25 Ιανουαρίου 2014

Τούρκικο ΒΙΝΤΕΟ από επεισόδιο στη Ζουράφα: Τουρκικό σκάφος θηρίο παρενοχλεί το ελληνικό που όμως δεν μασάει-Πως περιγράφουν οι Τούρκοι το επεσόδιο

[Πάντως το σκάφος μας αν και πολύ μικρότερο από το τούρκικο δεν φάνηκε να μάσησε και δεν φαίνεται να απομακρύνεται από την περιοχή καθώς αν είχε απομακρυνθεί θα το κατέγραφαν σίγουρα στο βίντεο οι Τουρκαλάδες-Φυσικά το ελικόπτερό μας που φαίνεται στο βίντεο καταρρίπτει τους ηλίθιους ισχυρισμούς του συνδικαλιστή Λιμενικού ότι πήραν εντολές να αποχωρήσουν... αφού αν υπήρχε τέτοια σκέψη δεν θα χρειαζόταν να στείλουμε και ελικόπτερο... Ενδεικτικοί της "ελληνοτουρκικής φιλίας" και οι αλλαλαγμοί, "να αυτοί είναι η περηφάνια της Τουρκίας", του Τουρκαλά ψαρά μόλις έσκασε μύτη το όντως ψαρωτικό σε μέγεθος σκάφος του Λιμενικού τους]

ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΖΟΥΡΑΦΑ

Εφ. Χουριέτ 24/1/2014

Ψαράδες που είχαν βγει από το λιμάνι της Αίνου (Enez) για να ψαρέψουν σε διεθνή ύδατα κοντά στην βραχονησίδα Ζουράφα, παρενοχλήθηκαν από σκάφος του ελληνικού λιμενικού.  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

Το ελληνικό λιμενικό συνέχισε με επιμονή την παρενόχληση υποστηρίζοντας πως η βραχονησίδα βρίσκεται στα δικά τους χωρικά ύδατα. Μετά από κάποιο διάστημα εμφανίστηκε και ένα ελληνικό ελικόπτερο.

Μετά από αυτό οι ψαράδες μας...

ΒΙΝΤΕΟ: Τα άκουσε και η ΣΥΡΙΖΑία στο συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ

Πήγε καμαρωτή η Θεανώ Φωτίου νομίζοντας ότι θα τα ακούσει όλα η Ντινόπουλος αλλά λογάριαζε χωρίς τους ιδιοκτήτες, όταν τους είπε ότι πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι στην ίδια κατάσταση με τους διαμαρτυρόμενους, έγινε ένας μικρός χαμός... προφανώς εννοούσε τους βουλευτές στην κορυφή του blog...Δείτε το βίντεο:

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (26 Ιανουαρίου 2014)

Δείτε τα:

Νέα μεγάλη αγορά από τον Ιβάν Σαββίδη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης !

Μετά τη "βίλα Ζαρντινίδη", που αγόρασε το περυσινό καλοκαίρι (η είδηση εδώ) ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, πριν από μερικές ημέρες, απέκτησε ένα από τα εμβληματικότερα κτήρια στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!
Το περίφημο ....

Το χωρισμό του από την Τριερβελέρ ανακοίνωσε ο Φρανσουά Ολάντ

Το χωρισμό του από τη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, μέσω μηνύματός του στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Παρά την υποτίμηση της λίρας η Τουρκία δεν «κλέβει» τουρίστες

Την Ελλάδα επισκέπτονται Τούρκοι μεσαίου και υψηλού εισοδήματος που δεν επηρεάζονται από τις διακυμάνσεις του νομίσματος

Ακόμη πιο ανταγωνιστικό παρουσιάζεται το τουρκικό τουριστικό προϊόν εξαιτίας της υποτίμησης του εγχώριου νομίσματος. Ωστόσο οι Ελληνες επαγγελματίες φαίνεται πως είναι συνηθισμένοι και προετοιμασμένοι απέναντι στις πολύ χαμηλές τιμές της γειτονικής χώρας. Μάλιστα αυτή τη στιγμή οι προκρατήσεις Ελλάδας και Τουρκίας καταγράφουν αύξηση σε ποσοστό 15% ενώ το τελικό ποσοστό θα κριθεί από το «κλίμα» που θα επικρατεί και στις δύο χώρες τους προσεχείς μήνες.

Με μνημόνιο μεταρρυθμίσεων η μείωση του χρέους

Σταδιακή μείωση του χρέους της χώρας με αντάλλαγμα την υλοποίηση πρόσθετων μεταρρυθμίσεων, μπορεί να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μία νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία με τους εταίρους μας, τονίζει στην «ΗτΣ», ο καθηγητής στο LSE, Δημήτρης Βαγιανός

Τα γνωστά: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο του Μέριλαντ-Τρεις νεκροί

Τρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν άγνωστος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο έξω από τη Βαλτιμόρη στην αμερικανική πολιτεία του Μέριλαντ.

Σόιμπλε: Ο Ρεν είπε ανοησίες στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματός του... γιαυτό ψηφίστε το δικό μου

«Ανοησία» χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την άποψη που διατύπωσε ο ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για Οικονομικά και Νομισματικά Θέματα και το Ευρώ Όλι Ρεν, για τον οποίο ο παρατεταμένος χαμηλός πληθωρισμός στην ευρωζώνη θα καταστήσει την αναγκαία επανεξισορρόπηση της ευρωπαϊκής οικονομίας δυσκολότερη.

Ομάδα Δίωξης...Ιλίρ Κούπα είχε φτιάξει η ΕΛ.ΑΣ. - Τον έπιασαν μέσω της συζύγου του που την παρακολούθησαν

Ομάδα... Δίωξης Ιλίρ Κούπα, είχε σχηματιστεί στην Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να εντοπιστεί ο 27χρονος καταζητούμενος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων. «Αχίλλειο πτέρνα» της σύλληψής του στην πόλη των Τιράνων αποτέλεσε η σύζυγός του, η οποία πριν από 8 ημέρες εγκατέλειψε τη χώρα μας και κινήθηκε προς την γειτονική χώρα.

Και η καθιερωμένη μπουγάδα της πο@τσας από τον Κούλογλου και τον ΣΥΡΙΖΑ: Ακόμα στο +5% ο ΣΥΡΙΖΑ... μόνο;

Με διαφορά σχεδόν 5 μονάδων προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές, στη δημοσκόπηση της Palmos Analysis για λογαριασμό του tvxs.gr, όσο δηλ και πριν ένα μήνα σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας για την ιστοσελίδα του κώλου που λειτουργεί ο κρατικοδίαιτος Σ. Κούλογλου.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με...

Γελάει ο κόσμος!! Έπεσε η γυναίκα του κ το παιδί στη θάλασσα κι αντί να πέσει να τους σώσει πήγε στον λιμενικό κ του πε "σκότωσε κι εμένα"... λέει ο Αφγανός Ξανθόπουλος...

[Η απόλυτη ξεφτίλα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες με τους ταλαίπωρους λαθρομετανάστες να λένε παπαριές που τους έβαλαν να πούνε οι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ με τις ΜΚΟ που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο για κανα ψηφαλάκι οι πρώτοι και κανα φράγκο οι δεύτεροι. Καταγγελίες του στύλ είδε τη γυναίκα και το παιδί μου να πέφτουν στη θάλασσα και αντί να πέσει να προσπαθήσει να τους σώσει πήγε στο λιμενικό και είπε ατάκα από μελό ελληνική ταινία με Ξανθόπουλο... Έλεος ρε! Αλλά φταίνε οι μαλάκ@ς του κράτους που δεν τους σουμπαριάζουν επιτόπου και στο αεροπλάνο πίσω για Αφγανιστάν!!]

Επιμένουν στις καταγγελίες τους κατά των ανδρών του Λιμενικού για τα όσα συνέβησαν ανοιχτά του Φαρμακονησίου οι διασωθέντες του τραγικού ναυαγίου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν το Σάββατο κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης συμπαράστασης, στην πλατεία Συντάγματος.

ΦΩΤΟ!! Αυτό που πίνει η συγγραφέας πρέπει να είναι πολύ καλό!! "Ο Χίτλερ ζούσε ελεύθερος στη Βραζιλία μέχρι το 1984, σύμφωνα με νέο βιβλίο"

Θα μπορούσε ο ηλικιωμένος άντρας ο οποίος απεικονίζεται να χαμογελά αμέριμνος στην παρακάτω φωτογραφία να είναι ο Αδόλφος Χίτλερ;

Κι όμως, σύμφωνα με την Simoni Renee Guerreiro Dias, συγγραφέα του βιβλίου «Ο Χίτλερ στη Βραζιλία: Η ζωή και ο θάνατός του», ο Χίτλερ όχι μόνο δεν αυτοκτόνησε στο Βερολίνο στις 30 Απριλίου του 1945 αλλά...

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Μείωσε τη διαφορά στο 0,8% η ΝΔ-59% όχι σε εκλογές

Σε δημοσκόπηση της Metron Analysis, την οποία δημοσιεύει το «Έθνος της Κυριακής», στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 0,8% της ΝΔ, ενώ πριν 1,5 μήνα προηγείτο σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας, με 1,2%.

Αναλυτικά στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται οριακά συγκεντρώνοντας...

Δημοσκόπηση ALCO: Οριακό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ όπως και πριν 2 μήνες-67% λένε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τηρήσει τις υποσχέσεις του!

Στα όρια του στατιστικού λάθους κινείται η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και δείχνει οριακή διαφορά 0,6% στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πριν 2 μήνες σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας για την ίδια εφημερίδα ήταν 0,4%.

Αναλυτικά στην πρόθεση ψήφου παίρνουν:

Ο Άγγλος αιχμάλωτος που δραπέτευσε 200 φορές για τα μάτια μιας Γερμανίδας

Η φωτογραφία του διαβόητου αρχηγού των Ες-Ες, Χάινριχ Χίμλερ, να συνομιλεί με ένα αιχμάλωτο πολέμου, είναι μια από τις πιο γνωστές και χαρακτηριστικές πόζες του αδίστακτου Ναζί.

Ποιος είναι όμως ο αιχμάλωτος; Είναι ο νεαρός Βρετανός στρατιώτη, Χόρας Γκρέισλι, που στέκεται γυμνός μπροστά του και η ιστορία του είναι από τις πιο εντυπωσιακές του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου.

Κεδίκογλου: Ο κ. Τσίπρας συκοφαντεί την πατρίδα του

Πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την επιστολή του προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρόμπεϊ για το μεταναστευτικό, εκτοξεύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Βρούτσης: Προϊόντα νοσηρής φαντασίας τα σενάρια για μειώσεις μισθών

Διαψεύδει κατηγορηματικά, με δήλωση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, σενάρια και εκτιμήσεις που βλέπουν κατά καιρούς τα φώτα της δημοσιότητας και ανεφερόνται σε επερχόμενες μειώσεις σε μιθούς και συντάξεις.

Βρέθηκε ο μικρός Αλεξ;

Νέα στοιχεία στο φως - Η μητέρα περιμένει με αγωνία να γίνει η εκταφή και εξέταση DNΑ, ώστε να διαπιστωθεί αν τα οστά ανήκουν στον Άλεξ

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την υπόθεση του μικρού Αλεξ έρχονται στην επιφάνεια, οκτώ χρόνια μετά την δολοφονία και την εξαφάνισή του, που δίνουν ελπίδες στη μητέρα του για τον εντοπισμό του σημείου που θαφτηκε το άψυχο σώμα του 11χρονου αγοριού.

Η Μητρόπολη Κέρκυρας διέθεσε 1 εκατομμύριο ευρώ για φιλανθρωπίες

Κληρικολαϊκή σύναξη έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου 2014 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Η Πλατυτέρα» στην Κέρκυρα.

Κατ’ αυτήν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, αφού ευλόγησε την πίτα, επέδωσε τους διορισμούς στα νέα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των Ενοριών για την τριετία 2014-2016, ενώ...

ALERT! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ψεκασμένων

Σήμερα στη μία, η Ομάδα Δράσης Αττικής συγκεντρώθηκε έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ, Αμαλιάδος 17, κάθετος της Πανόρμου) για να δώσει το παρόν, να μιλήσει με τον κόσμο, να μοιράσει φυλλάδια και πάνω απ'όλα να στείλει ένα μήνυμα ότι δεν θα παρατήσει τα όπλα για ένα τόσο ζωτικής σημασίας ζήτημα, όπως οι... ψεκασμοί.

Ένταση με χρυσαυγίτες στο σημείο της δολοφονίας Φύσσα

Λίγο πριν τις 11 το πρωί, περίπου 80 μέλη της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι, μοίρασαν φυλλάδια στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκαν στον αυτοοργανωμένο χώρο «Αλληλεγγύη και ρήξη», Ρεσάλτο, στο Κερατσίνι.

Στα χέρια της αλβανικής αστυνομίας ο επικίνδυνος δραπέτης-δολοφόνος Ιλίρ Κούπα

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στην Αλβανία, ύστερα από τη διαρκή και στενή συνεργασία των ελληνικών με τις αλβανικές Αρχές ασφαλείας και την αξιοποίηση πληροφοριών της Ελληνικής Αστυνομίας ο καταζητούμενος Αλβανός κακοποιός Ιλίρ Κούπα.

ΒΙΝΤΕΟ-Μικρή ένταση με τον Ντινόπουλο στην ΠΟΜΙΔΑ και γκρίνια για το τέλος ακινήτων

Αποδέκτης της γκρίνιας των ιδιοκτητών ακινήτων για την υπερβολική φορολόγηση που έχει επιβάλει τα τελευταία χρόνια το κράτος, έγινε ο Αργύρης Ντινόπουλος. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κατά την ομιλία του, στην Γενική Συνέλευση Ιδιοκτητών Ακινήτων, δήλωσε πως....

Οι ομορφιές της Κρήτης κάνουν τον γύρο του κόσμου -Εξαίσιο ντοκιμαντέρ του TV5 Monde

Η... άλλη Κρήτη του εναλλακτικού τουρισμού κάνει τον «γύρο» του κόσμου σε ντοκιμαντέρ που πρωταγωνιστεί μαζί με παραδοσιακούς Κρητικούς η δημοφιλής Καναδή ηθοποιός Guylaine Tremblay και προβάλλεται από το δορυφορικό γαλλόφωνο κανάλι TV5 Monde.

Αφού παρακαλάει ας το σκεφτούμε αλλά είναι πειρασμός το "ΠΣΟΦΟΣ ΡΕ"-Σάββας Ξηρός: Αμνηστία αντί επικηρύξεων, για τα μέλη της 17Ν – Ο κύκλος της οργάνωσης «έχει κλείσει»

Από την πρώτη στιγμή τάχθηκε εναντίον της απόδρασης του Χριστόδουλου Ξηρού και της προσπάθειάς του να αναβιώσει το τρομοκρατικό κλίμα που υπήρχε στην Ελλάδα, την περίοδο που η 17 Νοέμβρη δρούσε. Τώρα ο Σάββας Ξηρός κάνει μια συνολική αποτίμηση των πράξεών του, αλλά μιλάει εκ νέου για τον αδερφό του.

ΦΩΤΟ: Οι καθηγητές του ΣΥΡΙΖΑ

Στα δάκτυλα την παίζουν την οικονομία:

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Φράγκος με τη ΝΔ

Φουλ για δήμαρχος Θεσσαλονίκης πάει ο πρώην Α/ΓΕΣ στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος. Μετά από τις φήμες για ίδρυση νέου κόμματος, στο οποίο είτε θα ήταν επικεφαλής ,είτε εκ των κορυφαίων ηγετικών στελεχών, μετά από το ραντεβού με τον Βύρωνα Πολύδωρα και τις φήμες για την ένταξη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ , τώρα ήρθε η σειρά της δημαρχίας Θεσσαλονίκης.

Το χρέος και τα μαθηματικά του Χότζα

Ήταν, λένε, τα παλιά χρόνια κάποιος που είχε δανειστεί 100 γρόσια, με τη δέσμευση να επιστρέψει στον δανειστή του 110 σε ένα χρόνο. Επειδή την ημέρα της αποπληρωμής ήταν πάλι άφραγκος, δανείστηκε από κάποιον άλλο τα 110 γρόσια, δεσμευόμενος να επιστρέψει 120 τον επόμενο χρόνο. Έτσι εξοφλήθηκε η αρχική οφειλή των 110 γροσίων. Δυστυχώς, όμως, στο τέλος του δεύτερου χρόνου βρέθηκε πάλι άφραγκος, οπότε κατέφυγε σε κάποιον τρίτο, από τον οποίο δανείστηκε τα 120 με την υπόσχεση να του καταβάλει 130 τον επόμενο χρόνο. Έτσι διαγράφηκε και η οφειλή των 120.

Πάλι απ' το μυαλό του βγάζει ειδήσεις ο Ρετσίνας Κουρτάκης: "Αλλάζει όνομα η ΝΔ"

Για πολλοστή φορά διαβάζουμε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», του γνωστού Κουρτάκη ότι στο Μαξίμου ότι έχουν αρχίσει οι διεργασίες και στην ΝΔ για αλλαγή ονόματος. Προφανώς κάποιος βαρεμένος που δεν έχει με τι άλλο να ασχοληθεί θέλει να προωθήσει το συγκεκριμένο θέμα και βρήκε τον χρήσιμο ηλίθιο... ωσάν το πρόβλημα της ΝΔ είναι το όνομα και οι ψηφοφόροι γίδια που θα τσιμπήσουν μόνο σε αλλαγή ονόματος...
Διαβάστε το σχετικό "ρεπορτάζ" και γελάστε:

400 χιλιάδες ευρώ χορηγία σε μεγαλοδημοσιογράφο από το Τ.Τ.

Εισαγγελική έρευνα για την απίστευτη σε μέγεθος καμπάνια 20 εκ. ευρώ που έγινε την επίμαχη περίοδο κατά την οποία διοικητής της τράπεζας ήταν ο Κλέων Παπαδόπουλος (2009-2011), διεξάγουν οι αρμόδιοι εισαγγελείς.

ΒΙΝΤΕΟ-Κανέλλη λάβρος εναντίον Ζωής: Επιδιώκει να τσακώνεται με τις ώρες...

"Ο κανονισμός της βουλής έπρεπε να είχε λειτουργήσει καιρό"... απ' όταν ανέβηκες με τη φρατζόλα στο βήμα;

Το πρόστιμο που δέχτηκε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, από το προεδρείο της Βουλής, σχολίασε η Λιάνα Κανέλλη που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα νεύρα που προκαλεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής του ΚΚΕ, τόνισε πως...

Μαίνεται ο «εμφύλιος» στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν

Η διαμάχη ανάμεσα στον αρχηγό της 17 Νοέμβρη Αλέξανδρο Γιωτόπουλο και τον Χριστόδουλο Ξηρό, άρχισε το καλοκαίρι του 2002.

Όταν ο Ξηρός συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική και στην προανακριτική απολογία του...

Ο Αλέξης μαθαίνει γερμανικά! Έμαθε την πρώτη φράση: Angela ich liebe Dich

Έτσι όπως τα είπε χθες στη συνέντευξή του για διαπραγμάτευση, καταλαβαίνουμε ότι ο Στρατούλης δεν θα βρεί τίποτα να σκίσει σε ζωντανή μετάδοση, αν γίνουν κυβέρνηση

Στη γραμμή Σταθάκη, δηλαδή επιστροφή στο ρεαλισμό, κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας τη δεύτερη γλώσσα, αυτή που χρησιμοποιεί όταν απευθύνεται στο εξωτερικό, άφησε κατά μέρος του λεονταρισμούς και δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να προβεί σε μονομερή διαγραφή χρέους.

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Κανέλλη με τον καραγκιόζη πρόεδρο του ΚΕΠΕ που δεν ήθελε «να περιμένει όρθιος σαν αγρότης»!!

Αυτά είναι τα λαμόγια που τα πληρώνουμε εκατομμύρια για να μας λένε καινοτόμες ιδέες όπως η δωρεάν εργασία ανηλίκων...

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στην Λιάνα Κανέλλη και τον Νίκο Φίλιππα, πρόεδρο της ΚΕΠΕ, όταν διαμαρτυρήθηκε στους παρουσιαστές της εκπομπής πως «τον είχαν αφήσει έξω λες και ήταν κανένας αγρότης», με αποτέλεσμα να πάρει τον λόγο η κ. Κανέλλη και να του επιτεθεί για αυτή του την έκφραση.

Αγωγή σε παίκτρια του «The Voice»

Δεν είναι μόνο οι λαμπεροί κριτές οι καρέκλες που... στριφογυίζουν, οι «τυφλές» οντισιόν και τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που έχουν χαρακτηρίσει το τηλεοπτικό φαινόμενο της χρονιάς, το «The Voice».

Αποκαλύψεις από τον ανιψιό του Ξηρού: Αυτό ήταν το σχέδιο της απόδρασής του

Από την πρώτη στιγμή της απόδρασης του Χριστόδουλου Ξηρού, οι Αρχές, είχαν στα χέρια τους την κατάθεση του ανιψιού του ότι εκείνος ήταν που τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του.

Οι μισθοί των ένστολων, ο άκρατος λαϊκισμός και το κράτος των δικαστών

Πρώτα πρώτα θα ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Το ένα είναι πως οι περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις ήταν άδικες, πόνεσαν, προκάλεσαν φτώχεια και καταστροφή και καλύτερα θα ήταν να μην είχαν συμβεί. Για όλους ισχύει το ίδιο, εκτός ίσως από κάποιους που έκαναν… πάρτι στο δημόσιο τομέα κι έπαιρναν απίστευτα ποσά. Αλλά κι αυτοί τι φταίνε, κάποιοι τους τα έδιναν.

ΗΡΩΑΣ... αλλά τι να κάνει τους επαίνους αν παίρνει 1500€ μισθό; "Ενας γιατρός για όλη τη Σαμοθράκη -Εξυπηρετεί μόνος του 3.000 ανθρώπους τον τελευταίο χρόνο"

Εφημερεύει 365 ημέρες το χρόνο, βρίσκεται σε εγρήγορση 24 ώρες την ημέρα. Κάπως έτσι κυλά η καθημερινότητα του μοναδικού παθολόγου που έχει μείνει στη Σαμοθράκη το τελευταίο έτος, για να φροντίζει τις ανάγκες των περίπου 3.000 κατοίκων.

Νεύρα Σαμαρά με τους… τεμπέληδες υπουργούς

Αποφασισμένος να τραβήξει τα αυτιά των υπουργών που έχουν κατεβάσει μολύβια είναι ο πρωθυπουργός ο οποίος παρακολουθεί στενά το κυβερνητικό έργο και έχει παρατηρήσει σημαντικές καθυστερήσεις σε μερικά υπουργεία.

Οι μαρτυρικές καταθέσεις των ναυαγών στο Φαρμακονήσι στον Λιμενάρχη Λέρου... που δείχνουν ότι εκ των υστέρων τους δασκάλεψαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι

[Και ας αφήσουν τις αστειότητες ότι δεν τους δασκάλεψε ο ΣΥΡΙΖΑ αφού δεν ήρθε σε επαφή μαζί τους αλλά τους ανέλαβε η Ύπατη Αρμοστία του ΟΗΕ για τη μετανάστευση... κι αυτοί σε κάποιο χώρο ανήκουν... και αυτός δεν είναι η δεξιά...]

Ερευνα διεξάγει ο εισαγγελέας του Ναυτοδικείου Πειραιά

Οι καταθέσεις που έδωσαν στον Λιμενάρχη της Λέρου οι μετανάστες που σώθηκαν από το τραγικό ναυάγιο στο Φαρμακονήσι ρίχνουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες αναποδογύρισε το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν με αποτέλεσμα δύο άτομα να έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ αγνοούνται ακόμα 12.

Αυτά είναι τα σημερινά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που στηρίζουν τους τρομοκράτες

Οπως αναφέρουν και τα σημερινά Νέα σε σχετικό ρεπορτάζ, τα στελέχη αυτά προέρχονται -κυρίως- από την ΑΝΑΣΑ-Ρόζα και ΑΚΟΑ, είτε από μικρότερες τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ όπως το Κοκκινοπράσινο.

Η Μέρκελ τους ανάγκασε! Πήραν πάνω από 4εκ αγροτικές επιδοτήσεις για τις... τσέπες τους-Ο γιατρός στη Μύκονο που αύξανε την περιουσία του με πενιχρό εισόδημα

Πάνω από 4 εκ. ευρώ είναι οι δήθεν αγροτικές επιδοτήσεις που αντί να καταλήξουν στους τοπικούς συνεταιρισμούς, μπήκαν στην τσέπη των διαχειριστών. Το σκάνδαλο αφορά αγροτικούς συνεταιρισμούς της Ηπείρου, φέρεται να έχει εντοπίσει η τοπική διεύθυνση του ΣΔΟΕ. Οπως προκύπτει δύο συνεταιρισμοί πήραν περίπου τέσσερα εκατ. ευρώ για έργα, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του ποσού κατέληξε στις τσέπες των υπευθύνων.

Επειδή δεν υπάρχει αλληλεγγύη-Reuters: Η Ευρωζώνη εγγυάται τα χρήματα του ΔΝΤ προς την Ελλάδα

Το ΔΝΤ δεν αποχωρεί από την βοήθεια προς την Ελλάδα. Παρά το γεγονός ότι τελική συμφωνία με την Τρόικα δεν υπάρχει και οι πιέσεις εντείνονται, η Ευρωζώνη δηλώνει πως θα εξασφαλίσει το... δρόμο των χρημάτων από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Κ.Μητσοτάκης: Θα κλείσουν οργανισμοί όπως η ΕΡΤ-Από τη μείωση του δημοσίου το πλεόνασμα

Αυτή τη φορά πραγματικά κλείνουν οργανισμοί στο δημόσιο και θα αποχωρήσουν οι υπάλληλοι, όπως έγινε με την ΕΡΤ, δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ΦΩΤΟ: Σαν σήμερα ήρθε ο Όθωνας στην Ελλάδα... προσπάθησε να μας κάνει Ευρωπαίους... αλλά εμείς από τότε είχαμε το μυαλό στις Επανάστασεις εναντίον του πολιτεύματος

1833.... Αποβιβάζεται στο Ναύπλιο από τη βρετανική φρεγάτα "Μαδαγασκάρη", ο πρώτος βασιλιάς της Ελλάδας, Όθων, σε ηλικία 17 ετών εν μέσω λαϊκών επευφημιών, συνοδευόμενος από τριμελή Αντιβασιλεία Βαυαρών (που θα κυβερνήσει μέχρι την ενηλικίωσή του το 1835) και πολυμελή βαυαρικό τακτικό στρατό (3.850 στρατιώτες).

Εφραίμ: Η Ελλάδα τραυματίστηκε από τον κομμουνισμό

Αφού έκανε μία σύντομη προσευχή, και ξεκίνησε την ομιλία του, ο ηγούμενος Εφραίμ, αναφέρθηκε και στον κομμουνισμό.

"Η Ελλάδα τραυματίστηκε από τον κουμουνισμό, αλλά...

Μέχρι κι ο Κουτσούμπας τους το λέει: “Λαμόγια του παλιού ΠΑΣΟΚ μάζεψε ο ΣΥΡΙΖΑ”

Επίθεση τόσο στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του από τη Λιβαδειά ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μουσουλμάνα εκπρόσωπος για πρώτη φορά στο ΥΠΕΞ της Γερμανίας

Μια 35χρονη μουσουλμάνα παλαιστινιακής καταγωγής θα αναλάβει για πρώτη φορά θέση εκπροσώπου στο υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας, όπως έγινε γνωστό σήμερα από επίσημες πηγές.

Οι Βάσκοι μιλούν ελληνικά: Πανό με μήνυμα για τους χρυσαυγίτες ανέβασαν οι οπαδοί της Λαμποράλ στον αγώνα με Ολυμπιακό

Πολιτικά και κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι, οι Βάσκοι οπαδοί της ομάδας μπάσκετ Λαμποράλ Κούτσα δεν δίστασαν να εκφράσουν την απέχθειά τους για τη Χρυσή Αυγή. Στον αγώνα της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική του Τοp 16 της Ευρωλίγκα ανέβασαν πανό στις κερκίδες της Fernando Buesa Arena με ένα «σαφές μήνυμα» για τους χρυσαυγίτες, γραμμένο μάλιστα στα ελληνικά.

Στον αέρα το ομολογιακό δάνειο του ΔΟΛ

Έμφραγμα στα οικονομικά του συγκροτήματος της οδού Μιχαλακοπούλου προκαλεί η αδυναμία για τη σύναψη του ομολογιακού δανείου των 20 εκ. ευρώ.

Ποινική δίωξη σε βάρος βαλτού απ' τη Μέρκελ εφοριακού που βρέθηκε με 250.000 σε καταθέσεις

Την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος εφοριακού της Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος παρήγγειλε ο εισαγγελέας διαφθοράς Θεσσαλονίκης, αντιεισαγγελέας Εφετών Αργύρης Δημόπουλος.

Πανικός στον ΣΥΡΙΖΑ: Λαφαζάνης εναντίον Δραγασάκη, Σταθάκη και Μηλιού

Την έντονη διαμαρτυρία της Αριστερής Πλατφόρμας μετέφερε στα μέλη της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις κορυφαίων στελεχών του οικονομικού επιτελείου του κόμματος για το χρέος και τους ελλειμματικούς προϋπολογισμούς.

Με Κασιδιάρη για δήμαρχο Αθηναίων και Παναγιώταρο περιφερειάρχη η Χ.Α. στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε και επίσημα το χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ξεκινά η δίκη του Πακιστανού ζώου για την άγρια επίθεση στη Μυρτώ

Επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα η 16χρονη

Η ώρα της κρίσης έφθασε για την υπόθεση της άγριας κακοποίησης της Μυρτούς από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο, καθώς την Τρίτη ο δράστης θα καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Σύρου.

Ν.Δ.: Δίπλα σε ικανούς, όχι σε χρίσμα στις δημοτικές εκλογές

Στο πλαίσιο των επαφών που γίνονται σε όλη τη χώρα με αντικείμενο την οργανωτική ανασυγκρότηση και την νέα φιλοσοφία που πρέπει να διέπει τη Νέα Δημοκρατία, ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος, επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη και είχε επαφές με στελέχη και μέλη της παράταξης.