02 Φεβρουαρίου 2014

Δύο κόμματα ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά το ρεσάλτο στην εξουσία και η μάσα τους κρατάνε ενωμένους: Τσίπρας: Να μην βάλουμε αυτογκολ – αποχή από Λαφαζάνη

-Τσίπρας προς Λαφαζάνη: Θα δώσουμε μαζί τη μάχη στις εκολογές ή θα απέχετε - "Θα απέχω" η απάντηση
-Εκνευρισμός Τσίπρα από Ζωή και Παπαδημούλη που επέμειναν σθεναρά στο «όχι» (σε υποψηφιότητα)

Μείζον θέμα προέκυψε τελικά για την Κουμουνδούρου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής για την επισημοποίηση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, ενώ το μεγαλύτερο θέμα προέκυψε από την επιλογή του Οδυσσέα Βουδούρη για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ποινική δίωξη για κακούργημα σε έναν αναρχοάπλυτο και στον Τούρκο για τα επεισόδια σε Μοναστηράκι - Σύνταγμα

Εντεκα από τους συλληφθέντες των χθεσινών επεισοδίων στο Μοναστηράκι και την πλατεία Συντάγματος βρέθηκαν την Κυριακή ενώπιον του Εισαγγελέα. Σε δύο από αυτούς ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ένας αφέθηκε ελεύθερος και οι υπόλοιποι θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στο αυτόφωρο.

Η πρόταση του Κ. Καραμανλή στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή

Τι ζητούσε με την επιστολή την οποία έστειλε στις 2 Φεβρουαρίου του 1980

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, σαν σήμερα το 1980, έστειλε επιστολή στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, με  την επιστολή του, ζητούσε από  τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, τη μόνιμη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα.

Αποκλείει τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βορίδης

Κατηγορηματικά απέκλεισε ο Μάκης Βορίδης το ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Real FM.

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ!! Έδιωξαν εφοριακούς από πανηγύρι στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο χωριό Γέφυρα της Θεσσαλονίκης όταν εφοριακοί έφθασαν εκεί για να ελέγξουν κατάστημα που έψηνε σουβλάκια κατά την διάρκεια πολιτιστικής εκδήλωσης.

Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει δημοσιεύματα για εμπλοκή ποινικών στη δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία διαψεύδει σημερινά δημοσιεύματα που φέρουν τους δράστες της δολοφονίας των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Γέροντα να είναι κακοποιοί του ποινικού δικαίου.

Ειδικότερα η ΕΛ.ΑΣ. έβγαλε την εξής ανακοίνωση

Σέρρες: Συνελήφθη Έλληνας αστυνομικός για κατασκοπεία

Απόστρατος αστυνομικός έβαλε σε κίνδυνο τις διπλωματικές σχέσεις της Ελλάδας με χώρες κυρίως του αραβικού κόσμου, διοχετεύοντας σε διάφορες πρεσβείες απόρρητα έγγραφα που είχαν κοινοποιηθεί σε υπηρεσίες της αστυνομίας για υπόπτους, τόσο για διεθνή τρομοκρατία όσο και για κατασκοπεία.

Alpha Bank: Πρωτοφανής αύξηση του τουρισμού στο δ’ τρίμηνο του 2013

Για πρωτοφανή αύξηση της τουριστικής κίνησης στο τέταρτο τρίμηνο του 2013 έναντι του 2012 κάνει λόγο η Alpha Bank στο τελευταίο εβδομαδιαίο οικονομικό δελτίο της

Η τράπεζα επισημαίνει ο αριθμός των ξένων τουριστών που φιλοξενήθηκαν το 2013 στην Ελλάδα θα υπερβεί τα...

«Ο Ξηρός δεν έχει την προσωπικότητα να γίνει ηγέτης της τρομοκρατίας…»

Τη δική του άποψη για τον Χριστόδουλο Ξηρό και τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες στο μέτωπο της τρομοκρατίας παραθέτει ο διάσημος Αμερικανός διπλωμάτης Μπρέιντι Κίσλινγκ.

Γυναίκα αστυνομικός παρασύρεται από κύμα! (vid)

Αυτή είναι η στιγμή που μια αστυνομικός στο Τζέρσεϊ της Βρετανίας παρασύρεται από ένα τεράστιο κύμα!
Το βίντεο γυρίστηκε από ένα διερχόμενο αυτοκινητιστή ο οποίος απαθανάτιζε με τη φωτογραφική του μηχανή την κακοκαιρία που πλήττει τη Βρετανία και τις γύρω περιοχές.

Λαφάζανης «αδειάζει» Σταθάκη και Μηλιό για το χρέος: "Αυθαίρετη η εκτίμηση για 5% του επαχθούς χρέους" εγώ αυτός το εκτιμά στο 150%... να χουμε και καβάτζα για τα επόμενα χρόνια

Αυθαίρετη η εκτίμηση για 5% του επαχθούς χρέους - Ατελέσφορη η δέσμευση για ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς - Ατυχής η αναφορά σε σχέδια Μάρσαλ

Σε ευθεία αποδοκιμασία των πρόσφατων δηλώσεων των οικονομολόγων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Σταθάκη και Γιάννη Μηλιού προχώρησε ο επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Προσφορά» 160 εκατ. ευρώ από τον Λαυρεντιάδη για να διακοπεί η προφυλάκισή του

Ετοιμος να καταβάλλει περισσότερα χρήματα στο Δημόσιο είναι ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, προκειμένου να διακοπεί η προσωρινή του κράτηση και να αντικατασταθεί με περιοριστικούς όρους.

Εγινε του... Λαφαζάνη στον ΣΥΡΙΖΑ: Ενταση, ειρωνείες και κόντρα με κορυφαία στελέχη για τα «μάτια» του Βουδούρη

Με μεγάλη ένταση διεξήχθη η ομιλία του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚογενούς Οδυσσέα Βουδούρη για την περιφέρεια Πελοποννήσου προκάλεσε θύελλα.

Ιδού οι δέκα ωραιότερες βίλες στον κόσμο – Κρήτη και Σαντορίνη σε πρώτο πλάνο [εικόνες]

Σπίτια απείρου κάλλους, αλλά και για συγκεκριμένες τσέπες, που βρίσκονται διάσπαρτα σε ορισμένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου.

Από το Μεξικό έως τη Σαντορίνη αυτές οι βίλες προκαλούν πραγματικό δέος όχι μόνο με την ομορφιά τους, αλλά κυρίως με την τιμή τους καθώς ενοικιάζονται για χιλιάδες ευρώ.

Το ΕΛΚ προτείνει αξίωμα-έκπληξη στη Ντόρα

Οι μελλοντικοί ρόλοι της Ντόρας Μπακογιάννη στην κεντρική πολιτική σκηνή, αποτελούν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα… κουτσομπολιά.

Η αντίπαλος του Αντώνη Σαμαρά στη μάχη για τη διαδοχή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Εξωτερικών, παραμένει ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της Κεντροδεξιάς, ενώ απολαμβάνει αναγνώρισης και εκτίμησης στο εξωτερικό.

Τους τελευταίους μήνες έχουν πολλαπλασιαστεί οι φήμες που θέλουν τη Ντόρα Μπακογιάννη να βλέπει το μέλλον της εκτός Ελλάδας, και πιο συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες και την Κομισιόν, ως νέα Επίτροπος της Ελλάδας.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά σήμερα το “Βήμα της Κυριακής”, το Μέγαρο Μαξίμου δεν θα έβλεπε αρνητικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αξίζει ωστόσο να σταθεί κανείς σε μια άλλη παράμετρο του ρεπορτάζ του Άρη Ραβανού, που σύμφωνα με πληροφορίες των “Υστερόγραφων” κερδίζει έδαφος όσο περνάει ο καιρός.

Να είναι η Ντόρα Μπακογιάννη διάδοχος της βαρώνης Κάθριν Άστον στο αξίωμα της “Υπουργού Εξωτερικών” της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μια δηλαδή από τις 3-4 θέσεις κεντρικής ευθύνης και πολιτικής διαχείρισης των Βρυξελλών.

Στην πολιτική καρδιά της Ευρώπης θεωρείται περίπου δεδομένο ότι η Κάθριν Άστον θα αποχωρήσει από τις Βρυξέλλες, και στην ισορροπία δυνάμεων που θα επιδιωχθεί ανάμεσα στις μεγαλύτερες πολιτικές παρατάξεις μετά τις ευρωεκλογές, το Ευρωπαϊκό Λαικό Κόμμα θα μπορούσε να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Στο πλαίσιο αυτής της ζύμωσης, το ΕΛΚ θα είχε πιθανότατα και τον επόμενο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δηλαδή τον διάδοχο του Ζοζέ Μπαρόζο, καθώς η Κεντροδεξιά αναμένεται να υπερτερήσει των Σοσιαλιστών και σε αυτές τις εκλογές, ενώ αντιστοίχως από τους κύκλους του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος θα μπορούσε να προέρχεται ο επόμενος Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, δηλαδή ο διάδοχος του Χέρμαν Φαν Ρόμπεϊ.

Η πρώην σύζυγος του Παπανδρέου για τον «Ινδιάνο» συμπέθερο -Δεν με πειράζει που δουλεύει σε λαϊκή

Οταν έγινε γνωστό πως ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέας, θα αρραβωνιαζόταν την εκλεκτή της καρδιάς του, την προσοχή έκλεψε ο... συμπέθερος. Ο Θανάσης Πατραμάνης, γνωστός ως «Ινδιάνος» εργάζεται στις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ζήτημα για την Εύα Ζησιμίδου, τη μητέρα του γαμπρού.

Το Ιόνιο Πέλαγος κρύβει περί τα 80 δις δολάρια!

Τι δεδομένα έδωσαν στο υπουργείο Ενέργειας οι Νορβηγοί;

Μετά την επεξεργασία των δεδομένων που παραδόθηκαν στο υπουργείο Ενέργειας από τους Νορβηγούς αποκαλύπτεται ότι υπάρχουν στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας κοιτάσματα 800 εκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου.

O τελευταίος που αποκεφαλίστηκε δημόσια με γκιλοτίνα στη Γαλλία, ήταν ο "Γερμανός βρυκόλακας". Τον κατέγραψαν σε φιλμ

Ο Γιουτζίν Γουάιντμαν ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που εκτελέστηκε σε δημόσια θέα στη Γαλλία.

Νωρίς το πρωί της 17ης Ιουνίου το 1939, ο Γουάιντμαν οδηγήθηκε στην γκιλοτίνα και μετά από μια αστραπιαία διαδικασία, άφησε την τελευταία του πνοή και το κεφάλι αποχωρίστηκε από το σώμα του.

Δεν υπάρχει λέμε!! Λιποθύμισαν οι Ρουβίτες μόλις εμφανίστηκε ο Αλέξης (ΦΩΤΟ)

Στα χνάρια του Σάκη Ρουβά ο Αλέξης ...

Στο Gazarte έκανε το Σάββατο βράδυ, το πρωτοχρονιάτικο πάρτι του ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο έκοψε την πίτα για να είναι καλότυχο το 2014 αλλά ο Α. Τσίπρας έδωσε και το «πράσινο φως» για την έναρξη του προεκλογικού αγώνα για τις δημοτικές εκλογές. Παρόντες όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος και λίγο μετά τις 10:30 στο δεύτερο όροφο του μοντέρνου πολύχωρου έγινε το αδιαχώρητο από τον κόσμο.

Και όμως η Ελλάδα αναδύεται ξανά


Το 2013 ήταν μια χρονιά ρεκόρ για τον τουρισμό στην Ελλάδα. Ομως, και οι πρώτες ενδείξεις για το 2104 είναι αρκετά αισιόδοξες. Πριν από λίγες ημέρες λ.χ., ο Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος του ΣΕΤΕ, έκανε λόγο για αύξηση σε ποσοστό 10% των προκρατήσεων προς τη χώρα μας από τη βρετανική αγορά για το 2014 σε σχέση με το 2013, από ένα πρώτο δείγμα 200 χιλιάδων προκρατήσεων που αποτελούν περίπου το 10% του αναμενόμενου συνόλου επισκεπτών από τη χώρα αυτή. Αν συνεχίσουμε να έχουμε ανάλογες ειδήσεις, ίσως να είναι εφικτή η επίτευξη του στόχου των 18 εκατ. αφίξεων και των 13 δισ. ευρώ σε άμεσα έσοδα, μαζί με την κρουαζιέρα, για το 2014.

«Στοιχεία έκπληξη για την οικονομία» προαναγγέλλει ο Γ.Στουρνάρας

«Στοιχεία έκπληξη» για την εξέλιξη των δημοσίων οικονομικών και άλλων μεγεθών της οικονομίας έχει στη διάθεσή του, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Βήματος, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Στον εισαγγελέα 14 αναρχοάπλυτοι για τα επεισόδια σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι

Δεκατέσσερα άτομα συνελήφθησαν και οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα για τα χθεσινοβραδυνά επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος και το Μοναστηράκι. Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων προσήχθησαν άλλα είκοσι άτομα.

Τα λεει ο Μιχελάκης, αλλά οι συμβουλάτορες τα ξέρουν καλύτερα: «Πολιτική η απάντηση στη Χρυσή Αυγή»

[Κάποιοι οδήγησαν τον Σαμαρά σε ένα αδιέξοδο που θα ζημιώσει αφάνταστα τη ΝΔ]

Στις 25 Μαΐου, με τροπολογία που θα καταθέσει στη Βουλή, προσδιορίζεται να διεξαχθούν οι ευρωεκλογές, όπως ανακοινώνει στο Βήμα της Κυριακής ο Γιάννης Μιχελάκης.

Υπαπαντή του Κυρίου: Τι γιορτάζουμε στις 2 Φεβρουαρίου


Σήμερα 2 Φεβρουαρίου, η Χριστιανική πίστη γιορτάζει την Υπαπαντή του Χριστού, μία από τις 12 μεγάλες γιορτές (Δωδεκάορτον) της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας. Η ημέρα της Υπαπαντής εορτάζεται σε ανάμνηση του ερχομού Του στο Ναό των Ιεροσολύμων και στον καθαρισμό της Παναγίας από τη λοχεία. Ετυμολογικά σημαίνει προϋπάντηση και στον αγγλόφωνο κόσμο είναι γνωστή ως Candlemas.

Απόρρητο έγγραφο του ΔΝΤ επιβεβαιώνει πως ο Παπανδρέου αρνήθηκε το κούρεμα του χρέους (έγγραφο)


Ενώ η Ευρωζώνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο συζητούν πως να διαχειριστούν τη διάσωση της Ελλάδας, θα ήταν πιο χρήσιμο κάποιος να ανατρέξει πίσω στη δημιουργία του προγράμματος, αναφέρει δημοσίευμα της Wall Street Journal, επικαλούμενο εμπιστευτικό έγγραφο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Ιγνατίου: Πολιτικοί “νάνοι” γκρίζαραν τα Ίμια

Τα γεγονότα των Ιμίων, τότε που τον Ιανουάριο του 1996 η Ελλάδα υπέστη μια ταπεινωτική εθνική ήττα επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη, ανακαλεί στη μνήμη με το σημερινό άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής” ο Μιχάλης Ιγνατίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρουμελιώτης: Αν η κυβέρνηση Παπανδρέου...

Για τις επιλογές της κυβέρνησης Παπανδρέου στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, μίλησε ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, ο οποίος τόνισε ότι «η κυβέρνηση Παπανδρέου θα έπρεπε να είχε επιμείνει μέχρι τέλους για την αναδιάρθρωση του χρέους», ενώ πρόσθεσε πως «δεν χρησιμοποιήθηκαν όλα τα επιχειρήματα προς όφελος της χώρας».

ΒΙΝΤΕΟ-Τατσόπουλος: Τον τελευταίο χρόνο όλη η χώρα ζει με μία φαντασίωση

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει την εξουσία, για να έρθει σε επαφή με την πραγματικότητα, σύμφωνα με τον Πέτρο Τατσόπουλο. Ο ανεξάρτητος βουλευτής τοποθετήθηκε υπέρ των επιλογών της Κουμουνδούρου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αν και πρόσθεσε πως θα προτιμούσε κεντροαριστερά και ΣΥΡΙΖΑ με ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης του ηφαιστείου στη Σουμάτρα

Ιάκωβος Ιακώβου

16 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από την έκρηξη του ηφαιστείου Σίναμπουνγκ στη Σουμάτρα της Ινδονησίας.

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από τη Σουμάτρα της Ινδονησίας, όπου η φονική έκρηξη ηφαιστείου στο όρος Σίναμπουνγκ έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή 16 ανθρώπων, ενώ 50 φέρονται ως αγνοούμενοι.

«Με έμπλεξαν για μία βλακεία του Μιχάλη»- Τι λέει η θεία του Λιάπη για την απίστευτη ιστορία με το σαλέ

Στα 82 της είδε ξαφνικά το όνομά της σε όλα τα ΜΜΕ. Η Βασιλική Λιάπη δεν μπορούσε να πιστέψει την υπόθεση στην οποία βρέθηκε μπλεγμένη εν αγνοία της «από μία βλακεία του Μιχάλη», όπως λέει η θεία του πρώην υπουργού που απαντά για την ιστορία του περιβόητου σαλέ.

Ερευνες για πετρέλαιο σε 15 «οικόπεδα» στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης

Δέκα ως δεκαπέντε θαλάσσια οικόπεδα θα περιλαμβάνει ο πρώτος γύρος παραχωρήσεων για τις έρευνες εντοπισμού πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης, με προοπτική ο διαγωνισμός να ξεκινήσει μέχρι τον Ιούνιο, αν καρποφορήσουν οι προσπάθεις του υπουργείου για επιτάχυνση των διαδικασιών.

Μα γιατί; Επειδή λέμε ότι μας ψεκάζουν; «Μειώνεται το "ελληνικό IQ"» - ΒΙΝΤΕΟ

[Δεν θέλει και πρωτότυπη επιστημονική έρευνα για να καταλάβεις ότι το "ελληνικό IQ" έχει πάει στα τάρταρα... λίγο τα γκάλοπ και τα αποτελέσματα των εκλογών να δεις θα το καταλάβεις αμέσως...]

Πρόκειται για ακυκλοφόρητο ντοκιμαντέρ σχετικά με έρευνα-ΣΟΚ σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Η έρευνα έχει να κάνει με τις μεταλλάξεις στο γενετικό κώδικα . Μια Ελληνίδα βιολόγος ερεύνησε πολύ "ελληνικό DNA" και οι διαπιστώσεις της δεν είναι και τόσο ευχάριστες.

Οι πρώτες θετικές ενδείξεις για την ανάκαμψη από λιανεμπόριο και βιομηχανικές παραγγελίες

Ωθηση στο λιανεμπόριο αποδεικνύεται ότι έδωσε το δεκαήμερο εκπτώσεων που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2013, στο πλαίσιο μάλιστα του οποίου τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά μία Κυριακή. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, ο δείκτης όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές) του λιανεμπορίου αυξήθηκε τον Νοέμβριο του 2013 κατά 3% -χωρίς τα καύσιμα- ή κατά 2,9% συμπεριλαμβανομένων των καυσίμων. Η αύξηση αυτή είναι η πρώτη σε ετήσια βάση μετά τον Μάρτιο του 2010. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποια στιγμή χθες το μεσημέρι το θέμα ήταν τρίτο στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Ετοίμαζαν μεγάλο χτύπημα


Φύλλο και φτερό κάνουν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής το αυτοκίνητο - γιάφκα που εντοπίστηκε στην οδό Αγίας Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο. Η αστυνομία δεν αποκλείει το σενάριο οι τρομοκράτες να ετοίμαζαν μεγάλο χτύπημα.

Γιατί οι κορυφαίοι του ΣΥΡΙΖΑ «αγνόησαν» τον Τσίπρα

Παρά την πρόταση του Προέδρου, τα κορυφαία στελέχη του κόμματος αρνήθηκαν να μετάσχουν ως υποψήφιοι στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης

Διαβάζοντας πίσω από τις λέξεις και τα προφανή αντιλαμβάνεται κανείς ότι στο επιτελείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει έντονος προβληματισμός για τη στάση που κράτησαν τα προβεβλημένα στελέχη του κινήματος που - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - αρνήθηκαν να κατέβουν υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τα νέα "όπλα" της ΕΛ.ΑΣ. κατά της λαθρομετανάστευσης

Η δημιουργία «Αστυνομίας νέας γενιάς», όπως έσπευσε να την χαρακτηρίσει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδιας, πέραν των στόχων για εξοικονόμηση δυνάμεων, καταπολέμηση γραφειοκρατίας και κατάργηση άχρηστων δομών, περιλαμβάνει σε περίοπτη θέση στο νέο οργανόγραμμα την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

Τρεις ποινικοί πίσω από τη διπλή δολοφονία των μελών της ΧΑ -Οι φόβοι της ΕΛ.ΑΣ.

Ενώπιον των πιο ανησυχητικών αποδείξεων για τη συνεργασία ποινικών με αντιξουσιαστές για τρομοκρατικά «χτυπήματα» βρίσκονται οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που είναι στα ίχνη των δραστών της διπλής δολοφονίας στο Νέο Ηράκλειο. Δύο Ελληνες και ένας Αλβανός κακοποιός είναι στο στόχαστρο των αρχών ως βασικοί ύποπτοι, καθώς προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις για τη συμμετοχή τους στην επίθεση που έγινε την 1η Νοεμβρίου έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Πως έφτασαν οι αρχές στο Οpel Astra

Το χρονικό με την κινητή γιάφκα στο Παλαιό Φάληρο

Οι εκτεταμένες έρευνες και προσαγωγές- κάποιες από τις οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις, "υπόπτων" στο γενικότερο πλαίσιο ερευνών προς αναζήτηση του καταζητούμενου τρομοκράτη Χρ.Ξηρού, - σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, από την Αντιτρομοκρατική και την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας- μέχρι στιγμής δεν είχαν επιφέρει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ζώης, Πολύδωρας, Καρατζαφέρης μαζί. Επανασύσταση λαϊκής δεξιάς


Μετά τη συμφωνία με το Βύρωνα Πολύδωρα ο Χρήστος Ζώης πρόεδρος του κόμματος ΝΕΑ ΜΕΡΑ ετοιμάζεται να κάνει νέο άνοιγμα στη λαϊκή δεξιά

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.logiastarata.gr

Ο Αλ.Τσίπρας έκοψε Σταλινόπιτα με... πλεόνασμα και φυσικά το φλουρί το κέρδισε το λαϊκό λίνημα

[Τώρα γιατί κόβουν Βασιλόπιτες δεδηλωμένοι άθεοι... είναι μυστήριο... για να μη συζητήσουμε για το χατζάρι που κρατάει με ύφος αντεοβγάλτη]

Παρουσία βουλευτών, μελών της Κεντρικής Επιτροπής, στελεχών και νεολαίων ο Αλ.Τσίπρας έκοψε στις 10 το βράδυ την πίτα του κόμματος σε γνωστό νεολαιίστικο πολυχώρο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, φανερά ευδιάθετος εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα του θα φέρει νίκες στις επερχόμενες εκλογές εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα ότι για τα πρόσωπα που προτείνει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αύριο στην ψηφοφορία της Κεντρικής Επιτροπής, οι υποψηφιότητες θα τύχουν μεγάλης αποδοχής.

Ο Μπαν Κι Μουν είπε "κοινότητα" την Κυπριακή Δημοκρατία

Οργή στη Λευκωσία από τις δηλώσεις του Γ.Γ του ΟΗΕ κ.Μπαν Κι Μουν

Οργή έχουν προκαλέσει στη Λευκωσία οι δηλώσεις του Γ.Γ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «ατυχώς οι διαπραγματεύσεις ανεστάλησαν εξαιτίας της αλλαγής κυβέρνησης στην ελληνοκυπριακή κοινότητα της Κύπρου. Μετά ακολούθησε η οικονομική κρίση.

Τι αποκαλύπτει η Εl Pais για τον Παπανδρέου;

Ήταν αντίθετος με το κούρεμα και οι γερμανογαλλικές τράπεζες δεν κράτησαν το λόγο τους

Αποκάλυψη "βόμβα" έκανε σήμερα η ισπανική εφημερίδα ΕΛ ΠΑΪΣ. Η ελληνική κυβέρνηση το 2010, σύμφωνα με άκρως εμπιστευτικό έγγραφο που παρουσιάζεται,  ήταν αντίθετη με το κούρεμα του ελληνικού χρέους,  ενώ γερμανικές και γαλλικές τράπεζες δεν κράτησαν την υπόσχεσή τους και ξεφορτώθηκαν ελληνικά ομόλογα οξύνοντας την κρίση χρέους στην Ελλάδα.

BINTEO:Ο Ερντογάν στο youtube ζητά λεφτά για την κόρη του από επιχειρηματία!

Συνομιλίες φωτιά του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν έχουν “ανέβει” στο youtube.

Στο πρώτο ηχητικό ο Ερντογάν δίνει εντολή σε επιχειρηματία να δώσει χρήματα στην κόρη του την Σουμεγιέ Ερντογάν που βρίσκεται στην Αμερική.

Πάλι κλαίγονται οι αναρχοάπλυτοι ότι τις άρπαξαν... αφού τα έσπασαν, τι περίμεναν; Εύσημα; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

"Εμπόλεμη ζώνη" το Μοναστηράκι - Πετροπόλεμος και φωτιές σε κάδους - Αντιεξουσιαστές "έσπασαν" το σταθμό του μετρό - 33 προσαγωγές - ΦΩΤΟ (η φώτο δεξιά από τον newton_gr) & ΒΙΝΤΕΟ

Αφού διαλύθηκε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν στο Μοναστηράκι και γρήγορα ξέσπασαν σοβαρότατα επεισόδια.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής ( 2 Φεβρουαρίου 2014)

Δείτε τα: