28 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Στην Κεφαλονιά έφτασε ο Σαμαράς! Μεγάλη μαγκιά πάντως να διανυκτερεύσει σε περιοχή όπου δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει

«Ήθελα να δω ο ίδιος τις συνέπειες του σεισμού» δήλωσε ο Σαμαράς από την σεισμόπληκτη Κεφαλονιά όταν άλλοι Πρωθυπουργοί, πήγαιναν (αν πήγαιναν...), έβλεπαν και μόλις σκοτείνιαζε έφευγαν...

Στην Κεφαλονιά προσγειώθηκε πριν από λίγα λεπτά το αεροπλάνο που μεταφέρει τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, από τις Βρυξέλλες.Ο Αντώνης Σαμαράς έφθασε στο νησί της Κεφαλονιάς, που επλήγη από τον ισχυρό σεισμό της Κυριακής, λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ.

«Ήθελα να δω ο ίδιος τις συνέπειες του σεισμού. Θα κάνουμε τώρα μία πρώτη σύσκεψη. Απόψε θα κοιμηθούμε εδώ και το πρωί...

Τον πούλο ο Τουρκαλάς: Τη ΦΑΓΕ δικαίωσε το βρετανικό εφετείο για τη χρήση του «greek yoghurt»

Απέρριψε, σήμερα, το αγγλικό Εφετείο την προσφυγή της Chobani για την υπόθεση «Greek yoghurt», σε όλα της τα σημεία, αρνούμενη να της επιτρέψει την τροποποίηση των αιτιών της προσφυγής της με την ενσωμάτωση νέων σημείων που αφορούν στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Δικαιώθηκε, έτσι, η ΦΑΓΕ.

ΣΥΡΙΖΑίε και ψεκασμένε κάνε το τέστ! Δες πόσο μαλάκ@ς είσαι!

Αφού με διαβάζεις για να εκνευρίζεσαι είσαι από χέρι μαλάκας... αλλά διασταύρωσέ το!

Δώδεκα εύκολες, βατές, ερωτήσεις που έχουν σχέση με τη συμπεριφορά και δείχνουν σε κάθε χρήστη πόσο πολύ.... είναι. Χωρίς να το δει άλλος, μόνο για τα μάτια του.

Βίντεο που κόβει την ανάσα από την παραλία του Μύρτου

"Κόβει την ανάσα" η εικόνα του Χάρακα, πάνω από την πασίγνωστη και πανέμορφη παραλία του Μύρτου στην Κεφαλλονιά, μετά τον ισχυρό σεισμό της προηγούμενης Κυριακής.

Το μέρος, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, απέκτησε χαράδρα, η οποία ξεκινάει από τον δρόμο.

ΒΙΝΤΕΟ-Εύκολο δίλημμα: Μείωσης τιμής του αερίου ζήτησε ο Σαμαράς κι ο Πούτιν απάντησε: «Ή εγώ ή η Μέρκελ»

1 ώρα διήρκεσε η συνάντηση...

Την μείωση της τιμής του αερίου έθεσε στην έναρξη της συνάντησης με τον Ρώσο Πρόεδρο ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις Βρυξέλλες στο περιθώριο της συνόδου μεταξύ Ε.Ε. και Ρωσίας.

Ένας από τους 5 που καταδικάστηκαν για τον χαμό του Άλεξ μιλάει για το μοιραίο βράδυ!

Η υπόθεση του μικρού Άλεξ συγκλονίζει ακόμα το πανελλήνιο, ακόμα και οκτώ χρόνια μετά τον άδικο χαμό του. Η δολοφονία του 11χρονου από τους 13χρονους συγχωριανούς του είναι κάτι που δεν μπορεί εύκολα να το πιστέψει κάποιος.

Στην Κεφαλλονιά θα διανυκτερεύσει ο Αντώνης Σαμαράς

Τη σεισμόπληκτη Κεφαλλονιά θα επισκεφθεί απόψε Τρίτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επιστρέφοντας από τις Βρυξέλλες, όπου συναντήθηκε με το ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

ΒΙΝΤΕΟ-Θα μας τρελάνουν οι Λιάπηδες!!! Η θεία του Λιάπη δήλωσε ότι... ζει

Η Βασιλική Λιάπη, θεία του Μιχάλη Λιάπη, μίλησε αποκλειστικά στο STAR και έδωσε μία τελείως διαφορετική διάσταση στο θέμα της επιδότησης της βίλας της οικογένειας Λιάπη, ως ενοικιαζόμενα δωμάτια, στο Καρπενήσι. "Εγώ ποτέ δεν πήρα επιδότηση" λέει!!! 

ΒΙΝΤΕΟ-Ο πατέρας της Μυρτούς για την καταδίκη του Πακιστανού

«Η δικαιοσύνη έκανε το έργο της», δήλωσε ο πατέρας της Μυρτούς, αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 25 χρόνια για τον νεαρό Πακιστανό που την κακοποίησε. Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της πρόσθεσε ότι ο δράστης «έχει κάνει ένα έγκλημα που δεν μπορεί να το παραδεχτεί ούτε ο εαυτός του» και πρόσθεσε ότι η οικογένεια του έχει σταματήσει να ονειρεύεται για το μέλλον.

Τι άλλαξε ο Άδωνις στο πλαφόν συνταγογράφησης

Σε τροποποιήσεις για να γίνει πιο λειτουργικό το μέτρο του «πλαφόν» συνταγογράφησης στον ΕΟΠΥΥ, προχώρησε το υπουργείο Υγείας.

Από το «πλαφόν», σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, εξαιρούνται...

Φέτελ: Προσεύχομαι για τον Σουμάχερ

Ένα μήνα μετά το σοβαρό τραυματισμό του ενώ έκανε σκι στο Μεριμπέλ, στις γαλλικές Άλπεις, ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής στη Φόρμουλα 1 Μίχαελ Σουμάχερ παραμένει στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ και οι πληροφορίες για την εξέλιξη της υγείας του δίνονται με το σταγονόμετρο.

ΒΙΝΤΕΟ-Το πολιτικό "φλερτ" του Τατσόπουλου με τον Παπαδόπουλο

Τον Ανδρέα Παπαδόπουλο, πρότεινε για επικεφαλής της Πρωτοβουλίας των «58», ο Πέτρος Τατσόπουλος, στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε πως αυτή η κίνηση έχει ανάγκη να βρει ένα φρέσκο πρόσωπο προκειμένου να ενώσει το χώρο της κεντροαριστεράς, ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

Τι συζήτησαν Σαμαράς - Πούτιν; Το παρασκήνιο της συνάντησης

Τα θέματα του φθηνότερου φυσικού αερίου από την Gazprom, των ιδιωτικοποιήσεων και του τουρισμού έθεσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη συνάντηση του στις Βρυξέλλες με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Παράλληλα, προανήγγειλε και την παρουσία του Κάρολου Παπούλια στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι.

Αποσύρθηκαν Γερμανοί και Ιταλοί από τη διεκδίκηση wildcard: "Θεωρούμε τον πλειστηριασμό ανήθικο"

Η μάχη για την διεκδίκηση των τεσσάρων wild card για το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας όπως όλα δείχνουν είναι οικονομική και αυτό γιατί τα κριτήρια επιλογής για το ποια χώρα θα επικρατήσει είναι η καλύτερη προσφορά προς την FIBA.

Θα το δούμε κι αυτό!! Τράγκας: Με ενδιαφέρει το Ευρωκοινοβούλιο

Γράφει στο Facebook ο φιλελεύθερος Τράγκας με τα εκατομύρια που έχει φάει από κρατική διαφήμιση και από δάνεια από την Τράπεζα Κύπρου:

"Βrothers καλημέρα. Σήμερα το site «Παραπολιτικά» γράφει ότι θα ηγηθώ αντιμνημονιακού κόμματος στις ευρωεκλογές και ότι έχω «ευθεία γραμμή» με τον Δημήτρη Καζάκη.

Είναι γεγονός ότι ο εξαίρετος οικονομικός αναλυτής είναι φίλος μου και συχνά προσκεκλημένος των εκπομπών μου, όπως και συχνά αρθρογραφεί στο CRASH.

Γκρεμίζοντας τους 4 πυλώνες της τετραετίας Καμίνη


4 βασικές παρεμβάσεις επικαλείται ο κ. Καμίνης ως την παρακαταθήκη του για τα 3,5 χρόνια δημαρχίας του, όπως τα αναφέρει και σε σχετικό του στάτους στο Facebook. Ας τα δούμε λοιπόν:

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.logiastarata.gr

Σεμπαϊδήν ΚΑΡΑΧΟΤΖΑ: Θέλουν τους Μουσουλμάνους της Θράκης Αμόρφωτα Πρόβατα

Άρθρο του Ξανθιώτη Πομάκου Δημοσιογράφου κ. Σεμπαϊδήν ΚΑΡΑΧΟΤΖΑ

Αρκετούς μήνες μετά την ψήφιση του από την ελληνική βουλή, τέθηκε επιτέλους σε πλήρη εφαρμογή το νομοσχέδιο για τους ιεροδιδασκάλους σε δημόσια δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια της Θράκης όπου φοιτούν και μουσουλμάνοι μαθητές και οι πρώτοι ιεροδιδάσκαλοι έχουν ήδη αναλάβει τα καθήκοντα τους ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η επιλογή τους έγινε με παιδαγωγικά και μόνο κριτήρια ώστε οι εν λόγω ιεροδιδάσκαλοι να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ενός εκπαιδευτικού και να μπορούν να σταθούν αξιοπρεπώς σε μια σχολική αίθουσα.

Ενδιαφέρον και από τους Ινδούς για τα πετρέλαια της Ελλάδας -Στην Αθήνα ο ινδικός κολοσσός ΟΝGC

Στην Αθήνα βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα επρόσωποι του ινδικού πετρελαϊκού κολοσσού Oil and Natural Gas Corporation Limited (ONGC) για σειρά επαφών με επικεφαλής μεγάλων εγχώριων εταιρειών του κλάδου και κυβερνητικά στελέχη.

Δύσκολο κουίζ: Ο Κασιδιάρης ή ο Καπερνάρος είπε «Νήσσα ο Τραγάκης, ευτραφής νήσσα ο Βενιζέλος»!

*Όχι ότι έχει άδικο αλλά όσο να 'ναι τέτοιες εκφράσεις μέσα στη Βουλή... είναι όσο να 'ναι περίεργες

Σφοδρή επίθεση στον Γιάννη Τραγάκη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη χθεσινό επεισόδιο με την πρόκληση του Σκοπιανού βουλευτή που μίλησε για Δημοκρατία της Μακεδονίας μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο, πραγματοποίησε ο...

Διαβάστε για να σας περάσει η φαγούρα: Ύμνος ΓΑΠ υπέρ των φτωχών και των αδυνάτων σε άρθρο του στο CNBC

Ύμνος υπέρ των φτωχών και των αδυνάτων... - Η ανισότητα θέτει σε κίνδυνο τη δημοκρατία - Άρθρο του Γ. Παπανδρέου στο CNBC
Η ανισότητα θέτει σε κίνδυνο τη δημοκρατία, υποστηρίζει σε άρθρο του στο πρακτορείο CNBC ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

"Η εμπειρία μου ως πρωθυπουργός - όταν η Ελλάδα βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα - με έκανε να πιστεύω πως όλα όσα βιώνει σήμερα η παγκόσμια οικονομία αποτελούν συμπτώματα ενός βαθύτερου προβλήματος, το οποίο δεν έχουμε ακόμη το θάρρος να αντιμετωπίσουμε. Αυτό είναι η ανισότητα", υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο κ. Παπανδρέου στο εν λόγω άρθρο του.

Το τερμάτισαν οι δικαστές! Αθώα η Αθανασία Τσουμελέκα...αφού το λένε αυτοί θα ξέρουν τι έγινε το 2008 και πως ντοπάρονται

[Ελληνικές παπαριές! Εναντίον ποιου είχε προσφύγει αυτή στο δικαστήριο; Εναντίον του ΣΕΓΑΣ; Εναντίον του ΕΣΚΑΝ; Εναντίον της WADA; Και με ποια στοιχεία την αθώωσε το δικαστήριο; Σιγά μην ήρθαν να καταθέσουν ελεγκτές και εμπειρογνώμονες της wada; Καλά οι δικαστές δεν ξέρουν ότι οι ντόπες είναι ένα βήμα μπροστά και γι αυτό η WADA κρατάει τα δείγματα και τα ξαναεξετάζει αργότερα όταν ανακαλυφθεί νέα μέθοδος ελέγχου που πιάνει πχ. μικρότερες ποσότητες ντόπας.... Όχι ότι περιμέναμε αυτή την απόφαση για να επιβεβαιωθεί ότι ψεκάζουν στα δικαστήρια και ξένα σκοτεινά κέντρα καταδιώκουν την Ελλάδα...]

​Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του βάδην, Αθανασία Τσουμελέκα, κρίθηκε αθώα από το Εφετείο Αθηνών, σχετικά με τη χρήση απαγορευμένων ουσιών, για την οποία είχε κατηγορηθεί το 2009.
Η IAAF και η WADA είχαν κατηγορήσει την αθλήτρια για χρήση ουσιών το 2009, με το πρώτο δείγμα να είναι αρνητικό και το δεύτερο θετικό σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις 6 Αυγούστου του 2008.

Η ίδια είχε δηλώσει αθώα και πέντε χρόνια μετά δικαιώθηκε, αν και τότε εξαιτίας του γεγονότος αυτού εγκατέλειψε την ενεργό δράση.

Τον Γενάρη του 2009 η Αθανασία Τσουμελέκα είχε δηλώσει:

 «Ενημερώθηκα ότι υπάρχει πρόβλημα με θετικό δείγμα σε έλεγχο που υποβλήθηκα στις 6 Αυγούστου 2008 με την ουσία ερυθροποιητίνη. Δεν θα μπω στην διαδικασία να δικαιολογηθώ, αν και δεν έχω κάνει εν γνώσει μου χρήση αυτής της ουσίας, διότι γνωρίζω και έχω αποδεχτεί προκειμένου να συμμετέχω σε αγώνες ότι είμαι απολύτως υπεύθυνη για ό,τι βρίσκεται μέσα στο δείγμα μου.

Το γεγονός ότι τα ίδια δείγματα αναλύονται πέραν της μιας φοράς (δηλαδή ανοίγουν και κλείνουν χωρίς την παρουσία μου), όπως το συγκεκριμένο όπου την πρώτη φορά ήταν καθαρό, μου προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα για όλη τη διαδικασία. Η ατυχής λοιπόν εμπλοκή μου μετά από μια επιτυχημένη αθλητική χρονιά με πολλούς αγώνες και κοινές και εμφανείς προετοιμασίες με φέρνει στην δυσάρεστη θέση να δώσω εγώ ένα τέλος στον πρωταθλητισμό που τόσο αγαπώ και να μην συνεχίσω μετά το πέρας της επικείμενης τιμωρίας μου.

Πραγματικά αδιαφορώ για το αν πάλι μετά από 6 μήνες μου πουν ότι τελικά το δείγμα είναι αρνητικό όπως και την πρώτη φορά. Είμαι πολύ δυσαρεστημένη με την κατάσταση που επικρατεί διεθνώς σε θέματα ντόπινγκ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Η απογοήτευσή μου είναι μεγάλη. Λυπάμαι γιατί γνωρίζω ότι η παρούσα περιπέτεια στενοχωρεί όλους αυτούς που με πιστεύουν και με αγαπούν και αναλαμβάνω το οποιοδήποτε μερίδιο ευθύνης μου αναλογεί»

Τσεμπερά: "Ο Σαξώνης έκλεβε και πριν τον Παπαγεωργόπουλο"

[Μετά από πλήθος ερωτήσεων η κυρία που έκανε τον έλεγχο και κατηγορεί τον Παπαγεωργόπουλο χωρίς καμία απόδειξη αναγκάστηκε να παραδεχθεί αυτό που δεν έλαβε υπόψη της στο πόρισμά της: Ότι ο Σαξώνης έκλεβε και πριν τον Παπαγεωργόπουλο και μάλιστα πολύ πριν]

Ο τρόπος διαχείρισης του Σαξώνη ήταν ίδιος και πριν τη Διοίκηση Παπαγεωργόπουλου, κατέθεσε πριν από λίγο η επιθεωρήτρια Α. Τσεμπερά, απατώντας σε ερωτήσεις της εφέτου Βασιλικής Πούρα, κάτι που δημιούργησε μεγάλη αίσθηση στο Δικαστήριο.

Αναβλήθηκε η δίκη της συζύγου του Γιακουμάτου... με τα γνωστά νομικά τερτίπια

Τον ΣΥΡΙΖΑίο Δημητρακόπουλο βρήκε για δικηγόρο ο Γιακουμάτος! Του αξίζει λοιπόν άλλο ένα ΩΡΣΕ

Για τις 11 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε από το β' αυτόφωρo μονομελές δικαστήριο, η δίκη της συζύγου του Γεράσιμου Γιακουμάτου, Ελένη, του αδελφού του, Δημήτρη, και...

Η Porsche απόκτησε το πρώτο όχημα που σχεδιάστηκε από τον Ferdinand Porsche το 1898 (FVTO)

To Egger-Lohner C.2 Phaeton (γνωστό και ως Ρ1) παρουσιάστηκε το 1898 και είχε ένα ηλεκτρικό κινητήρα που ζύγιζε 130 κιλά και μπορούσε να παράγει έως και 5 ίππους.

Με αυτό τον κινητήρα, το δημιούργημα του Ferdinand Porsche μπορούσε να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα 35 χλμ./ώρα και η μέγιστη απόσταση που διένυε με μια φόρτιση ήταν 80 χλμ.

Οι Σκοπιανοί ζητούν... εξηγήσεις από την κυβέρνησή τους για την ήττα που έφαγαν από τον Αβραμόπουλο!

Η χθεσινή αποκάλυψη ότι δεν παίχτηκε ο Εθνικός Ύμνος των Σκοπίων κατά την πρώτη επίσκεψη του Αλβανικής καταγωγής Υπουργού Αμύνης της ΠΓΔΜ στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, αποτελεί σήμερα μείζον πολιτικό γεγονός στη γείτονα, καθώς...

Η Τζούλιαν Μουρ θα διαφημίσει την Τουρκία -Tα μεγάλα μέσα βάζουν οι γείτονες

Η διάσημη ηθοποιός, Τζούλιαν Μουρ, επιλέχθηκε να διαφημίσουν την Τουρκία στο εξωτερικό, στο πλαίσιο της καμπάνιας του τουρκικού Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

Οι Κοζάκοι επιστρέφουν στη Ρωσία, ως δυνάμεις επιτήρησης στο Σότσι

Περίπου 400 Κοζάκοι ταξίδεψαν στο Σότσι, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο των αστυνομικών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι Κοζάκοι, οι ατίθασοι και σκληροτράχηλοι κάτοικοι της ρωσικής στέπας, αποκτούν το δικό τους ρόλο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν σε λίγες ημέρες στη Ρωσία.
Περίπου 400 Κοζάκοι έχουν ήδη αποβιβαστεί στο Σότσι, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο των αστυνομικών δυνάμεων. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κοζακικής Ταξιαρχίας της πόλης του Κουμπάν, θα συνοδεύουν καθημερινά τις αστυνομικές περιπόλους φορώντας την πλήρη παραδοσιακή στολή τους, που περιλαμβάνει τα τυπικά γούνινα καπέλα και τα μακριά τους σπαθιά.

Απίστευτοι κάφροι: Έδειραν τυφλό οπαδό γιατί τους έκραξε που γιούχαραν τον Σαλπιγγίδη

[Καλά και εσύ ρε φίλε, τι πας να βάλεις μυαλό στους κάφρους!!]

Απίστευτες καταγγελίες από έναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναφέρει ότι άλλοι οπαδοί της ομάδας του τον έδειραν κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ενάντια στην Βέροια την περασμένη Κυριακή.

Ισόβια και 25 χρόνια στο ζώο της Πάρου

Την ενοχή του κατηγορούμενου Πακιστανού, Αχμέτ Βακάς, για την άγρια κακοποίηση της Μυρτούς στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, το καλοκαίρι του 2012, πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας.

Απίστευτα και όμως αληθινά! [βίντεο]

Πολλές φορές δεν πιστεύουμε στα μάτια μας, όταν βλέπουμε κάτι περίεργο! Και όμως τα περισσότερα από αυτά δεν είναι δημιουργήματα της φαντασίας μας… συμβαίνουν δίπλα μας!

Ολυμπιακές εξισώσεις

 του Γιώργου Μαυρωτά

Σε λίγες μέρες ξεκινούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες στο Σότσι της Ρωσίας. Βέβαια δεν υπάρχει ο «πυρετός» που υπάρχει τις παραμονές των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων, καθότι το ενδιαφέρον για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς υπολείπεται στην Ελλάδα σε σχέση με αυτό για τους θερινούς. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κατάλαβα κάποια χειμερινά αθλήματα όπως το Curling, ιδιαίτερα μάλιστα όταν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή κερδίζει η πάλη την παρουσία της στο πρόγραμμα των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων…

Χείμαρρος ο Μάκαρος: Πατρίδα-Θρησκεία-Ελληνισμός οι αξίες της παράταξης που πάντα καλείται να βγάλει τη χώρα απ' το βούρκο

Ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ και βουλευτή Αττικής Μάκη Βορίδη στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας στην παραλία Δρεπάνου της Ηγουμενίτσας... με το γνωστό ισοπεδωτικό στυλ ο Μάκης λέει αυτό που έχουμε πει και εμείς πολλές φορές:

Διεθνής Ακαδημία που μελετούσε την ελευθερία ακόμα και από ερωτικής πλευράς... στο Μεσολόγγι

«Εν μέρει για να εξακριβώσω μια εποχή, εν μέρει και την ώρα να περάσω», που λέει ο ποιητής, αναζήτησα το προεδρικό διάταγμα του 2006 βάσει του οποίου ιδρύθηκε η «Διεθνής Ακαδημία Ελευθερίας», για τον λόγο ότι περιλαμβάνεται στους είκοσι έναν υπό κατάργηση οργανισμούς του Δημοσίου. Να δω κιόλας τι είναι αυτό που θα στερηθούμε, εξαιτίας του τρισκατάρατου Μνημονίου...

Καλώς τον! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ προς επενδυτές: Μην αγοράσετε τον ΑΔΜΗΕ. Θα τον πάρουμε πίσω

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Πετράκου, ο οποίος προειδοποίησε τους επενδυτές να μην εξαγοράσουν το ποσοστό του ΑΔΜΗΕ γιατί όταν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα επαναγοράσει το δίκτυο.

BINTEO: H κατάρριψη ελικοπτέρου από ρουκέτα τρομοκρατών στην Αίγυπτο

Σοκ προκαλεί το βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο και στο οποίο φαίνεται ένας τρομοκράτης να στοχεύει, για αρκετή ώρα, και τελικά να χτυπά το ελικόπτερο στην Χερσόνησο του Σινά, στην Αίγυπτο. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η εξτρεμιστική οργάνωση Ansar Beit al-Maqdis και ο δεινός εκτελεστής χρησιμοποίησε ένα Manpad, ένα φορητό αντιαεροπορικό σύστημα, που χρησιμοποιούν επίσης οι αντάρτες στη Συρία.

Από την Πέμπτη ο Σαμαράς σε νέο μπαράζ ανακοινώσεων ξένων επενδύσεων: Πρώτη η Samsung για Πειραιά

Σε κορυφαία στελέχη του νοτιοκορεατικού ομίλου Samsung, που βρίσκονται στην Αθήνα, παρουσιάζει η Piraeus Container Terminal –η θυγατρική της Cosco που διαχειρίζεται τους δύο εμπορικούς προβλήτες του ΟΛΠ– το μοντέλο συνεργασίας της με την Hewlett-Packard και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ανοιχτή πρόσκληση του Γιώργου Παπανικολάου για την Γλυφάδα

Πρόσκληση – κάλεσμα σε όλους τους Γλυφαδιώτες και Γλυφαδιώτισσες, να δώσουν δυναμικό παρών, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Τρύφωνα, στην Τερψιθέα, στις 6.30 μ.μ., απευθύνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Στα χνάρια του Υψηλάντη ο Μειμαράκης... λέμε τώρα

Ξεκινά Συνταγματική Αναθεώρηση από την Επίδαυρο, όπως πριν 192 χρόνια!

Το πράσινο φως από το Μέγαρο Μαξίμου μαθαίνουμε ότι αναμένει ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης για την έναρξη της συζήτησης που θα οδηγήσει στην αναθέωρηση του Συντάγματος. Η Βουλή είναι έτοιμη για όλα και ενδεικτικό είναι ότι ο κ. Μεϊμαράκης έχει ήδη λάβει την ιστορικού και εθνικού συμβολισμού απόφαση για τον τόπο όπου θα διεξαχθεί η πρώτη συνεδρίαση του Κοινοβουλίου.

Σ. Κασιμάτης: Καλύτερα ας αλλάξουμε πλευρό μπας και δούμε κανα πιο ρεαλιστικό όνειρο από την οικουμενική κυβέρνηση

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα! Αν αυτή η θλίψη είναι το ΠΑΣΟΚ, πώς είναι ποτέ δυνατόν να έχει μέλλον;

Αν ένας φίλος που ζει στο εξωτερικό και δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα μου ζητούσε να του δώσω το στίγμα της κατάστασης με δέκα λέξεις, θα του απαντούσα με μία μόνον: «στασιμότητα». Το μόνο που συμβαίνει, εδώ και κάποιους μήνες στη χώρα είναι ότι δεν συμβαίνει τίποτε.

ΒΙΝΤΕΟ: Τα είδε ...όλα ο Πούτιν από τις femen πριν δει τον Σαμαρά

Αδυναμία στον Πούτιν έχουν οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες femen. Περιμένοντας την άφιξη του Βλαντιμίρ Πούτιν, εν όψει της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. με τη Ρωσία, τα κορίτσια ανέλαβαν ξανά δράση.

Στην Αθήνα οι ελεγκτές του έργου της τρόικας! Μπα; Αφού ο έγκυρος ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι δεν τους ήθελε η κυβέρνηση

[Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι οι καραγκιόζηδες έκαναν σαματά μόνο για να τον κάνουν...]

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής θα έχει αύριο αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με επικεφαλής τον Ότμαρ Κάρας.

Ελεύθεροι με εγγύηση 5.000 ευρώ Ζαγοράκης και Βιολίδης

Στον τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης απολογήθηκαν ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης και ο πρώην αντιπρόεδρος, Ηλίας Βιολίδης.

Χάγη: Ο Μλάντιτς αρνήθηκε να καταθέσει υπέρ του Κάρατζιτς

Ο πρώην στρατηγός των Σέρβων της Βοσνίας, Ράτκο Μλάντιτς, αρνήθηκε να καταθέσει σήμερα Τρίτη στη δίκη του πολιτικού ηγέτη της ίδιας κοινότητας, Ράντοβαν Κάρατζιτς, ο οποίος δικάζεται από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία. Αυτό έκαναν γνωστό δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

Άστεγος ο ξάδερφος του Πασχάλη Τερζή!

Σε ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι κάτω από την γέφυρα της Πέτρου Ράλλη, κοιμάται εδώ και 45 χρόνια, ο πρώτος ξάδερφος του Πασχάλη Τερζή, Βασίλης Μπαλούτης!

ΠΑΣΟΚ: Περίεργη η συνάντηση Τσίπρα…

Ανακοίνωση με αιχμές εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τη συνάντηση του Α. Τσίπρα με τον Πρόεδρο του ΣτΕ και την Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς.

ΠΙΝΑΚΑΣ: Αυτές είναι οι μαλακί@ς!! Πώς διαμορφώνεται το μισθολόγιο των ένστολων-Όσο πιο μεγάλος βασικός μισθός, τόσο πιο μεγάλο το όφελος

[Το κάνετε που το κάνετε ρε καραγκιόζηδες δικαστές κάντε το τουλάχιστον λίγο πιο δίκαια: Πείτε να επιστραφούν περισσότερα στους χαμηλόβαθμους απ' ότι στους υψηλόβαθμους! Και εντάξει δεν μπορούμε να τα ισοπεδώσουμε όλα δίνοντας σε όλους τον ίδιο μισθό αλλά τι να τα κάνει ο επιλοχίας τα 35 ευρώ που θα του επιστραφούν;]

Σημαντικές ανατροπές στους μισθούς των ένστολων φέρνει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Σε περίπου 268.500 εν ενεργεία και αποστράτων στελεχών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας οι αποδοχές θα επηρεαστούν και οι ίδιοι θα δουν τους μισθούς τους να...

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Αίσχος!! Έρχεται νέο μνημόνιο... γιαυτό υποχωρεί το spread

Οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων μειώθηκαν σήμερα, καθώς σταμάτησαν οι πωλήσεις των περιουσιακών στοιχείων μεγαλύτερου κινδύνου. Πάντως, παραμένουν κοντά στα υψηλά επίπεδα του 2014.

Πάλι λιποθυμίες θα χουμε: «Πάνω από ένα δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013», λέει το υπ. Οικονομικών

Θα ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013, εκτίμησε σήμερα κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.

Οπως σημείωσε η ίδια πηγή...

Κλάους Ρέγκλινγκ: «Ο μέσος Έλληνας δεν το βλέπει, αλλά τα χειρότερα πέρασαν για την Ελλάδα»

Για σταδιακό κλείσιμο του κύκλου της εσωτερικής υποτίμησης, ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους της δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας και τέλος των περικοπών σε εισοδήματα έκανε λόγο ο επικεφαλής του μηχανισμού στήριξης της ευρωζώνης (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Wall Street Journal.

Οι έμποροι προειδοποιούν τα κόμματα: Βάλτε μικρομεσαίους στα ευρωψηφοδέλτια ή φτιάχνουμε κόμμα

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΕΕ ζήτησε από τα κόμματα να συμπεριλάβουν εκπροσώπους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα ευρωψηφοδέλτια, σε διαφορετική περίπτωση θα δημιουργήσουν «πολιτική οργάνωση μικρομεσαίων» για την εκλογή εκπροσώπου τους στο Ευρωκοινοβούλιο.

Κατέρρευσε η αδελφή της Μυρτώς στο δικαστήριο-Τι κατέθεσε η μητέρα της

Η Ελεάννα Παπαδομιχελάκη, η αδελφή της Μυρτώς, μίλησε σήμερα στο δικαστήριο για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, ενώπιον του ανθρώπου-τέρατος που άλλαξε τη ζωή της οικογένειάς της για πάντα.

Το τοπίο στην παγκοσμίου φήμης παραλία του Μύρτου στην Κεφαλονιά άλλαξε -Νέες φωτογραφίες

Nέες φωτογραφίες από τη διάσημη παραλία του Μύρτου μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου στην Κεφαλονιά έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Tην αρχική, συγκλονιστική εικόνα από την παγκοσμίου φήμης παραλία στην οποία εμφανίζεται το σχίσμα του Χάρακα και έκανε το γύρο του Διαδικτύου ακολουθούν...

Πειθαρχικές διώξεις στην πρώην διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού για τον Ξηρό

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της πρώην διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, Μαρίας Στέφη, δυο τμηματαρχών που την αναπλήρωναν καθώς και των κοινωνικών λειτουργών που συμμετείχαν στα συμβούλια τα οποία έδωσαν τις 7 άδεις στον Χριστόδουλο Ξηρό άσκησε πριν από λίγο ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Ο Πακιστανός ''δράκος'' που σακάτεψε τη Μυρτώ ζητάει συγγνώμη - Αστυνομικοί συγκράτησαν την οργισμένη μητέρα της 17χρονης!

- Σε εξέλιξη η δίκη για τη βάναυση κακοποίηση της Μυρτώς στην Πάρο που συγκλόνισε τη χώρα
- Ξέσπασε η μητέρα της 17χρονης όταν πέρασε από μπροστά της ο Πακιστανός δράστης
- Ο Αχμέτ Βακάς ζητάει συγγνώμη για ό,τι έκανε - Διαβάστε τι είπε στην απολογία του
- ''Φρούριο'' το δικαστικό μέγαρο της Σύρου, όπου έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου

Η δίκη του Αχμέτ Βακάς ξεκίνησε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λίγο μετά τις 9:30 το πρωί στη Σύρο. Ο δράστης του φρικτού εγκλήματος ζήτησε συγγνώμη και αποδέχτηκε όλες τις κατηγορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε: ''Δέχομαι όλες τις κατηγορίες! Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της Μυρτούς για ο,τι έχω κάνει''.

Ομολογία-μυστήριο Αλβανού, στην Αλβανία, για βόμβα των «Πυρήνων»

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση σύλληψης από τις διωκτικές αρχές της γειτονικής χώρας Αλβανού υπηκόου, ο οποίος φέρεται να έχει καταθέσει προφορικά σε Αλβανούς αστυνομικούς ότι συμμετείχε σε βομβιστικές επιθέσεις στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα στην έκρηξη στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, για την οποία έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης από τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

ΒΙΝΤΕΟ-Βεργίνης: Σήμερα καταβάλλονται τα οικογενειακά επιδόματα-Πόσοι δεν θα πάρουν

Σήμερα, θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα του 2013 σε χιλιάδες δικαιούχους, όπως ανέφερε ο διοικητής του ΟΓΑ, Ξενοφών Βεργίνης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ρόμπα!! Η εισαγγελία ερευνά τυχόν εμπλοκή του Γεράσιμου Γιακουμάτου στο γηροκομείο

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ενδέχεται να βρεθεί και ο ίδιος ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελία θα μελετήσει τα στοιχεία της δικογραφίας και θα ερευνήσει τον  εάν φορολογικά υποχρέως για τον οίκο ευγηρίας, πέρα από την σύζυγό του και τον αδελφό του, είναι και ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ.

Η μεγάλη απάτη με τις αναπάντητες κλήσεις -Σε ποια τηλεφωνήματα δεν πρέπει να απαντάμε [λίστα]

Επιτήδειοι και απατεώνες έχουν βρει ένα νέο τρόπο για να βγάζουν χρήματα σε βάρος των χρηστών κινητών τηλεφώνων, χρεώνοντας τους με μεγάλα ποσά χωρίς καν να το καταλαβαίνουν οι τελευταίοι. Τους τελευταίους μήνες ένας μεγάλος αριθμός συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας έχει δεχθεί αναπάντητες κλήσεις ή κάποιο SMS από κάποιον άγνωστο αριθμό του εξωτερικού και μάλιστα νυχτερινές ώρες, ώστε να περιορίζεται η πιθανότητα να απαντηθούν οι κλήσεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Πολύ τσαντίλα στο Λονδίνο

Σε καβγά με σπρωξιές και γροθιές κατέληξε μία παρατήρηση που έκανε ένας ποδηλάτης σε οδηγό αυτοκινήτου, σε δρόμο στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, όταν ο οδηγός ενός λευκού Audi μπήκε στη λωρίδα που κινούνται οι ποδηλάτες και πέρασε ξυστά από έναν δικυκλιστή, τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε.