06 Φεβρουαρίου 2014

Στα άδυτα της Aγίας Σοφίας με μια κάμερα

Δείτε το video που τράβηξε ο άνθρωπος που πρώτος πήρε το ρίσκο της πρώτης έρευνας στον υπόγειο χώρο του μεγάλου μνημείου

«Έμεινα άφωνος, δεν πίστευα στα μάτια μου. Ήταν ως να βρέθηκα στον 5ο μ.Χ αιώνα». Με τα λόγια αυτά ο ειδικός σε ιστορικά ντοκιμαντέρ, Göksel Gülensoy (Γκιοκσέλ Γκιουλένσοϊ), περιέγραψε την συγκλονιστική εμπειρία από την πρώτη κατάδυση του, το 1998, στα έγκατα του ιστορικού και θρυλικού ναού της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη. Τον Göksel τον συνάντησα στο πρόσφατο ταξίδι μου στην Πόλη, στις αρχές Ιανουαρίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Lamborghini "έφαγε" τη... σκόνη της Porsche

Όλα τα λεφτά η ατάκα του κάμεραμαν της Πόρσε στο τέλος του βίντεο

Κάθε μονομαχία ανάμεσα σε supercars καθηλώνει όσους την παρακολουθούν. Στο βίντεο που… αλιεύσαμε στο Youtube τίθενται αντιμέτωπες μια Lamborghini LP560-4 Gallardo και μία Porsche 911 Turbo S (997).

Καρυπίδης: Δεν παραιτούμαι, ανοιχτό να κατέβω και χωρίς στήριξη ΣΥΡΙΖΑ

Tο ενδεχόμενο να παραιτηθεί από το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας απέκλεισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Θεόδωρος Καρυπίδης, παρά την πολιτική «θύελλα» που προκάλεσαν οι αντισημιτικές δηλώσεις του και οι επαφές του με τη Χρυσή Αυγή.

Κεφαλλονιά: Ποια είναι τα άμεσα μέτρα που αποφάσισε η διυπουργική σύσκεψη

Τα άμεσα βήματα προκειμένου να προωθηθούν, χωρίς χρονοτριβή, τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση για τη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά ορίστηκαν στην πρώτη διυπουργική σύσκεψη για το συντονισμό της κρατικής μηχανής που συγκάλεσε την Πέμπτη ο γενικός γραμματέας Συντονισμού, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Σαμαράς: Η Ελλάδα βρίσκει το δρόμο της γιατί πιστέψαμε στην Ευρώπη, όχι το λαϊκισμό

Μήνυμα πως η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση με σταθερά βήματα έστειλε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επισημαίνοντας πως η χώρα μας δοκιμάστηκε πολύ σκληρά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά βρήκε το κουράγιο να παλέψει και να το διορθώσει.

Die Welt: «Η Τουρκία και η ΕΕ συνδέονται μεταξύ τους με ένα υπαρξιακό ψέμα»

Διόλου κολακευτικά πορτρέτα του Ταγίπ Ερντογάν σε διαδήλωση στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του τούρκου πρωθυπουργού στη γερμανική πρωτεύουσα.

Τι έμεινε από την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στη Γερμανία και τις συναντήσεις με την Ανγκελα Μέρκελ; Ο γερμανικός Τύπος, όπως αναφέρει η Deutsche Welle...

Ρε Στουρναροκαραβίτηδες τα πρόστιμα τι τα βάζετε αφού δεν μπορείτε να τα εισπράξετε; "Επιδικάστηκαν φοροπρόστιμα 17,6 δισ. αλλά μόλις το 5,2% μπήκε στα ταμεία"

Πρόστιμα που ξεπερνούν τα 17,6 δισ. ευρώ, όσα είναι περίπου και τα φορολογικά μέτρα που επεβλήθησαν την τριετία 2011 - 2013, έχουν επιδικαστεί από τα δικαστήρια για φορολογικές παραβάσεις. Ωστόσο, από αυτό τον πακτωλό, ελάχιστα έχουν εισπραχθεί.

Γιατί πυρηνικοί φυσικοί είναι οι δημοσιογράφοι για να μην αξιολογηθούν; "Η ICAP θα αξιολογήσει δημοσιογράφους!"

Με απόφαση του προέδρου – διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Προκοπάκη, έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης Διαγωνισμών, το έργο της αξιολόγησης των 367 υπό πρόσληψη εργαζομένων (διευθυντών, συντονιστών, καλλιτεχνικών ειδικοτήτων και δημοσιογράφων) θα το αναλάβει η ICAP Advisory ΑΕ, έναντι τιμήματος 56.000 ευρώ πλέον ΦΠA.

ΒΙΝΤΕΟ: Με τέτοιους εκπροσώπους στους λογιστές πρέπει να κάτσουν διπλασιασμό προστίμων: «Ζητάμε αφορολόγητο 40.000 ευρώ»

"και να μη συμπληρώνουν οι αγρότες αυτά που τους βάζουν τώρα να συμπληρώνουν..." ... αν αυτός είναι λογιστής κάποιου ας τον αλλάξει γιατί θα τον χρεοκοπήσει αφού το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι το ΠΑΜΕ... απολαύστε τον εκπρόσωπο των λογιστών που διαδηλώνουν αυτή την ώρα έξω από το ΥΠΟΙΚ:

Το δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο Σγουρός! Θέλει να μοιράσει 5 εκ στους σεισμόπληκτους και δεν βρίσκει τρόπο

5 εκ στους Κεφαλονίτες... εκτός τα 20 στην ΑΕΚ... γιατί ο περιφερειάρχης είναι large τύπος και δεν ασχολείται να αλλάζει 5 κωλολάμπες στα φανάρια

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Σγουρός, απέστειλε επιστολή προς τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, σχετικά με την προσφορά 5 εκατ. ευρώ από το αποθεματικό της Περιφέρειας Αττικής για τη στήριξη των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς.

Στουρνάρας: Πιθανόν και κάτω από 4% η ύφεση το 2013

Ο Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας σε επιχειρηματική λέσχη στη Φρανκφούρτη εξέφρασε την άποψη ότι η ελληνική οικονομία αρχίζει να δείχνει τα πρώτα ενθαρρυντικά σημάδια ανάκαμψης, τονίζοντας ότι αυτό συμβαίνει χάρη στις θυσίες των Ελλήνων πολιτών.

Κι εμείς με τι θα γελάμε; Άλλη μια επιλογή Τσίπρα για τον πούτσ@: Τέλος η υποψηφιότητα Καρυπίδη

Τον "κόβουν" μετά το σάλο με τις αντιεβραϊκές και φιλοχρυσαυγίτικες κορώνες του

Την οριστική απόσυρση της υποψηφιότητας του Θεόδωρου Καρυπίδη αποφάσισε η Κουμουνδούρου. Οι πληροφορίες που από το πρωί αναφέρουν ότι τελικά ο Αλέξης Τσίπρας...

Μάγος είσαι; Ιερώνυμος για την Εκκλησία: Μας βλέπουν και δε μας θέλουν -Μήπως δεν μπορούμε;

Αίσθηση προκάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος άσκησε αυτοκριτική σε πολύ υψηλούς τόνους, μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εκκλησία στη σχέση της με την κοινωνία.

Ελεύθεροι οι νεαροί που η 20χρονη τους κατηγόρησε ότι την βίασαν

Ελεύθερα, χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο, αφέθηκαν μετά την απολογία τους στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, τα τέσσερα νεαρά άτομα που κατηγορούνται για από κοινού βιασμό μιας 20χρονης φοιτήτριας.

Με το πρώτο μπραφ, έπεσε στα 4 ο Τσαυτάρης και η κυβέρνηση: Bελτιώσεις στο φορολογικό των αγροτών μετά τις «προειδοποιητικές βολές» από τα μπλόκα -Ολα τα μέτρα της κυβέρνησης

Σειρά βελτιώσεων στο φορολογικό καθεστώς των αγροτών ανακοίνωσε η κυβέρνηση, την ώρα που οι εκπρόσωποί τους στα μπλόκα, δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Αθανάσιου Τσαυτάρη, του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη και του Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, αποφασίστηκαν τα εξής:

BINTEO: άμα τον γαμ@σει ο ταύρος εμείς πρέπει να στεναχωρηθούμε;

Συνήθως είναι αστείες ή υπερβολικά σέξι. Ο λόγος για τις selfie's φωτογραφίες. Αυτή, όμως, που ελήφθη στο Great Bull Run του Χιούστον προκαλεί τρόμο. Ενας άνδρας, αψηφά το γεγονός ότι τον κυνηγούν αρκετοί εξαγριωμένοι ταύροι και σηκώνει το κινητό του για να βγάλει τον εαυτό του του μια φωτογραφία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτύπωσε σε... κοντινό τον τρόμο που ήταν ζωγραφισμένος στο πρόσωπό του.

Επικό το οικόσημα του Λόρδου Βύρωνα... θα βγει και τυπωμένο σε μεσαιωνική ασπίδα (ΦΩΤΟ)

Ανακοινώθηκε και επισήμως ο νέος πολιτικός φορέας «Ενωση για την Πατρίδα και το Λαό» από τους ανεξάρτητους βουλευτές Βύρωνα Πολύδωρα και Χρήστο Ζώη. «Το νέο κόμμα θα είναι ευρωπαϊκό μεν, αντιμνημονιακό δε» δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του ο κ.Πολύδωρας, ο οποίος θα είναι και επικεφαλής.

Κόμμα μπουρδ@λο η ΝΔ: Επί μήνες δεν αποφάσιζε για υποψήφιο στη Μακεδονία και ξαφνικά έχει 2-Στον Παπαμιμίκο χρεώνει το μπάχαλο ο Ιωαννίδης

«Μαλλιά κουβάρια» στη ΝΔ για τις υποψηφιότητες σε Δήμο Θεσσαλονίκης και Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ο… κακός χαμός που έγινε και συνεχίζει να γίνεται παρασκηνιακά για τους υποψηφίους που θα στηρίξει το κόμμα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, μέχρι στιγμής είχε ως αποτέλεσμα να εκδώσει επίσημη «Δήλωση Υποψηφιότητας για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» ο Απόστολος Τζιτζικώστας και να είναι στα… όπλα όλος ο κομματικός μηχανισμός από χτες.

Όχι μόνο τέλος στο πάρτι, αλλα και λιντσάρισμα θέλουν: Εφάπαξ 200.000 ευρώ έπαιρναν στον ΟΠΕ -Τέλος βάζει ο Μηταράκης με έλεγχο σε βάθος 10ετίας

[Το 2011, εν μέσω κρίσης και ενώ οι μισθοί των άλλων πετσοκόβονταν ή εκατοντάδες χιλ. έμεναν άνεργοι, τα λαμόγια εργαζόμενοι στον ΟΠΕ διέκοψαν ιδιωτικό ασφαλιστήριο περνώντας τις απορρέουσες υποχρεώσεις από εκείνο το συμβόλαιο στον ΟΠΕ, δηλαδή στο δημόσιο δηλ. σε εμάς τους μαλάκ@ς!]

Τέλος στο πάρτι με τα παχυλά εφάπαξ προς τους εργαζόμενους του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ), που έφθαναν μέχρι και τα 200.000 ευρώ κατά τη συνταξιοδότησή τους, βάζει το υπουργείο Ανάπτυξης.

Δικαιολογημένη οργή των εφοπλιστών κατά της κυβέρνησης

Για κλονισμό του κλίματος εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ της κυβέρνησης και της ναυτιλιακής κοινότητας, αλλά και για τη δημιουργία ευρύτερα αρνητικού κλίματος για κάθε είδους επιχειρηματική επένδυση στην Ελλάδα, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θεόδωρος Βενιάμης.

ΒΙΝΤΕΟ-Σφακιανάκης:Προσοχή στο sexting

Το τεράστιο πρόβλημα του εκφοβισμού ανηλίκων, μέσω του διαδικτύου, με απρόβλεπτες πολλές φορές συνέπειες, παρουσιάστηκε σε εκδήλωση, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Μια χαρά το κάνανε: Στα Σκόπια ψήφισαν την ποινή του χημικού ευνουχισμού για τους σεσημασμένους παιδόφιλους

Νομοσχέδιο που προβλέπει την επιβολή του χημικού ευνουχισμού στους σεσημασμένους παιδόφιλους, ψήφισε η βουλή των Σκοπίων. Ωστόσο, οι οργανώσεις προστασίας των παιδιών χαρακτηρίζουν...

Ποιες είναι οι καλύτερες εταιρείες του 2013 στην Ελλάδα -Ποιες διακρίθηκαν [λίστα]

Τις εταιρείες που συνέβαλαν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και στην ελληνική οικονομία γενικότερα βράβευσε για 11η συνεχόμενη χρονιά η Ethos Media στο πλαίσιο των βραβείων Χρήμα - Γ. Ουζούνης 2013.

Ο κλασικός νεοέλληνας: Oταν ο Καρυπίδης έκανε κριτική στον Τσίπρα: «Όλοι τους είναι εξαρτώμενοι από τα διαπλεκόμενα, τα τραστ και τα συμφέροντα...»

Σημειωτέον ότι κατηγορούσε τον Τσίπρα στον οποίο κατέληξε για διαπλεκόμενο, ενώ ο ίδιος είχε κανάλι και είχε περάσει από όλα τα άλλα κόμματα... ο κλασικός νεοέλληνας δηλαδή

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη. Σήμερα στα social media κυκλοφορεί βίντεο που δείχνει τον εν λόγω υποψήφιο, να επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα.

Η... εξίσωση του Πεπ Αϊνστάιν που κάνει τη Μπάγερν ανίκητη

365:51+1,79+(66%Χ87%)+65 = ανίκητη Μπάγερν. Πρόκειται για τη φόρμουλα της επιτυχίας του Πεπ Γκουαρντιόλα, του «Αϊνστάιν του ποδοσφαίρου» όπως τουλάχιστον τον αποκαλεί η «Μπιλντ», που συνοδεύει το σχετικό άρθρο με ανάλογο φωτομοντάζ του «Πεπ Αϊνστάιν».

ΟΤΕ: Πάρτε το Internet μαζί σας! (ΓΡΑΦΗΜΑ)

Τη δυνατότητα βγαίνοντας από το σπίτι τους να παίρνουν μαζί τους το Internet δίνει δωρεάν στους συνδρομητές του ο ΟΤΕ!

Πρόκειται για τη νέα υπηρεσία ΟΤΕ My WiFi μέσω της οποίας οι πελάτες των προγραμμάτων OTE Double Play αποκτούν τη δυνατότητα να σερφάρουν δωρεάν και απεριόριστα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πάνω από 12 εκατ. σημεία σε όλον τον κόσμο!

Τατσόπουλος: Νηπιαγωγείο πολιτικής ο ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή κριτική στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιπαράθεση που έχει αναπτυχθεί με αφορμή τις υποψηφιότητες Βουδούρη και Καρυπίδη ασκεί ο Πέτρος Τατσόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

ΒΙΝΤΕΟ- Προς παραίτηση ή απόσυρση της υποψηφιότητας Καρυπίδη

Κρίνεται η τύχη της υποψηφιότητας του δημοσιογράφου Θεόδωρου Καρυπίδη, μετά το σάλο που προκλήθηκε από αναρτήσεις που είχε κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μακρή: Χαμένα παραστατικά στον ΟΚΑΝΑ

Για χαμένα παραστατικά και δύσκολα ανιχνεύσιμη διαδρομή των χαμένων κονδυλίων, έκανε λόγο και σήμερα η υφυπουργός Υγείας, Ζέττα Μακρή, αναφερόμενη σε μία «μη συνετή και μη καθαρή οικονομική διαχείριση στον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών» (ΟΚΑΝΑ).

Ο Κουίκ εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ... με απόφαση Πανάρα εννοείται, γιατί οι παπαριές περί συμμετοχής πολιτών στις αποφάσεις ήταν για τα πρόβατα...

Όπως ανακοίνωσαν οι ΑΝΕΛ, με εισήγηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου και ομόφωνη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ορίστηκε...

Ο Κώστας Καραμανλής ετοιμάζει βιβλίο «ιστορική καταγραφή» των πεπραγμένων του;

Mπορεί εδώ και πέντε χρόνια, από τότε που έφυγε από το τιμόνι της χώρας, να μην έχει τοποθετηθεί δημοσίως για όσα τον οδήγησαν στην απόφαση να εγκαταλείψει την πρωθυπουργία το 2009, ωστόσο, πληροφορίες θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να ιχνηλατεί το τοπίο για τη συγγραφή ενός απολογιστικού βιβλίου, με τη δική του εκδοχή τόσο γαι την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός, όσο και για τα 12 χρόνια που έμεινε στο τιμόνι της ΝΔ.

Φήμες ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζει βιβλίο για βουλευτές-αποστάτες και διαπλοκή

Σεισμό αναμένεται να προκαλέσει το βιβλίο που ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου για τη διετή θητεία της κυβέρνησης του, όπως αναφέρουν πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί από τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό.

@Loxagos_Mark: Άγνοια ή παράνοια με το δεινοσαυροΚαρυπιδόσκυλο;

Παρακολουθήσαμε ξανά μια άθλια θεατρική παράσταση απο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτη τη φορά οι «σκαουτερς» του κόμματος υπερέβαλλαν εαυτούς, υπερπήδησαν(;;) εκ διαμέτρου αντίθετες ιδεολογίες(;;) και μας «σέρβιραν» δεινοσαυροΚαρυπιδόσκυλο καμουφλαρισμένο θέλοντας να το παρουσιάσουν σαν πιάτο γκουρμέ.

O Kαρυπίδης πέρασε από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ πριν καταλήξει στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Καμμένο

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, με τις απαράδεκτες ακροδεξιές και αντιεβραϊκές απόψεις, που πήρε το χρίσμα από τον Αλέξη Τσίπρα για να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, ξεκίνησε πολιτικά στον χώρο της ΝΔ και δεν έκρυψε ποτέ τις πολιτικές του βλέψεις.

Ο «ατσαλάκωτος», όπως τον αποκαλούν στην Κοζάνη...

Τι έγινε Αλέξη, βαρεθήκαμε την Περιστέρα και ξενοκοιτάζουμε ή κάνεις και τον ιππότη; «Η φωτορεπόρτερ που κέρδισε την προσοχή του Τσίπρα στην Κεφαλονιά» [βίντεο]

Φθάνοντας στο Αργοστόλι, ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την περιοδεία του στην πληγείσα από τον σεισμό Κεφαλονιά, πήγε στο ΑΤΕΙ όπου έχει εγκατασταθεί το συντονιστικό αντιμετώπισης των προβλημάτων του σεισμού.

Εκεί όπως συνηθίζει χαιρέτησε έναν προς έναν όσους συναντούσε. Εφθασε και σε μία φωτορεπόρτερ...

Μυστήριο με άγνωστη αμερικανική ΜΚΟ που μαζεύει χρήματα για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς

Aναστάτωση έχει προκληθεί από την εμφάνιση μιας ιστοσελίδας που έχει δημιουργηθεί με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα από την ομογένεια, για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς.

Στόχος της εν λόγω ομάδας, η οποία δεν είναι γνωστό ποιοι ακριβώς τη στελεχώνουν, είναι να συγκεντρωθούν χρήματα από τους ομογενείς για τους σεισμόπληκτους και συγκεκριμένα το ποσό των 20.000 δολαρίων.

Τατσόπουλος: Πολύ κακή επιλογή ο Καρυπίδης

Κριτική στην Κουμουνδούρου για την επιλογή του Θ. Καρυπίδη ως υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας άσκησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Π. Τατσόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

Ο Άδωνις "έσωσε" τον Κουρουμπλή

Έσπευσε ο υπουργός Υγείας να προσφέρει το ποτήρι με το νερό στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ που βρισκόταν στο βήμα της Βουλής

Άμεσα τα αντανακλαστικά του Υπουργού Υγείας εντός κι εκτός Βουλής. Πριν λίγα λεπτά στη Βουλή σημειώθηκε ένα σπάνιο περιστατικό...

Αυτό το σούργελο μας είχε κρύψει 700.000: Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ ο αστρολόγος Νίκος Χορταρέας

Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ εντόπισε 710.000 ευρώ αδήλωτα σε λογαριασμό του αστρολόγου-μελλοντολόγου, Νίκου Χορταρέα, ο οποίος ζει εδώ και αρκετά χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso αναφέρει ότι το τηλεοπτικό μέντιουμ υποχρεούται είτε να πληρώσει το πρόστιμο στην Εφορία, το οποίο μάλιστα ανέρχεται στο...

Συνελήφθη ο δολοφόνος των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες το βράδυ ένας εκ των δραστών της διπλής δολοφονίας αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην περιοχή του Ρέντη τον Μάρτιο του 2011.

Σταμάτης σε Χρυσοβελώνη: Δεν πήρα μετακλητούς υπαλλήλους

Στοιχεία για τον αριθμό των μετακλητών στο δικό του γραφείο έδωσε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης κληθείς να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

Μιχελάκης: «Να μην πάμε σε λογική χρίσματος»

Τον σεβασμό του προς τις τελικές αποφάσεις της Νέας Δημοκρατίας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την υποψηφιότητα του, εξέφρασε ο Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και τον Real FM.

Τα γατάκια τι έχουν να πουν; Αυξήθηκαν τα έσοδα του ΙΚΑ για πρώτη φορά (μήνα Ιανουάριο) από το 2009

Οι τρέχουσες μηνιαίες εισφορές του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ τον Ιανουάριο του 2014 ανήλθαν στο ποσό των 824.471.936,34 ευρώ, αυξημένες σε ποσοστό 4,4% σε σχέση με αυτές του Ιανουαρίου 2013.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάγκαλος: «Με φοβίζει το μήνυμα που θα δοθεί, αν έρθει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ»

Δριμεία κριτική στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, άσκησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star.

«Με φοβίζει το μήνυμα που θα δοθεί, αν έρθει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση σχετικά με αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι...

Κεφαλονιά-Συνέλαβαν τον ελληναρά που έλεγε μαλακί@ς για να τρομοκρατεί τον κόσμο... τον Τσελέντη πότε θα τον συλλάβουν;

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται άτομο για διασπορά ψευδών ειδήσεων, μετά από καταγγελία κατοίκου του Αργοστολίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, το άτομο αυτό τρομοκρατούσε τον κόσμο, δίνοντας πληροφορίες που καμία σχέση δεν είχαν με την πραγματικότητα.

Αυτή είναι η κατά 35 χρόνια μικρότερη, τραγουδίστρια, σύντροφος του Σταύρου Ξαρχάκου [εικόνες]

Τη «μούσα» του στο πρόσωπο της όμορφης και ταλαντούχας τραγουδίστριας Ηρώς Σάια φαίνεται ότι έχει βρει ο γνωστός συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao η ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι η νέα αγαπημένη του Σταύρου Ξαρχάκου, με την αρχή του ειδυλλίου να βρίσκεται κάπου στο 2012.

Δεν τον βλέπω καλά τον φωτογράφο που παρουσιάζει τους τλιμπάν σαν γκέι με eyeliner και τακούνια!

H Magnum είναι πιθανόν το πιο διάσημο πρακτορείο φωτογραφιών του κόσμου.Ο γερμανός φωτογράφος Thomas Dworzak μπήκε στο πρακτορείο το 2000. Το πρώτο του άλμπουμ σόκαρε γιατί φωτογράφισε τους Ταλιμπάν όπως κανείς άλλος ως τότε.

Η ΝΔ πότε θα διαλύσει αυτά τα μαγαζιά ΔΑΚΕ, ΕΚΟ και όπως σκατ@ τα λένε; "Τραυματίστηκε (λέμε τώρα) κατά τη διάρκεια της Επανάστασης η Ανεμοδούρα"

Σε ρινγκ μετατράπηκε η συνεδρίαση της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης των Ιατρών της ΝΔ χθες το βράδυ στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού καθώς ήρθαν στα χέρια η Βαρβάρα Ανεμοδουρά Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλη Βλασταράκο.

Ο αναρχοάπλυτος Σακελλαρίδης φώναζε "μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι" το Δεκέμβριο του 2008

Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ για την Αθήνα είχε ... συγκεκριμένη άποψη για τους αστυνομικούς στη διάρκεια των ταραχών του Δεκέμβρη του 2008

Πρόβατα ALERT! ΒΙΝΤΕΟ-Χαϊκάλης: Πήρα 55.000 από τα μαύρα ταμεία της ναζιστικής Bayer... αλλά λόγω βλακείας δεν τα δήλωσα... μπεεεεε

Απόλαυση στο βίντεο ο γλύφτης περιπτεράς και ο "γλάστρος" που έχει δίπλα του, που αθωώνουν ότι "αντιμνημονιακό" του κώλου κυκλοφορεί! Όσο για την ουσία... μια δυο μέρες ντόρος και αφού ξεχάσουμε το θέμα της φοροκλοπής το σούργελο θα βγει να κατακεραυνώσει πάλι τη Μέρκελ... σιγά μην προβληματιστεί κανα πρόβατο να σκεφτεί όσα λέει ο βλάκας... σιγά μην πει κανείς ψεκασμένος "για κάτσε ρε! Ο Χαϊκάλης λέει ότι πήρε μαύρα 55.000 ευρώ για να διαφημίσει τη ναζιστική Βayer που λάδωνε γιατρούς για να μας χαπακώνουν και να βγάζει για να δίνει μαύρα στον Χαϊκάλη;"... μπεεεε

Διευκρινίσεις (ο θεός να τις κάνει) σχετικά με την έρευνα που διενήργησε το ΣΔΟΕ, καθώς δεν είχε κόψει τιμολόγιο για μία οικονομική συναλλαγή του 2007, έδωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης.

Με το ένα πόδι στην ΕΕ -> Εγκρίθηκε απο την τουρκική Βουλή το νομοσχέδιο για το Διαδίκτυο

Το σχέδιο νόμου περί Ιντερνετ υιοθέτησε η τουρκική Βουλή χθες το βράδυ. Η νέα νομοθεσία θεωρείται ένα ακόμη πλήγμα που αποπειράται να καταφέρει ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εναντίον της ελευθερίας έκφρασης, της ελεύθερης πρόσβασης στην πληροφορία και της ερευνητικής δημοσιογραφίας.

Στόκος με περικεφαλαία!! Σκουρλέτης: «Θα ρωτήσουμε τον Καρυπίδη αν εννοούσε αυτά που έγραφε!!!!!»... κι αυτός ρε στόκε θα σας πει ΝΑΙ...

Αναβρασμός επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το θέμα της υποψηφιότητας του Θόδωρου Καρυπίδη στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Δ. Βίτσας και ο Κ. Πουλάκης μεταβαίνουν σήμερα στην έδρα της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να συζητήσουν με τις οργανώσεις τις εξελίξεις.

ΒΙΝΤΕΟ-ΧΑΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: Στρατούλης-Τσακαλώτος εναντίον Καρυπίδη-Βουδούρη

Στην παραδοχή ότι έχει προκύψει ζήτημα με την επιλογή των υποψήφιων του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτόδιοικητικές εκλογές σε δύο περιφέρειες προχώρησε ο Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ένας υποψήφιος θάβει τον άλλο-"Άδειασμα" Σακελλαρίδη σε Καρυπίδη: Η υποψηφιότητά του έχει πολλά προβλήματα

"Οταν κέρδισε τις εκλογές ο Γ. Καμίνης, ο Γ. Παπανδρέου πήγε στην πλατεία Κλαυθμώνος να τον συγχαρεί, δήλωσε ότι η νίκη του δημάρχου Αθηναίων σηματοδοτεί στήριξη στην κυβερνητική πολιτική".

Ο Κασιδιάρης θέλει να γίνει ο αρχηγός -Πυρ και μανία η οικογένεια Μιχαλολιάκου εναντίον του

Στα μαχαίρια φαίνεται ότι βρίσκεται ο προφυλακισμένος αρχηγός της ΧΑ, Νίκος Μιχαλολιάκος με το... πρωτοπαλίκαρό του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος αναζητά... νέες εθνκιστικές περιπέτειες.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο κ.Κασιδιάρης, αφού μετέτρεψε σε προσωπικό σόου τη φιέστα της Χρυσής Αυγής, το Σάββατο, για την επέτειο των Ιμίων (αυτός ήταν ο κεντρικός ομιλητής, αυτός ανακοίνωσε την ίδρυση της Εθνικής Αυγής, αυτός ήταν ο υπεύθυνος των ομιλητών), τώρα...

Η ατάκα του Πλεύρη στο Twitter για την υποψηφιότητα Καρυπίδη

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Θάνος Πλεύρης σχολίασε με τον δικό του τρόπο την υποψηφιότητα Καρυπίδη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.