17 Φεβρουαρίου 2014

ΦΩΤΟ: Δείτε πως εμφανίστηκε σε club η σοβαρή κατα τ΄ άλλα Τζούλια Αλεξανδράτου

Αυτή δεν ήταν που έλεγε ότι θα φύγει από την Ελλάδα… θα σοβαρευτεί… θα ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της καθώς οι Έλληνες ώς λαός είμαστε άχρηστοι και άθλιοι και πως θέλει να ξεχάσει τις τρεις ταινίες πορνό που ήταν απλά ένα λάθος της ηλικίας της;

Με τη βοήθεια των δημοσιοκάφρων ο Δραγασάκης κατάφερε να δημιουργήσει θέμα επειδή ο Στουρνάρας δεν απάντησε στη Βουλή... από τις Βρυξέλλες...

Τεχνητή ένταση δημιούργησε στη Βουλή ο μπαμπάς της προφυλακισθείσας για εμπόριο ναρκωτικών και όπλων, Δραγασάκης του ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή στάθηκε η απουσία τεσσάρων υπουργών, οι οποίοι δεν βρέθηκαν στη Βουλή για να απαντήσουν σε επίκαιρες ερωτήσεις με αποτέλεσμα ο Δραγασάκης να αρπάξει την ευκαιρία απ' τα μαλλιά για να δημιουργήσει εντυπώσεις... Δείτε όμως γιατί οι υπουργοί δεν πήγαν στη Βουλή:

Σενάριο-έκπληξη με τον Βουλγαράκη σε ευρωψηφοδέλτιο!

Πώς το αντιμετωπίζει ο ίδιος;

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια μια πληροφορία που, αν επιβεβαιωθεί, θα προκαλέσει πάταγο ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών. Λέγεται, λοιπόν, ότι κόμμα που....

ΒΙΝΤΕΟ-Χοντρό επεισόδιο στην Κεφαλονιά: Ο υφυπουργός Εργασίας παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου

Μεγάλη ένταση επικράτησε το μεσημέρι σε σύσκεψη για τις έκτακτες παρεμβάσεις στη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά με τον Βασίλη Κεγκέρογλου να έχει σφοδρή κόντρα με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου του νησιού.

Ο Παπακωνσταντίνου παραμένει... "μυστικοσύμβουλος" του ΓΑΠ!

Εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να είναι το δεξί του χέρι

Σκιώδης σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου παραμένει ο πρώην «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στην «επιστημονική τεκμηρίωση» των διαλέξεων που πραγματοποιεί ο πρώην πρωθυπουργός σε ξένα πανεπιστήμια, με αντικείμενο τις διεθνείς οικονομικές εξελίξεις.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Το Δικαστήριο δικαίωσε την ΔΕΗ εναντίον του Μυτιληναίου και ζητά πίσω 17,4 εκατομμυρίων ευρώ (πλέον τόκων)

Τη δικαίωση της ΔΕΗ έναντι της Αλουμίνιον Α.Ε. σημαίνει η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που απορρίπτει τις αιτήσεις αναστολής και ανακοπής της θυγατρικής του ομίλου Μυτιληναίου κατά της διαταγής πληρωμής, που είχε εκδώσει η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

ΦΩΤΟ: Διέρρευσαν (λέμε τώρα) προσωπικές γυμνές φωτογραφίες της Rihanna

Δεν έχει μείνει τίποτα πια που δεν έχουμε δει...
Οι προκλητικές φωτογραφίες της Rihanna δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο.

Επίθεση Ασημακοπούλου στον Σακελλαρίδη

«Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο της Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι διαμερισματικός σύμβουλος μόνο των Εξαρχείων» τονίζει η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, Άννα Ασημακοπούλου σχολιάζοντας του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο της Αθήνας.

Ο Σακκάς του ΣΥΡΙΖΑ «εμφανίστηκε» με επιστολή... του φταίνε οι δημοσιογράφοι και γιαυτό απέδρασε

Μια εβδομάδα μετά την εξαφάνιση του Κώστα Σακκά, ο  κατηγορούμενος για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» κάνει την επανεμφάνιση του με επιστολή που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα indymedia.

ΒΙΝΤΕΟ-"Ζητούν υπάλληλο αλλά ψάχνουν γκόμενα"... Ποιοι; Οι ναζί οι γερμαναράδες θέλουν να εκμεταλλευθούν ελληνίδες;

Την ώρα που η ανεργία έχει εκτοξευθεί, πληθαίνουν οι περιπτώσεις εκμετάλλευσης ανθρώπων οι οποίοι προσπαθούν να βρουν δουλειά.

ΒΙΝΤΕΟ-Ευτυχώς έχουμε και Βαλλιανάτο να γελάμε: Ήμουν συνοδός ανδρών

Θα απαντήσει ο λαλίστατος επικοινωνιολόγος του ΓΑΠ σ' αυτό που ρωτάνε κάποιοι, γιατί δηλ. έβγαλε τώρα στη φόρα ότι είναι οροθετικός και όχι όταν ο Λοβερδος πχ. δημοσίευσε τα ονόματα των οροθετικών ιερόδουλων;

Για την απόφαση του να αποκαλύψει δημοσίως ότι είναι φορέας του AIDS μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Όπως είπε ήθελε να...

Οι διευκρινίσεις του υπουργείου Υγείας για τα πολυϊατρεία

Δεν κλείνουν τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ, διαβεβαιώνει το υπουργείο Υγείας. Σε non paper, το υπουργείο εξηγεί με τη μορφή ερωταπαντήσεων τις "αλήθειες και τα ψέματα για το «λουκέτο» στα πολυϊατρεία".

Αναλυτικά το υπουργείο διευκρινίζει :

ΕΡ: Κλείνουν τα πολυϊατρεία τού ΕΟΠΥΥ;

Γελάν κι οι κότες με την απάντηση των ηλιθίων στον Κλούνει: Ο κόσμος ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΑΙ όταν το θέμα συζητείται δημόσια και τα γεγονότα παραποιούνται!!

Τη δήλωση του George Clooney αναφορικά με την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα σχολίασε εκπρόσωπος του Βρετανικού Μουσείου και ο επικεφαλής της βρετανικής επιτροπής για την επανένωση των γλυπτών.

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμένοι σε ρατσιστικό παραλήρημα για Αντετοκούνμπο

Αντιδράσεις, δίχως βάση, προκάλεσε η μπλούζα που φορούσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αδερφός του Γιάννη, στο διαγωνισμό καρφωμάτων του NBDL. Και αυτό γιατί η μπλούζα ανέγραφε «Greek Freak Nation».

Άτιμη Μέρκελ!! Θα διαλύσεις όλους τους "θεσμούς" σ' αυτή τη χώρα!! "Σκάνδαλο δωροδοκίας στο ΥΠΕΣ"

Για δωροδοκία κατηγορούνται τέσσερις υπάλληλοι  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής του υπουργείου Εσωτερικών. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι κι ένας συνεργός τους, αλβανικής καταγωγής, χρηματίζονταν προκειμένου να...

Σχόλιο δεν θα κάνουν οι ηλίθιοι του ΠΑΣΟΚ;; O Κλούνεϊ ισοπεδώνει τον δήμαρχο Λονδίνου για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μιλάει το ουίσκι ενώ τα πράγματα είναι απλά! Οι τούρκοι κατακτητές δεν δικαιούνταν να τα πουλήσουν»! (BINTEO)

Κάποιοι αρχικά μεταξύ άλλων και το ΠΑΣΟΚ ειρωνεύτηκαν την αξία αρχικών δηλώσεων Κλούνεϊ στην ελληνίδα δημοσιογράφο μιλώντας περί «δήθεν δηλώσεων Κλούνεϊ για επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα» (Μάρμαρα τα είπαν οι γελοίοι του Τομέα Πολιτισμού ΠΑΣΟΚ!)... ο Κλούνεϊ όμως ενημερώθηκε και φρόντισε να τους βάλει γυαλιά όπως δείχνει και η παρακάτω δήλωσή του για τον καραγκιόζη του Λονδίνου! Τελικά το άτομο εξελίσσεται στον καλύτερό μας πρέσβη για την επιστροφή των "Γλυπτών του Παρθενώνα" όπως πολύ σωστά τα αποκαλεί, δείχνοντας ότι όντως ενημερώθηκε... RESPECT!

Μπορεί να καθυστέρησε λίγο να απαντήσει στις προκλητικές δηλώσεις του Μπόρις Τζόνσον, που συνέκρινε τον Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Χίτλερ, μετά τις δηλώσεις του σταρ για το δίκαιο αίτημα επιστροφής των Μαρμάρων (Γλυπτά είναι και όχι μάρμαρα ηλίθιε έλληνα δημοσιοκάφρε) Γλυπτών του Παρθενώνα στην Αθήνα, όμως, ο κινηματογραφικός αστέρας απάντησε με καυστικό χιούμορ.

Παπαδημούλη-Λαφαζάνη, για πείτε «Βουδούρης» να δούμε κάτι: Συνάντηση Τσίπρα-Βουδούρη επισημοποιεί τη συνεργασία με τους μνημονιακούς... (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα τον καταπιούν αμάσητο οι Παπαδημούλης-Λαφαζάνης-Γλέζος και οι Καλαματιανοί ΣΥΡΙΖΑίοι τον Βουδούρη ή θα τον μασήσουν πρώτα να δούν αν έχει γεύση; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ γατάκια...

Μήνυμα - απάντηση στις εσωκομματικές αντιδράσεις για την υποψηφιότητα Βουδούρη έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας με επίσημη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Οδυσσέα Βουδούρη και αντιπροσωπεία της αριστερής πολιτική κίνησης «Κοινωνία Πρώτα».

Πώς δολοφόνησαν τον αρχιμανδρίτη στη Μεσσηνία -Τι έδειξε η νεκροψία

Σε στραγγαλισμό οφείλεται τελικά ο θάνατος του 53χρονου Αρχιμανδρίτη περιοχής της Μεσσηνίας, ο οποίος την Κυριακή  βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Χώρα Τριφυλίας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ναυπλίου, κ. Κωττακίδη, η νεκροψία - νεκροτομή «έδειξε» ότι ο Αρχιμανδρίτης...

Ταυτοποιήθηκε ο κάφρος της επίθεσης στον τυφλό φίλαθλο

Ταυτοποιήθηκε ο «πρωταγωνιστής» της άνανδρης επίθεσης σε βάρος τυφλού φίλαθλο του ΠΑΟΚ, κατά το γνωστό επεισόδιο που σημειώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στο γήπεδο της Τούμπας, σε αγώνα του «Δικεφάλου» με τη Βέροια.

Ο Βρούτσης έβγαλε 3 νέα προγράμματα απασχόλησης για 27.713 ανέργους

Τρία νέα στοχευμένα προγράμματα απασχόλησης για ανέργους, τίθενται άμεσα σε εφαρμογή.

«Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο πόρο, ευρωπαϊκό και εθνικό, προκειμένου να καταπολεμήσουμε την ανεργία με σύγχρονα και καινοτόμα εργαλεία, εντάσσοντας όλο και περισσότερες ομάδες πληθυσμού στην αγορά εργασίας», δήλωσε με αφορμή την έναρξη της υλοποίησης των προγραμμάτων ο κ. Βρούτσης.

ΒΙΝΤΕΟ: Πως ένας «κάγκουρας» με μηχανάκι πήρε το μάθημά του από μια συμμορία αγελάδων

Ενας νεαρός θεώρησε πως στην περιοχή που βρέθηκε μπορούσε να κάνει τα κόλπα με το μηχανάκι χωρίς να τον ενοχλεί κανείς.

Τελικά το μόνο που κατάφερε είναι να εκνευρίσει το «ακροατήριό» του με αποτέλεσμα η συμμορία που «ελέγχει» την περιοχή να τον πάρει στο κυνήγι.

"Έφαγε το ξύλο της αρκούδας" νταής σύζυγος στην Τουρκία - ΒΙΝΤΕΟ

Νταής σύζυγος στην Σαμψούντα, έδειρε και απείλησε με μαχαίρι την γυναίκα του, αλλά έφαγε πάρα πολύ ξύλο από τον κόσμο που παρακολουθούσε τη σκηνή.

Δείτε πως ήταν το Σύνταγμα το 1953

Δείτε πώς ήταν η πλατεία Συντάγματος πριν από 61 χρόνια.

Είναι σίγουρα η πιο ιστορική και αναγνωρίσιμη πλατεία της χώρας. Η πλατεία Συντάγματος έχει συνδέσει το όνομα της με μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του τόπου, ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς για τους διαδηλωτές αλλά και για τους επισκέπτες της πρωτεύουσας.

Οι ραδιοσταθμοί των Αθηνών και οι ιδιοκτήτες τους


Οι μετοχικές συνθέσεις τους αναλυτικά. Ποιοι έχουν ποια ραδιόφωνα!

87.7 Εν Λευκώ - Frontstage A.E.
95,28% Braverman Investiments LTD. (100% Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου)
4,72% Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου

88.0 Μέντα - Ραδιοφωνικές Παραγωγές Α.Ε.

ΦΩΤΟ: To tweet όνειδος του Παπαδημούλη

Η επιλογή τον κυνηγάει και του 'χει φέρει μουγγαμάρα όπως και σε όλο τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει πει κουβέντα εκτός από την ηρωική προσπάθεια της ΑΥΓΗΣ να μας πείσει ότι πρόκειται...

Τρόμο προκαλεί ο ψεκασμένος καραβανάς του Μπεγλίτη που αναλύει το «σχέδιο» ΣΥΡΙΖΑ: Το σχέδιο της «γερμανικής ηγεμονίας» για Ελλάδα και νότο

[Τρόμο προκαλεί η φρασεολογία "σοβαρού" ανθρώπου δήθεν ανθρώπου που έφτασε στην ανώτερη βαθμίδα του Στρατού! Του υποστράτηγου και διευθυντή του Μπεγλίτη, Νίκου Τόσκα. Τη γνωστή ψεκασμένη εγκεφαλοπάθεια δείχνει η φράση: "Επιδιώκουν να γίνουμε η φάρμα τους, τα ορυχεία τους, τα αιολικά και φωτοβολταϊκά τους πάρκα, τα πηγάδια ενέργειας (φυσικού αερίου και πετρελαίου) και οι παραλίες για τις διακοπές των εργαζομένων τους". Ενώ το επιχείρημά του ότι οι χώρες BRICS, τα γνωστά πρότυπα των ΣΥΡΙΖΑίων δηλ. Αργεντινή, Βενεζουέλα κ.λπ, έχουν απορρίψει τη λιτότητα, δείχνει το πόσο ΣΥΡΙΖΑίος είναι και ντρέπεται να πει... Φυσικά ο βλάχουρας καραβανάς λειτουργεί σαν λαγός του Μπεγλίτη προκειμένου να χωθούν στον ΣΥΡΙΖΑ όσοι ΠΑΣΟΚοι δεν πρόλαβαν...]

Είναι νωρίς ή αργά;

του Ν. Τόσκα

Το βασικό ερώτημα στη διεξαγωγή των μεγάλων αγώνων είναι το πότε. Είναι νωρίς ή αργά;

Ληστεία περιπολικού με μάρτυρες τον Ντάρθ Βέιντερ και τον Σούπερμαν

Λος Άντζελες: Σε μια από τις πιο πολυσύχναστες λεωφόρους του Χόλιγουντ ένας νεαρός αποφάσισε να σπάσει το τζάμι ενός περιπολικού και να κλέψει από το εσωτερικό του ένα λάπτοπ. Δεν άργησε βέβαια να συλληφθεί από πέντε αστυνομικούς, ενώ το όλο συμβάν παρακολουθούσαν ο Ντάρθ Βέιντερ και ο Σούπερμαν.

Από τη Μελίνα στη Ραχήλ

του Στέφανου Κασιμάτη

Το έκανα για να προστατεύσω τον ελληνικό πολιτισμό και τον υπουργό του ― που είναι το ίδιο, γιατί βασικός ρόλος του εκάστοτε υπουργού είναι η ενσάρκωση του πολιτισμού. Γι’ αυτό αναζήτησα την επιστολή Πάνου Παναγιωτόπουλου προς Γεώργιο Κλούνεϊ στην αγγλική. Ηθελα να δω το πραγματικό κείμενο που έφτασε (αν έφτασε) στα χέρια του λαμπρού Αμερικανού ηθοποιού, ο οποίος είχε το ηθικό σθένος να υπερασπισθεί την ακεραιότητα του «Parthenon», έστω και αν εκ παραδρομής τον είπε «Pantheon».

Τον ψεκασμένο Μελά κατεβάζει για δήμαρχο Πειραιά ο Μαρινάκης...

Συναγερμός έχει σημάνει εκ νέου στη Λεωφόρο Συγγρού, καθώς τα αντάρτικα ψηφοδέλτια σε Περιφέρειες και Δήμους ξεπηδούν σχεδόν σε κάθε περίπτωση, μειώνοντας τις ελπίδες των επίσημων «γαλάζιων» υποψηφίων.

Ποιος είναι ο νεαρός Μελάς

Το ένα χέρι πλένει το άλλο-Μπουτάρης: Εύχομαι να εκλεγεί περιφερειάρχης ο Τζιτζικώστας

«Ευχόμαστε ο Τζιτζικώστας να είναι πάλι περιφερειάρχης. Εγώ, τουλάχιστον, το εύχομαι». Η δήλωση-έκπληξη ανήκει στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, για το θέμα της θαλάσσιας συγκοινωνίας της Θεσσαλονίκης.

Αυτός είναι ο επικεφαλής ΠΑΣΟΚος δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, που έχωσαν μέσα για την απάτη με τη ΜΚΟ επί ΓΑΠ-Ζούσε άρχοντας σε μεζονέτες...

Σαν μαχαραγιάδες, με πολλά ακίνητα, ζούσαν οι επικεφαλής της ΜΚΟ «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης», η οποία πήρε 9 εκατ. ευρώ για ανύπαρκτο έργο, όταν υπουργός Εξωτερικών ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου και αρμόδιος στενός του συνεργάτης.

Διαψεύδει το γερμανικό ΥΠΟΙΚ το δημοσίευμα του Spiegel ότι η Μέρκελ είναι εναντίον βοήθειας στην Ελλάδα πριν τις εκλογές

Διαψεύδει το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, το δημοσίευμα του περιοδικού «Der Spiegel», σύμφωνα με το οποίο, η καγκελάριος Αvγκελα Μέρκελ δεν επιθυμεί να δώσει ένα θετικό μήνυμα στην Αθήνα πριν από τις εκλογές, κάνοντας λόγο για νέα βοήθεια προς τη χώρα μας, φοβούμενη ότι κάτι τέτοιο θα ενισχύσει το γερμανικό ευρωσκεπτικιστικό κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD), ενόψει των ευρωεκλογών.

Ποινική δικογραφία και εναντίον του κολλητού του ΓΑΠ, Αλεξ Ρόντος για την απάτη με την ΜΚΟ

Για την απάτη της ΜΚΟ «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης» έχει συλληφθεί ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, ενώ έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία σε βάρος ακόμη 6 ατόμων.

Ανάμεσά τους είναι και ο Άλεξ Ρόντος καθώς σύμφωνα με την ΕΛΑΣ...

Αυτό είναι το προφίλ του «τρολ» στο διαδίκτυο: Ναρκισσιστής, με τάση χειραγώγησης και ψήγματα σαδισμού [διάγραμμα]

Τα τρολ αποτελούν μια από τις κλασικές και καθόλου σπάνιες περιπτώσεις που μπορεί κανείς να συναντήσει στο διαδίκτυο. Πρόκειται για μια «τέχνη» που λίγοι άνθρωποι κατέχουν που κέντρισε το ενδιαφέρον μιας ομάδας ψυχολόγων από τον Καναδά στο να δημιουργήσουν το προφίλ αυτού του ειδικού τύπου ανθρώπου στο ίντερνετ.

ΒΙΝΤΕΟ-Να παραιτηθούν από βουλευτές καλεί τους υποψήφιους για την Αθήνα ο Γεωργιάδης

Να παραιτηθούν από το βουλευτικό τους αξίωμα καλεί τους υποψήφιους για τον δήμο της Αθήνας, που είναι μέλη του κοινοβουλίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης, με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Έλα ρε!! Δεν το πιστεύω!! Απάτη-μαμούθ ύψους 9 εκατ. ευρώ από ΠΑΣΟΚική ΜΚΟ-Ποια η σχέση του Λοβέρδου

Το θέμα βέβαια είναι παλιό και είχε αποκαλυφθεί τον Φεβρουάριο του 2012 μετά από σχετική ερωτήσεις του Θάνου Πλεύρη και του Α. Ντινόπουλου, αλλά τώρα φαντάζομαι θα ασκηθούν και διώξεις στους ΠΑΣΟΚους της εν λόγω ΜΚΟ, Πρόεδρος της οποίας ήταν ο πρώην δημοσιογράφος της ΠΑΣΟΚικής Εξόρμησης και απασχολούμενος στο γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κωνσταντίνος Τζεβελέκος

Απάτη - μαμούθ, ύψους 9 εκατ. ευρώ, από μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) σε βάρος του δημοσίου εξιχνίασε η αστυνομία.

Η συγκεκριμένη Οργάνωση δραστηριοποιείτο σε αποναρκοθετήσεις εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στη Βοσνία. Στην υπόθεση μάλιστα εμπλέκονται και κρατικοί λειτουργοί.

Στους 39 οι νεκροί κι ακόμα να παραιτηθεί ο Σαμαράς... άντε έστω ο Καραμανλής!!

[Το 2008-9 η υστερία των ΠΑΣΟΚικών ΜΜΕ με το συγκεκριμένο θέμα οδήγησε το Υπουργείο στην αγορά 15 εκ δόσεων εμβολίων υπό την πίεση της κοινής γνώμης που είχαν διαμορφώσει οι δημοσιογράφοι. Εμείς και τότε το λέγαμε ότι κάθε χρόνο έχουμε 40-50 νεκρούς από γρίπη (τραγικό να έχουμε έστω και ένα νεκρό αλλά αναπόφευκτο όπως και σε όλα τα κράτη του κόσμου) αλλά το λαϊκίστικο ΠΑΣΟΚ που σήμερα έχει αποδημήσει στον ΣΥΡΙΖΑ είχε δημιουργήσει κλίμα που οδήγησε στο να αγοράσουμε τα εμβόλια που οι Έλληνες που τσίριζαν όταν δεν υπήρχαν, τελικά δεν τα έκαναν και να φυτέψουμε αρκετές δεκάδες εκ στο χώμα...]

Υπάρχουν τρεις νέες εισαγωγές ατόμων σε ΜΕΘ (οι δύο στο Βενιζέλειο και η μία στο Σωτηρία), οι οποίες είναι μάλλον πιθανά κρούσματα

Επιστρέφει (εκτάκτως;) το δώρο Πάσχα για μισθωτούς και συνταξιούχους; Ποιοι το δικαιούνται

Μέσω του πλεονάσματος, η κυβέρνηση επιδιώκει να επαναφέρει το δώρο Πάσχα για μια μεγάλη μερίδα μισθωτών και συνταξιούχων. Μάλιστα, υπολογίζει πως θα δώσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Αν μείνουν ανοιχτά τα πολυϊατρεία θα πληρώσουν το νοίκι οι... γιατροί

Έντονη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον διευθυντή των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ στον Άγιο Δημήτριο που σήμερα και για ένα μήνα αναμένεται να σφραγιστούν. Έξω από τα πολυϊατρεία έχει συγκεντρωθεί το προσωπικό αλλά και περίοικοι διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο της μονάδας.

ΒΙΝΤΕΟ-Υποδείξεις Παπαδημούλη σε περιπτερά: Πρέπει να γίνεις Правда και να μη μας εκθέτεις

Με μία ευγενική (πάντα ευγενικοί είναι όταν δεν τους παίρνει) διαμαρτυρία προς το δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, επισημαίνοντας ότι ο κ. Παπαδάκης έχει μία μειωμένη ικανότητα να ακούει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πρέπει να γίνει ΠΡΑΒΝΤΑ του ΚΚΣΕ και να ανακαλύπτει προτάσεις ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν.

Μαμά «κάφρος» στο Σότσι: «Είσαι ο χειρότερος, γύρνα στο σπίτι!» είπε στο γιο της μετά από την κακή εμφάνιση

Σύμφωνα με το παραμύθι της... κουκουβάγιας, κάθε μητέρα βλέπει το παιδί της ως το πιο όμορφο, καλύτερο σε ό,τι κάνει και ο κατάλογος με τα προτερήματά του δεν έχει τέλος. Μία γυναίκα στη Νορβηγία όμως μάλλον δεν έχει ακούσει την ιστορία. Ετσι, δεν δίστασε να «κράξει» τον γιο της στον τηλεοπτικό «αέρα» έπειτα από την πολύ κακή εμφάνισή του στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΕΓΕ!! ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ; Καμίνης: Παρέλαβα την πόλη στη χειρότερη φάση της μετά τη γερμανική κατοχή

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Καμίνης άφησε αιχμές για τα πεπραγμένα του Νικήτα Κακλαμάνη στο δήμο Αθηναίων.

"Παρέλαβα την πόλη στη χειρότερη φάση της μετά τη γερμανική κατοχή και την κράτησα όρθια", είπε χαρακτηριστικά.

Από "μακέτο", όπως έλεγε κι ο κινέζος, καλά πάμε: Ετσι ΘΑ είναι η Πατησίων και η Ακαδημίας μετά την ανάπλαση [εικόνες]

Σημαντικές αλλαγές στον δημόσιο χώρο, την οικονομία, την κοινωνία και τον πολιτισμό θα φέρει η υλοποίηση του Rethink Athens, στο πλαίσιο του οποίου θα επανέλθει το πράσινο στο κέντρο της Αθήνας (θα φυτευτούν 800 δένδρα κατά μήνα του έργου ανάπλασης των οδών Πανεπιστημίου και Πατησίων) και οι δρόμοι θα μετατραπούν σε μεικτής κυλοφορίας πεζών, ποδηλάτων, του τραμ, ταξί και οχημάτων τροφοδοσίας.

H αθλήτρια με το μουστάκι έκλεψε την παράσταση στο Σότσι -Γιατί αγωνίζεται πάντα με αυτό [εικόνες]

Το μακιγιάζ αποτελεί για κάθε αθλήτρια ιεροτελεστία πριν από τον αγώνα. Την ώρα όμως που άλλες επιλέγουν κραγιόν και σκιές, κάποια προτιμά να ζωγραφίζει το πάνω χείλος της. Είναι η αθλήτρια με το... μουστάκι, που έκλεψε την παράσταση στο Σότσι.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Φαηλίτιδα έπαθε ο Μπογιόπουλος! Δεν εξηγείται αλλιώς το "ακροδεξιό παραλήρημα": «Σάββα παιδί μου πέτα τον έξω»

[Ρε σύντροφε δεν μπορώ να καταλάβω τι σε πειράζει που "δώσαμε" τον Οτσαλαν στην Τουρκία; Αφού εσύ υποστηρίζεις ότι δεν υπάρχουν έθνη αλλά μόνο εργάτες... τι έχουμε να χωρίσουμε με το "φίλο" λαό της Τουρκίας και ποιο το πρόβλημά σου να "χωρίσουμε" το Αιγαίο ώστε να έχουν κομμάτι και οι τούρκοι εργάτες; Ή τελικά υπάρχουν μόνο έθνη με αντικρουόμενα συμφέροντα; Αλλά ξέχασα: Το πρόβλημά σου είναι η εξουσία της Τουρκίας... αν τον Οτσαλάν τον έψαχνε ο Κιμ Γιονγκ ακόμα θα χειροκροτούσες αν τον είχαμε "δώσει"...]

Το παρακάτω άρθρο είμαι σίγουρος ότι το προσυπογράφει και ο Φαήλος Κρανιδιώτης... βέβαια αν το έγραφε ο Φαήλος ο Μπογιόπουλος θα μιλούσε για "ακροδεξιό παραλήρημα":

«Σάββα, παιδί μου, πέτα τον έξω»…

Ήταν 16 Φεβρουαρίου 1999. Συμπληρώθηκαν 15 χρόνια. Η Ελλάδα εκείνο το πρωινό ξυπνούσε σαστισμένη. Η είδηση πέρασε από στόμα σε στόμα: Από την ελληνική πρεσβεία στην Κένυα ο Οτσαλάν είχε βρεθεί στα χέρια των Τούρκων! Σαν ηλεκτρικό ρεύμα το αίσθημα της ντροπής χτυπά και κατακλύζει τον ελληνικό λαό. Δεν θα αργήσει να μετατραπεί σε κύμα οργής…

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΚΟ! Γ. Παπανδρέου: Το πλεόνασμα οφείλεται στην κυβέρνησή μου... γιατί «λεφτά υπάρχουν»

[Τι να σχολιάσεις; Ο άνθρωπος που κορόιδεψε 3 εκ πρόβατα με το λεφτά υπάρχουν και πήρε το spread στο 150 για να το πάει στις 2.500μβ, ζητάει και τα ρέστα! Αντί να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε πριν εκλεγεί και αφού εκλέχθηκε το 2009... του φταίνε τα Ζάππεια του Σαμαρά... Ρε βούρλο όταν ο Σαμαράς επί 5 μήνες σας έλεγε "ξεκολλάτε και πάρτε μέτρα", εσύ είχες το μυαλό να φέρεις την κατάσταση στο απροχώρητο (να μη μας δανείζει κανείς) για να μας πας στο ΔΝΤ... θα ζητήσει καμιά συγγνώμη γι αυτά;]

Βέλη κατά όσων επικρίνουν την πολιτική της διετίας 2010-11, «επιχειρώντας να αποδώσουν όλα τα δεινά στη συγκεκριμένη διετία για να εμφανιστούν, οι ίδιοι, άμωμοι και άσπιλοι ενόψει εκλογών», εξαπολύει, με σχόλιό του, ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, σε θέματα Τύπου, Γιώργος Ελενόπουλος.

Και αντιμνημονιακός ο φλούφλης! Το σκοινί θα σπάσει και θα φας τα μούτρα σου! Αρνήθηκε να στηρίξει Καλαφάτη ο Τζιτζικώστας: «Εγώ ψηφίζω στο χωριό μου»

Σκληραίνει το «αντάρτικο» και αποστασιοποιείται όλο και περισσότερο από τη ΝΔ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος τη Δευτέρα επιτέθηκε στη Συγγρού λέγοντας ότι «στη ΝΔ άλλαξαν απόψεις για το μνημόνιο».

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Γενεύης -Προσγείωση μετά από αεροπειρατεία

Σε κατάσταση συναγερμού βρέθηκε το αεροδρόμιο της Γενεύης, έπειτα από προσγείωση αεροσκάφους στο οποίο έγινε αεροπειρατεία από τον συγκυβερνήτη.

Το περιστατικό συνέβη σε πτήση της Ethiopian Airlines, από την Αντίς Αμπέμπα με προορισμό τη Ρώμη.

Βαλλιανάτος... ο πρώτος πολιτικός (λέμε τώρα) που χρησιμοποιεί την ασθένειά του για να κερδίσει ψηφαλάκια

[Και επειδή κάποιος χθες στο twitter τον ρώτησε που έχει εργασθεί ως οικονομολόγος, όπως λέει στο βιογραφικό του χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω... ιδού η απάντηση: Σε γραφείο συνοδών δούλεψε... ως οικονομολόγος ρε! Αμέσως να πάει το μυαλό σας στο πονηρό...]

"Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη και δημότισσας(!!), να είναι αδελφή, γκέουλας, λεσβία, τρανς, κουηρ, μπάι, στρέιτ ή όπως αλλιώς ποθεί η ψυχούλα του/ της, και να το λέει!!! Όπως και το δικαίωμα κάθε οροθετικού όπως εγώ, να το λέει Η να μην το λέει!!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!". Αυτά έγραψε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στη σελίδα του στο facebook, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τη δημαρχία της Αθήνας.

Στο ΑΚΡΟΠΟΛ ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ... για να κομματικοποιήσει τα πάντα

Σε απόλυτη κομματικοποίηση των Αυτοδιοικητικών εκλογών προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ, βλέποντας ότι είναι κάτι περισσότερο από ορατό το ενδεχόμενο, τα ποσοστά του στις δημοτικές και περιφερειακές κάλπες να είναι κατά πολύ μικρότερα από εκείνης των ευρωεκλογών.

Αναλαμπή ΑΥΓΗΣ: Το σχήμα «Μνημόνιο - αντιμνημόνιο» έχει εξαντλήσει τα όριά του

Έι ψιτ! Σκουλαρικά Κυρίτση! Πως σου ξέφυγε αυτό το άρθρο στην ΑΥΓΗ; Πάμντως ο τύπος που το έγραψε πρέπει να είναι τραγικά μικρή μειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ:

Πάικος Βασίλης

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αντιμνημονιακός. Ε, και; Και ο Γιώργος Τράγκας είναι. Φλογερός και αδιαπραγμάτευτος αντιμνημονιακός μάλιστα. Τι θα πει αυτό; Και ποια σχέση μπορούν να έχουν με την Αριστερά οι περί ων ο λόγος αντιμνημονιακοί;

Μεσσήνιος FBI vs Κρητικός μαφιόζος 1-0

Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρέθηκαν, έστω και από αντίπαλα στρατόπεδα, δύο Ελληνας, ο Γιώγος Βενιζέλος και ο Χρήστος Φασαράκης, οι οποίοι πρωταγωνιστούν σε πολύκροτη υπόθεση η οποία φέρεται να έβαλε τέλος σε ντιλ ναρκωτικών μεταξύ της πανίσχυρης φαμίλιας Γκαμπίνο και της Ντρανγκέτα από την Καλαβρία.

Επίθεση με σιδερογροθιά δέχτηκε ο Κούγιας!

Επίθεση δύο ατόμων σε βάρος του προέδρου της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια σημειώθηκε στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής κοντά στο χώρο των ντους όπου κάνουν μπάνιο οι ποδοσφαιριστές

Στο παρά πέντε της επιστροφής Τόμσεν;

Για το Eurogroup που γίνεται αύριο στις Βρυξέλλες αναχώρησε ο Πολ Τόμσεν επικεφαλής κλιμακίου του ΔΝΤ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ανταποκριτής του MEGA στις ΗΠΑ, Μιχάλης Ιγνατίου.

Γεωργιάδης: Χρωστάμε ακόμη χρήματα για τη νοσηλεία της Μυρτούς στη Βοστόνη-Θα συμψηφιστούν τα 130.000 των ομογενών

Τα χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν από την ερανική προσπάθεια και τη χοροεσπερίδα της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας για τη θεραπεία της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη «θα συμψηφιστούν» με τα ποσά τα οποία «οφείλει ακόμα» η Ελλάδα για την επτάμηνη νοσηλεία της στη Βοστόνη, δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την εκεί επίσκεψή του.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ;

Νέα μεγάλη ηλεκτρονική ψηφοφορία ξεκινά το logiastarata.gr για το δήμο της Αθήνας. Αφού ήδη έχουν ανακοινωθεί οι περισσότερες υποψηφιότητες και φαίνεται να ξεκαθαρίζει το τοπίο με τους υποψήφιους δημάρχους Αθηναίων αποφασίσαμε να ρωτήσουμε τους αναγνώστες μας ποιον θεωρούν τον καταλληλότερο δήμαρχο για την πρωτεύουσα.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΟ logiastarata.gr