05 Φεβρουαρίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΗΣΑΝ

Στη ΔΙΣ/ΓΕΣ (Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού του Γενικού Επιτελείου Στρατού),υπάρχουν θησαυροί ανεκτίμητοι. Πληροφορίες και γεγονότα,που προέρχονται από Διαταγές-Σήματα-Εκθέσεις-Δελτία στρατιωτικών καταστάσεων,μη επιδεχόμενα καμιά αμφισβήτηση. Γιατί σύμφωνα με αυτά διεξάγονται οι πάσης φύσεως επιχειρήσεις.

Δεν είναι ΟΥΤΕ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ,ΟΥΤΕ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ μου είπε ο παππούς μου,ο θείος μου κ.λ.π.

Σύμφωνα λοιπόν με ΕΚΘΕΣΗ που συνέταξε η Στρατιωτική Διοίκηση Λάρισας....

BINTEO: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 5-0 και οι υπόλοιποι αγώνες

Δείτε τα βίντεο:

Ξάνθη: Ασυγκράτητη 50άρα – Ζει για να παρενοχλεί 35χρονο

Παρά την καταδίκη της δήλωσε ότι... δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα σταματήσει

Μία υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ενός 35χρονου από μια 50χρονη πρώην συνάδελφό του, απασχόλησε σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης προκαλώντας την απορία τόσο των δικαστών όσο και του ακροατηρίου, όταν έπειτα από σχετικές συστάσεις της προέδρου προς την 50χρονη να σταματήσει τη συνεχιζόμενη παρενόχληση του νεαρού άντρα, εκείνη απάντησε πως... δεν μπορεί να το εγγυηθεί.

Η Γελάει ο κόσμος με τον Χατζηνικολάου! Η Hurriyet ξεφτιλίζει τον εκπρόσωπο του Φιλιππίδη: Απελάθηκε και δεν ήρθε «οικιοθελώς» όπως λέει ο Νικολάκης

Με μπαράζ αναρτήσεων στην ιστοσελίδα του ο Νίκος Χατζηνικολάου (δεν ξεχνάει τους ευεργέτες του που του έδωσαν διαφήμιση...) προσπαθεί να προωθήσει την εκδοχή του Άγγελου Φιλιππίδη ότι επέστρεψε οικοιοθελώς στην Ελλάδα και δεν εκδόθηκε από τους Τούρκους.

Οι Τούρκοι όμως τον καρφώνουν αφού  η τουρκική εφημερίδα “Hurriyet” στην ηλεκτρονική έκδοσή της υιοθετεί....

Η βλακεία και ο "σοσιαλισμός" παραμένουν ανίκητα στην Ελλάδα...

του Κώστα Στούπα

Ούτε η κυβέρνηση ούτε η αντιπολίτευση βρίθουν από ανθρώπους που έχουν εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα. Αντιθέτως βρίθουν από παιδιά του κομματικού σωλήνα, ανεπάγγελτα επαγγελματικά στελέχη και συνδικαλιστές που παρασιτούν στα κρατικά ταμεία. Όλοι αυτοί έχουν μάθει να επιβιώνουν μέσω μηχανοραφιών, συγκρότηση πελατειακών δικτύων υποστήριξης και «αφύσικων» συναλλαγών με μέσα ενημέρωσης με αντάλλαγμα το δημόσιο χρήμα.

Πάλι λιποθυμίες θα χουμε στα παπαγαλάκια: Εντυπωσιακή υποχώρηση του spread μετά το σχέδιο για το χρέος

Μετά την πρωινή ανάρτησή μας για ραγδαία αποκλιμάκωση του spread στο ελληνικό 10ετες ομόλογο αλλά και μετά την αποκάλυψη από το Bloomberg του σχεδίου για την επιμήκυνση του χρέους στο 50 χρόνια και το κόψιμο του επιτοκίου κατά 0,5 της ποσοστιαίας μονάδας, το spread της Ελλάδος υποχωρεί ακόμη περισσότερο.

Επίθεση Παπαδημούλη σε Τσίπρα με αφορμή τον αντισημιτισμό του Καρυπίδη που στηρίζει ο Αλέξης

Ανεξέλεγκτες διατάσεις λαμβάνει η επιλογή του κ. Θεόδωρου Καρυπίδη για την θέση του υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς οι κατά καιρούς δημοσιευμένες θέσεις του προκαλούν ισχυρούς κλυδωνισμούς στο εσωτερικό του κόμματος και έντονη δυσφορία σε ορισμένα στελέχη του.

Είναι ενδεικτικό ότι ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης...

Σάλος -Φήμες ότι ο Μπιλ Κλίντον είχε ερωτική σχέση με την ηθοποιό Λιζ Χάρλεϊ [εικόνες]

Σάλος έχει ξεσπάσει σε ΗΠΑ και Βρετανία μετά τη διαρροή ενός βίντεο από δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μάντσεστερ στο οποίο φαίνεται ο ηθοποιός Τομ Σάιζμορ να εξομολογείται σε δύο άγνωστους άνδρες το πώς ο Μπιλ Κλίντον του «απέσπασε» τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου της Λιζ Χάρλεϊ, πώς τελικά τους έφερε σε επαφή και πώς αναπτύχθηκε το ειδύλλιο ανάμεσα στον πρών πρόεδρο των ΗΠΑ και την Βρετανίδα ηθοποιό.

Αποχωρεί από το επιτελείο Στουρνάρα ο Ρεφενές -Τι τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου

Εκτός οικονομικού επιτελείου τέθηκε ο Απόστολος Ρεφενές, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Επιτροπής Λογιστικής Πιστοποίησης και Ελέγχων και αρμόδιος για τη διαμόρφωση του φορολογικού πλαισίου που μπήκε σε ισχύ από 1/1/2014 για τις συναλλαγές σε μετοχές, παράγωγα και ομόλογα.

Τουριστικές ατραξιόν τα πλοία του ελληνικού Στόλου: Μια φορά τον μήνα στον Πειραιά για να τα βλέπει το κοινό

Πλοία του Στόλου θα ελλιμενίζονται, στο εξής, στο λιμάνι του Πειραιά, ένα Σαββατοκύριακο το μήνα, προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να τα δει από κοντά, όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο να τα διαλύσει όλα το ΣτΕ: Νέα "βόμβα" για τις αναδρομικές μειώσεις συντάξεων... όλων όμως... μα όλων! Και των δικαστών εννοείται ;)

Ο γενικός επίτροπος Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου Διονύσιος Λασκαράτος υποστήριξε, ενώπιον της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου, ότι είναι αντισυνταγματική και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) η αναδρομική από 1η Αυγούστου 2012 μείωση των συντάξεων των ένστολων όλων των σωμάτων (στρατιωτικών, αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών, κ.λπ.) των δικαστικών, των καθηγητών των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, των διευθυντών του ΕΣΥ, κ.λπ.

Πέστε απ' τα σύννεφα!! Κι ο Αεροψεκασμένος Χαϊκάλης έκλεβε την εφορία... και θέλει να μας σώσει απ' τη Μέρκελ για να μας κλέβει αυτός

Μπροστά σε εντυπωσιακά ευρήματα βρίσκονται οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ που ελέγχουν τις οικονομικές συναλλαγές και τις καταθέσεις ιδιωτών σε όλη την Ελλάδα.

Μεταξύ των ονομάτων που φιγουράρουν στη λίστα του ΣΔΟΕ είναι εκείνο του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και γνωστού ηθοποιού Παύλου Χαϊκάλη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως...

Πάλι μέσα πέσαν οι ξερόλες: Πάνω από το στόχο οι επιδόσεις της Εφορίας το 2013

Επιδόσεις καλύτερες του στόχου πέτυχαν για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια οι Εφορίες το 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών.

Οι εισπράξεις των Εφοριών κινήθηκαν κατά...

Ύποπτη η εντυπωσιακή σβελτάδα: Αίτημα άρσης ασυλίας του Γεράσιμου Γιακουμάτου για το γηροκομείο του αδελφού του έφτασε κιόλας στη Βουλή

Εμείς τον Γιακουμάτο τον κράξαμε από την πρώτη στιγμή, αλλά η σβελτάδα που δείχνουν οι δικαστές όταν άλλες περιπτώσεις βαλτώνουν, είναι ύποπτη! Η δε διαρροές για "μάρτυρες που τον καίνε" ενισχύουν τις δικαιολογίες Γιακουμάτου για στημένη υπόθεση, καθώς χωρίς χειροπιαστές αποδείξεις ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει για μάρτυρες και ψευδομάρτυρες...

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών, μέσω του Αρείου Πάγου, διαβιβάζει στη Βουλή τη δικογραφία που αφορά τον αδελφό και τη σύζυγο του βουλευτή Γεράσιμο Γιακουμάτου, ενώ ζητάει την άρση ασυλίας του πρώην υπουργού.

Στο αρχείο η έρευνα για την πώληση του ΟΠΑΠ

Στο αρχείο έχει τεθεί η έρευνα των Εισαγγελέων Διαφθοράς που αφορούσε την πώληση του ΟΠΑΠ στη συμμετοχική κοινοπραξία EMA Delta.

Η δικογραφία τέθηκε στο αρχείο καθώς...

Τατσόπουλος σε ΣΥΡΙΖΑ: Ετσι δεν κυβερνάτε – Ούτε μπακάλικο στα Πατήσια δεν ανοίγετε

Απελευθερωμένος φαίνεται πως αισθάνεται πλέον ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος, μετά το «βελούδινο» διαζύγιο με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει αρχίσει να το παρακάνει σε συνεχή κριτική για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Θα αρχίσει κι αυτός την κλάψα αν σφίξουν οι κ@λοι: Μιχάλης Γιαννόγκωνας, αυτός είναι ο νέος "σκληρός" χρυσαυγίτης που κατέθεσε το καταστατικό της νέας Χρυσής Αυγής [εικόνες]

Μια νέα γενιά στελεχών, άγνωστα στο ευρύ κοινό, βγάζει μπροστά η Χρυσή Αυγή, η οποία κατέθεσε καταστατικό ίδρυσης νέου κόμματος με την επωνυμία «Εθνική Αυγή». Ο χρυσαυγίτης πολιτευτής και μέλος της Κ.Ε. Μιχάλης Γιαννόγκωνας, παρέδωσε το νέο καταστατικό στον Αρειο Πάγο.

Κλαίω με τις πόζες της Ραχήλ στην "ημερίσια" στο Μουσείο της Ακρόπολης -Οι πόζες με τα ψηλοτάκουνα και τα βαριά κοσμήματα δίπλα στην Καρυάτιδα [εικόνες]

Το Μουσείο της Ακρόπολης επισκέφθηκε η Ραχήλ Μακρή από όπου, μέσω Twitter, βρήκε την ευκαιρεία να συνεχίσει την αντιμνημονιακή της πολιτική.

Αφού πόζαρε με περηφάνεια δίπλα στην Καρυάτιδα φορώντας ένα θεόστενο μπλε μίνι φόρεμα και ένα τεράστιο κόσμημα στο λαιμό πόσταρε τη φωτογραφία της στο Twitter γράφοντας:

Γελάει ο κόσμος με το ΕΠΑΛ... το όνομα του νέου κόμματος Πολύδωρα, με τα 3 μέλη...

Αύριο το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου κόμματος που ίδρυσε ο Βύρων Πολύδωρας με τη συμμετοχή του Χρήστου Ζώη.

Το νέο κόμμα έχει την ονομασία...

ΒΙΝΤΕΟ-Κόλλια-Τσαρούχα: "Μα ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Καρυπίδης;"... τη Ραχήλ ρώτα για!

Η αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρία Κόλλια Τσαρουχά σχολίασε: "Αυτός ο Καρυπίδης ποιος είναι τέλος πάντων και γίνεται τόση συζήτηση;".

Δείτε το βίντεο:

Πιπιλή (ΝΔ) – Ο κ. Πολύδωρας έκανε πολύ καλούς διορισμούς - Ήταν εκ των πρωταγωνιστών που οδήγησε τη χώρα στην σημερινή κατάντια

Την «λαϊκοδεξιιστικη» φράση του κ. Πολύδωρα το 2004 «ήρθε η ώρα να μπούνε τα δικά μας παιδιά στο Δημόσιο» το θυμάστε;…" υπενθύμισε η κ. Πιπιλή

Δεν θα πληρώσουν τέλος ακινήτων οι Κεφαλονίτες

Οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς δεν θα πληρώσουν το «χαράτσι» του 2014 όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά την επίσκεψή του στο σεισμόπληκτο νησί.
Όπως είπε η απόφαση αυτή ελήφθη με εντολή...

ΒΙΝΤΕΟ: Ρε Νίκο λύσε μας μια απορία για την τρολιά της εβδομάδας

Το να σε πηγαίνουν καροτσάκι, αγκαζέ, με χειροπέδες και εσύ να φωνάζεις...

Σίβυλλα alert! Γιατί η Ντάσα Αμπράμοβιτς επισκεπτόταν όλα τα μοναστήρια της Κεφαλονιάς;

Η Ντάσα Ζούκοβα επέλεξε μίνι φόρεμα του Emilio Pucci. Σε χρώματα μπλε και λευκό. Ένα φουστάνι εμπνευσμένο από τα καυτά καλοκαίρια του Peter Dundas στην αγαπημένη του Νάξο. Το συνόδευε με Greek Ancient Sandals. Τα σανδάλια από χειροποίητο δέρμα τα οποία έχουν κατακτήσει την διεθνή αγορά. Πέρα από την παπουτσοθήκη της κυρίας Ντάσα Ζούκοβιτς-Αμπράμοβιτς, βρίσκονται στις ιλουστρασιόν σελίδες των μεγάλων περιοδικών μόδας όπως η “Vogue”, το “Marie Claire”, το “W”, το “Tatler” και βέβαια το “Net-a-porter.com”.

Σπάνιες φωτό της NASA από την χρυσή εποχή της εξερεύνησης του διαστήματος

Φωτογραφίες από εκεί ψηλά που είδαμε κάποτε και ξεχάσαμε, εικόνες που μας γυρίζουν πίσω πολλές δεκαετίες. Εικόνες της NASA από το διάστημα σπάνιες και τόσο εντυπωσιακές. Όλες, εκτέθηκαν σε γκαλερί στο Λονδίνο.

Μητσάρα, δεν βρέχει... απλά η Πορτάλιου σας φτύνει

Άγριο κράξιμο ρίχνει στον ΣΥΡΙΖΑ η υποψήφια δήμαρχός του, στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές στην Αθήνα, Ελένη Πορτάλιου, η οποία ουσιαστικά αναγγέλλει την αποχώρησή της από το κόμμα καθώς της συμπεριφέρθηκαν σα στημένη λεμονόκουπα αφού όχι μόνο δεν την ενέπλεξαν στις διαδικασίες επιλογής (που οι ίδιοι αποφάσισαν) του νέου υποψήφιου για τον Δήμο αλλά δεν την ενημέρωσαν καν και έμαθε από τις τηλεοράσεις ποιος θα είναι!

Και ενώ η ίδια τους φτύνει λέγοντας ότι δεν τήρησαν τις διαδικασίες επιλογής υποψηφίων που είχαν αποφασίσει στην ΚΕ...

ΦΩΤΟ! ΣΟΚ από τον νέο περιφερειάρχη που θα κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ!!

Εισηγήσεις δέχεται ο Αλέξης Τσίπρας να αποσύρει τον ΧΑυγιτοΑΕροψεκασμένο υποψήφιο και να τον αντικαταστήσει με πρόσωπο ευρύτατης αποδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ! Δείτε για ποιο πρόσωπο πρόκειται...

Τι είπε η Κοτοπούλη προς τις Ελληνίδες που, σαν σήμερα, αποκτούσαν δικαίωμα ψήφου

Το δικαίωμά τους στο εκλέγειν και κατά συνέπεια στην ενεργό εμπλοκή τους στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, οι Ελληνίδες, δεν το κατέκτησαν εύκολα. Έπρεπε να δώσουν αγώνες επί δεκαετίες, προτού τελικά γίνει το αποφασιστικό βήμα.

Ο Έλληνας που κέρδισε στο Super Bowl

Ο Χριστόφορος Μαραγκός είναι παίκτης του Αμερικανικού ποδοσφαίρου στους Seattle Seahawks στο NFL.

Γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 1987 στο Μιλγουοκι και ο πατέρας του κατάγεται από τα Φιλιατρά.

Ενώπιον του δικαστηρίου το ζεύγος Γριβέα-Βάτσικα

Στο δικαστήριο Westminster του Λονδίνου αναμένεται να παρουσιαστεί το ζεύγος Γριβέα-Βάτσικα εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

άντε να μαζευόμαστε ένας-ένας: Διεθνή εντάλματα σύλληψης για Χριστοφοράκο-Καραβέλα

Αυτό δεν το κατάλαβα! Δηλ. μέχρι τώρα δεν υπήρχε διεθνές ένταλμα για αυτούς ή έληξε και είναι κάτι τυπικό;

Η Εισαγγελία Εφετών αποφάσισε σήμερα να προχωρήσει στην έκδοση διεθνών ενταλμάτων σύλληψης για τον...

Στην «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ βουλευτής που φοροδιέφευγε

Αγρότες οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες το 2013, ακολουθούν οι εργολάβοι, οι εμπορικές επιχειρήσεις, οι έμποροι αγροτικών προϊόντων και οι γιατροί - Δείτε τον πίνακα με τους παραβάτες και τα ποσά που απέκρυψαν - 68 Έλληνες έκρυψαν στην Ολλανδία 1,5 εκατ.ευρώ

«Φωτιά» πήραν οι έλεγχοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) κατά το 2013. Όπως συμβαίνει στους περισσότερους ελέγχους, έτσι και σε πολλούς που έγιναν πέρυσι βρέθηκαν αρκετά «λαβράκια» σε όλη τη χώρα.

Ο Κικίλιας "καταγγέλλει" ΣΥΡΙΖΑία βουλευτή!

Με την κατηγορία πως... στήριξε την κυβέρνηση για την Κεφαλλονιά

Σε μία ιδιότυπη "καταγγελία" προχώρησε από το Twitter ο Βασίλης Κικίλιας, αφού... εξέθεσε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM εκθείασε...

Πάνο ALERT! Γελάει ο Ψυχάρης με τους ...γραφικούς της Βουλής

Ποιους εννοεί ο βουλευτής της Ν.Δ.;

Τους «γνωστούς γραφικούς» της Βουλής επικαλείται ο Ανδρέας Ψυχάρης, σε ανάρτησή του στο twitter και προκαλεί ...

Η μόνη ελπίδα! 50 χρόνια τρόικα μπας και στρώσουμε! Bloomberg: «Επιμήκυνση» των ελληνικών δανείων στα 50 χρόνια

Η επόμενη βοήθεια προς την Ελλάδα μπορεί να περιλαμβάνει την παράταση της λήξης των δανείων διάσωσης έως και 50 χρόνια, καθώς και μείωση των επιτοκίων σε ορισμένα από τα προηγούμενα δάνεια κατά 50 μονάδες βάσης, σύμφωνα με δυο αξιωματούχους που γνωρίζουν τις συζητήσεις που πραγματοποιούνται μεταξύ Ευρωπαίων αξιωματούχων.

ΒΙΝΤΕΟ-Είπε τον πόνο του ο Νικήτας και δίκιο έχει: Φοβερό δίδυμο Στουρνάρας-Μητσοτάκης

Αιχμές για την παρέμβαση του Γιάννη Στουρνάρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο του υπουργείο Υγείας άφησε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής.

ΠΑΣΟΚ: Η υποψηφιότητα Καρυπίδη δείγμα της συμμαχίας Τσίπρα-Καμμένου - Καρυπίδης: «Προπαγάνδα των ΜΜΕ»

Οξεία σύγκρουση με «βολές» κατά του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την επιλογή της Κουμουνδούρου να υποστηρίξει τον Θεόδωρο Καρυπίδη ως υποψήφιο για τη θέση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

Πέθανε η Τζένη Βάνου (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 75 χρόνων άφησε σήμερα το πρωί στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά η Τζένη Βάνου βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η τραγουδίστρια με την συγκλονιστική φωνή έχασε τη μάχη με την ασθένεια που την ταλαιπωρούσε εδώ και πολλά χρόνια ενώ το καλοκαίρι έκανε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο λαιμό.

Financial Times: Δικαστική έρευνα για την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ

Εισαγγελέας ανέλαβε να διερευνήσει τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ, την μεγαλύτερη ιδιωτικοποίηση κρατικής εταιρείας μέχρι σήμερα στην Ελλάδα.

Με αυτό τον τίτλο η βρετανική εφημερίδα Financial Times αφιερώνει εκτεταμένο ρεπορτάζ στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ, του κρατικού μονοπωλίου στην αγορά τυχερών παιχνιδιών και ταυτόχρονα του μεγαλύτερου χορηγού αθλητικών γεγονότων της Ελλάδας, σε μια κοινοπραξία Τσέχων, Ρώσων, Σλοβάκων και Ελλήνων επενδυτών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο δημοσίευμα.

Bild με στοιχεία ΕΚΤ και ΟΟΣΑ: Δύο φορές πιο πλούσιοι οι Έλληνες από τους Γερμανούς, με λιγότερους φόρους, περισσότερα ακίνητα και μεγαλύτερες συντάξεις... παρόλα αυτά φοροδιαφεύγουν


Αυτήν την φορά η Bild – όπως μεταδίδει η Deutsche Welle – καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι Έλληνες είναι πιο πλούσιοι από τους Γερμανούς, κάνοντας μάλιστα λόγο για επίσημα στοιχεία.

«Οι απειλούμενοι από τη χρεοκοπία Έλληνες χρειάζονται και πάλι δισεκατομμύρια που πρέπει να πληρώσουμε εμείς. Είναι απίστευτο, γιατί οι Έλληνες είναι δυο φορές πιο πλούσιοι από τους Γερμανούς. Τα κάθε νοικοκυριό διαθέτει περιουσία πάνω από....

Γεωργιάδης: «Αναίσχυντη πολιτική λαϊκισμού» από τον ΣΥΡΙΖΑ

Βολές και από τη ΝΔ για την επιλογή του Θ.Καρυπίδη ως υποψηφίου για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για «ανευθυνότητα Τσίπρα στην επιλογή» και εξέφρασε την εκτίμηση ότι έχει προκύψει πολιτικό θέμα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέρης Χρυσός: Ο πατέρας μου ήταν Εβραίος κατάσκοπος

Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και την εξίσου δύσκολη κατάσταση στην οποία ζει σήμερα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη ο Τέρης Χρυσός, αποκαλύπτοντας την τραγική πορεία που είχε στη ζωή του.

Η Μιμή μαγείρισσα στο πλευρό σεφ -Τι απαντά στις φήμες ότι ζει μαζί του [εικόνες+βίντεο]

Συνεχώς δίπλα στη Δήμητρα Παπανδρέου βρίσκεται ο συγγραφέας και σεφ Θοδωρής Αγγελασόπουλος. Γύρω τους τα αγαπημένα της σκυλιά, απόγονοι της πρώτης σκυλίτσας, της Τζίλντα, που της είχε χαρίσει, χρόνια πριν, ο Ανδρέας Παπανδρέου.

ΚΟΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΑΣ.

   Τώρα τελευταία πληθαίνουν τα συνθήματα των ΦΑΣΙΣΤΕΡΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ που σε κάθε διαδήλωση,η,εκδήλωση που κάνουν,φωνάζουν "ΕΛΑΣ-ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ."
    ΌΧΙ, οι του ΚΚΕ δεν το φωνάζουν για δικούς τους λόγους. Είτε γιατί έχουν ΧΕΣΜΕΝΗ τη φωλιά τους ,η,γιατί ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΠΑΠΙΑ.
    Ψάχνοντας στο GOOGLE για το τι έχει γίνει στο Μελιγαλά,βλέπεις,ως δια μαγείας,απόψεις αποκλειστικά και μόνο των Κομμουνιστών ,με διάφορα φαιδρά επιχειρήματα,του τύπου ,ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ,ΧΗΤΕΣ κ.λ.π.
    Αυτό αγαπητοί μου ΔΕΞΙΟΙ εκτός από προπαγάνδα είναι και ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και γίνεται από το ΚΕΝΟ και την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ που έχει παρουσιαστεί από τους νικητές του εμφυλίου πολέμου ,( συμμοριτοπολέμου για την ακρίβεια).
   Ένα παράδειγμα ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ιστορίας είναι και ο θάνατος του Άρη Βελουχιώτη.
  Πολλοί θα έχετε δει την φωτογραφία με το Βελουχιώτη ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΟ και ΚΡΕΜΑΣΜΈΝΟ.
   Τα κουμούνια έχουν περάσει την αντίληψη,ότι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ τον σκότωσαν και τον αποκεφάλισαν.
   Αμ δε.
   Το βράδυ θα σας παρουσιάσω ντοκουμέντο,για το ποιοι αποκεφάλισαν  τον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ και για πιο λόγο το έκαναν.
   ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ και να μπορείτε να ψελλίζετε μια αντίθετη άποψη.
  Δείτε τη φώτο με τον ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ  και το βράδυ το ντοκουμέντο.

  


ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Δημοσκόπηση MARC: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ 2,2% λόγω πτώσης της ΝΔ... ακόμα το έχουμε αλλά σιγά-σιγά κάτι πρέπει να γίνει

Τα επιμέρους στοιχεία πάντως είναι ενθαρρυντικά και δείχνουν ότι ο κόσμος περιμένει: 48% θέλουν να γίνουν οι εκλογές στο τέλος της 4ετίας και μόνο το 19% έχει θετική άποψη για τον ΣΥΡΙΖΑ (μόνο το 40% των ψηφοφόρων του!!)

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης της MARC, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 23,3%, αφήνοντας πίσω τη Νέα Δημοκρατία η οποία φτάνει το 21,1%. Ακολουθεί η...

Στη σύσταση «Υπηρεσίας Προληπτικών Ελέγχων» (στο δρόμο) προχωρά η Γενική Γραμματεία Εσόδων

Οργανωμένη ανεξάρτητη υπηρεσία η οποία θα αναλάβει το έργο του προληπτικού ελέγχου συστήνει η Γενική Γραμματεία Φορολογικών Εσόδων όπως προανήγγειλε μέσω twitter ο γενικός γραμματέας φορολογικών εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

Το πιάσαμε το υπονοούμενο! Οι προσλήψεις στη βουλή γίνονται πλέον σαν «επιστημονικοί συνεργάτες»: Σχεδόν 2.000 υπαλλήλους έχει η Βουλή!

Αντώνη νομίζω ότι πριν κανα χρόνο λέγαμε ότι θα τους μειώσουμε... ή κάνω λάθος; Μήπως πρέπει να κάνεις κάτι γιατί αν περιμένουμε από τον Βαγγέλα και τα άλλα κόμματα (γιατί στη βουλή διορίζουν όλοι... μέχρι και η ΧΑ και το ΚΚΕ)... θα γίνουν 2.500 το επόμενο τρίμηνο...

Προκαλούν τα νούμερα από τη δημοσιοποίηση της σχετικής λίστας

Σάλος έχει προκληθεί εδώ και λίγες ώρες, καθώς σύμφωνα με τους επικαιροποιημένους πίνακες, ο αριθμός των υπαλλήλων της Βουλής πλησιάζει τους 2.000! Συγκεκριμένα, ο αριθμός φτάνει στους 1.983, όπως φάνηκε από την δημοσιοποίηση της σχετικής λίστας στην "κοινοβουλευτική διαφάνεια".

Θα δουλέψει κονσερβοκούτι πάλι: Η βουλευτής Κεφαλονιάς του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης

Μερικές ώρες πριν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκεφτεί την Κεφαλονιά επιστρέφοντας από το Παρίσι, η τοπική βουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναγνώρισε ότι η κυβέρνηση λειτούργησε αποτελεσματικά, στο θέμα της διαχείρισης των συνεπειών του σεισμού.

Υπάρχουν κι αυτοί οι "μαλάκ@ς" Δημόσιοι Υπάλληλοι: Θέλει να δουλέψει και δεν μπορεί!

Μπορεί συνήθως να γίνεται αναφορά σε υπαλλήλους που παρανομούν και δεν πηγαίνουν στη δουλειά τους, όμως σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά...

Με την επιστολή του, που δημοσιεύει το Star-fm.gr, o κ. Δημήτριος Κωνσταντής τονίζει ότι δεν έχει γραφείο και ηλεκτρονικό υπολογιστή για να δουλέψει. Όπως υπογραμμίζει το μόνο που θέλει είναι να κάνει τη δουλειά του και να εξυπηρετεί τους πολίτες.

ΒΙΝΤΕΟ: Το πλοίο που... «βυθίζεται και επιπλέει» όποτε θέλει

Το ερευνητικό πλοίο Floating Instrument Platform (FLIP) του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες κάθε φορά που συμμετέχει σε έρευνες. Πρόκειται για ένα πλοίο το οποίο έχει τη δυνατότητα να «βυθίζεται και επιπλέει» όποτε θέλει.

Βρούτσης: Αύξηση της μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα τον Ιανουάριο

Αύξηση της μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα καταγράφουν για τον Ιανουάριο τα αποτελέσματα του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη», καθώς σημειώθηκε θετικό ισοζύγιο προσλήψεων – απολύσεων κατά 6.397 θέσεις μισθωτής εργασίας, έναντι αρνητικής επίδοσης κατά 17.507 θέσεις εργασίας, τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι.

Κώστας Μπακογιάννης: Δε θα λύσει τα προβλήματα ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Τσίπρας (βίντεο)

«Κράτος και Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να χωρίσουν τα τσανάκια τους...», λέει μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπακογιάννης, ενώ τονίζει ότι τα κόμματα δε χωράνε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο Κώστας Μπακογιάννης λίγο πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας μίλησε για όλους και για όλα στο LamiaReport...

Άνοιξε η διαθήκη του Paul Walker – Πόση περιουσία αφήνει στην κόρη του

Άνοιξε η διαθήκη του Paul Walker, μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο ηθοποιός σε τροχαίο και ως μοναδική κληρονόμος ορίζεται η κόρη του. Η 15χρονη Meadow κληρονόμησε από τον πατέρα της....

ΒΙΝΤΕΟ-Φιλλιπίδη, ξέρω καμιά χιλιάδα με τον Τοτό που 'ναι καλύτερα απ' το δικό σου: «Προσήλθα οικειοθελώς και άμεσα»-Στον εισαγγελέα αυτή την ώρα το λαμόγιο

Η πτήση του Άγγελου Φιλιππίδη έφτασε στον διεθνή αερολιμένα “Ελευθέριος Βενιζέλος” στις 09.00, και ο πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου οδηγήθηκε απευθείας στη ΓΑΔΑ, μετά τη διαδικασία σύλληψής του.

Ο πρώην επικεφαλής του ΤΤ ήταν εμφανώς καταπονημένος, και δήλωσε:

ΦΩΤΟ: Πάντως θα μπορούσε χαλαρά να κάνει καριέρα και στους ΑΕροψεκασμένους ο ΧΑυγίτης υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ... η Μακρή μια φορά τον ήθελε υποψήφιο

Το ότι ταιριάζει και στους ΑΕροψεκασμένους ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται και από τη συνωμοσιολογική ετυμολογία που δίνει στον τίτλο ΝΕΡΙΤ της δημόσιας τηλεόρασης!!

Διαβάστε να φρίξετε τι πιστεύει άνθρωπος που ήθελε να γίνει και περιφερειάρχης: