18 Ιανουαρίου 2014

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (19 Ιανουαρίου 2014)

Δείτε τα:

ΒΙΝΤΕΟ-Ρίο ντε Τζανέιρο: Κεραυνός... έκοψε τον αντίχειρα στο Άγαλμα του Χριστού

Το άγαλμα χτυπούν κεραυνοί κατά μέσο όρο τρεις με πέντε φορές το χρόνο - Η καταιγίδα προκάλεσε έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς κεραυνών που έχουν καταγραφεί στη Βραζιλία από το 1999-Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που χτύπησε ο κεραυνός το άγαλμα

Ζημιές στον αντίχειρα του δεξιού χεριού προξένησε κεραυνός στο Αγαλμα του Χριστού Λυτρωτή - σύμβολο του Ρίο ντε Τζανέιρο, το βράδυ της Πέμπτης, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι.

ΒΙΝΤΕΟ: Πέταξαν αυγά στο Μπερλουσκόνι

Mέλη του «μοβ κινήματος», που αντιτίθενται εδώ και χρόνια στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τον έκαναν …. ομελέτα, λούζοντας με αυγά το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Καβαλιέρε έξω από την έδρα του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος στη Ρώμη, όπου ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον γραμματέα των Δημοκρατικών, Ματέο Ρέντσι.

Αν έχετε φαγούρα, αυτό θα φταίει! Έκθεση Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Αιχμές για την “χαλαρή” στάση της ΕΛΑΣ απέναντι στη “Χρυσή Αυγή”

Εκτενή αναφορά στη Χρυσή Αυγή κάνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην ετήσια έκθεσή του για τις θρησκευτικές ελευθερίες, που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.

Ότι πεις Ηλία... πάρε τα χάπια σου τώρα: "Δοτός πρωθυπουργός και προδότης ο Σαμαράς" [βίντεο]

Με ακραίες εκφράσεις και υβριστικούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκαν εκ νέου στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Ηλίας Παναγιώταρος, στην παρουσίαση της υποψηφιότητας του Αρτέμη Ματθαιόπουλου για την θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

ΒΙΝΤΕΟ-Στουρνάρας: Δεν σκληραίνει την στάση της η Τρόικα-Τα μέτρα 1,2 δις ευρώ: “Θα τα δείτε” λέει

Αμετάβλητη χαρακτήρισε ο Γιάννης Στουρνάρας την στάση που τηρεί η Τρόικα απέναντι στην χώρα μας μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την έξοδο του από το Μέγαρο Μαξίμου.

Αν είναι έτσι, να τους τον χαρίσουμε: Οι Τούρκοι καθυστερούν την έκδοση του Φιλιππίδη γιατί διαπραγματεύονται την έκδοση δύο πρακτόρων της ΜΙΤ και ενός Κούρδου τρομοκράτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, η έκδοση του Αγγελου Φιλιππίδη που κρατείται στις τουρκικές φυλακές του Μάλτεπε, ενδέχεται να καθυστερήσει διότι οι τουρκικές δικαστικές Αρχές, διαπραγματεύονται την ανταλλαγή του πρώην διοικητή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, με δύο πράκτορες της ΜΙΤ και έναν Κούρδο τρομοκράτη, οι οποίοι κρατούνται στις ελληνικές φυλακές.

Σαστισμένοι οι επιστήμονες της NASA από άγνωστο αντικείμενο που εμφανίστηκε ξαφνικά δίπλα σε ρομποτοειδές όχημα στον Άρη [εικόνα]

Μυστηριώδες αντικείμενο έκανε ξαφνικά την εμφάνισή του δίπλα στο μη επανδρωμένο ρομποτοειδές όχημα «Opportunity» που διεξάγει έρευνες στα εδάφη του πλανήτη Άρη.

Όπως ανακοίνωσε η NASA το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της επετείου των 10 χρόνων της αποστολής στον «κόκκινο πλανήτη», το ασυνήθιστο εύρημα μοιάζει με...

Ο Ματθαιόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη Χρυσή Αυγή

Παρουσιάστηκαν οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής για τον δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είχε γνωστοποιήσει και πριν από περίπου δύο μήνες ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα είναι...

Εμφύλιος στην νέα τρομοκρατία με κατηγορίες και ξυλοδαρμούς

Το έντονο ενδιαφέρον της Αντιτρομοκρατικής προκάλεσε η νέα προκήρυξη της τρομοκρατικής οργάνωσης Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις, Η οποία επικρίνει έντονα την στάση της Αριστεράς αλλά και του αντιεξουσιαστικού χώρου μετά την δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Την ίδια στιγμή, οι Αρχές εξετάζουν και την ρήξη που έχει σημειωθεί μεταξύ των κρατούμενων αντιεξουσιαστών στις φυλακές Κορυδαλλού.

"Αφού ποτέ δεν θα πληρώσουμε τίποτα..." θα σκέφτηκαν: «Κωλοτούμπα» των συμμάχων του ΣΥΡΙΖΑ για τις αποζημιώσεις

Λήξαν θεωρεί το ρήγμα που είχε προκληθεί στις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ το «Die Linke», με αφορμή τη θέση του κόμματος για τις γερμανικές επανορθώσεις, όπως δηλώνει ο εκπρόσωπος Εξωτερικής Πολιτικής της ΚΟ του κόμματος Βόλφγκανγκ Γκέργκε.

PAOK-Panionios Live Stream (ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 19:30)

Αν δεν πιάνετε novasports δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω λίνκ:

Tα 7 ΜΥΣΤΙΚΑ του Παναθηναϊκού Σταδίου!!!!

Τι κρύβεται κάτω από τα κατάλευκα μάρμαρα και τους γύρω λόφους. Τα στοιχεία- κλειδιά για να καταλάβουμε το μεγαλοπρεπές έργο της αρχαιότηταςΜια μνημειώδης κλίμακα άρχιζε από το Παναθηναϊκό Στάδιο και ανέβαινε στον Αρδηττό, όπου βρισκόταν ο ναός της θεάς Τύχης, που κυβερνούσε τους πάντες στην πόλη. Στην απέναντι πλευρά μια δεύτερη κλίμακα έφθανε στην κορυφή του λόφου της Αγρας.

«Πρώτο Θέμα»: Ο Πάνος Γερμανός των Public επένδυε χρήματα των Ακη, Σμπώκου και τώρα τα επιστρέφει

Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα σε κύριο άρθρο της σήμερα, αποκαλύπτει μια ένοχη διαδρομή χρημάτων στα εξοπλιστικά προγράμματα με πρωταγωνιστές τους επιχειρηματίας Θωμά Λιακουνάκο και τον Πάνο Γερμανό ιδιοκτήτη των Public, του Ακη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννη Σμπώκου.

Τατσόπουλος: Εχω προτάσεις από άλλα κεντροαριστερά κόμματα -Η κλεψύδρα τους όμως αδειάζει

«Το γυαλί με τον ΣΥΡΙΖΑ έσπασε» δηλώνει ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος επισημαίνει ότι έχει προτάσεις από άλλα κεντροαριστερά κόμματα.

Μιχελάκης: Ο Σαμαράς μας έχει πει να μην δεχθούμε κανένα νέο μέτρο


«Οι οδηγίες του πρωθυπουργού είναι ξεκάθαρες. Να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα, αλλά να μη δεχθούμε κανένα επιπλέον μέτρο» δηλώνει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Ο Νανόπουλος εξηγεί «γιατί είμαστε εδώ» και «από που προήλθαμε»

Πόσο κοντά βρισκόμαστε στη διατύπωση μιας ενιαίας θεωρίας για όλες τις δυνάμεις που διέπουν τον κόσμο γύρω μας; Πώς γίνεται η ολική ενέργεια στο σύμπαν να είναι μηδέν και η ζωή να συνεχίζεται κανονικά; Πόσα σύμπαντα υπάρχουν; Απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα δίνει ο διακεκριμένος καθηγητής Θεωρητικής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, Δημήτρης Νανόπουλος, με αφορμή την εγκατάστασή του ως αντιπροέδρου της Ακαδημίας Αθηνών, που έγινε την Τρίτη 14 Iανουαρίου 2014.

Γενικός Διευθυντής Προϋπολογισμού: Ο Μορς και ο Τόμσεν δεν δίνουν δεκάρα για την ανεργία στην Ελλάδα

«Δυστυχώς, πολλοί στο πολιτικό σύστημα δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη και σήμερα, μετά απ' όσα περάσαμε, την τραγικότητα της κατάστασης» δηλώνει ο γενικός διευθυντής Θησαυροφυλακίου και Προϋπολογισμού του υπουργείου Οικονομικών Παναγιώτης Καρακούσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Νεράντζης: Γι αυτό έκλεισα το μικρόφωνο στην Κωνσταντοπούλου

Για το επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία ερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», μίλησε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA ο Αναστάσιος Νεράντζης.

Ένα κελί για τον Μπέλτσιο – «Μέσα» μπαίνει και ο πρώην στενός συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου (BINTEO)

Προφυλακιστέος ως ύποπτος φυγής  κρίθηκε μετά την απολογία του για την υπόθεση των εξοπλιστικών ο πρώην στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Μπέλτσιος.
Ο Μπέλτσιος απολογήθηκε επί περίπου 3 ώρες για τις κατηγορίες της δωροδοκίας, και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που αφορούν την εμπλοκή του σε διακίνηση παράνομων αμοιβών στην υπόθεση των υποβρυχίων που φέρονται να ξεπερνούν τα 60 εκατ. ευρώ.

Ζήγρας: Ο Παπαντωνίου δεν κατήγγειλε καμία από τις αμαρτωλές συμβάσεις του Άκη

Τον πρώην υπουργό Γ. Παπαντωνίου βάζει στο κάδρο ο Ν. Ζήγρας με συνέντευξη του στη Realnews για τις εξοπλιστικές προμήθειες.

«Ο κ. Παπαντωνίου δεν κατήγγειλε καμία από τις αμαρτωλές συμβάσεις που βρήκε από τον κ. Τσοχατζόπουλο, αλλά...

Αι βλαβεραί συνέπειαι του αυνανισμού... εις το Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

Οι Βούλγαροι ιδιοκτήτες του γνωστού, για το γέλιο που βγάζει, τμήματος ειδήσεων του defencenet.gr πρέπει να είναι οι μόνοι στον πλανήτη που κατάλαβαν ότι ο Nigel Kammenos...

ΣΥΡΙΖΑπλυτοι ALERT!! Το αμερικανάκι θέλει φροντιστήριο: Ο πιο αποτυχημένος κουκουλοφόρος, βομβιστής μολότοφ

Δείτε πόσες φορές προσπαθεί να ρίξει μολότοφ και αποτυγχάνει σε όλες!!

Video που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Φιλαδέλφεια δείχνει κουκουλοφόρο να προσπαθεί...

Trending : Η νέα αλλαγή που ετοιμάζεται να εφαρμόσει σύντομα στην αρχική το Facebook

Μια νέα αλλαγή ετοιμάζεται να εισάγει το Facebook η οποία θα σας επιτρέπει να ανακαλύπτετε ενδιαφέρουσες ιστορίες, συζητήσεις και περιεχόμενο από όλο το εύρος του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου απλά μπαίνοντας στην αρχική σας σελίδα.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτή είναι η αρραβωνιαστικιά του Παπανδρέου junior

Ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αρραβωνιάζει τον γιο του Ανδρέα Παπανδρέου. Η νεαρή κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του Παπανδρέου junior λέγεται Πωλίνα Πατραμάνη, είναι 27 ετών, παίζει επαγγελματικά βόλεϊ στην ομάδα "Αμαζόνες" της Νέας Ερυθραίας, ενώ δουλεύει και σε ξενοδοχείο.

Σε εκδήλωση του ακροαριστερού Ολλανδικού Σοσιαλιστικού Κόμματος σήμερα ο Τσίπρας

Σε εκδήλωση συζήτηση, που διοργανώνει το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Ολλανδίας στο Άμερσφορτ θα μιλήσει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της δραστηριότητάς του για την προώθηση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Κομισιόν.

Η Αλ Σαλέχ απειλεί: Αν βγει ο Τσίπρας θα αυτοεξοριστεί... στο Παρίσι

Θα πάω στο Παρίσι να παλέψω για να πέσει η χούντα της Αριστεράς - Το ΠΑΣΟΚ έχει αναλάβει να ξεκαθαρίσει όλα τα σκάνδαλα είπε... που δημιούργησε μόνο του ξέχασε να μας πει

Έχει αναγορεύσει τη μετωπική σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε κάτι σαν προσωπική βεντέτα. Γι’ αυτό και δεν χάνει ευκαιρία να ρίξει λάδι στη φωτιά των σχέσεων του ΠΑΣΟΚ με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τα όσα λέει ωστόσο σε συνέντευξή της στη σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ δίνουν νέες διαστάσεις στη σφοδρή αντιπαράθεσή της με την Κουμουνδούρου.

Οικογένεια… λυκανθρώπων ζει στο Νεπάλ

Από την πρώτη ημέρα στο σχολείο η Μαντζούρα, ο Νιράζ και η Μαντίρα ήξεραν ότι είναι πολύ διαφορετικοί από τους συμμαθητές τους.

Τα τρία παιδιά από το Νεπάλ πάσχουν από το «σύνδρομο του λυκανθρώπου», μια σπάνια πάθηση που κληρονόμησαν από τη μητέρα τους, Ντέβι Μπουντακόκι. Τα πρόσωπα της...

Οι 21 αλλαγές του φορολογικού

Την ανησυχία της για τα νέα φορολογικά βάρη του 2014 εκφράζει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, ενώ παράλληλα αντιδρά «στα νέα πρόστιμα εξόντωσης των μικρομεσαίων».

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΕΕ, «ο εμπορικός κόσμος ανησυχεί ιδιαίτερα για τις 21 ανατροπές με 1,7 δισ. πρόσθετα βάρη στη φορολογία εισοδήματος και κεφαλαίου που επιβαρύνουν φέτος όλους ανεξαιρέτως τους φορολογουμένους».

«Ναρκοπέδιο» για τον ΣΥΡΙΖΑ οι Δημοτικές εκλογές

-Εσωκομματικοί κραδασμοί από την άρνηση κορυφαίων στελεχών να είναι υποψήφιοι 
-Τα ονόματα που “παίζουν” για τους μεγάλους Δήμους και τις Περιφέρειες

Με... ναρκοπέδιο μοιάζουν για τον ΣΥΡΙΖΑ οι δημοτικές και αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο Σαμαράς δήλωσε πως δεν θα γίνει... Καραμανλής!

Παιχνίδι με επίκεντρο την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας

Την επανάληψη της τελευταίας περιόδου Καραμανλή- Παπανδρέου φαίνεται πως ζει η χώρα, όπου το πολιτικό σκηνικό περιστρεφόταν γύρω από την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης τότε , Γιώργο Παπανδρέου να εκβιάζει ουσιαστικά τις εκλογές.

Εκτέλεση- βασανιστήριο στο Οχάιο -Θανατοποινίτης πέθανε μετά από 24 επώδυνα λεπτά

Την κατακραυγή προκάλεσε η εκτέλεση ενός θανατοποινίτη στο Οχάιο, την οποία χαρακτήρισαν φρικιαστική οι μάρτυρες. Ενας 53χρονος πέθανε 24 λεπτά έπειτα από την έγχυση του θανατηφόρου μίγματος χημικών στον οργανισμό του.

ΒΙΝΤΕΟ: Τραβούσε τα μαλλιά του ο Νεράντζης με την Κωνσταντοπούλου: Mιλούσε επί 27 λεπτά!

Για το επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία ερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», μίλησε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA ο Αναστάσιος Νεράντζης.

Πάλι συκοφαντούν τους γιατρούς! Άκου λέει "εκβιάζαν ασθενείς, μη δίνοντας συνταγές για να τους ξεσηκώνουν εναντίον του Άδωνι"! Δεν γίνονται αυτά ρε...

Γιατροί εκβιάζουν ασθενείς-Μαρτυρία ασφαλισμένου

Σε εκβιασμούς και πιέσεις προς τους ασθενείς προχωρούν γιατροί του ΕΟΠΥΥ οι οποίοι δεν θέλουν «πλαφόν» στη χορήγηση φαρμάκων.

Η ψεύτικη ιστορία μίας φωτογραφίας: Το ορφανό από τη Συρία που δεν είναι ορφανό και δεν είναι από τη Συρία [εικόνες]

«Δάκρυσαν» οι βλάκες του διαδθκτύου το τελευταίο 24ωρο για το "δράμα" ενός ορφανού αγοριού από τη Συρία, που κοιμάται ανάμεσα στους τάφους των γονιών του. Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε αμέτρητες φορές στο Facebook και το Twitter, αλλά όπως αποδεικνύεται, συγκλόνισε χωρίς λόγο. Γιατί οι... 1.000 λέξεις που «είπε» αυτή η εικόνα, ήταν ψεύτικες.

Στον προθάλαμο του ΠΑΣΟΚ ο Τατσόπουλος

Θα μιλήσει στην εκδήλωσή τους

Μέλος της κίνησης των "58" φαίνεται πως θα γίνει ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο ανεξάρτητος βουλευτής μετά το "διαζύγιο" με τον ΣΥΡΙΖΑ αναζητά έναν πολιτικό φορέα για να προσχωρήσει και απ' ό,τι φαίνεται η κίνηση των "58" είναι ο επικρατέστερος.

Ισπανική ορχήστρα παίζει το "συρτάκι" σε ελληνικό αεροδρόμιο! (VIDEO)

Πρωτότυποι οι Ισπανοί που είχαν έρθει στην Κρήτη για συναυλία

Αξέχαστη έμεινε σε μία ισπανική ορχήστρα η παραμονή τους στην Κρήτη για μία μουσική συναυλία, τόσο αξέχαστη που αποφάσισαν να δώσουν μία... δεύτερη, πολύ πρωτότυπη συναυλία προτού αναχωρήσουν για την πατρίδα τους.

Tζήμερος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σύμφυρμα νοσταλγών του σταλινισμού, πελατών του ΠΑΣΟΚ και λαμόγιων του συνδικαλισμού

Με ένα ιδιαίτερα επικριτικό άρθρο επιτίθεται ο πρόεδρος της «Δημιουργίας, Ξανά!» Θάνος Τζήμερος στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο επικρίνει σκληρά για τις θέσεις του στα εθνικά θέματα, ενώ επίσης μιλώντας για την προέλευση των στελεχών του, δηλώνει πως είναι «ένα σύμφυρμα νοσταλγών του σταλινισμού, πελατών του αφισοκολλητικού ΠΑΣΟΚ, λαμόγιων του κρατικού συνδικαλισμού, επιχειρηματιών της δεκάρας (κυριολεκτικά) και καταφανέστατων περιπτώσεων ψυχιατρικού ενδιαφέροντος».

Το επιχείρημα της χρονιάς απ' τη Ζωή: "Που θα βρούμε τα λεφτά; Θα δουλέψουμε και θα τα βρούμε..."

Με δηλώσεις της στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζεται καθημερινά για να είναι έτοιμος όταν κληθεί από το λαό να κυβερνήσει, ενώ σημείωσε ακόμη πως το κόμμα της έχει δεσμευθεί για την κατάργηση του Μνημονίου και θα το πράξει.

Γελάει ο πλανήτης: Ο Ομπάμα απαγόρευσε την... κατασκοπεία ξένων ηγετών

Κοιμηθείτε ήσυχοι. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μ. Ομπάμα απαγορεύει τις παρακολουθήσεις ξένων ηγετών.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε σήμερα ότι απαγορεύει στο εξής, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων, να κατασκοπεύουν οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών τις επικοινωνίες των ηγετών των φιλικών και συμμαχικών χωρών και ότι θέτει περιορισμούς στη συλλογή και τη φύλαξη δεδομένων, με αφορμή τις αποκαλύψεις που είχε κάνει από το περασμένο καλοκαίρι ο πρώην τεχνικός σύμβουλος της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA) Έντουαρντ Σνόουντεν.

Ποιόν θέλουν να ξεκάνουν;

Υπάρχει, εκτός από την ιδιωτική υγεία, και ιδιωτική δικαιοσύνη;

Όποιος έχει φράγκα δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείται και να μιζεριάζει στα δημόσια νοσοκομεία. Φαίνεται ότι το ίδιο ισχύει πάνω-κάτω και με τη δικαιοσύνη.

Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για τον Δημήτρη Κοντομηνά και τους άλλους.

Προσπαθεί ο Δημητράκης να φάει τον Άδωνι αλλά δεν... : Στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο αδελφός του Πρωθυπουργού καλεσμένος του Δ. Γιαννακόπουλου (ΦΩΤΟ)

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ο αδελφός του πρωθυπουργού, Αλέξανδρος Σαμαράς, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Εφές Αναντολού στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική του Ε' ομίλου του Top 16 της Euroleague.

ΒΙΝΤΕΟ-Πρετεντέρης: Τσάμπα το χαρτί, τσάμπα οι σφαίρες και τα γραμματόσημα που ήταν και πολλά

“Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί με μια τέτοια μέθοδο, να φιμώσει τις απόψεις που δεν του αρέσουν, είναι γελασμένος. Αν δεν το καταφέρει με τον έναν, δεν θα το καταφέρει με όλους τους άλλους. Είναι μια αδιέξοδη μέθοδος απέναντι στην Δημοκρατία μας...

ΦΩΤΟ: Αυτό είναι το νέο νόμισμα των 200 δηναρίων της FYROM


Φυσικά, δεν θα μπορούσαν οι Σκοπιανοί, παρά να καπηλευθούν την ελληνική ιστορία στο νέο τους χαρτονόμισμα, αυτό των 200 δηναρίων (3,5 ευρώ περίπου). Δείτε το:

Κινηματογραφική καταδίωξη ένοπλων αλβανών ληστών στην ΕΟ Αθηνών-Πατρών -Ανετράπη το αυτοκίνητο των δραστών

Κινηματογραφική καταδίωξη δύο ένοπλων ληστών σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών.

Ηταν 20:00 το βράδυ όταν ένας ληστής διέπραξε ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στο 103ο χλμ της Εθνικής Οδού, στο Βραχάτι Κορινθίας. Στη συνέχεια...

Υπόμνημα προς τον Πρωθυπουργό για τα νέα Εξοντωτικά πρόστιμα

Συνεχίζονται οι οργισμένες αντιδράσεις για τα γελοία, απάνθρωπα, εξωφρενικά, εκδικητικά, μισελληνικά πρόστιμα του ν.4174 (αυτά που αν υποβάλλεις την περιοδική δήλωση ΦΠΑ, με μια μέρα καθυστέρηση πληρώνεις 2.500 ευρώ ή αν δεν γράψεις στην ΑΠΔ έναν υπάλληλο, πληρώνεις 10.500 ευρώ!). Σήμερα το Ε.Ε.Α. έστειλε στον (εορτάζοντα) Πρωθυπουργό της κυβέρνησης που σκοτώνει την επιχειρηματικότητα την παρακάτω επιστολή:

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Ρωσίδα με μυαλό για μπίζνες και κορμί για αμαρτίες -Διαθέτει μάστερ και είναι υποψήφια για «Μις Κόσμος» [εικόνες]

Αποδεικνύει ότι ομορφιά και εξυπνάδα συνδυάζονται απόλυτα μέσα σε ένα υπέροχο «περιτύλιγμα». Όπου περιτύλιγμα, η 21χρονη Ρωσίδα Maria Rimmer-Turbakova η οποία θα εκπροσωπήσει τη Βρετανία στα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Μις Κόσμος» που θα λάβουν χώρα στη Νότια Κορέα.