08 Φεβρουαρίου 2014

Πρόταση-φωτιά στην Τριερβελέρ από το πιο γνωστό site πορνό του κόσμου!

Η "γυμνή αλήθεια" της Βαλερί Τριερβελέρ μπορεί πλέον να μην λέει τίποτα για τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ , δεν ισχύει όμως το ίδιο για το πιο γνωστό site πορνό του κόσμου, το οποίο και θέλει να κάνει την πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας πρέσβειρά του!

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής ( 9 Φεβρουαρίου 2014)

Δείτε τα:

Φαήλος: Όχι σε νέο Σχέδιο Ανάν

του Φαήλου Κρανιδιώτη

Ήταν δυο εκπομπές, η μια στην ΥΕΝΕΔ κι η άλλη στο ΕΙΡΤ. «Η Κύπρος μας» και «Η Κύπρος κοντά μας». Ήταν η εποχή που το πρόγραμμα άρχιζε και τέλειωνε με τον Εθνικό Ύμνο και τον «τσομπανάκο», βλέπαμε «Μπονάντσα», «Λάσσυ» «Μάχη», τους «Σκληρούς του Γκάρρισον» κι η ωραιότερη γκόμενα ήταν η Μπέτυ Λιβανού. Διαμόρφωνα συνείδηση και ρουφούσα πληροφορίες σαν σφουγγάρι. Έβλεπα με μάτια ορθάνοιχτα μια άλλη Ελλάδα, με τραγουδιστή, αλλιώτικη προφορά.

«Στο τέλος δεν θα γελάσει μόνο ο Σαμαράς» η απάντηση Στουρνάρα για το πλεόνασμα (ΒΙΝΤΕΟ)

- Πιο αυστηρός ο δικός μας τρόπος υπολογισμού του πλεονάσματος από αυτόν της Eurostat είπε ο Γιάννης Στουρνάρας μετά την έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου
- Το πλεόνασμα θα είναι μεγαλύτερο από το αναμενόμενο είπε ο υπουργός Οικονομικών
- Δεν θέλουμε άλλο δάνειο, αλλά να τηρηθούν οι δεσμεύσεις λέει η κυβέρνηση
- Βενιζέλος: Εμείς βγάζουμε τα στοιχεία, θα τα επιβεβαιώσει η τρόικα

Έντονη δυσαρέσκεια και εκνευρισμό προκάλεσαν στο Μέγαρο Μαξίμου οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Eurostat, που ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς βιάστηκε να αποκαλύψει το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος που θα έχει η Ελλάδα.

Δεν υπάρχει ο λόγος για τον οποίο παραιτήθηκε ο Άγγλος Υπ. Μετανάστευσης!!

Ο Μαγγίνας της Αγγλίας...

Την παραίτησή του από την κυβέρνηση της Βρετανίας υπέβαλε το Σάββατο ο υπουργός Μετανάστευσης Μάρκ Χάρπερ, αφότου ο ίδιος ανακάλυψε πως η οικιακή βοηθός που απασχολεί δεν...

Χαστούκισε τον Τζορτζ Σόρος η πρώην ερωμένη του!

Από τη μανία της δεν γλίτωσε ούτε ο δικηγόρος του εκατομμυριούχου!

Η πρώην ερωμένη του εκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος, Αντριάνα Φερέιρ, χαστούκισε τον μεγαλοεπενδυτή κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας για την αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον του η ηθοποιός και στην οποία ζητά περίπου... 50.000.000 δολάρια!

Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας σε αγώνα Dragster – Χάθηκε πολύτιμος χρόνος

Σε τραγωδία μετατράπηκε ο αγώνας Dragster στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο της Αθήνας, όταν ένα αυτοσχέδιο παπάκι την ώρα που έφτανε στο τέρμα «χτυπήθηκε» από μια άλλη μηχανή μεγάλου κυβισμού με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει άδοξα την ζωή του.

Ρε σάλτα και γαμ@σου κι εσύ κι ο ψήστης σου: Οργή Παπανδρέου για την κατάργηση του νόμου Ραγκούση: «Η κυβέρνηση δημιουργεί χάσμα που εντείνει τον ρατσισμό»

Το ρατσισμό και τη ΧΑ εσύ τον εξέθρεψες με την καταστροφή που έφερες

Επιθεση στην κυβέρνηση για την κατάργηση του «νόμου Ραγκούση» που επιφέρει την στέρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους νόμιμους μετανάστες έκανε το Σάββατο ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ζητά την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα -«Είναι δίκαιο και το σωστό»

Υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα τάχθηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την τελευταία του ταινία, «Μνημείων άνδρες».

Διπλό σάλτο στο αέρα με μισή περιστροφή προς τα πίσω -> Λαφαζάνης: Δεν επιτέθηκα στον Τσίπρα και δεν είπα πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει πρόγραμμα

Φυσικά η πουτάν@ όσο και να θέλει δεν μπορεί να κρυφτεί... ο Λαφαζάνωφ κλείνει την ανακοίνωσή του υπενθυμίζοντας ότι το κόμμα έχει αποφασίσει στο συνέδριο να μην υποστηρίξει μνημονιακούς ΠΑΣΟΚους... δηλ. τον Βουδούρη...

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης χαρακτήρισε ανυπόστατα κάποια δημοσιεύματα που τον ήθελαν να υποστηρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δε διαθέτει πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα και πως επιτέθηκε στην ηγεσία του κόμματος.

Κάνετε και τους δύσκολους ατιμούληδες! Οι ΑΕροψεκασμένοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να στηρίξουν Καρυπίδη

Η υποψηφιότητα του κ. Καρυπίδη αναμένεται να συζητηθεί στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ με την γραμματεία Αυτοδιοίκησης, ενώ σύμφωνα με στενό συνεργάτη του κ. Καμμένου -με τον οποίο μίλησε το ΑΠΕ-ΜΠΕ- το θέμα θα διερευνηθεί, ενώ θα ληφθεί υπόψη και η εισήγηση της βουλευτού Κοζάνης Ραχήλ Μακρή.

ΥΠΟΙΚ προς Eurostat: Μια χαρά το υπολογίζουμε το πλεόνασμα

Αμεση ήταν η απάντηση της Αθήνας, με υψηλόβαθμη πηγή του υπουργείου Οικονομικών στα όσα δήλωσε ο Γερμανός διευθυντής της Eurostat, ότι δηλ. πρέπει να περιμένουμε μέχρι τέλος Μαρτίου για να έχουμε τα οριστικά στοιχεία και ότι λέμε μέχρι τότε είναι εικασίες αφού το πλεόνασμα δεν υπολογίζεται όπως το θέλει ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Η απάντηση του ΥΠΟΙΚ ήταν:

Λογικό! Ωραία γκομενίτσα αλλά ψυχολογικά ασταθής παίκτρια reality δήλωσε ότι είναι ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ!

​Την εκρηκτική Άσπα Τσίνα είχε καλεσμένη η Ναταλία Γερμανού στην βραδινή της εκπομπή, που για όσους δεν την θυμάστε ήταν παίκτρια στο Fame Story 1 το 2002...

Εκείνη την εποχή η παίκτρια του μουσικού ριάλιτι είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια με τις κόντρες της…

Δουλειά δεν είχε ο διάολος... έφτιαχνε Φόρο Υπεραξίας: Τι είναι; Πως υπολογίζεται και ποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θα τον γλιτώσουν;

Θα υπάρχει και "φόρος υποαξίας" όπου θα μας επιστρέφουν τη χασούρα;... άλλο ένα ηλίθιο κατασκεύασμα των ΠΑΣΟΚων που έχουν καταλάβει το ΥΠΟΙΚ, ​που δεν θα αποφέρει τίποτα αφού μόνο οι ηλίθιοι που τα σκέφτονται νομίζουν ότι τώρα ή τα επόμενα 10 χρόνια μπορεί να πωληθεί ακίνητο σε αξία μεγαλύτερη αυτής που αγοράστηκε πριν το 2009

Την εξαίρεση από τον φόρο υπεραξίας των ακινήτων που βρίσκονται στην κατοχή των ιδιοκτητών πάνω από 25 - 30 χρόνια αποφάσισε το οικονομικό επιτελείο μετά τις έντονες αντιδράσεις λογιστών, επιχειρηματιών και ιδιοκτητών.

Ο Αθανασίου προσπαθεί να ηρεμίσει του αφιονισμένους που στέλνουν μην΄θματα ότι θα τα τινάξουν όλα στον αέρα: Θα αποκατασταθεί η αδικία στις περικοπές των δικαστικών

Η γενική συνέλευση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των κομμάτων, των δικαστικών Ενώσεων, τέως και εν ενεργεία δικαστές, δικηγόροι, κ.α.

Μη κατοικήσιμο 1 στα 2 σπίτια στην Κεφαλονιά -Αλλοιώθηκε το τοπίo στην παραλία Πετανών

Προσωρινά μη κατοικήσιμο κρίθηκε ένα στα δυό σπίτια στην Κεφαλονιά από τους μέχρι στιγμής ελέγχους των μηχανικών. Ερημη πόλη θυμίζουν οι περισσότερες γειτονιές στο Ληξούρι. Καθημερινά, 25 κλιμάκια μηχανικών της Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων, του υπουργείου Υποδομών, κάνουν αυτοψίες σε κτήρια.

Αιχμές Παππά για Mega και Antenna... δεν είναι αρκετά Правда

Τι να δείξουν "τον Τσίπρα στη Ρώμη" βρε νούμερο; Να δείξουν ότι συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Κομμουνιστικής Επανίδρυσης; Από το όνομα και μόνο καταλαβαίνει ο κόσμος ποιοι είναι οι σύμμαχοί σας και καλύτερα να μην το πολυδιαφημίζετε...

Ένα αιχμηρό tweetέγραψε ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, με αφορμή τη μη αναφορά από το Megaκαι τον Αntennaτης χθεσινής...

Τον Μάρτιο τα στοιχεία για το πλεόνασμα, ξεκαθαρίζει στην Αθήνα η Eurostat... μέχρι τότε "όλα είναι εικασίες"

Δεν υπάρχουν ακόμη αξιόπιστοι αριθμοί για το έλλειμμα και το χρέος του 2013, επισημαίνει ο επικεφαλής της Eurostat Βάλτερ Ραντερμάχερ σχετικά με το πρωτογενές πλεόνασμα και τονίζει ότι μέχρι το τέλος Μαρτίου «όλα είναι καθαρές εικασίες».

Δίχασε τους Κεφαλονίτες ο Κασιδιάρης; Ο ίδιος διαψεύδει ότι αποδοκιμάστηκε (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

"Δεν με αποδοκίμασαν οι κάτοικοι στο Ληξούρι" είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης σε επικοινωνία του με το NewsIt διαψεύδοντας πως η παρουσία του στην Κεφαλονιά σήμερα Σάββατο "δίχασε" τους κατοίκους.

Ανάμεικτα συναισθήματα προκάλεσε στους κατοίκους της Κεφαλονιάς, η επίσκεψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, που μαζί με τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση έφτασαν το πρωί στο νησί, προκειμένου να μοιράσουν είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς.

Πίπ@ς: Πρώτη δύναμη ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν οι Γερμανοί στις ευρωεκλογές -Αμφιβολίες για την κυβέρνηση

Πρώτη δύναμη των ευρωεκλογών «βλέπει» τον ΣΥΡΙΖΑ γερμανική εφημερίδα, που προβλέπει ποσοστό κοντά στο 31,5%. Την ίδια ώρα εκφράζει αμφιβολίες για το αν θα αντέξει η ελληνική κυβέρνηση ένα τέτοιο εκλογικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχει! Ο Μεντβέντεφ κοιμήθηκε στην τελετή έναρξης των Αγώνων του Σότσι (VIDEO)

Βαρετή δεν τη λες την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι. Αλλά ο Ρώσος πρωθυπουργός, Ντμίτρι Μεντβέντεφ μάλλον είχε άλλη άποψη και είπε να πάρει έναν... υπνάκο!

Εφοριακός, το πιο επικίνδυνο επάγγελμα στη Γερμανία -Κυκλοφορούν με αλεξίσφαιρο, κάνουν μαθήματα αυτοάμυνας

H Bild μπορεί να διατείνεται την τελευταία εβδομάδα πως οι Ελληνες είναι πιο πλούσιοι από τους Γερμανούς γιατί φοροδιαφεύγουν, αλλά το συγκεκριμένο «σπορ» γνωρίζει μεγάλη άνθηση και στη Γερμανία. Σε σημείο να έχει εξελιχθεί το επάγγελμα του εφοριακού σε ένα από τα πιο επικίνδυνα.

Σε βάθος πενταετίας τώρα η επιστροφή αναδρομικών σε στρατιωτικούς και σώματα ασφαλείας

Τμηματικά και σε βάθος πενταετίας θα γίνει η επιστροφή των αναδρομικών στους στρατιωτικούς και στο προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας.

Αυτή είναι η νεότερη πληροφορία που διαρέει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης . Είχε προηγηθεί η σκέψη για …

Διαπραγματεύσεις με Gazprom τέλος: Στη «ζυγαριά» του Μαξίμου η συμφωνία

Οι διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους της Gazprom για τη νέα συμφωνία προμήθειας του φυσικού αερίου έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και πλέον η ελληνική κυβέρνηση καλείται να αποφασίσει αν θα την κάνει αποδεκτή ή θα προσφύγει στη διαιτησία με την προοπτική να πετύχει ακόμη μεγαλύτερη μείωση.
Γι' αυτόν τον λόγο, ώσπου δηλαδή να ληφθεί η οριστική απόφαση, παραμένει στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ ο κ. Χάρης Σαχίνης. Οπως είναι γνωστό, ο κ. Σαχίνης έχει συμφωνήσει να ενταχθεί στο δυναμικό της Global Finance, αλλά επειδή ήταν ο βασικός διαπραγματευτής της ελληνικής πλευράς με τους Ρώσους, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ του ζήτησε να παραμείνει για λίγο ακόμη στο τιμόνι της ΔΕΠΑ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η συμφωνία που έχει επιτευχθεί ως τώρα έχει τρία σημεία: μείωση της τιμής κατά 14%, από 460 δολάρια τα 1.000 κυβικά φυσικού αερίου σήμερα σε περίπου 395 δολάρια, αναδρομική ισχύ από 1.1.2013, γεγονός που σημαίνει ότι η ΔΕΠΑ θα λάβει περί τα 300 εκατ. ευρώ, και 10ετή διάρκεια.

Τα 300 εκατ. ευρώ η ΔΕΠΑ έχει δεσμευθεί ότι θα επιστραφούν μέσω μείωσης της τιμής του αερίου σε όλους τους πελάτες της (ΔΕΗ, ιδιώτες ηλεκτροπαραγωγοί, βαριά βιομηχανία αλλά και στα νοικοκυριά μέσω των τριών ΕΠΑ), όπως βεβαίως στα τιμολόγια θα περάσει αυτούσια και η μείωση του 14%. Εκτιμάται ότι στον μηνιαίο λογαριασμό ενός νοικοκυριού με χρέωση 120-150 ευρώ η μείωση θα προσεγγίσει τα 30 ευρώ.

Πλέον η απόφαση είναι πολιτική καθώς υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι η ελληνική πλευρά θα πρέπει να προσφύγει στη διαιτησία για να επιτύχει ακόμη καλύτερη τιμή. Εδώ το μειονέκτημα είναι ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο χρόνια ώσπου να βγει η απόφαση.

Πολλοί βάζουν στόχο μέσα από τη διαδικασία της διαιτησίας τα 360 δολάρια τα 1.000 κυβικά που πληρώνει η Γερμανία αλλά δεν είναι συγκρίσιμο το μέγεθος καθώς η Γερμανία παίρνει από την Gazprom 80 δισ. κυβικά τον χρόνο ενώ εμείς 2,5 δισ. κυβικά.

Ο κ. Σαχίνης ανέλαβε καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ τον Δεκέμβριο του 2009.
Πριν από τη ΔΕΠΑ ήταν διευθύνων σύμβουλος του Platts στις ΗΠΑ, του οργανισμού που καθορίζει τις τιμές spot πετρελαίου και φυσικού αερίου σε όλον τον κόσμο, ενώ έχει εργαστεί και στη McΚinsey.

Στην Global Finance του κ. Αγγελου Πλακόπητα θα αναλάβει το κομμάτι της προσέλκυσης επενδύσεων στους τομείς του τουρισμού και του real estate αλλά και την αξιοποίηση των συμμετοχών σε επιχειρήσεις που διαθέτει σήμερα η Global σε τομείς από όλο το φάσμα της οικονομίας.

TO BHMA

ΒΙΝΤΕΟ-Μεγάλο κελεπούρι ο Σακελλαρίδης! Θα μας χαρίσει πολύ γέλιο: «Το πρόβλημα της Αθήνας είναι η πολύ αστυνόμευση. Δεν χρειάζεται γιατί δεν υπάρχει κίνδυνος»!!

Μεγάλο «κελεπούρι» αποδεικνύεται για τον ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Κυριολεκτικά, εκτός τόπου και χρόνου, ο ανεπάγγελτος αυτός και (φυσικά) παιδί του κομματικού σωλήνα, βγήκε σε πρωινή εκπομπή για να δηλώσει ότι «στο κέντρο της Αθήνας δεν νιώθεις τόσο μεγάλο κίνδυνο»!

Δημοσιογραφικός αυνανισμός=Βασίλάκης Μπόνιος: Από τους «πολεμιστές του φωτός» ΓΑΠ-Ραγκούση... στο «κόμμα που τα σπάει»

Αυτός ο γίγαντας της δημοσιογραφίας, Βασίλης Μπόνιος είναι ο παπαγάλος που τον Αύγουστο του 2009 έβγαζε, από την περιθωριακή σελίδα του kourdistoportocali.blogspot.com τις αποκλειστικές φώτο του Ραγκούση με τον ΓΑΠ, τους οποίους αποκαλούσε "πολεμιστές του φωτός", να καταστρώνουν σε μπακαλοτέφτερο, σχέδια για τη σωτηρία της Ελλάδος, όπου σωτηρία εννοούσαν το ΔΝΤ... Μερικούς μήνες μετά ο ίδιος παπαγάλος...

Ο πάτος του βαρελιού είναι τρύπιος! Μαθητές από την Πάτρα ήρθαν εκδρομή στην Αθήνα και έβαλαν «βόμβα» σε μπαρ

Μυστήριο με ένα περίεργο περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της σχολικής εκδρομής στην Αθήνα μαθητών από την Πάτρα.

Δύο μαθητές της Β' Λυκείου φέρεται να τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό, μικρής ισχύος, σε μπαρ της Αθήνας, ο οποίος και ανεφλέγη.

Bloomberg – Επίκειται έκρηξη… ανάπτυξης και ευημερίας στη Γερμανία – Τα μακροοικονομικά μεγέθη δηλώνουν την πάσα αλήθεια


Πέριξ του 3,5% η πραγματική ανάπτυξη το 2014

Στο φλέγον ερώτημα γιατί η ΕΚΤ δεν προέβη στην περαιτέρω μείωση των επιτοκίων, απαντά το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg.

Η απάντηση ακούει στο όνομα…

Το Facebook σε αριθμούς

Δείτε τα νούμερα:

Το τελευταίο ασύλληπτο δημιούργημα της Mercedes δεν είναι αυτοκίνητο [εικόνες]

Το τελευταίο καινοτόμο σχεδιαστικό αριστούργημα της Mercedes Benz δεν έχει τροχούς ούτε είναι προορισμένο να λειτουργήσει στην ξηρά...

Του έχουν αποδώσει το προσωνύμιο «Silver Arrow» των θαλασσών...

Φιλιππίδης: "Έτσι έζησα την κόλαση του Μάλτεπε"... γιαυτό όπου φύγει-φύγει από Τουρκία;

Την κόλαση που έζησε για 22 μέρες στις φυλακές του Μάλτεπε περιγράφει στο δικό του ημερολόγιο φυλακής, που δημοσιεύουν αποκλειστικά σήμερα τα «Παραπολιτικά», ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου, Άγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος κρατείται από την Τετάρτη στη ΓΑΔΑ.

Η Καθημερινή γελάει με τη Μακρή και της στέλνει γράμμα: Αγαπητή κυρία Ραχήλ

Η συνέντευξη της Ραχήλ Μακρή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο προκάλεσε το ενδιαφέρον του αρθρογράφου της Καθημερινής και γνωστού συγγραφέα Τάκη Θεοδωρόπουλου, ο οποίος της απευθύνει μέσω της εφημερίδας μια επιστολή, με αιχμές για όσα είπε, για τις απόψεις της περί μαγκαλίων και Λούβρου.

Δημοσκόπηση: Μεγαλύτερη δυσφορία για τον ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με την κυβέρνηση!

Μεγαλύτερη δυσφορία για τον ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με την κυβέρνηση, καταγράφουν τα ευρήματα της δημοσκόπησης της εταιρείας “Metrisi” για την εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Ο Θεσσαλονικιός που μάζεψε όλο το... χαρτί -Ελληνας ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης στο πόκερ

Να και σε κάτι που οι Ελληνες μπορούν να υπερηφανεύονται πως τα πάνε μια χαρά. Στα γυρίσματα της τύχης μέσω του τζόγου και συγκεκριμένα στο πόκερ.

Στα 30 του χρόνια, ο Σωτήρης Κουτούπας (στο κέντρο της φώτο) από τα Νέα Βρασνά Θεσσαλονίκης, έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόκερ.

Θα περάσουν αρκετές εβδομάδες μέχρι να ξυπνήσει ο Σουμάχερ

Εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες οι γιατροί του Μίχαελ Σουμάχερ έχουν αρχίσει να μειώνουν τη δόση του αναισθητικού, προκειμένου σταδιακά να τον ξυπνήσουν από το κώμα. Ωστόσο μέχρι στιγμής, εκτός από «μικρούς σπασμούς» όπως γράφει η Bild, ο πρωταθλητής της F1 δεν έχει άλλες ενδείξεις ανταπόκρισης σε ερεθίσματα-τεστ, στα οποία υποβάλλεται από τους θεράποντες.

ΒΙΝΤΕΟ-Το «φιάσκο» του Σότσι

Μια αποτυχία «αμαύρωσε» την τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι, μιας και η πέμπτη χιονονιφάδα δεν έγινε ποτέ ολυμπιακός κύκλος.

Παππά -Σούρας τα χώνει σε Τσίπρα για Καρυπίδη με ορολογία Στάλιν: «Οι ευθύνες της καθοδήγησης για την επιλογή και τους χειρισμούς εώς το τέλος, παραμένουν τεράστιες»!

Κι όπως λέει ο APP_117: "Ο Διαμαντόπουλος διαφωνεί με τον Αλέξη, που διαφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης που στηρίζει Καρυπίδη, με τον οποίο όμως διαφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ Αθήνας και συμφωνεί κι ο Λαφαζάνης, που διαφωνεί όμως με το Die Linke, το οποίο συμφωνεί με την Μέρκελ"... άρα ο Αλέξης συμφωνεί με την Μέρκελ... Μπερδευτήκατε; Απλό είναι! Να το ξαναπώ;

Σοβαρές ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και στην «καθοδήγηση», εννοώντας προφανώς κεντρικά στελέχη της Κουμουνδούρου, ο βουλευτής Καστοριάς του κόμματος Βαγγέλης Διαμαντόπουλος σχολίασε, στο Facebook, τη σημερινή απόφαση της Π.Γ. για απόσυρση της υποψηφιότητας Καρυπίδη.

Γίνεται λίγο της πουτάν@ς στη Βοσνία ή μου φαίνεται; Έβαλαν φωτιά στο Προεδρικό Μέγαρο [εικόνες]

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι επεισοδιακές διαδηλώσεις αγανακτισμένων πολιτών στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη. Στο Σεράγεβο διαδηλωτές έβαλαν φωτιά στο Προεδρικό Μέγαρο και την έδρα της τοπικής κυβέρνησης. Όπως μετέδωσε το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας Fena, οι φλόγες έφταναν μέχρι τον δεύτερο όροφο του Προεδρικού Μεγάρου.

Λαφαζάνης: Μην ακούτε τις μαλακί@ς του Αλέξη... μπορούμε μια χαρά και εκτός ευρώ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε παρέμβασή του σε εκδήλωση της ιστοσελίδας iskra.gr, επαναφέρει το σκηνικό “κόντρας” με την πλειοψηφούσα άποψη του κόμματος μόλις λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις Τσίπρας ότι η θέση της Ελλάδος είναι εντός ευρώ και η πρώτη του δουλειά μόλις βγεί Πρωθυπουργός θα είναι να συζητήσει με την Μέρκελ την αναθεώρηση και όχι το σκίσιμο, του μνημονίου.

Τι είπε:

ΕΛΕΗCON! Δεν μπορούμε να πούμε και ότι κλάψαμε: Πέθανε ο Κολοζώφ

Το θάνατο του Ορέστη Κολοζόφ, σε ηλικία 74 ετών, ανακοίνωσε το ΚΚΕ την Παρασκευή. Ο Κολοζόφ, ιστορικό μέλος του ΚΚΕ, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη, σπούδασε στην Ιταλία όπου και συμμετείχε στο αντιδικτατορικό κίνημα των ελλήνων φοιτητών στο εξωτερικό και εξελέγη βουλευτής το 1993.

Πώς απάντησε ο Καρυπίδης στην απόσυρση της υποψηφιότητάς του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Mε μία συμβολική φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ του στο facebook, επέλεξε ο Θεόδωρος Καρυπίδης να τοποθετηθεί για την απόφαση της Κουμουνδούρου να αποσύρει την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Το είδαμε κι αυτό! Εγκώμια Bild στον Σαμαρά! «Ο αγωνιστής που προσπαθεί να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της χώρας του»

Τις εντυπώσεις τους από τη συζήτηση που είχαν με τον έλληνα πρωθυπουργό παραθέτουν οι δύο δημοσιογράφοι της γερμανικής εφημερίδας Bild, που ταξίδεψαν στην Αθήνα ώστε να του πάρουν συνέντευξη.

Για «εντυπωσιακή αυτοπεποίθηση με την οποία ο έλληνας πρωθυπουργός αντιμετωπίζει τους επικριτές του» και «πάθος με το οποίο συζητά για τα μέτρα λιτότητας που πρέπει να ληφθούν» κάνει λόγο ο δημοσιογράφος της γερμανικής εφημερίδας Bild Κάι Ντίκμαν, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες πήρε συνέντευξη από τον Αντώνη Σαμαρά στην Αθήνα.

ΒΙΝΤΕΟ: Με σφυροδρέπανα η έναρξη των ολυμπιακών αγώνων στο Σότσι

Τον ουρανό του Σότσι στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας φωτίζει από χθες μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου η Ολυμπιακή Φλόγα των 22ων Χειμερινών Αγώνων, που διοργανώνει για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ρωσία, με τη συμμετοχή σχεδόν 3.000 αθλητών από 85 χώρες, εκ των οποίων επτά είναι Έλληνες.

Το καρφί του Σαμαρά στον Αναστασιάδη!

Αναφορά από τον πρωθυπουργό που γύρισε τον Κύπριο πολλά χρόνια πίσω

Μια ευθεία αιχμή προς τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη είχε η ομιλία του πρωθυπουργού μετά τη σημερινή τους συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε χαρακτηριστικά ότι...

«Το πρωτογενές πλεόνασμα θα είναι μεγάλη έκπληξη» δηλώνει ο Στουρνάρας στην FAZ

Το πρωτογενές πλεόνασμα θα είναι μια μεγάλη έκπληξη, δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και διαβεβαιώνει ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέο πακέτο στήριξης, αλλά ζητά περαιτέρω παραχωρήσεις από τους εταίρους της.

Το Ισραήλ θα πληρώσει αποζημίωση 25 εκατ. δολ στις οικογένειες των θυμάτων του Mavi Marmara

Η Τουρκία και το Ισραήλ συμφώνησαν στην καταβολή αποζημίωσης ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων εκ μέρους της κυβέρνησης Νετανιάχου  στις οικογένειες των θυμάτων της επιδρομής στο πλοίο Mavi Marmara, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Sabah.

Τελειώσαμε με τον ψήστη της Πάρου: Τέλος το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» για αλλοδαπούς στις δημοτικές εκλογές


Τροπολογία με την οποία αφαιρείται το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» στις δημοτικές εκλογές από ομογενείς και νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα αλλοδαπούς τρίτων χωρών, κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Κρίσιμο δημοψήφισμα στην Ελβετία

Κρίσιμο δημοψήφισμα διεξάγεται αύριο στην Ελβετία, με τους πολίτες της χώρας να καλούνται να εγκρίνουν πρόταση για ανώτατο όριο στον αριθμό αδειών εργασίας που προσφέρονται σε μετανάστες. Την πρόταση κατέθεσε το ακροδεξιό Ελβετικό Λαϊκό Κόμμα, που κατέχει...