23 Ιανουαρίου 2014

Αντιγόνη Ράπτη-Μανταλένα Καϊλή -Οι εντυπωσιακές αδελφές της Ελενας και της Εύας που ζουν στη σκιά τους [εικόνες]

Η αδελφή Καϊλή είναι πιο όμορφη ή ιδέα μου είναι;

Είναι οι καλύτερες φίλες τους, αλλά και οι πιο πολύτιμες συνεργάτιδές τους. Στο πλάι τους ανά πάσα ώρα και στιγμή, αλλά, μοιραία, και στη σκιά των διάσημων αδελφών τους. Ωστόσο, εξίσου επιτυχημένες στην επαγγελματική τους δραστηριότητα. Ο λόγος για την Αντιγόνη Ράπτη και την Μανταλένα Καϊλή, οι οποίες είναι αδελφές της βουλευτού της ΝΔ, Ελενας Ράπτη και της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Εύας Καϊλή.

Πέστε απ τα σύννεφα: Ποιο ραδιοφωνικό σταθμό ακούει ο Γιωτόπουλος στη φυλακή

Για όσους δεν το πρόσεξαν πριν λίγες μέρες, όταν αναδημοσιεύσαμε από τον ζούγκλα τις καταθέσεις των δολοφόνων της 17Ν για τις μεταξύ τους μπουνιές, κλωτσιές και δαγκωματιές (!!) στον Κορυδαλλό το 2009, να επαναλάβουμε απόσπασμα της κατάθεσης Γιωτόπουλου:
Μετά τις 10 πμ, πήγα στην αυλή. Είχα το ραδιόφωνο με έναν καφέ και ένα βιβλίο. Σε λίγο έρχεται ο Κουφοντίνας και μάζευε μάλλον ρούχα. Στη συνέχεια έρχεται ο Τζωρτζάτος. Δεν λέμε κουβέντα.

ΒΙΝΤΕΟ-Μοναδικός συγχρονισμός αγήματος

Το άγημα του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης εκτελεί μία παρουσίαση, με εκπληκτικό συγχρονισμό, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης επιδείξεων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, όπως αναφέρει ο χρήστης στην περιγραφή του βίντεο.

BINTEO-«Τρελή» κόντρα στις ελβετικές Άλπεις

Πίτερ Πιζέρα εναντίον Ντέιβ Μπάρλια ή αυτοκίνητο εναντίον «ιπτάμενου» ανθρώπου. Οι ελβετικές Άλπεις επιλέχθηκαν για μία αναμέτρηση που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Ξυπνήστε μοσχάρια του ΥΠΟΙΚ: Εξετάζουν προσφυγή στο ΣτΕ οι λογιστές για τα πρόστιμα

Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας εξετάζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματικών εξαιτίας των νέων αυστηρών προστίμων που καθιέρωσε ο Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών για τη μη υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ. Τα πρόστιμα αυτά, όπως αναφέρθηκε σε συνέντευξη των εκπροσώπων τους «είναι εξοντωτικά».

Ο Πρωθυπουργός συγκαλεί την ΚΟ της ΝΔ για να κηρύξει την έναρξη του προεκλογικού αγώνα!

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συγκαλεί την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς θα κηρύξει την έναρξη του προεκλογικού αγώνα...

Μπένυ: «Το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύεται, δεν κρύβεται»... τεμαχίζεται όμως Μπένυ παρά τα όσα έλεγε ο Αντρέας

«Το ΠΑΣΟΚ ούτε διαλύεται, ούτε κρύβεται, ούτε αναθέτει την υπεράσπιση των θέσεων του, των προτάσεων του, του αγώνα και της αγωνίας του σε άλλους», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Βαγγέλης  Βενιζέλος, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, που πραγματοποιήθηκε στην Αποθήκη Γ΄του ΟΛΘ, στη Θεσσαλονίκη.

Αποκάλυψη: Ο Ξηρός το είχε εκμυστηρευτεί - Είχε βρει τους συνεργούς για τη συνέχιση της ένοπλης δράσης

Την ώρα που η Αντιτρομοκρατική συνχίζει τις έρευνες για τον Χριστόδουλο Ξηρό, με νέες επιχειρήσεις και εφόδους σε σπίτια σε μια προσπάθεια να προλάβει νέο τρομοκρατικό χτύπημα, αποκαλύπτεται ότι το μέλος της 17Ν είχε εκμυστηρευτεί σε συγγενή του, πριν εξαφανιστεί, ότι είχε ήδη βρει τους συνεργούς του με τους οποίους θα συνέχιζε την ένοπλη δράση του.

Ελληνικό νησί παράδεισος πορνείας -Ντελίβερι σάρκας, μπαρ με σπέσιαλ υπηρεσίες και άλλα πολλά

Aπίστευτες ιστορίες με φόντο ανθρώπινα κορμιά βλέπουν τα τελευταία χρόνια το φως της δημοσιότητας στην Κρήτη καθιστώντας σαφές ότι στην περίοδο της οικονομικής κατάρρευσης της ελληνικής κοινωνίας μόνο η βιομηχανία της λευκής σάρκας δε γνωρίζει κρίση.

Καταδικάστηκαν αλλά βγαίνουν από τη φυλακή οι κατηγορούμενοι που σύμφωνα με το δικαστήριο βίασαν ανήλικη στη Θάσο

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης στους κατηγορούμενους για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης κατά τη διάρκεια πάρτι οργίων στη Θάσο το Σεπτέμβριο του 2012. Ωστόσο το δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα στις ποινές με αποτέλεσμα να αφεθούν όλοι ελεύθεροι -μεταξύ τους και οι τρεις κατηγορούμενοι που είχαν προφυλακιστεί στις φυλακές Τρικάλων- μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

ΒΙΝΤΕΟ-Ελεύθεροι σκοπευτές στο Ζάππειο και ΒΤW oι καλύτεροι ελεύθεροι σκοπευτές στον κόσμο

Μέτρα ασφαλείας επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων έχουν ληφθεί από την αστυνομία, λόγω της απόδρασης του Χριστόφορου Ξηρού, για το συμβούλιο των Ευρωπαίων Υπουργών στο Ζάππειο. Ελεύθεροι σκοπευτές, πάνοπλοι αστυνομικοί και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ δημιούργησαν ένα δίχτυ ασφαλείας στο κέντρο στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων ασφαλείας.

ΒΙΝΤΕΟ-Η έξοδος του ζεύγους Γριβέα από το δικαστήριο

Συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους παρουσιάστηκαν σήμερα στο δικαστήριο του Γουεστμίνστερ οι επιχειρηματίες Κυριάκος Γριβέας και Αναστασία Βάτσικα. Κατά την έξοδό τους δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις κι επιφυλάχθηκαν να μιλήσουν για όσα τους κατηγορούν μέσω του δικηγόρου τους.

ΗΧΗΤΙΚΟ: Μια χαρά τα λέει ο Σάββας... αν δεν ήταν και δολοφόνος με μερικούς φόνους στην πλάτη...

Μια χαρά τα λέει ο Σάββας... αν δεν ήταν και δολοφόνος με μερικούς φόνους στην πλάτη θα μπορούσαμε και να τον λυπηθούμε... τώρα όμως "ΠΣΟΦΟΣ" που λεν κι οι σύντροφοι, κι ας ξεκίνησε από το κατηχητικό κι ας μετάνιωσε, κι ας ζήτησε συγγνώμη... "ΠΣΟΦΟΣ" και πάλι

- Σάββας Ξηρός για Χριστόδουλο-17Ν: "Όποιος βγαίνει και λέει ότι είναι 17 Νοέμβρη δεν ισχύει. Η οργάνωση αυτοκτόνησε από την εικόνα διάλυσης που έδειξε στο δικαστήριο"
- Αιχμές για Κουφοντίνα: "Ποιόν νομίζει ότι εκπροσωπεί; Ποιός είναι; Ο καπετάν Τάδε; Δεν ξέρω κανέναν Λουκά"

Η "εξαφάνιση" του Χριστόδουλου Ξηρού, έβγαλε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας τους πρωταγωνιστές και τότε "συναγωνιστές" του μέλη της 17 Νοέμβρη οι οποίοι από την δική τους σκοπιά ο καθένας αντιμετώπισε τόσο την πράξη του "Μανώλη" της τρομοκρατικής οργάνωσης, όσο και το βίντεο - απειλή που έδωσε στην δημοσιότητα.

Αδερφός Γκιόλια για Σέχτα: Ο Δένδιας ξέχασε να επικηρύξει μια ολόκληρη τρομοκρατική οργάνωση

Ο αδερφός του δολοφονημένου Σωκράτη Γκιόλια, Περικλής μίλησε στον ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο".

Μεταξύ άλλων καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Δένδια, μιας και δεν επικήρυξε τη Σέχτα Επαναστατών που είχε αναλάβει τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Σύλλογος Δασκάλων Αρτας: «Ο συνάδελφος δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα»

Στάση εργασίας τις 3 τελευταίες ώρες την Παρασκευή αποφάσισε να πραγματοποιήσει το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων -Νηπιαγωγών της Άρτας, για συμπαράσταση στον 50χρονο συνάδελφό τους, ο οποίος φέρεται να προέτρεψε οκτάχρονους μαθητές, να χαστουκίσουν συμμαθητή τους και ο οποίος θα δικαστεί στις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής, κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσατάλια έκανε πάλι τα νεύρα των κακόμοιρων ΣΥΡΙΖΑίων ο Μάκης

Ένταση επικράτησε στη Βουλή μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να προσαρμόσει κάπως την αντιπολιτευτική του ρητορική, καθώς φαίνεται ότι αλλάζουν και οι οικονομικές συνθήκες», ανέφερε ο κ. Βορίδης και απευθυνόμενος στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε:

BINTEO-Νέα κόντρα Ζαρούλια-Δραγασάκη

Βαριές κατηγορίες κατά του συστήματος πολιτικής και Δικαιοσύνης στη χώρα εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, με αφορμή τις προφυλακίσεις στελεχών του κόμματός της, προκαλώντας την αντίδραση του προεδρεύοντος στην Ολομέλεια Γιάννη Δραγασάκη και έτσι έναν «δεύτερο γύρο» στην μεταξύ τους αντιπαράθεση.

Τα πιάσαμε τα λεφτά μας: «Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες», το κόμμα του λογοκλέφτη Γ.Χατζημαρκάκη

«Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες» είναι το όνομα του κόμματος που παρουσίασε σήμερα, Πέμπτη, ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής της Γερμανίας, ο οποίος αποφάσισε να διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών στις προσεχείς εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο.

Οι φυγόδικοι: Έλληνες που την έκαναν νωρίς σε όλα τα μήκη και πλάτη

Του Διονύση Θανάσουλα, dionthan@yahoo.gr

Το ζήτημα στην Ελλάδα δεν είναι να στήσεις μια κομπίνα, αλλά «να την κάνεις με ελαφρά…» όταν ο κλοιός αρχίζει να σφίγγει γύρω σου.

Δυστυχώς ουκ ολίγοι είναι αυτοί που το έπραξαν, προτιμώντας την διαφυγή κάπου στην Ευρώπη, την Αμερική, την εξωτική Ουρουγουάη ακόμη και την μακρινή Αϊτή!

Νέες τιμές για όλα τα φάρμακα! Αναρτήθηκε ο κατάλογος από τον ΕΟΦ

Σε ανατιμολόγηση  και ταξινόμηση 8.786 φαρμακευτικών προϊόντων προχωρά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων. 

Ήδη μετά από αγορανομική διάταξη αναρτήθηκαν οι προτεινόμενες τιμές όλων των φαρμάκων που κυκλοφορούν στην αγορά, on patent, off patent αλλά και γενόσημα. Οι εταιρείες έχουν στη διάθεσή τους τρεις ημέρες να κάνουν τις ενστάσεις τους σε περίπτωση που δε συμφωνούν με τις τιμές που ορίσθηκαν.

Το τερμάτισε ο στόκος: "Αρχίζει να μ' αρέσει η ιδέα να σκοτώσω τον Γιωργάκη"

Σφοδρή αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ στο video του γνωστού σκηνοθέτη

Σάλος έχει προκληθεί από το βίντεο - απόσπασμα από τη νεα του ταινία, που έχει αναρτήσει στο YouTube ο σκηνοθέτης,  Δημήτρης Κολλάτος. Στο βίντεο παρουσιάζεται ο θάνατος του Γιώργου Παπανδρέου.

Tι είναι το επαχθές χρέος με το οποίο μας έχει τρελάνει από χθες ο ΣΥΡΙΖΑ

Οι εξηγήσεις που δίνει η «γαλάζια» ομάδα αλήθειας για τη διγλωσσία ΣΥΡΙΖΑ

Ψέμα: «Το χρέος είναι επαχθές / απεχθές / ειδεχθές και δεν πρέπει να το πληρώσουμε».

Το τελευταίο διάστημα έχουμε ακούσει και διαβάσει αρκετά επίθετα για το ελληνικό χρέος και μαζί με αυτά τη μονομερή διαγραφή του. Με άλλα λόγια δεν χρωστάμε σε κανέναν και τίποτα. Όσοι συμφωνούν με αυτή την άποψη προτείνουν μια διαδικασία στα πρότυπα όσων εφαρμόστηκαν στο Εκουαδόρ και στην Αϊτή.

Το αρχείο της ΕΡΤ από τη Δημόσια Τηλεόραση-Νέα ιστοσελίδα από τον μεταβατικό φορέα

Στο αρχείο της ΕΡΤ θα έχουν ξανά πρόσβαση οι έλληνες τηλεθεατές μέσα από την ιστοσελίδα του Αρχείου της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης http://www.hprt-archives.gr/V3/public/main/index.aspx.

Μέσα από χιλιάδες ψηφιοποιημένα τεκμήρια ευρείας θεματολογίας και με πλήρη τεκμηρίωση, το Αρχείο της δημόσιας τηλεόρασης καταγράφει την ιστορία και την εξέλιξη του Μέσου από τα πρώτα βήματά του στα τέλη της δεκαετίας του ’60 μέχρι και σήμερα, με το βλέμμα στραμμένο στην τεχνολογία του μέλλοντος.

Χρήστος Χωμενίδη: Ο παντογνώστης μαϊντανός των social media

«Αισιόδοξος, ανθεκτικός, φιλήδονος, καπνιστής. πάνω από όλα, όμως, συγγραφέας». Με αυτές τις λέξεις αυτοπροσδιορίζεται ο Χρήστος Χωμενίδης. Κάπως έτσι, αυτάρεσκα και χιουμοριστικά, περιγράφει τον εαυτό του. Ο ορισμός του φαίνεται αρχικά ακριβής. Οταν το 1993 εμφανίστηκε στα ελληνικά γράμματα με το «Σοφό παιδί», πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για τον νέο Καραγάτση, μια κουβέντα που ο ίδιος απολαμβάνει περισσότερο και από ένα τσιγάρο. Πράγματι, οξυδερκής παρατηρητής της εποχής του, με το γκροτέσκο χιούμορ να ξεχειλίζει από τις σελίδες των βιβλίων του, ο νεαρός Χωμενίδης έμοιαζε να έχει πολλά να πει. Ομως η γενιά του 1990 δεν μπόρεσε ποτέ να αγγίξει, ούτε στο ελάχιστο, τη γενιά του 1930.

Οι τσιγκουνιές του ΣΥΡΙΖΑ με το χρέος! Γιατί διαγραφή μόνο του 70% και όχι του 150%; Να χουμε και μια καβάντζα για το μέλλον ρε σύντροφοι...

Ενα πράγμα δεν γίνεται κατανοητό από την αρθρογραφία της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ. Η τσιγκουνιά της. Γιατί μόνο 70% διαγραφή του χρέους και όχι 100%; «Τόσα μας λείπουν...» μπορεί να επιχειρηματολογήσει κάποιος. Σωστό, αλλά κοντόφθαλμο. Μπορεί στο μέλλον να μας λείψουν κι άλλα. Γιατί να μην ορίσουμε τη διαγραφή του χρέους στο 120% ή στο 150%; Να διαγράψουμε τώρα όλο το χρέος και να έχουμε προς διαγραφή -από τα μελλοντικά δάνεια- άλλο ένα 20-50%. Τι; Αυτός ο κόσμος δεν είναι εφικτός;

Αυτή είναι η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού που «ξηλώθηκε» για την άδεια στον Χριστόδουλο Ξηρό [εικόνες]

Κόρη του πρώην διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού Γιώργου Στέφη, η Μαρία Στέφη ήταν από τον Μάρτιο του 2012 η πρώτη γυναίκα διεθύντρια των Φυλακών Κορυδαλλού.

Η κ. Στέφη ξηλώθηκε και νέα διευθύντρια τοποθετήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ενώ στους 17 αυξάνονται...

Για γέλια οι καταγγελίες των δασκαλεμένων λάθρο που τους υποδέχθηκαν κομμουνιστές με συνθήματα

Απάντηση στις καταγγελίες των "δασκαλεμένων" λαθρομεταναστών από το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι, δίνει ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μέσω του enikos.gr, δηλώνοντας ότι οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος ήταν εκείνοι που έσωσαν τους λαθρομετανάστες ενώ έκανε λόγο για προσπάθεια που γίνεται να σπιλωθεί το Λιμενικό Σώμα.

«Μας χτυπούσαν οι άνδρες του λιμενικού, για να ξαναπέσουμε στο νερό» είπαν οι λαθρομετανάστες οι οποίοι πριν προλάβουν να φτάσουν στην Αθήνα είχαν μάθει καλά το ποίημα...

Ναι μωρή αρρώστια Τζουμάκα! Ανακοινώνει το κόμμα του "ουίσκι" ο Στέφανος

Πόσα ξύδια πρέπει να αντέχει κάποιος για να μπορεί να γίνει μέλος ρε Στέφανε;

Νέο κόμμα προκειμένου να κατέλθει στις ευρωεκλογές, αλλά και τις εθνικές εκλογές προαναγγέλλει πως θα κάνει ο Στέφανος Τζουμάκας. Το όνομα του θα είναι ...

Τελικά ποιος έχει δίκιο; Ο Σταθάκης ή ο Λαφαζάνης;

Οφείλω να ομολογήσω ότι η δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργου Σταθάκη πως  μόνο το 5% του χρέους μπορεί να θεωρηθεί επαχθές και άρα μόνο γι αυτό μπορεί να κινηθεί η νομική διαδικασία παραγραφής, με απογοήτευσε σφόδρα. Όπως και πολλοί άλλοι συμπολίτες  έτσι κι εγώ  σχεδόν είχα πειστεί πως μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιούσε την προγραμματική  δέσμευση του για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους ακόμα και μονομερώς  αν δεν το δεχτούν οι δανειστές.

Εύσημα στις Ελληνίδες εισαγγελείς από την Süddeutsche

«Ψάρια στο αγκίστρι» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής Süddeutsche Zeitung του Μονάχου, το οποίο αναφέρεται στις Ελληνίδες εισαγγελείς, Πόπη Παπανδρέου, Ευγενία Κυβέλου και Ελένη Σίσκου που διερευνούν υποθέσεις διαφθοράς και απαγγέλλουν κατηγορίες σε πρώην πολιτικούς και κρατικούς αξιωματούχους. Στα ίδια συμφραζόμενα εξαίρεται και ο ρόλος της προϊσταμένης εισαγγελέως πρωτοδικών Ελένης Ράικου, η οποία χαρακτηρίζεται «αποφασιστική».

ΒΙΝΤΕΟ: Η Ζαρούλια απαγγέλλει Χριστόδουλο Ξηρό

Αντί για κανονική ομιλία με καμιά πρόταση βελτίωσης της κατάστασης η κ. Ζαρούλια προτίμησε να μας απαγγείλει όσα δεν πρόλαβε να μας χώσει ο Χριστόδουλος Ξηρός στο διάγγελμά του. Μάλιστα τον τερμάτισε αφού είπε:

ΒΙΝΤΕΟ-Στα παπάρια του όλα! Σήκωσε το κινητό όταν προέδρευε στην Ολομέλεια της Βουλής

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με πρωταγωνιστή τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης, Γιάννη Δριβελέγκα. Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του Μανώλη Γλέζου και ενώ στο βήμα βρισκόταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Κοδέλας, ο κ. Δριβελέγκας...

ΒΙΝΤΕΟ-Πασίγνωστη ηθοποιός: «Έχω στην τράπεζα πέντε ευρώ»!

«Είμαι πολύ μόνη στο σπίτι, οπότε το βράδυ με περιμένει μόνο η γάτα μου»...

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις η Ξένια Καλογεροπούλου βρέθηκε σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που ετοιμάζει στο Εθνικό Θέατρο, αλλά και για την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της.

Η Βαλερί Τριερβελέρ έσπασε το γραφείο του Ολάντ και έκανε ζημιά 3 εκατ. ευρώ

Αφωνοι οι Γάλλοι παρακολουθούν την εξέλιξη στο ερωτικό τρίγωνο Ολάντ-Τριερβελέρ-Γκαγιέ, με τελευταίο επεισόδιο τον βανδαλισμό του γραφείου του Γάλλου προέδρου, που στοίχισε στο γαλλικό δημόσιο 3 εκατ. ευρώ.

Έλα Στουρνάρα ΞΥΠΝΑ!!! Επαγγελματίες: Η Εφορία μας εξοντώνει με τα πρόστιμα για το ΦΠΑ

Η μαλακ@α είναι ότι τιμωρείται ακόμα και το λάθος!! Δηλ. ακόμα κι αν θες να κάνεις μια αλλαγή εκ των υστέρων, έχει καμπάνα 1000 ευρώ!! Είπαμε ρε άσχετοι, αλλά όχι κι έτσι! Καλά δεν το συζητάμε ότι το πρόστιμο είναι 1000 ευρώ για όλους άσχετα αν καθυστέρησαν ΦΠΑ 200 ευρώ ή 2 εκ!! Ρε βλάκες, έχει άδικο μετά ο άλλος να λέει ότι το κάνετε επίτηδες για να εξοντώσετε τους μικρομεσαίους;

Η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών (71%) θεωρεί ότι τα πρόστιμα της εφορίας είναι εξοντωτικά για τις επιχειρήσεις ενώ το 27% εκτιμά ότι δεν θα φέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην μάχη κατά της φοροδιαφυγής.

Ρε σάλτα και γαμ@σου είπαμε! Ο Φ. Ραγκούσης (δικηγόρος Χ. Ξηρού) καταγγέλλει κρατική τρομοκρατία και κατάφωρη παραβίαση δικαιωμάτων

«Για ακόμη μια φορά οι αστυνομικές αρχές, εκτελώντας εντολές και οδηγίες, οδηγήθηκαν σε κατάφωρη παραβίαση των συνταγματικών δικαιωμάτων», τονίζει ο κ. Ραγκούσης

Για κατάφωρη παραβίαση των συνταγματικών δικαιωμάτων συγγενικών προσώπων του Χριστόδουλου Ξηρού, αλλά και κρατική τρομοκρατία κάνει λόγο ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης, σε αναφορά του προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Τρελά έσοδα των ακριβότερων ποδοσφαιρικών ομάδων -Πρώτη η Ρεάλ με 518,9 εκατ. ευρώ [λίστα]

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Deloitte τα έσοδα των 20 κορυφαίων ομάδων του κόσμου έφτασαν τα 5,4 δισ. την περασμένη περίοδο, καταγράφοντας αύξηση μεγαλύτερη των 400 εκατ. (8%).

Οι δέκα κορυφαίες ομάδες από άποψη εσόδων την περίοδο 2012 – 2013, όπως τις καταγράφει το CNBC, είναι:

Ενδειξη «πορτοκαλί» για την Τουρκία... σκάει όπου ναναι η φούσκα

[Σήμερα η Κεντρική Τράπεζα χάλασε 1,5 δις δολ από τα συνολικά 38 που έχει, προκειμένου να συγκρατήσει την πτώση της λίρας]

ΗΛΙΑΣ ΣΙΑΚΑΝΤΑΡΗΣ

Το σημείο θραύσης της τουρκικής αυτοπεποίθησης πλησιάζει. Την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός Ερντογάν συζητούσε την Τρίτη στις Βρυξέλλες με την ηγεσία της Ε.Ε. για την ενταξιακή πορεία της Αγκυρας (και τα ατοπήματά της), πίσω στην Τουρκία, η Κεντρική Τράπεζα έκανε ανακοινώσεις για τα επιτόκια: Ανακοινώσεις, που εξασφάλισαν την παράταση της ανασφάλειας για τις προοπτικές της Τουρκίας και την ενίσχυση των φόβων για πιο ραγδαία επιδείνωση.

ΒΙΝΤΕΟ-Νέο ένταλμα σύλληψης για τον Άγγελο Φιλιππίδη

Νέο ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε πριν από λίγο για τον Άγγελο Φιλιππίδη από τον ανακριτή και αποστέλλεται ήδη στην Τουρκία.

Η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου άσκησε συμπληρωματική δίωξη εναντίον του και εναντίον...

ΒΙΝΤΕΟ-Γλέζος: «Έχεις Κουκουλόπουλε κανένα πρόβλημα;»

Μια ιδιαίτερη συνομιλία είχαν ο Μανώλης Γλέζος με τον Πάρι Κουκουλόπουλο κατά την διάρκεια της ομιλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αύξηση 15% στον τουρισμό

Η πολύ θετική εικόνα για την τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα πέρυσι, αποτυπώνεται ανάγλυφα στα στοιχεία για το 9μηνο του 2013 της Τραπέζης της Ελλάδος, από τα οποία προκύπτει ότι οι αφίξεις µη κατοίκων από το εξωτερικό αυξήθηκαν κατά 15,2%, σε σύγκριση µε αυτές της αντίστοιχης περιόδου Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου 2012.

Μπάχαλο η ΔΗΜΑΡ-Λυκούδης: Κανείς δεν μπορεί να μου πει αν έκανα καλά η όχι

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Σπύρος Λυκούδης, μίλησε στον realfm και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, σχετικά με την πρωτοβουλία του να παραβρεθεί σε εκδήλωση των 58 και τις αντιδράσεις που υπήρξαν από την ΔΗΜΑΡ.

Ελεύθερος ο Μαύρος

Την πόρτα της ανακρίτριας πέρασε ο Θωμάς Μαύρος που απολογήθηκε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Κατέθεσαν υπέρ του Χάρης Γρηγορίου και Αλέξης Αλεξίου.

Ο Σαμαράς συγκαλεί την ΚΟ της ΝΔ

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου ο Πρωθυπουργός συγκαλεί την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, ο Αντώνης Σαμαράς θα κηρύξει την έναρξη του προεκλογικού αγώνα ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο Φαήλος σχολιάζει στο Twitter τον Παπαδημούλη

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, το γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Φαήλος Κρανιδιώτης σχολίασε την εμφάνιση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου.

Είναι οικογενειακή η μόλυνση! Διαμαρτύρεται για τα γκάζια της ΕΛΑΣ αλλά μιλάει για "κατηγορίες" εναντίον του Ξηρού, σα να μην καταδικάστηκε ποτέ για δολοφονίες!


Προβληματική είναι η τύπισσα γιατί το δικό της το παιδί απλώς ενοχλήθηκε ή έστω απειλήθηκε ότι θα χάσει τη δουλειά του, αν ισχύουν όσα λέει... της άλλης όμως το παιδί κηδεύτηκε επειδή το σκότωσε ο δολοφόνος γαμπρός της...

"Ξέσπασε" η νύφη του Χριστόδουλου Ξηρού κατά των αστυνομικών που διεξήγαγαν τις έρευνες στο σπίτι της οικογένειας της, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Θεσσαλονίκη», δείχνοντας ότι τελικά όλη η οικογένεια είναι προβληματική αφού αναφέρθηκε σε "κατηγορίες" εναντίον του μπουχέσα λες και δεν καταδικάστηκε για 6 δολοφονίες....

Γρηγόρης Βαλτινός: Πιστεύω στην ευθανασία

«Δεν μπορώ τη ζωή, χωρίς ζωή», είπε ο ηθοποιός και δεν έχει άδικο

Τις απόψεις του περί ευθανασίας μοιράστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γρηγόρης Βαλτινός, παραχωρώντας συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Βουλευτές επισκέφτηκαν τον Λαυρεντιάδη στον Κορυδαλλό

Τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και τον Κώστα Γιαννίκο συνάντησαν βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ σε αιφνιδιαστική επίσκεψή τους στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τα μισά μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Σωφρονιστικού Κώδικα, ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...

Και ο δολοφόνος Σάββας Ξηρός «αδειάζει» τον μπουχέσα

- «Με έχει πικράνει» - «Ο Χριστόδουλος είναι σε θανάσιμο κίνδυνο» - «Τέλειωσε το παραμύθι της 17Ν»

Μετά τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο και τον Δημήτρη Κουφοντίνα, και ο Σάββας Ξηρός αδειάζει τον αδερφό του Χριστόδουλο για τις τελευταίες του κινήσεις.

Καταδίκασαν 20χρονη σε ομαδικό βιασμό

Στην σύλληψη 13 υπόπτων για τον ομαδικό βιασμό μιας 20χρονης προχώρησε η αστυνομία στη δυτική Βεγγάλη της Ινδίας. Η νεαρή γυναίκα, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καταγγέλλει ότι ο βιασμός διαπράχτηκε κατόπιν εντολής των πρεσβύτερων του χωριού, που ήταν αντίθετοι στη σχέση της με έναν άνδρα, σύμφωνα με το BBC.

Γελάει ο Ντινόπουλος με την Όλγα που δεν ήξερε τι ψήφιζε

Κατά την ψηφοφορία που ακολούθησε τη βίαιη αντιπαράθεση του Νότη Μαριά με τον Αργύρη Ντινόπουλο, σημειώθηκαν και ορισμένα απρόοπτα του τύπου… υπουργός ψηφίζει άλλα αντ’ άλλα…

ΒΙΝΤΕΟ-Ντινόπουλος: «Αν δεν παρέμβει ο Καμμένος, είναι κότα»... και δεν παρενέβη

Κάλεσμα στον Πάνο Καμμένο απηύθυνε από την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Αργύρης Ντινόπουλος να πει ποιους δημοσιογράφους-βουλευτές εννοεί όταν λέει ότι τα πήραν απ' το ΤΤ.

Αφορμή στάθηκε η χθεσινή ομιλία του κ. Καμμένου στη Βουλή που, όπως σημείωσε ο κ. Ντινόπουλος, έκανε λόγο...

ΒΙΝΤΕΟ-Συμβουλές ΓΑΠ στο World Post για το πως να χρεοκοπήσει όλο το σύμπαν

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον πρώην Πρωθυπουργό της χώρας, Γιώργο Παπανδρέου, να συνεργάζεται με τη νέα ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας Huffington Post, «World Post».

Ψάχνουν ισοδύναμα 500 εκατ. ευρώ... αλλά χαλάλι τους, γιατί ειδικά η αστυνομικοί τρώνε πολύ γκάζωμα

Μόνιμα μέτρα 500 εκατ. ευρώ αναζητεί το οικονομικό επιτελείο, εν αναμονή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για τις αποδοχές των ενστόλων, με την τρόικα να έχει ήδη θέσει το θέμα προς τις ελληνικές αρχές, σύμφωνα με την Καθημερινή.

«Συμμαχία» Κωνσταντοπούλου-Ραχήλ Μακρή: Ποιους θα ταράξουν στις αγωγές ζητώντας τους 200.000 ευρώ

Με μηνύσεις και αγωγές ετοιμάζονται να «ταράξουν» όποιον, εντός ή εκτός Βουλής, τολμήσει να θίξει γυναίκες βουλευτές, δύο εκπρόσωποι της ελληνικής Βουλής. Ο λόγος για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου και την βουλευτή των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή που συνέστησαν κοινό μέτωπο και γι' αυτό το σκοπό.