04 Φεβρουαρίου 2014

Εικόνες ντροπής για την δημοκρατία και την δικαιοσύνη από φασίστες δικηγόρους της Αριστεράς (Βίντεο)

Ομάδα θρασύδειλων αριστεριστών επιτέθηκε με χυδαίες ύβρεις και απειλές στους αντιπροσώπους της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων Θεσσαλονίκης, την ώρα που κατέθεταν τον φάκελο υποψηφιότητάς τους για τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου.

Πάλι έσκισε το καλσόν του ο «τοξοβόλος του Συντάγματος» και απειλεί δικαστές: «Καθένας από εσάς έχει μία θέση σε έναν τάφο» ... Καλά δες πρώτα πως σου κάναν οι «μπάτσοι» τη μάπα και τα ξαναλέμε

Στόχος απειλών έγιναν για άλλη μία φορά οι Δικαστικές Αρχές, καθώς μετά τον Νίκο Ρωμανό και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, γνωστός ως «τοξοβόλος του Συντάγματος» κάνει λόγο για αιματοκύλισμα.

Αφού τα ζώα της ΝΔ κοιμούνται: Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ζητάει συνάντηση με τον Στουρνάρα για τις φορολογικές αδικίες

Επείγουσα συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, παρουσία και του Γενικού Γραμματέα, Χάρη Θεοχάρη, ζήτησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή συγκεκριμένες παρεμβάσεις στη φορολογική πολιτική οι οποίες, όπως εκτιμά το Κίνημα, “δημιουργούν αδικίες και εγείρουν νέα εμπόδια και προβλήματα για τους μη ισχυρούς στην αγορά και προκαλούν αγανάκτηση στους πολίτες και στις μικρές επιχειρήσεις”.

Φιλιππίδης: "Θα επιστρέψω και θα καταθέσω στην Ελλάδα παρόλο που μερικοί δεν θέλουν"

Για όλους και για όλα μιλάει ο 'Αγγελος Φιλιππίδης στο enikos.gr. Ο πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από την Κωνσταντινούπολη, όπου βρίσκεται, σχολιάζει την απόφαση του τουρκικού δικαστηρίου και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ενώ μιλά για το δεύτερο ένταλμα σύλληψης του.

Και είναι για να καμαρώνετε, ε! Μαυραγάνης: Εχουμε ήδη εισπράξει 28,8 εκατ. ευρώ από υποθέσεις αιφνίδιου πλουτισμού

Περίπου 28,8 εκατομμύρια ευρώ μπήκαν στον κρατικό κορβανά τα δύο προηγούμενα χρόνια από τους ελέγχους που έγιναν σε υποθέσεις αιφνίδιου πλουτισμού.

Ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή της βουλευτού των ΑΝΕΛ Μαρίνας Χρυσοβελώνη ανάφερε ότι το 2012...

Δυστυχώς υπάρχουν κι αυτοί που ξεφτιλίζουν τη θρησκεία: Ελληνες "χριστιανοί" ζητούν να αποσυρθεί από πολυκατάστημα πατάκι με το σχήμα του σταυρού [εικόνες]

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνεις τις τελευταίες ημέρες η είδηση πως υπάρχει μια σελίδα στο Facebook στην οποία Ελληνες διαμαρτύρονται για ένα συγκεκριμένο πατάκι που πουλάει γνωστό πολυκατάστημα και το οποίο έχει σχήμα σταυρού.

ΒΙΝΤΕΟ-Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ καμουφλαρισμένος ΧΑυγίτης! Καλεί τον Κασιδιάρης στην εκπομπή του και ειρωνεύεται τις προφυλακίσεις! ΦΩΤΟ()

Αυτά παθαίνεις όταν επιλέγεις υποψήφιους με βάση τι λένε για το μνημόνιο -> μπορεί να διαλέξεις ΧΑυγίτη ή κομμουνιστή αφού και οι δύο λένε τα ίδια... Εκεί στην Κουμουνδούρου δεν ρωτάτε άλλη μια φορά τι ψηφίζουν οι υποψήφιοί σας γιατι κάτι μου λέει ότι θα έχουμε κι άλλες εκπλήξεις

Προφανώς, καμουφλαρισμένο Χρυσαυγίτη επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο στη Δυτική Μακεδονία! Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την ανάρτηση στο f/b του υποψήφιου με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Θεόδωρου Καρυπίδη στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων, «Τώρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη στενή, ο ελληνικός λαός θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας…

Αυτοί είναι οι καρεκλοκένταυροι της ΔΗΜΑΡ που δεν ξεκολλάνε απ' τις καρέκλες τους παρότι το κόμμα τους έφυγε από την κυβέρνηση

Το ρεκόρ ανήκει στην ΠΑΣΟΚα, κόρη βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ και μετέπειτα της ΔΗΜΑΡ, που διόρισε ο ΓΑΠ το 2010 (τότε όλοι ήταν ΠΑΣΟΚ και μετά έγιναν ΣΥΡΙΖΑ ή ΔΗΜΑΡ) στη ΔΕΗ και διανύει αισίως την 4η κυβέρνηση χωρίς να μπορεί κανείς να την ξεκολλήσει απ' την καρέκλα...

Αν και η ΔΗΜΑΡ αποχώρησε τον περασμένο Ιούνιο από την τρικομματική κυβέρνηση στελέχη του κόμματος, που είχαν τοποθετηθεί σε σημαντικά πόστα, εξακολουθούν και σήμερα να κατέχουν θέσεις τους στη δημόσια διοίκηση.

Toν Τέρενς για την Περιφέρεια Αττικής και ΝΔίτη σε άλλη περιφέρεια θα στηρίξει ο Καμμένος;

Διαβάστε τα ονόματα που σκέφτεται να κατεβάσει ο Πάνος Καμμένος.. γιατί παρά τις όσες παρλαπίπες για κίνημα πολιτών κ.λπ... στο τέλος αποφασίζει για όλα ο Πανάρας

Στα ονόματα που θα διεκδικήσουν τη μάχη στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές έχουν καταλήξει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Τα ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Για την Περιφέρεια Αττικής αναμένεται να δώσει τη μάχη ο Τέρενς Κουίκ, βουλευτής του κόμματος ενώ στις υπόλοιπες Περιφέρειες θα κατέβουν οι εξής:

Λονδίνο... άνδρο πολιτισμού: Η στιγμή που κλωτσάνε κάποιον από το παράθυρο διώροφου λεωφορείου εν κινήσει [βίντεο]

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από βίντεο μιας απίστευτης επίθεσης, σε επιβάτη διώροφου λεωφορείου. Με μία κλωτσιά τον πέταξαν από το ψηλότερο παράθυρο του οχήματος, το οποίο βρισκόταν εν κινήσει, με τον άνδρα να πέφτει στο οδόστρωμα.

Ποιοι φώναζαν με ντουντούκες «Εκκενώστε το Ληξούρι» -Ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα

Tην παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν οι φήμες που διακινήθηκαν το πρωί της Τρίτης στην Κεφαλονιά, για επικείμενο μεγάλο σεισμό και άμεση ανάγκη εκκένωσης του Ληξουρίου.

Νεα οργάνωση αναλαμβάνει την ευθύνη για επιθέσεις κατά πολιτικών

Επιστολή - προκήρυξη, με την υπογραφή «Οργάνωση Μηδενική Ανοχή» έφτασε στην εφημερίδα «Ποντίκι» με το ταχυδρομείο. Στο κείμενο τα μέλη της οργάνωσης αναλαμβάνουν την ευθύνη για επιθέσεις κατά πολιτικών.

Η οργάνωση με το κείμενό της, μεγέθους τριών σελίδων:

Σε αυτό το γκαράζ «γεννήθηκε» η Google -Το πετυχημένο startup και οι «σπασίκλες» πίσω από αυτό [εικόνες]

Η Google πριν λίγες ημέρες έκλεισε τα 15α γενέθλιά της και όπως ήταν φυσικό, αρκετοί έτρεξαν πίσω στο χρόνο, στους ιδρυτές της, αλλά και στον τόπο που γεννήθηκε.

Γιατί ο Χρυσόγελος παραιτήθηκε καταγγέλλοντας τους οικολόγους πράσινους;

Μάλλον γιατί βλέπει ότι δεν ξαναβγάζουν ευρωβουλευτή και προσπαθεί να τρυπώσει αλλού... 

Την παραίτησή του από τη λίστα των Οικολόγων Πράσινων υπέβαλε ο ευρωβουλευτής του κόμματος Νίκος Χρυσόγελος καταγγέλλοντας ρουσφέτια, μικρομηχανισμούς, πελατειακές σχέσεις και ίντριγκες.

Εξω φρενών ο Καραμανλής με το λαμόγιο Άγγελο Φιλιππίδη που προσπαθεί να τον εμπλέξει στις απάτες του

Οι διάλογοι των δικηγόρων του λαμόγιου Φιλιππίδη στο τούρκικο δικαστήριο

Εξοργισμένος με τον Αγγελο Φιλιππίδη εμφανίζεται ο Κώστας Καραμανλής, αναφορικά με τους ισχυρισμούς του πρώην διοικητή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ότι διώκεται «ως στενός συνεργάτης και προσωπικός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή», όπως δήλωσε ενώπιον του τουρκικού δικαστηρίου διά του δικηγόρου του.

"Tρόμαξε" τις Βρυξέλλες ο Κωσταράκος

Η απόφαση του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου να μεταβεί στην Κεφαλονιά για να συντονίσει από εκεί τις αποστολές των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τις ισχυρές σεισμικές δονήσεις, έχει προκαλέσει αντικρουόμενες απόψεις. Άλλοι είναι υπέρ αυτής της ενέργειας και άλλη όχι.

ΒΙΝΤΕΟ-Γκάφα στον "αέρα"

Σε μια διασκεδαστική γκάφα υπέπεσε μια νεαρή παρουσιάστρια ειδήσεων στην Αυστραλία.

Η δημοσιογράφος έφτιαχνε τα μαλλιά της και κοίταζε γύρω γύρω στο στούντιο, χωρίς να έχει καταλάβει ότι ήταν στον "αέρα". Όταν το συνειδητοποίησε, άρχισε δίχως να χάσει χρόνο, να εκφωνεί τις ειδήσεις. Ωστόσο, το βλέμμα της αμέσως μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει τα λέει όλα...

Κι ο Μπένυ που έλεγε ότι ήταν έτοιμος να υπογράψει; Έλεγε ψέμματα; Απαπαπα! «Ελβετικό "όχι" στη φορολόγηση καταθέσεων»

Περιορίζονται οι πιθανότητες -αν δεν εξαλείφονται εντελώς- να εισπραχθούν φόροι από «μαύρες» ελληνικές καταθέσεις στις ελβετικές τράπεζες.

Η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και του αρμόδιου υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη, με την Ελβετίδα υπουργό Οικονομικών Ε. Σλουμπφ έγινε μεν σε πολύ καλό κλίμα όπως διαβεβαίωσαν και οι δύο πλευρές, αλλά οι δηλώσεις της κ. Σλουμπφ δεν επιδέχονται πολλές ερμηνείες.

Reuters: Συμφωνία Ελλάδας-Τρόικας για το δημοσιονομικό κενό

Το ζήτημα του δημοσιονομικού κενού της Ελλάδας για το 2014 έχει επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό, αναφέρουν πηγές προσκείμενες στους δανειστές, όπως αναφέρει το Reuters.

Η Ελλάδα και οι ξένοι δανειστές έχουν γεφυρώσει τις διαφορές, που αφορούν στο ενδεχόμενο...

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΟΙ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΣΥΡΙΖΑίοι-Ξάνθη: Τούρκος δάσκαλος (άλλη λέξη για πράκτορας της ΜΙΤ) έδιωξε μαθήτρια γιατί δεν ήξερε το κοράνι

[Φαντάζεστε τι θα είχε γίνει αν Έλληνας δάσκαλος έδιωχνε παιδί από την τάξη επειδή δεν ήξερε το "Πιστεύω";... Παραίτηση Αρβανιτόπουλου-Σαμαρά και έξοδο από την ΕΕ θα ζητούσαν οι άπλυτοι αλληλέγγυοι των λάθρο... τώρα όμως μούγγα όλοι τους!]

Για μεσαίωνα στη εκπαίδευση μιλούσε ο πατέρας 12χρονης Μουσουλμάνας μαθήτριας η οποία  εκδιώχτηκε από τον ίδιο της τον δάσκαλο και χλευάστηκε δημοσίως από τους συμμαθητές της γιατί δεν είχε μάθει το κοράνι.

ΒΙΝΤΕΟ-Ιστορικές στιγμές από χειμερινές Ολυμπιάδες

Οι αγώνες του Σότσι είναι προ των πυλών και οι λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων ευελπιστούν να δουν εικόνες ανάλογες με αυτές του βίντεο που θα παρακολουθήσετε.

Τώρα και στο σινεμά!! THE IMPOSSIBLE: Ακύρωση σεισμών με ένα νόμο και άρθρο (ΑΦΙΣΑ)

Μην το χάσετε! Σε λίγο στις κινηματογραφικές αίθουσες της γειτονιάς σας! Μια εκπληκτική ταινία για την κατάργηση των σεισμών με ένα νόμο και ένα άρθρο και τον...

BINTEO-EKTAKTO!! ΣΥΡΙΖΑίοι ξυλοφόρτωσαν τον υποψήφιό τους... τον Βουδούρη μουαχαχαχαχ

Η υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου προκαλεί όχι μόνο αντιπαραθέσεις αλλά και… γέλια στη Βουλή.
Όλα άρχισαν, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων με αντικείμενο το νομοσχέδιο για το ΠΕΔΥ, όταν έλαβε τον λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός και απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ανέφερε ότι η επιτυχία του στον χώρο της Υγείας φαίνεται από τις αντιδράσεις στις δημόσιες εμφανίσεις του και στις αποδοκιμασίες των εργαζομένων.

ΒΙΝΤΕΟ-Δεσμεύσεις υπουργών για την Κεφαλονιά

Τη διαβεβαίωση ότι το υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ θα στηρίξει και θα προστατεύσει με όλα τα μέσα που διαθέτουν την εικόνα και τη φήμη της Κεφαλονιάς, μετά τους σεισμούς που έπληξαν το νησί, έδωσε η υπουργός, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Welt: Κόντρες για την Ελλάδα στη γερμανική κυβέρνηση

Μεταξύ Χριστιανικής Ένωσης (CDU) και Σοσιαλδημοκρατών (SPD) έχει ξεσπάσει αντιπαράθεση για τις αρμοδιότητες, γράφει η εφημερίδα Die Welt σε δημοσίευμά της με τίτλο: «Αγώνας εξουσίας για την πολιτική του ευρώ». Στον υπότιτλο διαβάζουμε: «Χριστιανική Ένωση και Σοσιαλδημοκράτες διαφωνούν ως προς τη στήριξη της Ελλάδας και την τραπεζική ένωση».

Επίθεση του Πάγκαλου στο ΚΚΕ

Την άποψη του για την κεντροαριστερά κατέθεσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεση του στις πολιτικές που υιοθετούν τα κόμματα της αριστεράς στην Ελλάδα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Τον Καμμένο και τον Αλέξη τους ρώτησες Μανώλη; Κεφαλογιάννης: «Δεν μπορούμε να ζούμε χάρη στη στήριξη των εταίρων μας»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης μίλησε στον Realfm και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, σχετικά με τη νέα χρηματοδότηση αλλά και την πολιτική επικαιρότητα.

Και τα πετρέλαια κύριε; Handelsblatt: «Δεν αρκούν η φέτα και οι ελιές»

Άρθρο του καθηγητή Οικονομικών και επικεφαλής του τμήματος έρευνας στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών, Αλέξανδρου Κρητικού, φιλοξενεί η εφημερίδα Handelsblatt.

Το δημοσίευμα με τίτλο «Δεν αρκούν η φέτα και οι ελιές», αναφέρεται στην αντιμετώπιση της κρίσης στην Ελλάδα και όπως σημειώνεται:

Πρόεδρος της Καβάλας ο Τσάκας!

Ο Βλάσης Τσάκας είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος της Καβάλας, μετά την αποπομπή  του Φάνη Ελευθεριάδη.

Την ανάληψη της προεδρίας της Καβάλας από τον Βλάση Τσάκα ανακοίνωσε και επίσημα...

Süddeutsche: «Κούρεμα και εκλογές»

«Πέρυσι το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του γερμανικού προεκλογικού αγώνα, ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε μιλήσει, προφανώς κατά λάθος, για ένα τρίτο πακέτο στήριξης της Ελλάδας», παρατηρεί σε σχόλιό της η Süddeutsche Zeitung.

Ρε τι ακούνε οι ταλαίπωροι οι Ελβετοί! Τσοχατζόπουλος: Καταδικάστηκα με ψευδομαρτυρία

Αρνήθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος ότι διατηρούσε οποιονδήποτε προσωπικό λογαριασμό σε ελβετικές τράπεζες, ενώπιον του κλιμακίου της ελβετικής εισαγγελίας που καταθέτει σήμερα,  στο πλαίσιο έρευνας, που διενεργείται από τις ελβετικές αρχές για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

ΤΩΡΑ-Βγήκε από τις τουρκικές φυλακές ο Φιλιππίδης

Αφέθηκε ελεύθερος ο Άγγελος Φιλιππίδης από τις τουρκικές φυλακές, μετά την απόφαση του τουρκικού δικαστηρίου που έκρινε ως άκυρο το ένταλμα για τη σύλληψή του.

Ρε σάλτα και γαμ@σου! Λαμόγιο! Φιλιππίδης: Διώκομαι πολιτικά γιατί είμαι φίλος του Κ. Καραμανλή

Για πολιτική δίωξή του, με απώτερο στόχο τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, κάνει λόγο ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης. «Η δίωξη μου είναι πολιτική. Επειδή ξέρουν ότι ο Κώστας Καραμανλής ήταν φίλος μου θέλουν να τον πλήξουν μέσω εμού» φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του τουρκικού δικαστηρίου.

Εκτελεστής της ρωσικής μαφίας κρυβόταν στη Γλυφάδα και ζούσε σαν βασιλιάς

Μέλος της ρωσικής μαφίας, που καταζητούνταν με Ερυθρά Αγγελία Διεθνούς Αναζήτησης της Ιντερπόλ, για ανθρωποκτονία που διέπραξε στη Ρωσία, συνελήφθη ύστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ.

Βλέπουν τον πούλο να 'ρχεται και λένε ότι να ΄ναι: Spiegel: Το αλκοόλ και το κάπνισμα είναι πρόβλημα για να γίνει πρόεδρος της Κομισιόν ο Γιούνκερ

Το σοσιαλιστικό Spiegel που υποστήριζε τον αλκοολικό Βίλι Μπράντ κάνει και υποδείξεις...

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, επί 19 χρόνια πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο υποψήφιος για το αξίωμα του προέδρου της Κομισιόν για το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στις αρχές Μαρτίου.

Ζώης: "Προτείναμε στον Β. Πολύδωρα να ηγηθεί"... το δεύτερο μέλος του κόμματος, ο Μανώλης, τι λέει;

Ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ», Χρήστος Ζώης, μίλησε στον Realfm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τον νέο πολιτικό φορέα που αναμένεται να ανακοινώσει την Πέμπτη, μαζί με τον Βύρωνα Πολύδωρα.

Στο κυνήγι όσων δεν πληρώνουν διόδια η ΕΛ.ΑΣ. -Πώς θα τους εντοπίζουν ηλεκτρονικά από αύριο

Την ίδια ώρα που θα αυξηθούν κατά 60% τα διόδια στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, θα ενεργοποιηθούν και τα μηχανήματα της ΕΛ.ΑΣ. που θα καταγράφουν όσους περνούν τα διόδια, χωρίς να καταβάλλουν και το αντίστοιχο χρηματικό αντίτιμο.

ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΡΗ!! Τρίκαλα: Υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ προσέφυγε στην επιθεώρηση εργασίας - ''Με έχουν απλήρωτη επί 11 μήνες''!

Η απλήρωτη υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ διεκδικεί 20.000 ευρώ...

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, η υπάλληλος ζητά τα δεδουλευμένα της για τους τελευταίους 11 μήνες. Η γυναίκα που απασχολούνταν σ’ αυτή τη θέση...

Απαγόρευσαν στις καθαρίστριες της Βουλής τον φτηνό καφέ

«Λυπάμαι κυρία μου δεν μπορώ να σας φτιάξω καφέ. Η εντολή που μας ήρθε είναι να μην φτιάχνουμε σε κανέναν άλλο καφέ εκτός των αστυνομικών» είπε ο καφετζής στην καθαρίστρια που τον κοίταζε αποσβολωμένη σαν να την χτύπησε κεραμίδα στο κεφάλι.

Πυροσβεστική: Ανυπόστατες οι φήμες για εκκένωση του Ληξουρίου

Η Πυροσβεστική μέσω Twitter διέψευσε ότι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έδωσε εντολή για εκκένωση του Ληξουρίου.

Τα μέτρα για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς

Σεισμόπληκτη κηρύχθηκε η Κεφαλονιά, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε δηλώσεις που έκανε από το Κέντρο Επιχειρήσεων που έχει στηθεί στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Κεφαλονιά: ''Βομβαρδισμένο'' τοπίο οι εργατικές κατοικίες - Συγκλονιστικές εικόνες μετά το νέο μεγάλο σεισμό!

Σε απόγνωση οι κάτοικοι που βλέπουν τα σπίτια τους να έχουν καταστραφεί - Δείτε το φωτορεπορτάζ από την περιοχή...

Οι εικόνες από τις εργατικές κατοικίες στο Ληξούρι είναι αποκαλυπτικές. Όλα τα κτίρια έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές και οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες...

Σκληρός με τον ΕΛΑ, μαλακός με την κοκαΐνη ο εισαγγελέας Ελευθέριος Πατσής

Μία από τις σημαντικές υποθέσεις στις οποίες είχε συμμετάσχει ο Ελευθέριος Πατσής ως εισαγγελέας έδρας ήταν αυτή που αφορούσε στη σύλληψη οκτώ Ελλήνων επιχειρηματιών, οι οποίοι φέρονταν ως μέλη διεθνούς σπείρας διακίνησης ναρκωτικών.

Αίτημα εξαίρεσης των δύο ανακριτριών κατέθεσε ο Κασιδιάρης

Αίτημα εξαίρεσης των δύο ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής κατέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

ΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ": Νικόλαος και Τατιάνα μπήκαν στο νέο τους σπίτι... στο ιστορικό σπίτι των Παπανδρέου στο Καστρί

Το μέρος που συμβολικά έχει ταυτιστεί με τους αγώνες του «Γέρου της Δημοκρατίας» ή ιστορικές στιγμές -ακόμη και της επερχόμενης «Αλλαγής»- μοιράζεται τώρα ανάμεσα στους δύο αιώνιους αντιπάλους (οικογένεια Παπανδρέου και οίκο των Γλύξμπουργκ). Το μόνο που μαθαίνουμε ότι τους χωρίζει είναι ένας φράχτης - ίσως και αμέτρητα κομμάτια Ιστορίας που καταδεικνύουν πόσο μακριά κατ’ ουσίαν βρίσκονται οι δυο κόσμοι.

Φοροκλέφτης σε Τσίπρα: Δεν μπορεί να βρεθεί ποιο μέρος του χρέους είναι επαχθές, αλλά no prob θα μοιράσουμε λεφτά σε μισθούς, συντάξεις, δημόσιες επενδύσεις

Παρέμβαση στη διαμάχη για το χρέος που ξέσπασε στον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ του Γιώργου Σταθάκη και του Παναγιώτη Λαφαζάνη πραγματοποιεί ο Αλέξης Μητρόπουλος με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα τον γραμματέα Δημήτρη Βίτσα και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

ΒΙΝΤΕΟ-Νάζια Κοντονή επειδή στριμώχθηκε απ' τον Ντινόπουλο: Σηκώθηκε να φύγει... αλλά τελικά ξανάκατσε

Οι συνεχείς αντιπαραθέσεις με το βουλευτή της ΝΔ, Αργύρη Ντινόπουλο, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του, προκειμένου να αποχωρήσει από το πολιτικό πάνελ της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Κατάλληλο το λιμάνι του Αργοστολίου

Κατάλληλο κρίθηκε το λιμάνι του Αργοστολίου, μετά από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν από την ομάδα ΟΥΚ που βρίσκεται στο νησί.

Έτσι, δόθηκε το «πράσινο φως», για....

ΒΙΝΤΕΟ-Κηρύσσεται σεισμόπληκτη η Κεφαλονιά

Την κήρυξη της Κεφαλονιάς ως σεισμόπληκτη περιοχή εντός της ημέρας ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Στράτος Σιμόπουλος.

Γιωργάκης σας τους ψεκασμένους: Η Μέρκελ φταίει... αυτή μας επέβαλε το ΔΝΤ

Κι ο Καραμανλής μεγάλε! Τον ξέχασες αυτόν...

Στο London School of Economics μίλησε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου για το παρόν και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των "Νέων", ο πρών Πρωθυπουργός προέβλεψε (τρομάρα του) ότι το 2050....

Διαμαρτύρονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά ποιος τους ακούει...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχουν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν αυτή την ώρα ελεύθεροι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης.

Αναμένεται να συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και Μαρτίου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: