλάκα είναι ότι έκανε και ευχές... ξέρετε "να πλαντάξουν οι εντολοδόχοι των τοκογλύφων" κ.λπ... Ρε Πανάρα, μπορεί να πιάσει μια ευχή όταν δεν την πιστεύεις, ή την κάνεις σε άσχετο χώρο και χρόνο; Αφού όπως έχεις πει μόνος σου...

Πετράν για τη Β.Λ.Α.Β.Η. της Ραχήλ και η απάντησή της

Βολική Λαϊκή Απογοήτευση Βλαμμένων Ηλιθίων ή πιο σύντομα «Β.Λ.Α.Β.Η.» θα είναι το κόμμα που θα σαρώσει στις επόμενες εκλογές, σύμφωνα με το Πέτρο Τατσόπουλο, με αρχηγό τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ή τη Ραχήλ Μακρή.

Γιορτάζει ο μπάρμπα Φώτης και γλεντάνε στη ΔΗΜΑΡ... ενώ ο κόσμος πεθαίνει ανασφάλιστος από το κρύο... όσοι δεν αυτοκτονούν δηλ.

Στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Αγίου Κωνσταντίνου βρίσκεται από τις 10 το πρωί ο Πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης ο οποίος δέχεται ευχές για την ονομαστική του εορτή συνοδεία μουσικής ποτού και εκλεκτών μεζέδων.

ΒΙΝΤΕΟ-Αποδοκιμασίες στον Πειραιά

Ένταση επικράτησε στον Πειραιά σήμερα το πρωί. Μικρές Ομάδες κομμουνιστών καθηγητών και αντιεξουσιαστές αποδοκίμασαν τους πολιτικούς, πριν ξεκινήσει η τελετή.... οι γνωστοί ρέμπελοι

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Αν είναι να παραμυθιάσεις τα πρόβατα πέφτεις να πιάσεις το Σταυρό κι ας είσαι παγανιστήςΟ Ηλιόπουλος της Χρυσής Αυγής έβαλε το μπλε μαγιό του και έπεσε στα νερά της Ραφήνας...

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος αποδείχθηκε πως δεν είναι και ο πιο δεινός κολυμβητής αφού αν και τόλμησε να πέσει στα παγωμένα νερά της Ραφήνας κατά τη διάρκεια του καθαγιασμού των υδάτων, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει πρώτος στο σταυρό... αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει αφού το θέμα είναι να πουλήσουμε παραμύθι στα πρόβατα κι ας πιστεύουμε στο Δωδεκάθεο...

Τι θα γίνει με το χαρακτήρα του Πολ Γουόκερ στο Fast & Furious -Τι λύση βρήκαν σεναριογράφος και σκηνοθέτης

Εναν τρόπο για να συνεχίσει το Fast and Furious χωρίς τον Πολ Γουόκερ αναζητούσε η Universal από τη στιγμή που ο ηθοποιός βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στις 30 Νοεμβρίου. Επειτα από διαδοχικές συσκέψεις φαίνεται πως κατέληξαν στη λύση που δεν θα δυσαρεστήσει τους λάτρεις της σειράς ταινιών.

Τα νούμερα χαλάνε το παραμύθι των "νούμερων"-ΥΠΟΙΚ: Υπέρβαση 14% στα έσοδα και μείωση οφειλετών του δημοσίου

Τουλάχιστον τα νούμερα έχουν μπει σε σειρά... να δούμε και τι θα γίνει με τους ανθρώπους σιγά-σιγά...

Σε θετικό έδαφος κινήθηκαν για ακόμα έναν μήνα τα γενικά έσοδα των Δ.Ο.Υ που διαμορφώθηκαν στα 2,37 δισ. € το μήνα Νοέμβριο, σημειώνοντας σημαντική υπέρβαση 14% του αντίστοιχου μηνιαίου στόχου του προϋπολογισμού.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο πρώτος αγιασμός των υδάτων στην Τένεδο

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέσθηκε χθες για τους εναπομείναντες Ρωμιούς στην Τένεδο και τη Σμύρνη η γιορτή των Θεοφανείων.

Την παραμονή των Φώτων έγινε στην Τένεδο ο πρώτος αγιασμός και το κόψιμο της βασιλόπιτας των λιγοστών χριστιανών Ρωμιών, που κατοικούν στο νησί.

Κεδίκογλου για ΣΥΡΙΖΑ: Οι άνθρωποι δεν είναι καλά -Kόντρα για την αναβολή επίσκεψης των «ελεγκτών» της Τρόικα

Η απόφαση της Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να αναβάλει το ταξίδι της στην Αθήνα αποτέλεσε αφορμή για νέα κόντρα μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ. Η αξιωματική αντιπολίτευση «βλέπει» εμπλοκή Αντώνη Σαμαρά στην αναβολή, με τον Σίμο Κεδίκογλου να απαντά «προφανώς οι άνθρωποι δεν είναι καλά».

Τι προβλέπει ο «Μεγάλος νεκρομάντης» του Μεξικό για την Ελλάδα

Τις προβλέψεις του για το νέο έτος έδωσε ο Αντόνιο Βάσκεζ, που από το 1960 έχει αυτοανακηρυχθεί ως «Μεγάλος νεκρομάντης» του Μεξικό, ο οποίος αναφέρθηκε και στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα είπε πως η οικονομική κρίση θα συνεχιστεί, αλλά ο τουρισμός θα έχει ανάκαμψη, και η χώρα μας θα δεχθεί βοήθεια από την Κίνα.

Παράξενη «βροχή» στη Σαουδική Αραβία: Επεσαν ανθρώπινα μέλη από τον ουρανό -Τι πιθανολογούν οι Αρχές

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να βρέχει νερό αντέ και λάσπη καμιά φορά όταν οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, ωστόσο, στο εξωτερικό «βρέχει» και άλλα πράγμαα. Ιδιαίτερα περίεργα. Μετά τις ακαθαρσίες που «έβρεξε» πριν καιρό στη Σανγκάη, τώρα άλλη μια παράξενη «βροχή» σημειώθηκε στη Σαουδική Αραβία. Εκεί «έβρεξε» ανθρώπινα μέλη.

Παναγιώταρος: Ο Μπουτάρης διόρισε 50 θεολόγους στον Δήμο Θεσσαλονίκης για να τον στηρίξει ο Ανθιμος στις εκλογές

Νέα επίθεση κατά του δημάρχου της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή, με τον Ηλία Παναγιώταρο να υποστηρίζει ότι ο δήμαρχος προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του Μητροπολίτη Ανθιμου, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

O Koυίκ “την πέφτει” ανοικτά στον ΣΥΡΙΖΑ για τους μουσουλμάνους βουλευτές του... σε αντίθεση με τη γαργάρα των υπόλοιπων ΑΕροψεκασμένων εν όψη της κουτάλας

Τη στιγμή που είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο πρόεδρος του κόμματός του Πάνος Καμμένος θεωρεί εαυτόν τον… «Βενιζέλο του Τσίπρα» αν το κόμμα του μπει τελικά στην επόμενη Βουλή κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ αναδειχθεί πρώτος, ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ τραβά το δικό του δρόμο, φλερτάροντας έτσι ανοικτά με τη σημερινή κυβερνητική πλειοψηφία.

Όταν οι Πασόκοι και ο λαός (για να τα λέμε όλα) τρωγοπίνανε μετά τα Θεοφάνεια με λεφτά της Μέρκελ (ΦΩΤΟ)

2000 εν... Πειραιεί!

Από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Ακόμα και... νόμισμα, αφού είχαμε δραχμή! Θεοφάνεια στον Πειραιά εν έτει 2000. Αμέσως μετά τον αγιασμό των υδάτων, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, παίρνει την παρέα του και πάνε για φαγητό, σε γνωστό μεζεδοπωλείο...

Είναι πολλά τα ψηφαλάκια: Ο Συντονιστής Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ "αδειάζει" τον Διαμαντόπουλο

Αποστάσεις από την ενέργεια του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου να ντυθεί "παπά-Σούρας" στο πρωτοχρονιάτικο καρναβάλι του Άργους Ορεστικού κράτα ο υπεύθυνος συντονιστής της Θεματικής Επιτροπής Θρησκευμάτων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α  Μάκης Λυκόπουλος.

Ντοκουμέντο: Πως πάγωσαν και πέθαναν 90.000 Τούρκοι στρατιώτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Τους 90.000 νεκρούς τους στην μάχη του Sarıkamış με τους Ρώσους το 1914 τίμησαν σε εκδηλώσεις οι Τούρκοι.Πρόκειται για τους 90.000 στρατιώτες που υπέκυψαν στη παγωνιά στα όρη Allahüekber στην επαρχία Sarıkamış του Kars κατά τη διάρκεια συγκρούσεων πριν από 99 χρόνια που κέρδισαν οι Ρωσοι .

Αμετάβλητη η κατάσταση του Σουμάχερ-Είχε κάνει και διαθήκη πριν 3 χρόνια-Λάουντα: "Μόνο ο θεός μπορεί να τον βοηθήσει"

Αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο CHU της Γκρενόμπλ μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι η αξονική που του έγινε το Σάββατο δεν έδειξε καμιά βελτίωση.

Ξέσπασε κόντρα Κασιδιάρη- Μιχαλολιάκου! (VIDEO)

Με αφορμή την εξέδρα των επισήμων στον Πειραιά

Επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στον Πειραιά, όταν άνδρες των λιμενικών δυνάμεων, εμπόδισαν τον Ηλία Κασιδιάρη να βρεθεί στον χώρο της τελετής του αγιασμού των υδάτων, καθώς δεν είχε λάβει πρόσκληση από τον δήμαρχο της πόλης.

ΦΩΤΟ: Απίστευτος ο Πανάρας!! Δείτε πόσο χρέωνε την κλήση στην ΕΠΑΥΛΗ της γυναίκας του στην Ικαρία!

Μάλλον το έκανε για να μην παίρνει κανείς τηλέφωνο και τους ενοχλεί, αφού ούτως ή άλλως δεν νοίκιαζαν τίποτα καθώς το "ξενοδοχείο" ήταν εξοχική βίλα:

Η NASA μας τρολάρει ασύστολα: Τεράστια περιοχή στον Άρη ονομάζεται Ελλάδα και τμήμα της "Ελληνικό Χάος"

Ο κόκκινος πλανήτης έχει πλέον εξερευνηθεί αρκετά και πολλά σημεία του έχουν πάρει ονόματα πόλεων, νησιών, χωρών αλλά και σημαντικών προσωπικοτήτων.

Έτσι στα τοπωνύμια του Άρη δεσπόζουσα θέση έχει η Ελλάδα, καθώς δίνει το όνομά της στη μεγαλύτερη κοιλάδα του Άρη και έχει ονομαστεί από τον μεγάλο Ιταλό αστρονόμο Τζιοβάνι Σκιαπαρέλι...

ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ: Να τι κάνει ο κλαρινογαμπρός όταν ρίξει το πιπίνι στο κρεβάτι του…

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα λιώσετε στο γέλιο...

Είναι οι χειρότεροι στρατιώτες του κόσμου; ΒΙΝΤΕΟ

Δυο αμερικανοί στρατιώτες εκπαιδεύονται και παίζουν με τα νεύρα των εκπαιδευτών τους. Ο ένας για να βγαλει τη περόνη από την εκπαιδευτική χειροβομβίδα κάνει...κάμποση ώρα κι όταν τα καταφέρνει την πετάει αλλού για αλλού.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξέδερφος του Λιάπη εξηγεί πως πήρε τα λεφτά η πεθερά Καμμένου για την ΕΠΑΥΛΗ της γυναίκας του!

Ο ξάδελφος του Μιχάλη Λιάπη, Μάρκος Λιάπης εξηγεί πως είχε στηθεί η φάμπρικα κοινοτικών επιδοτήσεων, μέσω των οποίων ημέτεροι, όπως η πεθερά Καμμένου και η Τζούλια, ανακαίνισαν τα σπίτια τους χωρίς να τα λειτουργήσουν ποτέ ως ξενώνες.

ΒΙΝΤΕΟ-Αδωνις για τη μήνυση Καμμένου: «Υπάρχουν και άλλα στοιχεία, θα τον συμβούλευα να μην την κάνει»

Στην αντεπίθεση εναντίον του Πάνου Καμμένου πέρασε ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μετά τις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ ο οποίος τον χαρακτήρισε «φασιστοειδές του Σαμαρά» και την ανακοίνωση του ότι ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση εναντίον του, απάντησε: «Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία, θα τον συμβούλευα να μην το κάνει».

Γελάει ο κόσμος μαζί της: Η Ραχήλ μένει τελικά στους ΑΕροψεκασμένους

Μέσα σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας έχουμε και τα καμώματα των πολιτικών, οι οποίοι, μη έχοντας πολιτικό λόγο και έργο, απασχολούν τους πολίτες με καμώματα και παραπολιτικές κινήσεις. Ενα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η Ραχήλ Μακρή, η οποία, εκτός όλων των άλλων, απασχολεί με το αν θα μείνει ή θα φύγει από τους Ανεξάρτητους Ελληνες.

ALERT! Σημαντική είδηση για τον Έλληνα: Ολες οι επίσημες αργίες του 2014 -Τα... τριήμερα της φετινής χρονιάς

Τα Χριστούγεννα είναι παρελθόν, ο νέος χρόνος ήρθε, τα Θεοφάνεια θα είναι σε λίγο θα μας αποχαιρετήσουν, εμπρός λοιπόν για την επόμενη αργία; Πότε πέφτουν το 2014, οι επίσημες αργίες; Ιδού ένας ασφαλής οδηγός για να προγραμματίσουμε έγκαιρα τα ταξίδια και τις διακοπές μας.

Δημόσιος υπάλληλος έπιασε το Σταυρό στη Θεσσαλονίκη... Τυχαίο; (βίντεο)

Με μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια και στη Θεσσαλονίκη.

Ο αγιασμός των υδάτων έγινε στην παραλία της συμπρωτεύουσας.

Ο Σαμαράς έριξε τον Σταυρό στην Καλαμάτα (βίντεο)

Υπό καταρρακτώδη βροχή τελέσθηκε στην Καλαμάτα ο Αγιασμός των Υδάτων παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά.

Κρίμα για τους πατριώτες του κώλου: Ελαφριά κάκωση έπαθε η Μέρκελ κάνοντας σκι

Με το… αριστερό μπήκε το 2014 για την απόλυτη κυρίαρχο της πολιτικής ζωής της Ευρώπης Άνγκελα Μέρκελ. Όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, και επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίας Στέφαν Ζάιμπερτ, η Άνγκελα Μέρκελ τραυματίστηκε στη...

ΦΩΤΟ: Άξιοι Γερμανοί! Οχι σαν τους άχρηστους τους Έλληνες...

Εύγε στον πάνω-αριστερά που ξέρει και καράτε!Ωραία φώτο:

"Τραβούν τα μαλλιά τους" στην Κουμουνδούρου!

Χύθηκε η καρδάρα με το γάλα!

Έντονος "πονοκέφαλος" έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες στο επιτελείου του Αλέξη Τσίπρα μετά τα κατορθώματα του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου. Οι συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είχαν κατορθώσει...

Ανάληψη ευθύνης για το "χτύπημα" κοντά στο κτίριο των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη

Την ευθύνη για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού, που εξερράγη κοντά στο κτίριο των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη στις 28 Δεκεμβρίου ανέλαβε με κείμενο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η Σύμπραξη Αναρχικών Οργανώσεων "Αντικρατικός Προσανατολισμός"

Τα έθιμα των Θεοφανείων

Τα Θεοφάνεια είναι μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού, σε ανάμνηση της Βάπτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο ή Βαπτιστή.

Τουρκικός πύραυλος με βεληνεκές 800 χλμ. Που δοκιμάστηκε

Επιμηκύνεται το βεληνεκές του τουρκικού πυραύλου SOM που έχει αναπτυχθεί από την ΤÜBİTAK

Στα ανοιχτά της Σινώπης όπου η τουρκική πολεμική αεροπορία εκτελεί δοκιμές βολών, ο πύραυλος SOM κατέστρεψε με επιτυχία τον στόχο του που βρισκόταν σε απόσταση πάνω από 800 χλμ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρείχε αρμόδιος της Tübitak :

Κωλοτούμπα ΣΥΡΙΖΑ που για τα ψηφαλάκια, έβαλε τον "Παπά Σούρα" να πει ότι αναφερόταν στη καθολική εκκλησία!! Κράξιμο από Αρχιεπίσκοπο και Μητροπολίτες κατά Διαμαντόπουλου

-Θέλει να κλείσει το θέμα λέει με ανακοίνωσή του ο Διαμαντόπουλος "τη στιγμή που ένα μεγάλο τμήμα του λαού μας αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης οξύ"... όταν έκανε τον καραγκιόζη δεν αντιμετώπιζε οξύ πρόβλημα επιβίωσης ο λαός;
- Ο Μητροπολίτης Άνθιμος ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να τον διαγράψει
- Ο Μητροπολίτης Παύλος τον χαρακτήρισε "ανόητο κι επικίνδυνο"
- Τι απαντά ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος

Σάλος έχει προκληθεί από την εμφάνιση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μεταμφιεσμένο σε ιερεά στο Πρωτοχρονιάτικο καρναβάλι στο Άργος Ορεστικό. Για την ακρίβεια ο βουλευτής Βαγγέλης Διαμαντόπουλος ντύθηκε "Παπα - Σούρας" για να "κηδέψει" την κρίση και να "θάψει" το μνημόνιο.

«Πολύ κακή η νέα αξονική του Σουμάχερ»

Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του πρωταθλητή της formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, μιας και τα ευρήματα της αξονικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε σήμερα είναι άκρως ανησυχητικά.