24 Ιανουαρίου 2014

ΣΑΛΟΣ με την σ@ξι φωτογράφηση 23χρονης δασκάλας!

Μια ακόμα εκπαιδευτικός προκαλεί ροζ σκάνδαλο στις ΗΠΑ

Η 23χρονη Kaity Pearson εργαζόταν σαν δασκάλα και μοντέλο στο σχολείο του South Street Elementary School, στην Μασαχουσέτη. Πρόσφατα όμως αποκαλύφθηκε ότι η νεαρή εκπαιδευτικός είχε κάνει μια πολύ σέξι φωτογράφηση σε περιοδικό.

Η ξεφτίλα Τσίπρα σε μία ΦΩΤΟ-Αργεντινή: Samsung Galaxy 8.000 πέσος στις 9πμ -> 11.518 πέσος στις 3μμ

Ο κ. Τσίπρας έχει δηλώσει στη Βουλή με τη σιγουριά και το περισπούδαστο ύφος που χρησιμοποιεί όταν μιλάει "Μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή".

Στη φωτογραφία κάτω μπορείτε να δείτε την αλλαγή της τιμής ενός smartphone Samsung Galaxy S4 στην Αργεντινή, ΧΘΕΣ μέσα σε 6 ώρες.

Το DNA των Ελλήνων τότε και τώρα

Πέρασαν 46.000- 59.000 χρόνια από τότε που ο σύγχρονος άνθρωπος εμφανίστηκε στον ελλαδικό χώρο, ωστόσο, χάρη στις αναλύσεις του DNA, έχουμε ακόμη πολλά να μάθουμε για την ταυτότητα των Ελλήνων.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: "Καμία κόντρα με τον Χατζηδάκη"

«Καμία κόντρα δεν υπάρχει» με τον Κώστα Χατζηδάκη, ξεκαθάρισε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με  αφορμή τη δήλωση του, ότι τα  «μη συνταγογραφούμενα φάρμακα δεν είναι καραμέλες». Παράλληλα, πρόσθεσε πως στηρίζει τον υπουργό Ανάπτυξης, στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί και εξέφρασε την βεβαιότητα πως θα βρεθεί κοινή λύση υπέρ της δημόσιας υγείας στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, μεταξύ των δύο υπουργών.

Κεδίκογλου:Τι έχουν να πουν όσα παπαγαλάκια καταστροφολογούσαν;

"Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες η Ελλάδα κατάφερε να εξαλείψει το καταστροφικό δίδυμο ελλειμμάτων, στον προϋπολογισμό και στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, που μας οδήγησαν στην κρίση. Μετά το πρωτογενές πλεόνασμα στον προϋπολογισμό, επιβεβαιώθηκε αδιάβλητα και...

Κύπρια ξεφτίλισε τον Πλέσσα: «Δεν ντρέπεστε να δίνετε τα κομμάτια σας σε Τούρκους;» του φώναξε όταν άρχισε να γλύφει την Τουρκία

[Το κλασικό κουλτουριάρικο ότι πρέπει οι καλλιτέχνες να γλύφουν την Τουρκία πλήρωσε ο Πλέσσας και τα χειροκροτήματα της μάζας που απέσπασε δεν δείχνουν τίποτα αφού δεν αλλάζουν την πραγματικότητα ότι οι Τούρκοι κατέχουν το 37% της Κύπρου και κάποιοι δεν μπορούν να πάνε σπίτια τους]

Απρόσμενη ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της βραδινής συναυλίας του Μίμη Πλέσσα και του Γιάννη Πλούταρχου στο Παλλάς με μια από τις πελάτισσες να μην αντέχει την υποκρισία και να επιτίθεται λεκτικά στον συνθέτη.

Πόρισμα – καταπέλτης για τις δύο εισαγγελείς στις άδειες Ξηρού

Ευθύνες στις δύο εισαγγελείς που χειρίστηκαν τις άδειες που δόθηκαν στο Χριστόδουλο Ξηρό επιρρίπτει, σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα του προϊστάμενου της εισαγγελίας Εφετών Πειραιά, που διενήργησε τη σχετική έρευνα.

Στην φυλακή και η Σκορδέλη για τη ΧΑ

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στις εφέτες- ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής η 50χρονη Θέμις Σκορδέλη.

Η κ. Σκορδέλη απολογήθηκε για την κατηγορία της ένταξης....

Καλή αρχή μπας και στρώσουμε: Ο πρώτος μαλάκ@ς που πάει φυλακή στην Ελλάδα για κακοποίηση σκύλου

Η πρώτη καταδίκη για κακοποίηση σκύλου επιβλήθηκε σήμερα σε κάτοικο της Κάτω καμήλας Σερρών, ο οποίος και καταδικάστηκε από το τριμελές κακουργιοδικείο Σερρών σε έναν χρόνο φυλάκιση και 5.000 € πρόστιμο, χωρίς αναστολή.

Η Εθνική στους «ισχυρούς» στην κλήρωση των προκριματικών του Euro 2016

Στους «ισχυρούς» τοποθετήθηκε η εθνική Ελλάδας για την κλήρωση των προκριματικών του Euro 2016, που θα διεξαχθεί στη Νίκαια της Γαλλίας στις 23 Φεβρουαρίου.

Οι 53 ομάδες χωρίστηκαν σε έξι γκρουπ δυναμικότητας από τα οποία θα προκύψουν εννέα όμιλοι – οκτώ με έξι ομάδες και ένας με πέντε.

Μειώνεται το ποσό των αποδείξεων που θα συγκεντρώνουν οι φορολογούμενοι

Μειώνεται σημαντικά το απαιτούμενο ποσό αποδείξεων που θα πρέπει να προσκομίσουν οι φορολογούμενοι για τα εισοδήματα του 2014 με βάση το μέτρο που εξετάζεται για τις αλλαγές στο καθεστώς συλλογής αποδείξεων, αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών

Βρυξέλλες: Κόφτε το λαιμό σας να βρείτε ισοδύναμα για τους ενστόλους - Έτσι έκανε και η Πορτογαλία

[Ας τα βρει η Παπακώστα που έσπευσε να μοιράσει "αυξήσεις" και την ενόχλησε ο Άδωνις που είπε πως δεν θα γεννήσουμε λεφτά όσες αποφάσεις δικαστηρίων κι αν υπάρξουν...]

- Επιβεβλημένη η λήψη ισοδύναμων από τους δανειστές
- Για να καλυφθούν τα 500 εκατομμύρια που θα επιστραφούν στους ένστολους τα μέτρα είναι αναπόφευκτα
- Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών δεν αποκλείουν η απόφαση του ΣτΕ να συμπαρασύρει και άλλους κλάδους

Βεντέτα στη Γερμανία!! Σκότωσε δύο κατηγορούμενους έξω από τα δικαστήρια

Δύο πωλητές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων δολοφονήθηκαν στα σκαλιά των δικαστηρίων της Φρανκφούρτης, λίγη ώρα προτού ξεκινήσει η δίκη στην οποία ήταν κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΝΔ: Έτσι θέλει να καταντήσει την πατρίδα ο κ. Τσίπρας

«Ο κ. Τσίπρας πρόσφατα ευχήθηκε να γίνει η χώρα μας Αργεντινή προσομοιάζοντας το μοντέλο της με εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, επαναλαμβάνει την επίσημη θέση του που είναι μονομερής διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους» αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Φαρμακονήσι: Ο κυβερνήτης του σκάφους του λιμενικού ήταν στους διασωθέντες του "Σάμινα"... και η μητέρα του στα θύματα!

Απίστευτα παιχνίδια παίζει η μοίρα. Ο επικεφαλής του σκάφους του λιμενικού στο Φαρμακονήσι σε ηλικία 20 ετών ήταν μεταξύ των διασωθέντων από το ναυάγιο του «Εξπρές Σαμίνα» ενώ η μητέρα του ήταν μεταξύ των θυμάτων!

ΦΩΤΟ-Το μήνυμα του Έλληνα αστροναύτη

Η φωτογραφία κάνει θραύση στα social media και απεικονίζει έναν αστροναύτη στο διάστημα να στέλνει μήνυμα στη μητέρα του. Όπως καταλάβατε, η φωτογραφία είναι...

Με «ενιαίο μισθολόγιο» στους ένστολους απαντά η κυβέρνηση

Το ενδεχόμενο να επεκταθεί το ενιαίο μισθολόγιο των πολιτικών υπαλλήλων σε ορισμένες κατηγορίες λειτουργών του Δημοσίου, που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια, αλλά και να ενοποιηθούν πλήρως τα μισθολόγια των στρατιωτικών, των αστυνομικών, των λιμενικών και των πυροσβεστών εξετάζει πλέον η κυβέρνηση.

Γιάννης Λάτσιος: Ο γάμος με την Μενεγάκη, μου κόστισε 2,5 εκατ. ευρώ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η δικαστική διαμάχη του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη, όσο εκείνη αρνείται να πληρώσει τα 1.600.000 ευρώ που της ζητά με αγωγή του: «Θα σ' τα πάρω όλα», φέρεται να λέει ο διευθυντής του ΑΝΤ1, υποστηρίζοντας πως ο γάμος τους του στοίχισε 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ρε δεν καταλαβαίνει από κρίση ο φιγουρατζής Έλληνας! Αγόρασαν 100.000 tablets μέσα σε έναν μήνα! 4πλασιάστηκαν τα tablet, αυξημένες οι πωλήσεις smartphone!

Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις…

Στην Ελλάδα της κρίσης, των μισθών που συρρικνώνονται και του 1,5 εκ. των ανέργων, οι πωλήσεις των tablets και των smartphones γνωρίζουν πρωτοφανή άνθηση!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις παραγόντων της αγοράς, μόνο τον Δεκέμβριο πουλήθηκαν 100.000 tablets ενώ συνολικά το 2013 διατέθηκαν....

Νέα επίθεση Άρη στον Στουρνάρα

Ο Άρης "μαστιγώνει" το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης

Επιθετική στάση, ασκώντας έντονη κριτική εξακολουθεί να έχει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος απέναντι στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Με ανάρτησή στο facebook για μια ακόμη φορά ... σφάζει με το βαμβάκι.

Τι συμβαίνει με την Πρεσβεία της Ελλάδος στη Μόσχα

Με την Ελλάδα παντελώς απούσα από τη Μόσχα-Απούσα στην κηδεία Σαρηγιαννίδη -Απούσα στα συλλυπητήρια για την τρομοκρατική επίθεση στο Βόλγοκραντ...
Τελειωμό δεν έχουν οι απίστευτες γκάφες της πρεσβείας μας στη Μόσχα... Θύμα αυτή τη φορά η μνήμη του μεγαλύτερου παγκοσμίως, κατά το Μ. Ανδρόνικο, αρχαιολόγου του 20ού αιώνα, του ομογενούς μας Βίκτωρα Σαρηγιαννίδη, ο οποίος απεβίωσε στη Μόσχα στα 85 του χρόνια λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Τι κατέθεσαν οι διασωθέντες λαθρομετανάστες-Απάντησε εκπροσώπου Λιμενικού

Σε πλήρη αντίθεση με τους ισχυρισμούς για βίαιη και απάνθρωπη συμπεριφορά στελεχών του λιμενικού σώματος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, βρίσκονται οι καταθέσεις των διασωθέντων παράνομων μεταναστών από το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Τα δικά του ο Ηλίας: Αθανασίου είσαι κουτός, ανόητος και παρεμβαίνεις στη Δικαιοσύνη!

Υψηλά ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή κατά τη διάρκεια ερώτησης του Ηλία Κασιδιάρη προς τον Χαράλαμπο Αθανασίου με αφορμή τις προφυλακίσεις βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Ο εκπρόσωπος της ΧΑ δήλωσε ότι «οι ανακρίτριες έχουν προχωρήσει σε εντολή κράτησης χωρίς στοιχεία» και κατηγόρησε τον υπουργό Δικαιοσύνης και την κυβέρνηση ότι έχουν «εξευτελίσει κάθε έννοια θεσμού και Δικαιοσύνης».

Το μυστικό που κρατάει τον Παρθενώνα όρθιο επί 2.500 χρόνια

Το μυστικό αποκαλύπτεται μετά από μελέτες που δείχνουν ότι, παρά το γεγονός πως ο ναός του Παρθενώνα στην Ακρόπολη δεν έχει καν θεμέλια, έχει τριπλή αντισεισμική θωράκιση.

Σύμφωνα με την Πολιτικό Μηχανικό, Νίκη Τιμοθέου μελέτες της όλης αρχιτεκτονικής και δομικής του φόρμας, κατέδειξαν πως οι αρχαίοι είχαν από τότε ανακαλύψει, αυτό που σήμερα ονομάζουμε σεισμική μόνωση...

Ραντεβού Δένδια με υπουργούς στο … ξενοδοχείο! Έθεσε θέμα μετεγκατάστασης λάθρο σε χώρες της Β. ευρώπης και ξεκινούν συζητήσεις

​Γεύμα σε ξενοδοχείο της Συγγρού είχαν το βράδυ της Πέμπτης οι υπουργοί Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ). Το «μενού» των υπουργών ήταν … γεμάτο, ενώ το «κυρίως πιάτο» περιελάμβανε, σύμφωνα με πληροφορίες, την … λαθρομετανάστευση!

Έσπασαν τα τηλέφωνα στη ΓΑΔΑ μετά την επικήρυξη

«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη» όπως έλεγε και ο Σπύρος Καλογήρου στον Νίκο Κούρκουλο...

Μπορεί μέχρι τώρα να μην υπήρχαν πολλές πληροφορίες για τις κινήσεις του δραπέτη Χριστόδουλου Ξηρού, ωστόσο από τη μέρα της επικήρυξής του, έχουν πάρει… φωτιά οι γραμμές στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Κυβερνητική πηγή για τρόικα: Δεν είμαστε μαθητές να μας κουνά το δάκτυλο

Δεν δέχεται πιέσεις και απειλές, διαμηνύει η κυβέρνηση - Η τρόικα θέλει να γίνουν πρώτα αποδεκτές όλες οι προτάσεις του ΟΟΣΑ για την αγορά και όχι μόνο το 80% που είχε θέσει σαν στόχο η κυβέρνηση

“Ανακωχή” από Δένδια στην κόντρα για την απόδραση Ξηρού

Μετά τις “μπηχτές” του υπουργού Δικαιοσύνης και τη σκληρή απάντηση των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη μάλλον δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην κόντρα με αφορμή την απόδραση Ξηρού

Πάλι ξύλο στην τουρκική Βουλή με μπουνιές που θα ζήλευε μποξέρ -Στο νοσοκομείο βουλευτής της αντιπολίτευσης [εικόνες]

Σε ρινγκ μετατράπηκε για μία ακόμη φορά το τουρκικό κοινοβούλιο με βουλευτή του κυβέρνωντος κόμματος ΑΚΡ να βγαίνει εκτός εαυτού και να γρονθοκοπεί συνάδελφό του της αντιπολίτευσης που κατέληξε στο νοσοκομείο. .

Πάρτε και ΧΑΡΤΗ ρε ψεύτες του ΣΥΡΙΖΑ-Υπουργείο Ναυτιλίας: Το λιμενικό ρυμουλκούσε το σκάφος των μεταναστών προς το Φαρμακονήσι -Φαίνεται στο χάρτη [εικόνα]

Το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας έδωσε στη δημοσιότητα μία εικόνα από το plotter του Λιμενικού όπου αποτυπώνονται έξι στίγματα της τραγωδίας στα ανοιχτά του Φαρμακονησίου με τη βύθιση σκάφους στο οποίο επέβαιναν παράνομους μετανάστες με αποτέλεσμα να παρασύρει στο θάνατο δύο ανθρώπους, ενώ άλλοι δώδεκα αγνοούνται.

ΒΙΝΤΕΟ-Στο Σύνταγμα οι λογιστές για τα τρελά πρόστιμα... στην κοσμάρα τους Στουρνάρας-Μαυραγάνης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι λογιστές στην πλατεία Συντάγματος για τις γελοιότητες του Στουρνάρα και του ΠΑΣΟΚου του Καραβίτη να βάλει πχ. πρόστιμο 40.000 ευρώ σε κάποιον που θα ξεχάσει, για ένα χρόνο, να πληρώσει ΦΜΥ 2 ευρώ το μήνα για έναν υπάλληλο που έχει!!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, περισσότεροι από 300 λογιστές από όλη την Ελλάδα έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος και διαμαρτύρονται για την τροποποίηση του νέου νόμου που αφορά στην αύξηση των προστίμων που επιβάλλονται σε επιχειρήσεις για τυχόν λάθη.

Πλεόνασμα 1,5 δισ. ευρώ

Πλεόνασμα 1,5 δισ. ευρώ εμφάνισε στο ενδεκάμηνο Ιανουαρίου Νοεμβρίου το Ισοζύγιο Τρεχουσών Συναλλαγών τής χώρας. H εξέλιξη αυτή αντανακλά κατά κύριο λόγο την μείωση του εμπορικού ελλείμματος καθώς και την αύξηση των πλεονασμάτων στα ισοζύγια τρεχουσών μεταβιβάσεων και υπηρεσιών.

ΒΙΝΤΕΟ-Παπά χαλάρωσε! Μητροπολίτης σε πιστή: Λυπάμαι τον άντρα σου στο σπίτι... δεν έχεις την ευλογία του Θεού!! [βίντεο]

[Απ' το βίντεο δεν φαίνεται ποιος έχει δίκιο γιατί δεν καταλαβαίνουμε γιατί διαφώνησαν (κάτι παίχτηκε με το ποιος έπιασε το Σταυρό...) όσο απαράδεκτη κι αν είναι η κυρία (οι υπόλοιποι φαίνεται να συμφωνούν με τον Μητροπολίτη) που έβγαλε τσαντίλα για το ποιος έπιασε το Σταυρό (!!) και πέρα από το γέλιο του "λυπάμαι τον άντρα σου σπίτι (που δεν τον αφήνεις να μιλήσει)" ο παπάς δεν έχει δικαίωμα να μοιράζει ευλογίες κατά το δοκούν! Ποιος είσαι ρε παπά που θα μας πεις αν ο Α ή ο Β έχει την ευλογία του Θεού; Έλεος ρε! Χαλάρωσε... τον Πάπα κοροϊδεύουμε "σαν εκπρόσωπο του Θεού στη γη" αλλά μερικοί δικοί μας είστε χειρότεροι]

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στις 6 Ιανουαρίου, κατά την τελετή του Αγιασμού των υδάτων στην λίμνη της Δοϊράνης, από τον μητροπολίτη Κιλκισίου κ.Εμμανουήλ.

Κι όμως, λεφτά υπάρχουν! Πρωταθλητές οι Ελληνες σε αγορές μέσω ίντερνετ

Αλλη μία πρωτιά για την Ελλάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αφού σύμφωνα με έρευνα της E-commerce Europe οι Ελληνες καταναλωτές ξόδεψαν 1.347 ευρώ -κατά κεφαλήν- για αγορές, μέσω online καταστημάτων. Ποσό που είναι πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο για αγορές, μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Βαρβιτσιώτης: «Οι ίδιοι άνθρωποι πριν μερικές ώρες κατέθεσαν τελείως διαφορετικά πράγματα»! Τι μεσολάβησε άραγε; Μα φυσικά το δασκάλεμα των ΣΥΡΙΖΑίων...

Ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μίλησε στον Realfm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για το τραγικό ναυάγιο με θύματα παράνομους μετανάστες στο Φαρμακονήσι.

«Εγώ πόρισμα δεν βγάζω, ούτε διεξάγω έρευνα. Έρευνα διεξάγει η εισαγγελική αρχή, η οποία έχει απαγγείλει μέχρι τώρα κατηγορίες στον Τούρκο διακινητή. Δεν έχει απαγγείλει κατηγορίες σε κανέναν λιμενικό για οποιαδήποτε συμπεριφορά», σχολίασε αρχικά ο κ. Βαρβιτσιώτης και συνέχισε:

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάνε και οι πέτρες με Κοντονή που υπερασπίζεται το διεθφαρμένο ΠΑΣΟΚ που έχει μαζέψει ο ΣΥΡΙΖΑ! «Εντιμότατος ο συνεργάτης του Άκη, ο Κοτσακάς»

Ένταση προκλήθηκε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 μεταξύ του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και του Σταύρου Κοντονή ο οποίος αναγκάστηκε να υπερασπιστεί τον συνεργάτη του Άκη, τον Κοτσακά, που έχει δίπλα του ο Τίπρας!

Το νέο αφεντικό στον Κορυδαλλό, είναι γυναίκα – Την έλεγαν «Μεγάλη Μαμά» στις φυλακές Ελεώνα, έφτιαξε ακόμη και blog για τους κρατούμενους

Στις σπάνιες συνεντεύξεις της έχει καταγγείλει τα στερεότυπα και τους μύθους που υπάρχουν γύρω από τους φυλακισμένους. Εφτασε μάλιστα στο σημείο να φτιάξει ένα μπλογκ έκφρασης για τις φυλακές Ελεώνα Θηβών, όπου ήταν διευθύντρια από το 2003. Τώρα, μετά τη φυγή του Χριστόδουλου Ξηρού, είναι η ώρα να αναλάβει η Χαρά Κουτσομιχάλη το μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας: Τον Κορυδαλλό.

Ο Αθανασίου αποκαλύπτει πόσοι κρατούμενοι, που πήραν άδεια από τη φυλακή, δεν επέστρεψαν

Τις προθέσεις της κυβέρνησης, για το καθεστώς αδειών που δίνεται στους κρατουμένους, αποκάλυψε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Η σχέση της καλλονής δημοσιογράφου Φλορίντας Πετρουτσέλι με τον ανιψιό του Μιχάλη Λιάπη [εικόνες]

Ζευγάρι με τον ανιψιό του Μιχάλη Λιάπη, Κωνσταντίνο, είναι τα τελευταία πέντε χρόνια η Ιταλίδα δημοσιογράφος, που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, Φλορίντα Πετρουτσέλι.

ΒΙΝΤΕΟ-Το μυστήριο με το σανατόριο της Πάρνηθας

Η κάμερα του "Πρωινό Mou" βρέθηκε στο κτίριο όπου άλλοτε στεγαζόταν το σανατόριο στην Πάρνηθα.

Η φήμη του συνοδεύεται από ιστορίες κακοτυχίας, αρρώστιας, πόνου, θανάτου αλλά και σενάρια σατανισμού και "μεταφυσικών" φαινομένων.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπακογιάννη: Το κράτος επέδειξε χαλαρότητα στην τρομοκρατία

«Η κρατική μηχανή επέδειξε χαλαρότητα στην τρομοκρατία» τόνισε στον ΣΚΑΪ  η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τη διαφυγή του Χριστόδουλου Ξηρού από τις φυλακές.

Το κοινό γύρισε την πλάτη στον Σφακιανάκη – Λουκέτο στο κέντρο που τραγουδούσε

Οι εμπρηστικές δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής, η άτακτη φυγή της Δέσποινας Βανδή μετά από τις δηλώσεις, ο ντόρος στον Τύπο και κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έβλαψαν όπως όλα δείχνουν το πρόγραμμα του Νότη Σφακιανάκη στο Εναστρον. Το μαγαζί κατέβασε ρολά και το πρόγραμμα του λαϊκού τραγουδιστή σταμάτησε άρον άρον.

ΒΙΝΤΕΟ-Ποινή στην Ζαρούλια για το «αληταράδες»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, εξαπέλυσε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, με αφορμή τη χορήγηση αδείας στον Χριστόδουλο Ξηρό. Μεταξύ άλλων, η κ. Ζαρούλια απευθυνόμενη στον κ. Αθανασίου χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό «αληταράδες», για τον οποίο της επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά από τον προεδρεύοντα Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

ΑΕροψεκασμένοι ΑΛΕΡΤ! ΝΔίτες πάνε να σας φάνε τη Ραχήλ! Η ερωτική διάθεση βουλευτών απέναντι στην Ραχήλ Μακρή

Μπορεί όταν οι κάμερες είναι ανοιχτές να καβγαδίζουν μέχρι τελικής πτώσης, ωστόσο στα διαλείμματα το κλίμα είναι εντελώς διαφορετικό. Γαλάζιοι βουλευτές που νωρίτερα την έπεφταν στην Ραχήλ Μακρή, την κοιτούν διαφορετικά...

Ρε Άδωνι πλάκα μας κάνεις; Ποια «μη συνταγογραφούμενα» και ιστορίες για αγρίους-Υπάρχει φάρμακο που δεν δίνεται εν είδει σουπερμάρκετ από τα φαρμακεία;

[Εντάξει καταλαβαίνουμε ότι θες να υποστηρίξεις τους φαρμακοποιούς (πιθανώς είναι και μπαρούφα αυτό που λέει ο Χατζηδάκης ότι θα φτηνύνουν τα μη συνταγογραφούμενα αν πωλούνται από σούπερ μάρκετ) και δύσκολα μπορείς να πεις κάτι άλλο αν σου λενε "είναι επικίνδυνη η χορήγηση φαρμάκων εκτός φαρμακείων" αλλά πες μας ότι δεν έχεις πάρει ακόμα και συνταγογραφούμενο αντιβίωση χωρίς συνταγή να τρελαθούμε! Εδώ οι άνθρωποι δίνουν αντιβιώσεις αέρα πατέρα χωρίς συνταγή και χωρίς να ρωτήσουν, έτσι για τους τύπους, "για ποια ασθένεια τη θέλετε" και εσένα σου λένε και μας λες ότι είναι επικίνδυνο να πάρουμε μια βολταρέν, ενα ντεπόν, ή ένα ρινικό σπρέι από το φαρμακείο γιατί δεν θα ξέρουμε τις παρενέργειες; Για πες μας πόσους ελέγχους για συνταγές έκανε πέρσι σε Φαρμακεία ο ΕΟΦ, να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι... για ποινές και πρόστιμα δεν το συζητάμε ότι ποτέ δεν έκλεισε φαρμακείο. Άστο μην επιμένεις γιατί γελάει ο κόσμος με το συγκεκριμένο θέμα, αφού όλοι παίρνουν χύμα όχι μονο ΜΗ συνταγογραφούμενα φάρμακα αλλά ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΑ.]

Γεωργιάδης: Το ΜΗΣΥΦΑ είναι φάρμακο, δεν είναι καραμέλες – χρειάζονται δύο για μεταρρυθμίσεις στα φάρμακα

Κατά της πλήρους απελευθέρωσης των Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ) τάχθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε, αναφέροντας μάλιστα ότι «δεν είναι καραμέλες».

Συμφωνούμε με την πρόταση της Ραχήλ!! Μακρή για τη Ρεπούση: Ποια είναι αυτή που θα μας πει πως να ντυθούμε;

Η Ραχήλ Μακρή όταν πληροφορήθηκε πως η Μαρία Ρεπούση συντάσσει Κώδικα Συμπεριφοράς για τους βουλευτές εκτός Βουλής εξεμάνη, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Διαβάζουμε στη στήλη:

“Είναι ψέματα” λέει ο δάσκαλος από την Αρτα – “Προσπάθησα να μην βγει από την τάξη το παιδί” - ΒΙΝΤΕΟ

Για “περίεργη” συμπεριφορά του 8χρονου μαθητή κάνει λόγο ο 51χρονος δάσκαλος και δηλώνει πως όσα του καταλογίζουν είναι ψέματα των γονιών και των παιδιών. Δάσκαλοι και νηπιαγωγοί της Άρτας αποφάσισαν να συμπαρσταθούν στον 51χρονο με 3ωρη στάση εργασίας.

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να παίρνουν μισθό και σύνταξη μαζί

Οσο κι αν ακούγεται απίστευτο υπάρχουν εργαζόμενοι που έχουν το δικαιώμα να λαμβάνουν και το μισθό τους και τη συνταξή τους, για ορισμένο διάστημα και μέχρι να συνταξιοδοτηθούν κανονικά.

ΒΙΝΤΕΟ-Κεδίκογλου: Τώρα θα φανούν τα αποτελέσματα των θυσιών

«Δεν πρέπει να πέφτει λάσπη, ιδιαίτερα σε ανθρώπους σαν τους άνδρες του λιμενικού που κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και για την προστασία των συνόρων και για την προστασία της ανθρώπινης ζωής» τόνισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στην τραγωδία στο Φαρμακονήσι και στις καταγγελίες των μεταναστών, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Μακάρι να 'χαμε γίνει Αργεντινή» Αλέξη για να είχαμε κι εμείς 11% υποτίμηση χθες, όπως το πέσο

Η κυβέρνηση της Αργεντινής άφησε σήμερα το πέσο, το νόμισμα της χώρας, να υποτιμηθεί απότομα κατά 11,1% σε σχέση με το δολάριο, μια ελεύθερη πτώση που δεν έχει ξανασυμβεί από το 2002, με αποτέλεσμα η υποτίμηση του νομίσματος να φτάσει στο 18,6% μέσα στις τρεις πρώτες εβδομάδες του έτους.

Κύπρος: Ανοίγει ο δρόμος για να ψηφίσουν και οι Τουρκοκύπριοι στις ευρωεκλογές

Ανοίγει ο δρόμος για την συμμετοχή των Τουρκοκύπριων στις εκλογές του Μαΐου, σύμφωνα με απόφαση της κυπριακής κυβέρνησης.

Το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε σήμερα μια τροποποίηση του νόμου για...

Τατσόπουλος: Μετανιώνω που είπα ότι π...ξα την μισή Αθήνα!

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος και σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για το αν έχει μετανιώσει για κάτι που έχει κάνει στην πορεία του ως κοινοβουλευτικός άντρας, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής τόνισε πως έχει μετανιώσει για τη φράση που προκάλεσε σάλο πριν ένα χρόνο, «έχω π...ξει τη μισή Αθήνα».

Intracom: Αποχωρεί ο Σωκράτης Κόκκαλης-Nέος πρόεδρος για πρώτη φορά έπειτα από 36 χρόνια

Η Intracom Holdings ΙΝΤΚΑ-0,15% ανακοίνωσε την αποχώρηση από το διοικητικό συμβούλιο του κ. Σωκράτη Π. Κόκκαλη, ιδρυτή του Ομίλου εταιρειών Intracom Holdings.
Νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Intracom Holdings αναλαμβάνει ο...

Προχωρά η απελευθέρωση των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων

Κανένα σημείο επαφής για την απελευθέρωση των μη υποχρεωτικώς συνταγογραφούμενων φαρμάκων δεν βρέθηκε ούτε στο νέο ραντεβού που είχαν το απόγευμα της Πέμπτης ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και οι εκπρόσωποι των φαρμακοποιών.

Ελεύθερος με εγγύηση 500.000 ευρώ ο Ματαντός για τις μίζες στα εξοπλιστικά

Ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 500.000 ευρώ αφέθηκε μετά την πολύωρη απολογία του, που ξεκίνησε το πρωί, ο Μιχάλης Ματαντός, κατηγορούμενος στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Ουκρανία: Αυτό είναι το video με τον γυμνό διαδηλωτή που προκάλεσε σάλο

Ανακοίνωση, με την οποία ζητάει επίσημα συγνώμη, εξέδωσε η αστυνομία στην Ουκρανία στη σκιά της απάνθρωπης αντιμετώπισης ενός διαδηλωτή κατά τη διάρκεια των ταραχών στο Κίεβο.