13 Φεβρουαρίου 2014

Κράξιμο σε Τσίπρα–Δασκαλόπουλο... από αγανακτισμένο παλαιοΠΑΣΟΚο εννοείται: Πως θα κυβερνήσεις έτσι με τη Δεξιά; Μην πιάνετε στο στόμα σας τον Καστοριάδη

Μεγάλη ένταση επικράτησε το απόγευμα της Πέμπτης στο Πολεμικό Μουσείο κατά τη διάρκεια της κοινής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα και του Δημήτρη Δασκαλόπουλου, στο πλαίσιο εκδήλωσης με τίτλο ««Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Η πρόκληση της επόμενης μέρας».

ΚΛΑΙΩ!! Eπαναστατούν επειδή δεν έχουν κωλ@χαρτο... και το left.gr βλέπει πραξικόπημα στη Βενεζουέλα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Με πληθωρισμό 50-60% και χωρίς χαρτί υγείας στα σούπερ μάρκετ, ο κόσμος κάποια στιγμή θα βγεί στο δρόμο εναντίον της χούντας του Μαντούρο που θαυμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Τσίπρας... παρόλα αυτά τα νούμερα βλέπουν πραξικόπημα, αφού όλα είναι ωραία και καλά... μέχρι και υπουργείο ευτυχίας τους έχει φτιάξει ο Τσάβες... Δείτε τι γράφουν και πως προσπαθούν να τα μπαλώσουν:

Στο Αγιο Ορος το σαββατοκύριακο ο Αντώνης Σαμαράς

Στο Αγιο Ορος θα μεταβεί το σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς. Θα επισκεφτεί...

Stop δικαστή στη μετάδοση των «Πρωταγωνιστών» του Στ. Θεοδωράκη

Εντολή πρωτοδίκη από την Κω να μη μεταδοθεί η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» για το Φαρμακονήσι στο Mega την επόμενη Τρίτη. Το σκεπτικό της δικαστικού λειτουργού είναι ότι η μετάδοσή της θα παρεμποδίσει την εν εξελίξει δικαστική έρευνα.

Νέος Καμμένος μας προέκυψε ο Δημητράκης! Κάθε μέρα μοιράζει και μια μήνυση... σήμερα η σειρά του Ζούγκλα

Σε νέες μηνύσεις πρόκειται να προχωρήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα απάτης από την ιστοσελίδα zougla.gr!

Οπως διέρρευσε, με τον πρόεδρο της «πράσινης» ΚΑΕ...

Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Γκιόλια

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια, μετά τη "βόμβα" που έριξε μέσα από τις φυλακές  Λάρνακας ο καταδικασμένος για τη πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα Τάσος Τσεχιλίδης. Ο Τσεχιλίδης εμπλέκει τον συγκρατούμενό του Δημήτρη Μαμαλικόπουλο στη δολοφονία του δημοσιογράφου, την ευθύνη της οποίας είχε αναλάβει η Σέχτα Επαναστατών.

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα Καλαφάτη εξέφρασε ο Γκιουλέκας

Τη στήριξη του στην υποψηφιότητα του του Σταύρου Καλαφάτη για τον δήμο Θεσσαλονίκης, εξέφρασε με ανακοίνωση του, ο υφυπουργός Παιδείας, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο, Κώστας Γκιουλέκας.

ΦΩΤΟ: Πώς ήταν η Αθήνα πριν από 150 χρόνια!

Τρείς φωτογραφίες της ελληνικής πρωτεύουσας πριν από περίπου 160 χρόνια, ήταν αγνώριστη.

Η Λεωφόρος Συγγρού, αγνώριστη. Το Παναθηναικό Στάδιο, αν και υπήρχε από την αρχαιότητα δεν φαίνεται. Η φωτό είναι πριν το 1896 οπότε και επενδύθηκε εκ νέου με μάρμαρο για τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ! Φόρο εισοδήματος με βάση τα στοιχεία από το "φακέλωμα" θα υπολογίζει η εφορία

Την εφαρμογή σκληρών μέτρων που έχουν ψηφιστεί αλλά μένουν στα χαρτιά προωθεί η κυβέρνηση για να καλύψει το δημοσιονομικό κενό της διετίας 2014-2015. Για το σκοπό αυτό επιστρατεύει τα στοιχεία που ζήτησε να της παραδώσουν έως 31 Μαρτίου το αργότερο, όλες οι τράπεζες, οι κλινικές, η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας κλπ.

Βουλευτής φαν του Καμμένου, ψέκασε τους αντιπάλους του με σπρέι πιπεριού - Χαμός στο κοινοβούλιο της Ινδίας [εικόνες&βίντεο]

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στην Κάτω Βουλή της Ινδίας με αφορμή την κατάθεση νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τη δημιουργία ενός νέου ομόσπονδου κρατιδίου. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και μέσα σε λίγα λεπτά τα μέλη της Λοκ Σάμπα ήρθαν στα χέρια. Ενας εκ των βουλευτών εκσφενδόνισε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή...

ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝ@Σ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ; Έρχεται μεγάλη μείωση των φοροπροστίμων!

Προς γενναία μείωση των φοροπροστίμων, οδηγείται το οικονομικό επιτελείο, μετά από  υπόδειξη και του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες μετά τη σημερινή συνάντηση του Ι. Στουρνάρα με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για θέματα φορολογίας, το πρόστιμο των 1.000 ευρώ που θεσμοθετήθηκε από  1.1.2014 αναμένεται να μειωθεί στα...

Καταδικάστηκε η Αλίκη Αρβανιτίδη για συκοφαντική δυσφήμιση!

Μετά από έξι χρόνια δικαστικής διαμάχης με την 46χρόνη μητέρα, που υποστηρίζει ότι ο Πασχάλης είναι πατέρας του 8χρόνου παιδιού της, το δικαστήριο έκρινε ένοχη την Αλίκη Αρβανιτίδη, η οποία καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμηση.

ΦΩΤΟ: Ο Άδωνις κουρδίζει τα γατάκι και δημοσιεύει φώτο από το Χάρβαρντ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος θα παραστεί ως κεντρικός ομιλητής σε δύο ομιλίες στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε η Ευρωπαϊκή Λέσχη του Harvard Kennedy School of Government.

Το υπουργείο Οικονομικών ζητάει να ακυρωθεί πρόστιμο 150.000 ευρώ για διαρροή στοιχείων φορολογουμένων

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζητούν να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η 98/2013 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα με την οποία τον Αύγουστο του 2013 επέβαλε πρόστιμο 150.000 ευρώ στον τότε ΓΓΠΣ του υπουργείου Οικονομικών Διομήδη Σπινέλη, για διαρροή προσωπικών δεδομένων φορολογουμένων.

Πολύδωρας και Ζώης στηρίζουν Τζιτζικώστα για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Την υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει η Ένωση για την πατρίδα και τον λαό, η νέα πολιτική συμμαχία των Βύρωνα Πολύδωρα και Χρήστου Ζώη.

Γελάει η Βουλή με τον Γιώργο Ντόλιο!

Έκανε την γκάφα επιμένει κιόλας

Ο Γιώργος Ντόλιος υπέπεσε σε μία γκάφα ολκής επικαλούμενος επιστολή του Γιάννη Βρούτση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη η οποία όπως αποδείχθηκε ήταν πλαστή, κατά το κοινώς λεγόμενο "μαϊμού". Το συγκεκριμένο επιχείρημα του βουλευτή όπως ήταν φυσικό προκάλεσε άφθονα γέλια στη Βουλή.

Εισαγγελία Πρωτοδικών: Δεν έχουμε ασκήσει δίωξη... μόνη της τη φαντασιώνεται το σούργελο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Με ανακοίνωσή της η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διευκρινίζει ότι δεν έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της δημοσιογράφου, που δημοσίευσε το ρεπορτάζ στο blog «peiratiko reportaz» σχετικά με φύλαξη χώρων από βατραχανθρώπους του Λιμενικού Σώματος.

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΟΚ LIVE STREAM (Appolon - PAOK 20:00)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω λινκ:

Καυγάς Κουκούτση-Τσουκαλά στη Βουλή για εφάπαξ και... ΕΑΤ-ΕΣΑ

Καυγάς μεταξύ του Δημήτρη Τσουκαλά του ΣΥΡΙΖΑ και του Δημήτρη Κουκούτση από τη Χρυσή Αυγή, προκλήθηκε κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ, στην Επιτροπή Δημόσιας Τάξης της Βουλής.

Πρωτιά ΑΠΘ μεταξύ των ελληνικών πανεπιστημίων

Πρώτο μεταξύ των ελληνικών πανεπιστημίων εμφανίζεται για το Α' εξάμηνο του 2014 το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) στην διεθνή κατάταξη Webometrics. Επίσης το ΑΠΘ βρίσκεται στη θέση 204 της παγκόσμιας γενικής κατάταξης και στην 75η στην Ευρώπη (στην 65η στην Ευρωπαϊκή Ένωση).

Η πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια πτώσης με αλεξίπτωτο -Καρέ καρέ η βουτιά θανάτου από τον Πύργο του Αιφελ [βίντεο]

Ηταν 4 Φεβρουαρίου του 1912 όταν ο αυστριακός εφευρέτης Franz Reichelt έχασε τη ζωή του επιχειρώντας να κάνει το πρώτο base jump στον κόσμο. Ο Franz ράφτης στο επάγγελμα έπεσε από τον Πύργο του Αιφελ με ένα αυτοσχέδιο αλεξίπτωτο. Ωστόσο, η τύχη δεν ήταν με το μέρος του καθώς βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια της πτώσης.

Οικογένεια Σουμάχερ: Ο Μίκαελ είναι ακόμα στη διαδικασία ξυπνήματος

Το σημαντικό δεν είναι η ταχύτητα της ανάρρωσης αλλά ότι η διαδικασία συνεχίζεται με ελεγχόμενο τρόπο, αναφέρει σε δήλωσή της η οικογένεια του γερμανού πιλότου

Σε νέα δήλωσή μετά τις πληροφορίες ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ προσβλήθηκε από πνευμονία προχώρησε η οικογένειά του, η οποία δεν αναφέρεται καν στις πληροφορίες αυτές αλλά αρκείται να υπενθυμίσει ότι ο γερμανός πιλότος βρίσκεται σε διαδικασία «ξυπνήματος» από το κώμα.

Δεν παιζόμαστε στη λαμογιά: Έστειλαν «μαϊμού» επιστολή στον Μητσοτάκη δήθεν από τον Βρούτση που ζητούσε εξαίρεση φορέα από το λουκέτο!!

Δείτε τι σκαρφίζονται για να σώσουν τους οργανισμούς από την κατάργηση

Σε θρασύτατες μηχανορραφίες προχωρούν ορισμένοι, προκειμένου να διασώσουν οργανισμούς και φορείς από την απόφαση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης να τους καταργήσει.

«Όχι» του Συμβουλίου Εφετών σε Κασιδιάρη για εξαίρεση ανακριτριών

«Όχι» απαντά το Συμβούλιο Εφετών στην αίτηση εξαίρεσης των ανακριτριών της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, που υπέβαλε πριν λίγες ημέρες ο κατηγορούμενος βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης.

Με βούλευμά του, το Συμβούλιο Εφετών (αριθ. 250/2014) απορρίπτει τις αιτιάσεις του βουλευτή, υποψήφιου δημάρχου Αθήνας, κατά των ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, κρίνοντας πως «δεν διαπιστώνεται ότι συντρέχουν γεγονότα ικανά να εγείρουν υπόνοιες μεροληψίας των ειδικών ανακριτριών».

Την αποφυλάκιση του Λαυρεντιάδη με εγγύηση 100 εκ. ευρώ προτείνει ο Εισαγγελέας!

Εγγύηση – μαμούθ, ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, για τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, προτείνει ο αρμόδιος εισαγγελέας για την αποφυλάκιση του επιχειρηματία ενόψει της λήξης του 18μήνου στην υπόθεση της Proton Bank.

Ο γιος του Παντελή Καψή κοροϊδεύει τον Τσίπρα: «Μέχρι κι ο Λένιν φορούσε γραβάτα... κι αν δεν ξέρει να τη δένει, ας πάρει μια με λαστιχάκι»

Ο Γιάννης Καψής, γιος του Παντελή Καψή, με άρθρο του στο aixmi κάνει επίθεση στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή του να μην φοράει γραβάτα, χαρακτηρίζοντάς τον «γκόλντεν μπόι του κομματικού σωλήνα». Μάλιστα, τον συγκρίνει με τον Λένιν ο οποίος τον Οκτώβριο του 1917 την ώρα που στο Ανώτατο Σοβιέτ της πόλης μυρίζει μπαρούτι, εκείνος εμφανίστηκε με κοστούμι και γραβάτα.

Βίντεο: Η στιγμή που τεράστια τρύπα «καταπίνει» αυτοκίνητο!

Tρία αυτοκίνητα «κατάπιε» μια τρύπα σε δρόμο του Σικάγο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα παρά μόνον ένας ελαφράς τραυματίας.

Κάτοικος της περιοχής, ο οποίος κατέγραφε το περαστικό με την κάμερά του...

ΔΗΑΔΟΣΤΕ-> ΕΣΧΟΣ!! Η Λέσχι Μπίλντερμπεργκ έκλισε το μικρόφονω της Ραχίλ...

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση της επιτροπής παραγωγής και εμπορίου, με τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή να κοντράρεται με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη. Το επεισόδιο πήρε διαστάσεις, με αποτέλεσμα να κλείσει το μικρόφωνο στην κ. Μακρή ο πρόεδρος της επιτροπής, Γιώργος Βλάχος.

Ο επικίνδυνος κατακερματισμός της κεντροδεξιάς στον Δήμο Αθηναίων ευνοεί Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ

Άκρως επικίνδυνος μπορεί να χαρακτηριστεί ο κατακερματισμός της κεντροδεξιάς στον Δήμο Αθηναίων ενόψει δημοτικών εκλογών, ειδικά για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας που έχει κυρίως σημειολογική σημασία.

Ας δούμε ορισμένα δεδομένα.

Ο Α. Σπηλιωτόπουλος θα εκπροσωπήσει την ΝΔ.

ΒΙΝΤΕΟ- Η φρίκη που έφαγε το τσίρκο του Λονδίνου με τον Κλούνεϊ

Έξαλλος είναι ο εκκεντρικός δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον με τον Τζορτζ Κλούνεϊ εξαιτίας των δηλώσεων του διάσημου ηθοποιού για τα γλυπτά του Παρθενώνα. «Κάποιος πρέπει επειγόντως να αποκαταστήσει τα μάρμαρα του Τζορτζ Κλούνεϊ. Συνδέει μία ταινία για τα έργα τέχνης που λεηλατήθηκαν από τους Ναζί, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι ο Χέρμαν Γκέρινγκ είχε σχέδια να λεηλατήσει το Βρετανικό Μουσείο» είπε χρησιμοποιώντας μια γνωστή αγγλική φράση για να δείξει ότι ο Κλούνεϊ «τα έχει χάσει».

Κεδίκογλου: Ποιο κόμμα θα κάνει διαπραγμάτευση; Του Λαφαζάνη ή του Τσίπρα;

«Οι ‘Κασσάνδρες’ της Κουμουνδούρου, ξαναβγήκαν από το ντουλάπι τους και μοιράζουν μιζέρια και φθηνό λαϊκισμό» αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στη δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη (δες πιο κάτω), σχετικά με το ζήτημα του χρέους.

Υπ. Υγείας: Μειώνονται οι τιμές των φαρμάκων

Για το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων ενημερώνει το υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με το υπουργείο, η ανακοστολόγηση θα έχει ως αποτέλεσμα μία μεσοσταθμική μείωση της τάξης του 4,7% στις τιμές.

Η ανακοίνωση:

ΒΙΝΤΕΟ-Ομολόγησε ο Ερντογάν ότι παρεμβαίνει στα ΜΜΕ

Στην παραδοχή ότι τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Habertürk για να διακοπεί η μετάδοση της ομιλίας του αρχηγού των Εθνικιστών, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, στο αποκορύφωμα των διαδηλώσεων στο Γκεζί, προχώρησε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφου.

O Kούγιας φωτογραφίζεται όπως τον θέλουν οι αναρχοάπλυτοι [εικόνες]

Ξαφνιάζει η επιλογή του Αλέξη Κούγια να φωτογραφηθεί ως θύμα βίας, στο πλαίσιο εκστρατείας γνωστού περιοδικού της Θεσσαλονίκης, εναντίον της βίας. Μαζί με τον πασίγνωστο ποινικολόγο βλέπουμε και αντίστοιχη φωτογραφία της πρώην βουλευτή και δημοσιογράφου Νατάσας Ράγιου, ως εθισμένη στο αλκόολ.

Το Twitter αλλάζει ολοσχερώς -Δείτε πώς θα είναι σε λίγο καιρό [εικόνες]

Στο ανασχεδιασμένο Twitter η φωτογραφία χρήστη τοποθετείται στην πάνω αριστερή γωνία της κορυφής του προφίλ (και καταλαμβάνει πλέον περισσότερο χώρο). Επιπροσθέτως: τα βιογραφικά στοιχεία, τα tabs (Tweets, Following, Followers, Favorites, Lists), αλλά και η νέα κατηγορία Photo/Video, δημιουργούν μια εντελώς νέα εικόνα του Twitter. Ακόμα και τα tweets απεικονίζονται, πλέον, σε παράθυρα διαφορετικών μεγεθών, τα οποία διαβάζονται από αριστερά προς τα δεξιά, δηλαδή σαν μια προσομοίωση ανάγνωσης βιβλίου.

Στο 28% η ανεργία τον Νοέμβριο

Νέο ρεκόρ έκανε η ανεργία στην Ελλάδα αφού τον Νοέμβριο του 2013 αυξήθηκε στο 28% από 27,7% που ήταν τον Οκτώβριο, και από 26,3% έναν χρόνο πριν σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ.

O αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης υποψήφιος για το Δήμο Θεσσαλονίκης

Ο Σταύρος Καλαφάτης ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, καθώς προτίθεται να κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Καλαφάτης θα έχει τη στήριξη της ΝΔ, απέναντι στο νυν δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

Συγκροτείται στη Βουλή επιτροπή για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων

Την απόφαση να συγκροτηθεί ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή για το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων, έλαβε ομόφωνα η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και πλέον αναμένεται η τυπική έγκριση της Ολομέλειας.

Ο Σαμαράς αναλαμβάνει πρωτοβουλία "αποσυρσης" Κακλαμάνη;

Προβληματισμένο για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί η «αντάρτικη» υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη, στον δήμο της Αθήνας, δείχνει το Μέγαρο Μαξίμου που διαχειρίζεται το μεγάλο αυτό αγκάθι, στην μάχη της πρωτεύουσας.

Πωλείται το νησί «Χώρα» απέναντι από το Σούνιο -Ποιοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον [εικόνες]

Το ενδιαφέρον Αμερικανών, Αράβων, Ρώσων αλλά και Κινέζων έχει τραβήξει το νησί «Χώρα» που βρίσκεται απέναντι σχεδόν από το Σούνιο και βγαίνει «στο σφυρί» αντί 35 εκατ. ευρώ.

Τα πλεονεκτήματρα του νησιού είναι πολλά:

Αστυνομικοί μηνύουν τα κομμούνια της «Ελληνοφρένειας» - Δείτε γιατί

Στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς προς τη σατυρική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» προσανατολίζονται οι αστυνομικοί της Αχαΐας καθώς εμφανίζονται ενοχλημένοι από τον πρωταγωνιστή...

Δεν σταματά να μοιράζει γέλιο ο ΓΑΠ! Ποια είναι η Άρτεμις που έχει αναλάβει, πλέον, την εκγύμναση του [εικόνες]

Είναι γνωστή η αγάπη του για τη γυμναστική. Ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε εσχάτως να αλλάξει γυμναστήριο και από τη Νέα Ερυθραία, βρέθηκε στην Κηφισιά στο Μind &Body όπου τον γυμνάζει η Αρτεμις, γνωστή γυμνάστρια-θρύλος της πόλης που ειδικεύεται στο pilates και έχει δεκάδες «ορκισμένους» πελάτες.

Αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου και τέλος τα κοινόχρηστα για πετρέλαιο θέρμανσης

Η Εταιρεία Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Αττικής υπέβαλε αίτημα στο υπουργείο Περιβάλλοντος προκειμένου να μπορούν οι καταναλωτές να τοποθετούν στα διαμερίσματα τους αυτόνομου λέβητα φυσικού αερίου και να απαλλάσσονται από την υποχρέωση να πληρώνουν κοινόχρηστα για πετρέλαιο θέρμανσης. Συγκεκριμένα, ο Γενικός διευθυντής της εταιρείας Χρήστος Μπαλάσκας σε συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε και στη χρηματοδότηση κατά 50% που αναλαμβάνει η εταιρεία, για το κόστος εγκατάστασης αυτόνομου λέβητα.

HÜRRIYET: Οι συλλήψεις έγιναν με συνεργασία ΕΥΠ, CIA και MIT-15 χρόνια έψαχναν τον έναν Τούρκο

Οι συλλήψεις τεσσάρων Κούρδων στην περιοχή του Γκύζη, που κατηγορούνται για συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης και κατοχή όπλων και εκρηκτικών υλών, έγιναν με τη συνεργασία της ελληνικής ΕΥΠ, της τουρκικής ΜΙΤ και της αμερικανικής CIA, υποστηρίζει η τουρκική Hürriyet επικαλούμενη πηγές από την τουρκική πλευρά.

Μπράβο ζώα! Από τους Έλληνες τουρίστες ζουν τα Σκόπια!

Tον Δεκέμβριο του 2013 επισκέφτηκαν την χώρα 3003 τουρίστες από την Ελλάδα

Έλληνες ήταν οι περισσότεροι ξένοι τουρίστες στην ΠΓΔΜ και τον Δεκέμβριο του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της ΠΓΔΜ.

Κόκκινος φασισμός στη Βουλή: Εξοργίστηκαν για τη λέξη "λαθρομετανάστης" που χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος των συνοριοφυλάκων

[ΠΡΟΣΕΞΤΕ!! Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!! Ο βουλευτής Λυκούδης θέλει να απαγορεύσει στον Πρόεδρο των συνοριοφυλάκων, τη λέξη λαθρομετανάστης και κατηγορεί τον βουλευτή Αρβανίτη για "συμβουλάτορα της ελληνικής γλώσσας"!!!]

Ο όρος «λαθρομετανάστης» πυροδότησε το κλίμα στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, όχι μόνο ανάμεσα στους βουλευτές αλλά και μεταξύ των εκπροσώπων φορέων, που είχαν κληθεί να καταθέσουν τις απόψεις τους, στο νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της αστυνομίας.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Αλέξη Τσίπρα; Το είχαν προβλέψει οι αστρολόγοι

Φυσικά και κάνουμε πλάκα αφού δεν είμαστε γελοίοι να γράψουμε μαλακίες όπως έκαναν οι ΣΥΡΙΖΑίοι όταν ο Σαμαράς είχε αισθανθεί αδιαθεσία στο Συνέδριο της ΝΔ... τότε οι γελοίοι δεν δίστασαν να γράψουν ότι έχει λευχαιμία, χωρίς ποτέ να ζητήσουν συγγνώμη

​Στο κρεβάτι έπεσε ο Αλέξης Τσίπρας! Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολουθεί με τα αντιπυρετικά αγκαλιά τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς ταλαιπωρείται, το τελευταίο διάστημα, από υψηλό πυρετό. Αυτή ήταν και η αιτία που χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ...

ΒΙΝΤΕΟ-Πάρτο αλλιώς σε λέω! Τζιτζικώστας: Δεν είμαι αντάρτης, θα το πάω μέχρι τέλους

Για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μίλησε ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, τονίζοντας ότι δεν είναι αντάρτης, παρά την απόφαση της ΝΔ να στηρίξει επίσημα την υποψηφιότητα του Γιάννη Ιωαννίδη. «Δεν μπορεί να αποκαλείται αντάρτης ο εν ενεργεία Περιφερειάρχης», υπογράμμισε.

Πότε θα πάρετε το επίδομα τέκνων (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Νωρίτερα ως και τρεις μήνες σε σχέση με πέρυσι θα αρχίσουν να πληρώνονται φέτος τα πρώτα επιδόματα τέκνων σε οικογένειες με ένα η περισσότερα παιδιά, καθώς η έναρξη υποβολής των φορολογικών δηλώσεων από τις 20 Μαρτίου και η αυτόματη εκκαθάρισή τους θα δώσει την δυνατότητα σε χιλιάδες δικαιούχους που θα υποβάλλουν ταυτόχρονα το έντυπο Α21 να πάρουν την πρώτη δόση για το α’ τρίμηνο του 2014 ακόμη και μέσα στον Απρίλιο.

Χτύπημα στη μαφία με ελληνική σφραγίδα

Τέλος σε έναν νέο «γάμο»  ανάμεσα σε δύο ονόματα συνώνυμα της μαφίας, της φαμίλιας Γκαμπίνο στη Νέα Υόρκη και της οργάνωσης Ντράνγκετα στην Καλαβρία της Νότιας Ιταλίας, έβαλαν η ιταλική και η αμερικανική αστυνομία. Έπειτα από δύο χρόνια στενής συνεργασίας στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, από τα στενά του Μπρούκλιν έως την ιταλική χερσόνησο, οι αρχές των δύο χωρών κατάφεραν να εξαρθρώσουν ένα τεράστιο δίκτυο εμπορίας ναρκωτικών και όπλων.

ΒΙΝΤΕΟ-Εμφύλιος κομμουνιστοσυμμοριτών Κανέλλη-Αποστόλου

Σφοδρή επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Ευάγγελου Αποστόλου, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

ΒΙΝΤΕΟ-Το τρέιλερ της τελευταίας ταινίας του Πολ Γουόκερ

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της τελευταίας ταινίας του αδικοχαμένου ηθοποιού, Πολ Γουόκερ.

Ο τίτλος της ταινίας είναι «Brick Mansions». Πρόκειται για μία περιπέτεια με καταδιώξεις με αυτοκίνητα, μυστικούς αστυνομικούς και ναρκωτικά.

Τρομοκράτες της πούτσ@ς με ελαττωματικά όπλα! - Γιατί ο Μαζιώτης δεν εμφανίστηκε να παραλάβει τα όπλα από την κινητή γιάφκα στο Π. Φάληρο

- Οι αποτυχημένες επιθέσεις της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών δείχνουν ότι έχει πρόβλημα με το οπλοστάσιό της
- Ποινικός ο οποίος γνωρίζει τα κυκλώματα μαύρης αγοράς όπλων, για τους δικούς του λόγους μίλησε στην ΕΥΠ
- Ο καταζητούμενος «Αντάρτης Πόλης» Νίκος Μαζιώτης έχει βγει στην πιάτσα και ψάχνει νέο εκτοξευτήρα

Δίωξη σε σούργελο δημοσιογράφο του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν μπορεί ο κάθε καραγκιόζης να εκθέτει και να στοχοποιεί ανθρώπους των δυνάμεων ασφαλείας στη λογική της δήθεν ενημέρωσης του λαού... τι τον νοιάζει τον λαό αν ο τάδε στόχος φυλάσσεται από άνδρες της αντιτρομοκρατικής ή από βατραχανθρώπους του λιμενικού; Ωραία να μάθει ο λαός (το ξέρει άλλωστε) ότι φυλάσσονται κάποιοι στόχοι τρομοκρατών, αλλά το επιχειρησιακό κομμάτι από ποιούς φυλάσσεται και πως δεν ενδιαφέρει τον λαό αλλά τους συμπαθούντες από την κυρία τρομοκράτες... το ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έσπευσε πρώτη να βγάλει ανακοίνωση είναι ενδεικτικό του περί τίνος σούργελου πρόκειται αν και μια επίσκεψη στη σελίδα της είναι αρκετή αφού σε κάθε πρόταση υπάρχει τουλάχιστον μιά φορά η φράση "η χούντα που μας κυβερνά"
 
Στο κτίριο της Κρατικής Ασφάλειας κατέθεσε η δημοσιογράφος Πόπη Χριστοδουλίδου, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ, που δημοσίευσε στο blog «Πειρατικό Ρεπορτάζ» (του οποίου έχει την επιμέλεια), την πληροφορία για τη μετακίνηση βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος σε «ευαίσθητους» στόχους εκτός… λιμανιού.

Ο νέος τρόπος ξεπλύματος μαύρου χρήματος! Παγκόσμιο ιστορικό υψηλό στις πωλήσεις έργων τέχνης το 2013

Ξεπλένεις χαλαρά χρήμα αφού ο καθένας εκτιμάει όσο θέλει ένα έργο τέχνης

Η παγκόσμια αγορά αντικειμένων τέχνης μεγεθύνθηκε κατά 13% και πλέον το 2013, καταγράφοντας νέο ιστορικό υψηλό, ενώ η Κίνα διατήρησε οριακά την πρώτη θέση στην κατάταξη, μπροστά από τις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η γαλλική εταιρεία Artprice.

ΒΙΝΤΕΟ-O Βουλευτής που εκτρέφει γίδια... πραγματικά και όχι ΣΥΡΙΖΑίους

Πολλές φορές ακούμε παράπονα πολιτών για βουλευτές που δεν κατανοούν τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας.

Ο Σταύρος Καλογιάννης, ωστόσο, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα, κατέθεσε ερώτηση στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιο Τσαυτάρη, για...

Ο Κασιμάτης γελάει με το σούργελο: Pakis darling

Ο Πάκης ο Παυλόπουλος, παρακοιμώμενος και κουροπαλάτης του νεοκαραμανλισμού, πασόκος επί τιμή (μοναδικός κάτοχος του τίτλου, εξ ου και το άρθρο προ του επιθέτου), αλλά και φίλος των «παιδιών» (λόγω της στάσης του στα Δεκεμβριανά του 2008), παρουσιάζει στο κοινό το πόνημά του με τον τίτλο «Το Δημόσιο Δίκαιο στον αστερισμό της οικονομικής κρίσης» και τον υπότιτλο «Ο οικονομικός Λαβύρινθος, ο νεοφιλελεύθερος Μινώταυρος και ο θεσμικός Θησέας».

ΒΙΝΤΕΟ-Αναρρίχηση στον ουρανοξύστη της Σαγκάη

Ο ουρανοξύστης «Shanghai Tower», όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες ανέγερσής του, θα είναι το δεύτερο υψηλότερο κτίριο στον κόσμο, με ύψος 632 μέτρα. Τις πύλες του στο κοινό θα ανοίξει το 2015.