09 Ιανουαρίου 2014

Ας μην παραπλανούν τα παπαγαλάκια Κοντομηνά-Δείτε πόσο μας φέσωσε με τις κάρτες

Η είδηση όπως κυκλοφορεί παντού και παραπλανεί ότι ο Κοντομηνάς (το λέει και ο ίδιος σε ανακοίνωση προς τους εργαζόμενους) δεν έχει πρόβλημα επειδή το δάνειο το πληρώνει κανονικά είναι:
«Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται να μην έχουν πρόβλημα τα δάνειά του κ. Κοντομηνά, γιατί έχουν εχέγγυα. Το πρόβλημα αφορά σε μια πιστωτική κάρτα μεταξύ του ΤΤ και εταιρείας του
Μας λένε δηλ. τα παπαγαλάκια ΄΄οτι το δάνειο είναι ΟΚ και μόνο ένα μικρό προβληματάκι με μερικές πιστωτικές υπάρχει...

Δυστυχώς όμως φίλοι μου, ο Κοντομηνάς, καλύτερα να μας είχε φεσώσει (γιατί στην ουσία εμείς πληρώνουμε τα θαλασσοδάνεια μέσω της ανακεφαλαιοποίησης) με μερικά εκατομμύρια δάνειο παρά...

Κατηγορούμενη για τα εξοπλιστικά και η σύζυγος του Παναγιώτη Ευσταθίου

Κλήση σε απολογία απέστειλε στην Ειρήνη Ευσταθίου, σύζυγο του εκπροσώπου γερμανικής εταιρείας Παναγιώτη Ευσταθίου ο ανακριτής Διαφθοράς που χειρίζεται την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων Γαβριήλ Μαλλής.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΔ για δηλώσεις Λαφαζάνη:Ονειρεύονται... κομμουνισμό

Τη δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εθνικοποιήσει τις τράπεζες σχολίασε η ΝΔ.

Δημοσκοπική βουτιά για Ερντογάν -Πώς τα σκάνδαλα διαφθοράς κλονίζουν την παντοδυναμία του

Νέα πτώση στη δημοτικότητα του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, ενώ μέσω του σκανδάλου διαφθοράς που συγκλονίζει την Τουρκία κατέγραψε δημοσκόπηση.

ΝΔ: Υποστήριξη του "θεωρητικού της ένοπλης βίας" στον Τσίπρα

«Δεν κρίνεται ούτε το πρόσωπο του Τόνι Νέγκρι ούτε το συγγραφικό του έργο.Κρίνεται το γεγονός ότι ένας άνθρωπος που καταδικάστηκε για υποκίνηση και συμμετοχή σε ένοπλη βία, που φυγοδίκησε για χρόνια και που τελικά επέστρεψε στη χώρα του και εξέτισε ποινή 13 ετών φυλάκισης στην πατρίδα του, εμφανίζεται σήμερα να στηρίζει πολιτικές ενός κόμματος που διεκδικεί τη διακυβέρνηση στην Ελλάδα.

Οι "φίλοι μας" οι Κούρδοι τα ρίχνουν σε Ελληνες και Αρμένιους... ότι είναι το παρακράτος που στήνει τα σκάνδαλα εναντίον του Ερντογάν!

Αντιδράσεις από τους Αρμένιους της Τουρκίας προκαλούν οι δηλώσεις της προέδρου της Ένωσης Κοινοτήτων Κουρδιστάν (KCK) η οποία χαρακτήρισε μέρος του παρακράτους, το ελληνικό και αρμενικό λόμπι.

Πύραυλος έγινε ο Τσίπρας: Με SMS παραιτήθηκε ο Τατσόπουλος κ κρατάει την έδρα-Δεν μπορεί να με λέει «μαλάκ@» ο Διαμαντόπουλος

Επειτα από τον «εμφύλιο» που προκάλεσαν στο ΣΥΡΙΖΑ οι δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου, ο βουλευτής ανακοίνωσε μέσω facebook ότι θέτει στη διάθεση του προέδρου του κόμματος την παραίτησή του.

Μάρω Κοντού: «Ήμουν και είμαι νεοδημοκράτισσα»

«Έστειλα γράμμα στο BBC διαμαρτυρόμενη γιατί...»

Η Μάρω Κοντού μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Πάνο Γιαννακόπουλο...

Η διαμαρτυρία της στο BBC

ΜΠΡΑΒΟ!! Συγκλονίζει η οικογένεια της 23χρονης που έχασε τη ζωή της στο ΚΤΕΛ: Πάρτε ό,τι όργανα νομίζετε

Την ώρα που ο πόνος και η οδύνη για τον άδικο χαμό της 23χρονης Ελένης Τριανταφύλλου, μετά τη σύγκρουση του ΚΤΕΛ που επέβαινε με μια νταλίκα στα Μάλγαρα, την έχουν κατακλύσει, η τραγική φιγούρα της απαρηγόρητης μάνας προκαλεί το θαυμασμό και τη συγκίνηση όλων μας, αφού σκέφτεται το καλό άλλων ανθρώπων μέσα από το θάνατο του παιδιού της. Από κοντά και ο αδερφός της που πήρε την πρωτοβουλία να δωρίσει τα όργανα της.

ΒΙΝΤΕΟ: Στη ΓΑΔΑ η Ηλίθια, η γκόμενα και η αδερφή...

Τρείς γυναίκες που ανήκουν στο περιβάλλον της οικογένειας Ξηρού, η φίλη του Χριστόδουλου, η αδερφή του και η Αλίθια Ρομέρο, σύζυγος του Σάββα Ξηρού κλήθηκαν στην ΓΑΔΑ.

O Juncker αντίπαλος του… Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν;

Πολιτικός παροξυσμός επικρατεί στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, το οποίο αναζητά τον υποψήφιο του για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενόψει και των ευρωπαϊκών εκλογών του Μαΐου.
Μεταξύ των πιθανών διεκδικητών, έθεσε εαυτόν ο πρώην Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρώην επικεφαλής του Eurogroup, J.C. Juncker.

Στο Μαξίμου Δένδιας & Αθανασίου

Στο μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται οι υπουργοί Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου και Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, όπου έχουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό για το θέμα της παραβίασης της άδειας από τον καταδικασμένο για συμμετοχή στην οργάνωση "17 Νοέμβρη", Χριστόδουλο Ξηρό.

ΦΩΤΟ: Μούγγα ο υπάλληλος του Κοντομηνά

Ας πει κάποιος στον Βαξεβάνη ότι το αφεντικό του συνελήφθη... που ξέρεις Κωστάκη μπορεί να τον σώσεις πάλι όπως προσπάθησες με τη λίστα Λαγκάρντ όταν έσβησες το Κοντομηνάς και έβαλες Interamerican:

ΦΩΤΟ: Ο Μπέπε Γκρίλο έβγαλε 25ευρω με τον Άδωνι!

Ο επικεφαλής του «Κινήματος των 5 αστέρων», που είναι ταυτισμένος με την γελοιοτητα στην πολιτική και έκανε την έκπληξη στις γενικές εκλογές της Ιταλίας τον Φεβρουάριο του 2013 συγκεντρώνοντας το 25% των ψήφων, αφιέρωσε ειδική καταχώρηση στο μπλογκ του στον Έλληνα υπουργό Υγείας.

Βγήκαν βόλτα στο Αιγαίο- Τουρκικά αλιευτικά σε ελληνική βραχονησίδα στη Σαμοθράκη

Στη βραχονησίδα Ζουράφα ή αλλιώς «λαδοξέρα» που βρίσκεται ανατολικά της Σαμοθράκης εντοπίστηκαν τουρκικά αλιευτικά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην περιοχή...

ΦΩΤΟ: Αλέξη-Πάνο περαστικά σας...

Αυτά τα λέμε σε ΣΥΡΙΖΑίους δραχμολάγνους και ΑΕροψεκασμένους με το μαλακό.... Μην τους τα πούμε απότομα και έχουμε μαζικά εγκεφαλικά:

Για ποιους χτυπάει η καμπάνα;

Ο Ολυμπιακός σβηστά σκόρπισε και τον Αστέρα με την καθιερωμένη ταρίφα και αν υπάρχει κάτι να κρατήσει κανείς, είναι οι μπιχτές του Μίτσελ για τα παραπάνω κιλά ορισμένων...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΒΙΝΤΕΟ: Στον Κορυδαλλό και η Ηλίθια Ρομέρο, για να δει τον Ξηρό... που είναι στην Λάρισα!

Μέσα στην παραζάλη των προσώπων που άρχισαν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τον Ιούνιο του 2002 και μετά, όταν μια βόμβα έσκασε στα χέρια του Σάββα Ξηρού και ξεδιπλώθηκε το κουβάρι της 17 Νοέμβρη, πάντα ξεχώριζε η δυναμική Ισπανίδα σύντροφος του Σάββα.

Διαφωνεί με το βαθύ ΣΥΡΙΖΑ ο Τατσόπουλος: «Δεν είναι πολιτικοί κρατούμενοι οι τρομοκράτες της 17Ν»

Στο θέμα των «σχέσεων» του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, για τις οποίες κατηγορεί η ΝΔ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά και την υπόθεση της απόδρασης του Χριστόδουλου Ξηρού, επανήλθε την Πέμπτη ο βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος ήδη από το βράδυ της Τετάρτης είχε προκαλέσει αίσθηση λέγοντας πως «υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων» της 17Ν.

ΣΥΡΙΖΑ και τρομοκρατία: αντικειμενική συμπόρευση ή τυχαίες συμπτώσεις;

Η χώρα διέρχεται μια περίοδο πρωτόγνωρης πολιτικής οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Ο συνδυασμός μνημονίων και αυστηρών μέτρων λιτότητας, πρωτοφανούς εξωτερικής επέμβασης στην διακυβέρνηση της χώρας, γενικευμένης απαξίωσης των πολιτικών κομμάτων, ανέχειας, ανεργίας και φτώχειας δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα στο οποίο η τρομοκρατία μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης και να πυροδοτήσει εξελίξεις τις οποίες δύσκολα θα ελέγξουν τα εκλεγμένα από τον λαό θεσμικά όργανα.

Κλείστε τις ηλεκτρικές συσκευές, όταν έχει αιθαλομίχλη, συστήνει ο διαχειριστής του δικτύου

Σύσταση προς τους πολίτες να προσαρμόσουν τη χρήση των ηλεκτρικών συσκευών τους όταν υπάρχει αιθαλομίχλη απηύθυνε με ανακοίνωσή του την Πέμπτη ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Χριστόδουλος Ξηρός: Βρέθηκε το άτομο που μετέφερε τον μπουνταλά στην Αθήνα-Πότε έφυγε από την Θεσσαλονίκη, πότε έφτασε στην Αθήνα!

- Τον μετάφερε συγγενικό του πρόσωπο με αυτοκίνητο - Ξέρουν ποιός είναι
- Αγωνία στην αστυνομία, αφού πιστεύουν ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός γύρισε στα παλιά του λημέρια
- Μήνες ολόκληρους προετοίμαζε την απόδρασή του
- Το ρεβεγιόν στον Κορυδαλλό με τους Πυρήνες ήταν αποχαιρετιστήριο πάρτι

Στην Αθήνα, οδικώς, το βράδυ της Κυριακής 5 Ιανουαρίου, έφθασε ο Χριστόδουλος Ξηρός. Τον μετέφερε....

27,8% η ανεργία τον Οκτώβριο – Ξεπέρασαν το 1,3 εκατ. οι άνεργοι

Όλο και περισσότερο βυθίζεται στην ανεργία η Ελλάδα, που χτύπησε... ταβάνι τον Οκτώβριο του 2013 και έφτασε στο 27,8% σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Πρόκειται για το εποχικά διορθωμένο ποσοστό ανεργίας. Τον Οκτώβριο του 2012 ήταν στο 26,1% και 27,7% τον Σεπτέμβριο του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας.

Στον ανακριτή ο δικηγόρος του Α. Φιλιππίδη για το ένταλμα σύλληψης

Στον ανακριτή της υπόθεσης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μετέβη το πρωί ο συνήγορος του πρώην προέδρου του Ιδρύματος Άγγελου Φιλιππίδη, Αθανάσιος Βαρλάμης.

Ο δικηγόρος ενημέρωσε τον δικαστικό λειτουργό ότι...

Ο Κοντομηνάς μεταφέρεται σε δημόσιο νοσοκομείο-Είμαι αθώως λέει όπως έλεγε και το φιλαράκι του ο Άκης πχ

Μούγγα Βερύκιος-Βαξεβάνης για το μεγάλο αφεντικό... μια στιγμή να ξαναδω τα ρεπορτάζ του ALPHA για το Βατοπέδι και το σκάνδαλο Καραμανλή... θέλω να δω κάτι...

Δεν υπάρχει ίχνος παρανομίας στις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, δήλωσε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, πρόεδρος της Ασφαλιστικής DEMCO.

«Σε αντίθεση με τα θηριώδη μη εξυπηρετούμενα δάνεια γνωστών επιχειρηματιών, τα δάνεια του ομίλου DEMCO που....

ΝΕΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: Δωρεάν βιβλιάρια Υγείας, ανάσα για ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους-Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Με υπουργική απόφαση αναμορφώνεται και διευρύνεται η υγειονομική κάλυψη ανασφάλιστων και οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας προωθούν τα υπουργεία Εργασίας, Υγείας, Εσωτερικών και Οικονομικών, καθώς θα δοθούν δωρεάν 180.000 βιβλιάρια Υγείας.

Γιατί αυτός ο 27χρονος θεωρείται ο πιο μισητός άνθρωπος στο διαδίκτυο [βίντεο]

Πέρυσι είχε 50.000 ακόλουθους. Σήμερα, έχουν φτάσει τους 550.000. Ο λογαριασμός του Hunter Moore στο Twitter παίρνει κάθε μέρα φωτιά από τους χιλιάδες οπαδούς του ωμού κυνισμού και του προβοκατόρικου ύφους του.

Αυτός είναι ο Γριβέας του Αντρίκου που τσέπωσε 20 μύρια από το ΤΤ

Μείζον πολιτικό θέμα έχει προκύψει από το πόρισμα της «Αρχής κατά της Νομιμοποίησης προϊόντων από εγκληματική δραστηριότητα» για το πάρτι που γινόταν στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τα δάνεια εκατομμυρίων, που δόθηκαν στον Κυριάκο Γριβέα, συνεργάτη του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και στελεχών της Ν.Δ. Καμία αντίδραση ωστόσο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, καθώς όλοι συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει θέμα.

Υπόθεση ΤΤ- 25 διώξεις,7 εντάλματα,3 συλλήψεις-Όλα τα ονόματα-Στο απυρόβλητο ο Κλέωνας του Αντρίκου;;

[Πάλι τους μισούς θα πιάσουν... λένε ότι ο Κλέωνας Παπαδόπουλος του Αντρίκου δεν είναι ανάμεσα στους διωκώμενους!! Ο άνθρωπος που φούνταρε το ΤΤ μένει στο απυρόβλητο; Σοβαροί είμαστε;]

Επτά είναι τα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της δικαστικής συντάκτριας της Realnews, Αννας Κανδύλη, μέχρι αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί τρία άτομα. Ο επιχειρηματίας...

Γερμανική τηλεόραση: «Η Ελλάδα, ικανός και αξιόπιστος εταίρος»

Ως ευκαιρία για την Ελλάδα χαρακτηρίζει ο Κρίστιαν Φελντ, ανταποκριτής στις Βρυξέλλες, του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, την ανάληψη της ελληνική προεδρίας αντικρούοντας τις φωνές καχυποψίας και αμφισβήτησης στις ικανότητες της χώρας να διαχειριστεί για 6 μήνες τις τύχες της ΕΕ.

Ερωτευμένος με 27χρονη ο Χριστόδουλος Ξηρός; Εξετάζεται το σενάριο να απέδρασε για χάρη της

Μπορεί ο Χριστόδουλος Ξηρός και όλα τα μέλη της 17 Νοέμβρη να διακρίνονται για το «σκληρό» προφίλ τους, ωστόσο μετά την απόδραση του ηγετικού μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης η Αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια, ακόμη και αυτό του...έρωτα.

Ο Μπένυ δεν δέχθηκε την Ποδηματά του ΠΑΣΟΚ σαν εκπρόσωπο του Σούλτς γιατί ετοιμάζεται να πηδήξει απ' το καράβι που βουλιάζει

Επειδή οι νυν ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ ορίστηκαν από τον Γιώργο Παπανδρέου και οι περισσότεροι εξ' αυτών έχουν αρχίσει να λοξοκοιτάζουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Βενιζέλος τους έχει εξοστρακίσει στο πυρ το εξώτερο. Το γεγονός αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει ο αποκλεισμός της Αννυ Ποδηματά από την χθεσινή εκδήλωση για την ανάληψη της ελληνικής προεδρίας, προκαλώντας την οργή του Μάρτιν Σουλτς.

Αποθέωσε τον Τσίπρα η Τζάκρη

Εδώ και καιρό η Θεοδώρα Τζάκρη, η ανεξάρτητη βουλευτής Πέλλας (πρώην ΠΑΣΟΚ) γλυκοκοιτάζει προς τα... αριστερά της, προς το ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή.

Τώρα βρήκε την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Εννοείται ότι και ο Αντρέας δεν είχε παραστεί το 1979 στην τελετή ένταξης της χώρας στην ΕΟΚ [εικόνες]

Επικρίθηκε σφοδρά ο Αλέξης Τσίπρας για την απόφασή του να μην παραστεί στη χθεσινή εκδήλωση για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα. Ωστόσο, κάτι παρόμοιo έκανε και ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1979, επί κυβέρνησης Κωνσταντίνου Καραμανλή.

ΒΙΝΤΕΟ-Φιλιππίδης: "Θέλω να πάω στον εισαγγελέα, θέλω να δώσω εξηγήσεις..."

«Θέλω να πάω στον εισαγγελέα, θέλω να δώσω εξηγήσεις», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Star σχετικά με την υπόθεση του ΤΤ και το ένταλμα σύλληψης.

Σπρωξιές και χημικά έξω από το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Χρήση χημικών από τα ΜΑΤ όταν οι σχολικοί φύλακες απέκλεισαν και τα δύο ρεύματα της Βασ. Σοφίας

Ένταση επικρατεί έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπου από το πρωί πραγματοποιούν πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας περίπου 200-300 σχολικοί φύλακες.

ΦΩΤΟ: Που κατέληξε τελικά ο «παπά Σούρας» για την «Ψωλή του Βουκεφάλα»; Μαλάκ@ς ή προβοκάτορας;

Η χθεσινή δήλωση Τατσόπουλου ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει συνιστώσα τρομολάγνων, ενόχλησε τον "υγιή" ΣΥΡΙΖΑ δηλ. το 3-4% που παίρνουν υπο κανονικές συνθήκες στις εκλογές και στο οποίο θα ξαναεπιστρέψουν μόλις πάει καλύτερα η χώρα. Έτσι ο γνωστός "παπα Σούρας", Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και κατά δήλωσή του αναρχικός ΣΥΡΙΖΑίος, έγραψε χθες βράδυ στο Facebook του, αναφορικά με τα όσα είπε ο Τατσόπουλος, που αυτοαποκαλείται και "Ψ@λή του Βουκεφάλα":

Νέα στοιχεία για το πολύμηνο σχέδιο απόδρασης του Χριστόδουλου Ξηρού ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ

Ευρήματα που αποδεικνύουν ότι ο καταδικασθείς για συμμετοχή στην 17Ν Χριστόδουλος Ξηρός προετοίμαζε την απόδραση του από το περασμένο καλοκαίρι σε συνεργασία πιθανόν με μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» φαίνεται να έχουν ανακαλύψει οι αστυνομικές αρχές τις τελευταίες ώρες

Φαήλος: Αντίπαλος της ΝΔ δεν είναι ο αστείος Τσίπρας αλλά ο εαυτός της και η λάθος αντιμετώπιση της ΧΑ

Πραγματικός αντίπαλος της παράταξης δεν είναι ο ολίγιστος Τσίπρας. Δεν είναι οι εκατομμυριούχοι, επενδυτές και μεγαλοκαταθέτες Παπαδημούληδες, Τσουκαλάδες, Σταθάκηδες, Τσακαλώτοι κι άλλοι Αϊ-Γιώργηδες κατά του... δράκου του καπιταλισμού, που έκπληκτοι οι ψηφοφόροι τους διαπίστωσαν ότι είναι φορτωμένοι χρήμα κι ορισμένοι μάλιστα έχουν επενδύσει κατοσταριές χιλιάδες στην J.P. Morgan κι άλλους... «διεθνείς τοκογλύφους».

Διπλασιάστηκαν οι δολοφονίες χριστιανών «μαρτύρων» το 2013

Οι καταγεγραμμένες περιπτώσεις χριστιανών που δολοφονήθηκαν εξαιτίας της θρησκευτικής τους πίστης σε ολόκληρο τον κόσμο διπλασιάστηκαν το 2013 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, με τη Συρία να μετρά περισσότερα θύματα τη χρονιά που μόλις τέλειωσε, συγκριτικά με το συνολικό παγκόσμιο απολογισμό του 2012, καταγράφει ετήσια έρευνα.

ΒΙΝΤΕΟ: Πιλότος καναντέρ δίνει μάχη με τις φλόγες και το πλήθος απαθανατίζει τους εντυπωσιακούς χειρισμούς του

Τον θαυμασμό του πλήθους που τον παρακολουθούσε προκάλεσαν οι εντυπωσιακοί χειρισμοί ενός πιλότου αεροσκάφους της Πυροσβεστικής στον Καναδά. Την ώρα που ο πυροσβέστης έδινε μάχη με τις φλόγες όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε δάσος του Οντάριο, το εντυπωσιασμένο πλήθος....

Αυτό είναι το τραγούδι που παίχτηκε 57.000 φορές στα ελληνικά ραδιόφωνα το 2013 [βίντεο]

Πριν από λίγες μέρες τελείωσε το 2013, αφήνοντας πίσω του ωραία τραγούδια και μεγάλες επιτυχίες. Το νούμερο ένα ξένο single για την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με το επίσημο airplay chart, ήταν το «Walking On Air» του Αυστραλού Anise K.

Συνελήφθησαν για θαλασσοδάνεια του ΤΤ ο Κοντομηνάς (μπήκε σε νοσοκομείο ;)), Κλέωνας που νοίκιασε το μαγαζί της πεθεράς του Αντρίκου, ο Φιλιππίδης και άλλοι

[-Τα έχουμε πει από το 2011 για το φαγοπότι στο ΤΤ... με το γνωστό λαμόγιο του Γιωργάκη, Κλέωνα Παπαδόπουλο, είχαμε ασχοληθεί όταν είχαμε αποκαλύψει ότι είχε νοικιάσει το 2010, με 3πλάσιο ενοίκιο απ' ότι συνήθως, ακίνητο της πεθεράς του Αντρίκου, στη Θεσσαλονίκη για να το κάνει υποκατάστημα του ΤΤ... ενώ το ΤΤ λειτουργούσε ήδη κατάστημα στα 200 μέτρα...

-Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, μόλις ενημερώθηκε έσπευσε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με τη συνήθη λοίμωξη αναπνευστικού που πιάνει όλα τα λαμόγια όταν είναι να συλληφθούν.  Αστυνομικοί μετέβησαν στο ιδιωτικό νοσοκομείο και τον φρουρούν και σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα θα μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο.
-Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής....