13 Ιανουαρίου 2014

ΦΩΤΟ: Ο ΑΕροψεκασμένος Μελάς συνεχίζει να έχει τα λεφτά του στους ναζί στη Γερμανία

Ο ανύπαρκτος Μελάς έγινε πρώτο θέμα 2 φορές τα τελευταία χρόνια όχι λόγω σοβαρής παρέμβασης αλλά λόγω λαμογιάς. Η μία ήταν όταν το καλοκαίρι του 2011 διεκδικούσε με άλλους αναδρομικά των βουλευτών, μόλις ξεβρακώθηκε δήλωσε ότι παραιτείται της διεκδίκισης και τον Δεκέμβριο που ξαναβγήκαν τα ονόματα ήταν πάλι μέσα σ' αυτούς που συνέχιζαν να τα διεκδικούν. Η δεύτερη φορά ήταν όταν τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2012 ξεβρακώθηκε τελείως όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε βγάλει 250.000 ευρώ στο εξωτερικό Με τη δημοσιοποίηση των πρόσφατων πόθεν έσχες του 2012 αποκαλύπτεται ότι ο ΑΕροψεκασμένος που θα μας σώσει:

ΒΙΝΤΕΟ- Ποια Μασία και παπαριές; ΟΑΣΗ τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ που κέρδισαν τη Μπάρτσα μέσα στη Βαρκελώνη

Δείτε στιγμιότυπα από τη νίκη της παιδικής ομάδας του ΠΑΟΚ επί της Μπαρτσελόνα στις ακαδημίες της Μασία στη Βαρκελώνη αφού προηγουμένως αν δεν κάνω λάθος είχαν κερδίσει κάποια Ντιναμό και τη Βιγιαρεάλ:

Κατατέθηκε ξανά η τροπολογία για τα τσιγάρα

Κατατέθηκε ξανά, βελτιωμένη, από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, και στο αγροτικό πολυνομοσχέδιο, η τροπολογία με την οποία αυξάνεται η φορολογία των βιομηχανοποιημένων καπνών, ως ισοδύναμο οικονομικό μέτρο της κατάργησης της καταβολής 25 ευρώ από ασθενείς για την εισαγωγή τους σε νοσοκομεία του ΕΣΥ.

Σύμφωνα με τη νέα ρύθμιση...

Απίστευτο! Φαίνεται τόσο ήρεμος... Βρίζει ο Καμμένος; Και λέει και «άντε γαμ@σου ρε αλήτη»; απαπαπα

Χυδαία προσωπική επίθεση εναντίον του «Π» και προσωπικά του αρχισυντάκτη της εφημερίδας, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, που για πολλούς θα κρίνουν το μέλλον του σχήματος του Πάνου Καμμένου στην εγχώρια πολίτικη ζωή, ο αρχισυντάκτης...

Η ΒΡ επέστρεψε στην Ελλάδα: Υπογραφή για να προμηθεύεται το πετρέλαιο από τα κοιτάσματα του Πρίνου

Συμφωνία για την πώληση του συνόλου της παραγωγής πετρελαίου από τα κοιτάσματα του Πρίνου στην πολυεθνική ΒΡ υπεγράφη σήμερα στο ΥΠΕΚΑ.

Πρόκειται για συμβόλαιο αξίας ....

ALERT! Επιβεβαίωση ΑΕροψεκασμών: Η Μακρή διαβεβαίωσε τους ΑΝΕΛ ότι παραμένει... και αυτοί την πίστεψαχαχαχαχα

Εξηγήσεις από τη Ραχήλ Μακρή ζήτησε η Σταυρούλα Ξουλίδου, ζητώντας της να ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει ή όχι στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Τρόπους για να εκδοθεί άμεσα στην Ελλάδα ψάχνει ο Άγγελος Φιλιππίδης

Να παρακαμφθεί η γραφειοκρατία  που μπορεί να κρατήσει ακόμη και 40 ημέρες προσπαθεί τώρα ο Άγγελος Φιλιππίδης για να εκδοθεί στην Ελλάδα. Σήμερα ο δικηγόρος του Θανάσης Βαρλάμης κατέθεσε  δήλωση στον αρμόδιο εισαγγελέα εφετών Ιωάννη Αγγελή  με την οποία ο Άγγελος Φιλιππίδης μεταξύ άλλων παραιτείται ακόμη και απο τη μετάφραση των εγγράφων στα τουρκικά, ια να  απλοποιηθούν οι διαδικασίες με τις οποίες θα επιστρέψει  στην Ελλάδα για να παρουσιαστεί ενώπιων του ανακριτή.

Η παράγκα του Τ.Τ., οι διαφημιστικές, τα Μέσα Ενημέρωσης και το “μαύρο χρήμα”... έτσι Νικολάκη;

[Εμείς μόνο να θυμίσουμε ότι μόλις βγάλαμε το σκάνδαλο με την πεθερά του Αντρίκου που νοίκιασε μαγαζί στο ΤΤ ενώ στα 100 μέτρα υπήρχε ήδη υποκατάστημα ΤΤ, ο Χατζηνικολάου την επόμενη είπε στο ραδιόφωνο ότι την Κυριακή θα είχε ρεπορτάζ στη REAL NEWS... αντ' αυτού είχε διαφήμιση του ΤΤ όπως αυτός]

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο που συντελέστηκε στο Τ.Τ. δεν έχει σχέση με τα επισφαλή δάνεια, αλλά με τις αλλεπάλληλες διαφημιστικές καμπάνιες που στοίχισαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Απάντηση Κόλλια στην επίθεση υστερικών ΣΥΡΙΖΑίων δήθεν φιλόζωων

Την έπεσαν οι υστερικές του ΣΥΡΙΖΑ (και όλες οι ηλιθιοαριστερές σελίδες) με πρώτη την πρόεδρό τους την Μπομπολάκη, στον Κόλλια επειδή είπε το αυτονόητο και περιέγραψε την πραγματικότητα. Τι είπε ο άνθρωπος; Φυσικά και δεν είπε "να ακρωτηριάζουμε σκυλιά επειδή δεν πονάνε" όπως διαδίδουν αλλά να επιτραπεί να κόβεται το τελευταίο τμήμα της ουράς σε κουτάβια μερικών ημερών, μεγαλόσωμων κυνηγετικών φυλών μιας και τα περισσότερα όταν αρχίσουν το κυνήγι παρουσιάζουν τραυματισμούς της ουράς που καθιστούν εκ των υστέρων αναγκαία την κοπή της ουράς. Γιατί να κόβεται σε μικρή ηλικία;

Αυτή η μίζα ρε γατάκια γερμανική είναι ή ρώσικη: 7,5 εκατ. επέστρεψε ο Καμάρης για τα Tor M1.

Μούγγα τα γατάκια για τις ρώσικες μίζες μόνο οι γερμανοί λάδωναν (όχι ότι δεν λάδωναν κι αυτοί δηλ.) έτσι;

Μετά τα 10,1 εκ. ευρώ που επέστρεψε ο Αντώνης Κάντας στο ελληνικό δημόσιο παραδεχόμενος ότι προέρχονται από μίζες εξοπλιστικών, ακόμη 7,5 εκατομμύρια ευρώ κατατέθηκαν στο λογαριασμό υπέρ του Δημοσίου, που έχει ανοιχθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο Αντρίκος για τα CDS του Καμμένου

Για «νέα παραληρηματική εκστρατεία λασπολογίας» εναντίον του κάνει λόγο σε δήλωσή του ο Αντρίκος Παπανδρέου.

Μάλιστα σημειώνει ότι «τα γνωστά πια στο πανελλήνιο CDS, αγοράστηκαν και πουλήθηκαν από την διοίκηση ΤΤ επί κυβέρνησης Καραμανλή, στην οποία ανήκε, ο κατ’ επάγγελμα υβριστής μου κ. Καμμένος.

Δεν είναι ο Καμμένος: Βουλευτής κρατούσε αλυσοδεμένα πέντε άτομα

Ένας Πακιστανός βουλευτής συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε μετατρέψει το υπόγειο του σπιτιού του σε μπουντρούμι, όπου κρατούσε αλυσοδεμένους πέντε ανθρώπους.

Η «φυλακή», την οποία είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του ο βουλευτής Άμπντουλ Ραχμάν Χετράν, αποκαλύφθηκε μετά...

Φλερτάρει με την διαγραφή ο Νταβρής

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR από τη συνεδρίαση απουσιάζει αδικαιολογήτως ο βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής, ο οποίος πλέον «φλερτάρει» ανοιχτά με τη διαγραφή.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις:Εγώ παρέδωσα την έδρα μου κ. Τατσόπουλε

Ένα μικρό αλλά ουσιαστικό λάθος στα χαρτιά του Αντιπροέδρου της Βουλής, Γιώργου Καλαντζή, αποτέλεσε αφορμή για να σχολιάσει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης την αποχώρηση του Πέτρου Τατσόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Βαρότσης

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι το πρώην στέλεχος του ΤΤ Μάριος Βαρότσης, αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγύηση ύψους....

Η φωτογραφία που δείχνει γιατί η Ελλάδα είναι Λατινική Αμερική και όχι Ευρώπη

Δείτε τη φώτο από γραφείο του Υπουργείου Ανάπτυξης:

Τους έγραψε όλους στα παπάρια του και πάει Ρουμανία με το γκομενάκι ο Λιάπης-Τον ξεσκίνισαν στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα

Στο εξωτερικό έφυγε ξανά ο Μιχάλης Λιάπης βλέποντας ότι οι αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται δεν έχουν τέλος... Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός πέρασε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, ωστόσο, ο ακριβής προορισμός του είναι άγνωστος.

Στήριξη απ' όλους στην Σακελλαρίου

Σε μια περίοδο, δύσκολη έως και επικίνδυνη για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα όπου ορισμένα πρόσωπα αποτελούν εγγυητή σταθερότητας, της συστημικής σταθερότητας που όλοι υποστηρίζουμε, τόσο η Αναστασία Σακελλαρίου, όσο και ο Γιώργος Προβόπουλος για διαφορετικούς λόγους βρέθηκαν στο επίκεντρο.

ΦΩΤΟ: Θα κλάψετε απ' τα γέλια με τη «δημοσκόπηση» του Προέδρου

Ρε Πρόεδρε Καρατζαφέρη γιατί να πληρώνουν στο "ΝΑΙ"; Βάλε ρε συ "Επιστροφή 2 ευρώ στο ΝΑΙ" να πάρεις και αυτοδυναμία...

Αυξήθηκαν έσοδα και επισκέπτες στα μουσεία

Αύξηση 5,7% σημείωσε ο αριθμός των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον Σεπτέμβριο πέρυσι, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012, ενώ οι εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 13,2%.

Το ξαναβάζω γιατί μ' αρέσει να το βλέπω: Καταδικάστηκε ο Βαξεβάνης για συκοφαντίες εναντίον της ΙΜ Βατοπεδίου-Συγγνώμη και αποζημίωση 10.000 ευρώ

Χρηματική αποζημίωση 10.000 ευρώ καλείται να καταβάλει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου, σύμφωνα με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, το οποίο έκρινε συκοφαντική και προσβλητική σειρά δημοσιευμάτων του.

Σοβαρή καταγγελία Κασιδιάρη: Η ανακρίτρια Κλάπα που προφυλακίζει τους βουλευτές της ΧΑ είναι σύζυγος στενού συνεργάτη του Κουβέλη

Καλά κι αυτή η αστεία δεν μπορούσε να πει "παιδιά ο άντρας μου έτσι κι έτσι και δεν θέλω να ασχοληθώ με πολιτική υπόθεση"... αλλά ξέχασα η δικαιοσύνη είναι τυφλή και αυτοί είναι υπεράνθρωποι που δεν επηρεάζονται από τις προσωπικές τους πεποιθήσεις...

Στην αντεπίθεση πέρασε η Χρυσή Αυγή μετά και την προφυλάκιση του Γιώργου Γερμενή του Παναγιώτη Ηλιόπουλου και του Στάθη Μπούκουρα, με τον Ηλία Κασιδιάρη να καταγγέλλει πως η ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα υπάκουσε σε...

Επίθεση left.gr σε ΕΘΝΟΣ... τους έθιξαν το κνιτάκι με τους 2 δολοφόνους μπαμπάδες

Με τίτλο «Ενίοτε τα παιδιά των τρομοκρατών αριστεύουν» το left.gr απαντά σήμερα στο χθεσινό ρεπορτάζ του Εθνους για τον Εκτορα Κουφοντίνα κάνοντας λόγο για παραβίαση του ιδιωτικού χώρου του «γιού του τρομοκράτη» επειδή έτσι τον αποκάλεσε κατά λάθος το ΕΘΝΟΣ... κανονικά έπρεπε να τον αποκαλέσει «γιό των δολοφόνων.

Δύο συλλήψεις για τις μίζες στα εξοπλιστικά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών, καθώς συνελήφθησαν οι Σωτήρης Εμμανουήλ, στέλεχος των Ελληνικών Ναυπηγείων και ο Ιωάννης Μπέλτσιος, ο οποίος θεωρείται άνθρωπος κλειδί στην υπόθεση της διακίνησης του μαύρου χρήματος. Ο πρώτος εμφανίζεται να έχει εισπράξει μετά τον Οκτώβριο του 2001 το υπέρογκο ποσό των 24 εκατ. ευρώ, μέσω της εταιρείας Ιnveco η οποία αποδίδεται σε αυτόν.

Το Βήμα: Ο Σταύρος Παπασταύρου θα γίνει υπουργός Οικονομικών-Φρένο απ' το ΠΑΣΟΚ

Όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Στουρνάρας στα τέλη της άνοιξης θα επιλεγεί για τη θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, στη θέση του Γιώργου Προβόπουλου και τον Μάιο θα εγκαταλείψει το υπουργείο Οικονομικών, γράφει σήμερα το Βήμα.

Άμα έχουν κι οι Αλβανοί ας πάρουν κι αυτοί-Τηλεόραση στο κελί τους ζήτησαν Γερμενής- Ηλιόπουλος με το που έφτασαν στον Κορυδαλλό

Στο κελί με τον αριθμό 7 θα μείνουν μαζί οι βουλευτές Γιώργος Γερμανλής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος που οδηγήθηκαν σήμερα στον Κορυδαλλό. Θα είναι γείτονες με τον αρχηγό του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Χρήστο Παππά που συγκατοικούν, αλλά και με τον Γιάννη Λαγό που είναι μόνος στο κελί του.

ΝΔ: Φρίκη οι αποκαλύψεις για την κομμουνιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι αποκαλύψεις που έκανε το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» σχετικά με τις θέσεις που διατυπώνει η κομμουνιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ καυτηριάζει μάλιστα τον «δημόσιο εναγκαλισμό» των θέσεων αυτών από στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως ο Γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Βίτσας, και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Παναγιώτης Λαφαζάνης, όπως έγραψε το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» την Κυριακή 12 Ιανουαρίου.

Διευκρινίσεις Θεοχάρη για το μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ στην εστίαση

Παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014

Νέα εγκύκλιο για την εφαρμογή του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στην παροχή υπηρεσιών εστίασης εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.

Βίντεο: Αυτό είναι το νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρω

Η σειρά «Ευρώπη» θα τεθεί σε κυκλοφορία στις 23 Σεπτεμβρίου 2014

Νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ της σειράς «Ευρώπη» παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα θα τεθεί σε κυκλοφορία στις 23 Σεπτεμβρίου 2014.

Η προπαγάνδα λέει "οι ρώσοι διαψεύδουν τη μίζα" ενώ η αλήθεια είναι "ΜΙΑ ρώσικη εταιρία διέψευσε ότι αυτή έδωσε μίζα"

Επειδή οι πατριώτες του κ@λου θα ξεσαλώσουν ότι μόνο οι γερμανοί έδιναν μίζες και οι Ρώσοι το διαψεύδουν, προσπαθώντας να θάψουν το εξωπραγματικό 3% μίζας που έδωσε ρώσικη εταιρία να ξεκαθαρίσουμε ότι η Rosoboronexport διέψευσε ότι αυτή μας πούλησε τα ρώσικα όπλα για τα οποία έπεσε μίζα 3% (όταν σε άλλες περιπτώσεις ήταν 0,κάτι%)... άρα είτε εννοούν πως τα όπλα μας τα πούλησε άλλη ρώσικη εταιρία που λάδωσε ή ότι τα ρώσικα όπλα μας τα πούλησε ο έλληνας αντιπρόσωπός τους που λάδωσε και οι ίδιοι δεν "ξέρουν" τίποτα...

Ο ρωσικός κρατικός οργανισμός εξαγωγής όπλων Rosoboronexport διέψευσε χθες Κυριακή ότι είχε ανάμειξη στο «σκάνδαλο πολλών εκατομμυρίων το οποίο εξετάζει η δικαιοσύνη στην Ελλάδα».

Σε μαφιόζο ανήκει η ερωτική φωλιά του Ολάντ

Σόδομα και Γόμορα στη Γαλλία με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο: Η πρώην του Ολάντ, Σεγκολέν, τον γνώρισε με την ηθοποιό – Η αποκάλυψη του δεσμού έστειλε στο νοσοκομείο τη νυν σύντροφό του – Η ηθοποιός τα είχε και με τον γάλλο μεγιστάνα Πινό

Το ερωτικό ψυχόδραμα που έχει προκαλέσει πολιτικό σεισμό στη Γαλλία λαμβάνει νέες διαστάσεις καθώς τα στοιχεία που βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν.

Μαυραγάνης: «Δεν χρωστούν στην Εφορία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ»

Δεν υπάρχουν βεβαιωμένες οφειλές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ προς τις ΔΟΥ, σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης. 

Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση 11 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι, με επικεφαλής τον Αθανάσιο Πετράκο, απευθύνθηκαν σε δύο υπουργούς -τους υπουργούς Οικονομικών και Περιβάλλοντος- ζητώντας να ενημερωθούν εάν έχει βάση δημοσίευμα...

ΒΙΝΤΕΟ-Τατσόπουλος: Θα συνεχίσω να λέω ότι στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι συμπαθούν τους τρομοκράτες

Εντάξει επιμένει ο άνθρωπος αφού πρώτα λέει και το ποίημα για τη "μονταζιέρα της Συγγρού

"Για την ανεξαρτητοποίησή του μίλησε ο Πέτρος Τατσόπουλος στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star.

Ο κ. Τατσόπουλος δήλωσε ότι δεν ήρθε σε καμία ρήξη με τη συνείδησή του, αλλά ούτε και με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ επί σειρά μηνών με υπονόμευσε», τόνισε ο κ. Τατσόπουλος, διευκρινίζοντας ότι αυτό δεν ισχύει σε ανώτατο επίπεδο.

Ο Φιλιππίδης προσέλαβε Τούρκο δικηγόρο για να μην μείνει 40 ημέρες στις φυλακές της Κωνσταντινούπολης

Ο Άγγελος Φιλιππίδης που κρατείται στις φυλακές Μάλτεπε στην Κωνσταντινούπολη από το Σάββατο διόρισε και Τούρκο δικηγόρο για να επισπεύσει τις διαδικασίες επιστροφής του, καθώς κινδυνεύει να μείνει ακόμα και σαράντα ημέρες στις τουρκικές φυλακές.

Λίγο ντροπή δε βλάπτει (αν ισχύουν βέβαια)-Βασιλική Τζότζολα: Πώς το ελληνικό δημόσιο έκανε τα πάντα για να την διορίσει

Τα κλασικά... αύριο δεν θα το θυμάται κανείς άρα δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε απαντήσεις ή παραιτήσεις αν τα παρακάτω αυσταθούν (γιατί πάντα πρέπει να κρατάμε επιφυλάξεις για όσα γράφουν οι δημοσιογράφοι)

Η Βασιλική Τζότζολα εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά το 2010 στην πολιτική σκηνή ως αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ. Η θρακιώτισσα δικηγόρος παραμονή Πρωτοχρονιάς διορίστηκε στο ΚΕΠΕ χωρίς διαγωνισμό, χωρίς μόρια, χωρίς την έγκριση του ΑΣΕΠ, χωρίς καν να προκηρυχθεί η θέση, σχεδόν στα κρυφά, ως νομική σύμβουλος.

ΦΩΤΟ: Το φιλί του Ιούδα της Ραχήλ στον Καμμένο και το κόλλημα με το τάμπλετ

Στραμμένοι πάνω στην Ραχήλ Μακρή, με το κατακόκκινο σακάκι και το statement κολιέ ήταν οι φωτογραφικές κάμερες κατά τη διάρκεια της 2ης Συνόδου του Ελεγκτικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ, αφού ήταν ουσιαστικά η πρώτη εμφάνισή της στο κόμμα μετά την γνωστή κρίση με το ερώτημα:

ΒΙΝΤΕΟ-Κούγιας: Προκλητική η προφυλάκιση του Μπούκουρα

Τον μπαγάσα τον Κούγια δεν μπορείς να τον φέρεις εύκολα τούμπα και δεν είναι τυχαία από τους κορυφαίους δικηγόρους...

Προκλητική χαρακτήρισε την προφυλάκιση του Στάθη Μπούκουρα ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι δεν υπάρχει για τον κ. Μπούκουρα μέσα στη δικογραφία το παραμικρό στοιχείο το οποίο, όπως είπε, να αποδεικνύει τη ναζιστική του συμπεριφορά.

Κράξιμο» στο Instagram για την... ανιστόρητη Stella MacCartney -Η φωτογραφία με τα Μάρμαρα του Παρθενώνα που προκάλεσε σάλο [εικόνα]

«Κράξιμο» από τους χρήστες του Instagram και του Twitter έφαγε η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Stella MacCartney η οποία πήγε στο Βρετανικό Μουσείο και του απέδωσε τα εύσημα για τα εκθέματά του. Τι την εντυπωσίασε; Τα κλεμμένα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Και για αυτό απέδωσε τα συγχαρητήριά της στο Μουσείο.

ΒΙΝΤΕΟ-Κεδίκογλου: Δεν θα έπρεπε ο Ξηρός να κυκλοφορεί ελεύθερος

Για την περίπτωση του Χριστόδουλου Ξηρού και τις έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του, μίλησε μεταξύ άλλων στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, τονίζοντας πως σε κάθε περίπτωση ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Μπούκουρας: Πριν από την Χρυσή Αυγή ήμουν ΠΑΣΟΚ του Αντρέα

Στις φυλακές του Ναυπλίου και όχι στον Κορυδαλλό όπως οι λοιποί προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα οδηγηθεί ο Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος διαφοροποιήθηκε απολογούμενος έναντι των συγκατηγορουμένων του.

Οργισμένη η Ουρανία Μιχαλολιάκου: Δεν μας λυγίζετε

Η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, εξέφρασε την οργή της για τις συλλήψεις των δυο Βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου.

E-mail της εφορίας σε 1 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων

Το έκτακτο τέλος ακινήτων για το 2012 πρέπει να πληρώσουν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου οι ιδιοκτήτες 1,6 εκατ. ακινήτων.

Ηλεκτρονικές ειδοποιήσεις λαμβάνουν αυτές τις μέρες από την Εφορία πάνω από 1 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι δεν έχουν πληρώσει μέρος ή το σύνολο του έκτακτου τέλους ακινήτων για το 2012, προκειμένου να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξεκίνησε η μεταγωγή των τριών βουλευτών

Ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά από τη ΓΑΔΑ η μεταγωγή των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλιόπουλου-Γερμενή (στις φυλακές Κορυδαλλού) και Μπούκουρα (στις φυλακές Ναυπλίου).

Δείτε το βίντεο από το Star:

«Ο Μέγας Αλέξανδρος ίσως πέθανε από δηλητηρίαση», υποστηρίζει κορυφαίος τοξικολόγος

Νέα δεδομένα για τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου δίνει ο κορυφαίος Νεοζηλανδός τοξικολόγος δρ. Λίο Σκεπ, ο οποίος σε έρευνα υποστηρίζει ότι είναι πολύ πιθανό ο Μακεδόνας βασιλιάς να πέθανε αφού ήπιε κρασί που περιείχε κάποιο αθώο στην εμφάνιση, αλλά δηλητηριώδες φυτό, τον ελλέβορο, που του προκάλεσε έναν αργό και επώδυνο θάνατο.

Γελάει ο κόσμος! Ο ψήστης της Πάρου θέλει εκλογές μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ

Με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εκλογών συντάσσεται ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης και υποστηρίζει πως με βάση τον Καλλικράτη πρέπει γίνουν στις 25 Μαΐου και την 1η Ιουνίου.

Ποια είναι η 28χρονη Μαριανίνα Σ. που «έκλεψε» την καρδιά του Χριστόδουλου Ξηρο


Από τα πρόσωπα- κλειδιά στην υπόθεση της εξαφάνισης του μέλους της 17 Νοέμβρη Χριστόδουλου Ξηρού θεωρείται η 28χρονη εκπαιδευτικός Μαριανίνα Σ., η οποία δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να διαβεί εκ νέου το κατώφλι της ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει και δεύτερη κατάθεση.

Πολιτικά είμαστε νηπιαγωγείο στους ΑΝΕΛ λέει ο Χαϊκάλης... μεγάλε πες ΚΑΦΕΝΕΙΟ να είσαι μέσα

Για τις αναταράξεις που προκάλεσε η απουσία βουλευτών του κόμματος από το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μίλησε ο βουλευτής τους, Παύλος Χαϊκάλης, τονίζοντας πως «η συνοχή του Κινήματος δεν αγγίζεται».

ΒΙΝΤΕΟ- Μιχελάκης: Η Χρυσή Αυγή να μείνει εντός νόμου

Κατά της άποψης να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου τάσσεται ο Γιάννης Μιχελάκης με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο υπουργός Εσωτερικών, σε ερώτηση για τις προθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με την Χρυσή Αυγή, τόνισε ...

ΒΙΝΤΕΟ-Βλάσσης: Είναι πολιτικές οι προεκτάσεις

Για την προφυλάκιση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, τοποθετήθηκε ο συνήγορος υπεράσπισής του, Π. Βλάσσης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Οι ελεγκτές των ΔΟΥ θα περιμένουν τους πελάτες -Πότε θα μπαίνουν στα καταστήματα

Νέες οδηγίες έχουν αποσταλεί προς τις ΔΟΥ προκειμένου να ξεκινήσουν οι ελεγκτές τους το συντομότερο ελέγχους σε καταστήματα. Μάλιστα σύμφωνα με τις νέες οδηγίες κάθε συνεργείο προληπτικού ελέγχου όταν διαπιστώνει διακίνηση αγαθών στο δρόμο ή έξοδο πελατών από κάθε είδους επαγγελματική εγκατάσταση πώλησης αγαθών ή παροχής υπηρεσιών ή ελέγχου σε καταστήματα εστίασης, θα ζητά το προβλεπόμενο φορολογικό στοιχείο.

Ποιός θα φύγει πρώτος από τους ΑΝΕΛ;

Με μια τεράστια πιρουέτα, δυσανάλογη του… σωματότυπού του, ο Πάνος Καμμένος επιχειρεί να κλείσει το σοβαρό εσωκομματικό μέτωπο που άνοιξε με αφορμή το Εθνικό Συμβούλιο και την απουσία έξι βουλευτών οι οποίοι ζητούσαν σύγκλιση της Κ.Ο. Μιλώντας σε ραδιόφωνο ο πρόεδρος των «εξαρτημένων» έκανε λόγο για «μια παρεξήγηση, γιατί κάποιοι ενημερώθηκαν ότι δεν θα συγκληθεί και, κάποιοι ότι θα συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Κλαίω ρε! Οδηγίες της ΑΥΓΗΣ για τη συμπεριφορά των ΣΥΡΙΖΑίων στο Facebook: «Μην ξεκατινιάζεστε, γιατί εμείς δεν είμαστε Τατσόπουλοι»

Απίστευτο! Λένε εμάς εγκάθετους, πληρωμένους, υπαλλήλους κ.λπ την ώρα που λένε στα πρόβατα μέχρι και ποια προσωνυμία-ονόματα έχουν ειδικό κομματικό βάρος!!! 

Δεν περιγράφω άλλο, απλά διαβάστε το:

Εκτροχιαζόμαστε στο Διαδίκτυο, σύντροφοι και συντρόφισσες. Είναι σαφές, δεδομένο και δυστυχώς πλέον αδιαμφισβήτητο. Η πρόσφατη Τατσοπουλιάδα (το έπος που περιγράφει τις αντιδράσεις μετά από τα τερτίπια ταλαντούχου συγγραφέα που εξελέγη με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε ότι γούσταρε και αποχώρησε χωρίς όμως να παραδώσει την έδρα) είναι ένα ενδεικτικό παράδειγμα που παραμένει από τα λιγότερο "ακίνδυνα" ξεκατινιάσματα, καθώς σε τελική ανάλυση δεν πρόκειται για ξεκατίνιασμα μεταξύ συντρόφων.

Ένας Αριστερός Στο Facebook (σ.σ. κατά το "Μια Ελληνίδα στο χαρέμι")

Χαμός στους ΑΝΕΛ – Έκτακτη σύγκλιση της Κ.Ο – Πολύ σκληρός ο Πανάρας... απειλεί με διαγραφές

Συνεδριάζει τη Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αντικείμενο τις εσωκομματικές εξελίξεις. «Θα καταλάβουν όλοι ότι είναι άλλο το κίνημα το οποίο έχει τους πολίτες που αποφασίζουν και το Εθνικό Συμβούλιο που είναι εκλεγμένο από το Συνέδριο, και άλλο η Κοινοβουλευτική Ομάδα»...

Αααα μάλιστα! Στην ΕΡΤ είπαμε; Ζουγανέλης: Στην ΕΡΤ πληρωνόμουν χωρίς να έχω αντικείμενο

«Κάποια στιγμή, όταν ρώτησα "τι θα γίνει με μένα που πληρώνομαι κανονικά, ενώ δεν έχω αντικείμενο;", πήρα την απάντηση "Ε, και δεν χαίρεσαι;"»

Για την θέση του στην ΕΡΤ, αλλά και τα χρήματα που έπαιρνε από εκεί μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Έθνος: Με την επίβλεψη Καμμένου κατασκευάστηκε η βίλα στην Ικαρία-Κι αυτόν τον φέσωσε σαν τον αλβανό, με 35.000

Με την επίβλεψη του Πάνου Καμμένου κατασκευάστηκε εξαρχής η βίλα «Freedom», ιδιοκτησίας της πεθεράς του, Δέσποινας Τζούλη, στην Ικαρία, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει στο κυριακάτικο «Έθνος» ο ικαριώτης εργολάβος Γιάννης Καρίμαλης, ο οποίος ανέλαβε εξαρχής την κατασκευή του ξενώνα.