10 Ιανουαρίου 2014

Η Ελληνίδα θεά του κικ μπόξινγκ -Η 24χρονη Αθηνά βγάζει νοκ άουτ τους αντιπάλους της [εικόνες&βίντεο]

Αν είστε από εκείνους που δεν παρακολουθούν γυναικείο kick boxing τότε αναθεωρείστε γιατί σε αυτό το άθλημα αγωνίζονται και γυναίκες σαν την Αθηνά Ευμορφιάδη.

METANOHCON! Θα λιώσετε απ' τα γέλια: Βαξεβάνης έχασε δίκη από Εφραίμ! Πρέπει να ζητήσει συγνώμη και να πληρώσει και μερικά ψιλά...

Καταδικάστηκε μετά επαίνων ο Βαξέβανης για τις συκοφαντίες του εναντίον του Εφραίμ στην υπόθεση Βατοπαιδίου
Κόλαφος για τον Κ. Βαξεβάνη (που πρώτος είχε ξεκινήσει πόλεμο δημοσιευμάτων κατά της Μονής Βατοπαιδίου και του Γέροντος Εφραίμ από το κανάλι του ήδη συλληφθέντος επιχειρηματία Δ. Κοντομηνά), είναι η υπ’ αρ. 6148/6.12.2013 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
Η απόφαση εκδόθηκε μετά από αγωγή της Μονής Βατοπαιδίου και του Καθηγουμένου της και δέχθηκε ότι ο Βαξεβάνης με δημοσιεύματά του...

ΒΙΝΤΕΟ-Τατσόπουλος:Ανακουφίστηκα! Τώρα μπορώ ελεύθερα να λέω ότι κάποιοι ΣΥΡΙΖΑίοι στηρίζουν την τρομοκρατία!

Η ανεξαρτητοποίησή μου προκάλεσε ανακούφιση και σε μένα και στον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος στον ΣΚΑΪ, ενώ άφησε αιχμές για στελέχη ακόμα και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος.

ΒΙΝΤΕΟ-Φιλιππίδης: "Πουθενά δεν υπάρχει στο πόρισμα ότι έχω πάρει μίζα"

«Δεν υπάρχει πουθενά στο πόρισμα ότι έχω πάρει μίζα» δήλωσε ο Άγγελος Φιλιππίδης, με αφορμή τις αποκαλύψεις που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Την ίδια στιγμή ο κ. Φιλιππίδης, διευκρίνισε πως δεν καλέστηκε ποτέ κατά την διάρκεια της προκαταρκτικής έρευνας για την υπόθεση, επισημαίνοντας «πως αν με είχαν καλέσει θα απαντούσα για τα 1.5 εκατομμύρια ευρώ που φαίνονται αδήλωτα».

Μέχρι κι ο Πεταλωτής γελάει με τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει μονά-ζυγά δικά του

Την ανακοίνωση του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον Πέτρο Τατσόπουλο σχολίασε μέσω Facebook ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής.

ΒΙΝΤΕΟ-Ντυμένος ιερέας στην Αθήνα ο Ξηρός

Άφαντος παραμένει ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος χαρακτηρίζεται και τυπικά ως δραπέτης. Όπως αποκαλύπτει το STAR ο εκτελεστής της «17Ν» έφυγε από την Χαλκιδική ντυμένος ιερέας.

Μπελούτσι, Lady Gaga, Σακίρα, Βεργκάρα και άλλοι πρωταγωνιστούν στην καμπάνια της Μυκόνου, διαφημίζοντας το νησί [βίντεο]

Οσοι έχουν επισκεφθεί τη Μύκονο είναι οι καλύτεροι διαφημιστές της. Αυτό είχαν κατά νου όσοι ανέλαβαν να στήσουν την καμπάνια του νησιού μέσω της οποίας θα προβληθεί στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού για το 2014.

Η Google ζήτησε συγνώμη από τους Γερμανούς

Η αμερικανική εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών Google αναγκάστηκε σήμερα να ζητήσει συγνώμη από τους Γερμανούς επειδή στους χάρτες που παρέχει στους χρήστες της μία πλατεία του Βερολίνου εμφανιζόταν με την ονομασία "Πλατεία Αδόλφου Χίτλερ".

Μεγάλε μη σταματάς να μας σώζεις!! «Αρθρογραφώ για να προωθήσω τις θέσεις της Ελλάδας»

Διευκρινίσεις σχετικά με το καθεστώς κάτω από το οποίο αρθρογραφεί στα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έδωσαν το βράδυ της Παρασκευής συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου με αφορμή και την είδηση για την επικείμενη συνεργασία του με το νέο project της Αριάνα Χάφινγκτον.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ο πρώην πρωθυπουργός...

Την πήρε πίσω την μπαρούφα ο Στουρνάρας...

Με εντολή Στουρνάρα αποσύρθηκε τελικά άρον άρον η τροπολογία για την αύξηση στην τιμή των τσιγάρων. Αιτία... η εξαίρεση που προβλεπόταν για πούρα και πουράκια, παρ' όλο που αναγραφόταν ρητώς τόσο στην τροπολογία όσο και στη σχετική εγκύκλιο που επίσης αποσύρθηκε !

Να τα λέμε κι αυτά: Τι έλεγε ο Τατσόπουλος για τους βουλευτές που κρατάνε την έδρα

«Δεν πρόκειται να παραδώσω τη βουλευτική έδρα», τόνισε ο Πέτρος Τατσόπουλος κατά την ανακοίνωσή του πως έχει θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Αφορμή αποτέλεσε η δήλωσή του περί συμπάθειας ορισμένων στελεχών στο ΣΥΡΙΖΑ προς τις «ιδέες των τρομοκρατών». Ήταν η τελευταία από μια σειρά δηλώσεων του Τατσόπουλου που προκάλεσαν αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος. Σε αντίθεση με ότι υποστηρίζει σήμερα, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, ο Πέτρος Τατσόπουλος...

Τους λες και ΣΥΡΙΖΑίους δηλ: Εκατομμυριούχοι πάνω από τους μισούς βουλευτές στις ΗΠΑ

Εκατομμυριούχοι είναι περισσότεροι από τους μισούς βουλευτές και γερουσιαστές που υπηρετούν στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με στοιχεία της οργάνωσης Center for Responsive Politics, η οποία ελέγχει τις περιουσίες αιρετών.

Βρήκαν το κινητό του Ξηρού!

Eντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη χωρίς SIM

Το κινητό του Χριστόδουλου Ξηρού βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη...

Δεν ξαναγινε!! Ο φοροκλέφτης καταθέτει ερώτηση στη Βουλή για πάρτη του!! «Δώστε μου πίσω το μύριό μου»!!

Είναι πρωτοφανές: Για πρώτη φορά στα χρονικά της ελληνικής βουλής, βουλευτής καταθέτει ερώτηση στο υπουργείο Οικονομικών για δικό του ζήτημα. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος ρωτάει τον Στουρνάρα τι θα γίνει με το 1 εκατ. ευρώ που του παρακρατεί ο ΣΔΟΕ.

Αυτή είναι η ερώτηση του Αλέξη Μητρόπουλου:

ΝΔ: Ο Τσίπρας συμπορεύεται με τη «συνιστώσα της τρομοκρατίας»

Από τη Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τη δήλωση του  προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Τσίπρα, ότι  δεν πρόκειται να διαγράψει κανένα από τα στελέχη του, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσίπρας έκανε σήμερα την επιλογή του: Να συμπορευτεί με  τη «συνιστώσα της τρομοκρατίας» του ΣΥΡΙΖΑ. Ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να διαγράψει κανέναν από τους συντρόφους του που «ξεπλένουν» τους δολοφόνους της τρομοκρατίας.

Σαμαράς: Εκεί θα πάει το πρωτογενές πλεόνασμα

«Τα δύο τρίτα του πρωτογενούς πλεονάσματος του ελληνικού δημοσίου, δηλαδή μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, θα αξιοποιηθούν υπέρ των πολιτών οι οποίοι έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση», ανέφερε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε ότι «το υπόλοιπο ένα τρίτο θα διατεθεί για την «εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους».

Ρε αι στα διάολα κι εσύ! Γκρουέφσκι: Η Ελλάδα μπλοκάρει τη συμφωνία και δεν σέβεται το Διεθνές Δίκαιο

Το ίδιο βιολί «συνεχίζει» και το 2014 ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, ο οποίος κατηγορεί ξανά την χώρα μας πως «αποφεύγει» τις διαπραγματεύσεις στο θέμα της ονομασίας.

Η Σακελαρίου θα φύγει…νύχτα αν κατηγορηθεί επισήμως-Ανακοίνωση του ΤΧΣ-Τι είπε ο Στουρνάρας

Πρώτοι εμείς γράψαμε στο antinews πως αν προκύπτουν ευθύνες για τον κ. Προβόπουλο και την κ. Σακελλαρίου, δεν μπορούν να κάτσουν ούτε λεπτό στις ακριβοπληρωμένες θέσεις τους. Και είναι εκ των πραγμάτων δεδομένο ότι αφού αυτή η κυβέρνηση άνοιξε τον ασκό του Αιόλου δεν θα τον κλείσει για κανέναν, πόσο μάλλον για την κ. Σακελλαρίου για παράδειγμα.

Όμως, σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να διώξεις κάποιον πριν καν του απαγγελθούν κατηγορίες.

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Τατσόπουλος αλλά κρατάει την έδρα που ο ΣΥΡΙΖΑ τον κάλεσε να παραδώσει

- Φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν παραδίδει την έδρα του ο βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος!
- Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση του βουλευτή με τον Αλέξη Τσίπρα... λένε τα παπαγαλάκια και σε λίγο θα μας πούνε ότι τους πήραν τα κλάματα για το διαζύγιο
- Νωρίτερα πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ με μια σκληρή ανακοίνωση τον αποδοκίμαζε και τον καλούσε να παραιτηθεί και από βουλευτής παραδίδοντας την έδρα του στο κόμμα
- Διαβάστε την επιστολή "παραίτησης" Τατσόπουλου

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ο Πέτρος Τατσόπουλος. Αλλά τις καρδιές τους δεν τις χάλασαν! Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το απόγευμα, ο κ. Τατσόπουλος έγινε δεκτός από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και εκεί αποφασίστηκε να υπάρξει ένα «βελούδινο διαζύγιο» μεταξύ Τατσόπουλου - ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: H επιβράβευση του χαραμοφάη. Μια αληθινή ιστορία...

Κώστα καλησπέρα σου,

Εύχομαι να είσαι καλά, και σου εύχομαι υγεία και τύχη για το νέο έτος. Δεν επικοινωνώ μαζί σου αλλά αυτό που μου έστειλαν ήθελα να σου το στείλω για να κλάψεις μάλλον και όχι για να γελάσεις. Δεν νομίζω να είναι για δημοσίευση αλλά αν το χρησιμοποιήσεις, εννοείτε μην βάλεις το όνομα μου.
 
«H επιβράβευση του χαραμοφάη. Μια αληθινή ιστορία...

Κι όμως! Εγώ με την οικονομική κρίση περνάω καλύτερα!

Δεν είμαι ούτε πλούσιος, ούτε πολιτικός, ούτε έχω ενεχυροδανειστήριο χρυσού, ούτε είμαι Γερμανός, που ζω στην Ελλάδα. Απλά, δεν... ακολούθησα τις συμβουλές των γονιών μου.

ΦΩΤΟ: Είμαι άθεος,τα παιδιά μου δεν τα βάφτησα,αλλά...

...για ψηφαλάκια κάνω και πιάτσα:

https://twitter.com/emmanioanou/status/421383992005251072/photo/1

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Και γιατί να μην είναι παρακαλώ ο Λαφαζάνης υπερ της κρατικοποίησης των Τραπεζών;

Ο οποιοσδήποτε με γυναίκα κρατικοδίαιτη όπως η δικιά του θα ήθελε να τα ξύνει και να πληρώνει το κράτος... όχι όπως τώρα που πήγαν στον Σάλλα και μερικοί πρέπει να δουλέψουν... 

Κοντράρει στα ίσα στους ΣΥΡΙΖΑίους: Άπλυτος για 60 χρόνια, κάνει μπάφους από κοπριές (ΦΩΤΟ)

Μοιάζει με πλάσμα από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και δύσκολα τον πλησιάζει κανείς εξαιτίας της έντονης μυρωδιάς του.

Πρόκειται για τον 80χρονο Amoo Hadji, που ζει στο χωριό Dezhgah του Ιράν και εδώ και εξήντα χρόνια αρνείται να κάνει μπάνιο. Τις απίστευτες φωτογραφίες...

Αθάνατη πασοκαρία!

Αυτό το επιφώνημα προκαλεί στον Στέφανο Κασιμάτη η πρόταση του Δημήτρη Κρεμαστινού μετά την απόσυρση των 25 ευρώ να αποσυρθεί και το μέτρο για το ένα ευρώ ανά συνταγή, και σε αντιστάθμισμα να αυξηθεί...

Η Ραχήλ υπερασπίζεται το μελλοντικό της σπίτι: Νέα επίθεση Μακρή σε Τατσόπουλο

Για συμμετοχή στην προσπάθεια διάσπασης των αντιμνημονιακών δυνάμεων κατηγορεί τον Πέτρο Τατσόπουλο η βουλευτής, προς το παρόν μιας και κανείς δεν ξέρει πως θα ξυπνήσει αύριο, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Η κ. Μακρή στο «τιτίβισμα» της αναφέρει για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,

Απίστευτοι μαλάκ@ς οι αμερικάνοι: Και στο νέο δημιούργημα της Huffington Post ο ΓΑΠ!

Νέα ψηφιακή έκδοση θα εισάγει σε λίγες ημέρες η εφημερίδα Huffington Post. Το "World Post", θα αποτελεί κοινοπραξία με το think-tank του Nicolas Berggruen, Institute on Governance και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με συνέντευξη του Προέδρου της Κίνας Xi Jinping.

Τσίπρας διώχνει ευγενικά Τατσόπουλο: «Δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι, αλλά δεν διαγράφουμε και κανέναν»... «μόνο μπινελικώνουμε» ξέχασε να πει

Με αποκλειστικό θέμα την περίπτωση του Πέτρου Τατσόπουλου και τη διαγραφή του ή όχι λόγω των επίμαχων δηλώσεών τους για τους συμπαθούντες την 17Ν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, συνεδρίασε την Παρασκευή το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.

Επιμένει η ΝΔ να τους ξεβρακώνει... επιμένουν κι αυτοί να κάνουν τις πάπιες: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συνιστώσα τρομοκρατίας

Με μια σκληρή ανακοίνωση η ΝΔ επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της τρομοκρατίας και με τον πιο επίσημο τρόπο υποστηρίζει ότι εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπάρχει "συνιστώστα τρομοκρατίας", ενώ παραθέτει και ονόματα στελεχών που σύμφωνα με τη ΝΔ υποστηρίζουν τους δολοφόνους.

Βίντεο-ΣΟΚ: Δείτε λεπτό προς λεπτό τη συντριβή αεροσκάφους

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο από τη συντριβή του αεροσκάφους που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της Loretta Fuddy, της διευθύντριας του Τμήματος Υγείας της Χαβάης

Η Fuddy το 2011 είχε κάνει δεκτή την αίτηση του Λευκού Οίκου για την παραχώρηση όλου του εγγράφου του πιστοποιητικού γέννησης του Αμερικανού προέδρου.

Σαμαράς: Αντιευρωπαϊκή δύναμη ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στους ανταποκριτές που καλύπτουν την Ελληνική Προεδρία χαρακτήρισε ως «σχιζοφρενική» τη σχέση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με την Ευρώπη,  ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Σαμαράς-Στουρνάρας αποφασίζουν για την απομάκρυνση της επικεφαλής του ΤΧΣ που πληρώνουμε 18.000 ευρώ το μήνα και εμπλέκεται στη δικογραφία του ΤΤ

Σε τετ-α-τετ του Αντώνη Σαμαρά με τον Γιάννη Στουρνάρα θα κριθεί το μέλλον της σημερινής επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, το όνομα της οποίας συμπεριλαμβάνεται στο πόρισμα- φωτιά για τα δάνεια του Τ.Τ.

ΒΙΝΤΕΟ-Βαρουφάκης: Είστε θλιβερή-Ασημακοπούλου: Σας το επιστρέφω

Ψιλοκαυγάς με τον Γ. Βαρουφάκη και την Α. Ασημακοπούλου, στην αντιπαράθεσή τους για τη συνέντευξη του Γιάννη Στουρνάρα στους Financial Times.

Τους τον χαρίζουμε: Πλακώθηκαν μεταξύ τους τα κομμούνια στην Πάτρα για τον Τεμπονέρα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Καρέ καρέ έχει καταγράψει ο φωτογραφικός φακός του «patratora.gr», την επίθεση που δέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Πάτρας Θεοφάνης Μασσαράς από αναρχικούς την ώρα που κλήθηκε να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα, έξω από σχολικό συγκρότημα στην Πλατεία Βουδ.

Γεύση από Ελλάδα στο Hollywood

Οι κινηματογραφικές παραγωγές του 2014 αναμένεται να έχουν άρωμα Ελλάδας. Εννέα ταινίες θα δώσουν στους θεατές μια γεύση από την παλιά και σύγχρονη Ελλάδα, καθώς και από την Ιστορία της.

1. «Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου»

ΒΙΝΤΕΟ-Παπαριές περιπτερά: Μου πρότειναν να με πληρώνουν μέσω off shore

Άσε ρε τζάμπα μάγκα περιπτερά! Γιατί δεν λες ποιο είναι το κανάλι;

Στην αποκάλυψη πως αντίπαλο κανάλι του πρότεινε στο παρελθόν μεταγραφή και πληρωμή του μισθού του στο εξωτερικό, προέβη ο Γιώργος Παπαδάκης στο ξεκίνημα της σημερινής του εκπομπής και με αφορμή την τεράστια συζήτηση για της off shore εταιρείες.

Ο Ολάντ θα απαντήσει με μήνυση κατά του Closer

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ εξέφρασε σήμερα τη "βαθιά του λύπη" για την παραβίαση του σεβασμού της ιδιωτικής του ζωής και προτίθεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον του περιοδικού Closer που δημοσιεύει στο σημερινό του τεύχος φωτογραφικό υλικό για σχέση μεταξύ του Ολάντ και της ηθοποιού Ζουλί Γκαγιέ.

Σύντροφοι προτείνω δημόσιο μαστίγωμα στην Κουμουνδούρου! Βίτσας: Θα βρούμε λύση με τον σύντροφο Πέτρο

Την πίστη του για την επίλυση του ζητήματος που έχει προκύψει με τον Πέτρο Τατσόπουλο εξέφρασε ο Δημήτρης Βίτσας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Τρέμουν την ανάκαμψη τα γατάκια: Αύξηση 7,8% τον Δεκέμβριο στις νέες άδειες κυκλοφορίας αυτοκινήτων-Αύξηση και για όλο το 2013

Συνολικά 5.237 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2013, έναντι 4.859 που κυκλοφόρησαν τον αντίστοιχο μήνα του 2012, παρουσιάζοντας αύξηση 7,8%. Από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ προκύπτει ότι τον Δεκέμβριο του 2012, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2011, είχε καταγραφεί μείωση 29,6%.

Φεύγει ο Γερμανός πρέσβης από την Αθήνα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα -Ποιος έρχεται στη θέση του

Την αντικατάσταση του πρεσβευτή της Γερμανίας στην Αθήνα, Βόλφγκανγκ Ντο
λτ φέρεται να έχει αποφασίσει ο υπουργός Εξωτερικών, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ, αναφέρει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Έφεση κατά του βουλεύματος για τον Ευσταθίου

Έφεση κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με το οποίο αφέθηκε ελεύθερος ο Πάνος Ευσταθίου, άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Περίμεναν τον Αλέξη κι αυτός δεν εμφανίστηκε ποτέ...

Κορυφαίες προσωπικότητες του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτές των ΑΝΕΛ, ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο δήμαρχος Φαλήρου και το κοινό που ήθελε να δει την παρουσίαση του βιβλίου «Οσα δεν παίρνει ο άνεμος» περίμεναν υπομονετικά περισσότερο από μία ώρα την άφιξη του επίσημου καλεσμένου Αλέξη Τσίπρα. Μόνο που...

Αποκάλυψη: Τι σχέση έχει το δάνειο του ΤΤ στον Κοντομηνά με το Βατοπέδι;

Μια σημαντική αποκάλυψη κάνει σήμερα το antinews, αποκάλυψη που αποδεικνύει πώς «στήνονται» τα σκάνδαλα προκειμένου να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένες καταστάσεις. Πρώτα, όμως, θα σας θυμίσουμε τι γράφαμε στις 6/6/2010 για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, μια υπόθεση η οποία ουσιαστικά σήμανε την αρχή του τέλους για την κυβέρνηση Καραμανλή.

Επειδή κάποιοι λένε ότι ζούνε γερμανική κατοχή: Όταν η μπάντα της Χωροφυλακής υποχρεώνονταν να παίξει τον αγγλικό εθνικό ύμνο στο Σύνταγμα

Το επεισόδιο Νίκολσον

Δεν είναι πολλοί εκείνοι οι λαοί που έχουν τόσο χαμηλή ιδέα για τη σύγχρονη ιστορία της χώρας τους, που στέκουν τόσο καχύποπτοι απέναντι στις δομές και τη λειτουργία του σύγχρονου κράτους τους, που εντέλει αναγνωρίζουν ότι ήδη από την ίδρυσή του αυτό το κράτος υπήρξε δέσμιο ξένων συμφερόντων, σχέσεων εξάρτησης από αλλότριες δυνάμεις, ανίκανο να ορθώσει το ανάστημά του και να διεκδικήσει τη θέση του στον παγκόσμιο χάρτη.

Τρέμουλο έχει πιάσει τα γατάκια γιατί έρχεται η σειρά μας: Μετά την Ιρλανδία και η Πορτογαλία επέστρεψε πανηγυρικά στις αγορές -Αλλαγή πλεύσης για τις «προβληματικές χώρες»

Περπατώντας στα... χνάρια της Ιρλανδίας, η Πορτογαλία, βγήκε με επιτυχία στις αγορές σηματοδοτώντας, δειλά – δειλά, μια αλλαγή πλεύσης και αντιμετώπισης των αναλυτών προς τις «προβληματικές χώρες».

Μαλάκ@ς-μαλάκ@ς αλλά δείτε τι γκομενάκι πηδάει ο Ολάντ (ΦΩΤΟ)

Ζουλί Γκαγιέ. Αυτό είναι το όνομα της γυναίκας που έχει κλέψει σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Closer την καρδιά του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ. Οπως αναφέρει το περιοδικό, το οποίο υπόσχεται και φωτορεπορτάζ για τη νέα ερωτική σχέση του Γάλλου προέδρου, η Βαλερί Τριερβελέρ αποτελεί από τον περασμένο Μάρτιο παρελθόν για τη ζωή του Ολάντ.

Τυχερός ο κάφρος της Κηφισιάς που ο Αυστριακός δεν ήταν κάφρος να του πει: «Όσο ψηφίζετε μαλάκ@ς σαν κι εσένα»

Θαυμάστε το Δήμαρχο Κηφισιάς... βορείων Προαστείων... επιπέδου δηλ...

Ενα απίστευτο περιστατικό περιγράφει σήμερα ο Μικροπολιτικός στα Νέα. Φέρεται να έλαβε χώρα σε εκδήλωση που οργάνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός με τη συμμετοχή δημάρχων Αττικής και του επιτρόπου περιφερειακής ανάπτυξης Γιοχάνες Χαν.

Βρήκε κόμμα να ... χωθεί ο Γιωργάκης

Γεύμα σε κεντρικό εστιατόριο... μετά τον ξαφνικό πολιτικό έρωτα!

Μια ραδιοφωνική δήλωση αλλά και ένα γεύμα σε κεντρικό εστιατόριο των Αθηνών φουντώνει τις φήμες που το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου και η ΔΗΜΑΡ έχουν έρθει πιο κοντά εσχάτως.

ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

   Είχα γράψει σχετικά με τα στατιστικά του Υπ. Οικονομικών,ότι πρέπει κάποια στιγμή να δούμε ποιοι πληρώνουν τα διάφορα ΧΑΡΑΤΣΙΑ και  λοιπούς φόρους,στο σύνολο των φορολογουμένων της  Επικρατείας.
   Διαβάζω λοιπόν σήμερα,

Η 52χρονη Ράικου και η 36χρονη Παπανδρέου: Oι δύο γυναίκες εισαγγελείς που τα έβαλαν με τους ισχυρούς

Μίζες εξοπλιστικών, στημένα παιχνίδια, Τσοχατζόπουλος, Proton Bank: αυτές είναι μόνο μερικές από τις υποθέσεις που ανέλαβαν να διελευκάνουν και να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη δύο γυναίκες που φαίνεται ότι δεν φοβούνται την οποιαδήποτε μορφής εξουσία. Η Ελένη Ράικου και η Πόπη Παπανδρέου που ασχολήθηκαν και με τον πολύκροτο φάκελο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είναι από χθες και πάλι στην κορυφή της δημοσιότητας. Ποιες είναι όμως αυτές οι υποδειγματικές κοινωνικοί λειτουργοί;

ΒΙΝΤΕΟ-Φιλιππίδης: "Δηλωμένα τα χρήματά μου. Αν πήρα ένα ευρώ να μπω φυλακή"

Απαντήσεις για το εισαγγελικό πόρισμα-βόμβα έδωσε το πρωί της Πέμπτης, ο Άγγελος Φιλιππίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

"Όλα τα χρήματα που έχω είναι δηλωμένα στις φορολογικές μου δηλώσεις. Ζήτησα από τις εισαγγελείς να με φωνάξουν, πριν δυσφημίσουν έναν άνθρωπο", είπε ο κ. Φιλιππίδης και πρόσθεσε:

Η τρολιά της ημέρας: Ποιος πήγε να δει την ταινία «Οδηγός Διαπλοκής»; (ΦΩΤΟ)

Την ταινία American Hustle που στην Ελλάδα κυκλοφορεί με τον τίτλο «Οδηγός Διαπλοκής» πήγε να δει χθες στo cinemax 3 στην Κηφισιά ο...

Με μισθούς πείνας οι εργαζόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ και απλήρωτοι από τον Οκτώβριο... θα τους πληρώσει ο Λαφαζάνης με δραχμές

Απλήρωτοι από τον Οκτώβριο παραμένουν οι εργαζόμενοι στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο 105.5».

Σε αντίθεση με το μπάχαλο που θα προκαλούσαν οι συνδικαλιστές της Κουμουνδούρου αν η δίμηνη καθυστέρηση αφορούσε κάποιον άλλον εργοδότη, η ηγεσία του κόμματος παραμένει ασυγκίνητη!