16 Ιανουαρίου 2014

Η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε ότι έχει κάνει s@x tape!

Πριν λίγο καιρό η Κατερίνα Στικούδη είχε αποκαλύψει πως έχει sex tape, τώρα μία ακόμα Ελληνίδα αποκαλύπτει πως έχει κάνει το ίδιο!

Στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στο MAD βρέθηκε η Κλέλια Πανταζή και παραδέχτηκε πως...

Οργια στο αμερικανικό προξενείο της Νάπολης -Ροζ γκαρσονιέρα η διπλωματική υπηρεσία

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία το ροζ σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο μέχρι πρότινος πρόξενος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλντ Μουρ.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες μίας πρώην υπαλλήλου του αμερικανικού προξενείου της Νάπολης, ο Μουρ «είχε μετατρέψει τη διπλωματική υπηρεσία σε... γκαρσονιέρα».

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο Νεράντζης έκλεισε το μικρόφωνο της Ζωής... κι αυτή απορούσε γιατί ενοχλεί και όταν δεν μιλάει... έλα ντε; Γιατί;

Τι εννοεί η Ζωή όταν λέει "σε λίγο θα κλαίτε"; Πότε θα κλαίμε; Όταν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και μας βάλει το κεφάλι στην γκιλοτίνα;

Δείτε τη στιγμή που ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής Αναστάσιος Νεράντζης κλείνει φανερά ενοχλημένος το μικρόφωνο στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη και ο Ταρζάν αποκτούν πρόσωπο -Πώς θα έμοιαζαν αν ήταν αληθινοί [εικόνα]

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς θα έμοιαζε ο αγαπημένος σας χαρακτήρες της Disney; Ίσως όχι, αλλά μια καλλιτέχνιδα έδωσε πρόσωπο σε 32 χάρτινους πρίγκιπες και πριγκίπισσες, όπως η Χιονάτη και η Σταχτοπούτα.

"Πονοκέφαλος" στην Κουμουνδούρου με τον Μανώλη Γλέζο!

Οι συνεχείς παρεμβάσεις του Μανώλη Γλέζουν έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στην Κουμουνδούρου. Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς συνεχίζει να εκφράζει τις αντιρρήσεις του ανοιχτά με τελευταίο παράδειγμα αυτό του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-Nigel Kammenos: Επιστρέψτε στη δραχμή για να κάνω φτηνές διακοπές και βλέπουμε για τα Μάρμαρα...

- Ο Νάιτζελ Φάρατζ μίλησε στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου για τους λόγους που επιτέθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό, στο Ευρωκοινοβούλιο
- "Υποκριτής ο κ.Σαμαράς... Η Ελλάδα κυβερνάται από την Τρόικα"
- "Πρέπει να βγείτε από τον ζουρλομανδύα της Ευρωζώνης και να επιστρέψετε στη δραχμή"
- "Στριμώχτηκε" για τα Ελγίνεια: Αν και όποτε...

@Loxagos_Mark: Η ατολμία της κυβέρνησης προκαλεί κατάθλιψη σε κάθε σκεπτόμενο πολίτη

του @Loxagos_Mark

Πολλά μαύρα σύννεφα εχουν σκεπάσει τα τελευταία χρόνια τον ελληνικό ουρανό.Μία αβεβαιότητα διαχύεται στην ατμόσφαιρα που σου φαντάζει αιωνιότητα και καθώς χτυπά η καρδιά σου, προσπαθώντας να ανασάνεις, αισθάνεσαι να σε πιέζει σαν πέτρα στο στήθος.Το κλίμα παραμένει βαρύ,νωχελικό,ντυμένο με ενα σκεπτικισμό που σου δίνει την εντύπωση πως ήρθε το τέλος.

ΒΙΝΤΕΟ: Μπινελίκια Τατσό σε ΣΥΡΙΖΑ και πάει ΔΗΜΑΡο58ΠΑΣΟΚ...

Με σκληρές εκφράσεις ο Πέτρος Τατσόπουλος απαντά στα πυρά που δέχεται επειδή δεν παραδίδει την έδρα του στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ χαρακτηρίζει οριστικό το πολιτικό του διαζύγιο με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στα «δίχτυα» της ΕΛ.ΑΣ. ο ληστής με τα σημειώματα -Είχε χτυπήσει πάνω από 10 τράπεζες

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο «ληστής με τα σημειώματα» που από τα τέλη του 2011 είχε «χτυπήσει» με τον ίδιο τρόπο 15 τράπεζες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για 29χρονο Ελληνα, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη μέσα σε υποκατάστημα τράπεζας στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Αυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες απαγωγείς Καραμολέγκου... τον Μολδαβό ποιος του έσπασε τη μύτη; Οεοεοεο [εικόνες]

Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών βρέθηκαν νωρίτερα οι δυο Μολδαβοί που συνελήφθησαν για την απαγωγή του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου. Οι δυο κατηγορούμενοι προσήχθησαν στην Ευελπίδων και εις βάρος τους ασκήθηκαν βαρύτατες κατηγορίες.

ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή μπλοκάρουν το διορισμό επικεφαλής σε ΕΣΡ, ΑΣΕΠ και ΑΔΑΕ-Αρνούνται τους πάντες ακόμα και Στάλιν-Χίτλερ

Από τη διάσκεψη των προέδρων προέκυψε εμπλοκή με το θέμα των ανεξάρτητων αρχών καθώς λήγει η θητεία στο ΕΣΡ, ΑΣΕΠ, ΑΔΑΕ.

Τι έγραψε στο FB ο γκουρού του αστυνομικού ρεπορτάζ Π. Σόμπολος για το "φρούτο των απαγωγών" (ΦΩΤΟ)

Την πρόσφατη απαγωγή - παρωδία του επιχειρηματία Καραμολέγκου σχολιάζει με ανάρτηση στο Facebook ο γκουρού του αστυνομικού ρεπορτάζ Πάνος Σόμπολος. Ο γνωστός δημοσιογράφος γράφει:

ΒΙΝΤΕΟ από ληστεία σε βενζινάδικο στα Χανιά-Ληστές μπούκαραν με καλάσνικοφ και καραμπίνα [εικόνες&βίντεο]

Σοκ προκαλεί το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο οποίο καταγράφονται καρέ-καρέ οι κινήσεις δύο ένοπλων ληστών την ώρα που εισέβαλαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Αγυιά των Χανιών.

Συνελήφθη ο προστατευόμενος του ΣΥΡΙΖΑ, Σακκάς... βρέθηκαν αποτυπώματά του σε γιάφκα των Πυρήνων

Να θυμίσουμε ότι στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είχε στηθεί κουμπαράς για να βρεθούν τα 15.000 ευρώ (αν δεν κάνω λάθος) της εγγύησης του εν λόγω Σακκά

Με αποτυπώματα που εντοπίστηκαν στην πρώτη γιάφκα των Πυρήνων στο Χαλάνδρι και ταυτοποιήθηκαν τώρα, συνελήφθη ξανά ο Κώστας Σακκάς.

Η σύλληψη έγινε...

Εδώ είναι το κρησφύγετο των απαγωγέων - Όλος ο διάλογος του βιομηχάνου με τον Μολδαβό - Η "παγίδα" που έστησε ο Καραμολέγκος

- Από στιγμή σε στιγμή οι δύο απαγωγείς του βιομηχάνου Καραμολέγκου στον Εισαγγελέα
- Πρόκειται για μία αγροικία στην Κερατέα όπου τον μετέφεραν αφού τον γυρνούσαν μέσα στο πορτ-παγκάζ
- Οι απαγωγείς ζητούσαν περισσότερα από 2 εκατ. και η οικογένεια έδινε το πολύ 500.000 ευρώ
- Καραμολέγκος στον απαγωγέα του: "Φίλε μου όλα έχουν ένα τέλος"

Μόλις σφίξαν οι κ@λοι επανήλθε η μνήμη του Ευθυμίου και του ΣΥΡΙΖΑίου δικηγόρους του

[Ο πρώην ΠΑΣΟΚος και νυν ΣΥΡΙΖΑίος δικηγόρος Δημητρακόπουλος που συμβουλεύει τον Ευθυμίου τι έχει να πει τώρα που το βράδυ της απολογίας Ευθυμίου την έπεσε στον ανακριτή επειδή δήθεν δεν σεβόταν "έναν υπερήλικα με προβλήματα υγείας και μερική αμνησία"; Δικιά του νομική συμβουλή ήταν η στρατιγική "παίξτο ξεχασιάρης" που κατέληξε σε κατουρημένο παντελόνι;]

Του Παναγιώτη Στάθη

Έπρεπε να ασκηθεί έφεση κατά του Βουλεύματος του δικαστικού Συμβουλίου με το οποίο αφέθηκε  ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, άρα να κινδυνεύει εκ νέου με προφυλάκιση, και να κληθεί σε απολογία και η σύζυγός του, για να ανακτήσει την... μνήμη του, ο 83χρονος μεσάζων εξοπλιστικών προγραμμάτων Παν. Ευσταθίου σχετικά με επιπλέον μίζες που έδωσε για τις συμβάσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Αναβλήθηκε με δικονομικά τερτίπια η δίκη των Κουρήδων – Κ. Γιαννίκου για μη καταβολή φόρου μισθωτών υπηρεσιών...

Για τις 27 Ιουνίου 2014 αναβλήθηκε η δίκη των επιχειρηματιών Γιώργου και Ανδρέα Κουρή και του πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Τ/Σ ΑΛΤΕΡ Κώστα Γιαννίκου, για μη καταβολή φόρου μισθωτών υπηρεσιών.

Kαταδικάστηκε o στόκος «Γέροντας Παστίτσιος» που το βρήκε αστείο να γελάει με τα πιστεύω των άλλων... καμιά κοτούλα θα γελάσει με το ισλάμ; κοκοκο

Το τριμελές πρωτοδικείο Αθηνών καταδίκασε σήμερα τον «Γέροντα Παστίτσιο» ή κατά κόσμον Φίλιππο Λοΐζο σε δέκα μήνες φυλάκιση με αναστολή, για κατ’ εξακολούθηση εξύβριση θρησκεύματος.

Ελεύθερη με όρους, για την υπόθεση του ΤΤ η Φωτεινή Κρέστα

Ελεύθερη με την επιβολή του όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή, η κατηγορούμενη για απιστία στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Φωτεινή Κρέστα.

Δεν υπάρχει σωτηρία αφού στην Αττική προηγείται ο φοροκλέφτης!! Ποιοι βουλευτές προηγούνται στο γκάλοπ της GPO

Την άποψη των πολιτών και για τους βουλευτές τους κατέγραψε η δημοσκόπηση της  GPO, η οποία διενεργήθηκε σε Α’ Αθηνών, Β΄ Αθηνών και εκλογική περιφέρεια Αττικής.

Στην Α΄Αθηνών προηγούνται συγκεκριμένα στις θετικές απόψεις οι...

ΕΛ.ΑΣ.: Η αποτίμηση ενός περιστατικού δεν αξιολογείται μόνο από διαλόγους

Τα στοιχεία που ήρθαν στο φως σχετικά με την παρουσία και την αντίδραση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα σχολιάζει με η Ελληνική Αστυνομία.

Απάντηση Μιχ. Παπαδόπουλου στις κατηγορίες της Χρυσής Αυγής

«Αστειότητες» χαρακτηρίζει ο υφυπουργός Μεταφορών, Μιχ. Παπαδόπουλος, τις κατηγορίες της Χρυσής Αυγής περί ταγμάτων εφόδου στην ΝΔ με στολές παραλλαγής, αναρτώντας στην ιστοσελίδα της φωτογραφία του ιδίου να κρατά παρόμοιου τύπου όπλο με αυτά, που κρατούν στελέχη της Χ.Α.

Αφήστε τους να εκτονωθούν. Βγάζουν γέλιο...

Του Γιώργου Κράλογλου

Το εξελισσόμενο παρασκήνιο της κεντρικής πολιτικής σκηνής αρχίζει να βγάζει τόσο πολύ γέλιο που προϊδεάζει  ότι οι προεκλογικές και μετεκλογικές θεατρικές κωμωδίες θα περιέχουν ξεκαρδιστικότατα νούμερα και σενάρια. Σου φτάνει να παρακολουθήσεις  «μερικές σκηνές του έργου»... (προβάλλονται ήδη από συνιστώσες και διαφωνούντες όλων των κομμάτων) ώστε να έχεις μια καλή ιδέα για το τι θα ακολουθήσει.

Πρίγκιπας Κροπότκιν: Ο μεγάλος Ρώσος αναρχικός

Ο πατέρας του ρωσικού αναρχισμού, πρίγκιπας Πιότρ Κροπότκιν (1842-1921) ονειρευόταν έναν κόσμο χωρίς βία και κρατική εξουσία. Αντιλαμβανόταν την κοινωνία ως εθελούσια συνέργεια ελεύθερων ατόμων. Σήμερα οι ιδέες του είναι το ίδιο επίκαιρες, όπως και τον 19ο αιώνα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο 13χρονος...Τζόρνταν

Ένας 13χρονος έχει τρελάνει τους Αμερικανούς με την εκπληκτική ικανότητά του στο μπάσκετ. Ο Ίστον Γκαμόκ, ο νεαρός αθλητής των Winona YMCA Runnin' Rebels έστειλε την περασμένη Κυριακή στο καλάθι την μπάλα από την απέναντι άκρη του γηπέδου με το ένα χέρι, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΦΩΤΟ: Επειδή πάλι θα μας πρήξετε τον πο@τσο με το «νέο 20άρικο» δείτε τα όλα μπρος πίσω να τελειώνουμε

Το νέο 20άρικο που σύμφωνα με το iefimerida.gr κάνει το γύρο του twitter είναι φυσικά παλιό και δεν είναι ελληνικό. Κάποιος ιταλός κομμουνιστής το έχει φτιάξει, μαζί με 10άρικο, πριν από 1 χρόνο. Δείτε τα να τελειώνουμε:

Η φωτογραφία που κάνει όλο τον κόσμο να ντρέπεται, εκτός απ' τα καθάρματα τους Άγγλους

Δείτε την συγκλονιστική φωτογραφία από το μουσείο της Ακρόπολης που κάνει τον γύρω του κόσμου. Και δεν υπάρχει ούτε ένας... Βρετανός να αισθανθεί ντροπή για την κλοπή...:

Φαήλος: Ο αριστερός δεν είναι ηθικά ανώτερος

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Εβδομήντα χρόνια τον σφυρηλατούσαν στην Σοβιετία τον Νέο Άνθρωπο και τελικά, αντί για κομμουνιστικό ατσάλι, βγήκε τσίγκος. Δεν περάσανε ούτε δυο χρόνια κι οι κομισάριοι αλλάξανε την σκούφια τους και γίνανε μαφιόζοι. Κρατικοί αξιωματούχοι λεηλατούσαν τις δημόσιες επιχειρήσεις. Αξιωματικοί πουλούσανε τα όπλα τους. Μέχρι υποβρύχιο παζάρευε μ’ ένα ναύαρχο για λογαριασμό του καρτέλ του Μεντεγίν ένας ρωσοεβραίος μαφιόζος από τη Φλόριντα! Τους παρακολουθούσε η DEA και τους μπαγλάρωσαν, άλλως οι εξαγωγές κόκας στις ΗΠΑ θα γίνονταν με νέο, πολύ πρωτότυπο τρόπο.   Εβδομήντα χρόνια παίζανε μπάλα μόνοι τους τα συντρόφια. Ελέγχανε ασφυκτικά όλο το κράτος, την παιδεία, την κουλτούρα, όλες τις τέχνες, μηδεμιάς εξαιρουμένης. Ένα καλούπι υπήρχε μόνο για να βγάζουν ανθρώπους, το δικό τους. Κι όμως απέτυχαν. Έβγαλε σκάρτο πράμα.

Εκδικάστηκε η αγωγή Καμμένου στον Άδωνι-Υστερίες απ την Τζούλια που έχτισε τη βίλα με λεφτά ΕΕ

Στο δικαστήριο μεταφέρθηκε σήμερα η αντιπαράθεση Πάνου Καμμένου-Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς συζητήθηκε στο πολυμελές πρωτοδικείο η αγωγή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά του υπουργού Υγείας.

Καραμολέγκος: Οι απαγωγείς μου δεν είχαν καμία σχέση με την εταιρία – Ανακοίνωση του επιχειρηματία, ευχαριστεί ΕΛ.ΑΣ., οικογένεια, συνεργάτες

- Με δήλωσή του ο γνωστός επιχειρηματίας ξεκαθαρίζει ότι κανένας από τους δράστης της απαγωγής του δεν είχε δουλέψει στο παρελθόν στην εταιρία του
- «Έζησα μια περιπέτεια, η οποία είχε αίσιο τέλος» λέει ο Μανώλης Καραμολέγκος
- Τον «εγκέφαλο» της σπείρας που απήγαγε τον επιχειρηματία ψάχνει η Αστυνομία
- Σε ποιες περιοχές της Αττικής επικεντρώνονται οι έρευνες
- Κλειδί το αγρόκτημα που τον κράτησαν

Η Socar διέκοψε την παροχή φυσικού αερίου της Gazprom

Στις 10 π.μ. της 13ης Ιανουαρίου η Κρατική Πετρελαϊκή Εταιρεία του Αζερμπαϊτζάν (Socar) διέκοψε την παροχή φυσικού αερίου προς την Gazprom.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η διακοπή της παροχής αποδόθηκε σε....

Γέλιο προκαλεί η ΧΑυγίτισα που αντί να πλύνει κανα πιάτο κάνει τη Λάρα Κρόφτ έτοιμη να εισβάλλει στην Πόλη

Τώρα που βγήκε η φώτο της φαντάζομαι ότι θα κρύβεται κάτω από τις κουβέρτες... BTW αυτά τα πιστόλια είναι μάλλον αληθινά και σε αντίθεση με τα άλλα του paintball η ΧΑ δεν τα σχολίασε ;)

Εντύπωση έχουν προκαλέσει τα νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τη δράση των Χρυσαυγιτών. Από τις φωτογραφίες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει εκείνη με τη Χρυσαυγίτισσα που ποζάρει με δύο όπλα στο κρεβάτι.

Άδοξο τέλος για τη μικρή που μπήκε από νωρίς στα βάσανα του συνδικαλισμού και της λαμογιάς: Παραδόθηκε στην αστυνομία 28χρονη για την υπόθεση του ΤΤ -Ηταν μέλος του ΔΣ

Στην Ασφάλεια της Κυψέλης παρουσιάστηκε για να παραδοθεί το πρωί η 28χρονη εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου την περίοδο που ερευνάται για παροχή δανείων με σκανδαλώδεις όρους...

Δεν τρέχει κάστανο: Κρεμασμένος μέσα στο κελί του στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε 48χρονος Αλβανός που βίαζε την ανήλικη κόρη του

Βρισκόταν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση εδώ και λίγες μέρες ο 48χρονος κατηγορούμενος πως βίαζε κατ εξακολούθηση την 16χρονη κόρη του. Σήμερα βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του, αφού αυτοκτόνησε με απαγχονισμό.

Νέες αποκαλύψεις Προβόπουλου για το Τ.Τ.

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών έκδοσης του πρώην επικεφαλής του Τ.Τ. Αγγ. Φιλιππίδη και τον εντοπισμό του ζεύγους Γριβέα-Βάτσικα ρίχνουν το βάρος οι Αρχές.

Την ίδια ώρα, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής έκανε λόγο για «σκιές» και ερωτηματικά που γεννήθηκαν όταν ο δείκτης εκτιμώμενων ζημιών στα επιχειρηματικά δάνεια που χορηγούσε το Τ.Τ. έφτασε το 33,2%, σε μικρό μάλιστα χρονικό διάστημα, πριν ακόμα ωριμάσουν τα δάνεια.

ΑΗΔΙΑ:΅Eξαρθρώθηκε το μεγαλύτερο κύκλωμα παιδόφιλων στον κόσμο – Μετέδιδε ζωντανά σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Πλήρωναν για να βλέπουν ζωντανά, σε live-stream μετάδοση παιδιά να κακοποιούνται σεξουαλικά στις Φιλιππίνες. Ενα ανήκουστο κύκλωμα παιδόφιλων και ανθρώπων που πουλούσαν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες εξαρθρώθηκε μετά από μήνες ερευνών σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Μεγάλη Βρετανία.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Ζουγανέλης έβαλε τον Μαχαιρίτσα να κάνει κωλοτούμπα εκ μέρους του;

Ο Μαχαιρίτσας για την παρεξήγηση Ζουγανέλη-Βαρβιτσιώτη

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα να εξηγήσει τι συνέβη στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ! ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ τραγούδησε γεμάτος περηφάνια τον εθνικό ύμνο σε ζωντανή εκπομπή του ΝΒΑ

Αφορμή ήταν ο αγώνας των Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Memphis Grizzlies των Κώστα Κουφού και Νίκ Καλάθη. Στο ειδικό αφιέρωμα της εκπομπής The Starters του NBA.com για την «ελληνική σύγκρουση» στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, ο ελληνικής καταγωγής παρουσιαστής Tas Melas είχε μια έκπληξη για όλους.

Εντεταλμένος της Μέρκελ κυκλοφορούσε ένα χρόνο με πλαστές πινακίδες!! Τώρα λέει πως ήταν Διευθυντής σχολείου ο ναζί!

Την ίδια ιδέα με τον Μιχάλη Λιάπη, πολύ πριν τον Λιάπη, είχε ένας Διευθυντής Σχολείου από τη Φθιώτιδα, αποδεικνύοντας ότι οι πολίτες αν δεν προηγούνται της λαμογιάς των πολιτικών, τους ακολουθούν κατά πόδας και δεν φτάσαμε εδώ λόγω 100 διεφθαρμένων πολιτικών προσώπων αλλά εξ' αιτίας νοοτροπιών που άρχισαν να μολύνουν την κοινωνία τη δεκαετία του 1980.  Οπως αποδείχθηκε ο δάσκαλος...

Βρετανοί γονείς πλήρωσαν τσουχτερό πρόστιμο επειδή πήγαν διακοπές με τα παιδιά τους, σε εποχή μαθημάτων, στην Ελλάδα

Πρόστιμο 1,000£ καλούνται να πληρώσουν δυο γονείς από τη Βρετανία επειδή πηγαν μια εβδομάδα διακοπές στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail o Stewart και η Natasha Sutherland έπεσαν θύματα ενός νέου νόμου που επιβάλει πρόστιμα στους γονείς που απομακρύνουν να παιδιά από το σχολείο την περίοδο των μαθημάτων.

Καθημερινές οι «ναυμαχίες» με τους Τούρκους ψαράδες

Καθημερινός είναι ο «πόλεμος» στο βόρειο Αιγαίο μεταξύ των ελληνικών αλιευτικών σκαφών και του Λιμενικού με τους Τούρκους ψαράδες, που παραβιάζουν τα χωρικά μας ύδατα, με τη συνοδεία μάλιστα πολεμικών πλοίων και ακταιωρών!

ΒΙΝΤΕΟ: Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! Πυροβολισμοί σε επίσημη εκδήλωση του ΚΚΕ παρουσία μελών του ΠΓ... κι ΡΙΖΟΣ καμαρώνει...

Διαβάζουμε στον «Ριζοσπάστη», την εφημερίδα του ΚΚΕ και των απολυμένων εργαζομένων, ότι έγινε τον Αύγουστο μία τελετή ψηλά στον Μαίναλο, προκειμένου να γίνουν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ταγματάρχη των συμμοριτών και διοικητή του Αρχηγείου Μαινάλου. Το πραγματικά ενδιαφέρον της όλης υπόθεσης περικλείεται σε μία φράση του ρεπορτάζ του «Ριζοσπάστη». Εκεί, λοιπόν, αναφέρεται επί λέξει ότι ....

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Το ΥΠΟΙΚ θα πουλά μέσω ίντερνετ τα κατασχεμένα ακίνητα ώστε οι Γερμανοί να μην έρχονται καν στην Ελλάδα

Να αυξήσει τα κρατικά έσοδα από τον εκπλειστηριασμό κατασχεμένων ακινήτων επιχειρεί το υπουργείο Οικονομικών. Με ποιον τρόπο; Με μια ιστοσελίδα! Σύμφωνα με πληροφορίες η διεύθυνση Εισπράξεων του υπουργείου Οικονομικών προχωρά στη δημιουργία ειδικής ιστοσελίδας μέσω της οποίας οι φορολογούμενοι θα πληροφορούνται με λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά των ακινήτων που εκπλειστηριάζονται.

Μπουτάρης: Μόνο για το φαγητό έρχεται ο Φούχτελ ... από δουλειά μηδέν... ενώ εγώ σκάβω όλη μέρα

Εκνευρισμένος με τον Γιοακίμ Φούχτελ φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος τον κατηγορεί πως το μόνο που φαίνεται να τον απασχολεί στην Ελλάδα είναι το καλό φαγητό και το καλό κρασί, αλλά από αποτέλεσμα...μηδέν.

Δεν έχει άδικο! Φερχόφσταντ σε Σαμαρά: «Κάντε μεταρρυθμίσεις και αφήστε την αφαίμαξη των μισθωτών και των ιδιωτών»

Φυσικά την ακούει ο Σαμαράς που τρέχει και δεν φτάνει αλλά στο συγκεκριμένο θέμα εκτίθεται από ανεπαρκεις υπουργούς σε καίρια υπουργεία

Ιδιαίτερα ευθύς και κάποτε σκωπτικός ήταν ο επικεφαλής των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Γκι Φερχόφσταντ, ο οποίος επανέλαβε για μία ακόμη φορά την κριτική του για το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, κατηγορώντας τον Αντώνη Σαμαρά πως οι μεταρρυθμίσεις έχουν αργήσει, ενώ παράλληλα το σύστημα ευνοιοκρατίας ζει και βασιλεύει.

Το Υπ. Υγείας ψάχνει τρόπους να εξασφαλίσει ότι τα λαμόγια γιατροί θα κάνουν όντως τα ραντεβού του ΕΟΠΥΥ

Στις ιδιωτικές τηλεφωνικές εταιρείες που σήμερα κλείνουν τα ραντεβού με χρέωση 1 ευρώ στα πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ, σκοπεύει να αναθέσει και τα ραντεβού των ιδιωτών γιατρών που είναι συμβεβλημένοι με τον Οργανισμό ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός, αφού τα λαμόγια λένε σε ασθενείς, από τις πρώτες μέρες του μήνα ότι τελείωσαν τα δωρεάν ραντεβού, ώστε να τους χρεώνουν 10 ευρώ για τη συνταγή.

Επικό το τρέιλερ του BBC για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες – Θυμίζει τον Αρχοντα των δακτυλιδιών [βίντεο]

Καθώς οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στη Ρωσία πλησιάζουν, το BBC σε θέση μάχης για να προσελκύσει το παγκόσμιο κοινό, ετοίμασε ένα συγκλονιστικό βίντεο, γυρισμένο σε παγερές, σκοτεινές, χιονισμένες βουνοκορφές με αθλητές έτοιμους να σκοτώσουν το τέρας που κρύβεται κάπου εκεί έξω.

Χρυσή Αυγή: Και ο υφυπουργός Μεταφορών της ΝΔ Μιχάλης Παπαδόπουλος έχει το ίδιο όπλο με εμάς

[Δεν πιστεύω η ΕΛΑΣ να εμφανίσει τα πειστήρια που είδαμε χθες στο δικαστήριο! Ελπίζω να έχει κάποιο πιο σοβαρό στοιχεία από τα όπλα του paintball ή το ένα όπλο που είχαν στην κατασκήνωση και το έδινε ο ένας στόκος στον άλλο και βγαίναν φωτογραφίες καμαρώνοντας σαν γύφτικα σκεπάρνια...]

Απάντηση στις κατηγορίες περί ύπαρξης κρυφούς οπλισμού δίνει η Χρυσή Αυγή, η οποία υποστηρίζει πως όλα τα όπλα για τα οποία κατηγορείται είναι airsoft, ενώ παράλληλα παραθέτει φωτογραφίες με τον υφυπουργό Μεταφορών και βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Παπαδόπουλο, να πυροβολεί με παρόμοιο όπλο.

Ποιος είναι ο φίλος του Σαμαρά από το Νεπάλ που τον άρχισε στις αγκαλιές

Εκπληκτοι οι Γιάννης Στουρνάρας και Σταύρος Παπασταύρου που συνέτρωγαν με τον πρωθυπουργό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Hilton το βράδυ πριν την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο, είδαν έναν σερβιτόρο από το Νεπάλ να καταφθάνει στο τραπέζι τους και να αγκαλιάζει τον Αντώνη Σαμαρά.

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Μακρή - Κατσώτη

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ της υφυπουργού Υγείας, Ζέττα Μακρή και του βουλευτή του ΚΚΕ, Χρ. Κατσώτη, με αφορμή τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας.

Ρωσικό μοναστήρι εξέδωσε ημερολόγιο αφιερωμένο στον άθεο Στάλιν [εικόνα]

Η τιμή πωλήσεως του ημερολογίου είναι 200 ρούβλια, δηλαδή γύρω στα πέντε ευρώ και υπεύθυνος για την έκδοσή του είναι εκδοτικός οίκος ενός από τα πιο σημαντικά μοναστήρια της Ρωσίας, της Λαύρας της Αγίας Τριάδας του Αγίου Στεργίου, λίγο έξω από τη Μόσχα.

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε ποιοι μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια και μετά σας φταίει η Μέρκελ

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε ποιοι μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια. Ο Γιώργος Κουρής, η Αυριανή και όλο αυτό το σινάφι που επί Ανδρέα Παπανδρέου έκανε κουμάντο στη χώρα. Πέρα από τα δισεκατομμύρια που έβγαλαν, είχαν πάντα και το ύφος του «εγώ σας είμαι καβάλα κι εσείς δε μπα να σκούζετε».

Ποιοι και πόσο μπορούν να μειώσουν τη δόση του στεγαστικού τους δανείου

Σε τρίμηνη παράταση του προγράμματος διευκόλυνσης που αφορά τους ενήμερους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων έως τις 15 Απριλίου 2014 προχώρησε το υπουργείο Ανάπτυξης, με απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης, Αθανάσιου Σκορδά.

Μειώνεται ο ΦΠΑ στις ακτοπλοϊκές μεταφορές -Ανοίγει ο δρόμος για φθηνότερα εισιτήρια

Τη μείωση του ΦΠΑ στις ακτοπλοϊκές μεταφορές επιθυμεί να δρομολογήσει το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης των νησιωτικών προορισμών, την οποία και ανακοίνωσε στην πρώτη συνεδρίαση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα– Σταθερά τρίτη η Χρυσή Αυγή

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ και Β΄ Αθήνας αλλά και στην Περιφέρεια Αττικής δίνει νέα δημοσκόπηση της GPO για το NEWPOST. Η ΝΔ, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με χαμηλή συσπείρωση και ένα μεγάλο μέρος ψηφοφόρων της περνά στο χώρο της αδιευκρίνιστης ψήφου των αναποφάσιστων.

Μόνο 14 χρόνια (με αναστολή λόγω έφεσης) για τον μαγκάκο του «Mission», με τα όπλα και τους φόνους

Μέσα σε κλίμα έντασης έπεσε χθες στο μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης Λασιθίου η αυλαία της δίκης για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία, το καλοκαίρι του 2011, με θύματα τον Πρίαμο Ξυδάκη και τον Μανώλη Σταυρουλάκη.

Ταμήλος: Δεν είχε άδικο ο Φάρατζ

"Είμαστε υπό οικονομική κατοχή αφού για οποιαδήποτε απόφαση πρέπει να την εγκρίνει πρώτα η τρόικα"

Συμφωνεί με τον Φάρατζ ο βουλευτής Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος και παραδέχεται ότι η χώρα ζει υπό οικονομική κατοχή. Ο Βρετανός Ευρωσκεπτικιστής, Φάρατζ που επιτέθηκε χθες στον Σαμαρά, υποστήριξε ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή.