12 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Οι Τούρκοι έκαναν αφιέρωμα στο... μπούστο της Ελένης!

Η πληθωρική παρουσία της Ελένης Μενεγάκη έχει αναστώσει εκτός από την Ελλάδα και τους γέιτονές μας τους Τούρκους!

Όλοι έχουμε δει ότι η παρουσιάστρια διαθέτει ένα πλούσιο μπούστο το οποίο αναδεικνύεται συχνά με τα sexy φορέματα, t-shirts και πουκάμισα που επιλέγει...

Νεοσταλινικοί μπολσεβίκοι ΣΥΡΙΖΑ: Φορολογία 75%, κρατικοποίηση ΜΜΕ και σώμα ένοπλων εργατών αντί για στρατό, Αστυνομία και λοιπές αστικές αστειότητες

Μπορεί στον ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα να έχει μεγάλα βήμα ώστε να μπορέσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονό και ενιαίο κομματικό μηχανισμό διαλύοντας τις συνιστώσες και αντικαθιστώντας αυτές με τις τάσεις, ωστόσο φαίνεται να ξεπροβάλλει ένα… μπολσεβίκικο κόμμα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο οραματίζεται τη δικτατορία του προλεταριάτου.

Νέους πονοκεφάλους στον Τσίπρα προκαλεί η Κομμουνιστική Τάση

Ο ΓΑΠ να χει σχέση με το ΤΤ; Απαπαπα... τον Κλέωνα εγώ τον διόρισα, στον κολλητό του αδερφού μου Αντρίκου εγώ έδινα τα δάνεια και εγώ αγόρασα τη χρεοκοπημένη ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ

Γελάει ο κόσμος ρε καραγκιόζηδες... άιντε και να δεχθούμε ότι όλα τα έκανε ο Φιλιππίδης μέχρι τον Οκτώβριο του 2009... ο Κλέωνας που διορίσατε εσείς τότε, επί 3,5 χρόνια δεν είδε και δεν κατάλαβε τίποτα; Δηλ. πλήρωναν δόσεις όλοι αυτοί που πήραν με  μαϊμουδιές δάνεια; Την ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ ποιος την αγόρασε με 30% επισφαλή δάνεια το 2010; Εγώ; Μην ανησυχείς Γιωργάκη και θα έρθουν και τα δικά σου...

Δεν υπάρχει καμία σχέση του Γιώργου Παπανδρέου, με την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, τονίζει σε σχόλιο ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργος Ελενόπουλος, με αφορμή δημοσιεύματα, σχετικά με την υπόθεση του ΤΤ και κάνει λόγο για μια ακόμη προσπάθεια εμπλοκής του κ. Παπανδρέου σε «αμαρτωλές ιστορίες».

ΦΩΤΟ Ντοκουμέντο: Όντως ο Φιλιππίδης είχε εισιτήριο επιστροφής για τη Δευτέρα

Το εισιτήριο επιστροφής του Άγγελου Φιλιππίδη από την Τουρκία στην Ελλάδα φέρνει στο φως της δημοσιότητας σήμερα το Fpress.gr.

Ο κ. Φιλιππίδης έχει εκδώσει το εισιτήριο στις 10 Ιανουαρίου του 2014 και ώρα 6 παρά τέταρτο το απόγευμα δηλαδή την Παρασκευή λίγη ώρα πριν συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές.

Δεν παραγράφονται τα αδικήματα του Παπακωνσταντίνου... πάει για ειδικό δικαστήριο το καθίκι

Υπό άκρα μυστικότητα συνεδρίασε χθες το πενταμελές δικαστικό συμβούλιο του ειδικού δικαστηρίου στο Άρειο Πάγο, υιοθετώντας την πρόταση του αντιεισαγγελέα του ανώτατου δικαστηρίου Αναστάσιου Κανελλόπουλου, ότι δεν έχει παραγραφεί τα αδικήματα του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου σε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ.

Τσαμπουκάς Άδωνι στη ΓΣ των φαρμακοποιών: «Μήπως να δίνουμε και σπίτια εκτός από δωρεάν φάρμακα;»

Να λένε και οι φαρμακοποιοί ότι οι πολιτικοί είναι οι κλέφτες που έφεραν την Ελλάδα εδώ πάει πολύ... όταν οι μισοί λείπουν από τα φαρμακεία και φάρμακα δίνουν οι περιπτερούδες που αφήνουν στη θέση τους, τα μισά φάρμακα που δίνουν τα δίνουν παράνομα χωρίς συνταγή και τα συρτάρια τους είναι γεμάτα με βιβλιάρια ασθενών όπου γράφουν ότι γουστάρουν σε συνεργασία με γιατρούς... όλοι στην Ελλάδα ζούμε και ξέρουμε τι γίνεται...

Νέα κόντρα του υπουργού Υγείας με τους φαρμακοποιούς για το θέμα πώλησης των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων σε σούπερ μάρκετ

Νέα ένταση σημειώθηκε την Κυριακή ανάμεσα στον υπουργό Υγείας και φαρμακοποιούς κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών στον Ταμήλο

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών επιβλήθηκε χθες από το Πλημμελειοδικείο Τρικάλων, σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay, στον πρώην δήμαρχο και νυν βουλευτή της ΝΔ, Μιχάλη Ταμήλο, με το σκεπτικό ότι...

Έσπευσε το ορφανό του Λένιν ο Τσακνής να υπερασπιστεί το ορφανό του Στάλιν

Στη δημόσια αντιπαράθεση του Νίκου Μπογιόπουλου με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου  παρενέβη ο Διονύσης Τσακνής, εκτοξεύοντας βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του σχολιαστή του ΣΚΑΙ.

ΒΙΝΤΕΟ-Ποιες είναι οι επιπτώσεις για τον Ξηρό αν συλληφθεί

Καμία ποινική επίπτωση δεν θα αντιμετωπίσει ο Χριστόδουλος Ξηρός, σε περίπτωση που συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές, μετά την απόδραση του. Συγκεκριμένα, ο «Μανώλης» της 17Νοέμβρη,  έχει ακόμα να εκτίσει έξι χρόνια από την προηγούμενη καταδίκη του, ενώ....

Στα παπάρια μας και καλό ΠΣόφο!! Αλίθια Ρομέρο: Ο Σάββας Ξηρός έχει μετανιώσει για τους νεκρούς και τις ζωές που αφαίρεσε

Τα τελευταία 24ωρα, εξαιτίας των ανακρίσεων για την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού, η Αλίθια Ρομέρο Κορτέζ ξαναβρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας. Η σύζυγος του Σάββα Ξηρού παραμένει όλα αυτά τα χρόνια δίπλα του και δηλώνει πως το μέλος της «17 Νοέμβρη» έχει μετανιώσει για τις ζωές που αφαίρεσε.

Στην αντεπίθεση Καπερνάρος-Χρυσοβελώνη: Ως τι ζητάει την παραίτησή μας ο Κουίκ;

«Είναι υπεύθυνος και υπόλογος τουλάχιστον απέναντι στην αξιοπρέπειά του ο καθένας, διότι πρέπει, εάν δεν ξέρει τι σημαίνει φράξια, να τη μάθει. Εάν ξέρει τι σημαίνει φράξια τότε είναι και υπόλογος» ανέφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή στον Real FM, απαντώντας στον Τέρενς Κουίκ.

Ποιοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ κατά τον Γ.Πρετεντέρη;

"Φωτιές" ανάβει με το Κυριακάτικο άρθρο του ο δημοσιογράφος Γ.Πρετεντέρης ο οποίος αναλύει τους λόγους που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δεν πήγε στην τελετή για την ελληνική προεδρία της Ευρωπαικής Ενωσης.

Προφυλακιστέος κι ο ΠΑΣΟΚος Μπούκουρας αφού πήρε το λάθος λεωφορείο... αν είχε πάρει αυτό που πήγε ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν έξω

Αυτού του κάνανε και πουστι@ επειδή δήλωσε θαυμαστής του Αντρέα... θα τον πάνε στις φυλακές Ναυπλίου να είναι μόνος του... Πάντως μια φωτογραφία που δημοσιεύει το ΕΘΝΟΣ και βρέθηκε στο κομπιούτερ Κασιδιάρη είναι πολύ περίεργη... δείτε τη πιο κάτω

Προφυλακιστέος κρίθηκε λίγο πριν τις 18:30 μετά την απολογία του και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας, όπως ανακοίνωσε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν έπεισε τους ανακριτές και τον εισαγγελέα που ενέκριναν ομοφώνως την προσωρινή του κράτηση, ενώ αργά το απόγευμα έγινε και η μεταγωγή του από τον Άρειο Πάγο στη ΓΑΔΑ.

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Παγκοσμίου φήμης καλεσμένος κάθισε δίπλα στη Ραχήλ στη διάσκεψη των ΑΕροψεκασμένων

Όλοι εσείς  τα γατάκια οι ΝΔίτες που γελάτε και ειρωνεύεστε τον Προέδρα Πάνο Καμμένο τι έχετε να πείτε τώρα που υπάρχουν αποδείξεις!!! Δείτε τον καλεσμένο του Πανάρα από τον...

ΒΙΝΤΕΟ: Άμα είσαι μαλάκ@ς... προσπαθείς να απογειώσεις αεροπλάνο από παραλία

Και φυσικά προσγειώνεσαι στο νερό όπως πριν λίγες μέρες ένα Jabiru J200 microlight το οποίο στην πρώτη του πτήση από Αrdmore προς Whangarei, στη Νέα Ζηλανδία, έκανε αναγκαστική προσγείωση στην παραλία Martins Bay λόγω βλάβης στον κινητήρα. Αφού αντικαταστάθηκε μια βαλβίδα καυσίμων και....

Εν ονόματι των φορολογουμένων

Με την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου η ελληνική εισαγγελική αρχή εισέρχεται στην περίοδο της ενηλικίωσης στην αντιμετώπιση του οικονομικού εγκλήματος. Στην υπόθεση αυτή, το βασικό έγκλημα είναι η απιστία, δηλαδή μια συμπεριφορά των υπευθύνων του ιδρύματος, που, σε συγκεκριμένο χρόνο, έλαβαν αποφάσεις επισφαλείς για τα οικονομικά του ιδρύματος.

Η απάντηση του Μπάμπη Παπαδημητρίου στο ορφανό του Στάλιν που έχει μαζέψει ο Χατζηνικολάου

Σε άρθρο του ο συμμορίτης του Χατζηνικολάου αφού πιάνει τη φράση που κάποτε είπε ο γνωστός Μπάμπης του Σκάι και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ για "σοβαρή ΧΑ", πλέκει φανταστικά σενάρια που καταλήγουν σε φόνους υπονοώντας ότι ο Μπάμπης μπορεί και να τους επικροτεί.

Άμεση ήταν η απάντηση του Μπάμπη Παπαδημητρίου:

Ο Νίκος Καββαδίας έσωσε μια Ελληνίδα πόρνη στην Αργεντινή και εκείνη προσποιείται ότι δεν τον ξέρει

Ο ποιητής και συγγραφέας Νίκος Καββαδίας, στα 29 του χρόνια πήρε το δίπλωμα του ασυρματιστή και από τότε δε σταμάτησε να ταξιδεύει, κυρίως με φορτηγά πλοία.

Η μόνη περίοδος που έμεινε μακριά από τη θάλασσα, ήταν κατά τη διάρκεια του πολέμου του ’40, όταν ξεμπάρκαρε για να στρατευτεί. Σε ένα από τα ταξίδια του, όταν το πλοίο έπιασε λιμάνι στην Αργεντινή, ο Καββαδίας θέλησε να επισκεφτεί ένα από τα «σπίτια» της περιοχής, για να απολαύσει τη γυναικεία συντροφιά.

Έφαγαν πολλοί, αλλά σαν τον Άκη δεν υπάρχει δεύτερος: Τα όργια με την Σουζάνα! Απίστευτα έγγραφα που δείχνουν τι γινόταν στους εξοπλισμούς!

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ζuzana! Αυτό το ελκυστικό γυναικείο όνομα μπορεί από μόνο του να επιβεβαιώσει το οργιώδες πάρτυ που γινόταν στους εξοπλισμούς την περίοδο 1996 - 2004. Είναι η ιστορία των σλοβακικών πυροβόλων που ο Άκης Τσοχατζόπουλος αγόρασε αγνοώντας τελείως όλες τις αρνητικές εισηγήσεις των στρατιωτικών. Και όταν το ΓΕΣ αρνήθηκε να τα παραλάβει και να τα εντάξει στο δυναμικό του στρατού, ο Τσοχατζόπουλος τα έστειλε στην Κύπρο που σε πολλές περιπτώσεις είχε μετατραπεί σε “χωματερή όπλων”!

Η ιστορία των Ζuzana είναι απίθανη.
Ιανουάριος 1998 ο Άκης Τσοχατζόπουλος ταξιδεύει για Σλοβακία. Ταξίδι ...

Η ερωτική εξομολόγηση του Παντελή που σαρώνει στο διαδίκτυο!


Ερωτεύτηκε ο άνθρωπος ... κοπελιά!

Ο νεαρός Παντελής εξομολογείται τον έρωτα του στην «κοπελιά» και «σαρώνει» στο διαδίκτυο Δείτε το σημείωμα, με το οποίο εξομολογείται τον κεραυνοβόλο έρωτα του.

Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο:

Τρελή καταγγελία! Αγωγή Κοντομηνά σε κάποιους επειδή δεν του πούλησαν το αρχείο Γρυλλάκη (όπως του έλεγαν) για να το δώσει στην NSA (όπως τον είχαν παραμυθιάσει)!!

Δένουν και για έσχατη προδοσία τον Κοντομηνά; Ήθελε να πουλήσει κρατικά μυστικά σε ξένη μυστική υπηρεσία!

Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης με ακόμα μιά βαριά κατηγορία – την βαρύτερη που μπορεί να αντιμετωπίσει έλληνας πολίτης αναμένεται να βρεθεί ο ήδη προφυλακισμένος καναλάρχης Δημήτρης Κοντομηνάς. Η υπόθεση που έχει σημάνει συναγερμό στην δικαιοσύνη είναι σκοτεινή και βγήκε στην δημοσιότητα από ιστοσελίδα με έγγραφα που αποτελούν ομολογία του ίδιου του Κοντομηνά!

Πάνο ψεκασέ τον λίγο γιατί βλέπει την πραγματικότητα: Διάσπαση του κόμματος βλέπει και ο Μαρίας

Δηλώνει προβληματισμένος και ανήσυχος για την πορεία του κόμματος-Τι προτείνει στον Καμμένο

«Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου στους Ανεξάρτητους Έλληνες και στον ίδιο τον Πάνο Καμμένο. Πρέπει να πάμε άμεσα σε Έκτακτο Συνέδριο να λύσουμε τις διαφορές μας». Αυτό δήλωσε ...

Σε συναγερμό το ΠΝ: Τουρκικός στόλος κατευθύνεται στο Αιγαίο – Ανησυχία μετά το επεισόδιο στη Λαδοξέρα

Σε συναγερμό βρίσκεται από τη νύχτα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Πολεμικό Ναυτικό εξαιτίας των κινήσεων τουρκικών πολεμικών πλοίων σε όλο το μήκος των μικρασιατικών ακτών.

Εντάξει κάπου το τερματίσαμε με τον Λιάπη!! Η θεία δήλωνε λιγότερα τμ στη ΔΕΗ και όχι ο Λιάπης

O Λιάπης έτσι βρήκε τα δηλωμένα τμ στη ΔΕΗ και έτσι τα άφησε αφού το εξοχικό το κληρονόμησε πριν χρόνια από τη θεία η οποία ήταν και αυτή που είχε πάρει την επιδότηση... Προσωπικά αμφιβάλλω και αν ο Λιάπης κατάλαβε και ποτέ ότι είναι λιγότερα τμ δηλωμένα... αλλά ο λαικισμός δεν έχει φρένο. Διαβάστε παπαριές που γράφονται διανθισμένες με σάλτσες:

Τζαμπατζής... κατά συρροήν και κατ΄εξακολούθηση αποδεικνύεται ο πρώην υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος φαίνεται ότι είχε κάνει σκοπό της ζωής του να εξοικονομεί χρήματα με διάφορους ευφάνταστους τρόπους.

Βίντεο: Οι δημοσιογράφοι έβαλαν «πάγο» στον Κασιδιάρη

Δείτε την αντίδραση του βουλευτή της ΧΑ, όταν του ζήτησαν να καταδικάσει την επίθεση οπαδών του κόμματος σε εκπροσώπους των ΜΜΕ

Έξω από το Εφετείο, λόγω της απολογίας του Στάθη Μπούκουρα στις εφέτες-ανακρίτριες, βρέθηκε και σήμερα ο βουλευτής της ΧΑ, Ηλίας Κασιδιάρης, μαζί με τον συνάδελφό του, Ηλία Παναγιώταρο, και περίπου 20 υποστηρικτές του κόμματος.

Άλλη μια είδηση των παπαγάλων καταρρέει! Βρούτσης: Ούτε λεπτό δεν θα μειωθούν οι συντάξεις

Ούτε κατά ένα λεπτό του ευρώ δεν πρόκειται να ζημιωθούν οι συνταξιούχοι, όπως δήλωσε το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, αναφερόμενος στο νέο σύστημα υπολογισμού της παρακράτησης φόρου, που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα επιφέρει αυξήσεις από 27 έως και 200 ευρώ στις μηνιαίες φορολογικές επιβαρύνσεις των συντάξεων.

Το σκεπτικό της απόφασης για την προφυλάκιση

Επικίνδυνους για τη διάπραξη και νέων αδικημάτων έκριναν οι εφέτες ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου και ο εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλο, αποφασίζοντας την προφυλάκισή τους μετά τη μαραθώνια απολογία τους, που ξεπέρασε τις 12 ώρες.

Ο Δημήτρης Σταμάτης σε ρόλο… αμορτισέρ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Ο Υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Δημήτρης Σταμάτης, αναλαμβάνει και πάλι ρόλο… αμορτισέρ ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, ώστε να αποφευχθούν… παρεξηγήσεις και δυσλειτουργίες στο εσωτερικό του κυβερνητικού συνασπισμού, το δύσκολο διάστημα που ακολουθεί.

Να υποθέσω ότι είναι υπερήφανος για τους μπαμπάδες δολοφόνους ο «ανυπότακτος» γιος Κουφοντίνας που προέκυψε από το ερωτικό τρίγωνα των τρομοκρατών της 17Ν (ΦΩΤΟ)

Είναι το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στην Ελλάδα από το ερωτικό τρίο των τρομοκρατών της 17Ν με την Σωτηροπούλου την οποία ο ένας πάσαρε στην άλλη. Πρόκειται για τον γιο του Σάββα Ξηρού και της Αγγελικής Σωτηροπούλου, που γνώρισε και θεωρεί ως πατέρα του τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο πιτσιρικάς που είδαμε μαζί με τη μητέρα του το 2002, την περίοδο των συλλήψεων της «17Ν», σήμερα είναι...

Μειωμένο το εφάπαξ... αλλά καμία σχέση με ότι λέγαν τα παπαγαλάκια

Μειωμένο, αλλά μακριά από το «κακό σενάριο», θα είναι τελικά το εφάπαξ που θα λαμβάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής της Κυριακής, το οποίο και επιβεβαίωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Υφυπουργός Παιδείας στο σούργελο τη Ρεπούση: Δεν υπάρχουν στοιχεία για λιποθυμίες μαθητών λόγω ασιτίας

Και ότι λέγαμε πριν μερικές μέρες ότι τον φετινό χειμώνα δεν ακούσαμε την προπαγάνδα περί παιδιών που λιποθυμάνε στα σχολεία λόγω πείνας... ήρθε το σούργελο να μας διαψεύσει...

Στοιχεία συγκεκριμένα για λιποθυμίες δεν υπάρχουν, αλλά είναι στο πλαίσιο του «κάτι μου είπαν», «κάτι άκουσα» κ.ο.κ., είπε σήμερα στη Βουλή ο υφυπουργός Παιδείας Σ. Κεδίκογλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της βουλευτή Μαρίας Ρεπούση και υπογράμμισε:

Ραχήλ εγγύηση γέλιου: Βλάκας ο Τατσόπουλος-Είμαι ΑΕροψεκασμένη μέχρι να με διαγράψουν... μετά ΣΥΡΙΖΑ-Φασιστικό κόμμα η ΝΔ :Ο

Κι εμείς σε αγαπάμε βρε κι ας μας λές φασίστες! Για λέγε τώρα ποιον ΠΑΣΟΚο έγλυψες το 2010 για να σε πάρει η Μπιρμπίλη του Γιωργάκη, με μετάταξη από το Υπ. Εργασίας στο ΥΠΕΚΑ; Θα μας πεις ή είναι μυστικό; Πες μας τουλάχιστον ποιά δεξιά κατουρημένη ποδιά φίλησες για να πάρεις την πρώτη μετάταξη από την περιφέρεια στο υπ. Εργασίας....

Συνέχεια στην κόντρα της με τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, Πέτρο Τατσόπουλο, δίνει η Ραχήλ Μακρή χαρακτηρίζοντας τον «ανίκανο» και «βλάκα».

Όπως υποστηρίζει, μιλώντας στην Ελευθεροτυπία, ο κ. Τατσόπουλος της επιτέθηκε επειδή φοβήθηκε ότι...

Αυτή είναι η “Dream Team” της “λαϊκής” Δεξιάς

[Ξεφτιλίζουν τον όρο "Λαϊκή δεξιά" τα νούμερα στύλ Πολύδωρα...]

Η εξέγερση (και διαγραφή)  Πολύδωρα, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την κατάθεση ψυχής, τον ηρωισμό αλλά και το timing στο οποίο εκδηλώθηκε, έχει βάλει φωτιά στη φημολογία σχηματισμού νέας πολιτικής κίνησης.

Μετά τα πολύμηνα σενάρια που ανακάτευαν σερ και παρτάλια, τώρα ρόλο πρωταγωνιστή κατέχει ο Byron. Να ‘τανε το ’21, χρόνια δοξασμένα.

Ολιγόλεπτη ένταση στη βραχονησίδα Ζουράφα στο Θρακικό πελαγος... τελικά ψάρεψαν οι Έλληνες

Τουρκική ακταιωρός και το περιπολικό του Λιμενικού πλησίασαν πολύ κοντά

Ολιγόλεπτη ένταση προέκυψε, το μεσημέρι, στην θαλάσσια περιοχή, της βραχονησίδας Ζουράφα, στο Θρακικό πέλαγος, μεταξύ σκάφους της τουρκικής Ακτοφυλακής και ελληνικού περιπολικού σκάφους από το Λιμεναρχείο της Αλεξανδρούπολης.

Καμμενικότερος του Καμμένου ο Τέρενς θα ζητήσει την παραίτηση Γιοβανόπουλου

Σκάβεις το λάκκος του καημένε Τέρενς! Μ' αυτά που κάνεις θα καταλήξεις μια ώρα αρχύτερα στην γκιλοτίνα του ΣΥΡΙΖΑ...

Την παραίτηση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα ζητήσει ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Τέρενς Κουίκ, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Φοβούνται μεγάλο χτύπημα μετά την απόδραση Ξηρού: Συναγερμός για δολοφονία πολιτικού

Συναγερμός έχει σημάνει στην κυβέρνηση και στις αρχές ασφαλείας μετά την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη μέχρι τους επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας δηλώνουν, όπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής, εξαιρετικά ανήσυχοι και αναμένουν μεγάλα τρομοκρατικά γεγονότα στο επόμενο διάστημα.

"Κολαστήριο" οι φυλακές Μαλτεπέ όπου θα "φιλοξενηθεί" ο Φιλιππίδης!

Διαβάστε το λόγο που είναι γνωστές οι συγκεκριμένες φυλακές....

Τις χειρότερες μέρες της ζωής του πρέπει να διανύει ο Άγγελος Φιλιππίδης. Δεν είναι μόνο το γεγονός των προβλημάτων που έχει με την ελληνική δικαιοσύνη. Το σημαντικότερο πρόβλημα του τη συγκεκριμένη χρονκή στιγμή, είναι οι φυλακές στις οποίες κρατείται μέχρι να εκδοθεί στην Ελλάδα.

ΒΙΝΤΕΟ-Προφυλακιστέοι Γερμενής-Ηλιόπουλος... σήμερα κι ο Μπούκουρας και άντε να εξηγήσεις στον ντεμί γιατί ο δολοφόνος Ξηρός είναι έξω κι ο βλάκας ο Γερμενής μέσα

Τα καραγκιοζιλίκια αυτών που έδιναν με το τσουβάλι άδειες στον Χ. Ξηρό συνεχίζονται... φυσικά αυτοί που θα το πληρώσουν θα είναι οι ΝΔίτες που το ξεκίνησαν και νόμιζαν αφελώς ότι θα μειώσουν έτσι τα ποσοστά της ΧΑ... Γελάνε και τα μουστάκια του Τσίπρα με τους "ήρωες" που δημιουργούν εκ δεξιών της ΝΔ οι δικαστές και όσοι συμβούλεψαν τον Σαμαρά να βάλουν μπροστά τέτοια διαδικασία που...