10 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΦΕΥΓΑΝ ,ΟΙ ΕΛΑΣΙΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ.

Συνεχίζουμε μια ελάχιστη έστω προσπάθεια για την αποκατάσταση της αλήθειας ,σχετικά με τον ΕΛΑΣ και την αντιστασιακή του δράση κατά των Γερμανών.

Πολλά έχουν γραφεί για τις υπόγειες συμφωνίες των Γερμανών με τους Ελασίτες.Σήμερα παρουσιάζω μια αναφορά του 20ου Συντάγματος Πεζικού,στην οποία φαίνεται να υπάρχει ΠΡΟΤΑΣΗ για ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ και χωρίς προβλήματα αποχώρηση των Γερμανών από τη πόλη της Αθήνας,με αντάλλαγμα τη ΠΑΡΑΔΟΣΗ της πόλης στον ΕΛΑΣ.

ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟ!! Βρες τη διαφορά!

 Μεταξύ του φοιτητή (ο θεός να τον κάνει...) βαστάζου της Ζωής Κωνσταντοπούλου και...

Δεν κάθεσε λίγο εκεί κορίτσι μου, μπας και ξεκαβαλικέψεις το καλάμιΗ Όλγα Κεφαλογιάννη με μαντήλα και κελεμπία (ΦΩΤΟ)


Την πρώτη της… δημόσια εμφάνιση (πρόσκαιρα, πάντως) με μαντήλα και κελεμπία, έκανε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η υπουργός Τουρισμού βρίσκεται...

ΒΙΝΤΕΟ-Ντοκουμέντο από τον αγώνα dragster

Είναι πασιφανές ότι ο πιτσιρικάς μές στην κάβλα του έφυγε χωρίς εντολή αφέτη... τα υπόλοιπα περί άδειας ξεάδειας του αγώνα, ΕΚΑΒ, ξεΕΚΑΒ είναι μπαρμπούτσαλα

Ένα βίντεο ντοκουμέντο παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, από τον αγώνα dragster στην πίστα του Ελληνικού που στοίχισε τη ζωή σε έναν 19χρονο διαγωνιζόμενο και έστειλε στο νοσοκομείο άλλον έναν αναβάτη 21 ετών με σοβαρά τραύματα.

Ράλι Σουηδίας: Δείτε το άλμα των 41 μέτρων του Sébastien Ogier

Ο Sébastien Ogier σημείωσε ένα άτυπο ρεκόρ στο διάσημο άλμα «Colin’s Crest» του Ράλι Σουηδίας

Στο διάσημο άλμα «Colin’s Crest» της ειδικής διαδρομής Vargasen του Ράλι Σουηδίας, ο Sébastien Ogier απογείωσε το VW Polo R WRC και το προσγείωσε στη γη αφού πρώτα διένυσε 41 μέτρα στον αέρα, σημειώνοντας ένα νέο άτυπο ρεκόρ.

Η αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας δήλωσε γκέι

Το χουμε ξαναπεί: ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ (αρκεί να μη θέλουν υιοθεσίες παιδιών κ.λπ αστειότητες)... αντίθετα μεγάλο πρόβλημα οι κρυφοί που είναι εκβιάσιμοι...

Μια ακόμα αθλήτρια παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι γκέι, με την ελπίδα να σταματήσει ο φόβος που επικρατεί στον αθλητικό χώρο και οδηγεί αθλητές στην απόκρυψη της προσωπικής τους ζωής.

Η Κέισι Στόουν, αμυντικός της Άρσεναλ και αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας μίλησε ανοιχτά για τη σύντροφό της στο BBC Sport, αλλά και την αντιμετώπιση που είχε από ανθρώπους του αθλητικού χώρου.

ΒΙΝΤΕΟ-Ν. Κακλαμάνης: "Θα κατέβω υποψήφιος" - Τι αποκάλυψε για τη συνάντηση με τον Α. Σαμαρά

Για άλλη μία φορά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης ήταν αποκαλυπτικός μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ για τις εκλογές και τον δήμο Αθηναίων.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν μάσησε τα λόγια του και ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά πως θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές για να διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων.

Α, εδώ έχει δίκιο! Μπουτάρης: Να σεβόμαστε όμως και τους καπνίζοντες

Στο πλευρό των καταστηματαρχών ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με αφορμή την επανεκκίνηση των ελέγχων για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

Τη στήριξη του στους ιδιοκτήτες καταστημάτων καφέ - μπαρ της Θεσσαλονίκης, με αφορμή...

Η επιστολή του Παναγιωτόπουλου στον Κλούνεϊ

Μόλις πληροφορήθηκε τις δηλώσεις που έκανε ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε συνέντευξη Tύπου στο Βερολίνο υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα, ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, απηύθυνε στον Αμερικανό ηθοποιό την ακόλουθη επιστολή:

Ασημακοπούλου:Επιλέγουν να χτυπήσουν τη ΝΔ

Το αποτέλεσμα της ΕΔΕ που διέταξε το υπουργείο Οικονομικών και τον καταλογισμό ευθυνών αναμένει η ΝΔ, με αφορμή πληροφορίες που έκαναν λόγο για βουλευτές του κόμματος, με εμβάσματα στο εξωτερικό.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι απαντούν οι βουλευτές για τα εμβάσματα

Οι βουλευτές Βασίλης Καπερνάρος, Βασίλης Κικίλιας και Μαρία Ρεπούση ελέγχονται για εμβάσματα στο εξωτερικό, για χρήματα που έβγαλαν εκτός Ελλάδας την περίοδο 2009-2012.

Ένταση και κατάληψη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα

Ένταση επικρατεί αυτή τη στιγμή στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο κέντρο της Λάρισας, όπως αναφέρει το onlarissa.gr.

Η έλευση του Κώστα Σκανδαλίδη στην πόλη προκειμένου να συμμετάσχει σε κομματική σύσκεψη για....

Δίωξη κατά της ανακρίτριας που χειρίστηκε την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ

Πειθαρχική δίωξη για παράβαση καθήκοντος ασκήθηκε  σε βάρος της 5ης ειδικής ανακρίτριας Ελένης Πεδιαδίτη που χειρίστηκε την υπόθεση της  διόγκωσης του ελλείμματος το 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ.

Μπακογιάννης: Στερούνται λογικής οι αυξήσεις στα διόδια

«Οι μεγάλες αυξήσεις των τιμών των διοδίων της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, που τέθηκαν σε ισχύ από την περασμένη Πέμπτη, στερούνται κάθε λογικής, δεδομένων των οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας» αναφέρει ο δήμαρχος Καρπενησίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, σε δήλωσή του.

ΒΙΝΤΕΟ-Κικίλιας: Παπαριές λένε... τα χρήματα τα έστειλαν οι γονείς μου στην Κύπρο και επέστρεψαν 5 μήνες πριν γίνω βουλευτής

«Τα χρήματα μου είναι φορολογημένα» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, διευκρινίζοντας ότι πριν από 8 μήνες είχε καταθέσει στη ΔΟΥ Γλυφάδας, όσα στοιχεία του είχαν ζητήσει. Παράλληλα, ο κ. Κικίλιας, ξεκαθάρισε ότι τα εμβάσματα τα οποία ελέγχονται από το Υπουργείο Οικονομικών, προέρχονται από την πώληση...

ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ-Ελεύθερος ο Φιλιππίδης με 2 εκατ. ευρώ εγγύηση

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Άγγελος Φιλιππίδης, μετά από ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. Στον πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρέωσης εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης δύο εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ! Καρδιακή ανακοπή - Οι πρώτες βοήθειες τα πρώτα 4΄ σώζουν τη ζωή

Το 50% των θανάτων οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή γεγονός που καθιστά απαραίτητη την εκπαίδευση των απλών πολιτών σε τεχνικές καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης ώστε να μην χάνεται ο πολύτιμος χρόνος των 4 έως 6 λεπτών, μέσα στα οποία εκτιμάται ότι μπορεί να είναι αποτελεσματική μια πρώτη αντιμετώπιση ενός περιστατικού.

Τσατίστηκε η Ποπάρα επειδή ο Ντινόπουλος έκανε ρόμπα την Βαλαβάνη... και διέκοψε για διαφημίσεις...

...για να συνέλθει απ' τα χαστούκια η ΣΥΡΙΖΑία. Την υποστήριξη της Βαλαβάνη ανέλαβε εκνευρισμένηη Τσαπανίδου όταν ο βουλευτής της ΝΔ προέτρεψε τη ΣΥΡΙΖΑία να πάει και σε καμιά εκκλησία να βοηθήσει κανα φτωχό... Δείτε τα νεύρα της Ποπάρας όταν της έθιξε την ΣΥΡΙΖΑία:

ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ! Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Χάρης Παπαγεωργίουμε

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον Δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε με γραπτή του δήλωση ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών» και πρώην μπασκετμπολίστας Χάρης Παπαγεωργίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Πολυπολιτισμός ΣΥΡΙΖΑ: Εκστρατεία κατά του ακρωτηριασμού των γυναικείων γεννητικών οργάνων, προωθεί ο Guardian [βίντεο]

Την άμεση ευαισθητοποίηση και παρέμβαση για την απαγόρευση του ακρωτηριασμού των γυναικείων γεννητικών οργάνων, ζητούν εκατομμύρια γυναίκες απ' όλο τον κόσμο, που έχουν υποστεί τις φρικτές συνέπειες αυτής της απάνθρωπης πρακτικής.

Μιχάλης Ιγνατίου: Ο κατά φαντασίαν ...«τρισεκατομμυριούχος» Αρτέμης Σώρρας είναι απατεώνας περιοπής.... μέχρι πότε θα τον ανέχεται το ελληνικό κράτος

O εκ Πάτρας απένταρος... «τρισεκατομμυριούχος» Αρτέμιος Σώρρας είναι σίγουρα μια πολύ φαιδρή περίπτωση. Σε άλλες εποχές, όταν δεν υπήρχε το Διαδίκτυο, θα γελούσαν μαζί του μόνο όσοι είχαν την ατυχία να τον γνωρίσουν στο μικρόκοσμο του χωριού του, γράφει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου και αποκαλύπτει ότι έχει και πολιτικούς στόχους.

ΦΩΤΟ: Ο Κλουζώ της Βουλής!!

Ευτυχώς που έχει μόνο χαρτιά και φακέλλους γιατί αν είχε και πιστόλι θα την είχαμε κάτσει τη βάρκα... 

"Νεκρός" ο υπεύθυνος για τους Ολυμπιακούς κύκλους στο Σότσι... έπεσε κατά λάθος πάνω σε μια αγκαλιά μαχαίρια

Μια... τρελη φάρσα από την αμερικανική, σατιρική ιστοσελίδα «Daily Currant»

Μπορεί οι Ρώσοι να είχαν ετοιμάσει εντυπωσιακά εφέ για την Τελετή Έναρξης των 22ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίασαν καθώς ένας από τους πέντε ολυμπιακούς κύκλους, που έμοιαζαν με τεράστιες νιφάδες χιονιού, δεν άνοιξε.

Απίστευτο βίντεο -Μεθυσμένη την «πέφτει» άγρια σε συνεπιβάτη της στο αεροπλάνο και συλλαμβάνεται [βίντεο]

Ο απόλυτος πανικός προκλήθηκε στην πτήση της εταιρείας Delta από τη Βαλτιμόρη στην Ουάσινγκτον, το βράδυ της Παρασκευής. Ο λόγος δεν ήταν τα κενά αέρος, ούτε κάποια μηχανική βλάβη, αλλά μια ατίθαση κυρία η οποία την «έπεφτε» τόσο επίμονα σε έναν συνεπιβάτη της, που το αεροπλάνο αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία, να προσγειωθεί σε άλλο αεροδρόμιο και η επιβάτισσα να συλληφθεί.

Αρκετοί για να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα: 64.000 οι υπήκοοι τρίτων χωρών που διαμένουν στα όρια του δήμου Αθηναίων

Στους 64.190 ανέρχεται ο αριθμός των υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν στα όρια του δήμου Αθηναίων με άδεια διαμονής, σύμφωνα με την κεντρική βάση δεδομένων που τηρείται στο υπουργείο Εσωτερικών. Το στοιχείο αυτό περιλαμβάνεται σε έγγραφη απάντηση που διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, στις 13 Ιανουαρίου.

ΑΤΙΜΗ ΜΕΡΚΕΛ!! Συνελήφθη ο διοικητής του A.T. Βριλησσίων για σωρεία φρολογικών και υγειονομικών παραβάσεων

Στη σύλληψη του αστυνομικού διοικητή του Α.Τ Βριλησίων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ καθώς εμφανιζόταν ως διαχειριστής σε τρία εστιατόρια της συζύγου του μέσα στα οποία βρέθηκαν...

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΥΠΟΙΚ: Καπερνάρος, Κικίλιας και Ρεπούση οι τρεις βουλευτές που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό

Άκυρο για τον Ιωαννίδη που έφαγε τζάμπα λάσπη όπως και όλη η ΝΔ που επί μέρες άκουγε ότι βουλευτές της έβγαλαν μαύρα χρήματα στο εξωτερικό-ενώ και με τον Κικίλια θεωρώ ανθρώπινο να φοβήθηκε κάποια στιγμή και να έβγαλε έξω χρήματα επί ΠΑΣΟΚ, αλλά ακόμα και έτσι να το έκανε το σίγουρο είναι ότι τα έχει επιστρέψει... οπότε μένει να δούμε τι θα πουν οι άλλοι δύο και ειδικά ο κριτής των πάντων ο Βασιλάκης του οποίου μέχρι και η σύζυγος έβγαλε τα λεφτά της στο εξωτερικό...

Βρέθηκαν 3 βουλευτές και συγκεκριμένα οι κ. κ. Καπερνάρος, Κικίλιας και Ρεπούση καθώς και οι σύζυγοι των βουλευτών Σηφουνάκη και Καπερνάρου, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών

Οργή Κικίλια: για δημοσιεύματα: «Τα λεφτά είναι φορολογημένα και βρίσκονται στην Ελλάδα»

[Εντάξει το πιθανότερο είναι να είχε βγάλει λεφτά έξω και να τα ξανάφερε μόλις βγήκε η ΝΔ ;)]

Ο βουλευτής ισχυρίζεται ότι τα χρήματά του  προέρχονται από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες πολύ πριν την ενασχόλησή του με την πολιτική και όλα βρίσκονται σε ελληνικές τράπεζες

Έκπληκτος από δημοσιεύματα που θέλουν να έχει στείλει έμβασμα το οποίο ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού και το οποίο δεν δικαιολογείται από το πόθεν έσχες του, δηλώνει ο βουλευτής της Α' Αθηνών της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ ΚΡΗΤΙΚΑ! Αγρια συμπλοκή στην Κρήτη για ανεξόφλητα ενοίκια -Του έβαλε στο στόμα το όπλο και τον πυροβόλησε

Με έναν απίστευτο τρόπο αποφάσισε να λύσει μία οικονομική διαφορά ένας Κρητικός ιδιοκτήτης καταστήματος. Ο άνδρας επέλεξε να πάρει το νόμο στα χέρια του και κατέληξε να πυροβολήσει τον ενοικιαστή επειδή του χρωστούσε ενοίκια.

Πουτ@να κρίση! Αυξήθηκαν 18% οι νέες άδειες κυκλοφορίας

Κρίση-κρίση στην Ελλάδα, αλλά οι νέες άδεις κυκλοφορίας των ΙΧ αυξήθηκαν, καθώς συνολικά 9.121 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τον Ιανουάριο, έναντι...

Πόσο χειρότερος είναι ο Διαμαντάκος;

Βλέποντας τον Μάρκο Σέποβιτς στο ματς με την Βέροια, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο αυτή τη στιγμή ο Διαμαντάκος δεν αγωνίζεται στον Ολυμπιακό...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Διαψεύδει ο Κικίλιας ότι είναι ένας απ' τους βουλευτές που έβγαλαν εκ στο εξωτερικό-Καμία αντίδραση ακόμα από Ιωαννίδη

[Λόγω της γνωστής παραπληροφόρησης πολλοί μιλάνε για μαύρα χρήματα που δεν δικαιολογούνται από το πόθεν έσχες και όχι απλά για χρήματα που βγήκαν έξω και οι κάτοχοί τους βρίσκονται σε μια λίστα με χιλιάδες άλλους (συνολικά 30 δις λένε οι πληροφορίες) την οποία ελέγχει το ΣΔΟΕ για το κατά πόσο οι κάτοχοί τους μπορούν να δικαιολογήσουν τα κεφάλαια αυτά... Γιατί όπως και να το κάνουμε τόσο ο Κικίλιας αλλά ειδικά ο Γ. Ιωαννίδης μπορούν να δικαιολογήσουν 1 εκ καταθέσεις]

Διαψεύδει ο βουλευτής Α' Αθηνών της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, ότι αυτός είναι ένας από τους 3 βουλευτές της ΝΔ που έβγαλαν συνολικά 3,5 εκ στο εξωτερικό επί ΠΑΣΟΚ δηλ. το 2009-2012. Σε tweet του πριν λίγο αναφέρει:

Τρόμαξε η Μέρκελ μόλις άκουσε ποιους καλεί στο υπερκόμμα του ο Βύρωνας!! Ποιοι έχουν πάρει προσκλήσεις;

"Δικό μου παιδί ο Καμμένος"... αλλά έμαθε να μαστορεύει και γ@μεί τον μάστορα στον λαϊκισμό... Μεγάλε Βύρωνα δεν χρειαζόταν να μας το πεις... φαίνεται

Πολλαπλά «ανοίγματα» έκανε για άλλη μια φορά ο Βύρωνας Πολύδωρας απευθύνοντας κάλεσμα συνεργασίας σε πρόσωπα και πολιτικές δυνάμεις. Μιλώντας στο BHMA FM ο Βύρων Πολύδωρας, πρόεδρος του νέου κόμματος που ίδρυσε με τον Χρήστο Ζώη «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» κατονόμασε και έδειξε πρόσωπα για συνεργασία αναφερόμενος τόσο στον...

Άλλη δουλειά δεν είχε ο Δένδιας, απ' το να στήνει παγίδες στον Γιακουμάτο... χέσ@ μας ρε Μάκη

Με αφορμή την σύλληψη της συζύγου του και του αδερφού του

Καρφιά για την ηγεσία  του υπουργείου Δημοσίας Τάξης εξαπέλυσε  ο Γεράσιμος Γιακουμάτος με αφορμή την σύλληψη της συζύγου του και του αδερφού του για φορολογικές παραβάσεις. Μιλώντας  το πρωί  στον ΑΝΤ1 επανέλαβε...

Τελειώνει κι ο Βουδούρης-25 ΟΧΙ 0 ΝΑΙ!! Στρατούλης: Να διορθώσουμε τα λάθη μας

Να αποσυρθεί η υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη για την περιφέρεια Πελοποννήσου ζήτησε ουσιαστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ –και στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας- Δημήτρης Στρατούλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την Άννα Μπουσδούκου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «Δεν εμμένουμε στη λάθος επιλογή (...) ο ΣΥΡΙΖΑ εχει αποδείξει ότι είναι μεγάλο κόμμα που διορθώνει τα λάθη του».

Την Κυριακή το βράδυ η νομαρχιακή επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ είπε...

Συνελήφθη ο Δήμαρχος Ωρωπού και δύο αντιδήμαρχοι για τα επεισόδια στη Μαλακάσα

Αυτεπάγγελτη δίωξη για τα επεισόδια από τον εισαγγελέα

Τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια με την φωτιά σε κουβούκλιο είσπραξης στα διόδια της Μαλακάσας είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί  πριν λίγο ο Δήμαρχος Ωρωπού και δύο αντιδήμαρχοι.

Πώς οργάνωσαν οι αναρχοάπλυτοι την αιματηρή επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

Πλήρη εικόνα για τους συμμετέχοντες στην αιματηρή επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Νέο Ηράκλειο, έχουν σχηματίσει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πρληροφορίες της εφημερίδας «Βήμα της Κυριακής», οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εντοπίσει αντιεξουσιαστή που...

Πως η Μέρκελ έβγαζε πλαστά χαρτιά για μονιμοποίηση συμβασιούχων του Σημίτη

Οργιο παρανομιών με αναληθείς βεβαιώσεις που αποκαλύπτουν ένα πάρτι προσλήψεων με πλαστά δικαιολογητικά, δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τον έλεγχο που γίνεται για να διαπιστωθεί αν όλοι οι ΠΑΣΟΚοι που μονιμοποιήθηκαν με το δίαταγμα 64/2004, γνωστού και ως «διάταγμα Παυλόπουλου», τηρούσαν τις προϋποθέσεις για το χρόνο πρϋπηρεσίας και είχαν πράγματι τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Κασιδιάρης-Μιχαλολιάκος μαλώνουν τώρα για τους υποψηφίους δημάρχους -Τι προτείνουν για την Πάτρα

Έχουν χωριστεί στα δύο οι οπαδοί και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής και δεν το κρύβουν. Οι μεν είναι οι λεγόμενοι «αρχηγικοί» που παραμένουν πιστοί στον έγκλειστο, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, «αρχηγό» τους, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Προστασία για όσους «καρφώνουν» υποθέσεις της διαφθοράς, αλλά και τους εφοριακούς θέλει το ΥΠΟΙΚ

Μεγαλύτερη ασφάλεια σε όσους παρέχουν πληροφορίες για οικονομικά εγκλήματα και υποθέσεις διαφθοράς, αλλά και τους υπαλλήλους που προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τους παραβάτες θέλει το υπουργείο Οικονομικών.

Aρχισε η πασαρέλα για τις εκλογές -Αντζελα Γκερέκου στο Ιόνιο, Μώραλης του Ολυμπιακού στον Πειραιά

Ενα όνομα-έκπληξη φαίνεται πως έρχεται στον Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νέα Δημοκρατία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να «κατεβάσει» στο λιμάνι τον Γιάννη Μώραλη, πρόεδρο της Superleague και επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος του Ολυμπιακού, αφού ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν συγκεντρώνει καλά ποσοστά.

Προς παραίτηση ο Βουδούρης;

Με παραίτηση, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Real.gr, προειδοποίησε την Κουμουνδούρου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης, αν μέχρι σήμερα δεν τον στηρίξουν οι οργανώσεις του κόμματος στην περιοχή.

Στον ανακριτή απολογείται ο Άγγελος Φιλιππίδης με υπόμνημα 300 σελίδων

Κρατώντας ανά χείρας το πολυσέλιδο υπόμνημά του το οποίο υπερβαίνει τις 300 σελίδες ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης απολογείται στον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη.

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Να σεβαστεί ο Τζιτζικώστας την απόφαση Σαμαρά

Κάλεσμα στον Απόστολο Τζιτζικώστα να σεβαστεί την απόφαση για τον υποψήφιο στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, απηύθυνε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι στα κόμματα έχουν ιεραρχία, τονίζοντας ότι είναι εποχή συσπείρωσης και συστράτευσης.

Πιπιλή τα χώνει στον αναρχοάπλυτο: Αν θέλει ας κατέβει δήμαρχος ομάδων των Εξαρχείων ο Σακελλαρίδης αλλά με την Αθήνα είναι άσχετος

[Μια χαρά τα λέει η Φωτεινή αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει να σπάει τα νεύρα των δεξιών με τον πορνόγερο Μπουτάρη]

Πυρά κατά του υποψήφιου δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη εξαπέλυσε η Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε, δηλώνοντας ότι «αν θέλει να κατέβει δήμαρχος ομάδων των Εξαρχείων ο Σακελλαρίδης να το πει».

Νέα συγκέντρωση λογιστών – φοροτεχνικών στο Σύνταγμα για τα πρόστιμα των ηλιθίων του ΥΠΟΙΚ

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχουν προγραμματίσει για σήμερα στις 12:00 στο Σύνταγμα ενώσεις λογιστών και φοροτεχνικών, που αντιδρούν στη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης.

ΒΙΝΤΕΟ-Γιακουμάτος: Δεν είμαι τιμωρός αλλά εραστής...

«Στην κρίση του '11 και του '12 δεν δικαιολογείται βουλευτής να βγάλει λεφτά στο εξωτερικό και νόμιμα», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, σε τοποθέτησή του σχετικά με το θέμα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

BINTEO: Μα όλα ο Άδωνις π(χ)ια σ' αυτή τη χώρα;;

Μέχρι και τον νερουλά της Βουλής υποκαθιστά ο Άδωνις Γεωργιάδης και δίνει νερό στον άνθρωπο που καθημερινά τον κατηγορεί ότι έχει καταστρέψει την υγεία και είναι διαπλεκόμενος... δηλ. στον...

Κασιμάτης ξεσκίζει Γαβριήλ: Δικαίωμά του να θέλει το κέντρο στο έλεος του υποκόσμου των Εξαρχείων... εμείς όμως τι φταίμε;

Μένω στο κέντρο της πόλης και η θέα των αστυνομικών, που σταθμεύουν σε διάφορα σημεία του, μου γεννά το αίσθημα της ασφάλειας. Αμφιβάλλει κανείς ότι η παρουσία τους λειτουργεί αποτρεπτικά; Για να δώσω ένα παράδειγμα, αποτρέπει τα πρεζάκια των Εξαρχείων, που μέχρι να αποκτήσει σοβαρή ηγεσία το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και να αναδιοργανωθεί η αστυνόμευση του κέντρου, σχεδόν κάθε Σαββατόβραδο, συνήθιζαν να διεξάγουν την τακτική τους καταδρομική επιχείρηση επιθετικής επαιτείας κατά μήκος της Σκουφά, από τα Εξάρχεια ώς το Κολωνάκι και από εκεί ξανά προς τα πίσω.

Τους έτσουξε και άρχισαν οι πιέσεις! Independent: «Ο Τζορτζ Κλούνεϊ πιστεύει ότι η Βρετανία πρέπει να χάσει τα μάρμαρά της»

Προκλητικός τίτλος σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας – «Πιθανώς δεν γνωρίζει την ιστορία των Ελγίνειων Μαρμάρων και το νόμιμο δικαίωμα που έχει η Βρετανία για αυτά», σχολίασε επικεφαλής επιτροπής πολιτισμού

Μετά την απάντηση του Αμερικανού ηθοποιού, Τζορτζ Κλούνεϊ, σε ερώτηση Ελληνίδας δημοσιογράφου σχετικά με την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα από το Βρετανικό Μουσείο, η βρετανική εφημερίδα Independent, αναφέρεται εκτενώς στο ζήτημα.

Γελάει ο κόσμος με τον ψήστη της Πάρου: Θεωρεί το σταυρό λαϊκισμό... επειδή δεν μπορούν να βολέψουν κηπουρούς σαν τον Κρίτωνα και τη Ματσούκα...

Την αντίδραση του ανύπαρκτου πλέον πρώην υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση προκάλεσε η απόφαση της κυβέρνησης να εκλέγονται οι ευρωβουλευτές με σταυροδοσία κι όχι με λίστα με την οποία εκλέχτηκε ο ίδιος τις δύο μοναδικές φορές που ήταν στη Βουλή, αφού τόσο το 2007 όσο και το 2009 ήταν δοτός από τον Γιωργάκη και τη μόνη φορά που κατέβηκε στον κόσμο σαν υποψήφιος, το 2012 πήρε τον πούλο...

Καταγγέλλει αδιαφανείς διαδικασίες στη ληψη της απόφασης, ενώ κάνει λόγο για λαϊκίστικη απόφαση. Ο Γιάννης Ραγκούσης έγραψε στο twitter απίστευτες αστειότητες όπως:

Η «μετενσάρκωση» του Α. Παπανδρέου

του Στάμου Ζούλα

Η συχνή αναφορά μου στις μιμητικές «ομοιότητες» όχι μόνον της στρατηγικής, αλλά και του πολιτικού στυλ του Α. Παπανδρέου, από τον κ. Αλέξη Τσίπρα, έχει μια βασική αιτία. Οτι ο κύριος όγκος των νεοψηφοφόρων, που «γιγάντωσαν» τον ΣΥΡΙΖΑ, προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ. Επομένως, εκτός του αντιμνημονιακού μένους, μια σημαντική μερίδα των ψηφοφόρων αυτών θεωρεί τον κ. Τσίπρα διάδοχο και μετενσαρκωμένο συνεχιστή της ανδρεοπαπανδρεϊκής 10ετίας του ’80. Οι παλαιότεροι θυμόμαστε τη νοοτροπία, η οποία (εν πολλοίς) διαμόρφωσε την πλειοψηφία του εντυπωσιακού 48% στις εκλογές του 1981.

Φαήλος: Το βλέμμα μας στην Κύπρο

του Φαήλου Κρανιδιώτη

Πολλές φορές το γράψαμε. Η κρίση δεν βάζει τα εθνικά μας θέματα στο ψυγείο. Τα εχθρικά προς τον Ελληνισμό συμφέροντα, ασίγαστα κι επίμονα, προωθούνται. Ο τουρκικός ισλαμοφασισμός, παρά τα προβλήματά του καραδοκεί, θεωρώντας τα δικά μας ως ευκαιρία.

Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει τις καταγγελίες Τσεχιλίδη για γιάφκες

Πολύωρη ανάκριση του ισοβίτη για τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα που «κάρφωσε» γιάφκες αντιεξουσιαστών

Για 9 ώρες ανακρινόταν στο αρχηγείο της Κυπριακής Αστυνομίας ο Τάσος Τσεχιλίδης, ο οποίος μετά την καταδίκη του σε πεντάκις ισόβια τη περασμένη Παρασκευή, ζήτησε να μιλήσει για θέματα που αφορούν τον αντιεξουσιαστικό χώρο στην Ελλάδα, ισχυριζόμενος ότι γνωρίζει και που υπάρχουν γιάφκες με όπλα.