11 Ιανουαρίου 2014

Γελάει ο κόσμος με τον ξεφτίλα! ΒΙΝΤΕΟ: «Εγώ έχτισα τη βίλα Καμμένου. Αυτός μου έδωσε τα σχέδια και αυτός με πλήρωνε... απλά έκοβα τιμολόγια για την επιδότηση στην πεθερά του»

"Καίει" τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, ο εργολάβος που ανέλαβε την κατασκευή της βίλας στην Ικαρία.

Με κοινοτικά κονδύλια για τουριστικές υποδομές κατασκευάστηκε η βίλα του Πάνου Καμμένου στην Ικαρία, σύμφωνα με την εφημερίδα "ΤΟ ΕΘΝΟΣ".

«Τρέχει» τους υπουργούς η Τρόικα

«Μαραθώνιος» επαφών για να κλείσουν οι εκκρεμότητες - Τι ζητούν οι ελεγκτές για τα «κόκκινα δάνεια» και την ακτοπλοΐα - Ανοιχτό το ζήτημα της έγκρισης του πακέτου των 150 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία - Ακολουθούν συναντήσεις με ΤΧΣ και ΤτΕ, Μητσοτάκη, Αθανασίου και Βρούτση

Η Μέρκελ φταίει ντε!! Γνωστή ηθοποιός αναρωτιέται πως γίνεται να πεινάμε ενώ στην πρεμιέρα του Νότη δεν έπεφτε καρφίτσα

Η καταξιωμένη ηθοποιός σε συνέντευξή της σχολίασε κατά πόσο ο κόσμος έχει το σωστό κριτήριο να τιμά τις σωστές παραστάσεις.

«Όχι, δεν πιστεύω ότι έχει το σωστό κριτήριο. Ευτυχώς, υπάρχει κοινό για όλα. Αλλά, όχι, σωστό κριτήριο! Πράγματα που για το δικό μου γούστο φαίνονται χάλια, εκπλήσσομαι να είναι φουλ στο κόσμο και με ακριβό εισιτήριο....

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (12 Ιανουαρίου 2014)

Δείτε τα:

Μια εντυπωσιακή εικόνα: Επιστήμονες απαθανάτισαν το χέρι του Θεού

Ενα εντυπωσιακό κοσμικό φαινόμενο μπόρεσαν να καταγράψουν επιστήμονες που χειρίζονται το διαστημικό τηλεσκόπιο Nustar.

Το τηλεσκόπιο, όπως αναφέρει το vima, μπόρεσε να στοχεύει επιτυχώς ένα νεφέλωμα που δημιουργήθηκε από την αυτοκαταστροφή ενός άστρου.

Νέα επίθεση Δένδια κατά δικαστών για την υπόθεση Ξηρού

Ο Νίκος Δένδιας επανήλθε σήμερα στην υπόθεση της χορήγησης άδειας στον Χριστόδουλο Ξηρό, αφήνοντας νέες αιχμές κατά των δικαστών, κίνηση που αποδεικνύει ότι η κόντρα που έχει ανακύψει μεταξύ των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης δεν έχει κοπάσει.

«Έφυγε» ένας θρύλος της Μάχης της Κρήτης

Mια ιστορική προσωπικότητα για την Κρήτη κι ένας ήρωας της Αντίστασης, ο Θεόδωρος Καλλίνος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών.

Ο Θεόδωρος Καλλίνος ή Αμάρμπεης υπήρξε θρυλική μορφή για τη Μάχη της Κρήτης, καθώς ηγήθηκε ενός λόχου στο μοναδικό νικηφόρο αγώνα των Ελλήνων στο νησί, τη Μάχη Κοψά.

Μαύρο δάκρυ θα χύνουν οι επαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ: Τούρκος βουλευτής πέταξε το ipad του εναντίον συναδέλφου του

Καθημερινό το ξύλο στην τούρκικη Βουλή!

Απίστευτες σκηνές εκτυλίσσονται τις δύο τελευταίες μέρες στην Βουλή της Τουρκίας. Βουλευτές από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση ανεβαίνουν πάνω στα έδρανα, γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλον, πετάνε μπουκάλια με νερό και σπάνε μικρόφωνα.

BINTEO: Ξύλο στα Τέμπη...

Ένταση επικράτησε τις μεσημεριανές ώρες στα Τέμπη, όταν καθηγητές και σχολικοί φύλακες, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της διαθεσιμότητας, επιχείρησαν να αποκλείσουν συμβολικά τον δρόμο για δέκα λεπτά.

ΒΙΝΤΕΟ-Πατέρας Γερμενή: Ο γιος μου δεν έχει σκοτώσει ούτε κότα

Ενώπιον των ειδικών εφετών ανακριτριών βρέθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο κλασικός μαλάκ@ς Ελληναράς προς Χαν: «Διδάξαμε πολιτισμό,χτισαμε Ακρόπολη και σήμερα μας γαμ@τε»

Ακούστε λογική: "Αφού ξέρατε ότι τα δανεικά δεν πήγαιναν σε ανάπτυξη αλλά τα μασάγαμε, γιατί μας τα δίνατε... για να μας εξαθλιώσετε";;;!!!! Τέτοιοι μαλάκ@ς μας αξίζουν αυτούς έχουμε... Ευτυχώς βέβαια που τον ηλίθιο τον χειροκρότησαν μόνο 2-3 άτομα όπως θα ακούσετε στο τέλος του βίντεο

Τ’ άκουσε για τα καλά τα γαλλικά του ο Ευρωπαίος Επίτροπος Γιοχάνες Χαν αλλά όχι από τον δήμαρχο Κηφισιάς αλλά από τον δήμαρχο Ιλίου, Νίκος Ζενέτος.  Όλα έγιναν σε συνάντηση δημάρχων με τον Επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης, Γιοχάνες Χαν, παρουσία και του περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού.

Ανοιξαν 116.016 επιχειρήσεις, έκλεισαν 81.610 την τριετία 2011-2013... φυσικά και είναι πρώτες οι καφετέριες και τα μπάρ (πίνακες)

Στα καφενεία, τα μπαρ, τα ψητοπωλεία, τα σουβλατζίδικα αλλά και στα φωτοβολταϊκά συστήματα, άνθησε... η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα της οικονομικής ύφεσης. Τα στοιχεία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Η» και αφορούν στον αριθμό των εγγραφών και διαγραφών (ανοίγματα ? κλεισίματα) των επιχειρήσεων είναι άκρως αποκαλυπτικά.

ΒΙΝΤΕΟ-Φιλιππίδης: Στις τούρκικες φυλακκές μέχρι την έκδοσή του-Ο super κοριός της Αντιτρομοκρατικής τον εντόπισε-Δυο μέρες τον παρακολουθούσαν οι Τούρκοι

Τα τουρκικά δικαστήρια ενέκριναν την έκδοση του Αγγελου Φιλιππίδη, πρώην προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην Ελλάδα, ο οποιος συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη.

Τέλος για Σουμάχερ

Τέλος για Σουμάχερ...όσον αφορά την ενημέρωση για την κατάσταση του.Λίγες ημέρες μετά την έκκληση της Κορίνα Σουμάχερ να αποχωρήσουν τα Μ.Μ.Ε από το χώρο του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, η διοίκηση του νοσοκομείου πήρε τις δικές της αποφάσεις.

"Δεν είμαστε ναζιστές, δεν υπάρχουν τάγματα εφόδου" - Τι είπαν στις απολογίες τους οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

"Δεν είδα, δεν ξέρω, δεν άκουσα" από τους τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή, Στάθη Μπούκουρα και Παναγιώτη Ηλιόπουλο, που κατηγορούνται για το κακούργημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και από το πρωί απολογούνται στους ανακριτές του Αρείου Πάγου.

BINTEO-Απίστευτη τρολιά Καμμένου: "Μην παπαρίζεστε στα λαπτοπ και το Facebook"... μόνο ο Πανάρας θα παπαρίζεται εκεί ρε!

Μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να φύγουν "από τους καναπέδες και από το facebook και...

Μπουτάρης εν δράσει - Κόλλησε αυτοκόλλητο "Είμαι γάιδαρος" σε παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο!

Σε ρόλο... δημοτικού αστυνομικού, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης  ζήτησε το λόγο από έναν οδηγό, ο οποίος είχε παρκάρει παράνομα.

Απουσία της δημοτικής αστυνομίας λόγω της κατάργησή της, κάποιος έπρεπε να αναλάβει δράση για τα αυτοκίνητα που παρκάρουν όπου βρουν.

Π. Καμμένος: «Ναι σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ»... καημένε Τέρενς τι θα αναγκαστείς να καταπιείς αμάσητο...

Πρόσκληση επιστροφής στο κόμμα σε όσους έφυγαν, αλλά και σε όσους δεν ψήφισαν τα μνημόνια, απηύθυνε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος.

Πέθανε ο Αριέλ Σαρόν μετά από 8 χρόνια σε κώμα: Λυτρωτής για το Ισραήλ – Χασάπης για την Παλαιστίνη

Συνέδεσε όσο λίγοι το όνομά του με την πορεία του κράτους του Ισραήλ από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, αποθεώθηκε εντός συνόρων και επικρίθηκε έντονα εκτός. Ορκισμένος εχθρός της Παλαιστίνης, ο οποίος έβαλε, τελικά, φρένο στην επεκτατική πολιτική του Ισραήλ. Ενας αμφιλεγόμενος πρωταγωνιστής της Ιστορίας που ξεχάστηκε πολύ γρήγορα

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα! "Τούβλα" οι Έλληνες μαθητές-ΔΕΙΤΕ σε ποια μαθήματα...πιάνουν πάτο

Να… στρωθούν στο διάβασμα πρέπει οι Έλληνες έφηβοι καθώς σύμφωνα με την διεθνή έκθεση του ΟΟΣΑ η εικόνα τους είναι αρκετά… απογοητευτική.

Σε σύνολο 65 χωρών, η Ελλάδα κατατάσσεται 42η το 2012, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση...

Τι έγινε με την επιστολή των 7 βουλευτών των ΑΕροψεκασμένων;

'Εντονες συζητήσεις προκάλεσε η επιστολή επτά βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων προς τον πρόεδρο του κόμματος, με την οποία γνωστοποιούν ότι δεν θα παραστούν στο Εθνικό Συμβούλιο που συνεδριάζει σήμερα.

Τι είχε μαζί του ο Φιλιππίδης όταν συνελήφθη στην Πόλη όπου ήτα από τις 3 Ιανουαρίου;

Το φιλαράκι του ο Αγγέλου που τον προωθούσε στο Μαξίμου τι έχει να πει;

Στην Κωνσταντινούπολη, συνελήφθη ο Άγγελος Φιλιππίδης το βράδυ της Παρασκευής, με την εκτέλεση του διεθνούς εντάλματος συλλήψεως, για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Κατά την σύλληψη του βρέθηκαν στην κατοχή του...

ΒΙΝΤΕΟ: Τρέιλερ της συνέχειας του «300» με τον Θεμιστοκλή!

Μετά την μάχη των Θερμοπυλών που καθήλωσε τους συνεφίλ ανά τον κόσμο μέσα από την ταινία «300» κι έκανε σλόγκαν το «This Is Sparta», έρχεται, με εξίσου εντυπωσιακό τρόπο, η μάχη του Αρτεμισίου!

Μουσουλμάνος ζήτησε από οδηγό ταξί να κλείσει την μουσική και ο ταξιτζής…

Ένας αφοσιωμένος Μουσουλμάνος Άραβας μπήκε σε ένα ταξί κάπου στην Αθήνα. Ζήτησε κοφτά από την ταξιτζή να απενεργοποιήσει το ραδιόφωνο, επειδή, όπως συνάγεται από τη θρησκευτική διδασκαλία του, δεν πρέπει να ακούει μουσική, επειδή την εποχή του προφήτη δεν υπήρχε μουσική και κυρίως Δυτική μουσική που είναι η μουσική των άπιστων. Ο ταξιτζής σβήνει το ραδιόφωνο...

Οι γενιές της τρομοκρατίας και πως συνδέονται

Συνδετικό ρόλο μεταξύ των «παππούδων» της τρομοκρατίας και των οργανώσεων της νεότερης γενιάς φιλοδοξεί να διαδραματίσει ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος την περασμένη Κυριακή «εξαφανίστηκε» εκμεταλλευόμενος την 9ήμερη άδεια που είχε λάβει από τον Κορυδαλλό.

ΦΩΤΟ: Και γυμνές φωτογραφίσεις έχει κάνει η γκόμενα του Ολάντ!

Φέρεται να είναι το κορίτσι του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, αν και η σχέση τους παρέμενε μέχρι πριν από λίγες ημέρες πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της.

Μην το δοκιμάσετε όσοι έχετε γαυράκια... θα σας καρφώσουν: "Εκανε εξορκισμό στο γιο του γιατί ήταν οπαδός της Μίλαν και ο 5χρονος τον «έδωσε» στην αστυνομία γιατί δεν ήθελε να γίνει Γιουβέντους"

Ενα απίστευτο ποδοσφαιρικό οικογενειακό δράμα προκάλεσε η διαμάχη μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν. Γιατί πατέρας κατέφυγε στον εξορκισμό για να κάνει το γιο του οπαδό της «Μεγάλης Κυρίας», αλλά ο μικρός τον «κάρφωσε» στην αστυνομία γιατί είναι τρελός με τη Μίλαν!

Ανταρσία εναντίον Καμμένου! 7 βουλευτές τον έγραψαν στα παπάρια τους και δεν πήγαν στη συνεδρίαση των ΑΕροψεκασμένων

Συνεδριάζει αυτή την ώρα το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό την προεδρία του Προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου, ο οποίος βρίσκεται στο βήμα αυτή τη στιγμή.

Να σημειωθεί ότι απουσιάζουν από την συνεδρίαση επτά βουλευτές μεταξύ των οποίων και...

Μας δουλεύει κιόλας! Φιλιππίδης μετά τη σύλληψη: «Δεν είπα ποτέ πως ήμουν στις ΗΠΑ-Είχα εισιτήριο να επιστρέψω τη Δευτέρα»

Στην Τουρκία βρισκόταν όλες αυτές τις ημέρες ο Άγγελος Φιλιππίδης, από την στιγμή που εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Ο πρώην διοικητής του ΤΤ επιβεβαίωσε πριν από λίγο στον Real fm και τους Άκη Παυλόπουλο και Μάνο Νιφλή, ότι έχει συλληφθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Παπαδημούλης: Τατσοπουλιάδα τέλος... από δω και πέρα μόνο Διαμαντοπουλιάδες

«Δεν διώχνουμε κανέναν. Χώρισαν οι δρόμοι μας. Ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη. Έγινε με δική του επιλογή. Θα δούμε την πορεία που θα ακολουθήσει. Κρατάει με δική του ευθύνη την έδρα» ανέφερε...

Διπλό μήνυμα Σόιμπλε προς την Ελλάδα: Θα σας δώσουμε περαιτέρω βοήθεια, αρκεί να...

«Εάν μέχρι το τέλος του 2015 η Αθήνα έχει ανταποκριθεί σε όλες της τις δεσμεύσεις και έχει επιτύχει πρωτογενές πλεόνασμα στον προϋπολογισμό της και προκύψει ανάγκη περαιτέρω χρηματοδότησης, εμείς είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ακόμη κάτι», επισήμανε σε συνέντευξή του προς την Rheinische Post ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η Ελλάδα της δημιουργίας: Η ΕΕ υποκλίνεται σε επτά ελληνικές εταιρείες Start – Up για την καινοτομία τους

Με την ευκαιρία της έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου , η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας και του ενδιαφέροντος σε επτά ελληνικές εταιρείες Start -Up που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας και θεωρούνται καινοτόμες.

New York Times: Το τέλος του Ερντογάν θα ξεκινήσει από την Κωνσταντινούπολη

Από την Κωνσταντινούπολη θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον Ταγίπ Ερντογάν εκτιμούν οι New York Times. Οι δημοτικές εκλογές του Μαρτίου θα αποτελέσουν κρίσιμες εξετάσεις για την πολιτική επιβίωση του πρωθυπουργού της Τουρκίας σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα.

Για αγορά οικία της κόρης στο Λονδίνο πήγα 10 εκ απ' τα δάνεια εταιρίας Κοντομηνά απ' το ΤΤ...

Βαριές κατηγορίες σε ομάδα πρώην στελεχών ακόμα και υψηλόβαθμων του ΤΤ, αλλά και επιχειρηματιών επιρρίπτει το εισαγγελικό πόρισμα διαπιστώνοντας απιστία, απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Αιτία, σύμφωνα με το πόρισμα της εισαγγελίας επισφαλή δάνεια που χορηγήθηκαν από το τραπεζικό ίδρυμα, προκαλώντας ζημία για το πιστωτικό ίδρυμα που αγγίζει τα 500 εκατ. ευρώ.

Στον ανακριτή 3 βουλευτές της ΧΑ η οποία προσφεύγει στο ΕΔΑΑ-Κασιδιάρης: «Η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της»

Ενώπιον των ειδικών εφετών ανακριτών θα απολογηθούν σήμερα οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας. Ηδη στο κτίριο του Αρείου Πάγου έφτασε ο κ. Γερμενής, ο οποίος θα απολογηθεί πρώτος, ενώ θα ακολουθήσουν οι άλλοι δύο βουλευτές. Εξω από τον Αρειο Πάγο έχουν συγκεντρωθεί υποστηρικτές της ΧΑ.

ΤΩΡΑ-ΒΙΝΤΕΟ-Συνελήφθη στη Νέα Υόρκη της Τουρκίας το λαμόγιο ο Άγγελος Φιλιππίδης!! Πως τον τσίμπησαν;

Στην Τουρκία συνελήφθη σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης.

Για τον κ. Φιλιππίδη είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού...

Θα κλάψετε απ' το γέλιο: Ο Τατσόπουλος ούτε καν το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήξερε να γράφει

Μία τελεία τα αλλάζει όλα!

Ο Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε ο ίδιος την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του που έφτασε στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη οπότε δεν μπορεί να επικαλεστεί τον δαίμωνα του τυπογραφείου. Στο όνομα λοιπόν της κοινοβουλευτικής του ομάδας έγραψε...

"Η άνοδος του νεοσταλινικού Τσίπρα στην εξουσία ακόμα κι αν δεν προκαλέσει bank run, θα σκοτώσει οποιαδήποτε ανάκαμψη"

Μπορεί οι ξένοι να αντιμετώπιζαν ως τώρα την Ελλάδα ως το προβληματικό παιδί της ευρωζώνης λόγω των οικονομικών προβλημάτων τα πράγματα όμως φαίνεται πως ανατρέπονται τώρα με το 2014 να γίνει προπομπός καλών ειδήσεων.

Η στήλη «Charlemagne» του βρετανικού περιοδικού The Economist, αναφέρεται...

ΕΛ.ΑΣ.: «Ο Χρ. Ξηρός δεν το έσκασε για προσωπικούς λόγους»

«Η φυγή του Χριστόδουλου Ξηρού δεν έγινε για λόγους... ερωτικούς ή άλλους προσωπικούς, όπως σημειώνεται. Από τη συνολική έρευνα που πραγματοποιήσαμε διαπιστώσαμε ότι η φυγή του δεν ήταν ατομική, τυχαία ή επιπόλαια επιλογή. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν πήρε μαζί του ούτε χρήματα ούτε ρούχα ούτε κινητό. Υπήρχε ολόκληρο σχέδιο εξαΰλωσης οποιουδήποτε ίχνους του από μέλη ένοπλης οργάνωσης. Απλώς σε πρώτο στάδιο υπήρχε η βοήθεια των συγγενών του.

Διάψευση από το Λιμενικό των δηλώσεων Ζησίδη ότι ζητήθηκε η αποχώρησή τους από την Ζουράφα-Διετάχθη ΕΔΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

[Μάλλον άλλη σκοπιμότητα έχουν οι δηλώσεις του εν λόγω Λιμενικού καθώς είναι γνωστό ότι το Ναυτικό πριν ένα χρόνο επιδιόρθωσε τον φάρο της βραχονησίδας χωρίς καμία ενόχληση... αν οι Τουρκαλάδες διεκδικούσαν τη βραχονησίδα δεν θα άφηναν την ευκαιρία να κάνουν τζερτζελέ πέρσι...]

To Λιμενικό Σώμα διέψευσε τους αβάσιμους ισχυρισμούς ανυπόληπτων ιστοσελίδων και διέταξε ΕΔΕ για τη σκοπιμότητα δηλώσεων στελέχους του που ήδη τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής εξέδωσε ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας...

Πατριώτες του κ@λου ALERT!! Η Μέρκελ ελέγχει τώρα και τα πάν/μια!! "ΑΠΘ: Καθηγητής καταχράστηκε πάνω από 230.000 ευρώ"

Ποσό άνω των 230.000 ευρώ φέρεται να καταχράστηκε αναπληρωτής καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το πρόγραμμα Erasmus μέσω εικονικών παραστατικών για έξοδα και ταξίδια στο εξωτερικό.

Έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τη φάρσα με την έκτακτη εισφορά

Τη συνδρομή τη δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας αναφορικά με το ζήτημα της αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε εργαζόμενους και συνταξιούχους του δημοσίου με το οποίο καλούνται να υποβάλουν αίτηση επιστροφής της εισφοράς αλληλεγγύης στην εφορία επειδή κρίθηκε αντισυνταγματική.

Γυναίκα κρατούσε φυλακισμένους ως σκλάβους 4 άντρες!! Σε άθλια κατάσταση τα θύματά της

Με την κατηγορία της δουλείας συνελήφθη μια γυναίκα στη Βρετανία, καθώς όπως αποκαλύφθηκε κρατούσε αιχμάλωτους στο σπίτι της τέσσερις άντρες.

Πρόκειται, σύμφωνα με την Huffington Post, για την...

Μετά την απόδραση ο Χριστόδουλος Ξηρός αρχίζει "φροντιστήριο" - Η ΕΛ.ΑΣ φοβάται πως οι Πυρήνες θα του μάθουν τις νέες τεχνολογίες της τρομοκρατίας

- Το κινητό του Χριστόδουλου Ξηρού βρέθηκε στο σπίτι του αδελφού του Βασίλη στη Θεσσαλονίκη
- Προς το παρόν η αστυνομία δεν εντοπίζει στοιχεία για εμπλοκή ή συμμετοχή των συγγενών του
- Έχει δοθεί εντολή για άρση απορρήτου όλων των συγγενών σε βάθος χρόνου αρκετών μηνών
- Η 28χρονη φίλη του Χριστόδουλου κατέθεσε ότι τον Δεκέμβριο διέκοψε τη σχέση της

Το κινητό τηλέφωνο του Χριστόδουλου Ξηρού βρέθηκε στο σπίτι του αδερφού του Βασίλη στη Θεσσαλονίκη. Η κάρτα SIM έλειπε και πιθανόν έχει καταστραφεί. Το άφησε ο 56χρονος «Μανώλης», όταν έφθασε εκεί μετά το πρωί της Κυριακής, αφού είχε δώσει το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Καλλικράτειας Χαλκιδικής.