21 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Η Γκαγιέ του Ολάντ ποζάρει ως μοντέλο

Δεν φαίνεται έτοιμος να ξεκαθαρίσει την προσωπική του κατάσταση ο Φρανσουά Ολάντ, ενώ νέα σενάρια λένε ότι δεν θέλει καμία πρώτη κυρία . Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ ο Γάλλος πρόεδρος και η επίσημη σύντροφός του Βαλερί Τριερβελέρ θα συναντηθούν την Κυριακή για να συζητήσουν τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Παπαδημούλης απαγγέλλει Χ. Ξηρό... ανιστόρητοι! Ε, ανιστόρητοι... (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στα πλαίσια των μαντικών ικανοτήτων του (του "μυρίζουν εκλογές" εδώ και ένα χρόνο) ο Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ είχε προνοήσει να εξηγήσει, πριν 5 μήνες, τον επαναστατικό χαιρετισμό με τον οποίο έκλεισε το βίντεο κωμωδία ο Χ. Ξηρός:

Σκούρα τα πράματα για τη Ραχήλ: Πρόστιμα, δημόσια συγγνώμη και αναστολή ιδιότητας για βουλευτές που προκαλούν με ντύσιμο ή συμπεριφορά

Σκληρά μέτρα για τους βουλευτες που προκαλούν την κοινή γνώμη με τη συμπεριφορά τους εντός και εκτός κοινοβουλίου αρχισε να συζητά η βουλή και τα μέτρα αυτα φτάνουν ακόμα και στην προσωρινή αναστολή της βουλευτικής ιδιότητας.

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική! Ο Χ. Ξηρός έχει ήδη επιλέξει το στόχο του χτυπήματος - Σε ποιά άτομα έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας

Λέει ο Ευαγγελάτος...

 - Στην Αντιτρομοκρατική θεωρούν πως θα κάνει "άτσαλες" επιθέσεις ο Χ. Ξηρός αδιαφορώντας για τις απώλειες
- Ήδη έχουν ληφθεί μέτρα σε πρόσωπα υψηλού ρίσκου με εντολή συνεχών αλλαγών στα δρομολόγια τους
- Οι αστυνομικοί ψάχνουν ακόμα και το φούτερ του Χ. Ξηρού έτσι ώστε να εντοπίσουν ακόμα και τον αγοραστή
- Οι αξιωματικοί φοβούνται πως ο Χ. Ξηρός μπορεί να παρασύρει νεανικά μυαλά στην τρομοκρατία

Ρε άι στα διάολα κι εσείς: Τη σύλληψη του Χρ. Ξηρού ζητούν οι ΗΠΑ

Τον προβληματισμό τους για το μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του Χρ. Ξηρού στο οποίο εξαπέλυες απειλές για πράξεις βίας εκφράζουν οι ΗΠΑ, ζητώντας τη σύλληψη του φυγά από τις ελληνικές αρχές.

Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά η Ζέττα Μακρή

Την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ζητά η υφυπουργός Υγείας  Ζέττα Μακρή η οποία  κατέθεσε αναφορά με τις καταγγελίες που  έκανε πρόσφατα για την «τρύπα» εκατομμυρίων  στον ΟΚΑΝΑ.

Γλυτώσαμε την κλάψα γι' απόψε: Αναβλήθηκε η συζήτηση για άρση ασυλίας του Πάνου Καμμένου

[Τις αμολάει και μετά τρέχει... κι αν του άρουν την ασυλία βρίζει κι από πάνω...]

Αναβλήθηκε η συζήτηση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για την άρση ασυλίας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, μετά αγωγή που κατέθεσαν ο...

Του ξέφυγε του Σταθάκη: Το «επαχθές χρέος» είναι μόνο 5%... το υπόλοιπο πρέπει να το πληρώσουμε κι ας λένε οι Στρατούληδες ότι δεν πληρώνουν

[Για να μη σας δουλεύουν: Σε σημερινές δηλώσεις στον ΣΚΑΪ ο Στρατούλης είπε ότι θα εξοικονομήσει λεφτά για την ανάπτυξη ΣΥΡΙΖΑ από διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους]

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση για την οικονομία και το ελληνικό χρέος, με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή και υπεύθυνου του τομέα ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Σταθάκη, ότι μόλις το 5% του ελληνικού χρέους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως επαχθές.

ΝΔ: Το θέμα είναι ποιος δίνει τη γραμμή... ο Γιωτόπουλος ή ο ΣΥΡΙΖΑ

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κα Άννα Ασημακοπούλου, σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Χριστόδουλο Ξηρό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συνταγματικές οι περικοπές μισθών σε ΡΕΑ - Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και υπ. Οικονομικών

Συνταγματικές και νόμιμες είναι οι περικοπές των αποδοχών που έγιναν στο προσωπικό της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως νόμιμες είναι και οι περικοπές αποδοχών που έγιναν στο μισθολόγιο των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών.

Σοκ και πέ@ς ο Σταθάκης (ΣΥΡΙΖΑ): "Πλούσιοι είναι όσοι φοροδιαφεύγουν" δηλ. κι ο μπακάλης της γειτονιάς

Επειδή μερικοί νομίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυνηγήσει τους "πλούσιους" και αυτοί θα συνεχίσουν να ψιλοκλέβουν, διαβάστε ποιους θα μπαγλαρώσουν, αφού θα καταργηθεί με Νόμο το κίνημα "δεν πληρώνω", ονομάζοντάς τους "πλούσιους":

«Οι πλούσιοι υπάρχουν, αλλά δεν αποκαλύπτονται» τόνισε ο κ. Σταθάκης μιλώντας το πρωί στον Σκάι και αποκάλυψε ότι η φοροδιαφυγή έχει αυξηθεί μετά το Μνημόνιο.

«Ο πλούσιος είναι ο οποιοσδήποτε έχει...

Ο Άδωνις υπόσχεται να λύσει το θέμα με τα εγκαταλειμμένα παιδιά

Με εντολή του υπουργού κ. Άδωνι Γεωργιάδη, αποδεσμεύτηκε κονδύλι από τον προϋπολογισμό των νοσοκομείων για την ανακαίνιση δύο ορόφων στο παράρτημα του Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» στην Καλλιθέα και τη μετατροπή τους σε ξενώνα 40 κλινών για τα εγκαταλελειμμένα παιδιά και βρέφη.

ΒΙΝΤΕΟ-Πελάτες παλεύουν με ένοπλο δράστη

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, οι πελάτες ενός καταστήματος στην Βραζιλία, όταν αντίκρισαν έναν ένοπλο άνδρα να απειλεί την ζωή τους. Ένας από τους θαμώνες του μαγαζιού «ήρθε στα χέρια» με τον δράστη, προκειμένου να τον αφοπλίσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Θα τολμήσει η κυβέρνηση ρήξη με το ΣτΕ πριν έρθουν κι άλλες λυπητρές: "Ουκ αν λάβοις παρά του μη... θέλοντος να ξαναδανειστεί"

Της Μαρίνας Μάνη

«Ουκ αν λάβοις παρά του μη... θέλοντος να δανεισθεί εκ νέου» είναι η απάντηση του κυβερνητικού επιτελείου στην απόφαση του ΣτΕ για τους ένστολους, όσον αφορά στην αναδρομικότητά της.

Είσαι θεός ρε! Ο Κούγιας καλεί ως μάρτυρες τους Ρουβά, Καρρά, Γονίδη, Βανδή και Κοκκίνου

Ολοκληρώθηκε για σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης υπεξαίρεσης στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων είναι κατηγορούμενος και ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ αποδοκίμασαν χρυσαυγίτη βουλευτή

Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν επέτρεψαν στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση να μιλήσει κατά την έκτακτη γενική τους συνέλευση, όπου κλήθηκαν εκπρόσωποι κομμάτων να μιλήσουν για τις απολύσεις στο χώρο της Υγείας.

ΑΞΙΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ! Ενθουσιώδης υποδοχή από Σαμαρά στη 13χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι -Ολος ο διάλογος στο Μαξίμου

Tην παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι στην κατηγορία Κορασίδων μέχρι 14 ετών, Σταυρούλα Τσολακίδου, βράβευσε σήμερα στο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός. Συμβολίζεις την Ελλάδα που νικάει, που δεν φοβάται κανέναν και την Ελλάδα που είναι περήφανη, ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Σαμαρά προς την πρωταθλήτρια.

Το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης στα κορυφαία πέντε του κόσμου, σύμφωνα με εφημερίδα του Καναδά

Το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα κορυφαία πέντε εστιατόρια των μουσείων του κόσμου, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας του Καναδά Toronto Star, η οποία αναπαράγει ρεπορτάζ από το...

Κατ' ιδίαν με τον Ομπάμα θα συναντηθεί ο Σαμαράς!

Θα επισκεφθεί τις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής ο πρόεδρος των ΗΠΑ

 Τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα θα συναντήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις 26 Μαρτίου στις Βρυξέλλες, ως Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της εκεί παραμονής του Αμερικανού Προέδρου προκειμένου να παρευρεθεί στην κοινή σύνοδο κορυφής Ευρωπαϊκής Ενώσεως και ΗΠΑ.

H Κοππά εκτιμά το ψωμί που την τάισε ο GAP

Την στήριξή της στον Γιώργο Παπανδρέου εξέφρασε μέσω Twitter η ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά, με αφορμή τις αποκαλύψεις απόρρητου εγγράφου συνεδρίασης του ΔΝΤ το 2010, στο οποίο αναφέρεται ότι η αναδιάρθρωση του χρέους δεν έγινε επειδή την είχε απορρίψει η ελληνική κυβέρνηση.

Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για «γιάφκες» – Σύλληψη 2 "συντρόφων" για όπλα και ναρκωτικά (αυτά πάνε πακέτο στην επανάσταση)

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι αστυνομική έρευνα σε σπίτια σε Αττική και Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών για ύπαρξη οπλισμού και πυρομαχικών.

Μέχρι στιγμής έχει βρεθεί σε οικία στην περιοχή των Εξαρχείων ένα πιστόλι με γεμιστήρα και φυσίγγια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για...

Τρελό «φαγοπότι» : Δημοσιόγραφος της ΕΡΤ διορισμένος και στον ΕΟΤ Μαδρίτης... θα τον επαναπροσλάβει ο Τσίπρας

Τι και αν η μισή Ελλάδα (και παραπάνω) δεν έχει να φάει; Κάποιοι εξακολουθούν να «τρώνε» με χρυσά κουτάλια τα λεφτά του Δημοσίου!

Όπως ανακοίνωσε ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λ. Ρακιντζής μιλώντας στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η κατάσταση με την οποία λειτουργεί το Δημόσιο παραμένει τραγική.

Επιτροπή εκλογών στην Συγγρού!

Έχουν αρχίσει οι συνεδριάσεις... αλλά μην τρομάζετε γατάκια!

Σε προεκλογικό ρυθμό είναι η ΝΔ το τελευταίο διάστημα, καθώς η επιτροπή των εκλογών, που εχει συγκροτηθεί εδω και καιρό, συνεδριάζει, σχεδόν σε καθημερινή βάση και επεξεργάζεται ολα τα δεδομένα μέχρι και...

Ο σύζυγος της Μέρκελ σταμάτησε έργα μετρό έξω από το σπίτι τους

Δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο σχολιάζουν ειρωνικά τα όσα έγιναν έξω από το σπίτι της καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ. «Sauer ist sauer», γράφουν τα ειδησεογραφικά sites κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με το επώνυμο, Sauer, του συζύγου της Ανγκελα Μέρκελ και το επίθετο «sauer» το οποίο σημαίνει, μεταξύ των άλλων, και «ενοχλημένος». Γιατί αυτό;

Οι νέοι σύντροφοι του μπουχέσα Ξηρού να'ναι σίγουροι: Θα ξανασυλληφθεί και θα τους δώσει στεγνά... όπως το 2002 [ΑΠΟΛΟΓΙΑ Χ. ΞΗΡΟΥ 2002]

Κι όμως ο κλόουν Ξηρός όταν συνελήφθη το 2002, δήλωνε μετανιωμένος για τις πράξεις του και ζητούσε επιείκεια επειδή είχε δώσει στεγνά όλους τους "συντρόφους" του και ξέρασε "με το νι και με το σίγμα όλα όσα χρειαζόταν η αντιτρομοκρατική για να διαλύσει την οργάνωση «17Ν" όπως είπε στην απολογία του!!!

τρομοκράτες συνήθως δεν αποκαλύπτουν τους συντρόφους τους. Kανένα μέλος της RAF δεν αποκάλυψε τους συντρόφους του. Στις ερυθρές ταξιαρχίες υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις, αλλά κατά κανόνα όσοι συλλαμβάνονταν δεν μιλούσαν. Συνήθως οι τρομοκράτες απολογούνται πολιτικά για τις πράξεις τους. Kάτι που δεν έγινε στη «17N», ίσως γιατί η Aστυνομία είχε αδιάσειστα στοιχεία εναντίον των συλληφθέντων μελών της αλλά και διότι επιπλέον αποβλέπουν στην επιείκια του δικαστηρίου.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός ήταν ο δεύτερος που συνελήφθη, στις 16.07.2002, μέσα...

Πέστα μωρή αρρώστια Λάκη: Δεν μου έδιναν άδειες σαν τον Ξηρό γιατί ήθελαν να φτιάχνω το κήπο και το έκανα καλά

Ο Λάκης καρφώνει τον μπουχέσα: Πήγαινε μέχρι και στην εκκλησία των φυλακών!

Με αφορμή της δηλώσεις του για τον Χριστόδουλο Ξηρό και την επαφή που είχε μαζί του μέσα στη φυλακή μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς. «Ο Χριστόδουλος ήταν πολλά χρόνια εκεί μέσα και τις δικαιούταν τις άδειες. Τον είχα δει δυο-τρεις φορές. Ήταν ένας ήρεμος κρατούμενος και είχε δείξει πολύ καλή διαγωγή: με την εκκλησία του, με τα πάντα του. Δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό το πράγμα...

H Ryanair διόρθωσε μετά το κράξιμο την γκάφα της μέσα σε λίγες ώρες –Δεν παρουσιάζει πια την Κρήτη ως ανεξάρτητο κράτος [βίντεο]

Λίγες ώρες μετά το σάλο που προκλήθηκε στην Ελλάδα με βίντεο της Ryanair, που εμφάνιζε την Κρήτη με τη σημαία που είχε όταν ήταν ανεξάρτητο κράτος, η αερογραμμή κατόρθωσε να κυκλοφορήσει νέο βίντεο διορθώνοντας την γκάφα της, με τον πιο εύσχημο τρόπο.

Μέχρι κι ο Πάγκαλος γελάει με τον μουντρούχαλο: Υπάρχουν και άλλοι επαναστάτες που βάφουν τα μαλλιά τους

«Να πέσουν κεφάλια» για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού ζήτησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος καταλόγισε ευθύνες τόσο στην αστυνομία όσο και στη Δικαιοσύνη.

Mιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα είπε ότι οι δικαστικοί φταίνε για την απόδραση γιατί του έδωσαν την άδεια και η Αστυνομία γιατί δεν τον παρακολούθησε.

Στον Λονδίνο ζει η κόρη του Παυλάρα... μας μούτζωσε κι έφυγε

Που να το φανταζόταν ο Κνίτης ο Παυλής όταν μας έλεγε ότι όλα καλά στο Τσερνομπίλ (διαβάστε εδώ τι έλεγε για "παραπληροφόρηση εναντίον της ΕΣΣΔ και της Ειρήνης"!) ότι μετά από 20-30 χρόνια θα του πλήρωνε ο Χριστοφοράκος ταξίδια για τη F1 στη Γερμανία και η κόρη του θα ζούσε στο Λονδίνο...

Ζει μόνιμα στη Μ. Βρετανία, ανάμεσα στις φίλες της συγκαταλέγονται η Μαργαρίτα Παπανδρέου και η Λάρα Χριστοφοράκου και εδώ και έναν χρόνο η κόρη του γνωστού δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα, Μυρτώ, δουλεύει στον κολοσσό Viacom (ιδιοκτήτρια εταιρεία μεταξύ άλλων του διάσημου MTV), στα γραφεία του Λονδίνου. Εκεί όπου ζει τα τελευταία έξι χρόνια, αφού αρχικά βρέθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα για να ακολουθήσει τα όνειρά της και να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Warwick και κατόπιν στο περίφημο London School of Economics.

Ελ.Βενιζέλος: Θρίλερ με αεροσκάφος που μεταφέρει τον Σύρο ΥΠΕΞ

Υπόθεση-θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έπειτα από προσγείωση συριακού αεροσκάφους στο οποίο κατά πληροφορίες επιβαίνει ο υπουργός Εξωτερικών του Άσαντ.

ΣΔΟΕ: Εκατομμύρια στη «Γερμανός» για τα αντισταθμιστικά των υποβρυχίων, χωρίς αιτιολογία

Σύμφωνα με την σημερινή έκδοση της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία", οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ αρχικά επισκέφτηκαν τα γραφεία της εταιρείας το 2010. Ωστόσο εκεί δεν μπόρεσαν να βρουν άκρη καθώς από τον «Γερμανό» τους είπαν ότι τα αρχεία τους είχαν μεταφερθεί σε αποθήκη της νέας ιδιοκτησίας (η εταιρεία μεταβιβάστηκε το 2006 στην Cosmote).

Βγήκε συλλεκτικό αργυρό νόμισμα 10 ευρώ για την ελληνική προεδρία! Δείτε το [εικόνες]

Ενα νόμισμα αξίας δέκα ευρώ, για να τιμήσουν την ελληνική προεδρία, θα κυκλοφορήσουν οι Βρυξέλλες. Η είδηση μόλις έγινε γνωστή, με την πρώτη κυκλοφορία της σχετικής εικόνας.

Ο Τσάκαλος των «Πυρήνων» στο πλευρό του μπουχέσα

Με μια επιστολή του στην ιστοσελίδα interarma.info, το φυλακισμένο μέλος της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, Γεράσιμος Τσάκαλος, τάσσεται στο πλευρό του Χριστόδουλου Ξηρού, κάνοντας λόγο για «κυνήγι μαγισσών» από την πλευρά της Αντιτρομοκρατικής η οποία, όπως σημειώνει, «θέλει να  πάρει τη ρεβάνς και να αποκαταστήσει το πληγωμένο της γόητρο».

ΒΙΝΤΕΟ: Πλακώθηκε και με την Λιάνα η Ζωή αφού υπέβαλλε ερωτήσεις επί 29 λεπτά: «Την αφήνω να μπουρδολογεί»

Κόντρα με …άρωμα γυναίκας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, όταν μετά από 29 λεπτά ερωτήσεων η Ζωή Κωνσταντοπούλου διέκοπτε στις απαντήσεις του τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή, προκαλώντας την παρέμβαση της Λιάνας Κανέλλη, που ζήτησε σεβασμό στους υπολοίπους, απευθυνόμενη πάντως όπως είπε στο προεδρείο. «Αφού θέλει το ΚΚΕ να μη γίνονται ερωτήσεις, θα προσαρμοστούμε», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας εκ νέου την έκρηξη της κ. Κανέλλη.

Αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού του ΑΕΠ

Τροποποίηση του τρόπου υπολογισμού του ετήσιου ΑΕΠ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχεδιάζει η Eurostat, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Die Welt".

Πάλι αποκήρυξε την επανάσταση και τους "συντρόφους" ο Σακκάς... ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Κώστας Σακκάς ύστερα από την απολογία του στον ειδικό εφέτη ανακριτή Ευτύχιο Νικολόπουλο. Στην απολογία του ο Κ. Σακκάς αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Απαισιόδοξοι και ανασφαλείς οι πολίτες, «δείχνει» έρευνα της Public Issue

Ανασφάλεια, χαμηλές προσδοκίες και απαξίωση του κράτους είναι τα βασικά στοιχεία που κυριαρχούν στην ελληνική κοινωνία, σύμφωνα με έρευνα της Public Issue.

Από την «έρευνα πολιτικής συγκυρίας» που πραγματοποίησε από 8 - 13 Ιανουαρίου η Public Issue και δημοσιεύεται στην Εφημερίδα των Συντακτών, προκύπτει ότι σε ποσοστό...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗ ΔΕΗ.

 Μου ήρθε πριν από λίγο ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ της ΔΕΗ και παραλίγο το έμφραγμα.

         


 Τι είναι ΤΟΥΤΟ κ.Υπουργέ ,κ .Γιάννη Μανιάτη ?   ΜΑΚΕΤΟ.

 Για το ΡΕΥΜΑ πληρώνω 282 ευρώ.

   Όλα τα άλλα είναι ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ-ΧΑΡΑΤΣΙΑ-ΠᾹΠΑΡΙΑ.
    Λευκή πετσέτα.

     ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Υδατοδρόμιο στη λίμνη Βεγορίτιδα

Κινητικότητα επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη δημιουργία υδατοδρομίου στη λίμνη Βεγορίτιδα, καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με φορείς για την προώθηση της ιδέας, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου εξουσιοδότησε τον δήμαρχο Μάκη Ιωσηφίδη να προχωρήσει στη συγκρότηση τεχνικού φακέλου για την αντίστοιχη αδειοδότηση της προβλήτας του Αγίου Παντελεήμονα.

Ένταση με τον Κούγια στη δίκη Παπαγεωργόπουλου

Ένταση στη δίκη για την υπεξαίρεση στο δήμο Θεσσαλονίκης επικράτησε πριν από λίγο, μεταξύ των συνηγόρων του Μιχάλη Λεμούσια, Αλέξη Κούγια και του Παναγιώτη Σαξώνη, Μάκη Καυκόπουλου.

Αφιερωμένο στους αγρότες που ζητάνε εγγυημένο εισόδημα 50.000: Άνω του 1,8 δισ. ευρώ οι χαμένοι φόροι από παράνομη διακίνηση οπωροκηπευτικών


Τροποποιήσεις στο νομοθετικό πλαίσιο για το καθεστώς λαϊκών αγορών ετοιμάζουν τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης
Σε περισσότερα από 1,8 δισ. ευρώ ανέρχονται οι φόροι που χάνει το κράτος από την παράνομη διακίνηση οπωροκηπευτικών, καταγγέλλουν έμποροι και παραγωγοί της Κεντρικής Αγοράς του Ρέντη.

ΦΩΤΟ: Σάλος με τη φωτογραφία μαύρης γυναίκας που κάνει την καρέκλα στη γκόμεν@ του Αμπράμοβιτς

Για φωτογράφιση περιοδικού στη Ρωσία

Σάλος έχει προκληθεί στη Ρωσία με τη φωτογράφηση της συντρόφου του δισεκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα, για ένα διαδικτυακό περιοδικό, όπου εικονίζεται να «κάθεται» σε μια καρέκλα, φτιαγμένη από μια ημίγυμνη μαύρη γυναίκα και μάλιστα την ημέρα που γιορτάζεται η μνήμη του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Με τους διαγωνισμούς των δημοσίων φορέων τι θα γίνει; Θα εξακολουθήσουν οι δουλειές να δίνονται στους «παράνομους» μειοδότες;

Αν κάποιος παρακολουθήσει την αγορά θα δει ότι κυκλοφορούν πολλές προκηρύξεις-διαγωνισμοί για έργα δημοσίου, νοσοκομείων, δήμων κτλ. Μεγάλο μερίδιο σε αυτούς τους διαγωνισμούς καταλαμβάνουν οι διαγωνισμοί για τους λεγόμενους παρόχους υπηρεσιών (ασφάλειας, τεχνικής συντήρησης, καθαριότητας) κτλ.

Η συνέχεια στο rightnews.gr

Βρούτσης: Στο 18,95%, από 40%, η ανασφάλιστη εργασία! Αυξημένα για 3ο στη σειρά μήνα τα έσοδα του ΙΚΑ... που αυξήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Επιχειρησιακού Σχεδίου «ΑΡΤΕΜΙΣ» για την καταπολέμηση της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης έκανε λόγο για «ενθαρρυντικά αποτελέσματα».

Διαψεύδει ο Ρακιντζής τους... χιλιάδες επίορκους

«Τρελά νούμερα» χαρακτήρισε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λ. Ρακιντζής, τα περί 7.500 επιόρκων υπαλλήλων στο Δημόσιο, ενημερώνοντας την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Η γρίπη θερίζει, αλλά τα εμβόλια μένουν στο ράφι... εννιά νεκροί ως τώρα! (ΓΡΑΦΗΜΑ)

Αυτό ήταν πρωτοσέλιδο επι Καραμανλή από τα τσοντοκάναλα... για να μην ξεχνιόμαστε...

Πολλαπλάσιοι είναι οι θάνατοι από γρίπη τη φετινή περιόδο σε σχέση με πέρυσι σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα". Μόλις την τελευταία εβδομάδα τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κοινή γρίπη, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στους 9, χωρίς ακόμη να έχει κορυφωθεί το κύμα της νόσου.

ΒΙΝΤΕΟ-Του Μαργαρίτη δεν του φάνηκε αστείος ο Ξηρός αλλά ο Κολοκοτρώνης που δεν ταιριάζει με την αριστερά!!

"Η εικόνα με τον Κολοκοτρώνη και τον Καραϊσκάκη για τα δικά μου στερεότυπα, μου φαίνεται λίγο αστεία. Όχι, γιατί υποτιμώ τους ήρωες του '21, αλλά η αριστερά δεν ξεκίνησε με τους ήρωες αυτούς. Το κόκκινο φουτεράκι..." σχολίασε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Θεόδωρος Μαργαρίτης για την εμφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού.

ΒΙΝΤΕΟ-Από εκεί ανέβηκε το video του Ξηρού

Στην οδό Ευδήλου 9 στο Γουδί βρίσκεται το internet cafe από όπου μεταφορτώθηκε το video με το μήνυμα του Χριστόδουλου Ξηρού.

Αρχικά προκλήθηκε αναστάτωση όταν άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας συνέλαβαν...

ΒΙΝΤΕΟ-Θίχτηκε ο περιπτεράς θιασώτης της θεωρίας Ξηρού για τα μαγκάλια που σκοτώνουν λόγω μνημονίου

Επίθεση κατά του Παντελή Καψή εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης από την εκπομπή του, με αφορμή μία δήλωση του κ. Καψή. Προφανώς ξεχνάει όσα λέει κάθε πρωί για ανθρώπους που τρώνε απ' τα σκουπίδια, για παδιά που δήθεν λιποθυμούν στα σχολεία και μαγκάλια που σκοτώνουν λόγω φτώχειας

Κρατάει καιρό η κόντρα: Όταν ο επαναστάτης της πούτσ@ς Ξηρός δάγκωνε τον Γιωτόπουλο στο πόδι κι ο Τζωρτάτος έδερνε τον κουφοντίνα

Εδώ και καιρό φαίνεται πως έχει «ραγίσει» το γυαλί στις σχέσεις των μελών της 17 Νοέμβρη, με μια μεγάλη κόντρα να μαίνεται μεταξύ των Χριστόδουλου Ξηρού και Δημήτρη Κουφοντίνα με τους Αλέξανδρο Γιωτόπουλο και Βασίλη Τζωρτζάτο.

Ποιον Ελληνα πολιτικό φωτογραφίζει η Καθημερινή ότι το ... έκανε όπως ο Ολάντ;

Σε Ελληνα πολιτικό που έχει επιλέξει πλέον να κάνει μόνιμα διακοπές και που συνήθιζε να πηγαίνει με κράνος μοτοσικλετιστή στο σπίτι της φίλης του, για να μη γίνει αντιληπτός, αναφέρεται σήμερα ο Στέφανος Κασιμάτης, στη στήλη του στην Καθημερινή.

Αυτές είναι οι 10 ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο [λίστα]

H αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Qantas θεωρείται η ασφαλέστερη του κόσμου, αφού εδώ και 60 χρόνια δεν έχει ούτε ένα δυστύχημα.

Σύμφωνα με την στοσελίδα αεροπορικών θεμάτων AirlingRatings.com, που έκανε σχετική έρευνα, οι 10 ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο είναι οι εξής:

Οι άστεγοι τους χαλάνε το ίματζ; Ο ΣΥΡΙΖΑ μετακομίζει στον Κεραμεικό

Δεν επαρκούν τα παλιά γραφεία και μετακομίζουν... ας μην ανοίγονται όμως γιατί σύντομα μπορεί να ξαναβρεθούν στο 3%

Μαζεύτηκαν πολλοί και ετοιμάζονται για μετακόμιση. Ο λόγος για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που πλέον δεν τους φτάνουν τα γραφεία στην Κουμουνδούρου και γι' αυτό ετοιμάζονται νέα στον Κεραμεικό. Σύμφωνα με τη στήλη «Γραφικότητες» της εφημερίδας «Εθνος» τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται κινητικότητα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Μας κάνει και πλακίτσα ο Θεοχάρης! Δείτε που αποδίδει τους πόνους στη μέση

Ο γενικός γραμματέας Εσόδων αποδίδει τους πόνους στη μέση... στη μαύρη μαγεία

Φρικτούς πόνους στη μέση παραπονιέται ότι έχει το τελευταίο διάστημα ο γενικός γραμματέας Εσόδων, κ. Χάρης Θεοχάρης και σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» αποδίδει την ευθύνη στο...

Επιστολή Γιωτόπουλου από τις φυλακές για τον Χρ. Ξηρό - Τον καταγγέλλει σαν πράκτορα της ΕΥΠ!

Οι διαταγές ήρθαν από πάνω , αναφέρει χαρακτηριστικά ο τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη
Αιχμές για άνωθεν διαταγές όσον αφορά την απόδραση του καταδικασμένου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, αφήνει ο επίσης καταδικαστείς, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος.
Με χθεσινή επιστολή του, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, παραθέτει μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με την μεταχείριση που έτυχε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το μανιφέστο του Ξηρού, με τον Καραγκιόζη να τον κοιτά [σκίτσο]

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο αποφάσισε να σχολιάσει το μήνυμα -μανιφέστο του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη Χριστόδουλου Ξηρού ο γνωστός σκιτσογράφος των Νέων Δημήτρης Χατζόπουλος, εμπνευσμένος από το χθεσινό βίντεο.

ΦΩΤΟ: Τρέμετε αστούληδες, ο Χριστόδουλος Ξηρός βγήκε παγανιά...

Με τη στολή του: