16 Φεβρουαρίου 2014

Δε μασάει τ' αντερά του ο Άδωνις: Δείτε τι φώτο ανέβασε στο twitter

Απίστευτο ζόρι τραβάει τις τελευταίες μέρες ο γνωστός έγκριτος, δηλ. ο Κώστας Βαξεβάνης που πλαστογράφησε τι λίστα Λαγκάρντ για να εξαφανίσει το όνομα του αφεντικού του Κοντομηνά για τον οποίο δεν έχει γράψει τίποτα για τη σύλληψή του! Έχει ξεψαχνίσει όλο το ιντερνετ για να αποδείξει ότι ο Άδωνις...

Σενάρια για 4 εκλογικές περιφέρειες-Ποιες είναι και πόσες έδρες θα έχουν; (ΧΑΡΤΗΣ)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Η αιφνίδια απόφαση των κ. Αντ. Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλου στις ευρωεκλογές να εισαχθεί για πρώτη φορά ο σταυρός προτίμησης ενδέχεται να συνοδευθεί και με ευρύτερες αλλαγές στο εκλογικό σύστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» το κυβερνητικό επιτελείο μελετά την κατάτμηση της χώρας σε τέσσερις ή και τρεις μείζονες εκλογικές περιφέρειες, προκειμένου οι ευρωβουλευτές να μην εκλεγούν με ενιαίο τρόπο από το σύνολο της Επικράτειας.

Απίστευτο ε; Συνελήφθησαν αστυνομικός και Πακιστανός για πλαστογράφηση εγγράφων

Συνελήφθησαν αρχιφύλακας της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και ένας Πακιστανός συνεργός του για πλαστογράφηση εγγράφων, δελτίων αλλοδαπών, τα οποία διοχέτευαν σε αλλοδαπούς έναντι αμοιβής.

Ο Σαμαράς σε Chinook πάνω από το Άγιο Όρος

Κάνει θόρυβο το ελικόπτερο Chinook αφού δεν έχει σχεδιαστεί για πτήσεις vip αλλά για πολεμικές επιχειρήσεις. Τα προστατευτικά για την ακοή όσων δεν έχουν συνηθίσει λοιπόν απαραίτητα. Και σ΄ αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο πρωθυπουργός ο οποίος χρησιμοποιεί ένα από τα ελικόπτερα Chinook στην επισκεψή του στο Άγιο Όρος που βρίσκεται από χθες σε εξέλιξη.

ΘΛΙΨΗ! Υπό πτώχευση η ΑΓΝΟ.... η πρώτη εταιρεία εμφιάλωσης και παστερίωσης γάλακτος στην Ευρώπη

Αντιμέτωπη με την πτώχευση βρίσκεται η γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ, καθώς, μέχρι σήμερα, η διάσωση δεν έχει έρθει μέσω της εισόδου στρατηγικού επενδυτή.

Την αγορά της ιστορικής εταιρείας εξέταζε ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ωστόσο το deal δεν προχώρησε, αφού δεν βρέθηκε λύση για τα χρέη άνω των 17 εκατ. ευρώ που οφείλει η ΑΓΝΟ στην Αγροτική Τράπεζα.

Πολυπολιτισμός ΣΥΡΙΖΑ! (Πολύ σκληρές φωτό) - Μακάβριο «δώρο» του Αγίου Βαλεντίνου: Ισλαμιστές έστειλαν τα κομμένα κεφάλια αντρών στις αγαπημένες τους...

Η σχιζοφρενική φαντασία των Ισλαμιστών στη Συρία δεν έχει όρια. Απέστειλαν τις αποτμηθείσες κεφαλές των πολυαγαπημένων ανδρών τους για να καγχάσουν με τον πόνο των ανθρώπων ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. Σύριοι ακτιβιστές καταγγέλλουν το γεγονός και απαιτούν διεθνή κινητοποίηση. Το κόκκινο κυρίαρχο χρώμα της ημέρας ήταν από αίμα στη Συρία.

Είναι που είναι 5-6... έχουνε κι "αντάρτες": Πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει υποψήφιος στη Δυτική Ελλάδα κόντρα στον «εκλεκτό» του κομματος

Δυσάρεστες εκπλήξεις επιφύλασσε και για το ΠΑΣΟΚ η «μάχη» των υποψηφιοτήτων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς ο παλιός βουλευτής του κόμματος Γιάννης Ζαφειρόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

Έτσι γλίτωσε η Ελλάδα την απόλυτη οικονομική καταστροφή το καλοκαίρι του 2012

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πως η χώρα μας γλίτωσε την οικονομική καταστροφή και το “bank run” λίγο πριν τις εκλογές του 2012 αποκαλύπτει με συνέντευξη του ο κοινοτικός επίτροπος Όλι Ρεν.

Πέθανε ο συμμορίτης «Καπετάν Γιαννούτσος» της Σουλτάνας... ΟΚ δεν είχε σκοτώσει γερμανούς αλλά σε γυναικόπαιδα είχε καλό σκόρ

Ενα μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής ιστορίας του συμμοριτοπόλεμου κλείνει μετά τον θάνατο του Γιάννη Οικονόμου ή «Καπετάν Γιαννούτσου» ο οποίος ήταν ο τελευταίος επιζών από τον ουλαμό του Αρη Βελουχιώτη γνωστού και ως "μιζέρια", σύμφωνα με το ΚΚΕ ή "Σουλτάνα" για τους φίλους του.

Δεν παραδίδουν τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ οι γιατροί... ξέρετε αυτοί οι ΝΔίτες που διόριζε η ΝΔ - Προειδοποίηση Γεωργιάδη

Την αντίδραση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η απόφαση των γιατρών του ΕΟΠΥΥ να μην παραδώσυν τα κτίρια όπου στεγάζονται τα πολυϊατρεία. Τα πολυϊατρεία αναμένεται να μετατραπούν σε κέντρα υγείας αστικού τύπου.

Η χαζή της παρέας! Η ΠΑΣΟΚα Mαριλένα Κοππά πάει στη ΔΗΜΑΡ και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ...

Mε το ένα πόδι στη ΔΗΜΑΡ βρίσκεται η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά. Σε συνέντευξή της στον ‘Τύπο της Κυριακής’’, προανήγγειλε την ένταξή της λέγοντας πως ο Φώτης Κουβέλης «θέλει να συσπειρώσει τις κατακερματισμένες δυνάμεις του χώρου»

Κορίτσια ο Σίμος είναι ελεύθερος... τρέξτε! (ΦΩΤΟ)

Διαφορετικούς δρόμους φαίνεται πως αποφάσισαν να πάρουν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, και η 28χρονη καλλονή, Μαντώ Κόλλια.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει η Real News, αποφάσισε να χωρίσει, ενώ η εφημερίδα τονίζει πως υπήρχε μια σειρά από λόγους.

Έλα ρε! Μα πως την πάτησε ρε παιδί μου!! «Είμαι οροθετικός» αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος (BINTEO)

Μέσα από το Facebook, ο γνωστός ακτιβιστής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έκανε γνωστό ότι είναι φορέας του ιού του AIDS

Ο γνωστός ακτιβιστής, πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, με δήλωσή του...

Ελληνικής καταγωγής ο παγκόσμιος έφηβος πρωταθλητής στο σέρφινγκ (BINTEO)

Ρίζες από την Μυτιλήνη έχει ο 16χρονος, από την Αυστραλία, που στέφθηκε παγκόσμιος έφηβος πρωταθλητής στο σέρφινγκ.

Ο 16χρονος στέφθηκε πρόσφατα παγκόσμιος έφηβος πρωταθλητής στο σέρφινγκ, δαμάζοντας κύματα έως δέκα μέτρων σε αγώνες που έγιναν στη Χαβάη με συμμετοχή άνω των 130 νέων από όλο τον κόσμο, που αγωνίζονταν στην τελική φάση.

Η Βουλή αποκτά... επιτηρητή... έλληνα όμως και όχι γερμανό, οπότε δεν αλλάζει κάτι -Τι θα κάνει ο Επίτροπος Δεοντολογίας, ποιες οι ποινές για τους βουλευτές

Οι αυστηρές κυρώσεις έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι. Στους βουλευτές που θα παραβιάζουν τον κώδικα δεοντολογίας- ο οποίος είναι υπό επεξεργασία- θα επιβάλλεται από δημόσια απολογία και αποζημίωση, έως αφαίρεση επιδομάτων και προσωρινή αναστολή της βουλευτικής ιδιότητας. Ποιος όμως θα τους επιτηρεί; Το ρόλο θα αναλάβει ο Επίτροπος Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας.

«Παγώνουν» οι κατασχέσεις ακινήτων για χρέη σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ -Ισχύει για οφειλές έως 30.000 ευρώ

Μία ανάσα μπορούν να πάρουν όσοι οφείλουν έως και 30.000 ευρώ σε ασφαλιστικά ταμεία, ακόμη κι αν δεν έχουν ενταχθεί σε καθεστώς ρύθμισης. Προς το παρόν παγώνουν οι κατασχέσεις της ακίνητης περιουσίας των συγκεκριμένων και μπαίνουν στο στόχαστρο όσοι έχουν χρέη άνω των 70.000 ευρώ.

ΦΩΤΟ: Είσαι δυναμίτης ρε ΣΥΡΙΖΑίε!!

Ρε πως τα πιάνουν τα παπατζιλίκια οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ!! Σπίρτα είναι:

Επάγγελμα “Αντιμνημονιακός”

Το πιο καλό επάγγελμα σήμερα είναι να δηλώνεις αντιμνημονιακός. Οδηγεί παντού ακόμη και στη δημαρχία.

Το αντιλήφθηκαν όλοι, ο Θ. Καρυπίδης στην Κοζάνη, ο Μεσσήνιος Οδ. Βουδούρης, ο Ανδρ. Παχατουρίδης στο Περιστέρι της εργατιάς, ο Β. Καπερνάρος στην Αθήνα, αλλά και ο… Ηλίας της Χρυσής Αυγής.

ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟ: Καταλυτικές παρεμβάσεις του Θόδωρου Κατσανέβα στη δημόσια ζωή

"Γαμπρός Όνειρο" ήθελε να γράψει στη διαθήκη του ο μακαρίτης ο Αντρέας αλλά...

ΔΕΙΤΕ: Ποιος ήταν ο πιο ευφυής άνθρωπος όλων των εποχών;

Φανταστικός ζωγράφος, ολοκληρωμένος μουσικός, σημαντικός εφευρέτης και επιστήμονας, απίστευτα κοινωνικός με ιδιαίτερο χιούμορ και τόσο γοητευτικός ώστε να θεωρείτε “θεός του σεξ” στην εποχή του.

Ο λόγος για τον....

Ο Ζούλας γελάει με τον Νικήτα: Scripta manent, κ. Νικ. Κακλαμάνη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

«Φεύγω από την κεντρική πολιτική σκηνή για να πάω στον Δήμο της Αθήνας. Δεν φεύγω για να ξαναγυρίσω. Αν με τιμήσουν οι Αθηναίοι με την ψήφο τους, δεν θα έχω λόγο να υπολογίζω το πολιτικό κόστος, διότι μετά την πλατεία Κοτζιά, δεσμεύομαι από τώρα να πάω οριστικώς και αμετακλήτως στο σπίτι μου»!

Τη θυμόμουν καλά αυτήν την κατηγορηματική διαβεβαίωση του κ. Νικήτα Κακλαμάνη. Διότι σε μένα έτυχε να δώσει...

Οδηγός ταξί προσπαθεί να ξεφύγει από καταδίωξη με αστυνομικό στο καπό του! (video)

Αυτός ο οδηγός ταξί δεν είναι ένας συμβατικός οδηγός, αφού δεν λέει να φρενάρει το όχημά του ακόμη και με τον αστυνομικό πάνω στο καπό του οχήματός του(!) Ο ανύποπτος αστυνομικός πήγε να κόψει κλήση για υπερβολική ταχύτητα στον οδηγό, αλλά αυτός τον... πήρε παραμάζωμα για μια ιδιαίτερη κούρσα, που θα τού μείνει αξέχαστη, προτού προλάβει να αντιδράσει!

Τερλέγκα ακούει ο Στουρνάρας... μέσα στο Eurogroup

Στην τρίωρη κυβερνητική σύσκεψη της περασμένης Τετάρτης για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς, έκανε ένα σύντομο πέρασμα και το ζωογόνο πνεύμα της θυμηδίας. Για να σας δώσω όμως να καταλάβετε το χαριτωμένο του πράγματος, πρέπει προηγουμένως να περιγράψω την ατμόσφαιρα. Με μια λέξη, βαριά.

Η Ν.Δ. εκτιμά ότι μπορεί να κερδίσει έως και εννέα περιφέρειες

Η Ν.Δ. εκτιμά ότι μπορεί να κερδίσει έως και εννέα περιφέρειες, επικρατώντας καθαρά στη μάχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Μένει, βέβαια, να συμπληρωθεί η εικόνα των υποψηφίων της Ν.Δ. στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την Αττική, όπου φαβορί εξακολουθεί να είναι ο σημερινός δήμαρχος...

Οι 4 δημοσιογράφοι που “φλερτάρουν” με τη ΝΔ για τις ευρωεκλογές

Η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου να καθιερώσουν σταυρό προτίμησης για τις ευρωεκλογές του Μαϊου, αντικαθιστώντας τη διαδικασία της λίστας, ανοίγει εκ των πραγμάτων τη λίστα σε πρόσωπα με σημαντική αναγνωρισιμότητα, και φυσικά με την… οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν σε μια σκληρή εκλογική αναμέτρηση.

Το μεγαλείο του Δημοσίου συνεχίζεται-Μπόνους, υπερωρίες και άδειες σε κοπανατζήδες

Ο χρόνος είναι σχετική έννοια. Ειδικά ο χρόνος εργασίας στο Δημόσιο, είναι κάτι που μεταφράζεται κατά το δοκούν, όπως αποκαλύπτουν και τα τραγελαφικά περιστατικά που αποκάλυψαν οι έλεγχοι του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.

Έλα ρε γίγαντα!! Ο Φάηλος και ο… άλλος Καραμανλής στη μάχη των ευρωεκλογών;

Ενόψει της μάχης με σταυρό προτίμησης στις ευρωεκλογές του Μαϊου, δυο από τα ονόματα που συζητούνται έντονα στον χώρο της Κεντροδεξιάς, είναι αυτά του Φαήλου Κρανιδιώτη και του Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα.

Αν ο Σαμαρά αρχίσει να δίνει λεφτά θα τους πάρει τα σώβρακα!

Σε μια κρίσιμη μεταβατική φάση για την οικονομία, την κοινωνία και την πολιτική, ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς εκθειάζει για τα πρωτογενή πλεονάσματα που επιτεύχθηκαν έναν χρόνο νωρίτερα, εξηγεί ότι σε αυτά θα στηριχθεί η νέα ελάφρυνση του χρέους και η έξοδος στις αγορές το 2014 και προαναγγέλλει ότι σημαντικό κομμάτι αυτών θα επιστραφεί στην κοινωνία, σε χαμηλοσυνταξιούχους και ενστόλους.

Πάνω από 2 εκατομμύρια δάνεια βρίσκονται πλέον σε στάδιο καταγγελίας από τράπεζες

Πάνω από δύο εκατομμύρια καθυστερούμενα δάνεια στο στάδιο της καταγγελίας είναι ο τραγικός απολογισμός της κρίσης για νοικοκυριά, επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις, που έχουν οφειλές από στεγαστικά, καταναλωτικά και επιχειρηματικά δάνεια έως 1 εκατ. ευρώ.

Βίντεο: Ανταλλαγή πυρών στη μέση του δρόμου ενώ οι περαστικοί κοιτούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα

Βίντεο από την Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία παρουσιάζει ένα καβγά ανάμεσα σε οδηγούς.
Σε μια στιγμή 2 άτομα βγάζουν όπλα και αρχίζουν να πυροβολούν προς το μέρος ενός τζιπ με δεκάδες άτομα να βρίσκονται γύρω.

Ποιος να το φανταζόταν! 143 υπάλληλοι του ΥΠΟΙΚ με καταθέσεις 32 εκ. € σε Ελβετία, Γερμανία και Αγγλία – Εφοριακός με έμβασμα 1,2 εκ €

- Περίπου δύο στους τρεις έβγαλαν εμβάσματα από 100.000 έως 300.000 ευρώ
- Η μεγάλη φυγή των εκατομμυρίων ευρώ σημειώθηκε τη περίοδο 2009-2010
- Πειθαρχικές διώξεις σε 5 υπαλλήλους οι φάκελοι των οποίων εστάλησαν εστάλησαν στον εισαγγελέα
- 50 πολεοδόμοι έβγαλαν στο εξωτερικό εμβάσματα συνολικού ύψους 12 εκατ. ευρώ

Από κόσκινο περνούν οι οικονομικοί εισαγγελείς τη λίστα με τους 143 υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών, αποσπασμένων και μη, οι οποίοι έστειλαν εμβάσματα στο εξωτερικό συνολικού ύψους 32 εκατ € από το 2009 έως το 2010.

Ο Σαμαράς "υιοθέτησε" τον γιο ενός ήρωα!

Υπό την προστασία του πρωθυπουργού ο γιος του Χριστόδουλου Καραθανάση

Από τις σπάνιες στιγµές που το Μέγαρο Μαξίµου πληµµύρισε από συγκίνηση ήταν όταν προ ηµερών πέρασαν το κατώφλι της πρωθυπουργικής έδρας οι συγγενείς των τριών ηρώων των Ιµίων, αποδεχόµενοι την τιµητική πρόσκληση που τους είχε απευθύνει ο κ. Αντώνης Σαµαράς, εις µνήµην των παλληκαριών που έχασαν τη ζωή τους κατά την τέλεση του εθνικού τους καθήκοντος πριν από 18 χρόνια.

Μιχελάκης: Θα είμαστε μπροστά στις ευρωεκλογές

Την πρόβλεψη ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές του Μαϊου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κάνει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μιχελάκης, με συνέντευξή του στη “Real News”.

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Κλείνουν τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ για 30 μέρες

Για 30 μέρες κλείνουν όλα τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ της χώρας, όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Όπως είπε, σε 30 μέρες θα...

Η ηθοποιός Αντωνία Γιαννούλη υποψήφια δήμαρχος Τρίπολης με τον ΣΥΡΙΖΑ

Επικεφαλής του συνδυασμού "Μαντινειακή Συμπολιτεία" που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, η γνωστή ηθοποιός Αντωνία Γιαννούλη.

Η ηθοποιός Αντωνία Γιαννούλη ανακηρύχτηκε υποψήφια δήμαρχος Τρίπολης, για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου, επικεφαλής του συνδυασμού «Μαντινειακή Συμπολιτεία», που στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ.

Τον έστειλε αδιάβαστο ο Παχατουρίδης τον Βούτση! Του βγήκε αντιμνημονιακά με επίθεση… στην κυβέρνηση

Την αντιμνημονιακή διάσταση που θα έχει μια πιθανή υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής, υπενθύμισε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, με όσα είπε στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο”, με τον Μανώλη Αναγνωστάκη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Μόνο στις ΗΠΑ συμβαίνουν αυτά! 19χρονη δολοφόνος ομολόγησε άλλους 22 φόνους

Μια 19χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός άνδρα τον οποίο γνώρισε μέσω του διαδικτύου και τον παρέσυρε σε ερωτικό ραντεβού παραδέχτηκε την πράξη της και ομολόγησε ότι έχει σκοτώσει τουλάχιστον άλλους 22 ανθρώπους, σύμφωνα με μια τοπική εφημερίδα της Πενσιλβάνιας.

Επισκέψεις σε μονές του Αγίου Όρους με πρωινό ξύπνημα και προσευχές για τον Σαμαρά

Με επισκέψεις σε μονές συνεχίζει για δεύτερη μέρα το ταξίδι του στο Άγιο Όρος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος διανυκτέρευσε στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Κοινότητας στις Καρυές.

Το πρόγραμμα της Κυριακής είχε πρωινό ξύπνημα νωρίς για τον πρωθυπουργό, καθώς...

ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΟΜΩΣ-ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: "Όνειδος για τη Θεσσαλονίκη ο Μπουτάρης"... γιαυτό στήριξε Καλαφάτη να τελειώνουμε!

Στην εκδήλωση της κοπής της πίτας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος. O πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξέφρασε τη στήριξη του κόμματος στον υποψήφιο δήμαρχο, Χάρη Παπαγεωργίου κι αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, τον οποίο χαρακτήρισε “όνειδος” για την πόλη.

Ταξιτζής έβρισε χυδαία τον Γιάννο Παπαντωνίου: "μωρή γαμ....λα κλέφτη"

Το «πέσιμο» στον Γιάννο εν μέση οδώ Μεσημέρι Τετάρτης, ώρα 15:10. Στο πεζοδρόμιο της Ακαδημίας έξω από το υπουργείο ..Εξωτερικών βαδίζει -με πλάτη στη Βασιλίσσης Σοφίας- ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Στη δεύτερη από τις τέσσερις σειρές αυτοκινήτων, που καρτερικά περιμένουν ν’ ανοίξει το φανάρι, είναι κι ένας ταξιτζής. Τριαντάρης. Ίσως και...

Τι αποκαλύπτουν οι δημοσκοπήσεις για τον Δήμο της Αθήνας

Στα κεραμίδια βρίσκονται από χθες οι γνωστοί παπαρολόγοι των ΜΜΕ, «ειδικοί» επί παντός επιστητού  και (βεβαίως) πάντα «αντιμνημονιακοί», για την δημοσκόπηση της Metron που έγινε για το site της Στάη.

Οι γοητευτικές αντάρτισσες της Ουκρανίας - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ουκρανία φημίζεται για τις πανέμορφες γυναίκες της. Τα γοητευτικά μάτια της κοπέλας στη φωτογραφία το επιβεβαιώνουν. Όμως όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ του Αλ Τζαζίρα οι γυναίκες στην Ουκρανία παίζουν ρόλο πρωταγωνιστικό στις διαδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης και στις σφοδρότατες συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Πέφτω απ τα σύννεφα!! Συμβούλιο της Ευρώπης: Παθητικοί και εξαρτημένοι από την οικογένεια οι νέοι στην Ελλάδα

Η στρατιωτική θητεία τους ενόχλησε τους καραγκιόζηδες...

Πλήρη απουσία ολοκληρωμένης πολιτικής για τους νέους Έλληνες καθώς και νομοθετικού πλαισίου για την ανάπτυξη του εθελοντισμού στη χώρα μας, διαπιστώνει το προσχέδιο έκθεσης της επιτροπής αξιολόγησης των εθνικών πολιτικών για τους νέους του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ως συνήθως...τζάμπα οι ως τώρα τσιρίδες για το φόρο υπεραξίας ακινήτων-Όλο το σχέδιο με παραδείγματα

- Τι θα πληρώνουν όσοι φορολογούμενοι πουλήσουν το ακίνητό τους πριν συμπληρώσει 25ετία στην κατοχή τους
- Ποιοι θα γλιτώνουν το φόρο υπεραξίας κατά τη μεταβίβαση
- Ούτε ένα ακίνητο δεν έχει μεταβιβαστεί από την αρχή του έτους εξαιτίας της ασάφειας που επικρατεί

Γρίφος παραμένει ο φόρος υπεραξίας με αποτέλεσμα από αρχές τους έτους να μην έχει μεταβιβαστεί ούτε ένα ακίνητο. Αυτό το γρίφο προσπαθεί να ξεμπλέξει τώρα αν και καθυστερημένα το υπουργείο Οικονομικών.

Όπλα στο Ιράν από ...Ισραηλινούς μέσω Ελλάδας! Πως έσπαγαν το εμπάργκο

Όπλα και ανταλλακτικά για μαχητικά αεροσκάφη από το Ισραήλ πήγαιναν στο Ιράν μέσω Ελλάδας!!!

Ισραηλινοί έσπαγαν το εμπάργκο προς την Τεχεράνη ,μέσω Αθηνών. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από μυστική έρευνα της Υπηρεσίας Ερευνών Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ σε συνεργασία με το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ.

ΠΑΣΟΚ: Ανοιχτά μέτωπα στις περιφέρειες – Τι θα γίνει με την υποψηφιότητα Σγουρού

Στη διατήρηση σημαντικών δυνάμεων στις περιφέρειες και στους δήμους, καθώς ο αυτοδιοικητικός χώρος αποτελούσε επί πολλά χρόνια για το ΠΑΣΟΚ προνομιακό πεδίο, επιχειρεί η Χαριλάου Τρικούπη στην πορεία προς τις κάλπες του προσεχούς Μάη.

Guardian: «Δώστε τα Μάρμαρα πίσω»

Σαρωτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την επιστροφή των Μαρμάρων στην Ελλάδα - Tο 88% των ερωτηθέντων συμφωνεί, ενώ μόλις το 12% διαφωνεί

Ύστερα από την εκδήλωση τόσων παγκοσμίου φήμης αστέρων αλλά και ...

Το πρότυπο Τσίπρα!! Ο Μαδούρο διέταξε τη σύλληψη του ηγέτη της αντιπολίτευσης

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο, ανακοίνωσε το Σάββατο, σύμφωνα με το Associated Press, πως η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει τον πρόεδρο της αντιπολίτευσης, Λεοπόλντο Λόπεζ.

Έχουν πάρει σχεδόν 4 δισ. ευρώ για τα έργα και έχουν φτιάξει το... 36% των αυτοκινητόδρομων

Η επανεκκίνηση των έργων στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους έχει δημιουργήσει την άνοδο στα διόδια, άνοδος η οποία αγγίζει ακόμη και το 60%.

Εντούτοις, το ζήτημα είναι πολύ βαθύτερο καθώς οι παραχωρησιούχοι εμφανίζονται στον Τύπο της Κυριακής (Ελεύθερος Τύπος) να έχουν εισπράξει 3,9 δισ. ευρώ, ενώ δεν έχουν κατασκευάσει παρά μόνο το 36% του συνόλου των αυτοκινητοδρόμων.

“Την ψώνισε” ο Καμίνης με τα γκάλοπ της πούτσ@ς

Φούσκωσαν τα μυαλά του Γιώργου Καμίνη από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων* «του ποδιού» (διενεργήθηκαν,σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων Κακλαμάνη, Σακελλαρίδη και Σπηλιωτόπουλου) κι άρχισε να… κελαηδάει!