22 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Ο σκυλοκαυγάς της Ζωής με τη Λιάνα

Μεταδόθηκε σήμερα σε μαγνητοσκόπηση από το κανάλι της βουλής η θυελλώδης συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε άγρια κόντρα μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Λιάνας Κανέλλη.

Γελάει η ΝΔ για τη δημοσκόπηση της Public Issue και του ΣΥΡΙΖΑ

Τις ενστάσεις της για τη δημοσκόπηση της εταιρεία Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών που δίνει προβάδισμα 3,5 % στον ΣΥΡΙΖΑ, αμφισβητεί η Νέα Δημοκρατία. Όπως επισημαίνει η Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας με ανακοίνωσή της δεν πρόκειται για δημοσκόπηση αλλά για «εκτίμηση επιρροής».

Δημεύουν ακίνητα των Γριβέα-Βάτσικα

Σε δημεύσεις ακινήτων που διατηρούν στην Ελλάδα οι επιχειρηματίες Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγος του Αναστασία Βάτσικα, που συνελήφθησαν σήμερα στην Βρετανία, προχωρούν οι δικαστικές αρχές ενώ παράλληλα ζητείται το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του ζεύγους.

Ο Αντρίκος Παπανδρέου, η Τίνα Μπιρμπίλη, ο Κυριάκος Γριβέας και η… πράσινη ανάπτυξη

Το πρότζεκτ της λεγόμενης πράσινης ανάπτυξης που προωθούσε μετά μανίας η οικογένεια Παπανδρέου και ιδιαίτερα ο Αντρίκος μαζί με την Τίνα Μπιρμπίλη είχε αναλάβει εργολαβικά η εταιρεία  του Κυριάκου Γριβέα.

ΒΙΝΤΕΟ-«Ο Χριστόδουλος συμπαραστάθηκε στους πυρήνες μέσα στη φυλακή»

Ο παπά-Τριαντάφυλλος, πατέρας του Χριστόδουλου Ξηρού, δήλωσε ότι αυτά που είπε στο βίντεο ο γιος του «είναι λόγια του αέρα», ενώ αποκάλυψε ότι «συμπαραστάθηκε στους Πυρήνες της φωτιίας».

Νέα δημοσκόπηση ΣΥΡΙΖΑ-PULSE: Μια χαρά κι αυτή! Μόνο 3% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν πριν ένα χρόνο τον είχαν 4,5%

Προβάδισμα 3% στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ καταγράφεται στη δημοσκόπηση «Δείκτες» Ιανουαρίου της Pulse RC για την εφημερίδα «Το Ποντίκι». Πρόκειται για την εταιρία που μέχρι πρόσφατα συνεργαζόταν με την Εφ. των Συντακτών και στην τελευταία δημοσκόπηση, πριν 1 μήνα, είχε τη διαφορά στο 2,5% ενώ πριν ένα χρόνο (δείτε το γράφημα στο τέλος) η διαφορά ήταν στο 4,5% υπερ του ΣΥΡΙΖΑ... οπότε no prob, τους τη χαρίζουμε κι αυτή και μας λείπει η VPRC του υπαλλήλου του ΣΥΡΙΖΑ για να κλείσει το τρίο Στούτζες

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ, προηγείται με...

Τρεις συλλήψεις για όπλα

Από τις έρευνες που πραγματοποιεί αυτή την ώρα η αντιτρομοκρατική για τον εντοπισμό του Χριστόδουλου Ξηρού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν συλληφθεί συνολικά τρία άτομα ενώ αναζητείται ένα ακόμη.

Που είναι τα γατάκια που έφερναν εδώ το Βέλγο και τα δούλευε; "'Έκλεισε' η συμφωνία μεταξύ EBU και Δημόσιας Τηλεόρασης"

Έπεσαν οι υπογραφές που επισφράγισαν τη συμφωνία μεταξύ της EBU και του ειδικού διαχειριστή Γκίκα Μάναλη, με την οποία η Δημόσια Τηλεόραση αναλαμβάνει, ως μεταβατικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας τις υποχρεώσεις που απορρέουν από παλαιότερες δεσμεύσεις της ΕΡΤ, αλλά και τα δικαιώματα που αντιστοιχούν σε όλα τα μέλη της EBU.

Σβήνουν οι ελπίδες για ανάκαμψη του Σουμάχερ -Φόβοι ότι θα παραμείνει για πάντα «φυτό»

Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ, ευχαρίστησε τους φίλους του για την πιστή υποστήριξή τους, την ώρα που αυξάνονται οι φόβοι ότι ο επτά φορές πρωταθλητής της F1 μπορεί να παραμείνει «φυτό» ακόμη κι αν ανανήψει από το κώμα.

Σαν σήμερα ανακηρύχθηκε ανεξάρτητη η Ελλάδα!

Επικυρώθηκε με την υπογραφή του Πρωτόκολλου του Λονδίνου

Στις 22 Ιανουαρίου/3 Φεβρουαρίου 1830 (με το Γρηγοριανό ημερολόγιο της εποχής) η Διάσκεψη του Λονδίνου διακήρυξε την πολιτική ανεξαρτησία της Ελλάδας, πράξη η οποία σήμαινε τη διεθνή αναγνώριση του ελληνικού κράτους και κατά συνέπεια την ίδρυση και την ύπαρξή του στη διεθνή κοινότητα.

Επαναφορά του καθεστώτος που ίσχυε εως το 2010 για τις προφυλακίσεις, θέλει η κυβέρνηση

Με το νέο νομοθετικό πλαίσιο προς το οποίο προσανατολίζεται ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, οι προφυλακίσεις θα είναι ευκολότερες για όσους έχουν διαπράξει κακουργήματα και προβλέπεται γι’ αυτά ποινή κάθειρξης.

Δυσμενής μετάθεση για τη διευθύντρια που είχε κάνει καφενείο τον Κορυδαλλό

Καθήκοντα διευθύντριας των φυλακών του Κορυδαλλού αναλαμβάνει, με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου η κ. Χαρά Κουτσομιχάλη, η οποία μέχρι σήμερα διηύθυνε το Κατάστημα Κράτησης Ελεώνα Θηβών. Η μέχρι πρότινος Διευθύντρια κ. Μαρία Στέφη μετακινείται σε άλλο κατάστημα κράτησης μέχρι να ολοκληρωθεί η πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα που έχει διαταχθεί σε βάρος της.

Αυτή είναι η επικήρυξη της ΕΛ.ΑΣ. για Ξηρό, Μαζιώτη, Ρούπα και δολοφόνους των Φουντούλη – Καπελώνη

Επικηρυγμένοι και επίσημα είναι ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο Νίκος Μαζιώτης, η Παναγιώτα Ρούπα αλλά και οι δολοφόνοι των Φουντούλη και Καπελώνη, με ένα εκατομμύριο έκαστος, σύμφωνα με την επικήρυξη που ανέβηκε στο site της Ελληνικής Αστυνομία.

Η ΝΔ για τις δηλώσεις Σταθάκη ότι μόνο 5% του χρέους μπορεί να διαγραφεί σαν επαχθές

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας για το “άδειασμα” του κ. Τσίπρα από το στέλεχος του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτή, κ. Γ. Σταθάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο γερμανικός στρατός «κουρεύει» τη γενειάδα και «αφαιρεί» τα τατουάζ με γυμνές γυναίκες

Γενειάδα, τατουάζ με γυμνές γυναίκες και σκουλαρίκια αποτελούν πλέον παρελθόν για τους γερμανούς στρατιώτες σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο στρατός. Από την 1η Φεβρουαρίου, η Bundeswehr θα ελέγχει πλέον την εμφάνιση των στρατευμάτων της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Spiegel.

ΒΙΝΤΕΟ-Έρχεται πέ@ς γιαυτό ο πανικός: Άρση της ασυλίας του Καπερνάρου για την υπόθεση με το ΣΔΟΕ-Μη άρση ασυλία Ντινόπουλου

Δεν μπορώ να καταλάβω το ζόρι του Καπερνάρου να μην πάει στο δικαστήριο!! Τι πρόβλημα έχει; Αφού θα κερδίσει στο δικαστήριο και θα αθωωθεί πανηγυρικά, γιατί δεν θέλει να ξεκαθαρίσει την υπόθεση αλλά θέλει να αφήσει την περίπτωσή του να σέρνεται;

Την άρση της ασυλίας του Βασίλη Καπερνάρου αποφάσισε η Βουλή με 191 βουλευτές να ψηφίζουν υπέρ και 31 κατά, έξι βουλευτές να δηλώνουν «παρών» ενώ στην διαδικασία καταμετρήθηκαν 2 λευκά ψηφοδέλτια.

ΥΠΟΙΚ: Αυτό είναι το πρωτογενές πλεόνασμα

Τα τελικά στοιχεία για την εκτέλεση προϋπολογισμού για το 2013 έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, για το 12μηνο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου...

Αθεώρητο το συμβόλαιο του Βέρτη

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του τραγουδιστή Νίκου Βέρτη, ο οποίος είχε εντοπιστεί σε έλεγχο της Οικονομικής Αστυνομίας και του ΣΔΟΕ να εργάζεται σε νυχτερινό κέντρο χωρίς συμβόλαιο.

Ελεύθεροι με εγγύηση 60.000 ευρώ ο καθένας Γριβέας και Βάτσικα - Συνελήφθησαν και δεν παραδόθηκαν μόνοι όπως λέγαν τα παπαγαλάκια τους (ΒΙΝΤΕΟ)

- Το ειρηνοδικείο στο Λονδίνο τους ζήτησε να παραδώσουν τα διαβατήριά τους και να παρουσιάζονται δυο φορές την ημέρα στο αστυνομικό τμήμα
- Δεν παραδόθηκαν στη Σκότλαντ Γιάρντ αλλά συνελήφθησαν στο Μάντσεστερ ο Κυριάκος Γριβέας και η Αναστασία Βάτσικα (τα παπαγαλάκια τους όμως που εκτιμάνε το ψωμί που τους τάϊσαν είπαν ότι παραδόθηκαν μόνοι τους)
- Καταζητούνταν για το σκάνδαλο με τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου
- Τους εντόπισε στη Βρετανία ο εισαγγελέας εκδόσεων
- Επιμένει ο δικηγόρος τους πως παραδόθηκαν με... ραντεβού
- Τι θα γίνει με την έκδοσή τους στην Ελλάδα

ΒΙΝΤΕΟ: Χειροπέδες στο Θωμά Μαύρο-Τι δήλωσε

Ο Θωμάς Μαύρος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης από τις αστυνομικές αρχές για οικονομικές παραβάσεις που βρέθηκαν στην ΠΑΕ ΑΕΚ επί προεδρίας του.

Δεν τίθεται θέμα διαγραφής του Χριστογιάννη μετά και τη διευκρινιστική δήλωση

Σάλο προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστογιάννη, ότι «η χούντα ήταν μια επανάσταση». Μάλιστα μέσω ανακοίνωσης ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τη Νέα Δημοκρατία να διαγράψει τον βουλευτή.

Ελεύθεροι οι Τούρκοι που αναζητούσε η Interpol

Ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν δύο Τούρκοι, ηλικίας 49 και 51 ετών, που συνελήφθησαν χθες το πρωί από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν αναζητήσεις της Interpol.

ΗΠΑ-Καρέ καρέ η συντριβή του Canadair

Οι αρχές του αεροδρομίου του Άσπεν των ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από την συντριβή ενός Canadair CL-600, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Από τη συντριβή του αεροσκάφους, στις 5 Ιανουαρίου, σκοτώθηκε ο ένας και τραυματίστηκαν οι άλλοι δύο. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ και οι τρεις επιβαίνοντες ήταν Μεξικανοί πιλότοι, οι οποίοι επιχείρησαν να προσγειωθούν στο Άσπεν από την Τολούκα για να συναντήσουν τις οικογένειες τους.

Ιγνατίου σε Ξυνίδη: Αν ήμουν πράκτορας οι ΗΠΑ δεν θα με έλεγαν επικίνδυνο συνωμότη–Τι γράφει μυστικό έγγραφο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Σφοδρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου και του Σωκράτη Ξυνίδη με αφορμή ένα tweet του συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου.

Στο επίμαχο tweet ο Σωκράτης Ξυνίδης ανέφερε χαρακτηριστικά ««Η περίφημη φερεγγυότητα και πληροφόρηση του κ.Ιγνατίου σε τι συνίσταται εκτός των στενότατων σχέσεών του με τον αμερικάνικο παράγοντα;»

Η λίστα των επικηρυγμένων από την ΕΛ.ΑΣ -Στην κορυφή Ξηρός και Παλαιοκώστας

Η δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια πως θα επικηρυχθούν για 4 εκατομμύρια ευρώ οι Χριστόδουλος Ξηρός, Νίκος Μαζιώτης και οι δράστες της δολοφονίας των δύο δύο μελών της Χρυσής Αυγής, δεν προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

ΑΕροψεκασμένοι ALERT! Βάση εξωγήινων στο Φεγγάρι! Και μας την κρύβουν...

Οι ερευνητές παραφυσικών φαινομένων σηκώνουν τα χέρια ψηλά και διατείνονται "δεν έχουμε ιδέα τι είναι αυτό" όταν είδαν την εικόνα που μετέδωσε το Google Earth από την επιφάνεια της Σελήνης.

Και τα γαιδούρια έχουν χρεωθεί σ' αυτή τη χώρα!

Δείτε ένα που χρωστάει στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

ΒΙΝΤΕΟ: Γελάει όλη η Ευρωβουλή με τον Nigel Kammenos

O Guy Verhofstadt ξεβρακώνει τον Nigel Farage λέγοντάς του ότι τα πιο άχρηστα λεφτά που δίνει η ΕΕ είναι αυτά που δίνει για να του πληρώνει το μισθό του Ευρωβουλευτή. Αποκαλύπτει μάλιστα ότι ο Νάιτζελ Φάραντζ πληρώνεται για επιτροπή στην οποία...

Να το κοιτάξετε με κανα γιατρό: Πριν 1 μήνα ο ΣΥΡΙΖΑ (ΑΥΓΗ) ζητούσε άδειες για Κουφοντίνα... τώρα ζητάει παραιτήσεις για την απόδραση Ξηρού!

[Τότε (στις 14 Δεκεμβρίου 2013) που μιλούσαν για σκάνδαλο επειδή δεν δίνονται άδειες στον Κουφοντίνα, γράφαμε:
Η φυλλάδα που την διαβάζουν 2.000 απολιθώματα στου Στάλιν, ζητάει να αποφυλακιστεί ο δολοφόνος Ξηρός και να πάρουν άδειες εξόδου από τη φυλακή οι δολοφόνοι Γιωτόπουλος-Κουφοντίνας!! Μάλιστα φτάνει σε βαθμό παράκρουσης να μιλάει για σκάνδαλο επειδή μέχρι τώρα...

ΦΩΤΟ: Δείτε πως ζήτησε συνέντευξη από τον Ομπάμα, γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο γαλλικός ραδιοσταθμός Europe 1 για να ζητήσει συνέντευξη απο τον Barack Obama. Καταχώρησε...

Δημοσκόπηση GPO Κεντρική Μακεδονία: Χαλαρά 1η η ΝΔ

Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου τόσο στις εθνικές εκλογές όσο και στις ευρωεκλογές, στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, καταγράφει δημοσκόπηση της GPO.

Στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές η ΝΔ πρηγείται με...

H «Αυγή» κοροϊδεύει τον Πάγκαλο και την Αλ Σάλεχ... στο Παρίσι

Αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα φύγω στο Παρίσι, δήλωσε η σύμβουλος του Ευάγγελου Βενιζέλου Αφροδίτη Αλ Σάλεχ και ο Θεόδωρος Πάγκαλος προθυμοποιήθηκε να την ακολουθήσει, εξάπτοντας την φαντασία της εφημερίδας «Αυγή».

Γράφει σε άρθρο της η Αυγή, με τίτλο «Με οχυρωματικά έργα υποδέχεται το Παρίσι τον Πάγκαλο και την Αλ Σάλεχ»:

Άλλος μπουχέσας! Τάσος Θεοφίλου: «Δεν ανήκω στους Πυρήνες, δεν έχω σχέση με τη ληστεία στην Πάρο»

Αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τους Πυρήνες της Φωτιάς και με τη ληστεία τράπεζας στην Πάρο, που κόστισε τη ζωή σε έναν περαστικό, το καλοκαίρι του 2012, ο 30χρονος Τάσος Θεοφίλου

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε ενώπιων των δικαστών του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Επικός ο Πανάρας! Κάρφωσε τον Χατζηνικολάου ότι τα πήρε απ' το ΤΤ

Κάρφωσε τον Χατζηνικολάου ο Πάνος Καμμένος ρωτώντας "ποιοι δημοσιογράφοι τα πήραν από το ΤΤ" και αφού δεν θυμάται θα του θυμίσουμε.... Ο Χατζηνικολάου είναι ο δημοσιογράφος που τον Σεπτέμβριο του 2011 προανήγγειλλε από το ραδιόφωνο αποκαλύψεις της RealNews για το ακίνητο που νοίκιασε από την πεθερά του αντρίκου ενώ δεν το χρειαζόταν και την Κυριακή αντί για αποκαλύψεις είχε στην εφημερίδα του... ολοσέλιδη διαφήμιση του ΤΤ...

Σε ρινγκ μετατράπηκε η Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του αιτήματος, για άρση ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλου.

Γνωστή κόρη Ελληνα εφοπλιστή αναδείχθηκε σε διεθνή διαγωνισμό η «Μέριλιν Μονρόε» του 2013 [εικόνες]

Eλληνίδα θα είναι η γυναίκα που κατέκτησε τον τίτλο Μέριλιν Μονρόε της χρονιάς. Ο λόγος για την Λουκία Λαιμού, κόρη του γνωστού εφοπλιστή, η οποία μεταμορφώθηκε σε Μέριλιν και διεκδίκησε με απόλυτη επιτυχία το τίτλο ανάμεσα σε εκαντοντάδες άλλα κορίτσια από ολόκληρο τον κόσμο.

Ασημακοπούλου: Συνιστώσα της τρομοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ

Για «συνιστώσα της τρομοκρατίας» που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real Fm.

Δίωξη για σωματική βλάβη στον δάσκαλο - Σοκ στην Άρτα για την πράξη του

Αρνήθηκε κάθε κατηγορία - Πατέρας του παιδιού: «Τον χτύπησαν με σφαλιάρες και μπουνιές»

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε την Τετάρτη ο δάσκαλος που κρατείται από χθες στο αστυνομικό τμήμα Άρτας, καθώς, έπειτα από καταγγελία της μητέρας μαθητή της Β' Δημοτικού ότι έβαλε τους συμμαθητές του 8χρονου γιου της να τον χαστουκίσουν για τιμωρία αφού το παιδί ήταν ζωηρό κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Συνελήφθη ξανά ο Μπάμπης Βωβός

Ο γνωστός κατασκευαστής Μπάμπης Βωβός συνελήφθη και πάλι σήμερα από τις αρχές, κατηγορούμενος για χρέη ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ προς το ελληνικό δημόσιο.

Συνελήφθησαν στο Λονδίνο Γριβέας και Βάτσικα

Στα γραφεία της Σκότλαντ Γιαρντ παραδόθηκε σήμερα το πρωί το ζεύγος Γριβέα και Βάτσικα, που καταζητείται για το σκάνδαλο με τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, επί διοίκησης Άγγελου Φιλιππίδη.

Διαψεύδεται η διακίνηση παρανόμων κεφαλαίων από εταιρείες του Π.Γερμανού

Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιευμάτων που ενέπλεκαν τον Πάνο Γερμανό σε δήθεν διακίνηση παρανόμων κεφαλαίων προχώρησε το Γραφείο Τύπου του επιχειρηματία, με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα Τετάρτη.

Εμμένει στην ημερομηνία των ευρωεκλογών ο Γιάννης Μιχελάκης

Την προσωπική του, όπως είπε, άποψη ότι οι ευρωεκλογές θα γίνουν τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης.

Στα 317,5 δις το χρέος-Πλεόνασμα 2,8 δισ. ευρώ στο ισοζύγιο Γενικής Κυβέρνησης στο γ’ τρίμηνο

Πλεόνασμα 2,8 δισ. ευρώ κατέγραψε το ισοζύγιο Γενικής Κυβέρνησης στο τρίτο τρίμηνο του 2013, χωρίς την επίδραση της υποστήριξης των τραπεζών ύψους 4 δισ. ευρώ. Εάν συνυπολογιστεί η εν λόγω επίδραση το ισοζύγιο Γενικής Κυβέρνησης στο τρίτο τρίμηνο του 2013 κατέγραψε έλλειμμα 1,16 δισ. ευρώ. Το πρωτογενές ισοζύγιο διαμορφώθηκε σε πλεόνασμα 631 εκατ. ευρώ.

Έλα Στουρνάρα μην είσαι μαλάκ@ς! Έχει δίκιο: Εξοντωτικά τα πρόστιμα για τις επιχειρήσεις και πρέπει να εξορθολογιστούν, δηλώνει ο Κ.Μίχαλος

Νέα παρέμβαση για τα φορολογικά πρόστιμα που επιβάλει από την 1η Ιανουαρίου ο νέος Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας έκανε σήμερα Τετάρτη ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Εντάξει Πανόπουλε το πιάσαμε το υπονοούμενο: «Τα πιτσιρίκια της Ξάνθης να έχουν σαν πρώτυπό τους τον Τοροσίδη και όχι παίκτες άλλων ομάδων» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις για την πραγματικά -τουλάχιστον- άστοχη απόφασή της διοίκησης να προχωρήσει στην αποχώρηση των δύο παικτών των Ακαδημιών της ομάδας, επειδή φωτογραφήθηκαν με τον Πράνιτς, που αγωνίζεται με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο έχει μεγάλη καριέρα στο παρελθόν με πολλές σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες!

Τροχαίο στα Φώκλαντς για έναν πασίγνωστο αργεντινό που διέπρεψε ποδοσφαιρικά στη Βρετανία

Ο αργεντινός Οσβάλντο Αρντίλες υπήρξε για σχεδόν μια δεκαετία (1978-1988) ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές της Τότεναμ.

Πρόσφατα βρέθηκε στα διαφιλονικούμενα νησιά Φώκλαντς/Μαλβίνας στο Νότιο Ειρηνικό για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ με θέμα πώς ο πόλεμος του 1982 επηρεάσε τις ζωές αθλητών, όπως του ίδιου.

ΒΙΝΤΕΟ-Μια χαρά τα 'πε ο βουλευτής της ΝΔ στο Κοτρώτσο που λαϊκιζε ως συνήθως: Τι σχέση έχει η χούντα με την τρομοκρατία;

«Η χούντα την εποχή εκείνη ήταν μια επανάσταση δεν είναι το ίδιο με την τρομοκρατία» (καθώς δεν έκανε εκτελέσεις) απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστογιάννης στην ΣΥΡΙΖΑίικη προπαγάνδα του Κοτρώτσου ότι... "και στη ΝΔ υπήρχαν χουντικοί οπότε μην την λέτε στον ΣΥΡΙΖΑ για την τρομοκρατία"... Βέβαια ο Σεραφείμ που ακόμα δεν έχει απαντήσει πόσα τον πληρώσαμε στην Ολυμπιάδα, ξέχασε ότι χουντικοί υπήρχαν και στο ΠΑΣΟΚ και τώρα έχουν χωθεί στον ΣΥΡΙΖΑ... για να μην πούμε για το γελοίο του θέματος: Οι ΣΥΡΙΖΑίοι κομμουνιστές που μιλάνε για λαικά τάγματα εφόδου, λαικά δικαστήρια, λαϊκές συνελεύσεις στις γειτονιές και επαναστάσεις να μυξοκλαίνε σαν κλαψομούν@δες επειδή τους πρόλαβε ο στρατός!!! Ε τι να κάνουμε που ο Στρατός ήταν πιο σβέλτος;

Κυβερνητική δυσφορία για Θεοχάρη

Ηχούν τα τύμπανα του πολέμου για τον Χάρη Θεοχάρη σύμφωνα με τα Νέα. Όπως αναφέρει η στήλη «μικροπολιτικός» η δυσφορία δεν πηγάζει από αγανακτισμένους φορολογούμενους αλλά από κυβερνητικούς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα μεγάλη είναι η δυσφορία προς το πρόσωπο του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων και στο υπουργείο Οικονομικών.

BINTEO: Επικήρυξαν τον Ξηρό για 4 εκατ. ευρώ-Δηλώσεις Δένδια

«Εντός της ημέρας, οι τρομοκράτες θα επικηρυχθούν για το ποσό των 4 εκατ. ευρώ», ανέφερε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους έξω από τη ΓΑΔΑ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας.

Ζητεί παραίτηση υπουργού ο Τζαμτζής

Κείμενο με το οποίο ζητεί την παραίτηση συγκεκριμένου υπουργού (που δεν προέρχεται από τη ΝΔ) έχει ετοιμάσει ο Ιορδάνης Τζαμτζής, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης:

Σόου από Μιχαλολιάκο, Παππά

Κακόγουστη παράσταση έδωσαν οι προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος και Χρ. Παππάς, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Διαβάζουμε:

Σύλληψη Τούρκων τρομοκρατών στην Θεσσαλονίκη

Στην σύλληψη δύο Τούρκων, οι οποίοι φέρονται να είναι μέλη τρομοκρατικής οργάνωση στην γειτονική χώρα, προχώρησε η διεύθυνση αλλοδαπών Θεσσαλονίκης νωρίς το πρωί. Εις βάρος των δύο αλλοδαπών, 49 και 51 ετών, εκκρεμούσαν αναζητήσεις της Interpol για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση DHKP, που δρα στην Τουρκία.

Αυξήσεις έως 30% στους ένστολους-Αναλυτικοί πίνακες

Αυξήσεις από 3% έως και 25% στους βασικούς μισθούς και από 10% έως και 37% στα επιδόματα των εν ενεργεία στρατιωτικών, αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών θα πρέπει να καταβάλει το δημόσιο, σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο", εάν επιβεβαιωθεί ότι με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι περικοπές του "μνημονιακού" νόμου 4093/2012, οι οποίες επιβλήθηκαν αναδρομικά από την 1η Αυγούστου 2012.

ΒΙΝΤΕΟ-Αραβαντινός: Ήξερε η διεύθυνση των φυλακών για τον Ξηρό

Άναψαν τα αίματα μεταξύ του Βασίλη Κικίλια και του Αντώνη Αραβαντινού, με αφορμή την υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού.

«Η ελληνική κοινωνία στέκεται κριτικά απέναντι σε αυτή τη στάση σας», ανέφερε ο κ. Κικίλιας, επισημαίνοντας...

Οι δικαιούχοι φοιτητές του στεγαστικού επιδόματος

Σημαντικό βοήθημα για την περίοδο των σπουδών τους αποτελεί για τους φοιτητές το στεγαστικό επίδομα των 1.000 ευρώ. Φέτος, θα καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους οι δικαιούχοι στις γραμματείες των σχολών τους και όχι στις εφορίες.

ΒΙΝΤΕΟ-Αντιδρούν τα λαμόγια για το ΣΔΟΕ στο καρναβάλι της Πάτρας

[Αυτό που κρύβει ο δικηγόρος και τα λαμόγια που βγάζουν εισόδημα μιας χρονιάς απ' αυτή την ιστορία, είναι ότι: Ράβουν στολές και τις πουλάνε με κέρδος στα πληρώματα... διακινούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ... χωρίς κανένα φορολογικό έλεγχο... εμάς μας έχουν ξεσκίσει στους φόρους και αυτοί πρέπει να συνεχίσουν ανενόχλητοι επειδή είναι "θεσμός δεκαετιών"!! Μόνο στην Ελλάδα...]

Πέρυσι για πρώτη φορά το ΣΔΟΕ μετά την λήξη του Πατρινού καρναβαλιού έστειλε "ραβασάκια" σε 10 πληρώματα-ομάδες ενημερώνοντάς τους ότι κάνουν επαγγελματική δραστηριότητα και ότι έπρεπε να ανοίξουν φορολογικά βιβλία. 

Δημοσκόπηση ΣΥΡΙΖΑ: Μικρότερο προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ απ ότι πριν 1 χρόνο-Ξέχασαν να διορθώσουν και το «ποια κυβέρνηση προτιμάτε»

[Όποιος βρει γιατί η δημοσκόπηση έκανε 10 μέρες να δημοσιευθεί (έγινε 8-13 Ιανουαρίου) κερδίζει ένα παλτό ΣΥΡΙΖΑ...Φυσικά και η δημοσκόπηση αν και παραγγέλθηκε από κομματικό έντυπο, είναι πολύ καλή για τη ΝΔ αν σκεφτούμε ότι 15 μέρες πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 έδινε 6% προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Δεκέμβριο του 2012, δηλ πριν ένα χρόνο έδινε 4,5% προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου και 35% διαφορά στην παράσταση νίκης που τώρα έχει πέσει στο 17%!! Πέρα απ' αυτά όμως για να καταλάβετε πόσο για τον πέος είναι η δημοσκόπηση αρκεί να πούμε ότι...

ΒΙΝΤΕΟ-Θέριεψε ο λαϊκισμός του περιπτερά με αφορμή το βλάκα δάσκαλο...

[Βρε μαλάκ@ Παπαδάκη που λες "έπρεπε να αφήσει το παιδί να φύγει", που να αφήσει το παιδί να βγεί από την τάξη ο δάσκαλος σε ένα άδειο προαύλιο με ανοιχτή ενδεχομένως εξώπορτα; Αν το άφηνε να φύγει και ανέβαινε σε ένα δέντρο το προαύλιο και έπεφτε και πάθαινε κάτι ή έφευγε από το σχολείο μόνο του και συνέβαινε κάτι, εσύ θα τσίριζες "γιατί το άφησε να φύγει"... Δεν το συζητάμε ότι η μαλακ@α του δασκάλου είναι επική καθώς έπρεπε να φωνάξει τη Διευθύντρια να αναλάβει τον προβληματικό πιτσιρικά, γιατί παιδί της 2ας που θέλει σώνει και καλά φύγει από την τάξη δεν το λες και κανονικό...]

Για το περιστατικό που συνέβη στο 8ο δημοτικό σχολείο της Άρτας, όπου καταγγέλλουν ότι...

Xάκερ αποκωδικοποίησαν το βίντεο-μανιφέστο του Ξηρού

Τα ηλεκτρονικά ίχνη που κρύβουν η προκήρυξη και το βίντεο που δημοσίευσε ο Χριστόδουλος Ξηρός σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αποκαλύπτουν χάκερ στο «Έθνος», οι οποίοι έπειτα από την επεξεργασία του ψηφιακού υλικού κατάφεραν να προχωρήσουν στην αποκωδικοποίηση ψηφιακών αρχείων.

Και Ελβετοί εισαγγελείς ψάχνουν τον Άκη

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, η Βίκυ Σταμάτη αλλά και ο Νίκος Ζήγρας βρίσκονται στο στόχαστρο των εισαγγελέων της Ελβετίας, καθώς σύμφωνα με τους δικαστικούς εξετάζεται η εμπλοκή τους σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος σε δυο λογαριασμούς σε ελβετική τράπεζα.

Δεν είπαν ούτε «γεια» Σημίτης - Παπανδρέου

Συναντήθηκαν σε εκδήλωση και δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα!

Την εμπειρία του από τη θητεία του στο διπλωματικό σώμα κατέγραψε και εξέδωσε σε βιβλίο ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης, Ι. Α. Ζέππος.