12 Φεβρουαρίου 2014

Όλοι κέρλινγκ ρε! Η μελαχρινή Ρωσίδα που κάνει ενδιαφέρον το βαρετό κέρλινγκ (ΦΩΤΟ)

Η Anna Sidorova είναι γνωστή ίσως μόνο σε όσους παρακολουθούν φανατικά το Κέρλινγκ, ένα μάλλον περίεργο χειμερινό άθλημα.

Η 23χρονη αθλήτρια γλιστράει με χάρη στον πάγο δίνοντας μια σέξι πινελιά στο «παγωμένο» στάδιο ενώ δε διστάζει να πετάξει τις φόρμες της και να ποζάρει στο φακό φορώντας μόνο ανάλαφρα και αέρινα εσώρουχα.

ΕΓΓΡΑΦΑ-Στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες των δημάρχων των 100 μεγαλύτερων Δήμων-Τι έχουν Καμίνης και Μπουτάρης

«Πέφτει» συνεχώς η πλατφόρμα λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας - Έχουν αναρτηθεί περισσότερες από 500 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης 714 εν ενεργεία δημάρχων και αντιδημάρχων

Στη δημοσίευση των πόθεν έσχες των δημάρχων και αντιδημάρχων των 100 μεγαλύτερων δήμων της χώρας προχώρησε την Τετάρτη η Μη Κυβερνητική Οργάνωση, «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς» με σκοπό, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «την ενίσχυση της διαφάνειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από την καλύτερη πρόσβαση του πολίτη στη δημόσια πληροφορία».

Φρίκαρε ο καραγκιόζης δήμαρχος του Λονδίνου και μπέρδεψε ποιος είναι ο φασίστας: Νοσταλγός του Χίτλερ ο Κλούνεϊ

Πάλι οι Γερμανοί τους φταίνε τους Άγγλους που έχουν καταληστεύσει όλο τον πλανήτη... Να τους χαίρεστε ρε τους συμμάχους σας που με πρώτη ευκαιρία βγάζουν το κόμπλεξ τους εναντίον της Ελλάδος... ευτυχώς που τους στηρίξαμε και σε 3 πολέμους τον περασμένο αιώνα αλλιώς φαντάσου τι θα λέγανε...

«Αυτός ο Κλούνεϊ δεν υποστηρίζει τίποτα άλλο παρά την ατζέντα του Χίτλερ για τους πολιτιστικούς θησαυρούς του Λονδίνου», υποστήριξε ο δήμαρχος του Λονδίνου

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αμερικανού ηθοποιού, Τζορτζ Κλούνεϊ, σχετικά με την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, σε ειρωνικές δηλώσεις προχώρησε ο «κλόουν», όπως είναι γνωστός ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον.

"Ναι" στην επιστροφή των γλυπτών από τους αναγνώστες του Guardian-Ψήφισε κι εσύ

«Έχει δίκιο ο Τζορτζ Κλούνεϊ; Πρέπει η Βρετανία να επιστρέψει τα γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα»; Αυτό είναι το ερώτημα δημοσκόπησης της εφημερίδας Guardian, που ξεκίνησε σήμερα το πρωί μέσω της ιστοσελίδας της, με το 84% των επισκεπτών της ιστοσελίδας να τάσσονται υπέρ, ενώ κατά τάσσεται (αυτή την ώρα) το 16%.

Απειλή απόλυσης αντιμετωπίζουν όλοι οι παλαιοΠΑΣΟΚοι (τώρα είναι όλοι ΣΥΡΙΖΑ) συμβασιούχοι που μονιμοποιήθηκαν απ' τα ζώα της ΝΔ

Τι αναφέρει το άρθρο 43 του νομοσχεδίου που καταργεί 23 φορείς - Η έρευνα θα επεκταθεί και πέραν των μονιμοποιηθέντων του «διατάγματος Παυλόπουλου»

Στον προθάλαμο της απόλυσης θέτει χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους των οποίων οι σχέσεις εργασίας μετατράπηκαν σε αορίστου χρόνου το νομοσχέδιο που κατέθεσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην Βουλή και πέραν αυτού καταργεί- συγχωνεύει και 23 φορείς του δημοσίου.

Η απάντηση του χρήστη της Wikipedia στον Κατσανέβα

«Στο Wikipedia δεν γράφουμε απόψεις», ανέφερε στο enikos.gr ο χρήστης της Διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας, κατά του οποίου, ο πρώην βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος Δραχμή, Θεόδωρος Κατσανέβας, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα.

ΒΙΝΤΕΟ- Οι νέες δηλώσεις του Κλούνεϊ για τα γλυπτά του Παρθενώνα

Έναν από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές της επιστροφής των γλυκών του Παρθενώνα έχει βρει η Ελλάδα  στο πρόσωπο του Τζόρτζ Κλούνεϊ. Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε με τις δηλώσεις του ο ηθοποιός επανήλθε στο θέμα καλώντας μάλιστα τους Βρετανούς να πάρουν τη σωστή απόφαση και να δώσουν πίσω στην Ελλάδα τα γλυπτά.

ΒΙΝΤΕΟ-Καρυπίδης: Δεν είμαι ρατσιστής... απλά είμαι λίγο ψεκασμένος

"Δεν είμαι αντισημίτης" δήλωσε ο ανεξάρτητος πλέον υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, σε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο κ. Καρυπίδης αναφέρθηκε στην περίφημη ανάρτηση στο Facebook:

Σέρρες: Πρόστιμο 500 ευρώ σε προισταμένη νοσοκόμα για... αποτσίγαρα στη ΜΕΘ... έπρεπε να φάει και μερικές φάπες η γαϊδούρα!!!

Με την λογική «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» οι επόπτες Δημόσιας Υγείας επέβαλαν πρόστιμο 500 ευρώ σε προϊσταμένη ΜΕΘ επειδή εντόπισαν πολλά αποτσίγαρα στα αποδυτήρια του προσωπικού

Τα κλασικά καφριλίκια της Κρήτης: Απειλές για... ξύλο φέρνουν οι έλεγχοι για το κάπνισμα

Με... βιαιοπραγίες απειλούν τους ελεγκτές στα Χανιά, εφόσον επιβάλουν πρόστιμα για το κάπνισμα στους επιχειρηματίες

Απειλές προκειμένου να μην προχωρήσει σε ελέγχους για το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους έχει δεχθεί η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Χανίων! Με τους ελέγχους να έχουν ξεκινήσει μεμονωμένα από κάθε εμπλεκόμενη Υπηρεσία (Διεύθυνση Υγείας, Λιμενικό, Αστυνομία) αυτήν την εβδομάδα τα μεικτά κλιμάκια των Υπηρεσιών θα...

Μιχελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: Δηλ. το ΣτΕ εντάσσει την απόφασή του για την ψήφο των μεταναστών σε “ακροδεξιά ατζέντα”;

"Είναι θλιβερό ο ΣΥΡΙΖΑ  να εκτοξεύει ύβρεις που ακουμπούν ακόμη και το Συμβούλιο της Επικρατείας, εντάσσοντας την απόφασή του για την ψήφο των μεταναστών σε “ακροδεξιά ατζέντα”. Άλλωστε, η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν...

Καθιερώνεται «παζάρι» εισαγγελέα και κατηγορούμενου για το ύψος της ποινής

Προηγμένα  ποινικά  συστήματα άλλων χωρών, κατά κανόνα αγγλοσαξονικής αντίληψης (Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ, κ.λπ.), θα προτείνει στο υπουργείο Δικαιοσύνης η αρμόδια νομοπαρασκευαστική επιτροπή  που έχει αναλάβει το έργο της αναμόρφωσης του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Επενδυτικό πρόγραμμα 130 εκατ. ευρώ παρουσίασε στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Lidl Ελλάς

Ο Γκέοργκ Κρόελ αναφέρθηκε στην κατασκευή και λειτουργία δύο νέων χώρων logistics, ο πρώτος από τους οποίους εγκαινιάζεται την Πέμπτη στα Καλύβια Αττικής

Για το νέο επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας Lidl Ελλάς, ύψους 130 εκατ. ευρώ για το 2014, ενημέρωσε την Τετάρτη τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, Γκέοργκ Κρόελ, κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΟΧΙ στον Βουδούρη και από τους αναρχοάπλυτους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ

Χαρακτηρίζει, μάλιστα, τον κ. Βουδούρη «γυρολόγο της πολιτικής», ισχυρίζοντας ότι πρόκειται για προβληματική επιλογή και προβληματικές διαδικασίες, που ακολούθησε η κεντρική επιτροπή

Οι δύσκολες ώρες και ημέρες για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τον εκλεκτό της ως υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Οδυσσέα Βουδούρη συνεχίζονται.

Deutsche Βank: Χωρίς ουσιώδεις ωφέλειες για το χρέος μέχρι το 2022, η επιμήκυνση των 50 ετών

Η σχεδιαζόμενη επιμήκυνση του ελληνικού χρέους δύσκολα θα το καταστήσει βιώσιμο, επισημαίνει η Deutsche Bank σε ανάλυσή της με τίτλο “Εκτιμώντας το όφελος από τη μείωση των δανείων του επίσημου τομέα προς την Ελλάδα”.

Σιγά ρε θα σκίσεις το καλσόν!! Τζιτζικώστας: Δεν αποσύρω την υποψηφιότητά μου - Ας με διαγράψει η ΝΔ

ΚΛΑΙΩ!! Μας απειλεί ότι θα τον στηρίξει το ΕΠΑΛ του Πολύδωρα και άλλες τσόντες... ρε κατέβα απ' το καλάμι γιατί σε λίγο θα παρακαλάς...

Ο νυν περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δηλώνει ότι θα είναι και πάλι νικητής και καλεί σε συστράτευση τον Γιάννη Ιωαννίδη!

Eπιμένει στην υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο νυν περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, διαμηνύοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει καμιά απολύτως περίπτωση να αποσυρθεί.

Πάλι λιποθυμίες θαχουμε: Έρχεται αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από δύο οίκους

Του Δημήτρη Παφίλα

Τρεις ημέρες πριν ανακοινωθεί το ελληνικό ΑΕΠ, ξεκίνησαν να κυκλοφορούν  πληροφορίες για επικείμενη αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας.

ΦΩΤΟ-Θα κλάψετε απ τα γέλια: Ονόματα αριστερών κομμάτων, κινημάτων, συλλογικοτήτων ή όπως σκατ@ τα λένε οι ρέμπελοι

Αρχικά αριστερών οργανώσεων που τους αφιερώνουμε:

Ο Κατσανέβας έκανε αγωγή στην Wikipedia-Τι τον ενόχλησε

Αγωγή εναντίον της διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας Wikipedia προτίθεται να καταθέσει ο πρώην βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος Δραχμή, Θεόδωρος Κατσανέβας. Ο κ. Κατσανέβας καταγγέλλει στο enikos.gr ότι έχει πέσει θύμα δυσφήμισης από τον ιστότοπο επισημαίνοντας πως στο λήμμα με το όνομα του αναγράφονται ανακριβείς πληροφορίες.

Ο Έλληνας ανταποκριτής του NBC στο Σότσι

Ο Robert Quinlan Costas είναι αθλητικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής στο NBC Sports από το 1980.  Έχει ανακηρυχτεί  πάνω από 8 φορές Αθλητικός Δημοσιογράφος της Χρονιάς και έχει κερδίσει 20 αθλητικά EMMY.

Η Σφίγγα και το Κολοσσαίο καταρρέουν: Ποια μνημεία δεν αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου

Οι αρχαίοι πολιτισμοί έχουν από καιρό αναφερθεί στην καταστροφική και συχνά επικίνδυνη δύναμη των καιρικών συνθηκών. Με το πέρασμα των αιώνων έχουν μείνει ορισμένα στοιχεία των αρχαίων πολιτισμών, που θεωρούνται σημαντικά μνημεία στο σύγχρονο κόσμο. Ωστόσο, αργά και σταθερά οι καιρικές συνθήκες τα καταστρέφουν.

Δείτε τα τρία καλύτερα βίντεο που σαρώνουν στο youtube!

Ένα panda και δύο χαριτωμένα σκυλάκια οι ήρωες που έκλεψαν τα χτυπήματα!

Συγκεντρώσαμε για σας τα τρία καλύτερα βίντεο που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφεραν να κερδίσουν τα βλέμματα και να σαρώσουν σε χτυπήματα στο youtube...

Ο σκύλος που τρέχει στα δύο του πόδια...

Ο ΠΑΟΚάρας Π. Δήμας: Μη μου λέτε μαλακί@ς για «χούντες»... εγώ έχω ζήσει την Χούντα του Χότζα να μην μπορώ να λέω ότι είμαι Έλληνας και να λέω αυτό που σκέφτομαι

"Όταν έμπαινα στο λεωφορείο σήκωνα και τα δύο χέρια ψηλά για να μην νομίζουν ότι είμαι κλέφτης" σχολίασε ο Πύρρος Δήμας στην εκπομπή "Tα Καρντάσιανς".

Γελάσαμε σήμερα; Αν όχι να η ευκαιρία! Αγλαϊα: Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ... αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξανανοίξει την ΕΡΤ

Η Αγλαΐα Κυρίτση έχει συνδεθεί με τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ για την κουτάλα, παρουσιάζοντας μέχρι σήμερα το δελτίο ειδήσεών τους, ενώ «ρίχνεται» στη μάχη για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μετά από πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Άκου τι σκέφτηκε το άτομο! Μα πως του ήρθε η ιδέα; “ΠΑΣΟΚ-οποιείται” ο ΣΥΡΙΖΑ λέει η αριστερή πλατφόρμα του

Με ένα άκρως επικριτικό άρθρο του ο επικεφαλής της τροτσκιστικής τάσης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και στέλεχος της αριστερής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Νταβανέλλος αναρωτιέται εάν «το πολιτικό άνοιγμα δημιουργεί πολιτικό ρεύμα» και ρωτά δεικτικά «ένας, δύο, τρεις… πολλοί Βουδούρηδες».

Ινδία: Στην εκλογική μάχη ρίχτηκαν και γυμνές ηθοποιοί -Παγκόσμιος σάλος[εικόνες]

Σοκάρουν οι εικόνες που έρχονται από την Ινδία και δείχνουν ηθοποιούς να στηρίζουν με γυμνές και προκλητικές πόζες το κόμμα της αντιπολίτευσης BJP, το οποίο αναμένεται να κερδίσει τις εκλογές της προσεχούς άνοιξης.

Τα γατάκια μήπως άκουσαν κάτι για το spread; «Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2010 το κόστος δανεισμού της Ελλάδας»

Σε ποια τιμή διαπραγματεύεται το 10ετές ομόλογο του ελληνικού δημοσίου που εκδόθηκε μετά το PSI με το "τοκογλυφικό", όπως λέει κι ο Καμμένος, επιτόκιο του 2% 

Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2010, υποχώρησε την Τρίτη το κόστος δανεισμού της Ελλάδας σύμφωνα με το Bloomberg, που κάνει λόγο για επιστροφή της εμπιστοσύνης στην ζώνη του ευρώ.

Φαήλος: Ποιος φοβάται το λαό;

του Φαήλου Κρανιδιώτη

Γιατί άραγε ένα αριστερό κόμμα να έχει τόσα νεύρα για την εκλογή των Ευρωβουλευτών με σταυρό; Γιατί σε αυτό το ζήτημα έπαθαν ρήξη χιαστών οι κορώνες για την λαϊκή βούληση, την φαρδιά και πλατιά δημοκρατία;

Ισραηλινά μαχητικά πάνω από την Κύπρο σε κοινή άσκηση

Μεγάλη αεροπορική άσκηση με την ονομασία «ΟΝΗΣΙΛΟΣ-ΓΕΔΕΩΝ» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην Κύπρο με τη συμμετοχή της Εθνικής Φρουράς και της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ.

Τι απάντησε ο Μιχελάκης όταν ο Παναγούλης ζήτησε "μεταφορά εκλογών τον Οκτώβριο επειδή στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί αν λέει ο καθένας ότι θέλει"

Αντιπαράθεση στη Βουλή προκάλεσε η πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη για αναβολή των αυτοδιοικητικών εκλογών τον Μάιο και διεξαγωγής τους τον Οκτώβριο, προκειμένου η χώρα να οδηγηθεί σε διπλές εκλογές (εθνικές και ευρωεκλογές).

Στο Δημόσιο θα περνάει η περιουσία όσων κατηγορούνται για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή

Στο τελικό στάδιο της επεξεργασίας τους βρίσκονται οι διατάξεις που προωθεί η κυβέρνηση για την αξιοποίηση κινητής και ακίνητης περιουσίας κατηγορουμένων για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγής.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπακογιάννης: Τρεις γενιές τρομοκρατών κυκλοφορούν ελεύθεροι

Για το νέο κύμα τρομοκρατίας μίλησε, μεταξύ άλλων θεμάτων, ο δήμαρχος Καρπενησίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star.

Κυπριακό: 50 αποχρώσεις του γκρι

Γ. Βοσκόπουλος, Αναπληρωτής καθηγητής Ευρωπαϊκών Σπουδών
Πρόεδρος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Ο κ. Ν. Αναστασιάδης ετοιμάζεται να εγκλωβίσει τον Κυπριακό Ελληνισμό σε ένα σκοτεινό συνταγματικό τούνελ με απροσδιόριστες πολιτικές συνέπειες. Όπως είχα επισημάνει με άρθρο μου μετά τις προεδρικές εκλογές στην Κύπρο «ο Κύπριος Πρόεδρος διέψευσε σε χρόνο ρεκόρ τις όποιες προσδοκίες με το διάγγελμα του στον Κυπριακό λαό και τη στήριξη των επιλογών του Βερολίνου.

Άρχισε η δίκη για την Εθνική άρσης βαρών

Έξι χρόνια μετά, ξεκίνησε σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, η δίκη  για την πολύκροτη υπόθεση ντόπινγκ της Εθνικής Ομάδας άρσης βαρών, που το 2008  είχε συγκλονίσει  το πανελλήνιο.

Σόιμπλε στο Reuters: Θα παράσχουμε βοήθεια στην Ελλάδα αν χρειαστεί, υπό προϋποθέσεις όμως

«Σε φάση ηρεμίας βρίσκεται η κρίση στην ευρωζώνη», επεσήμανε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, όπου μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι το ΔΝΤ συνέβαλε στη στήριξη της αξιοπιστίας της ευρωπαϊκής πολιτικής κατά της κρίσης, αλλά και ότι δεν βλέπει κάποια άλλη χώρα της ευρωζώνης ως υποψήφια για πρόγραμμα βοήθειας.

Eλίζα Χριστοδουλίδη: Η δημοσιογράφος που έκανε τον Κλούνεϊ, πρέσβη για την επιστροφή των Γλυπτών [εικόνα& βίντεο]

Παραλίγο να μην κατορθώσει καν να μπει στη συνέντευξη Τύπου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου. Δεν ήξερε καν αν θα έκανε μια ερώτηση. Ωστόσο, η γλυκιά και δυναμική νεαρή Ελίζα Χριστοδουλίδη, με την επιμονή της – όπως έγραψαν ξένα μέσα ενημέρωσης- κατόρθωσε ...

Σοκαριστική καταγγελία από 16χρονη στην Πάτρα: «Με κλείδωσε στο σπίτι και με βίαζε»

Τον εφιάλτη έζησε μία 16χρονη μαθήτρια στην Πάτρα, στα χέρια ενός 43χρονου άνδρα. Οπως κατήγγειλε το κορίτσι, την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του επί τρεις ημέρες και τη βίασε.

Μεγάλο τεχνικό έργο για την προστασία της αρχαίας Ολυμπίας

Ένα μεγάλο τεχνικό έργο, που ουσιαστικά θα προστατεύσει τον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας, θα υλοποιηθεί στο σημαντικότερο θρησκευτικό και αθλητικό κέντρο της αρχαιότητας. Πρόκειται για προληπτικά έργα αντιστήριξης των πρανών τόσο του αναλήμματος των Θησαυρών του Κρονίου λόφου όσο και του Ιερού της Δήμητρας Χαμύνης, μνημεία τα οποία κινδυνεύουν λόγω των κλιματικών και γεωλογικών φαινομένων που αναπτύσσονται στην περιοχή.

Αύξηση 36,2% στις οικοδομικές άδειες Νοεμβρίου

Ανάκαμψη παρουσίασε η οικοδομική δραστηριότητα στη χώρα τον Νοέμβριο, με τον αριθμό των οικοδομικών αδειών να αυξάνεται κατά 36,2%, αν και στο 11μηνο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2013 καταγράφηκε μείωση των αδειών κατά 29%.

Έχασαν το σασπένς οι εκλογές δημάρχου Αθηναίων... αφού ξέρουμε το νικητή: Υποψήφιος και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

Με ανακοίνωσή της μέσω του twitter η Φιλελεύθερη Συμμαχία ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του προέδρου της, Γρηγόρη Βαλλιανάτου για την δημαρχεία του δήμου Αθηναίων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΒΙΝΤΕΟ-Κακλαμάνης: Απευθύνομαι στη λαϊκή βάση της ΝΔ-Γιατί διάλεξαν τον Άρη

«Εγώ θα απευθυνθώ στη λαϊκή βάση της ΝΔ», διευκρίνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, τονίζοντας ότι μέσα σε αυτή τη Βουλή δεν νιώθει πολύ βολικά.

Ζητείται πιλότος φόρμουλας από το ΑΠΘ

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αναζητά οδηγό για τη φοιτητική F1. Έβαλε αγγελία για να βρεθεί ο πιλότος που θα καθίσει στη θέση του οδηγού του καινούργιου μονοθέσιου που κατασκευάζουν οι φοιτητές του ΑΠΘ.

Δύο χρόνια οι επαφές του Ξηρού με τους «Πυρήνες»

Στενές σχέσεις είχαν επί δύο χρόνια ο Χριστόδουλος Ξηρός με τα φερόμενα ως μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ακόμα και δύο ή τρεις φορές την ημέρα, με ιδιαίτερη προτίμηση στις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές, ο Χριστόδουλος Ξηρός μετέβαινε σε άλλες πτέρυγες των φυλακών Κορυδαλλού και κυρίως σε αυτήν όπου κρατούνται οι φερόμενοι ως μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

K. Σακκάς στην Αντιτρομοκρατική: «Εγώ στον Κορυδαλλό δεν ξαναπάω»

Ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς" Κώστας Σακκάς, ο οποίος αναζητείται από την αντιτρομοκρατική από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, εδώ και ένα μήνα !

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι περιφερειάρχες που θα στηρίξει η ΝΔ [λίστα]

Παρά το γεγονός ότι ήδη στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στον Δήμο Αθηναίων υπάρχουν επίσημοι και αντάρτες υποψήφιοι από τη ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς προχωρά στην στήριξη υποψηφίων στις 13 περιφέρειες της χώρας.

Δεδομένες θεωρούνται οι εξής υποψηφιότητες:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΨΩΝΙΟ!! Η Πόπη Τσαπανίδου στο κόκκινο χαλί της Μπερλινάλε και οι πόζες σταρ [εικόνες]

Στο κόκκινο χαλί της Μπερλινάλε περπάτησε χθες η Πόπη Τσαπανίδου, όχι ως δημοσιογράφος, αλλά ως ηθοποιός αφού συμμετέχει στην ταινία «Μικρό Ψάρι» του Γιάννη Οικονομίδη, που συμμετέχει στο Φεστιβάλ.

Συνθήκες εμφυλίου στη Ν.Δ. δημιουργεί η διπλή «γαλάζια» υποψηφιότητα στο Δήμο της Αθήνας

Βαρύ κλίμα επικρατεί στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας για τον εμφύλιο στον Δήμο Αθηναίων που επηρεάζει πολιτικά και επικοινωνιακά, μετά την ανακοίνωση των δυο «γαλάζιων» υποψηφιοτήτων, της επίσημης του κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλου και του «αντάρτη» κ. Ν. Κακλαμάνη.

Στο Άγιο Όρος θέλει να ταξιδέψει ο Αντώνης Σαμαράς-Σε ποιον εκμυστηρεύτηκε την επιθυμία του;

Στο Άγιο Όρος θέλει να ταξιδέψει ο πρωθυπουργός και μάλιστα σύντομα, όπως εκμυστηρεύτηκε χθες στον...

H 29χρονη Ελληνίδα που πήγε πριν 5 χρόνια στην Αυστραλία και σήμερα είναι ανάμεσα στις 50 πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες

Πριν από πέντε χρόνια πήρε την απόφαση να εγκατασταθεί στην Αυστραλία. Σήμερα, η Δήμητρα Μαρκογιαννάκη μπορεί να πει με σιγουριά ότι έκανε τη σωστή κίνηση. Γιατί στα 29 της θεωρείται μία από 50 πιο επιτυχημένες νέες γυναίκες επιχειρηματίες της χώρας.

Η σ@ξι δημοσιογράφος Αγγελική Διαβατοπούλου δεν απολύεται από τον 9.84: Με ζηλεύουν και είναι σεξιστές

Η Αγγελική Διαβατοπούλου, δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο 9.84, αρνείται ότι απελύθη επειδή διατηρεί αισθησιακές φωτογραφίες στο facebook και επιτίθεται σε πουριτανούς και ...ζηλιάρηδες.

«Κανείς δεν με απέλυσε επειδή διατηρώ αισθησιακές φωτογραφίες στο Facebook. Ορισμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο ήταν κλειδωμένες και δεν ξέρω με ποιον τρόπο τις βρήκαν και τις χρησιμοποίησαν» δηλώνει στο Πρώτο Θέμα.

Θερμό τετ-α-τετ είχαν Σαμαράς και Μπακογιάννη

Ο πρωθυπουργός τα έλεγε αρκετή ώρα με την βουλευτίνα Επικρατείας

Λίγη ώρα μετά την συνάντησή του στο καφενείο της Βουλής  με βουλευτές της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς, φανερά προβληματισμένος από....

Διακαναλικός διάλογος Παπαδάκη με Καμπουράκη - Οικονομέα και τους καλεσμένους τους!

Μοναδική τηλεοπτική στιγμή! Οι δύο πρωινές εκπομπές ξεκίνησαν διάλογο μεταξύ τους on air! Δείτε το βίντεο...

Ένα σπάνιο τηλεοπτικό ...φαινόμενο είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές σήμερα το πρωί.

Δημοσκόπηση Public Issue: Μείωσε πολύ το προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ... σε δημοσκόπηση ΣΥΡΙΖΑ

Τη ρευστή κατάσταση που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό επιβεβαιώνει το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Public Issue που δημοσιεύεται σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 30% (έναντι 31,5% που είχε τον Ιανουάριο) και ακολουθεί η ΝΔ με 28,5% (έναντι 28%).

Πρόγραμμα ανάκαμψης ΣΥΡΙΖΑ: Και μειώσεις μισθών 20%... και απλήρωτοι εδώ και μήνες στην ΑΥΓΗ

Σε μεσοσταθμική μείωση μισθών κατά 20% προχωρά σύμφωνα με πληροφορίες η εφημερίδα ΑΥΓΗ επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες έχει συγκροτηθεί πενταμελής επιτροπή εργαζομένων προκειμένου να διαπραγματευτεί με την εργοδοσία τον τρόπο που θα γίνει η μείωση μισθών ώστε να επιτευχθεί ο περιορισμός του μισθολογικού κόστους κατά 20% (φυσικά η μείωση θα γίνει με ένα νόμο και ένα άρθρο...).

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το παρασιτικό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ

Είναι δυνατόν να πάρει πίσω την υποψηφιότητά του ο Οδυσσέας Βουδούρης; Τι φοβάται δηλαδή, ότι δεν θα τον ψηφίσουν οι 500 ΣΥΡΙΖΑίοι σε κάθε νομό; Καλά, ακόμα να καταλάβουν κάποιοι που περνάνε απ΄ έξω από την Κουμουνδούρου ότι οι υποψήφιοι επιλέγονται με κριτήρια παλαιοΠΑΣΟΚ;