15 Φεβρουαρίου 2014

Η Πάμελα Αντερσον πετά τα ρούχα της για την Peta -Το αισθησιακό στριπτίζ για καλό, πάντα, σκοπό [εικόνες&βίντεο]

Το κοινό την απόλαυσε με το ολόσωμο κατακόκκινο μαγιό για τις ανάγκες του Baywatch. Οι νεότερες γενιές δεν δικαιούνται λοιπόν να την απολαύσουν σε όλο της το μεγαλείο;
Η ξανθιά καλλονή, ναι το «έχει» ακόμα, εμφανίζεται στη νέα καμπάνια της φιλοζωική οργάνωση PETA που έκανε πρεμιέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (16 Φεβρουαρίου 2014)

Δείτε τα

BINTEO-Η γοητευτική Ελληνοαυστραλή που εντυπωσίασε στο Σότσι -Είχε στο πλευρό της την προγιαγιά της από τα Κύθηρα

Μια Ελληνοαυστραλή άφησε άριστες εντυπώσεις στο Σότσι, αν και δεν κέρδισε μετάλλιο. Είναι η Στέφανι Μαγγίρος από το Σίδνεϊ που έκανε το ντεμπούτο της σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το μνημόνιο της «Αυγής»

Σε μειώσεις μισθών θα προχωρήσει για πρώτη φορά μετά την κρίση η εφημερίδα «Αυγή», κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μειώσεις θα είναι μεσοσταθμικά 20% και κρίθηκαν αναγκαίες διότι οι ζημίες της εφημερίδας το 2012 ήταν 412.000 ευρώ, ενώ οι συνολικές ζημίες έφτασαν τα 3.198.000 ευρώ.

Ο Λαβιλενί έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ του Μπούμπκα με 6,16μ. (vid)

Στο Ντόνεντσκ, στο μίτινγκ που διοργάνωσε ο Σεργκέι Μπούμπκα, ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ με άλμα στα 6.16 μέτρα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ του θρυλικού Ουκρανού με 6.15μ!

BINTEO: Με κωδωνοκρουσίες υποδέχτηκαν τον Σαμαρά στο Άγιο Όρος

Έφθασε στις Καρυές του Αγίου Όρους ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και έγινε δεκτός από την Ιερά Κοινότητα με κωδωνοκρουσίες, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.

Ο κ. Σαμαράς ταξίδεψε με στρατιωτικό ελικόπτερο και στο ελικοδρόμιο των Καρυών τον υποδέχθηκαν αντιπροσωπεία της Ιεράς Κοινότητας και ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους, Αρίστος Κασμίρογλου.

Προπονητής ομάδας μπάσκετ ο Σακελλαρίδης!

Κολλημένος με τη μπάλα ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Αθηναίων

«Κολλημένος» με το μπάσκετ είναι ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης και όποτε βρίσκει χρόνο βάζει τα αθλητικά του παπούτσια και μπαίνει στο παρκέ.

Προσγείωση τρόμου -Οι επιβάτες έγραψαν στα social media ότι «έχασαν το χρώμα τους»

Οι ισχυροί άνεμοι έκαναν αδύνατη την προσγείωση της πτήσης που μετέφερε την αποστολή της Λαμποράλ Κούτσα από την Κωνσταντινούπολη στο Μπιλμπάο (stop over),-πριν την τελική προσγείωση στο Σαντιάγο.

Έτσι θα μπλοκάρει η Μέρκελ το παγκόσμιο σύστημα παρακολουθήσεων των ΗΠΑ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να εργαστεί προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός περιφερειακού δικτύου επικοινωνιών που να παρακάμπτει τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

Αποσύρει το Βέλγιο τα κέρματα 1 και 2 cent – Κοστίζουν πιο πολύ από όσο αξίζουν

Με απόφαση του Κοινοβουλίου του Βελγίου τα κέρματα  του ενός και των δύο λεπτών του ευρώ θα αποσυρθούν από την κυκλοφορία και οι τιμές θα προσαρμοστούν ανάλογα. Συγκεκριμένα η απόφαση του Κοινοβουλίου προβλέπει πως όλες οι τιμές που...

«Αν ο Σαμαράς θελήσει, θα είμαι υποψήφια»

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής», δηλώνει αρνητική στο ενδεχόμενο να κατέβει ως υποψήφια στις ευρωεκλογές, υπογραμμίζοντας ότι το Ευρωκοινοβούλιο «δεν είναι στους στόχους της». Όμως φαίνεται έτοιμη να αποδεχθεί την πρόκληση, εάν της το ζητήσει ο πρωθυπουργός, δηλώνοντας ότι «ποτέ δεν έχω αρνηθεί να δώσω μάχες, όταν χρειάζεται».

Ιωαννίδης για Τζιτζικώστα: Αν θέλει να είναι υπό τη σημαία της ΝΔ να συστρατευθεί μαζί μου

«Ο κ. Τζιτζικώστας, αν πράγματι θέλει να είναι υπό τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας, από αύριο θα έχουμε τη συστράτευση» είπε ο Γιάννης Ιωαννίδης, υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, από τις Σέρρες όπου ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία.
Να σημειωθεί ότι στις Σέρρες την ίδια ώρα βρισκόταν και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος δήλωσε ότι ο συνδυασμός του είναι «μακριά από κόμματα και τέτοιου είδους αγκυλώσεις».

BINTEO-Α.Σαμαράς: Μέχρι το 2016 θα μειωθεί ο φόρος ακινήτων κατά 38%-Πάνω από 1,5 δις το πλεόνασμα

Το πλεόνασμα ξεπερνά το 1,5 δισ. δηλώνει ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς και προσθέτει πως «τo επίσημο, μεγάλο και πρόωρο πρωτογενές πλεόνασμα , η επιστροφή του στην κοινωνία, η επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων, η ανάκαμψη, η ελάφρυνση του χρέους και η επιστροφή στις αγορές θα γίνουν μέσα στη φετινή χρονιά. Και όλα μαζί θα συνθέτουν την εικόνα μιας άλλης Ελλάδας. Μιας νέας Ελλάδας...».

ΦΩΤΟ: Τον συνέλαβαν επειδή μοίραζε φέιγ βολάν για τα 100χρόνια απ' την Αυτονομία της Β.Ηπείρου

Η αλβανική αστυνομία, συνέλαβε σήμερα τα ξημερώματα τον νεαρό Φ.Δ. στο σπίτι του στην Χιμάρα και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Νωρίτερα ο Χιμαραίος είχε μοιράσει φέιγ βολάν στην

Τρόμαξε το Μαξίμου!! Ανακοινώνει Πουπάκη ο Πολύδωρας

Ο ευρωβουλευτής αποχωρεί από την ΝΔ

Στην ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Πουπάκη, θα προχωρήσει αύριο Κυριακή, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr ο Βύρων Πολύδωρας. Ο ευρωβουλευτης της ΝΔ έχει πάρει την απόφαση....

Απίστευτο γέλιο με τις δημοσκοπήσεις του Καμίνη... του δίνουν προβάδισμα 2 ακόμα γκάλοπ

Προβάδισμα στο Γιώργο Καμίνη για το δήμο της Αθήνας, τόσο στον πρώτο όσο και στο δεύτερο γύρο των εκλογών, δίνουν δυο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον Κυριακάτικο Τύπο, ενώ ο κ. Καμίνης προηγείται και στην τρίτη δημοσκόπηση, της Metron Analysis, που είδε την Παρασκευή το φως της δημοσιότητας.

Μητσοτάκης: Πάνω από 100 αστυνομικοί με πλαστά πιστοποιητικά

Την πρόβλεψη ότι οι δημοτικοί αστυνομικοί με πλαστά πιστοποιητικά θα ξεπεράσουν τους 100 έκανε μιλώντας στο Βήμα FM ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.  "Είμαστε στους 72 σήμερα. Ο αριθμός θα ξεπεράσει του 100", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι θα είναι ένα 5% του συνολικού δείγματος.

ΒΙΝΤΕΟ-Φάλαινα στα Φιλιατρά

Μια νεκρή φάλαινα ξεβράστηκε στην παραλία της Αγίας Κυριακής Φιλιατρών, όπως αποκαλύπτει το filiatranet.blogspot.gr. Το κήτος, που είχε μήκος 10 μέτρα και ζύγιζε τουλάχιστον δύο τόνους, εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι...

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο στην τουρκική Βουλή

Σε ρινγκ μετατράπηκε η Βουλή στην Τουρκία, όταν δεκάδες βουλευτές της αντιπολίτευσης και της κυβέρνησης ήρθαν στα χέρια, με αφορμή το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στη δικαιοσύνη.

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης: Να παραιτηθούν από την έδρα τους Σπηλιωτόπουλος - Κακλαμάνης

Να παραιτηθούν από τις βουλευτικές έδρες τους καλεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, τον υποψήφιο δήμαρχο που στηρίζει η ΝΔ, Άρη Σπηλιωτόπουλο, αλλά και τον Νικήτα Κακλαμάνη, που επιμένει να κατέβει στις εκλογές ως αντάρτης.

Οι Έλληνες Καταδρομείς σε δράση - Φωτογραφίες που εντυπωσιάζουν!

Οι Καταδρομείς σε δράση. Οι φωτογραφίες είναι από την επιχειρησιακή εκπαίδευση της Ε΄ Μοίρας Καταδρομών, που διεξήχθη κατά το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

Το ΓΕΣ αποδέσμευσε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκπαίδευση των Καταδρομέων μέσα από τα οποία επιβεβαιώνεται αυτό που οι πάντες γνωρίζουν.

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ? ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!

Συνεχίζοντας την αναφορά μου στο ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ αλίευσα μια προπαγανδιστική επιστολή του αρχηγείου του ΕΛΑΣ προς τους μαχητές του ΕΔΕΣ τους οποίους καλούσαν να παραδώσουν τα όπλα και να συστρατευθούν με το ΕΑΜ και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

Σε κάποια όμως παράγραφο στη Α' σελίδα διαβάζω το....

ΠΙΝΑΚΑΣ για τα γατάκια: Αυτά τα χρέη πλήρωσε ο Καραμανλής... 84 δις αποπληρωμή δανείων κινέζου μόνο το 2009

Επειδή συχνά πυκνά πετάγεται κάποιος αστείος και λέει ότι ο Καραμανλής καταχρέωσε το κράτος, αύξησε το χρέος και γιγάντωσε το έλλειμμα... να θυμηθούμε τι δάνεια, που είχε συνάψει το ΠΑΣΟΚ και ο κινέζος Σημίτης πριν το 2004, αποπλήρωσε ο Καραμανλής:

Τυπικά μόνο ισχύει η δίωξη παχύδερμου για φοροδιαφυγή-Ισχύει κανονικά η δίωξη για ξέπλυμα χρήματος

Ισχύει κατά το τυπικό η ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή ύψους 1,6 εκατ. ευρώ σε βάρος του Θέμου Αναστασιάδη με απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου καθώς κρίθηκε συνταγματική η αναδρομική ισχύς των φορολογικών διατάξεων.

H Ολομέλεια του ανωτάτου δικαστηρίου με το υπ’ αριθμ. 1/2014 βούλευμά της...

Η συγκλονιστική μαρτυρία του δύτη από το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι: Σπάσαμε την πόρτα για να τους απεγκλωβίσουμε...

Στην εκπομπή που προκάλεσε παρέμβαση εισαγγελέα

Ύστερα από το σάλο που προκλήθηκε μετά την απόφαση της δικαιοσύνης να «μπλοκάρει» την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι, η εφημερίδα «Τα Νέα» δημοσιεύει άρθρο του Σταύρου Θεοδωράκη με τη συνέντευξη δύτη που συμμετείχε στην επιχείρηση εντοπισμού του βυθισμένου πλοιαρίου.

Μαντήλες στα ελληνικά σχολεία

Η αδιάκοπη ροή μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας τα τελευταία 20 χρόνια έχει αλλάξει δραστικά την πληθυσμιακή ισορροπία και έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ».

Και οι Γερμανοί δικαιούνται να γελάσουν... Τσίπρας στην SZ: Η Ελλάδα ήταν πειραματόζωο -Ηθελαν να δουν πόσα αντέχει ένας λαός

Να μπει ένα τέλος στην «ελληνική τραγωδία» ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην Süddeutsche Zeitung στην οποία χαρακτήρισε την Ελλάδα πειραματόζωο, προσθέτοντας πως «ήθελαν να δουν πόσα αντέχει ένας λαός».

Η "Αιχμή του Δόρατος" του αμερικανικού ναυτικού στη Σούδα - Φωτό και Βίντεο

Ενα από τα πλέον ταχύτερα , λόγω και της καινοτόμας σχεδίασής του, πολεμικό πλοίο του Αμερικανικού Ναυτικού επισκέφτηκε πριν λίγες ημέρες την βάση της Σούδας και έκανε - ως νέο πλοίο- και μια <<επίδειξη>> των δυνατοτήτων του, στο πλαίσιο ανεφοδιασμού και εκπαιδευτικής δραστηριότητας του προσωπικού του.

Από γκάφα σε γκάφα πηγαίνει ο Καψής!

Τα βλέπει αυτά που γίνονται στη ΝΕΡΙΤ η Δικαιοσύνη;.

Μετά το φιάσκο του διαγωνισμού γιά δημοσιογράφους και καλλιτέχνες με την ανάρτηση ενός πίνακα "μαιμού" επιτυχόντων , (ήταν...δοκιμαστικό περιβάλλον σύμφωνα με την διοίκηση της ΝΕΡΙΤ) οι γκάφες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Η ΝΕΡΙΤ ζήτησε ΤΩΡΑ από όλους τους υποψήφιους να στείλουν...

Η υποψηφιότητα Καλαφάτη ενώνει την κεντροδεξιά στη Θεσσαλονίκη… Χάπια παίρνει ο Μπουτάρης που φωνάζει για τη στήριξη κομμάτων στους άλλους και ξεχνά τα δικά του

Συγκολλητική δυναμική στις τάξεις της Ν.Δ. και ευρύτερα της κεντροδεξιάς στη Θεσσαλονίκη, κομίζει η υποψηφιότητα του Σταύρου Καλαφάτη για τον κεντρικό Δήμο της πόλης, όπως φάνηκε από την ενθουσιώδη υποδοχή της ανακοίνωσής του.

ΒΙΝΤΕΟ-ALERT! Παίρνει ναρκωτικά->Σακελλαρίδης: Θα βγω απ τον 1ο γύρο!! Υπερβολική αστυνόμευση στο κέντρο! Θα κάνω και προσλήψεις!

Μεγάλο δώρο για τη ΝΔ ο τύπος!! Κινδυνεύουμε να πάρουμε ένα δήμο που μετά τις παπαριές και τη διπλη υποψηφιότητα φάνταζε απίθανο! Συνέχισε έτσι μεγάλε Γαβριήλ και θα σε κάνουν εικόνα στη Συγγρού...

Το πρόγραμμά του για την Αθήνα παρουσίασε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA.

Αρχικά, ο κ. Σακελλαρίδης σχολίασε το θέμα της αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης. Όπως επισήμανε, υπάρχει...

Τι είπε ο Γεωργιάδης στο Χάρβαρντ

Σε πτυχές της σημερινής πολιτικοοικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, στη συνεργασία με την ΕΕ, καθώς και στο μεταρρυθμιστικό σχέδιο για το σύστημα Υγείας, αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

Γλέζος πριονίζει Τσίπρα: Πρότεινε την υποψηφιότητα Βουδούρη ερήμην των οργανώσεων-Ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα μέλη του

Αιφνιδιασμένος όχι από τις αντιδράσεις για την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη, αλλά από το γεγονός ότι έγινε πρόταση... πακέτο των υποψηφίων δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος ρίχνοντας «καρφιά» για λάθος χειρισμούς από πλευράς της πλειοψηφίας.

H κατασκευή του φράχτη στο προγεφύρωμα του Κάραγατς σε συνδυασμό με τη βελτίωση της συνοριακής φύλαξης ελαχιστοποίησαν τις εισροές λαθρομεταναστών από την Τουρκία.
Εντυπωσιακή μείωση σημείωσε η λαθρομετανάστευση μέσω του Έβρου το 2013, δικαιώνοντας πλήρως την απόφαση ανέγερσης του γνωστού “φράχτη”, αλλά και τη διάθεση πρόσθετου προσωπικού και μέσων στην περιοχή από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης μέσω του σχεδίου “ΑΣΠΙΔΑ”.

O Στουρνάρας "παίρνει κεφάλια" υπαλλήλων στο Υπουργείο!

Αξιολόγηση με point system στο προσωπικό του υπουργείου Οικονομικών

Αξιολόγηση στο προσωπικό του υπουργείου Οικονομικών με point system θα διενεργεί εφεξής η ηγεσία του υπουργείου, ξεκινώντας από τη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής.

Εκατομμυριούχοι … που δεν το ήξεραν στη λίστα με τα εμβάσματα

Υποθέσεις που αναδίδουν άρωμα σκανδάλου με ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών και δράση οργανωμένων παρατραπεζικών κυκλωμάτων ερευνά το ΣΔΟΕ. Έκπληκτοι δεκάδες πολίτες κλήθηκαν να πληρώσουν φόρο για εμβάσματα εκατομμυρίων ευρώ… που όμως δεν ήταν δικά τους!

Γελάει το σύμπαν με το 20% του Καμίνη...

Στην Ελλάδα της βαθιάς κρίσης, πρωτίστως θεσμών, προσανατολισμού, αξιακών προτεραιοτήτων και φυσικά πολιτικής ηγεσίας, μια από τις κυρίαρχες στρεβλώσεις που χαρακτήρισαν την εθνική διαδρομή της Μεταπολίτευσης ήταν ο ρόλος των δημοσκοπήσεων στη διαμόρφωση των εξελίξεων του δημοσίου βίου.

Το Twitter κατηγορεί την κυβέρνηση της Βενεζουέλας ότι μπλοκάρει τις φωτογραφίες των διαδηλώσεων

Για λογοκρισία κατηγορεί την κυβέρνηση της Βενεζουέλας το Twitter. Αφορμή το γεγονός ότι δεν «κυκλοφορούν» οι φωτογραφίες από τις διαδηλώσεις που πλήττουν τη χώρα τις τελευταίες δέκα ημέρες.

ΒΙΝΤΕΟ από τον χαμό με τη Ραχήλ: Φώναζε για «κυβερνητική συμμορία» και μόλις την είπαν «συνωμοσιολόγο» τα πήρε στην κράνα... μέχρι που της έκλεισαν το μικρόφωνο

Μεγάλη ένταση με πρωταγωνίστρια για ακόμη μια φορά τη Ραχήλ Μακρή επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της επιτροπής παραγωγής και εμπορίου.

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων είχε έντονη κόντρα με τον βουλευτή ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος τη χαρακτήρισε «συνωμοσιολόγο» αφού όλη η επιτροπή αναγκάστηκε να ακούσει επί 10 λεπτά...

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάνε με τον Πούτιν σε... βιντεοκλίπ

Οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, στο Σότσι, μπορεί να βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο «νικητής της ημέρας», αναδείχθηκε ένας DJ, που εμπνεύστηκε από την επικαιρότητα και από τις απόψεις του Ρώσου Προέδρεου, Βλάντιμιρ Πούτιν, δημιουργώντας ένα «πρωτότυπο» και χιουμοριστικό βίντεοκλιπ.

Ξαφνικά ο Μουίζνιεκς δηλώνει ικανοποιημένος από την διεξαγωγή έρευνας για το Φαρμακονήσι

Την ικανοποίησή του για την απόφαση του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου να ζητήσει τη δικαστική διερεύνηση των συνθηκών της τραγωδίας στο Φαρμακονήσι εκφράζει με επιστολή του προς τον αρμόδιο υπουργό Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Νιλς Μουίζνιεκς.

Κασιμάτης: Διακρίσεις στο Δημόσιο; Καιρός ήταν!

Τα νέα είναι, ως συνήθως, και καλά και κακά. Να ξεκινήσω όμως από τα κακά νέα, για να ξεμπερδεύω. Δηλαδή, αν έχω καταλάβει καλά, μας πήρε τέσσερα χρόνια κρίσης, στη διάρκεια των οποίων η ανεργία εκτοξεύθηκε στο 27%, το πολιτικό σύστημα όπως το ξέραμε διαλύθηκε εις τα εξ ων συνετέθη, το εισόδημα των νοικοκυριών μειώθηκε κατά 30% και οι φορολογούμενοι πληρώσαμε έκτακτες εισφορές και νέους φόρους ων ουκ έστι αριθμός, για να κλείσουν επιτέλους ο Οργανισμός Κωπαΐδας, το Εθνικό Ιδρυμα Μελετών «Ο Γέρος του Μοριά», η Διεθνής Ακαδημία Ελευθερίας και μαζί τους άλλοι είκοσι περιττοί οργανισμοί του χρεοκοπημένου Δημοσίου; Δυστυχώς, ναι. Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια.

Πέστε απ τα σύννεφαα! Σε αργία 2 υπάλληλοι της Βουλής: Ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής είχε όπλα και την άλλη την ψάχνουν απ το Δεκέμβριο!

Δύο υπάλληλοι της Βουλής τέθηκαν σε αργία και ο ένας από αυτούς είναι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νικήτας Σιώης.

Ο κ. Σιώης είχε εκλεγεί βουλευτής...

Παραιτήθηκε υπουργός της Μέρκελ που ενημέρωσε παρανόμως το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα ότι ερευνάται βουλευτής του για παιδική πορνογραφία

Την παραίτησή του υπέβαλε υπουργός της Μέρκελ υπό το βάρος των αποκαλύψεων για σκάνδαλο παιδικής πορνογραφίας με πρωταγωνιστή βουλευτή του SPD, κυβερνητικού εταίρου της καγκελαρίου. Ο Χανς-Πέτερ Φρίντριχ, υπουργός Εσωτερικών ως τον Δεκέμβριο και μετέπειτα υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στη νέα κυβέρνηση του «μεγάλου συνασπισμού» (CDU/CSU-SPD), φέρεται να ενημέρωσε αξιωματούχους του SPD για διεθνή έρευνα που ήταν σε εξέλιξη για το δίκτυο παιδικής πορνογραφίας.

Θεσσαλονίκη: Για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κατηγορείται υπάλληλος του δήμου

Δεν δικαιολογούνται τα ποσά στους λογαριασμούς της - Το όνομά της είχε αναμειχθεί και σε άλλα σκάνδαλα στο δήμο

Αντιμέτωπη με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα βρόμικου χρήματος) είναι υπάλληλος του δήμου Θεσσαλονίκης, που φέρεται κατά τη 2ετία 2004-05 να «επένδυσε» πάνω από μισό εκατομμύριο στο Χρηματιστήριο.

ΥΠΑΝ: Ποιοι θα κριθούν σαν «συνεργάσιμοι» δανειολήπτες και θα γλυτώσουν τις κατασχέσεις

Κατασχέσεις σπιτιών και άλλων ακινήτων περιμένουν όσους δεν φορέσουν τη… γραβάτα τους, για να πάνε ως καλοί και «συνεργάσιμοι» οφειλέτες στις τράπεζες και να αποδείξουν πως ζουν πλέον κάτω και από το «ελάχιστο αποδεκτό όριο αξιοπρεπούς διαβίωσης» ώστε να ενταχθούν στον μόνιμο μηχανισμό ρύθμισης χρεών, αποδεχόμενοι όμως να υπογράψουν και όρους που θα τους υπαγορεύσουν οι τράπεζες.

Τα κανε πουτάν@ όλα ο Κλούνεϊ: Ζητά και την επιστροφή της Μόνα Λίζα

Θερμός υποστηρικτής των χωρών που διεκδικούν την επιστροφή έργων τέχνης στις πατρίδες του φαίνεται ότι είναι ο Τζόρτζ Κλούνεϊ. Αφού τάχθηκε υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, ο ηθοποιός έφερε στην επικαιρότητα ένα παλιό αίτημα της Ιταλίας για την επιστροφή της Μόνα Λίζα.

Τζον Κυριακού: Ο Έλληνας φυλακισμένος πράκτορας της CIA μιλά για τον Ξηρό!

«Αυτοί μου απήγγειλαν τρεις κατηγορίες για κατασκοπία στηριγμένοι στο γεύμα που είχα με τους δημοσιογράφους της Νιου Γιορκ Τάιμς και του ABC, όπου είπα ότι τα βασανιστήρια (συμπεριλαμβανομένων και των εικονικών πνιγμών) ήταν η επίσημη πολιτική της αμερικανικής κυβέρνησης για την οποία πίστευα ότι ήταν εσφαλμένη και αντισυνταγματική» δήλωσε στην εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας της Νέας Υόρκης ο Ελληνοαμερικανός...

Θέλει νέο... βιντεοπαιχνίδι και Playstation 3 αντί για 2, ο Μπράιβικ... αλλιώς απειλεί με απεργία πείνας!

Ο Νορβηγός ακροδεξιός δολοφόνος Άντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ, σε επιστολή η οποία παρελήφθη από το Γαλλικό Πρακτορείο, απειλεί να αρχίσει απεργία πείνας για να επιτύχει βελτίωση των συνθηκών κράτησής του, τις οποίες εξισώνει με «βασανιστήρια», κυρίως επειδή δεν του δόθηκε η κονσόλα παιγνιδιών που ήθελε.