19 Φεβρουαρίου 2014

Αυτές είναι οι πραγματικές ηλικίες παρουσιαστριών και παρουσιαστών της Ελληνικής ΤV

Οι περισσότεροι από αυτούς προσπαθούν να κρύψουν χρόνια, όταν υπάρχει όμως ακόμη η δημοσιογραφική έρευνα δεν μπορεί κανείς να κρυφτεί, ιδιαίτερα αυτοί που είναι πολλά χρόνια στο χώρο.

Στον Alpha λοιπόν έχουμε τους Δέστε τους. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει και μεγάλο θέμα με την ηλικία της μιας και είναι μόλις...

Θα κλάψετε!! ΑΥΓΗ: Ο Μπάμπης ο αλουμινάς χώρισε το βούρλο τη Σούλα γιατί ήταν μνημονιακή... την ξαναδέχθηκε μόλις έγινε αντιμνημονιακή

Ένας συνηθισμένος πολίτης

Καπώνης Λευτέρης

Ο Μπάμπης είμαι, αλουμινάς στο επάγγελμα... Τώρα, ένεκα η κρίση και η ανεργία, δουλεύω οδηγός σε ταξί... Δεκατέσσερις ώρες δουλειά, για δέκα με είκοσι ευρώ μεροκάματο! Στις καλές, γιατί καμιά φορά μπαίνω και μέσα... Τα είχα με τη Σούλα, που είχε "είδη προικός" και το 'κλεισε το μαγαζί, γιατί γάμοι δεν γίνονται πια... Με τη Σούλα χώρισα γιατί μου βγήκε ηλίθια και μνημονιακή...
- Αυτός ο πιτσιρικάς -για τον Τσίπρα το 'λεγε -θα μας καταστρέψει... 
- Γιατί, καταστραμμένοι δεν είμαστε, της απαντούσα... 

Δεν υπάρχει "σύμμαχος" της Ρωσίας που να μην τον έχουν κρεμάσει: Δεν δίνει τα 2 δις ο Πούτιν

Το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές στην Ουκρανία αναφέρει πως η Ρωσία καθυστερεί την οικονομική βοήθεια που είχε υποσχεθεί στη γειτονική της χώρα.

Κοζάκοι στο Σότσι ρίχνουν άγριο ξύλο στις Pussy Riot -Τις χτυπούν αλύπητα με μαστίγιο [εικόνες&βίντεο]

Θύματα άγριου ξυλοδαρμού από Κοζάκους που περιπολούν στο Σότσι κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, έπεσαν οι γνωστές για την αντικυβερνητική τους δράση στη Ρωσία Pussy Riot. Τα μέλη του μουσικού συγκροτήματος έφαγαν άφθονο ξύλο, δέχθηκαν χτυπήματα με μαστίγιο και «ριπές» από σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο.

Ουκρανία - βίντεο σοκ: Νεκρή διαδηλώτρια από τυφλά πυρά

Ουκρανοί διαδηλωτές κατέλαβαν κυβερνητικό κτίριο στο Κίεβο.

Πολλοί εξ αυτών βρίσκονταν μέσα και έσπαζαν τζάμια με κόσμο να έχει συγκεντρωθεί έξω από αυτό. Τον ήχο των υαλοπινάκων που θρυμματίζονται σπάει μια ριπή από τυφλά πυρά μέσα στο πλήθος.

Handelsblatt: Στο συρτάρι του Σόιμπλε σχέδιο για νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους

ΠΕΝΤΑΣΕΛΙΔΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΙΚ
Σενάρια για νέο κούρεμα ή πρόσθετη οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα αναφέρει πεντασέλιδο εσωτερικό έγγραφο του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών, γνώση του οποίου επικαλείται η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

ΕΛ.ΑΣ.: Αρχηγικό ρόλο ο Σπανός στο κύκλωμα λαθρεμπορίας -Πώς δούλευε το κόλπο με το diesel ναυτιλίας

Aρχηγικό ρόλο στο κύκλωμα λαθρεμπορίας πετρελαίου είχε σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο Γιώργος Σπανός. Η οργάνωση είχε ρίξει στο εμπόριο περίπου 4.500.000 λίτρα πετρελαίου ναυτιλίας, ως πετρέλαιο θέρμανσης, με τους διαφυγόντες δασμούς και φόρους να ξεπερνούν τα 3.500.000 ευρώ.

Νέες «οικονομίες» κάνει η Βουλή: Ψαλιδίζει και τους λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων των βουλευτών

Νέες περικοπές στον προϋπολογισμό της Βουλής αποφάσισε ο πρόεδρο, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος «ψαλιδίζει» τους λογαριασμούς στα κινητά των βουλευτών.

Με απόφασή του που δημοσιεύτηκε στην κοινοβουλευτική διαύγεια μειώνεται από...

Κάθε μέρα κι ένα σκάνδαλο εκ... σειρά του ΙΓΜΕ απόψε με 50 εκ....

Εφάπαξ μαμούθ - Κανένας έλεγχος επί επτά ολόκληρα χρόνια

Απίστευτες καταγγελίες για τα εφάπαξ στο Ινστιτούτο Γεωλογικών Μελετών (ΙΓΜΕ) και την διαχείριση στο ταμείο των υπαλλήλων έκανε σήμερα το πρωί από τη Βουλή ο νέος πρόεδρος  του Εθνικού Κέντρου Βιώσιμης και Αειφόρου Ανάπτυξης (Ε.Κ.Β.Α.Α) Βασίλης Κωστόπουλος, ο οποίος απευθυνόμενος στα μέλη της επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλή περιέγραψε μια τραγική κατάσταση από την οποία το δημόσιο καλείται να φορτωθεί με έξτρα 50 εκατομμύρια ευρώ για τα εφάπαξ των υπαλλήλων.

Ουκρανία: Αστυνομικοί καταθέτουν τα όπλα και αποχωρούν με σκυμμένο κεφάλι [βίντεο]

Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Λουτσκ της ανατολικής Ουκρανίας, όταν αστυνομικοί υποχρεώθηκαν να παραδώσουν τα όπλα τους και να εγκαταλείψουν το τοπικό αστυνομικό τμήμα υπό την «πολιορκία» των αντικυβερνητικών διαδηλωτών που είχαν καταλάβει νωρίτερα πολλά κυβερνητικά κτήρια στην πόλη.

ΒΙΝΤΕΟ-«Θα με δικάσει η δικαιοσύνη και όχι εσείς»

«Θα με δικάσει η δικαιοσύνη και όχι εσείς» δήλωσε ο κ. Γιώργος Σπανός κατά την έξοδο από το κτίριο της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Ο πρόεδρος της εταιρείας «ΕΤΕΚΑ» φωτογραφίζεται από τις αρχές ως ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

Η απάντηση του υπουργείου Υγείας για την υπόθεση του 3χρονου

Καθησυχαστικό εμφανίζεται το υπουργείο Υγείας αναφορικά με την υπόθεση του τρίχρονου παιδιού από το Ηράκλειο Κρήτης το οποίο πρέπει να μεταφερθεί στο Λονδίνο για ένα επείγον χειρουργείο στα μάτια.

ΦΩΤΟ-Επεισόδια και συλλήψεις στις Σκουριές

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στις Σκουριές, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατοίκων της περιοχής στο Χονδρό Δένδρο που εναντιώνονται στην εξόρυξη χρυσού.

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο όμιλος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Expert

Ο όμιλος Expert επιστρέφει στην Ελλάδα. Πρόκειται ουσιαστικά για επιχειρηματική πρωτοβουλία δέκα πρώην ιδιοκτητών καταστημάτων Expert που ένωσαν τις δυνάμεις τους και ίδρυσαν την Εμποροβιομηχανική ΑΕΒΕ.

Αυτός είναι ο πρόεδρος της νέας αμαρτωλής ΜΚΟ «ΕΣΕΠΑ» που προσπαθούσε να δωροδοκήσει δημάρχους

Για απόπειρα δωροδοκίας αξιωματούχων οργανισμών της τοπικής αυτοδιοίκησης κατηγορείται σύμφωνα με την αστυνομία ο Νίκος Σαχινίδης, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το νέο σκάνδαλο με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Τοκοκογλύφοι ε; Στα 321,47 αντί για 500 δισ. ευρώ το δημόσιο χρέος της Ελλάδας στο τέλος του 2013 (ΠΙΝΑΚΑΣ για να υπολογίσετε και μόνοι σας τι θα γινόταν χωρίς μνημόνια)


Στα 321,47 δισ. ευρώ ή στο 175,7% του ΑΕΠ διαμορφώθηκε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας στο τέλος του 2013.

Το σχέδιο Προϋπολογισμού 2014 προέβλεπε ότι το χρέος στα τέλη του 2013 θα διαμορφωνόταν σε 325,90 δισ. ευρώ. Η διαφορά των 4,43 δισ. ευρώ έχει προκύψει λόγω...

Νεκροί δύο Αμερικανοί κομάντος στο πλοίο που γυρίστηκε το οσκαρικό Captain Phillips

Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες του θανάτου των δύο μελών των αμερικανικών SEALS που βρέθηκαν νεκροί, ενώ το Maersk Alabama ήταν δεμένο στο λιμάνι της Mαδαγασκάρης

Δύο πρώην Αμερικανοί κομάντος της περίφημης ομάδας των SEALS του αμερικάνικου ναυτικού που εργάζονταν στο πλοίο Maersk Alabama βρέθηκαν νεκροί την Τρίτη, ενώ το πλοίο ήταν ελλιμενισμένο στη Μαδαγασκάρη.

Οικογένεια Σουμάχερ: «Ο Μίκαελ δεν θα εγκαταλείψει, είναι μαχητής»

Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ ευχαρίστησε με μήνυμά της γι' ακόμη μια φορά τον κόσμο για τη στήριξή του και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 δεν θα εγκαταλείψει τη μάχη που δίνει για να αναρρώσει από τα σοβαρά τραύματά του στο κεφάλι.

Την ερωμένη του διόρισε ο Παύλος στο πολιτικό του γραφείο (πόσο αστείο ακούγεται: «πολιτικό γραφείο Πάυλου Χαϊκάλη»...)

Την προσφιλή πλέον ρήση «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» φαίνεται να ασπάζεται ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, καθώς το τελευταίο διάστημα αποκαλύπτονται διάφορες πτυχές της επαγγελματικής και πολιτικής δραστηριότητάς του που τον εμφανίζουν να κινείται στα όρια της νομιμότητας –γεγονός που προκαλεί πολλά σχόλια και συζητήσεις τόσο στο εσωτερικό του κόμματός του όσο και εντός της Βουλής, μεταξύ των συναδέλφων του από άλλες παρατάξεις.

Σκάνδαλο ΜΚΟ: Οι έπαινοι που εκθέτουν τον Παπανδρέου και το non paper σε Σημίτη

Με μαγικό τρόπο κατάφερνε να υπερπηδά κάθε εμπόδιο του νόμου η ΜΚΟ «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης».

Από την έρευνα προέκυψε ότι μόνο για ένα από τα οκτώ προγράμματα αποναρκοθέτησης που ανέλαβε η ΜΚΟ υπάρχει έγγραφο υποβολής αίτησης για χρηματοδότηση από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του υπουργείου Εξωτερικών. Το απίστευτο είναι ότι αγνοούνται και τα επίσημα έγγραφα των ελληνικών διπλωματικών αρχών που πιστοποιούν την ανάγκη πραγματοποίησης των έργων!

ΒΙΝΤΕΟ-Καρχαρίες επιτίθενται σε φάλαινα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συγκλονιστικό βίντεο με την επίθεση καρχαριών εναντίον φάλαινας. Οι καρχαρίες δαγκώνουν σε πολλά σημεία το τεράστιο κήτος, το οποίο τελικά σκοτώνουν.

Μυστήριο (λέμε τώρα) στη Βρετανία: Κάμερα ασφαλείας καταγράφει ένα φάντασμα (πάλι: λέμε τώρα) να «πίνει ποτάκι» μέσα σε παμπ [βίντεο]

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα τρομακτικό βίντεο το οποίο δείχνει μία περίεργη ανθρώπινη σκιά να κάνει την εμφάνισή της σε μία παλιά παμπ στη Βρετανία. Πολλοί μιλούν για φάντασμα, το οποίο μάλιστα, δεν περιορίστηκε στο να δώσει το «παρών» στο χώρο, αλλά έσπασε και ένα ποτήρι.

Αυτοί είναι οι Έλληνες εφοπλιστές που στηρίζουν την ελληνική σημαία

Του Μηνά Τσαμόπουλου

Η κυριαρχία της Ελληνικής Ναυτιλίας  συνεχίζεται και το 2014 εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.  Το αξιοσημείωτο όμως  είναι ότι ενώ δυναμώνει ο ελληνόκτητος στόλος, δηλαδή τα πλοία ελληνικών συμφερόντων, μειώνεται η δύναμη του υπό ελληνική σημαία.

Μπουρδ@λο τα ΄κανε η ΝΔ στη Θεσσαλονίκη...

Εντάξει, είναι λογικό να είναι θυμωμένη η Συγγρού με τον "Τζιτζι". Κατά βάθος, έχει δίκιο. Αλλά έτσι είναι η πολιτική. Δεν μπορεί να λες συνέχεια "δεν δίνουμε κομματικά χρίσματα, υποστηρίζουμε τις αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες, που θα επιλέξουν οι τοπικές κοινωνίες", να βάζεις την Πιπιλή να υποστηρίζει με σθένος την κομματική υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ (Μπουτάρη) στη Θεσσαλονίκη, να καις κάθε πιθανότητα να κερδίσεις το Δήμο Θεσσαλονίκης και μετά να ζητάς από τον Τζίτζι, να κατέβει απέναντι στο θείο του Μπουτάρη.

Ο Πανάρας ακούει «Άδωνις» και τρέχει να κρυφτεί πίσω απ' τη βουλευτική ασυλία: Απέρριψε η Ολομέλεια τις αιτήσεις άρσης ασυλίας του Καμμένου

Λογική συντεχνίας επικράτησε και πάλι στην Ολομέλεια της Βουλής καθώς απορρίφθηκαν σε μυστική ψηφοφορία οι δύο αιτήσεις για την άρση ασυλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου που είχε ζητήσει η εισαγγελία, μετά τις μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Άρης Πορτοσάλτε και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Στήριξη ΠΑΣΟΚ στην ανεξάρτητη (λέμε και καμιά μαλακί@) υποψηφιότητα Καμίνη

Τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στον Γιώργο Καμίνη για τον Δήμο Αθηναίων. εξέφρασε ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, μετά τη συνάντηση που είχαν.

Για πρώτη φορά από το 1948: Πλεονασματικό το ετήσιο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών!

Πλεόνασμα στο ετήσιο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών για πρώτη φορά από το 1948, όταν και ξεκίνησε να καταγράφει το συγκεκριμένο μέγεθος, ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο Λαζόπουλος ορίστηκε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ;

Τα ίδια και τα ίδια, από τον κάποτε ταλαντούχο κύριο Λαζόπουλο. Μια πολιτική σάτιρα χωρίς έμπνευση στη χθεσινή του εκπομπή, δίχως τέμπο, χωρίς κάτι καινούργιο.

Ανεπίκαιρη, κοντόφθαλμη, άτολμη κριτική. Μια παράσταση σκέτη «μανιέρα».

Δεν θα γίνουν άνθρωποι ποτέ! Αναρχοάπλυτοι βρώμισαν τη Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

Ενα έργο πνοής στον δημόσιο χώρο, που αγκαλιάστηκε από τους πολίτες και στοίχισε 32 εκατομμύρια ευρώ, η Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη, γίνεται έρμαιο στα χέρια ανεγκέφαλων, αστικά άξεστων ατόμων, που επιμένουν σε άναρχα γκράφιτι στην περιοχή.

ΒΙΝΤΕΟ από ελικόπτερο-Χάος κι εθνικό πένθος για τους 25 νεκρούς στο Κίεβο – Έκτακτη Σύνοδος της Ε.Ε. για την Ουκρανία

25 νεκροί, χιλιάδες τραυματίες. Η πλατεία Ανεξαρτησίας στο κέντρο του Κιέβου θυμίζει πεδίο μάχης. Αυτό ήταν όλη τη νύχτα, με τις συγκρούσεις ανάμεσα σε αντικυβερνητικούςδιαδηλωτές και την αστυνομία να έχει τραγικό απολογισμό. Εθνικό πένθος στην Ουκρανίακήρυξε ο Γιανουκόβιτς.

Αυτά είναι τα 25 είδη επιχειρήσεων που αδειοδοτούνται με μία απλή γνωστοποίηση και τα 100 επαγγέλματα που επιδοτεί ο επενδυτικός νόμος [λίστα]

Οπωροπωλείο, κρεοπωλείο, παντοπωλείο, πτηνοπωλείο, αυγοπωλείο, ιχθυοπωλείο γαλακτοπωλείο και πολλές ακόμη επιχειρήσεις που θεωρούνται χαμηλής επικινδυνότητας με βάση υπουργικές αποφάσεις του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Η Νατάσα Καραμανλή κάνει σκι, παρέα με τον γιο της στον Παρνασσό -Γιατί δεν ήταν μαζί τους ο πρώην πρωθυπουργός

Mε συνοδό τον 10χρονο γιο της, Αλέξανδρο πέρασε λίγες ημέρες χαλάρωσης στην Αράχωβα, η Νατάσα Καραμανλή.

Ο φωτογραφικός φακός του OK, απαθανάτισε την σύζυγο και τον γιο του πρώην πρωθυπουργού, να κάνουν σκι παρέα, στην θέση Κελάρι. Σε άλλες...

Φλωρίδης: Σήψη, διαφθορά και φαγοπότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες... αλλά τότε δεν μίλαγα γιατί μάσαγε κι ο αδερφός μου...

Βέλη κατά πάντων για το σκάνδαλο των Ολυμπιακών Αγώνων εξαπέλυσε ο πρώην εισαγγελέας Βασίλης Φλωρίδης μιλώντας στον Alpha 9.89.

«Όσον καιρό ήμουν πρόεδρος της Αρχής (σ.σ.: διετέλεσε πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων) και...

ΒΙΝΤΕΟ-Παραδόθηκε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ Βενεζουέλας

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, Λεοπόλδο Λόπες, παραδόθηκε στην αστυνομία κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης στην πρωτεύουσα.
Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για υποκίνηση βίας στον απόηχο των πολυήμερων ταραχών που ταλανίζουν την Λατινοαμερικανική χώρα.

Αρραβωνιάστηκαν Σπυροπούλου - Κοντομηνάς

Την πιό ευχάριστη εξέλιξη είχε ο σφοδρός έρωτας των δύο νέων, αφού...

Εναντίον του "κουρέματος" τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ στη Γερμανία... Θα χάσει ο γερμανός φορολογούμενος λένε...

«Ένα κούρεμα χρέους για την Ελλάδα δεν αποτελούσε ως τώρα θέμα, αλλά τώρα ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επιβεβαιώνει για πρώτη φορά υποθέσεις εργασίας σε αυτή την κατεύθυνση, ενώ η Αριστερά προειδοποιεί για ενδεχόμενη επιβάρυνση των φορολογουμένων», γράφει η γερμανική οικονομική εφημερίδα "Handelsblatt", σε δημοσίευμα υπό τον τίτλο "Η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη», που αναφέρεται σε δήλωση της αντιπροέδου του κόμματος της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) Ζάρα Βάγκενκνεχτ.

Τα είπαν για μια ώρα Σαμαράς-Άρης-Με τον Σπηλιωτόπουλο ο πρώτος σταυρούς δημοτικός σύμβουλος

Τετ-α-τετ που κράτησε περίπου μια ώρα είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο Πρωθυπουργός τα είπε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, στην πολυσυλλεκτική περπατησιά του οποίου ποντάρουν το Μέγαρο Μαξίμου και...

Σκοτεινό παρασκήνιο με ΕΥΠ για τον Ρόντο

Τι συνέβη στην υπηρεσία επί των ημερών Παπανδρέου

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν ώρα με την ώρα νέα στοιχεία για τον  στενό συνεργάτη  του Παπανδρέου  Άλεξ Ρόντο   που  κατά την αστυνομική έρευνα βρίσκεται πίσω από την απάτη μαμούθ  με τις  ΜΚΟ.

Ξανά για ρουσφέτι στον Στουρνάρα οι "γαλάζιοι" βουλευτές (ΦΩΤΟ)

Τι ζητούν από τον υπουργό Οικονομικών αυτή τη φορά

Τον Γιάννη Στουρνάρα επισκέφθηκαν γαλάζιοι βουλευτές, με επικεφαλής τον Κώστα Σκρέκα, για να ζητήματα του αγροτικού τομέα.
Οι βουλευτες ζήτησαν τα "αυτονόητα" γι αυτούς, αφού εκτός των άλλων επισήμαναν στον υπουργό οικονομικών, οτι...

Ποιοι είναι οι δήμαρχοι που κατηγορούνται για φοροδιαφυγή; (ΦΩΤΟ)

Ο Μαρκόπουλος κι άλλοι 20 "γαλάζιοι" βουλευτές ζητούν να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα πριν τις εκλογές

Ο Κώστας Μαρκόπουλος και 20 γαλάζιοι βουλευτές ζητούν να αποκαλυφθούν τώρα πριν τις εκλογές όλα τα ονόματα των Δημάρχων που κατηγορούνται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου. χρήματος.

Τσου ρε Λάκη: Γελάει το twitter κι ο Άδωνις με τον Λαζόπουλο που δεν τολμάει να πει "Κοντομηνάς"

Αρχισε χθες η τηλεοπτική σεζόν για το τσαντίρι του ΣΥΡΙΖΑίου Λάκη Λαζόπουλου, εν μέσω αντιδράσεων για το γεγονός ότι η εκπομπή βγήκε μέσα από το προσφάτως ανακαινισμένο, επιβλητικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, αλλά και καυστικά σχόλια για το περιεχόμενο της εκπομπής.

Κέρδισε μια ψήφο ο Νικήτας!! Καρατζαφέρης: Στηρίζω την υποψηφιότητα Κακλαμάνη

Την υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη για το δήμο της Αθήνας, στηρίζει ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε σε γενικές γραμμές επιτυχημένη την θητεία του κ. Κακλαμάνη στο δήμο της Αθήνας.

ΕΟΠΥΥ: Αυξάνεται το όριο συνταγογράφησης -Ποιους γιατρούς αφορά και μέχρι πότε

Mετά τα  προβλήματα που δημιουργήθηκαν με το πλαφόν στη συνταγογράφηση ο ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε την αύξησή του κατά 10% για συγκεκριμένο, όμως, διάστημα και μόνο για συγκεκριμένους γιατρούς.

ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι έστησαν το κόλπο με το λαθρεμπόριο

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τον τρόπο με τον οποίο δρούσε το κύκλωμα των λαθρεμπόρων καυσίμων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, το βυτιοφόρο έφθανε στο λιμάνι και έβαζε 1.000 λίτρα. Όμως...

ΒΙΝΤΕΟ-Πάχτας: Θα μας κουβαληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ κι Ανταρσύα απ' όλη την Ελλάδα αν βγεί δημοτική αρχή αντίθετη στην εξόρυξη χρυσού και θα τα κάνουν μπάχαλο

Για κίνδυνο γενικευμένων συγκρούσεων στην περιοχή της Χαλκιδικής σε περίπτωση που από τις αυτοδιοικητικές εκλογές προκύψει δημοτική αρχή, που θα εναντιωθεί στην εξόρυξη χρυσού, έκανε λόγο Χρήστος Πάχτας μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αριστοτέλη.

Ο Τατσόπουλος για τον Στέλιο Σταυρίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, «αποχαιρέτησε» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, τον πρώην πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ,Στέλιο Σταυρίδη, ο οποίος άφησε το πρωί την τελευταία του πνοή, νικημένος από τον καρκίνο.

ΒΙΝΤΕΟ-Μούγγα τα γατάκια του ΣΥΡΙΖΑ: Η ανέλκυση του ναυαγίου στο Φαρμακονήσι

Στο λιμάνι του Λακκίου της Λέρου μεταφέρθηκε το ναυάγιο του Φαρμακονησίου από το πολεμικό πλοίο Θέτις. Τρεις σοροί αγνοουμένων μεταναστών, μεταξύ των οποίων ενός βρέφους 1-2 ετών, απεγκλωβίστηκαν από την καμπίνα όπου τα είχαν χώσει οι σύζυγοι και πατεράδες που μετά από οδηγίες ΣΥΡΙΖΑίων βγήκαν στις τηλεοράσεις και έκλαιγαν....

Οπλοφορούσε ο πρόεδρος της ΜΚΟ στη Βουλή

Τις πολιτικές και διπλωματικές επαφές του, θυμούνται να διαφημίζει ο δημοσιογράφος και Πρόεδρος της ΜΚΟ, Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες.

Το «Χ» της Ραχήλ στον Καμμένο

Η πρόταση του προέδρου των ΑΝΕΛ στην ανεξάρτητη βουλευτή για την Περιφέρεια Αττικής

Όλα έγιναν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων όπου έπρεπε να αποφασίσουν ποιον θα στηρίξει το κόμμα για την Περιφέρεια Αττικής. Την πρόταση την έκανε, λοιπόν, ο ίδιος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. Η πρόταση, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», έπεσε σαν κεραυνός στην αίθουσα.

Το τερμάτισαν οι σκοπιανοί: «Επί 2.000 χρόνια η Ελλάδα οικειοποιείται τον ''μακεδονικό'' πολιτισμό»!

Οργάνωση ζητά από τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας να «πάψει να υπηρετεί το ψέμα, την πίεση και τους εκβιασμούς και να σταματήσει να απευθύνει απειλές προς το νοτιοσλαβικό κράτος για την πορεία του προς την ΕΕ και το ΝΑΤΟ»

Άνθιμος: "Ο Τσίπρας δείχνει ότι είναι μακρυά από αυτά που διδάσκει η εκκλησία" Print E-mail

Για τον χαρακτηρισμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ως άθεου, μίλησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Alpha 96,5 FM.

«Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας δεν είπε:

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Σταθάκης προσπαθεί να το μαζέψει και κάνει τον μάγο: Θα αυξήσουμε τα φορολογικά έσοδα χωρίς αύξηση των φόρων

Ναι ναι ξέρω... θα πατάξει τη φοροδιαφυγή... ο πρώτος που το λέει εδώ και 40 χρόνια...

«Κανένας δεν πρέπει να ανησυχεί» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, κληθείς να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωσή του σχετικά με την αύξηση των φορολογικών εσόδων.

Το πάρτι των ΜΚΟ -Στενός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου διατηρούσε 50, μόνο στο υπουργείο Εξωτερικών

Σαν «χείμαρρος» συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις ΜΚΟ και τη χρηματοδότησή τους. Πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής της αρμόδιας υπηρεσίας του υπουργείου Εξωτερικών κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, πως στενός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου διατηρούσε 50 ΜΚΟ, μόνο στο συγκεκριμένο υπουργείο.

Η λίστα με τις χρηματοδοτήσεις tvn MKO την περίοδο 2000-2010

[Ως συνήθως τα ΝΕΑ πάνε να τα φορτώσουν και στον Καραμανλή... συνεχίστε έτσι να τους βγάζετε όλους σκάρτους και μετά αναρωτηθείτε ποιος τρέφει ψεκασμένους και ΧΑυγίτες...]

Τα αποτελέσματα του ελέγχου των ορκωτών λογιστών, για τα κονδύλια που έδωσε το υπουργείο Εξωτερικών σε ΜΚΟ και δημοσιοποιήθηκε το 2012, διαπίστωνε πως το ύψος των χρηματοδοτήσεων που έχουν κατά καιρούς διατεθεί, ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Συνελήφθη για λαθρεμπόριο καυσίμων ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γ. Σπανός

Πρόκειται για τον Γιώργο Σπανό, πρόεδρο και της ΠΑΕ Ατρόμητος - Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί συνολικά 12 άτομα και δύο κρατικοί λειτουργοί που κατηγορούνται για λαθρεμπόριο, κακουργηματική απάτη σε βάρος ναυτιλιακών εταιρειών, ξέπλυμα χρήματος, ενεργητική και παθητική δωροδοκία, κατάχρηση και κατάχρηση εξουσίας

Ποιος σύστησε τον Ρόντο στον Παπανδρέου;

Πώς έγινε σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου και πώς συμμετείχε σε όλες τις ελληνικές αποστολές στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή...

Τον κ. Ρόντο τον έφερε στην Ελλάδα ο Ελληνοαμερικανός της ΑΧΕΠΑ Αντριου Αθενς το 1999.

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης στους γιατρούς: Όσοι δεν παραδώσετε αναλαμβάνετε την ευθύνη

Με αποστολή στην εφορία του κόστους των ζημιών, που ενδεχομένως καταγραφούν στα πολυϊατρεία που παραμένουν υπό κατάληψη, προειδοποιεί εκ νέου τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Φορονομοσχέδιο-σκούπα: Μειώσεις έως και 80% στα πρόστιμα, αυξάνεται το ακατάσχετο μισθών

Μειώσεις προστίμων έως και 80%, λίφτινγκ στον φόρο υπεραξίας ακινήτων, φοροδιευκολύνσεις για αγρότες, αύξηση του ακατάσχετου μισθών και συντάξεων από τα 1.000 στα 1.500 ευρώ αλλά και διεύρυνση των συμψηφισμών ΦΠΑ εκτός στενού δημόσιου τομέα περιλαμβάνει το νομοσχέδιο-σκούπα που προετοιμάζεται να φέρει την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών.

ΒΙΝΤΕΟ-«Έφυγε» ο Στέλιος Σταυρίδης

Έφυγε από τη ζωή ο τέως πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Στέλιος Σταυρίδης έδινε...

Πασαρέλα ηγετών η "Αθήνα"

Πλήθος ξένων ηγετών αναμένονται το προσεχές διάστημα στην Αθήνα, στα πλαίσια της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε.

Το βασικό είναι όμως ότι θα φθάσουν στην πρωτεύουσα και θα περάσουν την πύλη του Μεγάρου Μαξίμου....