03 Φεβρουαρίου 2014

ΦΩΤΟ! Πολύ ξυνίλα ρε αδερφέ!! Πρέπει να τρώει πολύ παντόφλα ο Πανούσης στο σπίτι από τη σύντροφό του...

Σε μια από τις σπάνιες νυχτερινές του εξόδους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Τζίμη Πανούση.

Συντροφιά με την γοητευτική (λέμε και καμιά μαλακί@...) σύντροφο του, Αθηνά Αϊδίνη, το βράδυ της Κυριακής διασκέδασαν, σύμφωνα με το gossip-tv, στην Ιερά Οδό!

ΒΙΝΤΕΟ-Ανησυχητικά σημάδια για την πνευματική υγεία του Νικήτα! Συναντήθηκε και συνεννοήθηκε κιόλας με τον Καμμένο!

Την συνάντησή του με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, αποκάλυψε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στο «Ε».

Τον έχουν γραμμένο όλοι στη ΝΔ οπότε ο Άρρης είπε τον πόνο του στον Παπά... του ΣΥΡΙΖΑ

Την ετοιμότητά του να διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων στις εκλογές του Μαΐου, εφόσον του το ζητήσει η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει με κάθε τρόπο τις τελευταίες μέρες ο πρώην υπουργός, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΡΙΖΑκια περαστικά! Βουδούρης: Δεν ταυτίζομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ

Την πεποίθηση ότι η αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ θα τον στηρίξει, εξέφρασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης, ξεκαθαρίζοντας πως βρίσκει λογικές τις αντιδράσεις, προς  το πρόσωπο του, από ορισμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, από την στιγμή που ο ίδιος δεν είναι μέλος του κόμματος.

Κροίσος με αμύθητη περιουσία ο Ζήγρας

Εξηγήσεις στους Ελβετούς ανακριτές έδωσε ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου
Εξηγήσεις για λογαριασμούς και off shore εταιρίες που μέχρι τώρα, όπως ισχυρίζεται, δεν γνώριζε ότι υπάρχουν παρά το γεγονός ότι εμφανίζεται ως δικαιούχος έδωσε ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας σε εκπροσώπους της ελβετικής δικαιοσύνης.

Έφοδος του ΣΔΟΕ στο ΑΠΘ

"Ξεσκονίζουν" την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του πανεπιστημίου
Το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ κατατέθηκε την περασμένη Τρίτη στον εισαγγελέα διαφθοράς, ο οποίος είχε παραγγείλει και τη σχετική έρευνα.

Απίστευτες αιτίες θανάτου -400 άνθρωποι σκοτώθηκαν πέφτοντας από το κρεβάτι τους το 2013

Aπίστευτες αιτίες θανάτου σε μια προσπάθεια να καταδείξει ότι οι πτήσεις είναι ασφαλείς αναφέρει σε δημοσίευμά του ο ιστότοπος airfactsjournal.com. Κάνοντας τη σχετιή έρευνα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, διαπιστώνει κανείς ότι το 2013 αυτοί που έχασαν τη ζωή τους από πτώση αεροπλάνου ήταν κατά πολύ λιγότεροι αυτών που πέθαναν εξαιτίας πτώσης από το... κρεβάτι.

Τώρα τρέχουν... "Αίτημα στις τουρκικές αρχές να κρατηθεί ο Φιλιππίδης"

Αίτημα στις τουρκικές αρχές να κρατηθεί ο Άγγελος Φιλιππίδης με βάση το δεύτερο ένταλμα σύλληψης, αποστέλλει o Eισαγγελέας Εκδόσεων Ιωάννης Αγγελής.

Στη Βουλή δικογραφία κατά της Μπιρμπίλη και άλλων πολιτικών

Η βουλή θα αναζητήσει τυχόν ποινικές  ευθύνες της τέως υπουργού Περιβάλλοντος  Τίνας Μπιρμπίλη, των  τέως υφυπουργών Ανάπτυξης Σταύρου Καλαφάτη, Ιωάννη Μπουγά, Αναστάσιου Νεράτζη, του σημερινού υφυπουργού ΠΕΚΑ Ασημάκη  Παπαγεωργίου και του τέως γενικού γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης και σημερινού βουλευτή Κωνσταντίνου Μουσουρέλη. Η δικογραφία που διαβιβάστηκε μέσω της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου στη Βουλή αφορα...

Ο Βρούτσης ξετρύπωσε άλλους 1.343, ναζί γερμανούς, που αν και νεκροί... έπαιρναν συντάξεις

Τα ονόματα έχουν αποσταλεί σε αρμόδιες υπηρεσίες

Η καταβολή προνοιακών επιδομάτων σε 1.343 θανόντες προέκυψε από τη διασταύρωση μέσω του συστήματος «Αριάδνη» του υπουργείου Εργασίας, με το οποίο τα ασφαλιστικά ταμεία ενημερώνονται για κάθε πράξη μεταβολής οικογενειακής κατάστασης με τους αριθμούς Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Στα 940 ευρώ η μέση σύνταξη στην Ελλάδα-Πόσοι είναι οι δικαιούχοι

Στους 2.637.090 ανέρχεται ο αριθμός των συνταξιούχων, σύμφωνα με τα ευρήματα της έκθεσης σε σχέση με τις συνταξιοδοτικές παροχές του Ιανουαρίου 2014.

Ο συνολικός αριθμός των καταβαλλόμενων συντάξεων ανέρχεται σε 4.433.281 εκ των οποίων...

Πως άκουσε η Αθήνα τις γερμανικές «φωνές» για νέο δάνειο – Θετικοί δηλώνουν στο υπουργείο Οικονομικών

«Είμαστε θετικοί σε κάθε συζήτηση για πακέτο, εφόσον δεν υπάρχουν δημοσιονομικά και εισπρακτικά μέτρα, αλλά μόνο μέτρα διαρθρωτικού χαρακτήρα», δήλωσε το απόγευμα της Δευτέρας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών, με φόντο τις δηλώσεις και τις πληροφορίες που έρχονται τα τελευταία 24ωρα από το Βερολίνο για τη χορήγηση νέου δανείου στην Ελλάδα, προκειμένου να καλυφθεί το χρηματοδοτικό «κενό» του ελληνικού προγράμματος.

Ντάξ'! "Το κορίτσι που «κλαίει» πέτρες"... μήπως κλ@νει και μέντες;

Έχει το κοριτσάκι και το ταλαιπωρεί ο μαλάκ@ς με τη χατζάρα στη ζώνη, για να βγει στην τηλεόραση...

Ενα 12χρονο κορίτσι έχει φέρει σε αμηχανία την ιατρική κοινότητα καθώς αντί για δάκρυα, παράγει πέτρες! Η ανήλικη ονομάζεται Saadiya Saleh, ζει σε χωριό της Υεμένης και έχει προκαλέσει τον φόβο στους συγχωριανούς της καθώς εκείνοι θεωρούν ότι έχει κυριευθεί από δαίμονα.

Το καταλάβαμε ότι βόλεψες όλη την ΠΑΣΟΚαρία της ΕΡΤ-Παντελής Καψής: Δεν έγιναν αξιοκρατικά οι προσλήψεις στη Δημόσια Τηλεόραση

Αίσθηση και ερωτήματα προκάλεσε στην Ολομέλεια της Βουλής μια αποστροφή του υφυπουργού για τη Δημόσια Τηλεόραση, Παντελή Καψή, ο οποίος δήλωσε ότι οι προσλήψεις στο νέο φορέα δεν έγιναν αξιοκρατιά.

Απέφυγε ΗΠΑ, Ισπανία και Γαλλία η Εθνική-Δείτε με ποιους κληρώθηκε

Στη Σεβίλη και με αντιπάλους τις ...

Τη Μυρτώ επισκέφτηκε η Γεωργία Σαμαρά στη Λάρισα

Τη 17χρονη Μυρτώ που νοσηλεύεται στο Κέντρο Αποκατάστασης «ANIMUS» στη Λάρισα επισκέφθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Γεωργία Σαμαρά χθες Κυριακή, σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr.

Δείχνει “Επαναστατικό Αγώνα” ο εκτοξευτήρας RPG που βρέθηκε στο Φάληρο

Στην οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας, παραπέμπει ο εκτοξευτήρας RPG, που βρέθηκε μαζί με τον υπόλοιπο οπλισμό, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στο κλεμμένο αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία ανακοινώθηκαν πριν από λίγο από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Οργή στο Μαξίμου για τα επικίνδυνα παιχνίδια των δικαστών

Οι πρόσφατες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικράτειας για τα Ειδικά Μισθολόγια έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στο Μέγαρο Μαξίμου και την οργισμένη αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά.

Θεαματική βουτιά για το spread ενόψει πλεονάσματος 1,5 δις και χαμηλής ύφεσης

Οι θετικές εξελίξεις στον δείκτη μεταποίησης PMI, στο οικονομικό κλίμα ΙΟΒΕ, στην αναμενόμενη μικρότερη ύφεση, αλλά και στο προσδοκώμενο πρωτογενές πλεόνασμα που μπορεί να προσεγγίσει και τα 1,5 δις ευρώ, οδήγησαν σε "θεαματική βουτιά" το spread του 10ετους ελληνικού ομολόγου.
Πιο συγκεκριμένα, κινείται από το πρωί στη περιοχή των...

Θα αυτοκτονήσουν τα γατάκια αν βγει κανά πλεόνασμα 1.5 δις; Σταϊκούρας: Υψηλότερο από τις προβλέψεις το πρωτογενές πλεόνασμα

Αρκετά υψηλότερο από τις αρχικές και τις μεταγενέστερες προβλέψεις το πρωτογενές πλεόνασμα, τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
«Η χώρα, μετά από πολλά χρόνια, επιτυγχάνει σημαντικό πρωτογενές πλεόνασμα, αρκετά υψηλότερο από τις αρχικές και τις μεταγενέστερες προβλέψεις, το οποίο οφείλεται στην επίτευξη των στόχων στο σκέλος των εσόδων και στην υπέρβαση αυτών στο σκέλος των δαπανών.

Θα αυτοκτονήσουν τα γατάκια αν βγει κανά πλεόνασμα άνω του 1 δις-Σταϊκούρας: Υψηλότερο από τις προβλέψεις το πρωτογενές πλεόνασμα

Αρκετά υψηλότερο από τις αρχικές και τις μεταγενέστερες προβλέψεις το πρωτογενές πλεόνασμα, τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
«Η χώρα, μετά από πολλά χρόνια, επιτυγχάνει σημαντικό πρωτογενές πλεόνασμα, αρκετά υψηλότερο από τις αρχικές και τις μεταγενέστερες προβλέψεις, το οποίο οφείλεται στην επίτευξη των στόχων στο σκέλος των εσόδων και στην υπέρβαση αυτών στο σκέλος των δαπανών.

Η “Χρυσή Αυγή” κατέθεσε δήλωση ίδρυσης της “Εθνικής Αυγής”

Δήλωση ίδρυσης κόμματος με την επωνυμία “Εθνική Αυγή” κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου, εκπρόσωπος της “Χρυσής Αυγής”, ενώ παράλληλα κατατέθηκε και το καταστατικό του νέου κόμματος.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ: Επτά χρόνια (που στο εφετείο θα γίνουν 3-4) σε απατεώνα φαρμακοποιό 7 χρόνια μετά την αποκάλυψη της απάτης!

[Αδικιά! Τι έκανε το παλικάρι; Ότι κάνουν όλοι; Είχε παρκαρισμένα στο φαρμακείο του τα βιβλιάρια του ΟΓΑ και έγραφε ακριβά φάρμακα... Σιγά τ' αυγά δηλ.... Και μη φανταστείτε ότι πήγε φυλακή... ελεύθερος αφέθηκε μέχρι το εφετείο, όπου θα φάει 3-4 χρόνια εξαγοράσιμα με 20-30.000 και θα τους μείνουν τα άλλα 130.000 που μας πήρε απ' τα ταμεία... και να 'ταν ο μόνος πάει στο διάολο...]

Σε κάθειρξη επτά ετών καταδικάστηκε από το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης ένας φαρμακοποιός, διότι συνταγογραφούσε υπερβολικές ποσότητες φαρμάκων υψηλού κόστους σε ασφαλισμένους του ΟΓΑ. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η ζημιά που προκλήθηκε στον Οργανισμό υπολογίστηκε σε 160.000 ευρώ.

Ένα μεγαλοπρεπές ΩΡΣΕ στους Έλληνες δικαστές!! Ελεύθερος από τις τουρκικές αρχές ο Άγγελος Φιλιππίδης λόγω λάθους στο ένταλμα

Σε μια απρόβλεπτη εξέλιξη στο θέμα του σκανδάλου με τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ένας από τους βασικούς κατηγορουμένους, ο πρώην επικεφαλής του ΤΤ Άγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από μερικές εβδομάδες στην Τουρκία, αφέθηκε σήμερα ελεύθερος.

Αφρικανοί στην Αθήνα προσεύχονται για να βγάλει ο Σαμαράς τη χώρα από την κρίση! Αν δεν την βγάλει θα του κάνουν βουντού; [εικόνες]

Το κρεσέντο αυτής της θρησκευτικής διέγερσης έκανε τον Αφρικανό γκριζομάλλη κύριο να ψέλνει κάτι ακατάληπτους ψαλμούς. Μέσα στα αναφιλητά άρχισε να φωνάζει «Samaras» και ακολουθεί ένα παραλήρημα από άγνωστες λέξεις.

Σιγά μωρή λουλού! Προς το παρόν ο μόνος που τρώει φάπες είσαι εσύ: Απειλές Ρωμανού με αναφορές σε Μαζιώτη και Ρούπα

Γελοίοι επαναστάτες της πούτσ@ς που πιάστηκαν με το πρώτο μπράφ απειλούν ότι θα μας κάνουν νταντά... δε κοιτάς τα μούτρα σου στον καθρέφτη ρε καραγκιοζάκο, που με την πρώτη φάπα έβαλες τα κλάμματα ότι σε κακοποίησαν;

«Βρίσκομαι εδώ σαν δηλωμένος και αμετανόητος εχθρός σας, δεν ζητιανεύω την επιείκειά σας, δεν επιζητώ τον διάλογο με εσάς και τους ομοίους σας. Οι αξίες μου βρίσκονται σε πόλεμο με τις δικές σας» δηλώνει ο προφυλακισμένος για την ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο Βελβεντό Κοζάνης

Δένδιας: "Το κράτος οφείλει να δείξει την παρουσία του"... άντε να τη δούμε!


«Το κράτος οφείλει να δείξει την παρουσία του», δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρίσκεται στην Κεφαλονιά, με εντολή του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Η Ελληνίδα σύζυγος του προέδρου της Γαλατασαράι (φωτό)

Παραβρέθηκε για πρώτη φορά στην κερκίδα των φανατικών στο κυριακάτικο ματς απέναντι στη Μπούρσασπορ

Είναι αλήθεια πως πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, πάντα θα κρύβεται μια γυναίκα. Αυτό φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση του Τούρκου επιχειρηματία Ουνάλ Αϊσάλ. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση η γυναίκα αυτή είναι Ελληνίδα

ΦΩΤΟ: Δημοσιογραφία της πούτσ@ς!!

Έγκυρη ενημέρωση από το left.gr του ΣΥΡΙΖΑ:

Ασπιρίνη: Δέκα φοβερές χρήσεις της που ίσως αγνοούμε!

Είναι μακράν το πιο διαδεδομένο φάρμακο στον κόσμο για την ανακούφιση του πονοκεφάλου, αλλά και του πυρετού.

Εκτός από αυτά, όμως, η ασπιρίνη μπορεί να έχει και άλλες ευεργετικές χρήσεις και εφαρμογές σε παθήσεις, αλλά και άλλα σημεία που προκαλούν έκπληξη.

«Ναυμαχία» στα ανοιχτά της Νέας Ζηλανδίας -Φαλαινοθηρικό εμβολίζει πλοίο ακτιβιστών [βίντεο]

Στα άκρα φτάνει η κόντρα των πληρωμάτων των φαλαινοθηρικών πλοίων με τους ακτιβιστές. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η διαμάχη τους στα νερά φτάνει σε ακραίες καταστάσεις, οι οποίες θυμίζουν εικόνες ναυμαχίας, άλλων εποχών.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο γνωστός δημοσιογράφος του κ@λου μας θύμισε την ύπαρξή του με την κοπτοραπτική στα λεγόμενα του Άδωνι-Δείτε λοιπόν ολόκληρη τη δήλωση Άδωνι...

Όλο και κάπου μπορεί να είδατε χθες το βίντεο όπου ο Άδωνις τάχα λέει στην εκπομπή του Αρναούτογλου, πως είπε συνειδητά ψέμματα στον κόσμο και απέκρυψε, το 2010, ότι το μνημόνιο, που ψήφιζε θα καταστρέψει την Ελλάδα... ε, αν το είδατε, σας έχουμε νέα: 

Το βίντεο που καμαρώνει ότι ανέδειξε ο γνωστός αστείος δημοσιογράφος και φιλαράκι του Χατζηνικολάου και του Κοντομηνά (πριν τον σουτάρει) είναι αλλοιωμένο, καθώς...

ΙΜΙΑ: Ποιοι και γιατί τα "χάρισαν" στους ΧΑυγίτες;

Σε ποιον ανήκουν τα Ίμια; Στην Ελλάδα χωρίς αμφιβολία κι ας δέχτηκε η κυβέρνηση Σημίτη το “γκριζάρισμά” τους …θυσία στην “Μεγάλη Ιδέα” …της ΟΝΕ. Η θυσία όμως κόστισε τρεις ανθρώπινες ζωές. Τρεις αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού έδωσαν τη ζωή τους . Και αυτές τις ζωές τις θρηνούν όλοι οι Έλληνες.

Νόμος 4000: Αστυνομικός κουρεύει κρατούμενη! (VIDEO)

Το απίστευτο video από κάμερα ασφαλείας σε αστυνομικό τμήμα του Ντιτρόιτ κάνει το γύρο του διαδικτύου. Αστυνομικός κουρεύει δια της βίας κρατούμενη, με την... αμέριστη βοήθεια των συναδέλφων της.

Προς διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ-Νέα Правда θέλει ο Λαφαζάνης!

Με μεγάλη ένταση διεξήχθη η ομιλία του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚογενούς Οδυσσέα Βουδούρη για την περιφέρεια Πελοποννήσου, προκάλεσε θύελλα.

Επίθεση της ΝΔ σε Τσίπρα για τους «ευρωπαίους φίλους του»

Τα πυρά της προς τον Αλέξη Τσίπρα στρέφει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την πρόταση του Die Linke για την επιβολή εφάπαξ κεφαλαιακού φόρου. Στην ανακοίνωση τονίζεται πως ο ελληνικός λαός καθημερινά θα μαθαίνει «ποιοι είναι οι φίλοι του κ. Τσίπρα στην Ευρώπη, οι οποίοι βρίσκονται μονίμως απέναντι από τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού».

ΣΥΡΙΖΑίοι Venceremos και με τις υγείες σας το νέο ΠΑΣΟΚ! Βουδούρης: Δεν μετανιώνω που ψήφισα το πρώτο μνημόνιο

«Το ψηφοδέλτιό μου είναι ανεξάρτητο», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης, απαντώντας στις επικρίσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητά του.

H ρουμανική πρεσβεία διαψεύδει όσα γράφει ο Χατζηνικολάου περί Λιάπη και ρουμάνας

Η ρουμανική πρεσβεία στην Αθήνα έστειλε επιστολή στη Realnews, σε σχέση με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας.

Η πρεσβεία στην επιστολή της σημειώνει:

FT: Πως η Τουρκία απειλεί να τινάξει στον αέρα τις θυσίες των Ελλήνων και Κυπρίων

Η αναταραχή στην Τουρκία θα έχει συνέπειες στην Ευρώπη με πρώτα θύματα την Ελλάδα και την Κύπρο, υπογραμμίζει ο αρθρογράφος των FT, Wolfgang Munchau στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας.

O Κόλιν Φάρελ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου!

[Κανά πιστολίδι θα 'χει η ταινία; Γιατί αν είναι σαν την άλλη με τα δόντια ή πως την έλεγαν τέλος πάντων, εμείς που δεν είμαστε κουλτουριάρηδες δεν θα καταλάβουμε τίποτα :)]

Δυο πρώτης τάξης αστέρια του Χόλιγουντ, ο Κόλιν Φάρελ και η Ρέιτσελ Βάις, θα πρωταγωνιστήσουν στην επόμενη ταινία του διεθνούς πλέον Ελληνα σκηνοθέτη, Γιώργου Λάνθιμου που θα έχει τον τίτλο Lοbster. Την είδηση μετέδωσε το Variety προκαλώντας ενθουσιασμό και ακόμη υψηλότερες προσδοκίες για την επόμενη – αγγλόφωνη αυτή τη φορά – ταινία του πολυβραβευμένου Γιώργου Λανθιμού, που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον σταθερό συνεργάτη του, Ευθύμη Φιλίππου.

ΈΚΤΑΚΤΟ! Στο δρόμο η μισή Ελλάδα! Πανηγυρίζει την εξαγγελία νέου κόμματος από Πολύδωρα-Ζώη!

[Πρώτη πράξη του νέου κόμματος να διορίσει κι ο Ζώης καμιά κόρη στη Βουλή...]

Επήλθαν σε πολιτική συμφωνία για κοινή κάθοδο στις επερχόμενες ευρωεκλογές

Την ίδρυση νέου κόμματος αναμένεται να ανακοινώσουν οι κύριοι Βύρων Πολύδωρας και Χρηστος Ζώης, καθώς οι δύο τους επήλθαν σε πολιτική συμφωνία για κοινή κάθοδο στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

BINTEO-Μαθητής του σχολείου της Μόσχας ο δράστης που εισέβαλε και σκότωσε δύο ανθρώπους

Ο ένοπλος που εισέβαλε σήμερα σε σχολείο στα περίχωρα της Μόσχας σκοτώνοντας δυο ανθρώπους και συλλαμβάνοντας ομήρους, είναι μαθητής του σχολείου αυτού, δήλωσε εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με τον οποίο αστυνομικοί αφόπλισαν το δράστη και τον συνέλαβαν.Νεκροί είναι ένας αστυνομικός και ένας καθηγητής, ενώ ένας ακόμα αστυνομικός τραυματίσθηκε.

ΒΙΝΤΕΟ-Στην Κεφαλονιά είναι διατεθειμένοι να έρθουν Νίκολας Κέιτζ και Πενέλοπε Κρουζ

Στην Κεφαλονιά πρόκειται να βρεθούν ο Νίκολας Κέιτζ και η Πενέλοπε Κρουζ, προκειμένου να ενισχύσουν την εικόνα του νησιού που χτυπήθηκε από τους αλλεπάλληλους σεισμούς.

Επιασε πάτο ο Θορπ -Η αστυνομία μάζεψε από το δρόμο τον Ολυμπιονίκη, περιπλανιόταν υπό την επήρεια "ουσιών " (έτσι λέμε την πρέζα αν αφορά τους διάσημους)

Στο σκοτεινό «πηγάδι» της κατάθλιψης έχει βυθιστεί για τα καλά πλέον ο Ιαν Θορπ, που βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Τα ξημερώματα της Δευτέρας η αστυνομία μάζεψε από τους δρόμους του Σίδνεϊ τον Αυστραλό Ολυμπιονίκη της κολύμβησης, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Πάλι λάσπη χωρίς αποδείξεις: Στην απολογία του ο Κάντας φωτογραφίζει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, για μίζες στα εξοπλιστικά

Προφανώς ο ΠΑΣΟΚος τότε (γιατί τώρα θα ψηφίζει κι αυτός ΣΥΡΙΖΑ αφού δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ) Καντάς θέλει να εμπλέξει και τη ΝΔ και πετάει φωτοβολίδες, θέλοντας να πιστέψουμε, χωρίς στοιχεία και αποδείξεις, ότι ο Μητσοτάκης έπαιρνε μίζες 4 και 5 χρόνια αφού είχε αποσυρθεί από την πολιτική και κυβερνούσε ο Σημίτης με τον Άκη!! Φυσικά τα πρόβατα θα το χάψουν και θα μείνει κι αυτό όπως το γκαντάμης που όλοι το λένε αλλά κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει από που προκύπτει...

Στην δεύτερη του απολογία ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, Αντώνης Κάντας προχωράει σε νέες αποκαλύψεις για τη διαδρομή του μαύρου χρήματος και τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα. Μάλιστα, τώρα φωτογραφίζει τον πρώην πρωθυπουργό και επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, για τις μίζες στα εξοπλιστικά.

Καραγκιοζιλίκια Καμίνη: Αυτή είναι η δημοσιογράφος που απολύθηκε από τον 9.84 για «αποκαλυπτικές» φωτογραφίες [εικόνες]


Σιγά το έγκλημα και σιγά τις "αποκαλύψεις" ρε μαλάκ@ς του Καμίνη στον 9,84!

Στην απόλυση οδήγησαν την ρεπόρτερ του Αθήνα 9.84, Αγγελική Διαβατοπούλου, οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο Facebook.

Η δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ απολύθηκε από τον ραδιοσταθμό, σύμφωνα με πληροφορίες.

Γκάλοπ tothepoint: Το 15% των πολιτών θα ψήφιζαν την «Κίνηση των 58» στις εκλογές

Θετικά αξιολογούν τρεις στους δέκα πολίτες το ενδεχόμενο μετεξέλιξής της «Κίνησης των 58» σε κόμμα, ώστε να λάβει μέρος στις επικείμενες διπλές εκλογές του Μαΐου - δημοτικές εκλογές και ευρωεκλογές, σύμφωνα με νέο γκάλοπ που είδε το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα. Από την ίδια έρευνα προκύπτει, μάλιστα, ότι το 15% των ψηφοφόρων θα ψήφιζε το νέο αυτό κόμμα.

ΒΙΝΤΕΟ-Κύπρος: Τουρκική φρεγάτα καταδίωξε το Princess-Διάβημα της κυβέρνησης

Από τουρκική φρεγάτα καταδιώχθηκε το νορβηγικό σεισμογραφικό πλοίο Princess, επειδή όπως υποστηρίζουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, μπήκε σε «ύδατα τουρκικής αρμοδιότητας».

Το υπό νορβηγική σημαία σεισμογραφικό Princess,  διεξάγει τρισδιάστατες έρευνες στο τεμάχιο 9 εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

Διεθνείς μητροπόλεις ερίζουν για Έλληνες εφοπλιστές και ο Στουρνάρας πέρα βρέχει-Έρχεται στην Ελλάδα η Ένωση εφοπλιστών του Χονγκ Κονγκ για να δελεάσει εφοπλιστές

Του Ηλία Γ. Μπέλλου

Ακμάζουσες, αναδυόμενες και ανακάμπτουσες οικονομίες όπως του Χονγκ Κονγκ, της Σιγκαπούρης και του Λονδίνου αντίστοιχα, ερίζουν για το ποια θα προσελκύσει τους περισσοτέρους Έλληνες εφοπλιστές αυτή την κρίσιμη ώρα για την ελληνική οικονομία. Την μετεγκατάσταση, δηλαδή, ελληνικών ναυτιλιακών επιχειρήσεων από τον Πειραιά και την Ελλάδα εν γένει στα εδάφη τους, καθώς κρίνουν ότι το έδαφος είναι πρόσφορο εξαιτίας της εχθρικής ή οιονεί εχθρικής αντιμετώπισής τους από το εκκολαπτόμενο ή ισχύον ελληνικό θεσμικό, φορολογικό και πολιτικό περιβάλλον.

Σιγά Ρενάκι, θα σκίσεις το καλσόν! "Game over", λέει η Δούρου... μάλλον για τον Άκη που τη βόλεψε θα το λέει

Την ανάγκη να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση μέσα από τις αυτόδιοικητικές εκλογές τονίζει σε δήλωση της η σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Άκη Τσοχατζόπουλου στο ΥΕΘΑ, Ρένα Δούρου. Η βουλευτής και υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Αττικής εκτιμά πως...

Κεφαλονιά: Δείτε την παραλία του Μύρτου έπειτα από το νέο σεισμό

Όλοι θυμόμαστε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες από το απίστευτο ρήγμα που δημιουργήθηκε από το «χτύπημα» του Εγκέλαδου στην Κεφαλονιά πριν από μια εβδομάδα στη διάσημη παραλία του Μύρτου.

Η θάλασσα αλλά και η αμμουδιά δεν θύμιζε σε τίποτα μια από τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο, καθώς γέμισε από τόνους άμμου από την ισχυρή σεισμική δόνηση.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάνε κι οι πέτρες και με τους δυο! Βασίλης Λεβέντης: "Μου έγινε νύξη από τους "58"..."

Στην αποκάλυψη ότι έχει στα χέρια του πρόταση για συμμετοχή στην πρωτοβουλία των 58 προχώρησε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό. Ο πρόεδρος του κόμματος Ένωση Κεντρώων τόνισε ότι βλέπει θετικά μια τέτοια κίνηση υπό την προϋπόθεση να προσχωρήσουν πρόσωπα της Κεντροαριστεράς που δεν έχουν «φθαρεί».

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Παπαδημούλης πλακώθηκε ακόμα και με τον περιπτερά

Λογόφεραν στον "αέρα" ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Δημήτρης Παπαδημούλης, για το χρόνο ομιλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1.

ΒΙΝΤΕΟ-Νέο βίντεο από την ώρα του σεισμού

Ένα ακόμα βίντεο από κάμερα ασφαλείας μέσα σε μια αποθήκη, απεικονίζει την ένταση του σεισμού.

Δείτε το βίντεο: