29 Ιανουαρίου 2014

Οι ελεγκτές της τρόικα που ο ΣΥΡΙΖΑ βιαζόταν να έρθουν, ξεφτίλισαν τον Τσίπρα: Τον ρωτούσαμε προτάσεις και δεν μας έλεγε τίποτα-Ο Λαφαζάνης απειλεί να τους πλακώσει στις κλωτσιές!!

[Ρε παντέρμοι, τι φωνάζατε kai παραπληροφορούσατε στις 6 Ιανουαρίου όταν έγινε γνωστό ότι αναβλήθηκε η επίσκεψη των ελεγκτών της τρόικας στην Ελλάδα; Αντί να χαρείτε που θα γλιτώνατε την ξεφτίλα... Η πλάκα ήταν ότι βιαζόσασταν και να έρθουν ρε νούμερα

]

Μεγάλη αναταραχή προκλήθηκε στο Κοινοβούλιο από την ομιλία του επικεφαλής των ελεγκτών της Τρόικα, Οτμαρ Κάρας, ο οποίος χρησιμοποίησε σκληρά λόγια για τον Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο, όλοι νόμιζαν ότι αναφερόταν στην...

Αυτή η γυναίκα έχει το πιο βαθύ λαρύγγι – Δείτε στο βίντεο τι καταπίνει και πώς!

Δεν είναι υπερβολή ούτε κάποιο τρικ της κάμερας! Η παρακάτω κυρία έχει ένα μοναδικό ταλέντο που θα το εκτιμούσε ο κάθε άντρας πάνω στο πλανήτη γη.

Μάλιστα στην περιγραφή του βίντεο δίνει και οδηγίες...

Τσακαλώτος σε συζήτηση για το αν η Μέρκελ καταστρέφει την Ευρώπη: Πριν μιλήσει 53% ΟΧΙ μετά... 67%

Ήταν γύρω στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου όταν έπεσα πάνω σε μια εκπομπή διαλόγου στο BBC με αυτό το θέμα .

Αφού μεταξύ των ομιλητών περιλαμβανόταν, ο Ν. Τσακαλώτος ,γνωστό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ, στρώθηκα στην πολυθρόνα μου .

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Τα κύματα εξαφανίζουν... έναν βλάκα περαστικό!

Ένα βίντεο που σοκάρει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον τραγικό θάνατο ενός νεαρού άνδρα στην προβλήτα του λιμανιού Οντόρα στην Χώρα των Βάσκων. Ο άτυχος νέος, ο οποίος ήταν από την Σενεγάλη, ήθελε να βγάλει φωτογραφίες ενός καϊκιού που πάλευε με τα κύματα.

Κορυφαίο βίντεο! Η αλαζονική δράση του Λιάπη, από το 1969 !!!


Ντοκουμέντο από την ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη, « στον δάσκαλο μας με ...
αγάπη», αποκαλύπτει την αλαζονική δράση του Λιάπη από το 1969.

Οι Ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και η εκμετάλλευση του ανθρώπινου μόχθου από τον Λιάπη, μαρτυρώνται σε διαλόγους που καταγράφηκαν από κρυφή κάμερα της εποχής.
Δυστυχώς Μιχάλη μου, το δράμα που βιώνεις δεν έχει τέλος, μέχρι και ο Ελληνικός κινηματογράφος σε κυνηγά!!!

ΒΙΝΤΕΟ-"Η τρόικα ήταν απαραίτητη" είπε ο ελεγκτής της τρόικας που σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Σαμαράς δεν ήθελε να έρθει για έλεγχο

«Η τρόικα ήταν απαραίτητη και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ήταν έτοιμη να επιλύσει μόνη της την κρίση» ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της Επιτροπής που διερευνά τη λειτουργία της τρόικας, Ότμαρ Κάρας, ο οποίος βρίσκεται από σήμερα στην Αθήνα.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Τούρκοι ΕΚΑΜ αφού δεν μπόρεσαν να σπάσουν την πόρτα... χτυπούν το κουδούνι... κι ο ύποπτος τους ανοίγει

Ενα βίντεο με άντρες της αντίστοιχης ΕΚΑΜ της τουρκικής αστυνομίας κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα μιας κατοικίας προκειμένου να εισέλθουν και να ελέγξουν το χώρο. Την χτυπάνε πολλές φορές με τα όπλα τους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή...

ΒΙΝΤΕΟ-"Πλακώθηκαν" Τσάμπι Αλόνσο-Αρμπελόα

Η Ρεάλ επικράτησε με 1-0 της Εσπανιόλ στον επαναληπτικό προημιτελικό του κυπέλλου Ισπανίας και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι Τσάμπι Αλόνσο και Αλβάρο Αρμπελόα είχαν ένα έντονο φραστικό επεισόδιο, με τον Σέρχιο Ράμος να παίζει τον ρόλο του...διαιτητή.

Άγρια κόντρα στη βουλή Γεωργιάδη - Βαρνάβα

Κατά του προέδρου των νοσοκομειακών ιατρών Δημήτρη Βαρνάβα και του ΣΥΡΙΖΑ, τάχθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με τις αιτιάσεις των εκπροσώπων του ιατρικού κόσμου ενάντια στο νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, όπως εκφράστηκαν κατά  τη σημερινή ακρόασή τους από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Ολοκληρώθηκαν οι σεισμικές έρευνες για υδρογονάνθρακες σε Ιόνιο και Κρήτη

Ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα η επεξεργασία των δεδομένων που προέκυψαν από τις σεισμικές έρευνες στο θαλάσσιο χώρο της Δ. Ελλάδας και Ν. Κρήτης από τη νορβηγική εταιρεία PGS.

Bαρβιτσιώτης: Σεβασμός στα παιδιά του Λιμενικού -«Οχι» στα λαϊκά δικαστήρια για το Φαρμακονήσι

Των ενεργειών του Λιμενικού στην τραγωδία με τους μετανάστες στο Φαρμακονήσι, υπεραμύνθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας, ενημερώνοντας την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής για το περιστατικό αλλά και γενικότερα για το ζήτημα της διαχείρισης περιστατικών παράνομης μετανάστευσης στο Αιγαίο.

Κούγιας: Η οικονομική επιθεωρήτρια έστησε τη δίκη Παπαγεωργόπουλου -Ηταν συμφοιτήτρια με τον πρόεδρο του δικαστηρίου

Προσωπική επίθεση στη βασική μάρτυρα κατηγορίας Αναστασία Τσεμπερά εξαπέλυσε στη δίκη για την υπεξαίρεση στο δήμο Θεσσαλονίκης ο συνήγορος του Μιχάλη Λεμούσια (τέως γ.γ. του δήμου) Αλέξης Κούγιας, κατηγορώντας την αντοικτά ότι ήταν αυτή που «έστησε την υπόθεση» σε βάρος του πελάτη του και του τέως δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Αρχηγός λιμενικού συγκινημένος στη Βουλή: Συγγνώμη από τα θύματα και τους Ελληνες αλλά σώσαμε 16 άτομα σε 3 λεπτά

Ενώπιον της επιτροπής της Βουλής βρέθηκε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Δημήτρης Μπαντιάς, ο οποίος μίλησε για το τραγικό ναυάγιο στο Φαρμακονήσι που στοίχισε τη ζωή σε δώδεκα μετανάστες.

Σακούλι το σακούλι... - Στρατιωτικός επέστρεψε άλλες 250.000 ευρώ από τις μίζες στα εξοπλιστικά

Συνεχίζονται οι επιστροφές χρημάτων στο ελληνικό Δημόσιο από όσους δωροδοκήθηκαν για να προσφέρουν διευκολύνσεις και άλλες υπηρεσίες στις υποθέσεις με τα εξοπλιστικά προγράμματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Από τις 31 Ιανουαρίου θα ισχύουν τα νέα τσουχτερά πρόστιμα για τις οφειλές στο Δημόσιο

Στη βεβαίωση οφειλών η ημερομηνία εκπνοής των οποίων είναι η 31η Ιανουαρίου, όπως ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης ή το ΕΕΤΗΔΕ, έχει προχωρήσει ήδη από τον Δεκέμβριο η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο αρμόδιος γενικός γραμματέας Χάρης Θεοχάρης.

Η Κεφαλονίτισσα σωσίας της Μέρκελ! ΒΙΝΤΕΟ

Αν κάποιος παρακολουθούσε το απόγευμα, το ρεπορτάζ της ΔΤ για το σεισμό τηςΚεφαλονιάς, χωρίς φωνή, σίγουρα έμενε να αναρωτιέται αν η Γερμανίδα Καγκελάριος Α. Μέρκελ, πήγε στην Κεφαλονιά για... συμπαράσταση στους σεισμόπληκτους.

Τέλος για την Fiat στην Ιταλία -Αλλάζει χώρα και όνομα

Εκτός Ιταλίας φαίνεται πως μετακομίζει η Fiat, η έβδομη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου, σύμφωνα με ανακοίνωσή της. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη ανακοίνωση, η Fiat, η οποία πρόσφατα συγχωνεύτηκε με την Κράισλερ, μετακινεί τα κεντρικά γραφεία της διοίκησής της στην ...

Τσαντίστηκαν οι Γερμανοί με τον Μπένυ-Focus: Ο Βενιζέλος υποκινεί "Γαλλική Επανάσταση" κατά της Γερμανίας

Ενα δημοσίευμα του περιοδικού Focus έχει προκαλέσει αναταραχή σε διπλωματικούς κύκλους Ελλάδας, Γαλλίας και Γερμανίας. Ο τίτλος του τα λέει όλα: «Η Αθήνα εξεγείρει τη Γαλλία εναντίον της Γερμανίας».

ΘΥΡΑ 7 στον Μιχαλολιάκο: "Είσαι ανεπιθύμητος στο Καραισκάκη"

Η ΘΥΡΑ 7 εξέδωσε καυστική ανακοίνωση για τον Δήμαρχο Πειραιά

Η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση για το ετήσιο Μνημόσυνο των 21 θυμάτων , με αφορμή ενέργειες του  Δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου. Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων λέει πως ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά, που δεν ήταν ούτε θα γίνει ποτέ μέλος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, είναι ανεπιθύμητος στο Καραϊσκάκη, όχι μόνο για το Σάββατο που έρχεται, αλλά για πάντα».

"Εγώ ήμουν ο στόχος" απαντά ο Γιακουμάτος... Ρε φίλε κρύψατε εισοδήματα ή όχι και άσε τα αστεία "δεν έχω καμία σχέση με τη μονάδα"

Κλείνει την ανακοίνωση λέγοντας πως αυτό δεν θα μείνει αναπάντητο

Διευκρινίσεις με αφορμή τη σύλληψη της συζύγου και του αδελφού για φορολογικές παραβάσεις δίνει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, κάνοντας λόγο για προσχεδιασμένη και οργανωμένη δίωξη που έχει στόχο τον ίδιο.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωσή του:

Προγράμματα για την καταπολέμηση της ανεργίας εξήγγειλε ο πρωθυπουργός

Μέτρα για την καταπολέμηση της ανεργίας και τη στήριξη των ανέργων, κυρίως των νέων, εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά από σύσκεψη υπό την προεδρία του στο υπουργείο Εργασίας, θέτοντας το κρίσιμο αυτό θέμα ως κυβερνητική προτεραιότητα για το 2014.

Η ρωσική βουλή θέλει να απαγορεύσει σεξιστικές διαφημίσεις [εικόνες+βίντεο]

Νέο νομοσχέδιο που βάζει στο στόχαστρό του κάθε διαφημιστική καμπάνια η οποία προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και τα όρια της δημόσιας ηθικής επιχειρεί να περάσει το ρωσικό κοινοβούλιο με σκοπό την απαγόρευσή τους.

ΒΙΝΤΕΟ: Η γυναίκα απ' την Κύπρο που επιλέχθηκε να εγκαταλείψει τη Γη για να ζήσει στον Άρη

Στον Άρη με εισιτήριο χωρίς επιστροφή, θα ταξιδέψει η Μανουέλα Καπιλιώτου ρουμανικής καταγωγής, που ζει εδώ και 20 χρόνια στην Κύπρο.

Η Μανουέλα Kαπιλιώτου επιλέγηκε ανάμεσα σε χιλιάδες αιτούντες για να μετακομίσει από τον πλανήτη Γη στον Άρη.

ΒΙΝΤΕΟ: Οι αμυντικοί της Μπαρτσελόνα τρολάρουν τον Ρονάλντο

Δείτε τι του κάνουν κι αυτός τα παίρνει στην κράνα:

Να τα λέμε κι αυτά όμως!! Σας βόλεψε πάλι ο Βρούτσης: Σε ποιους υπαλλήλους αυξάνεται ο μισθός ως και 100 ευρώ

Αύξηση στις αποδοχές εκατοντάδων χιλιάδων ασφαλισμένων από 9 μέχρι και 97 ευρώ το μήνα «προκαλεί» από αυτόν το μήνα η εξίσωση των εισφορών επικουρικής ασφάλισης στο 3% για όλα τα Ταμεία και ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για παλαιούς (μέχρι 1992) ή νέους (μετά το 1993) ασφαλισμένους.

Χριστιανική εκκλησία 1500 ετών σε ...λίμνη της Τουρκίας! ΒΙΝΤΕΟ

Στο Ίζνικ της Προύσας που ήταν ένα από τα σημαντικά κέντρα του χριστιανισμού και στο οποίο υπάρχουν πολλά μνημεία του, για πρώτη φορά βρέθηκε μια εκκλησία που κάτω από το νερό της λίμνης.

Φορολογικός παράδεισος ξεπέρασε Ινδία και Βραζιλία στις εισροές ξένων επενδύσεων

Στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους εισέρρευσαν 92 δισ. δολάρια, μόλις δύο λιγότερα από όσα εισέρρευσαν στη Ρωσία

Υψηλότερη εισροή άμεσων ξένων επενδύσεων ακόμα και από τις μεγάλες αναδυόμενες οικονομίες της Ινδίας και της Βραζιλίας είχαν το 2013 οι Βρετανικές Παρθένες Νήσοι σύμφωνα με μελέτη των Ηνωμένων Εθνών.

"Τουριστική" πρωτιά για την Ελλάδα

Ο αριθμός των διανυκτερεύσεων σε τουριστικά καταλύματα της ΕΕ αυξήθηκε, το 2013, σχεδόν σε όλα τα κράτη- μέλη, αλλά στην Ελλάδα περισσότερο από όλα τα κράτη.

Η Συρία πριν και μετά τον πόλεμο -Μια χώρα εντελώς κατεστραμμένη, στον φακό του Guardian [εικόνες]

Τι έχει απομείνει στη Συρία, από τις πόλεις, τα μνημεία, τα σοκάκια και τα τζαμιά της που αποτελούν μέρος της παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο; Σχεδόν τρία χρόνια μετά την έναρξη του πολέμου, χάθηκαν πάνω από 130.000 άνθρωποι αλλά επίσης καταστράαφηκε η χώρα και τα μνημεία μεγάλης ιστορικής σημασίας βρίσκονται σήμερα σε ερείπια.

ΒΙΝΤΕΟ-Βγάλε τον Στάλιν από μέσα σου αγόρι μου! Τσίπρας: «Δικαιολογείται παραβίαση του Συντάγματος σε έκτακτες περιστάσεις»!

Καμαρώστε τον λεβέντη που σέβεται το Σύνταγμα αναλόγως των... περιστάσεων! 

Τι ακριβώς θέλει να πει μέσα από μία δήλωση - κόλαφο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και -κατά τα φαινόμενα των δημοσκοπήσεων- αυριανός πρωθυπουργός της χώρας;

Είναι δυνατόν να αποδέχεται την παραβίαση του Συντάγματος, πριν καν καταλάβει θέση εξουσίας και διαχείρισης της χώρας;

Δείτε πως έσκασε μύτη γαλανομάτα βουλευτίνα στην ουκρανική Βουλή και προκάλεσε πανικό (ΦΩΤΟ)

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο εμφανίστηκε στα έδρανα της ουκρανικής βουλής η βουλευτής της αντιπολίτευσης Lesya Orobets σε μία συμβολική διαμαρτυρία για τους νεκρούς των διαδηλώσεων στο Κίεβο και τα μέτρα καταστολής από την κυβέρνηση Γιανουκόβιτς.

"Επαναστάτες" του ΣΥΡΙΖΑ: Το ξέρατε ότι το iPhone έχει μυστικό κουμπί undo;

[Κουμπί UNDO έχει... κουμπί να κόψετε τη μαλακία να γράφετε ότι πεινάτε με υπογραφή "via iPhone" ή "send from my iPhone" δεν έχει...]

Τι μπορείτε να κάνετε αν πατήσετε κάποιο λάθος ενώ γράφετε στο iPhone σας; Ό,τι και στον υπολογιστή σας: undo!

Ναι η δυνατότητα αυτή υπάρχει και για τα iPhone και παρ' ότι δεν είναι κρυφό, ελάχιστοι χρήστες το γνωρίζουν.

Διέρρευσαν νέες γυμνές φωτογραφίες Ελληνίδας αθλήτριας στίβου -Τσίτσιδη στην κουζίνα [εικόνες]

Κι άλλες «καυτές» φωτογραφίες της αθλήτριας στίβου στα 5.000 μέτρα Θεοδώρας Χατζή διέρρευσαν στο Διαδίκτυο. Αυτή τη φορά οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί στην κουζίνα της Θεοδώρας η οποία μαγειρεύει φορώντας μόνο τα απαραίτητα. Και φυσικά τα ψηλοτάκουνά της.
Ετσι, πριν καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος με τις ολόγυμνες φωτογραφίες της που είχαν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο προκαλώντας σάλο με την αθλήτρια να ισχυρίζεται ότι οι εν λόγω εικόνες διέρρευσαν κατά λάθος, νεό υλικό από το πολύ προσωπικό της άλμπουμ κάνει το γύρο του Ιντερνετ.

Δείτε τις φωτογραφίες της Θεοδώρας Χατζή που είχαν διαρρεύσει τον περασμένο Νοέμβριο πατώντας ΕΔΩ.




Πηγή: Sportdog.gr

Έφτυσαν οι υπόλοιπες βουλευτίνες τη Ραχήλ και τη Ζωή που πουλάνε προστασία: «Δεν θα μοιράζουμε αγωγές για να κερδίζουν αυτές ψήφους»

Εξαλλες με τη «θηλυκή συμμαχία» που προτίθενται να δημιουργήσουν η Ραχήλ Μακρή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, στέλνοντας μηνύσεις και αγωγές αξιώνοντας μέχρι και 200.000 ευρώ, από όποιον εντός ή εκτός Βουλής θίγει γυναίκα βουλευτή, είναι οι υπόλοιπες βουλευτίνες. Για το λόγο αυτό ζήτησαν την έκτακτη σύγκληση της επιτροπής Ισότητας και Δικαιωμάτων του ανθρώπου.

ΒΙΝΤΕΟ: Ξύλο με στύλ απ τα ΜΑΤ της Κορέας... μακάρι και οι δικοί μας έτσι

Εκπαιδευτικές ασκήσεις για την καταστολή ταραξιών κάνουν και οι αστυνομικές δυνάμεις -ΜΑΤ- στη Νότια Κορέα. Μία από αυτές τις ασκήσεις κατέγραψε κάμερα και όπως φαίνεται οι αστυνομικοί κινούνται σε ρυθμό χορογραφίες. Οι κινήσεις τους απέναντι στους «ταραξίες» είναι τόσο καλά μελετημένες και δουλεμένες σε προπόνηση που ο θεατής νομίζει πως βλέπει κάποιο χορευτικό θέαμα.

Κατεδαφίζουν από το πρωί αυθαίρετα γύφτων στο Μενίδι [εικόνες& βίντεο]

Aυθαίρετες κατασκευές των Ρομά στο Μενίδι κατεδαφίζουν οι μπουλντόζες του δήμου Αχαρνών, από το πρωί.

Προς το παρόν δεν έχουν εκδηλωθεί επεισόδια, καθώς οι κάτοικοι ήταν ενήμεροι και οι κατεδαφίσεις γίνονται κατόπιν συντονισμένων ενεργειών της αστυνομίας με τον εισαγγελέα και τους υπαλλήλους του δήμου Αχαρνών.

Πανικός ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γλέζος δεν είχε πάρει τα χάπια του γι αυτό δεν πιάσατε την ειρωνεία στο «θα συγκυβερνήσουμε με ΝΔ»

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη δήλωση του Μανώλη Γλέζου, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι το σχόλιο του βουλευτή περί συγκυβέρνησης ήταν ειρωνικό.

Η έκκληση των κατοίκων της Κεφαλονιάς στον Σαμαρά:«Δεν είμαι ''δικός'' σας, αλλά μπράβο σας που ήρθατε»

Το Ληξούρι επισκέφθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που βρίσκεται στο νησί από χθες το βράδυ.

Οπως σημειώνει το e-kefalonia.net, από όπου και η φωτογραφία, οι κάτοικοι του Ληξουρίου υποδέχθηκαν τον κ. Σαμαρά με χαρά και μάλιστα εκτυλίχθηκαν και συγκινητικές στιγμές, όταν οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι του γηροκομείου, τον καλωσόρισαν και του ζήτησαν να ξαναεπισκεφθεί σύντομα.

Οι ξένοι το πιασαν το νόημα: Οι Ελληνες ψηφίζουν Χρυσή Αυγή γιατί δεν τους διορίζουν πια

Τα αίτια που προκάλεσαν την άνοδο της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό σκηνικό, αναλύει από μια διαφορετική οπτική γωνία ο Γενς Μπάστιαν (οικονομολόγος και μέλος της Task Force για την Ελλάδα της Κομισιόν) σε άρθρο του στην ελβετική εφημερίδα Neue Zürcher Zeitung,  με τίτλο «Το φάντασμα της Βαϊμάρης στην Αθήνα». Ο ίδιος, όπως γράφει και η Deutsche Welle, υποστηρίζει πως ο πραγματικός λόγος που έσπρωξε τους Ελληνες ψηφοφόρους στο ακροδεξιό κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, ήταν η κατάρρευση του συστήματος πατρωνίας που λειτουργούσε για χρόνια.

ΒΙΝΤΕΟ-Η απαγορευμένη διαφήμιση της Γιόχανσον... που δείχνει πόσο υποκριτές είναι οι αμερικάνοι

Η διαφήμιση με πρωταγωνίστρια την Σκάρλετ Γιόχανσον που απαγορεύτηκε να προβληθεί στο Super Bowl (Aμερικανικό ποδόσφαιρο), καθώς θεωρήθηκε αρκετά τολμηρή.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Πρωινό Mou":

ΒΙΝΤΕΟ: Κράξιμο στον Χρυσοχοϊδη από αγρότη τον οποίο αποκάλεσε Χαυγίτη

Ο αγρότης τα πήρε στην κράνα επειδή προφανώς είναι ΠΑΣΟΚος και του φώναζε συγκερτούμενος από Αστυνομικούς "εμένα ρε τον πατέρα μου ο Παπαδόπουλος τον είχε φυλακή και θα με πεις Χαυγίτη"!

​Μπορεί η χθεσινή επίσκεψη του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Αιτωλοακαρνανία  να έβγαλε πολλές και σημαντικές ειδήσεις, καθώς ο υπουργός εξήγγειλε δύο νέα έργα, ωστόσο δεν έλειψαν και τα ευτράπελα...

L'Equipe: Βγάζουν σταδιακά τον Σουμάχερ από το κώμα-Ενθαρρυντικά μηνύματα

Την αποφάση να "ξυπνήσουν" τον Μίχαελ Σουμάχερ από το τεχνητό κώμα, στο οποίο βρίσκεται επί τέσσερις εβδομάδες φαίνεται πως έχουν πάρει οι γιατροί του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, σύμφωνα με την "Equipe".

Αλβανό τσογλανάκι μπήκε δύο φορές στο ίδιο σχολείο για να κάψει την Ελληνική σημαία!

Ο Αλβανός δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου - Οργισμένοι μαθητές και κάτοικοι της περιοχής...

Ένας 13χρονος Αλβανός κρύβεται πίσω από τα δυο περιστατικά προσβολής της Ελληνικής σημαίας που σημειώθηκαν πρόσφατα στην Καβάλα. Οι Αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 13χρονου αλλοδαπού για προσβολή των συμβόλων του ελληνικού κράτους.

Επίθεση από την «Αριστερή Πλατφόρμα» του Λαφαζάνη, σε Δραγασάκη, Σταθάκη, Μηλιό

Οσο πλησιάζει η ημέρα των εκλογών, για το Ευρωκοινοβούλιο και τους δημοτικούς άρχοντες, ανεβαίνει το εσωκομματικό θερμόμετρο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Την περίοδο αυτή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιλέγει τους υποψήφιους δήμαρχους και περιφερειάρχες με τους οποίους θα κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές και η εσωκομματική αντιπολίτευση αυξάνει τους τόνους της αντιπαράθεσης με το οικονομικό επιτελείο του κόμματος που σχεδιάζει την κυβερνητική πολιτική σημεία της οποίας αρχίζουν δειλά- δειλά να δημοσιοποιούνται.

Πέφτουμε απ΄τα σύννεφα ρε!! Αλβανός πληρωμένος φονιάς στην… υπηρεσία των “Πυρήνων της Φωτιάς”;

Ο Σινάνι συνελήφθη από την αλβανική αστυνομία και ομολόγησε διπλή δολοφονία στο Γκάζι και σχέσεις με ελληνικές τρομοκρατικές οργανώσεις

«Εγώ σκότωσα τους δύο άνδρες τον Ιούλιο του 2011 στο Γκάζι, έναν άλλο στου Γκύζη ενώ συμμετείχα και σε βομβιστικές επιθέσεις και εν ονόματι ένοπλων οργανώσεων στην Ελλάδα. Εχω κάνει πολλές ανθρωποκτονίες και άλλες εγκληματικές ενέργειες στην Ελλάδα και στην Αλβανία που θέλω να ομολογήσω…».

Σύρος: ''Βίασα τη Μυρτώ για να μην με ακολουθήσει'' - Σοκάρει η απολογία του Πακιστανού για το έγκλημα της Πάρου!

Λίγες ώρες μετά τη βαριά καταδίκη του, για την κακοποίηση της Μυρτώς, έρχεται στο φως ολόκληρη η απολογία του Πακιστανού δράστη - Δείτε τα βίντεο...

Το δικαστήριο, κάνοντας δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, καταδίκασε τον Βακάς σε ισόβια συν 25 χρόνια κάθειρξη. Η καταδίκη του Πακιστανού, ήταν το αποτέλεσμα μιας ιδιαίτερα φορτισμένης διαδικασίας, η οποία διεκόπη περισσότερες από μία φορές.

Κανένα μεγαλοστέλεχος δεν θέλει να είναι υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές... για τον ΣΥΡΙΖΑ μιλάμε που «γ@μεί και δέρνει» και όχι για την «ξοφλημένη» ΝΔ ;)

Στις αρνήσεις κεντρικών στελεχών του να είναι υποψήφιοι του κόμματος σε μεγάλους δήμους και περιφέρειες στις τοπικές εκλογές του Μαΐου, σκοντάφτει η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να δώσει μήνυμα άκρας πολιτικοποίησης και συστράτευσης για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η ΕΕ ανοίγει το δρόμο για τις ΑΟΖ πριν από τις ευρωεκλογές

Των Μαρίνας Μάνη, Γιάννη Αγγέλη

Η χάραξη (και) ελληνικών Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών, ένα θέμα που συνδέεται άμεσα με την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων, φεύγει από τη θεωρία και περνά στην πράξη.

Ασφαλείς πληροφορίες από Αθήνα και Βρυξέλλες αναφέρουν ότι η ελληνική προεδρία της Ε.Ε. θα ανοίξει επισήμως το θέμα περί τα τέλη Μαρτίου, για να το κλείσει η ιταλική προεδρία στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Σαμαράς: Απολύτως ασφαλής τουριστικός προορισμός η Κεφαλλονιά - Άντεξε στο σεισμό - Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες

"'Ήρθα στην Κεφαλλονιά για να δείξω ότι οι Έλληνες είναι δίπλα στην Κεφαλλονιά και για να διαπιστώσω από κοντά την κατάσταση", τόνισε ο πρωθυπουργός από το Ληξούρι, το οποίο επισκέπτεται από το πρωί. Ευχαρίστησε τους μηχανικούς, καθηγητές του Πολυτεχνείου, αλλά και τους εθελοντές που συνδράμουν στο έργο της αποκατάστασης.

Γεωργιάδης: Μεγάλες μειώσεις τιμών σχεδόν σε όλα τα φάρμακα

«Στην ιστοσελίδα του ΕΟΦ έχει ήδη αναρτηθεί το νέο δελτίο με τις νέες προτεινόμενες τιμές. Έχουμε παρά πολύ μεγάλες μειώσεις τιμών, σχεδόν σε όλα τα φάρμακα» δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Αδ. Γεωργιάδης, δείχνοντας πάλι τη διαφωνία του για την πώληση μη υποχρεωτικώς συνταγογραφούμενων φαρμάκων, εκτός φαρμακείων.