18 Φεβρουαρίου 2014

ΦΩΤΟ: Βρείτε τις διαφορές

Να μια εύκολη πχ.: ο ένας είναι πράσινος στο ορίτζιναλ ΠΑΣΟΚ χρώμα:

ΒΙΝΤΕΟ-Μέχρι και γραφείο μέσα στη Βουλή είχε το λαμόγιο ο παλαιοΠΑΣΟΚος με τη ΜΚΟ!!

Μυστικά και στοιχεία για την υπόθεση μπορεί να κρύβουν τα τρία καλά κλειδωμένα συρτάρια που έχει ο δημοσιογράφος και πρόεδρος της ΜΚΟ Κωνσταντίνος Τζεβελέκος μέσα στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών σ’ ένα γραφείο που διατηρούσε επί χρόνια.

ΒΙΝΤΕΟ-Καρφί για μονοψήφιο ποσοστό ο Γκάμπριελ! «Όταν ο κόσμος βλέπει κλούβες των ΜΑΤ δημιουργείται ανασφάλεια»

«Με χαμηλά νούμερα ξεκίνησε και ο Αλέξης Τσίπρας», δήλωσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, για τον δήμο της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, αναφερόμενος στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων.

ΒΙΝΤΕΟ με απίστευτο ξύλο! Γίνεται λίγο της πουτάνας στην Ουκρανία ή μου φαίνεται; 9 νεκροί το απόγευμα!

Aυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στο Κίεβο καθώς οι σοροί άλλων δύο αντικυβερνητικών διαδηλωτών βρέθηκαν να κείτονται έξω από σταθμό του μετρό κοντά στην Πλατεία Ανερξαρτησίας, στο κέντρο της ουκρανικής κυβέρνησης. Την ίδια στιγμή το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωνε επισήμως τον πρώτο θάνατο αστυνομικού από πυρά κατά τη διάρκεια των βίαιων συγκρούσεων. Λίγο αργότερα εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι στα επεισόδια έχουν χάσει τη ζωή τους δύο αστυνομικοί.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: "Δεν αλλάζει ένας πετυχημένος δήμαρχος"

Την έμπρακτη στήριξη του έδειξε ο Πρωθυπουργός στον Δήμαρχο του Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκο, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, μετά από συνάντηση που είχαν οι δύο τους στην περιοχή του Πειραιά. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε...

ΦΩΤΟ: Κακλαμάνης; "Λαϊκή δεξιά και πούτσ@ς μπλε" που χαριεντίζεται και έχει τη στήριξη του Γλέζου

Εντάξει Νικήτα αφού σε στηρίζει κι ο Γλέζος... τα πιασες τα λεφτά σου

Στο περιστύλιο της Βουλής συναντήθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης με τον Μανώλη Γλέζο και σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα.

Πέρασε μια βόλτα κι απ' το ΠΑΣΟΚ ο Λαλιώτης

Εμφάνιση έκπληξη έκανε ο πρώην υπουργός, Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος βρέθηκε σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την Υγεία.

Οπως αναφέρει το pontiki.gr, ο κ. Λαλιώτης βρέθηκε στο ξενοδοχείο Κάραβελ στην...

Βρούτσης: Οι δράσεις για το νοικοκύρεμα των ασφαλιστικών οργανισμών

Στη στρατηγική και τις δράσεις του υπουργείου Εργασίας για το νοικοκύρεμα των ασφαλιστικών οργανισμών, την ενίσχυση της απασχόλησης και την καταπολέμηση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας που είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση των εσόδων μετά από τέσσερα χρόνια αναφέρθηκε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης της Βουλής.

Αδειάζουν οι φυλακές: Ποιοι κατάδικοι αποφυλακίζονται με αιφνιδιαστική τροπολογία

​Με τροπολογία  που καταθέτει σήμερα στη Βουλή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου απολύονται όσοι κατάδικοι εκτίουν ποινές πρόσκαιρης κάθειρξης έως δέκα χρόνια και πάσχουν από...

Ευρωβαρόμετρο: Οι πιο πονηροί του χωριού οι Έλληνες! "Ναι" στα λεφτά σας (ευρώ) όχι στις υποχρεώσεις (ΕΕ)... γιαυτό μας έχουν τρελάνει στη φάπα οι Ευρωπαίοι

Την πλέον αρνητική εικόνα έχουμε οι Έλληνες για την Ευρωπαϊκή Ένωση μεταξύ των 28 λαών της ΕΕ (54%) ταυτόχρονα, όμως, έχουμε πολύ θετική γνώμη για την Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση και το ευρώ (62%) και εκτιμούμε ιδιαιτέρως τόσο την ελεύθερη κυκλοφορία προσώπων, αγαθών και υπηρεσιών (62%), όσο και το επίτευγμα της ειρήνης (53%).

ΒΡΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ!! H «Λίστα Νικολούδη» έφτασε στην Βουλή με δημάρχους, περιφερειάρχες, γιατρούς ακόμα και με 18 δημοσιογράφους και 7 διαιτητές...

Δήμαρχοι, περιφερειάρχες, γιατροί του ΕΣΥ, πρόεδροι ΝΠΔΔ, διαιτητές και δημοσιογράφοι είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λίστα της Αρχής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, η οποία διαβιβάστηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Αποκαλυπτικός ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα-Το σχέδιο της Άγκυρας για Ελλάδα και Κύπρο

Αποκαλυπτικός ο τούρκος πρέσβης στην Αθήνα Κεριμ Ουράς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Ανατολή, ο οποίος φανερώνει τους πολύχρονους σχεδιασμούς της Άγκυρας που θα μπουν σε φάση υλοποίησης μόλις γίνει η επανένωση της Κύπρου.

Μοναχός την περίοδο 1983-1990 ο παλαιοΠΑΣΟΚος Τζεβελέκος

Μοναχός ήταν ο πρώην επικεφαλής της ΜΚΟ "Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης" Κώστας Τζεβελέκος.

Σύμφωνα με τη Δημόσια Τηλεόραση, ο προφυλακισμένος για την απάτη-μαμούθ σε βάρος του ελληνικού δημοσίου ήταν μοναχός την περίοδο 1983-1990 σε μοναστήρι της...

Παραδόθηκε ο καταζητούμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ Βενεζουέλας, ηγέτης της αντιπολίτευσης

Παραδόθηκε την Τρίτη στις αρχές της Βενεζουέλας, από τις οποίες και καταζητούνταν για «υποκίνηση αιματηρών ταραχών», ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Λεοπόλντο Λόπεζ, όπως αναφέρουν πηγές του πρακτορείου Reuters.

Μέχρι κι ο Μπίστης γελάει με τον καραγκιοζάκο Παπαδόπουλο που μόλις άκουσε "σταυρός" άρχισε να γλύφει πάλι τη ΔΗΜΑΡ

Τα βέλη του προς το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα Παπαδόπουλο εξαπολύει μέσω facebook ο Νίκος Μπίστης.

Έφεση του Εισαγγελέα για την καταδίκη του Τάσου Θεοφίλου

Για το αν συμμετείχε στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

Στην άσκηση έφεσης υπέρ του Νόμου κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με την οποία, ο Τάσος Θεοφίλου κρίθηκε αθώος για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, άσκησε ο Εισαγγελέας Εφετών Περικλής Δράκος.

Ο Αλέξης με τις οικονομίες των 500€ αγόρασε... ρετιρέ 150τμ στην Κυψέλη, με θέα την Ακρόπολή

Από ενοικιαστής έγινε ιδιοκτήτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε πλέον μόνιμος κάτοικος Κυψέλης, καθώς προχώρησε στην αγορά του διαμερίσματος όπου διαμένει στην ιστορική αθηναϊκή συνοικία, το οποίο είχε νοικιάσει πριν από αρκετούς μήνες.

Οι ανακριτές δέσμευσαν 2,5 εκατ. ευρώ από τον κατηγορούμενο για τις μίζες στα εξοπλιστικά Παναγιώτη Ευσταθίου

Στη δέσμευση περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που εντοπίστηκαν σε λογαριασμούς του εκπροσώπου της γερμανικής εταιρείας ATLAS Παναγιώτη Ευσταθίου, ο οποίος κατηγορείται για το σκάνδαλο με τις μίζες στα εξοπλιστικά.

Οι βουλευτές δεν θέλουν να παραιτηθούν για να κατέβουν ευρωβουλευτές – Ζητούν εξαίρεση στο νόμο

Ενα απίστευτο μπρα ντε φερ παίζεται αυτό το διάστημα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να θεσπίσει τον σταυρό προτίμησης στις προσεχείς ευρωεκλογές, αντί για τη λίστα που ίσχυε ως σήμερα.

Στον Παπανδρέου τα φορτώνει ο Βενιζέλος για το σκάνδαλο της ΜΚΟ

Δήλωση-βόμβα με «καρφιά» κατά του προκατόχου του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου έκανε από το Βελιγράδι ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος βρίσκεται σε περιοδεία στα Δυτικά Βαλκάνια, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους, σχετικά με το σκάνδαλο της ΜΚΟ...

Ε, αφού έχει και τη στήριξη των ψεκασμένων ο Τόλης... θα πατώσει

Τον Απόστολο Τζιτζικώστα θα στηρίξουν  στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

"Ο Αγώνας και το Μήνυμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Πάνου Καμμένου, Ενώνει τους Έλληνες και ανοίγει το δρόμο της Απελευθέρωσης της Πατρίδας μας.

"Μπράβο" Σόιμπλε στην Ελλάδα προβλέπει η Deutsche Welle

Προϋπόθεση το πρωτογενές πλεόνασμα

Ρεπορτάζ για την ελληνική οικονομία, η οποία "φλερτάρει" για πρώτη φορά σε ένα μεγάλο πρωτογενές πλεόνασμα, φιλοξενεί η γερμανική Deutsche Welle, η οποία εστιάζει στον αντίκτυπο που θα είχε αυτή η επιτυχία της Αθήνας στα... χείλη των Γερμανών.

Μπορείς να βρείς που ειναι ο ελεύθερος σκοπευτής; Εκπληκτικό καμουφλάζ!

Ένας πετυχυμένος σκοπευτής πρέπει να είναι καλός σε δύο πράγματα: Να πυροβολεί και να μπορεί να γίνεται "αόρατος".

Ο Γερμανός καλλιτέχνης Simon Menner πρόσφατα ανακάλυψε, οτι οι ελεύθεροι σκοπευτές του στρατού είναι εξαιρετικά εξειδικευμένοι στον τομέα της "εξαφάνισης", τόσο καλά δηλαδή ώστε που και να ξέρετε που πρέπει να κοιτάξετε να μην μπορείτε να τους διακρίνεται.

Αρθρο του Στίβεν Χόκινγκ: «Ο Αριστοτέλης, η δικαιοσύνη και η Συρία»

Αρθρο με τίτλο «Ο πόλεμος στη Συρία πρέπει να τελειώσει» δημοσίευσε ο διάσημος αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ στην εφημερίδα Washington Post «Ο έλληνας φιλόσοφος Αριστοτέλης πίστευε ότι το Σύμπαν υπήρχε πάντα».

Αντώνη φάε τη σκόνη του!! Ο Τσίπρας είπε το "Δεν Πιστεύω" σε ελληνικά, αγγλικά... και αργεντίνικα όσο το θέατρο τον χειροκροτούσε όρθιο

Αποθεώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας , όταν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στο θέατρο "Ακροπόλ", είπε το " Σύμβολο της μη Πίστης" και μάλιστα στα ελληνικά στα αγγλικά, όσα ξέρει τέλος πάντων, αλλά και στα αργεντίνικα! Ο γνωστός άθεος πολιτικός αρχηγός έστειλε για βρούβες τον Σαμαρά που μία μέρα πριν είχε πει στο Αγιον Ορος απέξω το " Πιστεύω". Στην πραγματικότητα όμως...

Οι νέες, αποκαλυπτικές εικόνες της τετράγωνης Ομόνοιας του 2016 – Εντυπωσιακή ακόμη και τη νύχτα [εικόνες]

Ολο το κέντρο της Αθήνας ανασυγκροτείται με το σχέδιο ανάπλασης της Αθήνας με άξονα την Πανεπιστημίου, όμως, η προβληματική Ομονοια, το σημείο μηδέν της πόλης, πρόκειται να αλλάξει με έναν τρόπο ριζικά υπέρ του ανθρώπου και της συνεχούς ζωής. Η νέα εικόνα όλου του κέντρου αποκαλύπτεται πλήρως από σήμερα, καθώς το Ιδρυμα Ωνάση παρέδωσε...

Άντε πάλι ο γλίτσας βγήκε να μας πει ότι το 'ξερε αλλά ξυνόταν! Ρακιντζής: "Οι περισσότερες ΜΚΟ δεν απέδιδαν παραστατικά"... κι εσύ που ήσουν ρε μπάρμπα;

[Έχει καταντήσει αηδία αυτός ο χαμαιλέοντας Ρακιντζής, που επιβιώνει από εποχές Καραμανλή, με το να βγαίνει κάθε φορά που αποκαλύπτεται μια λαμογιά και να μας λέει "εγώ το ήξερα"!!Έλεος ρε! Πες μας τι έκανες;]

Ο επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης, Λέανδρος Ρακιτζής, μίλησε στον RealFm και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Die Welt: Πρέπει να μπει τέρμα στα ρουσφέτια

Στο πελατειακό σύστημα της Ελλάδας εστιάζει τις αιτίες της κρίσης ο σχολιαστής της εφημερίδας Die Welt του Βερολίνου.

Ο σχολιαστής της υποστηρίζει ότι θα πρέπει να κοπεί η ροή του χρήματος για ρουσφέτια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, και...

Γελάει το twitter με την επίθεση του ομοφοβικού, ρατσιστή και πηδήκουλα Βαξεβάνη, στον Βαλλιανάτο

Γνωστός για το ότι τα σέρνει ο έγκριτος έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι είναι πηδήκουλας (βλέπε φώτο, απάντηση σε γυναίκα)...

Ενα tweet του Κώστα Βαξεβάνη που ειρωνευόταν τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο για τη δήλωση του ότι έχει υπάρξει συνοδός αντρών, προκάλεσε πραγματική θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Westfalen Blatt: «Χαστούκι» στους… εταίρους

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται η διαχείριση του ελληνικού προβλήματος, την οποία καθιστούν δυσκολότερη οι ευρωεκλογές, αλλά και η συσσωρευμένη δυσπιστία που υπάρχει έναντι της αναγγελίας καλών ειδήσεων από την Αθήνα, όπως αυτή του πρωτογενούς πλεονάσματος.

Συνάντηση Σαμαρά-Μιχαλολιάκου για τις εκλογές

Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη του Πειραιά, το θέμα των παραχωρήσεων των εκτάσεων που ανήκουν στο δήμο και οι επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, θα βρεθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο της συνάντησης που θα έχει στις 15:00 ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, σε γνωστό εστιατόριο στο Πασαλιμάνι.

Δημοσκόπηση MARC Περιφ. Αττικής: Καροτσάκι (για να μην πω τι άλλο) τους πάει όλους ο Παχατουρίδης

Θετικά ποσοστά στην δημοσκόπηση της Marc για τον Ανδρέα Παχατουρίδη αν τελικά είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής-Υπερισχύει με διαφορά οποιουδήποτε αντιπάλου στον δεύτερο γύρο!

Ο χρόνος προς τις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές κυλάει αντίστροφα και τα επιτελεία των κομμάτων όσο και αν δεν εμφανίζονται να στηρίζουν επίσημα υποψηφιότητες μετρούν δυνάμεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπογδάνος: Δεν μου "κάθεται" η Κωνσταντοπούλου

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκάλυψε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν απαντάει στα μηνύματα που της στέλνει για να είναι καλεσμένη στην εκπομπή του.

Με σ@ξ θα πάει μέχρι τις εκλογές ο Γρηγόρης: «Πολύς κόσμος πάει στη Χρυσή Αυγή λόγω σ@ξ»

Οι ευχές του Γκρέγκορι στον Ηλία...

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος βρέθηκε στο «Όλα Τρέλα» και μίλησε μεταξύ άλλων για την Χρυσή Αυγή αλλά και τη συζήτηση που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον Ηλία Κασιδιάρη.

«Eίπα στον Ηλία Κασιδιάρη ότι ελπίζω...

Άδειες τέλος για τους τρομοκράτες

Εκτός φυλακής μετά από 20 χρόνια

Η εξαφάνιση του εκτελεστή της 17Ν, Χριστόδουλου Ξηρού, οδήγησε το υπουργείο Δικαιοσύνης να λάβει πιο αυστηρά μέτρα και προχώρησε στην απαγόρευση χορήγησης άδειας, σε καταδικασμένους για υποθέσεις τρομοκρατίας.

Πάλι τον ήπιαν τα παπαγαλάκια-Μαξίμου: Δεν αλλάζει η φορολογία στο επίδομα των ένστολων

Διαψεύδονται από το γραφείο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, τα σενάρια για αλλαγές στη φορολόγηση του επιδόματος υψηλής επικινδυνότητας για τους ενστόλους.

Η ανακοίνωση:

ΒΙΝΤΕΟ-Καρέ-καρέ η αεροπειρατεία στη Γενεύη

Καρέ - καρέ καταγράφεται η αεροπειρατεία, που εκδηλώθηκε χθες σε αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Ethiopian Airlines, από κινητό τηλέφωνο ενός εκ των επιβατών, αμέσως μετά την προσγείωση που αναγκάστηκε να κάνει το αεροσκάφος στο διεθνές αεροδρόμιο της Γενεύης.

Το κυβερνητικό "Ευαγγέλιο" της εξόδου της χώρας στις αγορές

Την έξοδο στις αγορές το β εξάμηνο του 2014, που θα σηματοδοτήσει και την οριστική απαγκίστρωση από τα Μνημόνια, έθεσε χθες ο Αντώνης Σαμαράς ως υπ αριθμόν ένα στόχο του Μεγάρου Μαξίμου – “η στροφή προς την έξοδο από τα Μνημόνια θα γίνει κατά το εξάμηνο της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ διεμήνυσε από τη Θεσσαλονίκη ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Εκτός ΠΑΣΟΚ η Μαριλένα Κοππά... πάει στη ΔΗΜΑΡ η χαζή αντί να πάει ΣΥΡΙΖΑ

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Ευρωβουλευτίνα και όπως όλα δείχνουν πάει στη ΔΗΜΑΡ

Την ανεξαρτητοποίησή της ανακοίνωσε η Ευρβωβουλευτίνα Μαριλένα Κοππά που είχε εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ. Η Μαριλένα Κοππά και τυπικά πια είναι εκτός ΠΑΣΟΚ και όπως όλα δείχνουν...

Συνάντηση Καραμανλή-Σπηλιωτόπουλου

Μια συνάντηση με έντονη σημειολογία έγινε χθες στην πλατεία Μαβίλη, σύμφωνα με το Εθνος. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος επισκέφθηκε τον Κώστα Καραμανλή στο γραφείο του και τον ενημέρωσε –επισήμως- για την απόφασή του να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου Αθηναίων.

Τσακαλώτος: Άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλο ο Λαφαζάνης

Ξεκίνησαν οι ... διαχωρισμοί

Την επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τα οικονομικά ζητήματα από αυτήν που εκφράζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης διαχώρισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Η βίλα των 800.000 ευρώ του Τζεβελέκου στη Ρόδο -Πώς ο ίδιος κατέληξε στους πάγκους της λαϊκής [εικόνες & βίντεο]

Ο Κώστας Τζεβελέκος που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της ΜΚΟ, καθώς έλαβε τις «χρυσές» επιχορηγήσεις των 9 εκατομμυρίων ευρώ, διέμενε στη Ρόδο τα τελευταία 9 χρόνια και διέθετε υπερπολυτελή βίλα στους πρόποδες του Φιλερήμου, η αξία της οποίας υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 800.000 ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανάμεσα στους σχολικούς φύλακες, που αντιδρούν στο μέτρο της διαθεσιμότητας, και δυνάμεις των ΜΑΤ. Εκπρόσωποι των συγκεντρωμένων ζήτησαν νωρίτερα να συναντηθούν με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ η αστυνομία επενέβη με χρήση χημικών στην καθιστική διαμαρτυρία των εργαζομένων.

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία αρχιμανδρίτη στην Μεσσηνία

Ένας 24χρονος Γεωργιανός κι ένας 18χρονος Έλληνας είναι οι δράστες της στυγερής ανθρωποκτονίας του 54χρονου αρχιμανδρίτη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός προχθές Κυριακή το πρωί, μέσα στο σπίτι του στη Χώρα Τριφυλίας.

ΦΩΤΟ: Πολύ λυσσάρα η Ρένα ρε φίλε! Στο τσακ έχασε το γλωσσόφιλο ο Γαβριήλ

Χέρια ψηλά, χαμόγελα, αγκαλιές, φιλιά, γενικώς κλίμα ενθουσιασμού κυριάρχησε στη χθεσινή παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με τη Ρένα Δούρου να πρωταγωνιστεί στις εκδηλώσεις θέρμης και στα χαμόγελα.

Ο Τσίπρας επιλέγει σκληρό ροκ αλά Λαλιώτη, αλλά ο κόσμος δεν τσιμπάει

Με τακτικές Ανδρέα Παπανδρέου ο Τσίπρας προσπαθεί να στρέψει το ενδιαφέρον από την πραγματική ατζέντα των αυτοδιοικητικών εκλογών σε μια ευθεία πολιτική σύγκρουση για τα μνημόνια και την τρόικα.

Πώς θα ξεχωρίσετε τη γρίπη από το κρυολόγημα -«Οχι» στον πανικό, λένε οι ειδικοί παρά τους 40 νεκρούς

Το κύμα της εποχικής γρίπης βρίσκεται, τον τελευταίο καιρό, στην κορύφωση του στην Ελλάδα και τα αποτελέσματα είναι ήδη ανησυχητικά, καθώς 40 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Μάλιστα, οι οκτώ από αυτούς, τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Αυτή είναι η φώτο που ξεφτιλίζει Κανέλλη και Λοβέρδο

Γράψαμε το πρωί πως η Κανέλλη προσπαθεί να βγάλει λάδι τον Λοβέρδο που είχε απόλυτη γνώση για την αμαρτωλή ΜΚΟ του παλαιοΠΑΣΟΚου (σήμερα το πιθανότερο είναι να είναι κι αυτός ΣΥΡΙΖΑ) δημοσιογράφου, λέγοντας στο ΣΚΑΪ πως ο Λοβέρδος ήταν ο μόνος που την πήρε τηλέφωνο το 2001 και την ρώτησε "τι περίεργη ιστορία είναι αυτή η ΜΚΟ"...

GAP: Εγώ έφερα τη διαφάνεια στις ΜΚΟ... διαφάνεια στη μάσα δηλ.

Με μια εκτενή ανακοίνωση που παραθέτει τις κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού για την διαφάνεια και τον έλεγχο στις ΜΚΟ – και όχι μόνο- απαντά το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου για τη ΜΚΟ με τις χρυσές επιδοτήσεις.

Διάσημος ποδοσφαιριστής ξεφτιλίζεται -Η σύζυγος τον κυνηγά για την απιστία, η ερωμένη τον λέει... ακίνδυνο

Τι είναι χειρότερο για έναν άνδρα; Να κινδυνεύει να χάσει την οικογένειά του έπειτα από την αποκάλυψη της απιστίας του; Ή να τον χαρακτηρίζει... αγκαλίτσα η ερωμένη του; Κατάλληλος για να απαντήσει στο δίλημμα είναι ο Ολιβιέ Ζιρού, που δέχεται τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη τις τελευταίες ημέρες.

Στον Άρη ο Ρένος

Ένας από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου για το Δήμο της Αθήνας.

Τι απαντά ο Αλεξ Ρόντος για την εμπλοκή του στη ΜΚΟ που έπαιρνε τις «χρυσές» επιδοτήσεις

Ο Αλεξ Ρόντος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στη ΜΚΟ που έπαιρνε τις χρυσές επιχορηγήσεις, εξέφρασε την έκπληξη του και τόνισε πως δεν του ζητήθηκε από τις Αρχές να καταθέσει για την υπόθεση.

Μαζί στο εδώλιο ο 25χρονος νταής και η αδελφή της Φαίης από τη Νέα Μάκρη -Πώς συνεννοήθηκαν και είπαν ψέματα για τη δολοφονία της 23χρονης

Στο εδώλιο, πλάι στον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της αδελφή της Φαίης, Βαγγέλη Στεφανάκη, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της ψευδορκίας και της υπόθαλψης εγκληματία θα καθίσει η Μαρία Ελενη Μπλάχα, αφού το συμβούλιο πλημμελειοδικών την παραπέμπει με βούλευμά το στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την εν λόγω υπόθεση.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσιρίζουν οι γιατροί πάρτι τέλος! Ή ΕΟΠΥΥ ή ιατρείο...Το πρωί ΕΟΠΥΥ προς άγρα πελατών για το ιατρείο το απόγευμα ΤΕΛΟΣ!


Κλειστά είναι τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ, ενώ από σήμερα είναι σε διαθεσιμότητα οι γιατροί, μετά και τη δημοσιοποίηση στην εφημερίδα της κυβέρνησης του νόμου για το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (ΠΕΔΥ), που μετατρέπει τον ΕΟΠΥΥ σε αγοραστή υπηρεσιών υγείας και εντάσσει τις Μονάδες της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στο ΕΣΥ.