09 Φεβρουαρίου 2014

Δείτε τις πιο "καυτές" αθλήτριες του Σότσι!(ΦΩΤΟ+VIDEO)

Πριν την έναρξη των φετινών χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι οι Ρώσοι είχαν δώσει στη δημοσιότητα μερικές άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις πιο όμορφες, πιο σέξι αθλήτριες της Ολυμπιακής τους αποστολής.

Εφοριακοί συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω για φακελάκι αλλά οι δικαστές τους αθώωσαν

Με το ποσό των 30.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα είχαν συλληφθεί επ΄αυτοφώρω δύο εφοριακοί στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο το δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, τους έκρινε αθώους χάρη σε νόμο του 2007... ο νόμος βέβαια υπήρχε και όταν η υπόθεση εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό αλλά παρόλα αυτά έφαγαν τα καμπανίδια.

Σαμαράς στη Bild: Δεν είμαστε πιο πλούσιοι από τους Γερμανούς!

«Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε πιο πλούσιοι από τους Γερμανούς», δηλώνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη γερμανική εφημερίδα Bild, απαντώντας στα πρόσφατα δημοσιεύματα, ενώ απάντά και στις φήμες περί τρίτου πακέτου βοήθειας με την... υπογραφή Σόιμπλε: "Δεν ξέρω τίποτα" λέει.

ΒΙΝΤΕΟ-Ελληνικό πλιάτσικο στα νερά σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς ενώ επαρκούν για όλους... φανταστείτε τι θα γίνει μόλις εκβιάσει ο Τσίπρας τους Ευρωπαίους και μας κόψουν τα αιφόνια...

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές, έπειτα από καταγγελίες για πλιάτσικο στις προμήθειες των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μέγκα, έπειτα από την αποχώρηση εθελοντών από το σημείο διανομής προμηθειών για τους σεισμόπληκτους...

ΒΙΝΤΕΟ-Άγνωστοι έκαψαν τα διόδια στη Μαλακάσα

Εξαγριωμένοι πολίτες (λέμε τώρα...) μετέβησαν στα διόδια της Μαλακάσας και έβαλαν φωτιά στο κουβούκλιο, αφού πρώτα έβγαλαν την υπάλληλο που βρισκόταν μέσα.

Βίντεο: Τα γνωστά... 5 ψεκασμένοι αποδοκίμασαν τον Κ. Χατζηδάκη στο Αγρίνιο

Ιδιαίτερη υποδοχή επιφύλαξαν ψεκασμένοι του Αγρινίου στον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστή Χατζηδάκη.

Το μεσημέρι της Κυριακής (09/02) ήταν προγραμματισμένη ομιλία του υπουργού στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας της Δημοτικής Οργάνωσης του Αγρινίου της Νέας Δημοκρατίας.

Πουλήθηκε το σπίτι του Κωστόπουλου στη Μύκονο

Διάσημοι Γάλλοι κομμωτές θα κατοικούν στο εξής στο εξοχικό του Πέτρου Κωστόπουλου στη Μύκονο.

Το σπίτι είχε περάσει από τον Ιανουάριο του 2012 στα χέρια της τράπεζας που τελικώς το εκποίησε έναντι τιμήματος 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Τιτίβισμα Μιχελάκη για την κατάργηση της λίστας

Παρέμβαση μέσω twitter έκανε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, αναφορικά με την αλλαγή που δρομολογείται στο εκλογικό σύστημα των ευρωεκλογών, με την κατάργηση της λίστας.

Δηλ. ο Καμμένος δεν έχει ΑΦΜ;; "Χωρίς ΑΦΜ και ΑΜΚΑ οι παλαιοημερολογίτες"

Εχετε αριθμό ΑΦΜ, αποκτήσατε και ΑΜΚΑ και τα χρησιμοποιείτε για να έρχεστε σε επικοινωνία με τις υπηρεσίες του κράτους, των ασφαλιστικών ταμείων, την εφορία. Το θεωρείτε λογικό, αν και μερικές φορές κουραστικό να «μπερδεύεσαι» με τόσα νούμερα. Δίπλα μας ωστόσο υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, που για θρησκευτικούς λόγους αρνήθηκαν να πάρουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στις συναλλαγές με το Δημόσιο και ειδικά με τις υπηρεσίες υγείας. Πρόκειται για τους λεγόμενους «παλαιοημερολογίτες».

Άδωνις: Ο Τσίπρας είναι άσχετος - Κι εγώ με δόσεις πληρώνω την εφορία (VIDEO)

Από το Μεσολόγγι όπου βρέθηκε για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ, ο Υπουργός Υγείας επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε μεταξύ άλλων πως η κρίση χτύπησε και τη δική του επιχείρηση, αναγκάζοντας τον να κάνει ρύθμιση με την εφορία...

Πανικοβλήθηκε το αφεντικό μόλις άκουσε για "φόρο λίπους"...

Μας ενημερώνει (επιτέλους σωστά) το Π.Θ ότι η κακή Τρόικα ετοιμάζει να στερήσει από τον πλέον παχύσαρκο λαό από την επιβάρυνση στην υγεία του...

Το καλό είναι ότι στο Π.Θ διαβάζουν πίσω από τις γραμμές οπότε μας προιδεάζουν ότι οι κακοί Τροικανοί θα μας στερήσουν το επιπλέον λίπος με πρόσχημα την υγεία μας...

Τουλάχιστον να είμαστε "ψιλιασμένοι" για το τι μας έρχεται...

Kefalonia Insomnia... Δείτε το συγκινητικό βίντεο που έφτιαξε οικογένεια Γερμανών μόνιμων κατοίκων Ληξουρίου, με το οποίο ζητάνε βοήθεια για το νησί τους!

Ένα πραγματικά συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει με τον πιο ανθρώπινο τρόπο τις μεγάλες καταστροφές που υπέστη το νησί της Κεφαλονιάς από τον Εγκέλαδο έφτιαξε και ανήρτησε στο Διαδίκτυο η οικογένεια Kullack, μια οικογένεια Γερμανών που ζει μόνιμα στο νησί εδώ και πέντε χρόνια. Το βίντεο τιτλοφορείται Kefalonia Insomnia, δηλαδή Κεφαλονιά Αϋπνία και διαρκεί περίπου πέντε λεπτά.

Στο «μικροσκόπιο» οι 35.000 διορισμοί ΠΑΣΟΚων συμβασιούχων από τον γελοίο Πάκη-Οι πρωταθλητές των μονιμοποιήσεων συμβασιούχων [λίστα]

Aπό κόσκινο θα περάσει η κυβέρνηση τους 35.000 δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι έκαναν χρήση του προεδρικού διατάγματος 64/2004, γνωστού και ως «διάταγμα Παυλόπουλου» προκειμένου να μονιμοποιηθούν.

Στην τσιμπίδα της οικονομικής αστυνομίας έξι επιχειρηματίες -Είχαν ανασφάλιστους υπαλλήλους και δεν έκοβαν αποδείξεις [λίστα]

«Στην τσιμπίδα» της οικονομικής αστυνομίας για μη έκδοση αποδείξεων και ανασφάλιστους εργαζόμενους έπεσαν έξι επιχειρηματίες το τελευταίο δεκαήμερο

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκαν οι παρακάτων παραβάσεις:

Πως χρηματοδότησε ο ΛΕΝΙΝ τη χώρα του, όταν έκανε στάση πληρωμών;... Μετά από 5 χρόνια πήγε παρακαλητός στους διεθνείς τοκογλύφους....

Με προσοχή άκουσα τον Γ.Γ. του ΚΚΕ να υποστηρίζει την μονομερή διαγραφή του χρέους. Κάτι αντίστοιχο ψελλίζουν διάφορες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο, βάζοντας στο ίδιο κάδρο και τον κ. Καμμένο και την Χρυσή Αυγή.

Στην ιστορία των χρεοκοπιών, μετράμε περίπου 40 χώρες. Και οι 40 μετά τη στάση πληρωμών αποκόπησαν από το διεθνές οικονομικό γίγνεσθαι εις βάρος των λαών τους..

Panathinaikos vs PAOK (Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 19:30)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω λινκ

Δεν υπάρχουν, πια, άντρες;

της Χριστίνας Ταχιάου

Μισές δουλειές έκανα προχθές με το άρθρο «Λαμόγια – Βόλος και φιλότιμο». Έτσι είναι, άμα οι πληροφορίες πέφτουν σα χαλάζι, αδυνατείς να τις επεξεργαστείς όλες, να τις βάλεις σε μια τάξη, να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα.

Μόλις, λοιπόν, διάβασα κάτι πολύ ενδιαφέρον και θυμήθηκα ότι ξέχασα να γράψω κάτι πολύ βασικό προχθές: ότι, κύριοι, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ. Είστε γυναικούλες, ανάξιοι, κότες, ανθρωπάκια της πλάκας.

ΒΙΝΤΕΟ: «Επικίνδυνος ο Τσίπρας»... Δείτε να το λέει υποψήφιος περιφερειάρχης... του ΣΥΡΙΖΑ

Πρόκειται φυσικά για τον...

Κεδίκογλου: Μήπως ο Λαφαζάνης είναι αρχηγός άλλου κόμματος εντός ΣΥΡΙΖΑ;

Με αφορμή τις θέσεις που εξέφρασε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος  του ΣΥΡΙΖΑ  Παναγιώτης Λαφαζάνης στη συνέντευξή του στη «Realnews», ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος  Σίμος Κεδίκογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το χατίρι που έκαναν για πρώτη φορά οι Ευρωπαίοι στον Στουρνάρα -Η μεγάλη χαρά του υπουργού Οικονομικών

«Πρώτη φορά μου το κάνουν αυτό» είπε γεμάτος ευχαρίστησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας αναφερόμενος στους Ευρωπαίους που όπως εξήγησε του έκαναν για μια φορά το χατίρι.

Ποιο ήταν το χατίρι; Τον άφησαν πρωτού να ανέβει στο βήμα του ομιλητή...

Ο άνθρωπος που έσπασε για πρώτη φορά την Παρασκευή το «άβατο του καπνού» στο Μέγαρο Μαξίμου

Το... ζόρι που τράβαγε ο επισκέπτης του Μεγάρου Μαξίμου την Παρασκευή έκανε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να του δώσει πράσινο φως για να ανάψει ένα τσιγάρο. Και κάπως έτσι έσπασε το «άβατο του καπνού» στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Ο λόγος για τον πρόεδρο...

Αλμα εισπράξεων από τα πρόστιμα για Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ

Η εσωτερική μετακίνηση περίπου 250 εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ από το διοικητικό τμήμα στον έλεγχο και στην πώληση εισιτηρίων έφερε θεαματικά αποτελέσματα, όπως δείχνουν τα μεγέθη που παρουσίασε η επιχείρηση, που ήταν κερδοφόρος το 2013.

Ρε την Όλγα!! Έκανε κι η μύγα κώλο: Πήγε με τον επικοινωνιολόγο στον Σαμαρά... και απέρριψαν πρόταση να είναι υποψήφια Δήμαρχος Αθηναίων

Πλησιάζοντας τα 2 χρόνια πρωθυπουργίας ο Σαμαράς βρίσκεται σε σημείο καμπής να συμβιβαστεί και να αρχίσει η φθίνουσα πορεία ή να συνεχίσει κόβοντας κ@λους όπως της Όλγας Κεφαλογιάννη που έχει καβαλήσει καλάμι... θα δείξουν οι επόμενοι μήνες... 

Πολιτικό-στριπτίζ επιχειρεί σήμερα το “Βήμα της Κυριακής” για τους πολιτικούς και τα στελέχη από τις τοπικές κοινωνίες που αρνούνται να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ενώπιον της λαϊκής ετυμηγορίας στην επικείμενη αναμέτρηση του Μαϊου.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Εκλογή ευρωβουλευτών με σταυρό προωθεί η κυβέρνηση

Στο σχέδιο συμφώνησαν Σαμαράς και Βενιζέλος χθες στο Μαξίμου - Στους 42 οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο κάθε κόμματος - Απλή πλειοψηφία χρειάζεται για να περάσει ο νόμος από τη Βουλή

Μία θεαματική αλλαγή στην εκλογή των ευρωβουλευτών αποφάσισαν να προωθήσουν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Επιστολή Αγγελόπουλων σε Βασιλακόπουλο: Που βρήκες τα λεφτά για τη wild cart;

Επιστολή στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, μέσω της οποίας του ζητούν να δημοσιοποιήσει πού βρέθηκαν τα χρήματα για την εξασφάλιση της wild card, για τη συμμετοχή της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ, έστειλαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακού, Π. & Γ. Αγγελόπουλος.

H αγαπημένη του Ανδρέα Παπανδρέου -Από τον αρραβώνα, σε αγώνα του βόλεϊ [εικόνες]

Είδε το όνομά της γραμμένο σε όλα τα ΜΜΕ. Αλλά η Πωλίνα Πατραμάνη δεν αλλάζει συνήθειες. Οπως είναι γνωστό, η αγαπημένη του Ανδρέα Παπανδρέου λατρεύει το βόλεϊ. Για αυτό βρέθηκε από τον αρραβώνα, στο γήπεδο.

Οι Ελληνες που κρατούν τα «κλειδιά» του Σότσι -Το Ποντιακό Χωριό στην «καρδιά» των Ολυμπιακών Αγώνων

Στη σκιά του Καυκάσου ένα «ελληνικό χωριό» έχει βρεθεί στο επίκεντρο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Ολόκληρη η περιοχή γύρω από το Σότσι είναι διαποτισμένη από το ελληνικό στοιχείο, το οποίο έχει ριζώσει στα χωριά κοντά στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας. Ελληνες ίδρυσαν την πόλη Κρασνάγια Πολιάνα, η οποία έγινε γνωστή ως το «ελληνικό χωριό». Σήμερα περίπου 6.000 άτομα ελληνικής καταγωγής κατοικούν σε αυτή τη γωνιά του Πόντου και μετέχουν στην ανάπτυξη της περιοχής που γνωρίζει μεγάλη τουριστική άνθηση.

Πέφτουμε απ τα σύννεφα!! Ντοκουμέντο λογοκρισίας από Ερντογάν που οι καναλάρχες αποκαλούν ...αφέντη! ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτο ηχητικό ντοκουμέντο με τον Ερντογάν να παρεμβαίνει σε τηλεοπτικό κανάλι για είδηση που αφορούσε στον Μπαχτσελί. Ο Ερντογάν απαιτεί να αφαιρεθεί η είδηση και το στέλεχος του καναλιού δουλικά τον αποκαλεί συνεχώς αφέντη!

Απίστευτος εκβιασμός δικαστών: Παράνομες οι περικοπές συντάξεων - εφάπαξ σε ΙΚΑ και Δημόσιο

Ντόμινο τριγμών στην κυβέρνηση από τις αποφάσεις ΣτΕ και Ελεγκτικού Συνεδρίου - Πυρετός διαβουλεύσεων στο οικονομικό επιτελείο για την εύρεση ισοδύναμων μέτρων

Κομμάτι-κομμάτι αποκαθηλώνει η Δικαιοσύνη τα μνημονιακά νομοθετήματα που ψηφίστηκαν από τη Βουλή τα τελευταία χρόνια και ισοπέδωσαν μισθούς και συντάξεις.

Η διακριτική κυρία Σαμαρά -Η «αθόρυβη» επίσκεψή της στην Μυρτώ

Ενημέρωσε μόνο το σύζυγό της, δεν το είπε σε κανέναν άλλον πέρα από τη φίλη που ταξίδεψε μαζί της και δεν ζήτησε συνοδεία. Υπό τους δικούς της, «αθόρυβους» όρους έγινε η επίσκεψη της Γεωργίας Σαμαρά στο Κέντρο Αποκατάστασης Animus στο οποίο φιλοξενείται η Μυρτώ.

Διαφωνεί το ΠΑΣΟΚ με τον ΓΑΠ για την ψήφο μεταναστών-Τελειώνουν κι αυτοί τον ψήστη της Πάρου

Απέναντι στην έντονη αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου, που τάχθηκε κατά της κατάργησης του “νόμου Ραγκούση” για την ψήφο των μεταναστών, ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ επικαλείται για το θέμα την αμετάκλητη απόφαση του ΣτΕ.

Μυστήριο στην Κρήτη με Τουρκάλα τρομοκράτισσα -Γιατί κρυβόταν στο Ηράκλειο

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε στο Ηράκλειο Κρήτης μία 44χρονη γυναίκα από την Τουρκία, η οποία έχει κατηγορηθεί για ανάπτυξη δράσης και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση της γειτονικής χώρας.

ΗΠΑ... όχι παίξε γέλασε όπως εδώ-ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ-Αστυνομικοί εκτελούν οδηγό με 16 σφαίρες

Προκαλεί το κοινό αίσθημα ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και προβάλει την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 64χρονου οδηγού από αστυνομικούς στις Η.Π.Α.

Κουρής και Χατζηνικολάου "κουρδίζουν" τους Ελληναράδες εν όψει των εκλογών...

Με τίτλο: "Οι Ελληνες δεν έχουν κράτος"! κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, των Κουρή-Χατζηνικολάου...

Είναι έτσι γραμμένος αυτός ο τίτλος ώστε να μένει η εντύπωση πως μεταφέρουν λόγια του Σόιμπλε...

Βέβαια στο Site διευκρινίζει ότι

Κασιμάτης γελάει με Αλέξη: Δεν είναι δυνατόν να φοβόμαστε το υποχείριο του Λαφαζάνη...

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, το ερώτημα που με βασάνιζε, όποτε προσπαθούσα να φαντασθώ το μέλλον, ήταν προς ποια πλευρά θα έπεφτε μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, είτε αυτή ήταν αμιγής είτε με τη συμμετοχή χρήσιμων ηλιθίων. Διότι και να σχηματιζόταν μια τέτοια κυβέρνηση, το χάσμα υποσχέσεων και πραγματικότητας δεν θα της επέτρεπε να σταθεί μετά τις πρώτες προστριβές με την Ευρώπη. Θα έπεφτε, όμως, προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά; Υπό συνθήκες, δηλαδή, που θα ευνοούσαν την Αριστερά ή τη Δεξιά; Η πτώση της ή, έστω, ο σοβαρός κλονισμός της, θα γινόταν ευκαιρία για τους Μπολσεβίκους του Λαφαζάνη ή θα ήταν η εξέλιξη που θα βοηθούσε, επιτέλους, να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα;

Κύριε υποψήφιε, είστε «ψώνιο»; Γιατί αν είστε, πρέπει να σας ψηφίζω....

του Κ. Ζούλα

Ας υποθέσουμε ότι είστε επιτελικό στέλεχος μιας ιδιωτικής εταιρείας έχοντας ήδη διαγράψει μια επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή λόγω των σπουδών σας και κυρίως των ικανοτήτων σας στη λήψη αποφάσεων και τη διαχείριση ανθρώπων. Και ότι η οικογένειά σας, λόγω του καλού μισθού σας, δεν ανήκει σε αυτές που τα φέρνουν με μεγάλη δυσκολία βόλτα. Ε, λοιπόν, εσείς που ανήκετε σε αυτή τη ζηλευτή, στους περισσότερους, θέση θα εγκαταλείπατε ποτέ για μία πενταετία τη δουλειά σας για να γίνετε δήμαρχος στην πόλη σας;

Δεν υπάρχει σωτηρία!! Κ. Μπακογιάννης φιλοξένησε με λεφτά του Δήμου τον Χατζηδάκη;

Καταγγελίες (κρατάμε βέβαια και μια επιφύλαξη γιατί από τους Καψαμπέληδες έχουμε δει πολλά) με τους εμπλεκόμενους να μην απαντάνε και να γράφουν στα παπάρια τους όποιον περιμένει μια απάντηση:

Ο Κασιδιάρης υπονομεύει Μιχαλολιάκο και στήνει το δικό του μηχανισμό

Μεσαία και κατώτερα στελέχη-υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που έχουν δώσει τα… διαπιστευτήριά τους στον Ηλία Κασιδιάρη, είναι τα πρόσωπα που υπογράφουν το καταστατικό του νέου κόμματος «Εθνική Αυγή».

Το «Έθνος της Κυριακής» παρουσιάζει τα βιογραφικά των 206 ιδρυτικών στελεχών που υπογράφουν το καταστατικό, κάνοντας λόγο για «Πυρήνα Κασιδιάρη», πίσω από το νέο κόμμα.

Εισαγγελικό "κατηγορώ" σε Στουρνάρα - Αθανασίου για την κατάργηση της Οικονομικής Επιθεώρησης

Έγγραφο - φωτιά, με βαριές καταγγελίες προς δύο υπουργούς της κυβέρνησης τους οποίους εγκαλεί για απόπειρα συγκάλυψης της διαφθοράς και των οικονομικών σκανδάλων, καθώς και για εξυπηρέτηση αλλότριων προς το Δημόσιο συμφερόντων, έστειλε ο εισαγγελέας Διαφθοράς της Θεσσαλονίκης, Αργ. Δημόπουλος.

Συνεχίζεται το χάος: Οι τοπικές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο “αδειάζουν” τον Βουδούρη

Στα "χαρακώματα" οι τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο για την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη.
"Βράζει' η Πελοπόννησος για την υποψηφιότητα του βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη για την περιφέρεια.

Το μήνυμα του Καραμανλή προς πάσα κατεύθυνση

Εξοργισμένος ο πρώην πρωθυπουργός με τους "φίλους- golden boy"

Η προσπάθεια του Αγγελου Φιλιππίδη να εμφανιστεί ως «καραμανλικό» θύμα εξόργισε τον πρώην πρωθυπουργό. Και ο ισχυρός άνεμος της οργής του φαίνεται πως υποχρέωσε τον εκ Τουρκίας επανελθόντα στην Αθήνα να ανασκευάσει τη δήλωσή του και να αναφέρει ότι δεν υφίσταται θέμα κανενός είδους ανάμιξης του Κ. Καραμανλή στην υπόθεσή του.

Αυτής είναι η "λαϊκή δεξιά" της πούτσ@ς και του βολέματος: Πολύδωρας: Σωστά τα λέει ο Τσίπρας

Άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ από τον νέο αρχηγό κόμματος

Συνέντευξη με την οποία παρουσιάζει τις θέσεις του και τις προθέσεις του κόμματός του για τις εκλογές και το μέλλον παραχώρησε ο Βύρων Πολύδωρας. Μιλώντας στο naftemporiki.gr ο αρχηγός της "Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό" τόνισε ότι συμφωνεί σε πολλά με τον Αλέξη Τσίπρα, όπως στο ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης. Xαρακτηρίζει "σοβαρή και σωστή" τη θέση του κ. Τσίπρα για αναδιαπραγμάτευση και ρύθμιση-διαγραφή γενναία του χρέους, όπως έγινε υπέρ της Γερμανίας στη Συμφωνία του Λονδίνου το 1953.

Παπαμιμίκος: Δεν δίνουμε χρίσματα, δεν διαγράφουμε

Ο γραμματέας της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος τοποθετήθηκε στο θέμα που έχει ανακύψει με τις υποψηφιότητες των δύο "γαλάζιων" για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, του Γιάννη Ιωαννίδη και του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ακόμα να πάρουν τον πούλο;; Βρήκαν τους δύο βουλευτές της ΝΔ με καταθέσεις στο εξωτερικό- Ψάχνουν τον τρίτο

Συναγερμός σήμανε στην κυβέρνηση εξαιτίας της παρουσίας τριών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη λίστα του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου. Σύμφωνα με τον κατάλογο που προέκυψε από τον έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών, οι συγκεκριμένοι έβγαλαν 3,5 εκατ. ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού.

Ιγνατίου: Μαγειρεύουν λύση-ντροπή στην Κύπρο

Το 2004, όταν το Κυπριακό βρέθηκε στα πρόθυρα μιας ιστορικής ντροπής, με την προώθηση του Σχεδίου Ανάν, ο Μιχάλης Ιγνατίου ήταν από εκείνους που έδωσαν τη μάχη για να αποτραπεί ένας συμβιβασμός ο οποίος κάθε άλλο παρά τιμητικός ήταν για την Ιστορία της μαρτυρικής νήσου, και τις θυσίες των πολιτών της.

Βρούτσης: «Αλλάζει από τη Δευτέρα ο υπολογισμός του εφάπαξ στο Δημόσιο»

Υπογράφεται τη Δευτέρα η υπουργική απόφαση για τον νέο τρόπο υπολογισμού του εφάπαξ στους φορείς πρόνοιας, ο οποίος θα οδηγήσει σε μειώσεις έως 15% στο δημόσιο.

Εξαιρούνται όσοι δημόσιοι υπάλληλοι κατέθεσαν τα χαρτιά τους έως το τέλος Αυγούστου 2013, οι οποίοι θα λάβουν το εφάπαξ εντός του 2014 υπολογισμένο με τον παλαιό τρόπο.

Αυτά είναι τα δύο σενάρια των ΗΠΑ για το Κυπριακό

Δύο είναι τα εναλλακτικά σενάρια που έχουν διαμορφώσει οι ΗΠΑ, αναλαμβάνοντας -άτυπα μεν ουσιαστικά δε- ρόλο μεσολαβητή ανάμεσα στην ε/κ και τ/κ πλευρά υποκαθιστώντας τον ΟΗΕ, όσον αφορά τις συνομιλίες για το Κυπριακό που επαναρχίζουν την Τρίτη το πρωί.

Σαν σήμερα πέθανε ο Διονύσιος Σολωμός

Ποια είναι η ζωή του εθνικού ποιητή

Ο Διονύσιος Σολωμός ήταν Έλληνας ποιητής, περισσότερο γνωστός για τη συγγραφή του ποιήματος Ύμνος εις την Ελευθερίαν, οι πρώτες δύο στροφές του οποίου έγιναν ο εθνικός ύμνος των Ελλήνων.

Να ξέρουμε με ποιον θα γελάμε όταν φάει τη σφαλιάρα: “Πατέρας” του Σακελλαρίδη δηλώνει ο Παπαδημούλης

Την πατρότητα της ιδέας για την υποψηφιότητα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον Δήμο Αθηναίων από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, διεκδικεί ο Δημήτρης Παπαδημούλης, όπως προκύπτει από όσα δηλώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής” και τη δημοσιογράφο Αγγελική Σπανού.

Τι θα πάρουν από το πλεόνασμα οι χαμηλοσυνταξιούχοι

Σχέδιο ενίσχυσης των συνταξιούχων που λαμβάνουν έως 1.000 ευρώ από κύριες, επικουρικές συντάξεις ή μερίσματα επεξεργάζεται η κυβέρνηση.

Το σχέδιο, όπως αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», βρίσκεται ήδη στο τραπέζι του οικονομικού επιτελείου και γίνεται η επεξεργασία των στοιχείων για τους εναλλακτικούς τρόπους ενίσχυσης των συνταξιούχων με όριο τα 1.000 ευρώ.

Ο χάρτης των υποψηφίων μεγάλο στοίχημα στη Ν.Δ.

Την αισιοδοξία που προκάλεσαν στη Νέα Δημοκρατία και το Μέγαρο Μαξίμου οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με κορυφαία αυτή του Θεόδ. Καρυπίδη για τη Δυτ. Μακεδονία, ήρθε να ακυρώσει η εμπλοκή που σημειώθηκε στην Κεντρική Μακεδονία και ο επαπειλούμενος πλέον «γαλάζιος» εμφύλιος μεταξύ των Γ. Ιωαννίδη, που έχει την επίσημη στήριξη του κόμματος, και Απ. Τζιτζικώστα, που αποφάσισε να αγνοήσει το Μαξίμου και να κατέλθει ως ανεξάρτητος στην προεκλογική μάχη.

“Ναι, επιχείρησαν να με λαδώσουν” – Υποναύαρχος αποκαλύπτει τις πιέσεις με το κλειδί …Μερσεντές

“Ναι, με είχαν πλησιάσει για να με λαδώσουν πολλές φορές” αποκαλύπτει στο Onalert ο απόστρατος υποναύαρχος Ραδάμανθυς Φουντουλάκης. Ο κ. Φουντουλάκης αποκαλύπτει πως οι Γερμανοί, προκειμένου να κάνει τα στραβά μάτια και να “περάσει” από τις δοκιμές το υπό εκσυγχρονισμό υποβρύχιο Τρίτων, του έκαναν πρόταση.

ΦΩΤΟ: Απίστευτο πεζοδρόμιο ο εκλεκτός του Αλέξη: «Η Ελλάδα είναι ο «πατέρας» της Δημοκρατίας...γιατί της έχει γαμ@σει τη μάνα»!!!!

Θαυμάστε άνθρωπο που θέλει να εκλεγεί Δήμαρχος της ιστορικότερης πόλης της Ευρώπης (τουλάχιστον) και να εκπροσωπεί την Πρωτεύουσα της Ελλάδος!!!! ΤΡΑΤΖΙΚ:

Μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα: Ρωσίδες εξέδιδαν 48χρονη Ελληνίδα έναντι 150 ευρώ

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα δύο γυναίκες ρωσικής υπηκοότητας, 57 και 55 ετών αντίστοιχα, γιατί διευκόλυναν την επ' αμοιβή έκδοση 48χρονης Ελληνίδας στη Σκάλα Λακωνίας, καθώς και για παραβάσεις σχετικά με τη νομοθεσία για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

«Σκοτάδι» για τον Σουμάχερ: Αδύνατη οποιαδήποτε πρόβλεψη!

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο «υπερπρωταθλητής» του μηχανοκίνητου αθλητισμού Μίκαελ Σουμάχερ...

Ενάμιση μήνα περίπου μετά από την είδηση που συγκλόνισε όλο τον κόσμο, οι γιατροί αδυνατούν να κάνουν προβλέψεις για το πότε θα βγει από το κώμα.

Ατομικές συμβάσεις 5ετίας στο ΔΟΛ!

Πενταετή διάρκεια έχουν οι νέες ατομικές συμβάσεις στον ΔΟΛ, τις οποίες διαπραγματεύθηκαν οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων και παρουσίασαν σε συνέλευση των συντακτών, χωρίς την παρουσία των σωματείων.

Πληροφορίες για γιάφκες και όπλα τρομοκρατών στην Ελλάδα έδωσε ο συνεργός του εκτελεστή της Αγίας Νάπας, μολις άκουσε "5 φορές ισόβια"

Ο «πληροφοριοδότης» φαίνεται πως «έσπασε» όταν το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης πέντε φορές ισόβια για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα τον Ιούνιο του 2012.... στην Κύπρο 5 φορές ισόβια σημαίνει ότι μπορείς να ζητήσεις χάρη... μετά από 60 χρόνια, κι αν στη δώσουν...

Πληροφορίες για τρομοκρατικές γιάφκες στην Ελλάδα φέρεται να έχει δώσει στην κυπριακή Αστυνομία ένας από τους συνεργούς του αρχιεκτελεστή στον πενταπλό φόνο που έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2012 στην Αγία Νάπα, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας Πολίτης.

Το «Ναύαρχος Κουζνετσώφ» στην κυπριακή ΑΟΖ

Σε δύο μεγάλα τμήματα του FIR Λευκωσίας και της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας που δέσμευσε η Ρωσία, διεξάγονται από προχθές Πέμπτη αεροναυτικές ασκήσεις των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, με τη συμμετοχή του αεροπλανοφόρου «Ναύαρχος Κουζνετσώφ» και μαχητικών αεροσκαφών Sukhoi Su-33 και ελικοπτέρων Κa-27. Στην περιοχή βρίσκονται και άλλα «επίλεκτα» σκάφη του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού.