11 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Σότσι: Σάλος από το βίντεο γυμνής Λιβανέζας αθλήτριας του αλπικού σκι

Σάλο στο Λίβανο και την αποστολή του στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση βίντεο από τα παρασκήνια φωτογράφισης της αθλήτριας του αλπικού σκι, Ζάκι Σαμούν, για τις ανάγκες ημερολογίου.

ΦΩΤΟ: Γελάν κι οι κότες! Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΥΓΗΣ με μετοχές του ΔΟΛ... μήπως αγοράζει και κρυφά το ΒΗΜΑ;

Φυσικά πρόκειται για τον λαλίστατο Μουλόπουλο (γνωστό από τις επιθέσεις εναντίον του Τατσόπουλου όταν αυτός ήταν ακόμα στον ΣΥΡΙΖΑ) ο οποίος εργάζονταν χρόνια στον ΔΟΛ και φυσικά διατηρεί τις μετοχές του εκεί...

Ρε μαλάκ@ς τρομοκράτες της πο@τσας θα σκοτωθείτε! Η άγνωστη επίθεση της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών

Κλιμάκιο ανδρών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ βρίσκονται αυτή την ώρα στις εγκαταστάσεις της Mercedes στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό όλμου. Τελικά εντοπίστηκε κρατήρας...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ! Ιράκ: «Καθηγητής» σε… σχολείο για τρομοκράτες ανατίναξε τους μαθητές του κατά λάθος

Στην προσπάθειά του να τους δείξει πως τοποθετούνται τα εκρηκτικά πυροδότησε το μηχανισμό

Οι 21 μαθητές και επίδοξοι τρομοκράτες ήταν συγκεντρωμένοι γύρω από τον «καθηγητή» τους, περιμένοντας εναγωνίως να προχωρήσουν στο επόμενο μάθημα: πως πυροδοτούνται τα εκρηκτικά.

ΒΙΝΤΕΟ-Τρομακτική προσγείωση στην Ολλανδία

Κάμερα κατέγραψε την προσγείωση-θρίλερ του A320 της Swissair στο αεροδρόμιο Σίπχολ της Ολλανδίας. Λόγω των θυελλωδών ανέμων, που ξεπερνούσαν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα, το έργο του πιλότου ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά κατάφερε να το φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.

Αναρχοάπλυτοι μόλυναν τη γειτονιά του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.! Διαμαρτυρήθηκαν με τις ψείρες τους κάτω απ΄το σπίτι του!

Συγκέντρωση και πορεία για τις εφόδους της Αντιτρομοκρατικής, μετά την απόδραση Ξηρού

Κάτω από το σπίτι του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Νίκου Παπαγιαννόπουλου στο Βύρωνα έφθασαν νωρίτερα αντιεξουσιαστές, που έκαναν πορεία για να διαμαρτυρηθούν για τις εφόδους της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτια ομοϊδεατών τους, μετά την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Ο Γιωργάκης σε νέα αποστολή: Πήγε Ινδία για να δαμάσει την ανισότητα

Με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς - Συναντήθηκε με τον Ραούλ Γκάντι

Στην Ινδία βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ταξίδεψε στη μεγάλη αυτή χώρα της Ασίας με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Αλαλούμ! Αποσύρθηκε για να ξανάρθει η διάταξη που απαγορεύει το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους μετανάστες

Το ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών - Οι λόγοι της απόσυρσης έχουν να κάνουν κυρίως με τις αντιδράσεις που εκφράστηκαν από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Σε απόσυρση της διάταξης, που απαγορεύει το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις αυτοδιοικητικές εκλογές στους μετανάστες προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης κατά την απογευματινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής.

Επιμένει ο Κλούνεϊ! Επανέλαβε στο Λονδίνο ότι τα Γλυπτά πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα

Στο θέμα των Γλυπτών του Παρθενώνα επανήλθε ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Λονδίνο με αφορμή την προβολή της νέας του ταινίας, Μνημείων Άνδρες.

Τόσο ο Κλούνεϊ, όσο και ο Μπιλ Μάρεϊ δήλωσαν ότι η επιστροφή των Γλυπτών στην Ελλάδα αποτελεί τη σωστή κίνηση.

Το σχόλιο του Σαμαρά για τις υποψηφιότητες Άρη και Νικήτα

«Όποιος καταθέτει καταθέτει». Αυτό ήταν το σχόλιο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά όταν κλήθηκε από κοινοβουλευτικούς συντάκτες να σχολιάσει το γεγονός ότι δύο βουλευτές της ΝΔ, ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ανακοίνωσαν οι ίδιοι την υποψηφιότητά τους για το δήμο της Αθήνας.

Υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων ο Αρης Σπηλιωτόπουλος... και ο Νικήτας Κακλαμάνης

Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθηναίων ανακοινώνει, σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη ο
ο βουλευτής Β' Αθηνών, Αρης Σπηλιωτόπουλος. Την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου το δημαρχιακό αξίωμα ανακοίνωσε και ο Νικήτας Κακλαμάνης, επικεφαλής «ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης».

Όλο στο γαμήσ@ ο νούς του Πετράν-Τατσόπουλος: Για να ρίξω γυναίκες ήμουν... «γατουλογαμούλης»

Αποκάλυψε τη «μεθοδολογία» που χρησιμοποιούσε για να έχει επιτυχίες στο ασθενές φύλλο

Με έναν νεολογισμό απάντησε ο ανεξάρτητος βουλευτής και συγγραφέας, Πέτρος Τατσόπουλος, στις κατηγορίες του Πέτρου Κωστόπουλου ότι ήταν φαλλοκράτης.

Προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ για τον Σακκά

Φόβους για πιθανή δραστηριοποίηση του 30χρονου Κώστα Σακκά, με συμμετοχή σε τρομοκρατική δράση, εξέφρασε σήμερα ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων από τον 30χρονο, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ο συγκεκριμένος αξιωματικός δήλωσε στεναχωρημένος πάρα πολύ για την εξέλιξη της υπόθεσης του Σακκά, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «εμείς, από τη μία τους πιάνουμε και από την άλλη, τους αφήνουν ελεύθερους».

"Ξηλώνουν" σωφρονιστικούς υπαλλήλους για την υπόθεση Ξηρού

Σε αναστολή εκτέλεσης καθηκόντων τίθενται, με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης,  Χαράλαμπου Αθανασίου, ο αρχιφύλακας-προϊστάμενος της φύλαξης του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, τέσσερις υπάλληλοι οι οποίοι σε διάστημα δύο χρόνων είχαν ασκήσει καθήκοντα αρχιφύλακα, καθώς και ο υπαρχιφύλακας που είχε την ευθύνη φύλαξης το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου 2013.

Γκάζια εισαγγελέα για τον έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ

Μορφή «κατεπείγουσας έρευνας» για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, παίρνουν οι έλεγχοι σχετικά με τη «λίστα Λαγκάρντ», βάσει εντολής προς το ΣΔΟΕ, του εισαγγελέα κατά Οικονομικών Εγκλημάτων Π. Αθανασίου, ο οποίος ζητά να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου εντός δύο μηνών.

Νέα αίσχη στο σχολικό εγχειρίδιο της Γ' Γυμνασίου

Δεν έχουν τέλος τα κατάπτυστα αίσχη που γράφονται στα σχολικά εγχειρίδια. Μετά στον "συνωστισμό" Σμύρνης σειρά είχαν τα όσα εξελίχθηκαν το βράδυ της κρίσης των Ιμίων. Ο λόγος για το σχολικό βιβλίο της Γ' Γυμνασίου όπου μέσα σε πέντε γραμμές περιγράφονται τα γεγονότα. Στο βιβλίο «Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία» [(ΙΤΥΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ), ISBN 978-960-06-02774-9, έκδοση (2013)] στην ενότητα 58 (σελίδα 163) με τίτλο :

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΤ τρώνε ξύλο... στη Χιλή όμως γιατί εδώ μόνο ρίχνουν

Εκτεταμένα επεισόδια εκτυλίχτηκαν στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Σαντιάγκο Ουόντερερς και την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε στη Χιλή. Μάλιστα οι οπαδοί στις κερκίδες επιτέθηκαν με σιδερόβεργες στα ΜΑΤ τα οποία δέχτηκαν ανελέητο κυνηγητό από τους ταραξίες.

Ο θαπολογισμός του κ. Καμίνη

Ο νεολογισμός του τίτλου αποτελεί την περίληψη όλων όσων ο κ. Καμίνης περιγράφει στον απολογισμό/προεκλογικό του φυλλάδιο. Ένα φυλλάδιο που αποκαλεί στρατηγικό σχέδιο, το οποίο παραδόξως παρουσιάζεται στο τέλος της θητείας του. Ίσως επειδή 3,5 χρόνια ήταν απλός παρατηρητής. Απολογισμός με “θα” και “όταν” αποτελεί πραγματικά παγκόσμια πρωτοτυπία.

Σιγά μην τους πληρώσει ο Κουτσούμπας: Οι εργαζόμενοι στη τυποεκδοτική του ΚΚΕ παλεύουν και απαιτούν τα δεδουλευμένα τους

Συνάδελφοι,
Οι εργαζόμενοι στη τυποεκδοτική του ΚΚΕ συσπειρωμένοι μαζί με το Κίνημα Τυπογράφων βρίσκονται σε συνεχής επαγρύπνηση για να αντιμετωπίσουν την εργοδοτική αυθαιρεσία των κόκκινων καπιταλιστών του περισσού. Ο αγώνας τους, έχει στόχο να αποκρούσει την επίθεση της εργοδοσίας του ΚΚΕ πάνω στα δικαιώματά τους που με αυθαίρετο τρόπο έχει αφαιρέσει επιδόματα, προσαυξήσεις και έχει μειώσει τους μισθούς πείνας.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι πιο χαβαλέδες οπαδοί: Και έχασαν και την «είπαν» στους αντιπάλους!

Η West Ham μπορεί να μην είναι από τις πιο δυνατές ομάδες στην Αγγλία, όμως το χιούμορ των οπαδών της κάνει σίγουρα τη διαφορά!

Χαρακτηριστικά, σε έναν πρόσφατο αγώνα που η ομάδα τους έχανε 6-0 από την Manchester City, οι οπαδοί της West Ham...

Τα 7 ...άγνωστα επιδόματα - παροχές που διαθέτει ο ΟΑΕΔ αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν

Χορηγούνται εφάπαξ ή μηνιαίως και φτάνουν έως και τα 700 ευρώ...

Δικαιούχοι άνεργοι μετά τη λήξη της επιδότησης, νέοι, αλλά και εργαζόμενοι που η εταιρία τους βρίσκεται σε πτώχευση...

Επτά «άγνωστα» επιδόματα αναμένουν τους δικαιούχους. Πρόκειται κυρίως για παροχές του ΟΑΕΔ που ελάχιστοι γνωρίζουν.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!! Οι καλύτερες στιγμές του Αλέξη Τσίπρα, στο Facebook... αν είχε...

Δείτε το βιντεάκι με τις καλύτερες στιγμές του Αλέξη Τσίπρα, στο Facebook με αφορμή τα δέκα χρόνια από τη δημιουργία του. Εάν βέβαια είχε καλές στιγμές ο Αλέξης....

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Οι αφορολόγητοι DAFατζήδες και φοροφυγάδες του ΔΥ που εισέπραξαν αφορολόγητα εφάπαξ 200.000 ευρώ... δηλ. δικά μας λεφτά

Σημεία και τέρατα που δημιουργούν ερωτήματα για σωρεία παρανόμων πράξεων, αλλά και συστηματική άσκηση φοροδιαφυγής φαίνεται ότι συμβαίνουν με τα περίφημα προγράμματα καθορισμένων παροχών (DAF) εδώ και πολλά χρόνια παρά το γεγονός ότι την υπόθεση έθεσε επιτακτικά με τον ΟΠΕ ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης.

Πάνε κι έρχονται τα βίντεο μεταξύ straight και gay.... κρατών

[Αυτοί που είναι εναντίον των διακρίσεων βάζουν όμως γκομενάρες στις διαφημίσεις... γιατί ρε παιδιά δεν βάζετε και καμια κοντόχοντρη;]

Με το σύνθημα «ο αθλητισμός είναι για όλους. Σε όποια "ομάδα" κι αν παίζουν» οι Νορβηγοί στέλνουν μήνυμα στους ομοφοβικούς Ρώσους.

ΒΙΝΤΕΟ-Τατσόπουλος: "X... αν οι Χρυσαυγίτες με λένε γκέι"... σε φιλοσοφική συζήτηση με τον ΠΑΣΟΚο Πετράν

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για την Χρυσή Αυγή δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει με πολιτική απόφαση να βγει εκτός νόμου.

ΒΙΝΤΕΟ: Φίλος στο Al Jazeera για την ελληνική κρίση

Λίγο παλιό αλλά αφού ο φίλος είναι αναγνώστης ας ακούσουμε τι είπε... αφού είναι και αισιόδοξος

Το Al Jazeera αφιέρωσε λίγα λεπτά στη πρόοδο της Ελλάδας τους τελευταίους μήνες κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής της στην οποία συμμετείχε...

ΒΙΝΤΕΟ-Πάει «περίπατο» το κατά ΣΥΡΙΖΑ «επαχθές χρέος»... το έθαψε ο Σταθάκης

Νέα «βόμβα» έριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας για το χρέος και την δυνατότητα αυτό να διαγραφεί ως επαχθές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ενικός» του Νίκου Χατζηνικολάου υποστήριξε πως «90 χώρες έχουν τα τελευταία χρόνια αναδιαρθρώσει το χρέος τους.

Οι 89 αναδιαρθρώσεις έγιναν...

ΞΥΠΝΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝ@!! O Σουμάχερ δεν ανταποκρίνεται σε εξωτερικά ερεθίσματα

Μόνο ανακλαστικές συσπάσεις εμφανίζει ο Μίκαελ Σουμάχερ  στην προσπάθεια που κάνουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι θεράποντες ιατροί του για να τον επαναφέρουν τον παγκόσμιο πρωταθλητή από το κώμα στο οποίο βρίσκεται εξαιτίας του ατυχήματος που συνέβη στις 29 Δεκεμβρίου ενώ έκανε σκι, όπως δημοσιοποίησε η γερμανική Bild Zeitung και αναμεταδόθηκε από το Sports Fox.

Τα παπαγαλάκια ακούνε; ΥΠΟΙΚ: Συμφωνία με την τρόικα για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013

Σε ουσιαστική συμφωνία με την τρόικα για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013, έχει έρθει η ελληνική κυβέρνηση. Όπως δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, στο περιθώριο της δημοσιοποίησης των στοιχείων εκτέλεσης του προϋπολογισμού, «επιτυγχάνονται οι στόχοι των εσόδων και έχουμε πολύ καλύτερη απόδοση στο σκέλος των δαπανών.

Ποσό 1,3 δισ. ευρώ άντλησε το Δημόσιο με μειωμένο επιτόκιο

Ποσό 1,3 δισ. ευρώ άντλησε την Τρίτη ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) μέσω δημοπρασίας τρίμηνων εντόκων γραμματίων, με μειωμένο επιτόκιο.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο ΟΔΔΗΧ, διενεργήθηκε δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων, ύψους 1.000 εκατ. ευρώ.

Γελάει όλη η υφήλιος: Κρύβουν την αρρώστια του Κάστρο με παραποιημένες φωτογραφίες [εικόνες]

Σάλο έχει προκαλέσει η προσπάθεια της Κούβας να αποκρύψει την προβληματική κατάσταση του πρώην ηγέτη της χώρας, Φιντέλ Κάστρο, μέσω της παραποίησης μιας σειράς φωτογραφιών του.

Επτά εικόνες του Κάστρο, που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την κυβέρνηση της Κούβας, είχαν αλλοιωθεί ψηφιακά, προκειμένου να αφαιρεθεί ένα ακουστικό βαρηκοΐας από το αυτί του Κάστρο.

Το CNN «μαρτύρησε» τον νικητή του Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου

Αν επιβεβαιωθεί, αποτελεί σίγουρα τη μεγαλύτερη γκάφα του Χόλιγουντ και των media. Κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ του για την πορεία των προετοιμασιών για τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ, το αμερικανικό δίκτυο CNN «αποκάλυψε» το όνομα του νικητή του Α' Ανδρικού Ρόλου.

Και το όνομα αυτού...

Άδωνις: Θα είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στον Realfm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για το πολιτικό ψέμα που παραδέχθηκε, για την αισιοδοξία της κυβέρνησης και τις ευρωεκλογές.

«Χαμηλής προτεραιότητας» η υπόθεση Ρεπούση, σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ

Διευκρίσεις όσον αφορά τον έλεγχο της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση για έμβασμα στο εξωτερικό εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Προσπαθεί να σώσει τις παπαριές που έλεγε τις προηγούμενες μέρες-Παπαδημούλης: "Να μας πουν ποιοι και πόσα"

Αφού στο είπαν ρε νούμερο... κάθε μέρα τα ίδια θα σου λέει το ΥΠΟΙΚ;

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, τις υποψηφιότητες Καρυπίδη και Βουδούρη, αλλά και για την υπόθεση των βουλευτών που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό.

Πάγκαλος: Γιατί ενοχλεί ο Κασιδιάρης και όχι ο Καρυπίδης; Αφού έχουν ίδιες ιδέες

Την άποψη ότι οι θέσεις που εκφράζει ο Θεόδωρος Καρυπίδης είναι συγγενείς ιδεολογικά με αυτές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, κατάθεσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Μη σταματάς να μοιράζεις πόνο στα παπαγαλάκια! Σταϊκούρας: Πρωτογενές πλεόνασμα 811 εκατ. € τον Ιανουάριο

Σχεδόν διπλάσιο πρωτογενές πλεόνασμα κατέγραψε ο κρατικός προϋπολογισμός τον Ιανουάριο εφέτος, έναντι της αντίστοιχης περυσινής περιόδου, όπως ανακοίνωσε, πριν από λίγο, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Η ταινία του Αλέξη Τσίπρα στο facebook (video)

Τις τελευταίες μέρες το facebook, λόγω των γενεθλιών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του, προσφέρει ένα δώρο σε όλους τους χρήστες. Ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τους ίδιους. Φωτογραφίες, αγαπημένα posts κτλ τα οποία τα έχει μετατρέψει σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ

     Κοιτάξτε,αν αντέχετε,τη παρακάτω φωτογραφία και πέστε μου,ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΕΝΑ ΡΙΓΟΣ ΦΡΙΚΗΣ?
     Μιλάμε για φώτο από ταινία με ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ βρυκόλακες.
     Ο ένας ζει,ο άλλος ΚΑΠΟΥΤ.
     Τα κουμπαράκια.
     Μπρρρρρρρρρρρρρρ κοιτάξτε 


      

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ


Καρναβάλι υπό τον φόβο του ΣΔΟΕ... Έτσι! Γιατί κάποια λαμόγια βγάζουν το εισόδημα ενός χρόνου

Υπό τον φόβο της επιβολής προστίμων στους Καρναβαλικούς Συλλόγους της Ξάνθης, μετά το «κακό παράδειγμα» της Πάτρας, φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί η φετινή παρέλαση την Κυριακή της αποκριάς.

Ψήφισμα Κεφαλογιάννη για τη σχεδιαζόμενη καταστροφή χημικών δυτικά της Κρήτης

Την παρακάτω πρόταση ψηφίσματος κατά της επαπειλούμενης καταστροφής της Μεσογείου θαλάσσης από την υδρόλυση των χημικών όπλων της Συρίας κατέθεσε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης στην Βουλή των Ελλήνων

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ ΟΛΟΙ: Η δίκη της συζύγου Μαυραγάνη για ανθρωποκτονία από αμέλεια έχει αναβληθεί 4 φορές. Συνήγορος ο Νίκος Κωνσταντόπουλος


Έτσι λέει τουλάχιστον η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Επιτέλους δικάστηκε η Μαυραγάνη για το τροχαίο στην Πάτρα, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και είχε με θύμα 14χρονο

Σήμερα (31 Ιανουαρίου) εκδικάζεται στην Πάτρα, ύστερα από τέσσερις αναβολές, η υπόθεση της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, με κατηγορούμενη την...

Λούφα και... facebook

Ούτε ο ελληνικός στρατός δεν κατάφερε να μείνει αλώβητος από τη διεθνώς καταγεγραμένη εμμονή των νέων με τα social media.

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύει ο "Ελεύθερος Τύπος" με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, επτά στους δέκα Έλληνες φαντάρους και στρατιωτικούς αποδεικνύονται "κολλημένοι" με το facebook και συναγωνίζονται στο e-κόλλημα τα σχολιαρόπαιδα.

Απαρηγόρητη η Ραχήλ!! Έχασε τα κομπλιμένα μετά τη συμμαχία με τη Ζωή-Ποιοι της έκαναν φιλοφρονήσεις

«Χαμένη» από την πρωτοβουλία, στην οποία μπήκε μπροστά, βγαίνει η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, καθώς όπως η ίδια πλέον διαμαρτύρεται, έχασε τα... κομπλιμέντα των συναδέλφων της.

Ο ΠΑΣΟΚος Βουδούρης παραμένει υποψήφιος «με εντολή Τσίπρα»

Ως «τελειωμένη υπόθεση» περιγράφουν κύκλοι της Κουμουνδούρου στο matrix24.gr την υπόθεση της υποψηφιότητας του Οδυσσέα Βουδούρη, προαναγγέλλοντας ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής θα παραμείνει υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και δε θα επαναληφθεί η «υπόθεση Καρυπίδη».

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων στα βόρεια προάστια ξεπουλούν τα σπίτια τους όσο-όσο... σε Έλληνες έτσι; Όχι σε Γερμανούς όπως λέει ο Καμμένος...

[Αλλά ξέχασα! Οι Γερμανοί δεν θα τα αγοράσουν αλλά θα τα κατάσχουν... το πότε μόνο ο Πανάρας το ξέρει αλλά δεν μας το αποκαλύπτει εδώ και 2 χρόνια...]

Μια στις δύο πωλήσεις ακινήτων στα βόρεια προάστια στο 2013 πραγματοποιήθηκε σε τιμές κατώτερες των αντικειμενικών αξιών. Σύμφωνα με τα στοιχεία της REMAX, το 56% των πωλήσεων σε περιοχές, όπως το Μαρούσι, η Εκάλη, η Κηφισιά, τα Βριλήσσα, τα Μελίσσια, η Δροσιά και η Νέα Ερυθραία ήταν χαμηλότερες από αυτές επί των οποίων επιβλήθηκε ο φόρος μεταβίβασης, καθώς σε αυτές τις περιοχές οι αντικειμενικές αξίες έχουν χάσει πλέον κάθε επαφή με την πραγματικότητα την πραγματική κατάσταση στην κτηματαγορά.

Ο γυναικολόγος της Κάρλα Μπρούνι κατηγορείται για βιασμό 33 γυναικών!

Για 33 βιασμούς και σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται ο γυναικολόγος Αντρέ Αζού! Μάλιστα ήταν και γυναικολόγος της πρώην πρώτης κυρίας της Γαλλίας, της Κάρλα Μπρούνι.

Νέα απάτη Μέρκελ! «Φέσωσε» ένα ακόμη υποκατάστημα ΙΚΑ στο Ηράκλειο για σκευάσματα διατροφής

Νέο «επεισόδιο» στο σίριαλ του σκανδάλου με τα σκευάσματα διατροφής στο ΙΚΑ στο Ηράκλειο. Αυτή τη φορά διαπιστώθηκε πως «φέσωσαν» και το υποκατάστημα της Νέας Αλικαρνασσού.

Πάλι θα λιποθυμήσουν τα γατάκια: Ο Άδωνις πάει στο Χάρβαρντ

Είπε οk στην πρόσκληση που του απηύθυνε η έδρα John F. Kennedy

Γράφει ο Βηματοδότης:

«Ο κ. Γεωργιάδης είπε...

«Φρένο» στην υποψηφιότητα Βουδούρη και από την Αρκαδία... πάλι 0 ΝΑΙ

Ούτε μία θετική ψήφο δεν έλαβε και στην Αρκαδία η υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδρούρη για Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, όπως είχε γίνει τις προηγούμενες μέρες στην Κορινθία και τη Μεσσηνία.

Σταϊκούρας: Το πρωτογενές πλεόνασμα θα ξεπεράσει κατά πολύ τις προβλέψεις

Στα 3,9 δισ. ευρώ αναμένεται σύμφωνα με την μεθοδολογία της Eurostat

Την εκτίμηση ότι το πρωτογενές πλεόνασμα θα ξεπεράσει κατά πολύ τις αρχικές εκτιμήσεις της κυβέρνησης επανέλαβε, μιλώντας στην Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, τονίζοντας ότι η πιστοποίηση του πρωτογενούς πλεονάσματος τον Απρίλιο, θα ανοίξει το δρόμο και για τη μείωση του χρέους «με οποιονδήποτε τρόπο».

ΣΑΪΝΙΑ! Τώρα εξαφανίζουν τα πρόστιμα για όσους δεν κόβουν αποδείξεις -Τα ρίχνουν στα 100 ευρώ

Οπισθεν ολοταχώς κάνει, όπως όλα δείχνουν, το υπουργείο Οικονομικών μετά τις εντονότατες αντιδράσεις στο ύψος των προστίμων για όσους επιχειρηματίες δεν κόβουν αποδείξεις. Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο:

Τι σκαρφίστηκε αθλητής στο Σότσι για να... βγάλει γυναίκα- Αγωνίστηκε με τον αριθμό του κινητού του στο κράνος [εικόνα]

Ούτε ατελείωτες βραδιές σε μπαρ, ούτε σερφάρισμα με τις ώρες σε ιστοσελίδες γνωριμιών. Ενας 22χρονος Ρώσος βρήκε τον πιο απλό τρόπο για να γεμίσει το κινητό του με άπειρα τηλέφωνα γυναικών -και όχι μόνο. Εβαλε τον αριθμό του τηλεφώνου του, στο κράνος με το οποίο αγωνίστηκε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες!

Μητσάρα επειδή χάσαμε το λογαριασμό με τις κωλοτούμπες: Τελικά είσαι με το «στουρό» ή με τον «διορισμό από τον αρχηγό»;

Μόλις ο Σαμαράς πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι οι ευρωβουλευτές θα εκλεγούν με σταυρό, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, έκανε σαν δαιμονισμένος που του ακούμπησαν τον σταυρό στο κεφάλι...

ΒΙΝΤΕΟ-Άγαλμα του Απόλλωνα στη Γάζα

Ένα σπάνιο άγαλμα του Απόλλωνα, σε φυσικό μέγεθος, εμφανίστηκε μυστηριωδώς στην Λωρίδα της Γάζας. Πρόκειται για ένα καλοδιατηρημένο μπρούτζινο άγαλμα, το οποίο εκτιμάται πως ήταν θαμμένο στην άμμο και για αυτό έχει διατηρηθεί τόσο καλά. Το σημαντικό αυτό μνημείο πουλιόταν στο διαδίκτυο έναντι μισού εκατομμυρίου ευρώ.