14 Φεβρουαρίου 2014

Πόσο καραγκιόζης είσαι ρε Πάκη για να αρθρογραφείς στο unfollow και να το παίζεις αντιμνημονιακός στον Κούλογλου;

Έγραψε και άρθρο στο unfollow το ρεμάλι!! Στο unfollow ρε; Που παρουσίαζε τον Σαμαρά δαρμένο με σφαίρα στο κεφάλι και γράφουν όλοι οι άπλυτοι; Έλεος ρε γελοίε!!!

Ο Παυλόπουλος το τερμάτισε !!!

Αυτός ο τύπος , που στην θητεία του σαν Υπ. Δημόσιας "Τάξης" κάηκε η Αθήνα και μαζί της χάθηκαν ζωές...

Μοίρασε πόνο μεγάλε! ΦΩΤΟ-Ο Άδωνις στη σουίτα του JFK

Στη σουίτα του Τζον Κένεντι κοιμήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Βοστώνη. Ο υπουργός Υγείας παρέστη ως κεντρικός ομιλητής σε δύο ομιλίες στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε η Ευρωπαϊκή Λέσχη του Harvard Kennedy School of Government.

Υπ.Οικονομικών: Ασκήσεις καταστροφής από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε έντονο ύφος αντέδρασε το υπουργείο Οικονομικών στην επίθεση που δέχθηκε με non paper από τον ΣΥΡΙΖΑ (δείτε το στο τέλος) για το πρωτογενές πλεόνασμα.

Το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για «ασκήσεις καταστροφής» στις οποίες επιδίδεται ο ΣΥΡΙΖΑ και αμφισβητεί το πρωτογενές πλεόνασμα.

Στουρνάρας αργά τα ζώα μου: "Μη βιάζεστε για λίστα Λαγκάρντ"... εντάξει μεγάλε, έχουμε χρόνο... μέχρι να έρθει η κρίση στην Ελλάδα θα περάσουν χρόνια...

Θα έχουμε αποτελέσματα στο μέλλον

Κριτική επειδή δεν έχει αξιοποιηθεί η λίστα Λαγκάρντ, δέχεται η κυβέρνηση, αλλά ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, υπόσχεται αποτελέσματα στο μέλλον

Έχουν κι οι κομμουνιστοσυμμορίτες χιούμορ: Σάλος από το βίντεο της ΚΝΕ που δείχνει Τσίπρα και πρόεδρο του ΣΕΒ σαν ερωτευμένο ζευγάρι

Ένα απίστευτο βίντεο που αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων είδε το φως της δημοσιότητας από την Κουμουνιστική Νεολαία του ΚΚΕ, τη γνωστή σε όλους ΚΝΕ, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων και του Αγίου Βαλεντίνου.

Εντάξει γελάσαμε κι απόψε: Προβάδισμα Καμίνη για Δήμο Αθηναίων και μάχη δεξιών δείχνει δημοσκόπηση

Προβάδισμα του Γιώργου Καμίνη για τη δημαρχεία της Αθήνας, με ποσοστό 20%, δείχνει δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis, που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, αναμένεται σκληρή μάχη Σπηλιωτόπουλου - Κακλαμάνη, με το...

Σύντροφοι ALERT! Το κόμμα έδωσε γραμμή: Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στους "πλούσιους Δήμους" (ΛΙΣΤΑ)

Τη λίστα με τους τελικούς υποψήφιους δημάρχους για τα Βόρεια Προάστια της Αθήνας έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η Νομαρχιακή Επιτροπή Βορείας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ.

Φανταστείτε πόσο μαλάκ@ς είμαστε εμείς που μας εξουσιάζουν αυτοί! "Το 25% των Αμερικανών αγνοεί ότι η Γη... γυρίζει"

Το 25% των Αμερικανών, αγνοεί ότι η Γη γυρίζει γύρω από τον Ήλιο και περισσότεροι από τους μισούς δεν ξέρουν ότι ο άνθρωπος κατάγεται από τον πίθηκο, σύμφωνα με μια έρευνα που διενεργήθηκε με πρωτοβουλία του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Χρωστούσαν 10 δισ. ευρώ οι 3.072 πολίτες που συνελήφθησαν το 2013

Το εντυπωσιακό ποσό των 10 δισ. ευρώ χρωστούν οι 3.072 πολίτες που συνελήφθησαν από την Οικονομική Αστυνομία, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δημοσιοποίησε για το 2013 η ΕΛ.ΑΣ.

Η χούντα και οι «Πρωταγωνιστές»

του Κώστα Κεφαλογιάννη

Η πρωτοδίκης από την Κω Αντιγόνη Σταμολέκα ζήτησε από το Mega να μην προβάλει τους «Πρωταγωνιστές» της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου με θέμα το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι. Σύμφωνα με το σκεπτικό της κ. Σταμολέκα, η μετάδοση της εκπομπής θα παρεμποδίσει την έρευνα που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Tα 10 πιο μυστήρια φαινόμενα που έχουν συμβεί στη Γη (VIDEO)

Παραμένουν ανεξήγητα μέχρι σήμερα... Μυστήρια γεγονότα που συνέβησαν στη γη σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και εποχές.

Γεγονότα που έστρεψαν το βλέμμα της ανθρωπότητας πάνω τους και μερικά από αυτά παραμένουν ακόμη ανεξήγητα έως σήμερα…

Ρε κόψτε τις μαλακί@ς με τον gay Βαλεντίνο! Ο έρωτας είναι γαμήσ@ και δεν το διδάσκουν στο κατηχητικό!

Με την ευχή της καθολικής θρησκείας άγιος και προστάτης των ερωτευμένων ο Βαλεντάιν. Ξευτυλισμένα πράγματα. Εκτός κι όταν λένε έρωτας εννοούν αγάπη, σαλιαρίσματα και “βαλεντίνες”. Έτσι, “βαλεντίνες” λέγανε τα ραβασάκια που αντάλλαζαν οι νέοι του ρομαντικού έρωτα.

Να ξέρουμε τι λέμε. Έρωτας των ερωτευμένων είναι...

Πέστε απ' τα σύννεφα! Βουλευτίνα ΣΥΡΙΖΑ ήταν δηλωμένη σαν ανήλικο τέκνο και η μαμά έπαιρνε επιδόματα!!

Ζητά και τα ρέστα η μητέρα βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ

Αυτό κι αν είναι ασύλληπτο. Πληροφορούμαστε ότι μητέρα βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει άνω κάτω τη διοίκηση Ασφαλιστικού Ταμείου. Ο λόγος;

ΕΛΣΤΑΤ: Ύφεση 3,7% το 2013-Στο 2,6% το δ' τρίμηνο

Στο 3,7% σε μέσα επίπεδα διαμορφώθηκε η ύφεση στην Ελλάδα το 2013, μετά και από τη μείωση του ΑΕΠ κατά 2,6% το δ΄ τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).

Κεδίκογλου: Σε ποιους θα αυξήσει τη φορολογία ο ΣΥΡΙΖΑ;

«Οφείλει να εξηγήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τι εννοεί το μέλος του Οικονομικού Επιτελείου του κόμματος  κ. Γ. Σταθάκης, όταν λέει ότι η Ελλάδα "υποφέρει από χαμηλή φορολόγηση» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να αυξήσει τους φόρους κατά 5% του ΑΕΠ, δηλαδή κατά 10 δισεκ. ευρώ" αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, σε δήλωσή του.

Κεφαλογιάννης: Δεδομένη η πλειοψηφία στη Βουλή

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, μίλησε στον Realfm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τις ευρωεκλογές, τις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές, την πορεία της οικονομίας και την φορολογία.

Νέα μελέτη «αθωώνει» τα κινητά τηλέφωνα

Μια ακόμη μελέτη έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο εκείνων που έχουν γίνει για να διαπιστωθεί αν και σε τι επίπεδο υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία του ανθρώπου από τη χρήση των κινητών τηλεφώνων. Η νέα μελέτη έγινε για λογαριασμό της Βρετανικής κυβέρνησης και εταιριών τηλεπικοινωνίας και διήρκεσε 11 έτη. Τα αποτελέσματα της μελέτης δεν βρήκαν καμία σύνδεση της χρήσης των κινητών τηλεφώνων με κάποια παρενέργεια στον ανθρώπινο οργανισμό.

Ξεπέρασε την πνευμονία ο Σουμάχερ

Καλύτερα φαίνεται να είναι στην υγεία του ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Η ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport» αναφέρει...

Βολές κατά του «άθεου τουρίστα» κ. Α. Τσίπρα για την επίσκεψη στο Άγιον Όρος

«Με ποια ιδιότητα ένας άθεος επιθυμεί να επισκεφθεί το Άγιο Όρος; Ως τουρίστας ή ως προσκυνητής;» αναρωτιέται ο γενικός γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης κ. Γιάννης Παναγιωτόπουλος βάλλοντας ευθέως κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την επιθυμία που έχει εκφράσει να επισκεφθεί την αθωνική πολιτεία έχοντας ταυτόχρονα δηλώσει πως είναι άθεος.

Άντε μπας και ξαλαφρώσουμε! Μεταναστευτικό: Οι μετανάστες θα μπορούν στο εξής να φύγουν από την Ελλάδα

Κάλεσμα σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να συμβάλουν δημιουργικά στην επικείμενη συζήτηση του Μεταναστευτικού Κώδικα που εισάγεται την προσεχή εβδομάδα για επεξεργασία στη Βουλή, απηύθυνε πριν λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος.

ΒΙΝΤΕΟ: Θεσσαλονίκη η μεγάλη πυρκαγιά, 1917. Σπάνιο ντοκουμέντο του Σερβικού στρατού!

Στη Θεσσαλονίκη η μεγάλη πυρκαγιά διήρκεσε αρκετές μέρες προκαλώντας την καταστροφή μεγάλου μέρους της πόλης, πολλές εκτεταμένες υλικές ζημιές και την απώλεια ενός ανθρώπου.

Στο -1,5% ο πληθωρισμός τον Ιανουάριο

Μικρή αποκλιμάκωση κατέγραψαν οι αποπληθωριστικές πιέσεις τον Ιανουάριο με αποτέλεσμα ο πληθωρισμός να διαμορφωθεί στο -1,5% , από -1,7% το Δεκέμβριο 2013. Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή από τη σύγκριση του Γενικού Δείκτη Τιμών Καταναλωτή του μηνός Ιανουαρίου 2014, προς...

Γελάει ο κόσμος με την Αργεντινή του Τσίπρα: Άλλαξαν τρόπο υπολογισμού του πληθωρισμού και το 12% το έκαναν 44% :)))

Νέο τρόπο υπολογισμού του πληθωρισμού ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Αργεντινής σε συνεργασία με το ΔΝΤ.

Τον Ιανουάριο οι τιμές καταναλωτή αυξήθηκαν κατά 3,7%, κάτι που μεταφράζεται σε πληθωρισμό 44% ετησίως το τετραπλάσιο...

Δεν παλεύεται ο λαϊκισμός! Βάφτισαν την προκαταβολή φόρου, φοροκλοπή και αύξηση φόρων... φυσικά το υπουργείο διαψεύδει ότι ισχύει

Και μόλις το ΥΠΟΙΚ διαψεύδει έχουν έτοιμη την κόντρα επίθεση --> "Μαζεύει το υπουργείο τη φοροκλοπή με τα εισοδήματα από ενοίκια" όπως λέει κι ο Ευαγγελάτος στο newsit... οι δε άλλοι του iefimerida, ενώ υπολόγιζαν τον φόρο στα παραδείγματα και πρόσθεταν την προκαταβολή φόρου που θα πήγαινε, όπως έλεγαν μόνοι τους και ψευδώς, στο 55% για μισθωτούς με παράλληλα εισοδήματα (ενοίκια, ελ επάγγελμα)... "ξεχνούσαν" να αφαιρέσουν...

Σκάνδαλο στη Γερμανία: Βουλευτής εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας... σοσιλΗστής φυσικά

Στην υπόθεση μπλέχτηκε και ο βλάκας δεξιός ΥΠΕΣ επειδή παραβαίνοντας το νόμο, το φθινόπωρο είχε ενημερώσει τους σοσιαλΗστές ότι ελέγχεται ο "σύντροφός" τους!

Πολιτικές αναταράξεις έχει προκαλέσει στη Γερμανία η υπόθεση του σοσιαλδημοκράτη πολιτικού Σεμπάστιαν Εντάτι, που διερευνάται για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού βάσει στοιχείων που συνέλεξαν οι καναδικές αρχές. Στην υπόθεση, φαίνεται πως εμπλέκεται και ο υπουργός Αγροτικής Πολιτικής Χανς-Πίτερ Φρίντριχ, ο οποίος είχε ειδοποιήσει το κόμμα του Εντάτι για τη διεθνή έρευνα.

Ψώνιο-Φτώχεια... στάνταρτ άσσος! Καταραμένη Μέρκελ! Μας έβαλε να δώσουμε 93εκ € για tablets...

Διπλασιάστηκαν οι αγορές tablets στη χώρα μας παρά την κρίση. Οι Έλληνες δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους ανάγκες, κόβουν ό,τι δεν θεωρούν απαραίτητο αλλά σε αυτά δεν συγκαταλέγουν τις ταμπλέτες!

Μάνος: Τα χρέη του Μεγάρου δεν οφείλονται στη λειτουργία του αλλά είναι δάνεια για την κατασκευή του-4 εκ είναι ο ετήσιος προυπολογισμός του και είναι ισοσκελισμένος

Ο πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής, Ιωάννης Μάνος, μίλησε στον Realfm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την υπόθεση με τα χρέη του Μεγάρου και την ρύθμιση που προωθείται.

«Οι οφειλές του Μεγάρου δεν οφείλονται στις οποιεσδήποτε λειτουργικές αβελτηρίες. Πάντοτε η λειτουργία του Μεγάρου ήταν ισοσκελισμένη. Η λειτουργική επιχορήγηση από το υπουργείο Πολιτισμού έπεσε στα 4 εκατομμύρια. ευρώ. Αυτές οι οφειλές οφείλονται...

ΒΙΝΤΕΟ-Το όνειδος της κυβέρνησης! Χρυσοχοΐδης: Δεν έγιναν νέες αυξήσεις στα διόδια αλλά μπήκαν αυτές που δεν έγινα το 2009-11 επειδή τα έργα είχαν σταματήσει!

Ενώ τώρα που λένε ότι θα ξεκινήσουν, έβαλαν αμέσως τις αυξήσεις... α ρε ξύλο που θέλετε...

Για "μύθους" έκανε λόγο ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαντώντας σε ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τις αυξήσεις των διοδίων. Και είπε στους «λογής λογής παραμυθάδες που βγαίνουν στα παράθυρα των καναλιών» ότι ...

ΦΩΤΟ! Ο απόλυτος έλληνας επαναστάτης! Βαρέθηκε ακόμα και να τα πει στον Τσίπρα και του... τα έγραψε

Δείτε τη φώτο παρακάτω! Η απόλυτη αποχαύνωση και βαριεμάρα, με τις ψείρες του με τα όλα του... ο κλασικός αριστερός επαναστάτης που νομίζει ότι ο κόσμος αλλάζει με ατάκες και όχι με δουλειά

Δεν ήταν μόνο ο οργισμένος άνδρας που έφυγε καταγγέλοντας τον Αλέξη Τσίπρα πως συνεργάζεται με τη δεξιά. Η χθεσινή εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείου με τίτλο «Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Η πρόκληση της επόμενης μέρας» είχε και μια άλλη σιωπηρή διαμαρτυρία που έκανε πολλούς να στρέψουν το κεφάλι με απορία και να προβληματιστούν για το μήνυμα.

Ενας νεαρός με χαρακτηριστικά ξανθά μαλλιά, καθόταν....

Μιχαλολιάκος: Αρχηγός παραμένω εγώ! Ποιοι δεν είναι στη λίστα με τους... "συναγωνιστές" του

Μα γιατί αισθάνθηκες την ανάγκη να στείλεις μήνυμα ρε αρχηγέ; Συμβαίνει κάτι με τον Ηλία και τον καλοπιάνουμε;

Σαφές μήνυμα – προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση πως ακόμη και μέσα από τη φυλακή εκείνος παραμένει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, έστειλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Πολλά έχουν ακουστεί τελευταία για τις σχέσεις του Ηλία Κασιδιάρη με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τα σχέδια που φέρεται να κάνει ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για το δήμο της Αθήνας.

Ακόμα περισσότερους φόρους θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ!! Γ. Σταθάκης: Η Ελλάδα υποφέρει από χαμηλή φορολόγηση

Σε μία αναφορά που προκάλεσε αίσθηση προχώρησε ο βουλευτής και ένας εκ των εισηγητών του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σταθάκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τίτλο «Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Η πρόκληση της επόμενης μέρας».

Πιέσεις ΝΔ προς Κακλαμάνη, συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την Αττική

Με πιέσεις να αποσυρθεί από τη μάχη της Αθήνας ή να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα απαντά η ΝΔ στην «αντάρτικη» υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης βάζει στο στόχαστρο και το Μέγαρο Μαξίμου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς αθέτησε την συμφωνία να του δώσει ο ίδιος μια τελική απάντηση για την Αθήνα, την ώρα που η ΝΔ θέλει να πέσουν οι τόνοι στην Αθήνα.

Άλλη μια λαμπρή σελίδα στο «Ανθολόγιο του γκαντέμη» έγραψε ο Αλέξης... έφαγε και τον Λέτα

Χθες παραιτήθηκε ο Ιταλός Πρωθυπουργός Λέτα... κανένας όμως δεν μας είπε ότι πριν 5 μέρες είχε συναντηθεί με τον έλληνα μέτρ της γκαντεμιάς Αλέξη Τσίπρα... Φυσικά τα λαμόγια της ενημέρωσης (Λαζόπουλου, Κανάκηδες) πάλι δεν θα πούνε κουβέντα, γιατί δεν ταιριάζει στο προφίλ του ηγέτη τους η γκαντεμιά... άσε που γιαυτούς γκαντέμης είναι μόνο ο Μητσοτάκης... εμείς όμως παρακολουθούμε τον Αλέξη εδώ και 6 χρόνια και συνοψίζουμε:

- το 2008 έκανε διακοπές στο Λονδίνο 10 μέρες και...

Δείτε γιατί από τέλος Μαρτίου τα κλεμμένα κινητά θα είναι άχρηστα

Να “φρενάρει” τις κλοπές των κινητών τηλεφώνων επιχειρεί η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με τον νέο κανονισμό λειτουργίας των τηλεπικοινωνιακών παρόχων που θα τεθεί σε εφαρμογή από το τέλος του Μαρτίου.

BINTEO: Κασιδιάρης vs Βαλλιανάτος για τη μάχη των Αθηναίων

Στην εκπομπή «Ζούγκλα» φιλοξενήθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων Γρηγόρης Βαλλιανάτος και Ηλίας Κασιδιάρης που «διασταύρωσαν τα ξίφη τους», παραθέτοντας τα σχέδια τους για τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας ενώ παράλληλα δέχτηκαν ερωτήσεις από τους υπόλοιπους καλεσμένους.

ΒΙΝΤΕΟ: Eκτοξευτήρες νερού τινάζουν δημοσιογράφο στον αέρα!

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με μία Τουρκάλα δημοσιογράφο που τινάζεται στον αέρα μετά από χτύπημα από εκτοξευτήρες νερού, κατά την διάρκεια διαδήλωσης!

Η Χούσνα Σαρί του «Ulusal Kanal» κάλυπτε τα γεγονότα έξω από το τουρκικό κοινοβούλιο.

Ποινή χάδι για το θάνατο ενός μικρού παιδιού που έκανε ποδήλατο... «2,5 χρόνια με αναστολή για τη γυναίκα του Μαυραγάνη»

Έχει κάθε λόγο να γελάει ο κύριος Μαυραγάνης... εγώ πάντως ξέρω κάποιον που για τροχαίο με λαμαρίνες και χωρίς να κινδυνεύσει κανείς (πόσο μάλλον να σκοτωθεί) έφαγε καμπάνα 1 χρόνο με αναστολή και ο εισαγγελέας άσκησε και έφεση για να του ρίξει 2 χρόνια!!!

Σε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών με αναστολή για ανθρωποκτονία από αμέλεια καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Πρωτοδικείο Πατρών η Αικατερίνη Αρβανίτη-Μαυραγάνη, σύζυγος του υφυπουργού Οικονομικών.

Ψηφίστε για νέους δημάρχους, όχι για νέα κυβέρνηση!

Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές δεν αποτελούν δημοψήφισμα. Στις κάλπες για τους δήμους και την περιφέρεια δεν ψηφίζουμε υπέρ ή εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά προσπαθούμε να αναδείξουμε τους καλύτερους για τις πόλεις μας, για τις γειτονιές μας. Όποιος θέλει μπορεί ελεύθερα να στείλει το όποιο πολιτικό του μήνυμα στις ευρωεκλογές. Κι ας προσπαθήσουμε στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την κάλπη να συζητήσουμε για τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης...

Αυτή είναι η χούντα Μαδούρο που συνεχάρη πέρσι ο Τσίπρας: Απαγόρευση διαδηλώσεων και ένταλμα σύλληψης τους ηγέτη της αντιπολίτευσης

Διαβάστε πιο κάτω την αποθεωτική επιστολή του Αλέξη Τσίπρα (πέρσι τον Απρίλιο) προς τον "σύντροφο" Μαδούρο, με αφορμή "τη νίκη του λαού" (όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Τσίπρας)

Ένταλμα σύλληψης για τον ηγέτη της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα

Δικαστήριο της Βενεζουέλας διέταξε σήμερα τη σύλληψη του ηγέτη της αντιπολίτευσης Λεοπόλδο Λόπεζ με κατηγορίες για φόνο και τρομοκρατία, όπως μεταδίδει το Reuters.