26 Ιανουαρίου 2014

Ρόμπα τα ΣΥΡΙΖΑκια και ο βλάκας Ζουπανιώτης!! Διακινούσαν φώτο Αλβανού στο Κόσοβο σαν λαθρο που δήθεν έχασε 2 παιδιά στο Φαρμακονήσι....

Δακρύβρεχτο και μελό tweet, αλά Βασιλάκης Καϊλας του 2014, συνοδεύει τη φώτο ενός λαθρο που δείχνει τις φώτο των δυό παιδιών του που δήθεν πνίγηκαν στο Φαρμακονήσι... το πρόβλημά των ΣΥΡΙΖΑίων είναι ότι η φώτο...

Συνεχείς μετασεισμοί στην Κεφαλλονιά-5,2 Ρίχτερ πριν λίγο

Καλό νέο η πλούσια μετασεισμική δραστηριότητα

Σύμφωνα με νεότερες μετρήσεις το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο δίνει τη νέα σεισμική δόνηση στην Κεφαλονιά  5,3 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.

BINTEO: ΠΑΟΚ - Βέροια 4-1, Πανθρακικός - Πανιώνιος 4-1, Λεβαδειακός - Αρης 4-3

Δείτε το:

Οι σεισμοί που συντάραξαν την Κεφαλονιά (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Μεγάλη εμπειρία έχουν οι οι κάτοικοι του Ιονίου από σεισμούς. Τραγικότερος ο απολογισμός του 1953 όπου εκατοντάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και χιλιάδες τραυματίστηκαν ή έμειναν άστεγοι. Ζάκυνθος, Κεφαλονιά και Ιθάκη ισοπεδώθηκαν σχεδόν εξ ολοκλήρου...

Οι καταστροφικοί σεισμοί που έπληξαν τα Ιόνια νησία το 1953, κράτησαν σχεδόν 2 μήνες, τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο (οι μικρότεροι μετασεισμοί κράτησαν πάνω από 6 μήνες).

ΝΤΑΞ' ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ! Ποια κρίση; Αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που κάνουν λεύκανση πρωκτού

Είναι η τελευταία ... μόδα-Δείτε γιατί το κάνουν

Ποια είναι η τελευταία «μόδα» στην Πάτρα, κυρίως μεταξύ νεαρών κοριτσιών; Η λεύκανση πρωκτού!

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες του «Κόσμου» ολοένα και περισσότερες νεαρές μέχρι και 25-30 ετών καταφεύγουν σε δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς στην Πάτρα αλλά και στην Αθήνα προκειμένου να επιτύχουν το επιθυμητό γι αυτές αισθητικό αποτέλεσμα.

Θυροκόλλησαν πρόστιμο στο εξοχικό του Λιάπη

Ένα θυροκολλημένο σημείωμα στην πόρτα του εξοχικού του Μιχάλη Λιάπη στο Καρπενήσι, με αποστολέα το δήμο, αποτελεί την πρώτη επίσημη διεκδίκηση του ελληνικού Δημοσίου σε βάρος του πρώην υπουργού.

Χωρίς ρεύμα και η Ιθάκη

Χωρίς ρέυμα έχουν μείνει αρκετές περιοχές της Κεφαλλονιάς, λόγω του δυνατού σεισμού. Το ίδιο ισχύει και για την Ιθάκη.Στην Κεφαλλονιά έχουν εμφανιστεί προβλήματα και στην υδροδότηση.

Βίντεο από τον σεισμό στην Κεφαλλονιά

Δείτε τη στιγμή του μεγάλου σεισμού στην Κεφαλλονιά όπως την κατέγραψε κάμερα κατοίκου μέσα από το κλειστό γήπεδο Αργοστολίου.

Έρευνα Πανεπιστημίου Μακεδονίας (τι είναι αυτό πάλι;;): 1,5 μονάδα μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά μιάμιση ποσοστιαία μονάδα έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει η πανελλαδική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τη Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης του Ερευνητικού Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Τρολάρει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Άδωνις: Μπορεί να συνεργαστούμε αφού έχουν κάνει στροφή 180° σε λίγο δηλ. θα είναι και υπερ του μνημονίου

«180 μοίρες στροφή έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Κώστα Χαρδαβέλλα και τη Μαίρη Πολλάλη στον Real Fm λέγοντας ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ ή το κάθε κόμμα αντιλαμβάνεται αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς ως μείζον συμφέρον της χώρας, που είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε δεν υπάρχει θέμα. Μπορούμε όλοι να συνεργαστούμε».

Ο Έλληνας star της Τουρκίας

Τον φωνάζουν στο δρόμο «Ερντογάν» λόγω του ρόλου του στη σειρά «Merhamet» και είναι φίλος με τον Χαλίτ Εργκέντς, τον τηλεοπτικό Σουλεϊμάν. Ο Κώστας Κορτίδης που ήταν για έξι χρόνια ψάλτης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο κάνει μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση και στο σινεμά της γειτονικής χώρας.

Η Ελβετία δεν υπογράφει συμφωνία για φορολόγηση «μαύρων» καταθέσεων με Ελλάδα-Κι ο Μπένυ που μας έλεγε πριν 2 χρόνια ότι την έχει έτοιμη;

Η Ελβετία δε πρόκειται να συνάψει συμφωνία για την είσπραξη φόρων από καταθέσεις «μαύρου» χρήματος Ελλήνων σε ελβετικές τράπεζες, όπως δήλωσε η ελβετίδα υπουργός Οικονομικών Έβελιν Βίντμερ-Σλουμπφ, μιλώντας στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.

Μεγάλος σεισμός στην Κεφαλονιά – Αποκλεισμένα χωριά και ζημιές σε σπίτια και δρόμους

- 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ο μεγάλος σεισμός που αναστάτωσε την Κεφαλονιά
- Ακολούθησαν τρεις μετασεισμοί: 4,4R, 3,9R και 4,2R
- Τέσσερα χιλιόμετρα βορειοδυτικά από το Ληξούρι το επίκεντρο – 24 χιλιόμετρα το εστιακό βάθος
- Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες
- Εκτός από την Αττική, έγινε αισθητός σε Πύργο, Λαμία, Τρίκαλα κι άλλες περιοχές
- Στην περιοχή με στρατιωτικό ελικόπτερο ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης
Ανάστατοι οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς βγήκαν στις 15:55 το απόγευμα της Κυριακής από τα σπίτια τους. Αιτία ο ισχυρότατος σεισμός, 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα όσα είπε στο NewsIt ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας, που ταρακούνησε το νησί. Ακολούθησαν τρεις μετασεισμοί: 4,4R, 3,9R και 4,2R, ενώ ακόμη και τώρα η σεισμική δραστηριότητα δεν έχει σταματήσει.




Το επίκεντρο τέσσερα χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Ληξουρίου, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 24 χιλιόμετρα. Χαρακτηριστικό του σεισμού η μεγάλη διάρκειά του, κάτι που πανικόβαλε ακόμη περισσότερο τον κόσμο.

Όπως δήλωσε στο NewsIt ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Σπύρος Ματιάτος, έχουν αποκλειστεί χωριά εξαιτίας των κατολισθήσεων, κόσμος έχει βγει από τα γηροκομεία, δρόμοι έχουν ανοίξει στα δυο, ενώ υπάρχουν και πολλές ζημιές σε σπίτια, όπου έχουν πέσει σοβάδες, έχουν σπάσει τζάμια, έχουν πέσει κεραμίδια.

Ακούστε τι είπε στο NewsIt ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Σπύρος Ματιάτος



Σύμφωνα με το Patrtastimes σε δηλώσεις του ο καθηγητής σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Άκης Τσελέντης είπε οτι επρόκειτο για τον κύριο σεισμό, όμως θα ακολουθήσουν μετασεισμοί και συνέστησε ψυχραιμία.

Ακούστει τι είπε στο NewsIt o αντιπεριφερειαρχής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σωτήρης Κουρής



Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει καθίζηση σε δρόμο στο Ληξούρι, ενώ δρόμος έχει ανοίξει στα δυο στο Αργοστόλι.

Ακούστε τι είπε στο NewsIt o δήμαρχος Ληξουρίου Αλέξανδρος Παρίσης




«Βρισκόμαστε σε φάση καταγραφής των ζημιών, ο σεισμός έγινε αισθητός σε ολόκληρο το νησί και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους. Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Κεφαλονιάς είναι σε επιφυλακή και έχουν βγει στους δρόμους. Ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί μόνο ζημιές, κυρίως από σπασμένες τζαμαρίες μαγαζιών και άλλων γυάλινων ειδών, καθώς και σε παλιά κτίρια του νησιού», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς Ευάγγελος Κεκάτος.

Ακόμα ο κ. Κεκάτος επισήμανε: «Κάποιες περιοχές της Κεφαλονιάς έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και τα συνεργεία της ΔΕΗ έχουν ήδη πιάσει δουλειά, για να αποκαταστήσουν τις ζημιές, ενώ υπάρχουν και κατολισθήσεις βράχων σε επαρχιακούς δρόμους».

Πυροσβεστική και Αστυνομία έχουν ήδη βγει στους δρόμους και περιπολούν για να καταγράψουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει κλήσεις για απεγκλωβισμούς ή για κατάρρευση σπιτιών. Σε πολλές περιοχές έχει κοπεί το ρεύμα και οι τηλεπικοινωνίες.


Φωτογραφία από την Ιθάκη που μας έστειλε ο αναγνώστης Mak Ithaca

Με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, μεταβαίνει με στρατιωτικό ελικόπτερο στην Κεφαλονιά.






Αισθητός σε όλη την Ελλάδα



Ο σεισμός έγινε αισθητός στην Αττική και σε όλη τη δυτική Ελλάδα, από τον Πύργο, όπου οι κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους, μέχρι τα Γιάννενα, ακόμη και στην Καρδίτσα, στη Λαμία, στα Τρίκαλα.

Τόσο στην Τρίπολη και την Καλαμάτα, όσο και στην ανατολική Πελοπόννησο, ο σεισμός είχε διάρκεια και θορύβησε τους κατοίκους που βγήκαν από τα σπίτια τους.
Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές στην Πελοπόννησο.

Επίσης, ιδιαίτερα αισθητός έγινε ο ισχυρός Πάτρα, Κ. Αχαΐα, Αμαλιάδα, Μεσολόγγι και άλλες περιοχές της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας.
Οχήματα της πυροσβεστικής πραγματοποιούν περιπολίες και στους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδος, προκειμένου να διαπιστώσουν τυχόν ζημιές από τη σεισμική δόνηση.

Εβαλα τον «ταρίφα» στα «αγαπημένα» μου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Εχουν περάσει ακριβώς δέκα χρόνια. Φέρτε στον νου σας το ανέμελο κλίμα της εποχής, καθώς η χώρα βρισκεται λίγο πριν από την κορύφωση της εποχής της αστακομακαρονάδας. Tις νίκες στο Εuro, τη Eurovision, τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από τα παράθυρα της «Καθημερινής» στο Φάληρο βλέπαμε μια πραγματική κοσμογονία. Μιλιούνια εργάτες δούλευαν νυχθημερόν για να τελειώσουν το περιβόητο σύμπλεγμα των οδικών «δαχτυλιδιών» στο Δέλτα του Κηφισού.

Η βάφτιση της νέας «ΕΡΤ», η «ΕΛΕΝ» και η επιστροφή του «Τσομπανάκου»

Έως τα μέσα Φεβρουαρίου οι προτάσεις για το νέο όνομα - Τι σημαίνει το «ΕΛΕΝ»; - Πού θα χρησιμοποιηθεί η ανέκδοτη μουσική σύνθεση του Τσιτσάνη;

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες για την εύρεση ονόματος και τα βαφτίσια του διάδοχου φορέα της ΕΡΤ από τους ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης. Το Εποπτικό Συμβούλιο έχει διορία έως τα μέσα Φεβρουαρίου να προτείνει τον διακριτικό τίτλο της εταιρείας (αυτόν που θα αντικαταστήσει το "ΕΡΤ Α.Ε."), ενώ παράλληλα το Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ έχει αναλάβει το σκέλος της ονοματοδοσίας των επιμέρους καναλιών, δηλαδή των αντίστοιχων "ΝΕΤ", "ΕΤ1", site και ραδιοφωνικών σταθμών.

10 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο των τρομοκρατών

Ξεπερνούν, όπως εκτιμάται, τα δέκα εκατομμύρια ευρώ τα χρήματα του ταμείου που διαθέτει το εγχώριο τρομοκρατικό δίκτυο.

Στο σύνολό τους αποτελούν λεία ληστειών που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Τα λέω αλλά δεν ακούτε: Η "Ε" αποκαλύπτει πως ο Καντάς έδωσε τις γερμανικές και κάλυψε τις ρώσικες μίζες! Γιατί άραγε

[Είναι πολλά τα λεφτά και οι ρώσοι συνεχίζουν να πληρώνουν παπαγαλάκια να μας λένε ότι οι Γερμανοί με το ,5% μίζα μας ξεκοκκάλισαν ενώ οι Ρώσοι με το 3% είναι αδέρφια μας...]

Η “Ελευθεροτυπία” αποκαλύπτει πως ο Κάντας κάλυψε τον Δαφέρμο

Σημαντικά στοιχεία και ένα ντοκουμέντο – φωτιά για τον τρόπο με τον οποίο ο Κάντας κάλυψε τον έμπορο Ρωσικών οπλικών συστημάτων Δαφέρμο αποκαλύπτει σήμερα η “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία”.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΜΩΔΙΑ ! Ο στόκος δημοσιογράφος για το πέ@ς προανήγγειλε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αμαρουσίου!!

Με μία σύντομη δήλωση ο γνωστός πανηλίθιος δημοσιογράφος της πουτσ@ς Γιώργος Καραμέρος προανήγγειλε την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αμαρουσίου στις δημοτικές εκλογές του Μαίου. Ελπίζουμε να ξέρει που βρίσκεται το Μαρούσι και να μην λέει μαλακί@ς όπως έλεγε ότι ο αγωγός ΤΑΠ θα καταστρέψει την Θεσπρωτία... όταν είναι γνωστό ότι ο αγωγός δεν θα περνά από τη Θεσπρωτία αλλά από την Αλβανία... Αναμένεται πάντως περισσότερο γέλιο τις επόμενες μέρες και προς το παρόν πρέπει να αρκεστούμε στο γέλιο που βγάζει η δήλωση με ύφος καρδιναλίου:

Είμαι εδώ και δηλώνω παρών ως ένας Μαρουσιώτης που θα λειτουργήσει καταλυτικά στις εξελίξεις στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

ΤΕΛΟΣ! Οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ απεφάνθησαν: Η επανάσταση γίνεται στη Γερμανία και όχι στην Ουκρανία

Όχι στην Ουκρανία με τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές... αλλά στη Γερμανία, όπου η Αστυνομία στο Αμβούργο έβγαλε οριζόντια (δείτε φώτο στο τέλος) 20 αναρχοάπλυτους που είχαν καταλάβει ένα οίκημα.

Δείτε τους διαλόγους των ηλιθίων:

ΦΩΤΟ: Σμπαράλια έκανε τα νεύρα των ΣΥΡΙΖΑίων πρωί-πρωί ο Άδωνις

H σημερινή διαδικτυακή καλημέρα του υπουργού Υγείας έβαλε ... στην κυριολεξία φωτιά στο ίντερνετ. Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, είναι σαφώς ... εμπνευσμένη με χιούμορ και κάτι τέτοια ο υπουργός ... δεν τα χάνει. 

Στη φωτογραφία παρουσιάζεται το κλασικό κόκκινο κουτάκι με το τζαμάκι για την ενεργοποίηση συναγερμού σε περίπτωση φωτιάς. Στο τζαμάκι αναγράφεται: «Σε περίπτωση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σπάστε το τζάμι», ενώ στο εσωτερικό εικονίζεται...

«Πόλεμος» στους δρόμους της Αιγύπτου του Αλαβάνου -Τουλάχιστον 49 νεκροί μέσα σε 24 ώρες σε διαδηλώσεις

Σκηνικό εμπόλεμης κατάστασης θύμισαν ξανά οι δρόμοι της Αιγύπτου. Ο τραγικός απολογισμός των συγκεντρώσεων κάνει λόγο για τουλάχιστον 49 νεκρούς τις τελευταίες 24 ώρες, ενώ περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι συνελήφθησαν.

Πιέσεις για αλλαγές στο καθεστώς των εξοντωτικών προστίμων του νέου Κώδικα

Για αλλαγές στο καθεστώς των εξοντωτικών προστίμων που προβλέπει ο Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών πιέζεται η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, από επιχειρηματίες, λογιστές και βουλευτές και σύμφωνα με πληροφορίες, τα επανεξετάζει, εν όψει και των εκλογών που έρχονται.

ΣΟΚ!!! 24 εκατομμύρια ευρώ μίζα σε βαλίτσα πήρε υπουργός

Δεν είχε όρια το όργιο της αρπαχτής που γινόταν με τους εξοπλισμούς!
Με εντολή των γερμανικών εταιρειών δίνονταν οι μίζες
Με τα τσουβάλια μεταφέρονταν οι μίζες στους τελικούς αποδέκτες , τους υπουργούς και τα...δεξιά τους χέρια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο http://www.logiastarata.gr

Οι ένστολοι ήταν η αρχή - Οι δικαστές που έβγαλαν νόμιμο το μνημόνιο ετοιμάζονται να επαναφέρουν τα εφάπαξ για να καταλήξουν στο στόχο: Την επαναφορά και των δικών τους μισθών

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το εφάπαξ των ένστολων προκάλεσε προβληματισμό στο υπουργείο Οικονομικών, αλλά αυτός δεν συγκρίνεται με τον πονοκέφαλο που δημιουργούν οι προσφυγές που θα εκδικαστούν προσεχώς.

Λιακουνάκος – Leopard: Μια ιστορία σκανδάλων και διαπλοκών

Από το 1987 είχαμε αποκαλύψει στο “Αντί” τις υπόγειες δραστηριότρητές του Θωμά Λιακουνάκου και της εταιρείας του ΑΧΟΝ, οι οποίες μπορούσαν να είχαν σταματήσει από τότε, αν δεν γινόταν “κολλητός” των εκάστοτε πολιτικων εξουσιών.

ΒΙΝΤΕΟ-Έξω φρενών ο Τζαμτζής

Εκτός εαυτού βγήκε ο Ιορδάνης Τζαμτζής, σχετικά με όσα λέγονταν για τον τρόπο που τιμολογείται το νερό στις αρδευτικές καλλιέργειες των αγροτών.

Εκνευρισμός στη Γερμανία για το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών στην Ελλάδα -«Ξεχάστε τις εθνικές»

Το ενδεχόμενο να στηθούν τριπλές κάλπες στην Ελλάδα προκαλεί εκνευρισμό στη Γερμανία, καθώς το «ντόμινο» των εξελίξεων θα περιπλέξει την κατάσταση. Για αυτό και θέλουν «καθαρές» ευρωεκλογές στην Αθήνα.

«Χτύπημα» από κοινού ετοιμάζουν Ξηρός-Μαζιώτης -Πού εστιάζονται οι έρευνες για τον εκτελεστή της 17Ν

«Συναγερμός» έχει σημάνει τις τελευταίες ημέρες στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς σύμφωνα με απόρρητα στοιχεία που φέρεται να έχει στη διάθεσή της η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ο Χριστόδουλος Ξηρός και ο Νίκος Μαζιώτης ετοιμάζουν από κοινού «χτύπημα».

Ο πατριός της νύφης του ΓΑΠ αποκαλύπτει ότι ο Αντρίκος ασχολείται με τον βελονισμό... έβγαλε και σχολή βελονισμού

Όπως αποκαλύπτεται ο ινδιάνος είναι ο βιολογικός πατέρας της μέλλουσας νύφης του ΓΑΠ και από την ηλικία των 5 ετών τη μεγάλωσε ο πατριός της...

Στους ρυθμούς του «αρραβώνα της χρονιάς», όπως έχει χαρακτηρισθεί η επισημοποίηση της σχέσης του Ανδρέα Παπανδρέου Junior με την 27χρονη αθλήτρια Πωλίνα Πατραμάνη, που αναμένεται σήμερα, παρουσία σύσσωμης της οικογένειας του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, κινούνταν η Χερσόνησος Κρήτης τις τελευταίες ημέρες.

Άπαιχτος ο ινδιάνος συμπέθερος του ΓΑΠ! Θα κάνουν καλό παρεάκι: «Είμαι υπερήφανος που η κόρη μου θα πάρει τον γιό του ΓΑΠ»

Ο κ. Πατραμάνης βρέθηκε ξαφνικά, χωρίς να το περιμένει στο στόχαστρο της δημοσιότητας καθώς είναι ο συμπέθερος του Γιώργου Παπανδρέου αφού η κόρη του Πωλίνα και ο γιος του πρώην πρωθυπουργού αρραβωνιάστηκαν.

Μέχρι χθες ο Θανάσης Πατραμάνης ήταν γνωστός μόνο στις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου Κρήτης. Εκεί όλοι τον ξέρουν μόνο με το παρατσούκλι του "Ινδιάνος" και δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το γιατί. Η μακριά κόμη και η μποέμ στάση ζωής είναι τα στοιχεία ταυτότητας ενός αντισυμβατικού βιοπαλαιστή.

Το μήνυμα του Ελληνα της Ferrari στον Σουμάχερ: «Αγαπητέ Michael, λείπεις πολύ»

Την ώρα που οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ έρχονται με το σταγονόμετρο, φίλοι, συνεργάτες, απλοί θαυμαστές από όλο τον κόσμο και άνθρωποι της Ferrari δηλώνουν με κάθε τρόπο πως βρίσκονται στο πλευρό του.

Κεραυνοί από τρόικα για τις αποκρατικοποιήσεις: Δεν κάνατε τίποτα

Σκληρή στάση των δανειστών για τις ικανότητες του ΤΑΙΠΕΔ

Σε νούμερο 1 θέμα στην ατζέντα των διαπραγματεύσεων ανεβάζει η τρόικα το θέμα των αποκρατικοποιήσεων οι οποίες προχωρούν με ρυθμούς χελώνας ενώ και για το μεγάλο project  του...

Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕ: Στο μικροσκόπιο κομπίνα ύψους 1,2 δις σε βάρος του ΙΚΑ!

«Κόλπο γκρόσο» είχαν στήσει επιχειρήσεις εις βάρος του ΙΚΑ, καθώς άλλα ποσά δήλωναν στα επίσημα έγγραφα και άλλα τελικά κατέβαλλαν στο Ταμείο. Οι πρώτοι έλεγχοι δείχνουν πως η ετήσια απώλεια φτάνει τα 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα μπορούσε να καλύψει τη «μαύρη τρύπα» του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας.

BINTEO-Τα επεισόδια στο Κερατσίνι

Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια στο Κερατσίνι, στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα αλλά και στον αυτό-οργανωμένο χώρο «ρεσάλτο», όπως το κατέγραψαν οι αριστεροί:

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ, με όνομα "ΔΟΫΛΟΣ" θέλει να φορολογηθούν οι εκατομμυριούχοι με 75%... θεμιτό!

Αλλά οι παρακάτω εκατομμυριούχοι το ξέρουν ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φορολογηθούν με 75%;;

Αδερφοί Ξηροί - Το …παλιό «νέο αίμα» της 17Ν

Η «Επαναστατική Οργάνωση 17 Νοέμβρη» όπως αποκαλείτο από τα ίδια τα μέλη ή 17Ν ήταν τρομοκρατική οργάνωση που έδρασε στην Ελλάδα κατά την περίοδο 1975 – 2002, άφησε πίσω της 23 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες και για σειρά ετών προκαλούσε τον τρόμο των Αρχών, αλλά και λόγο ανάπτυξης κάθε λογής σεναρίου.

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΝΔΙΑΝΟ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ ΓΑΠ-Δύο διαφορετικοί κόσμοι: Ο συμπέθερος του ΓΑΠ εργάζεται στη λαϊκή! (ΦΩΤΟ)

[Φυσικά και δεν κλαίω απ' τα γέλια με τον άνθρωπο που προσπαθεί τίμια να βγάλει το μεροκάματό του αλλά για τον ΓΑΠ με τα κολλέγια, τις Εκάλες, και τα Χάρβαρντ...]

Μέχρι χθες ο Θανάσης Πατραμάνης ήταν γνωστός μόνο στις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου Κρήτης. Εκεί, όλοι τον ξέρουν μόνο με το παρατσούκλι του, ο Ινδιάνος, λόγω της μακριάς κόμης και της μποέμ ζωής!

Παραλήρημα- αγκαζέ με Παπαθεμελή- για…τοκάκια και “γκόλντεν μπόις”

Φιλόξενη στέγη δίπλα σ’ έναν συνταξιούχο πολιτικό, βρήκε ο αποπεμφθείς από τη Ν.Δ. Βύρων Πολύδωρας. Ο Στέλιος Παπαθεμελής ήταν εκείνος που τον προσκάλεσε σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του γραφείου του και του έδωσε και βήμα για να μιλήσει.

Επιμήκυνση του σχολικού έτους προαναγγέλλει ο Αρβανιτόπουλος

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε επιμήκυνση του σχολικού έτους, σε μείωση των αργιών και αλλαγή της διδακτέας ύλης στα σχολεία, παρουσιάζεται σε συνέντευξή του ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Αναφορικά με τις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών στη διαδικασία της αξιολόγησης, ο υπουργός κάνει λόγο για «κύκνειο άσμα μιας συντεχνίας».

Αξιωματικός ΕΛΑΣ: Ο Ξηρός κρύβεται στην Αττική

Τη βεβαιότητα των Αρχών ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός κρύβεται σε σπίτι στην Αττική και μαζί με ασύλληπτους “πυρήνες” προετοιμάζουν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα, εξέφρασε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, αξιωματικός της αστυνομίας.

Και επίσημα Κασιδιάρης για Δήμαρχος-Νέα επιστολή Μιχαλολιάκου από τις φυλακές

Με τη φράση θα ειμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ακόμη και μέσα από τη φυλακή, ο Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε τον τόνο της προεκλογικής περιόδου εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου.

Δηλ. ρε καραγκιόζη, αν δεν θέλουν δεν θα πεις; Ρακιντζής μαινόμενος: Μήπως στην ΚΕΔΕ θέλουν να αρχίσω να λέω ονόματα και ποσά; Ερχονται και εκλογές...

Ο τύπος είτε όντως έχει παλαβώσει όπως λένε οι της ΚΕΔΕ ή εκβιάζει κάποιους έχοντας στοιχεία και μη δίνοντάς τα στη δημοσιότητα, στις αρχές ή τη δικαιοσύνη!! Φυσικά κανείς δεν θα καλέσει τον αστείο τύπο να του πει "ρε μεγάλε για πες μας ποια ονόματα έχεις και δεν τα λες"

Με ονόματα (δημάρχων) και αριθμούς απειλεί να επανέλθει ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, μετά την πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε απο την ΚΕΔΕ για τις δηλώσεις που κάνει κατα καιρούς σχετικά με την έκταση της διαφθοράς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ΠΟΣΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤ@ ΜΟΥ!!! BINTEO: Οι «Πυρήνες» έκαναν πάρτι για την απόδραση Ξηρού -Γλέντι κανονικό στον Κορυδαλλό

Κανονικό γλέντι για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού έστησαν οι κρατούμενοι της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η Ελλάδα «δωροδόκησε» τη FIBA με 800.000 ευρώ για να παίξει η ΕΘνική στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ

Το απίστευτο για τα δεδομένα της εποχής ποσό των 800.000 ευρώ έδωσε η Ελλάδα στην Παγκοσμία Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προκειμένου να εξασφαλίσει τη wild card για το Παγκόσμιο Κύπελλο (30/8-14/9) και να δώσει το παρών στη διοργάνωση η Εθνική μας Ομάδα.

Πρόταση για περαίωση-φοροαμνήστευση κρυφών εισοδημάτων 100 δισ. που μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό

Εάν εφαρμοστεί, υπολογίζεται ότι μπορεί να αποφέρει στα δημόσια ταμεία από 5-7 δισ.ευρώ

Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών χαρακτηρίζουν «χρήσιμη» την πρόταση για την περαίωση εισοδημάτων 100 δισ. σε βάθος 10ετιας,  τονίζοντας ότι θα μπορούσε να εισφέρει σημαντικά ποσά στα ταμεία του κράτους για τη διετία 2014-2015.

ΒΙΝΤΕΟ: «Το παιδί δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν», λέει η μητέρα της Μυρτούς

Έπειτα από επτά ατελείωτους μήνες στις Ηνωμένες Πολιτείες η Μυρτώ και η μητέρα της επέστρεψαν στην Ελλάδα προκειμένου να συνεχίσουν την προσπάθεια αποκατάστασης της 16χρονης η οποία έπεσε θύμα βάναυσης επίθεσης ενός Πακιστανού στην Πάρο πρόπερσι το καλοκαίρι.

Κρυφτό Γιωργάκη με τους δημοσιογράφους – Τελικά έστησαν ακόμα και τον... παπά - Σε σπίτι συγγενικού προσώπου της νύφης ο αρραβώνας

Η μεγάλη ώρα για την οικογένεια Παπανδρέου έφτασε με... παρατράγουδα. Το βράδυ του Σαββάτου ο Αντρέας Παπανδρέου junior αρραβωνίαστηκε την... δούλη του Θεού Πωλίνα Πατραμάνη.