23 Φεβρουαρίου 2014

Αποκάλυψη: Ο «έγκριτος» διαφημίζει στο site του, την επιχείρηση της συζύγου του Χρυσαυγίτη «Καιάδα»

Έγραφε ο «έγκριτος» και «βραβευμένος» κ.Βαξεβάνης, την 1η Οκτωβρίου, στο Κουτί της Πανδώρας:

Η σύζυγος του χρυσαυγίτη «Καιάδα» απασχολεί στο φούρνο της μόνο αλλοδαπούς
Τι και αν είναι χρυσαυγίτης, τι και αν καταφέρνει να κερδίζει σταυρούς πουλώντας ιδεολογικό μίσος κατά μεταναστών, στην οικογενειακή επιχείρηση της γυναίκας του απασχολούνται μόνο αλλοδαποί. 

Με τη λογική του Καραγκιόζη

Ανδρέας Δρυμιώτης

Αν αναζητήσει κανείς στο Google τη φράση «Διαγραφή Χρέους Ελλάδας», θα βρεθεί μπροστά σε περίπου 4 εκατομμύρια αναφορές! Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έψαξα καμία από αυτές τις αναφορές, αλλά είμαι έτοιμος να στοιχηματίσω ότι δεν υπάρχει σε αυτές η γνησιότερη και ειλικρινέστερη τοποθέτηση του Καραγκιόζη απέναντι στο χρέος:

Ποιος να το φανταζόταν!! Άνοιγμα από Καμμένο: Θα μπορούσα να συνεννοηθώ με τον Τσίπρα!

Άνοιγμα στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει ο Πάνος Καμμένος, αφήνοντας ανοικτό παράθυρο συνεργασίας.

«Με τον ΣΥΡΙΖΑ στην αρχή, πριν από τις εκλογές ή αμέσως μετά τις εκλογές συμφωνούσαμε στο θέμα της διαγραφής του χρέους και της αναγνώρισής του ως...

Ο μπατίρης με το σκουλαρικάκι

Κανείς δεν βάζει μυαλό.

Ο απατεώνας πουλάει μούρη με τα λεφτά που έκλεψε και τον παίρνουν χαμπάρι.

Ο Μπατίρης που μπήκε στην πολιτική, ως «υποψήφιος της κοινωνίας πολιτών» και πράσινα άλογα, παίρνει φόρα κι αρχίζει να κάνει παιχνίδι.

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από πυροβολισμούς στο Κίεβο

Ένα ακόμη βίντεο που δείχνει άμαχους διαδηλωτές να κείτονται νεκροί στην πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου μετά από πυροβολισμούς που δέχονται στο κεφάλι, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Youtube το Σάββατο από την ισπανική εφημερίδα El Mundo.

ΒΙΝΤΕΟ-Σούργελο ή κλαυσίγελος; Μάλλον όλα μαζί: Ο ναζιστικός χαιρετισμός του Αρβανίτη

Εντάξει επικινδυνότητα δεν υπάρχει από γραφικούς (αλίμονο αν φοβηθούμε τον μπάρμπα Αρβανίτη) αλλά γελοιότητα σίγουρα...

Αμετανόητος εμφανίζεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης, ο οποίος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση του υποψηφίου περιφερειάρχη Κρήτης, χαιρέτησε ναζιστικά.

ΞΕΦΤΙΛΑ!! «Στον ύπνο» έπιασε ο Σαμαράς τους υπουργούς του... τους περίμενε επί μισή ώρα έξω απ' το γραφείο!

Πήγε σχεδόν μία ώρα νωρίτερα στο ΥΠΟΙΚ και δεν βρήκε κανέναν

Ούτε οι υπουργοί της κυβέρνησης δεν έχουν μάθει ακόμα τη συνήθεια του πρωθυπουργού να καταφτάνει νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα στα ραντεβού του.

Η ασφάλεια του κτιρίου του υπουργείου Οικονομικών στην οδό Νίκης γνώριζε ότι ο κύριος Αντώνης Σαμαράς θα έρθει στο υπουργείο στις 6 το απόγευμα της Κυριακής, αλλά βρέθηκαν προ απροόπτου όταν είδαν να καταφτάνει ο πρωθυπουργός στις 17.05, πριν από τους οικοδεσπότες υπουργούς του.

Τα συνηθισμένα... Καφές στο Κολωνάκι και βέλη κατά Κακλαμάνη από Σπηλιωτόπουλο -«Εγώ ό,τι λέω το εννοώ» [εικόνες]

Ναι μεγάλε... αλλά να πιεις και κανα καφέ στον Άγιο Παντελεήμονα...
«Βέλη» κατά του Νικήτα Κακλαμάνη έριξε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, που δεσμεύθηκε να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του να αποχωρήσει αν δεν επιτύχει ως δήμαρχος Αθηναίων, σε αντίθεση με τον αντίπαλό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μάλιστα τόνισε με νόημα «εγώ ό,τι λέω το εννοώ».

Ελληνικά καφριλίκια: Επεισόδια στη Λεωφόρο... τους φταίν τα ΜΑΤ επειδή δεν έχουν ομάδα

Σοβαρά επεισόδια είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα έξω από την μεικτή ζώνη του «Απόστολος Νικολαϊδης», όπου οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκρούονται με αστυνομικές δυνάμεις.

Συγκέντρωση φιλορώσων: "Οι φασίστες κατέλαβαν την εξουσία"

Περίπου 2000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν για να καταγγείλουν "τους φασίστες που έχουν καταλάβει την εξουσία στο Κίεβο" μετά το κάλεσμα φιλορωσικών κινημάτων, στη Σεβαστούπολη, στα νότια της Ουκρανίας, όπου διατηρεί τη ναυτική του βάση ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: H ΠΑΣΟΚα Mπατζελή παραδέχτηκε πως ο Τζεβελέκος ήταν για χρονια συνεργάτης της

Τις σχέσεις της με τον Κώστα Τζεβελέκο που κατηγορείται για την υπόθεση με τη ΜΚΟ για τις νάρκες, παραδέχτηκε η Κατερίνα Μπατζελή.

ΦΩΤΟ: Που και πότε τον Αλέξη, κάποιος τον προσγειώνει ανώμαλα από τις πιρουέτες που κάνει

Σήμερα είναι ο Σταθάκης που του χαλάει το προφίλ του συνεχιστή του Ανδρέα, αφού δηλώνει πως...

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΛΑΚ@ ΚΛΑΙΩ!! Μη χάσουμε αύριο: To τουρνουά «Ούγκο Τσάβες»... με τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή να μας μιλάει για τη χούντα που ζούμε!!

Διαβάστε τι γράφει ο ρ/σ στο Κόκκινο και δείτε ποιος πασίγνωστος ποδοσφαιριστής διοργανώνει τους αγώνες... "πολεμώντας τη σημερινή χούντα" όπως λέει!!!

Με ένα διαφορετικό ποδοσφαιρικό τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί την Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου στις 15.00 στο γήπεδο της Καισαριανής, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της παγκόσμιας κινητοποίησης «Ο Τσάβες πέρασε από εδώ», με αφορμή την πρώτη επέτειο του θανάτου του Ηγέτη της Μπολιβαριανής Επανάστασης.

Δε θέλει πολύ... μόνο 14 χρονάκια σοσιαλΗστές...

... και το καρότσι αδειάζει... όσα πετρέλαια κι αν έχεις, όσα μπολιβάρ κι αν κόψει ο Λαφαζάνης κι ο ΣΥΡΙΖΑ:

Είπαμε: Ο Βαλλιανάτος θα πάει με σ@ξ μέχρι τις εκλογές! "Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποκαλύπτει τα ποσά που έπαιρνε ως συνοδός κυριών"

Κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ένας νεαρός Έλληνας βρίσκεται για σπουδές στο Λονδίνο. Οι έντονες ανησυχίες του όμως δεν είναι μόνο ακαδημαϊκές. Αν και σπουδάζει με υποτροφία, χρειάζεται επιπλέον χρήματα. Έτσι αποφάσισε να γίνει συνοδός κυρίων.

Το "αόρατο ράλι" των ελληνικών ομολόγων

[Δηλ. οι ξένοι τοκογλύφοι είναι μαλ@κες που σκίζονται να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα ή βλέπουν κάτι που οι κάφροι Έλληνες δεν μπορούν να δουν και δεν έχουν υπομονή να περιμένουν μέχρι να το πιάσουν στα χέρια τους; Ξέρω-Ξέρω: Αγοράζουν ελληνικά ομόλογα γιατι ξέρουν ότι θα πτωχεύσουμε και θα μας πάρουν τα σπίτια ... και τις γυναίκες...]

Του Ηλία Γ. Μπέλλου

Στο 7,62% κοντα σε χαμηλό τριάμισι ετών έχει περιέλθει το θεωρητικό κόστος δανεισμού του δημοσίου με το «μπροστινό» χρεόγραφο, αυτό που λήγει το 2023, να εμφανίζει επιτόκιο κάτω από το 6% και να αποτιμάται στο 72,5 σεντς ανά ευρώ ονομαστικής αξίας του όταν την 1η Ιουνίου του 2012 βρισκόταν μόλις στο 13,6.

Στο "κόκκινο" το Ωνάσειο, με έλλειμμα 21 εκατ. ευρώ - Άδωνις: Δεν πρόκειται να κλείσει το νοσοκομείο


ΚΡΙΜΑ! Ίσως το μοναδικό νοσοκομείο όπου για να χειρουργηθείς δεν θες απαραίτητα φακελάκι...

Οι ανεξόφλητες υποχρεώσεις των ασφαλιστικών οργανισμών προς το Ωνάσειο φτάνουν τα 50 εκατ ευρώ

Μετά το νοσοκομείο ερρίκος Ντυνάν, στο επίκεντρο ένα άλλο μεγάλο ειδικό νοσοκομείο, το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Euro 2016: H Εθνική κληρώθηκε στον 6ο προκριματικό όμιλο.... μέ ότι πιο εύκολο μπορούσε να της τύχει!

Στον έκτο όμιλο μαζί με την Ουγγαρία, τη Ρουμανία, τη Φινλανδία, τη Βόρειο Ιρλανδία και τα Νησιά Φερόε κληρώθηκε η Ελλάδα στα προκριματικά του Euro2016 που θα διεξαχθεί στη Γαλλία.

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ

- Ότι και να πεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, θα βρει κάτι αντίστοιχο που έχει κάνει η δεξιά. Γιατί ως γνωστό, ότι μαλακία έκανε η δεξιά δικαιούται να την επαναλάβει τώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ.

- Οποιαδήποτε παρανομία καλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ, νομιμοποιείται εφόσον η Κυβέρνηση δεν συλλαμβάνει Χρυσαυγίτες. Γιατί ως γνωστό, εφόσον η κυβέρνηση δεν συλλαμβάνει Χρυσαυγίτες, ο χώρος της Αριστεράς νομιμοποιείται σε ότι παρανομία κάνει για να μην υστερήσει από τους Ναζί.

Διευρύνονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες από τα ΚΕΠ

Βεβαιώσεις, των οποίων τα στοιχεία έχουν αποδεικτική δύναμη ίση με εκείνη των στοιχείων που παρέχονται στο Δημοτολόγιο του οικείου Ο.Τ.Α., Οικογενειακής Κατάστασης, Γέννησης, Οικογενειακής Κατάστασης για ΟΓΑ και Ιθαγένειας, θα παρέχουν πλέον τα ΚΕΠ προς τους πολίτες.

Βαφειάδης: Ερωτηματικά για ΜΚΟ συνεργαζόμενες με τον δήμο Αθηναίων

Για αδιαφάνεια καταγγέλλει ο τέως αντιδήμαρχος Οικονομικών Νικόλαος Βαφειάδης και νυν δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, στον Κώστα Χαρδαβέλλα και την Αγγελική Λάζου στον RealFm.

Τα πιο μαγικά μοναστήρια του κόσμου «κρέμονται» από βράχους [εικόνες]

Σε ό,τι κι αν πιστεύει κανείς- ή ακόμη κι αν αρνείται πως υπάρχει μία... ανώτερη δύναμη σε αυτό το σύμπαν- εκεί νιώθει πιο κοντά στο Θεό. Στα μοναστήρια που μοιάζουν σαν να «κρέμονται» από τους βράχους, χτισμένα στην άκρη του γκρεμού.

O παππούς του Τζορτζ Μπους χρηματοδοτούσε τον Χίτλερ και υποστήριζε τη γενετική καθαρότητα

Ο Πρέσκοτ Μπους, παππούς και πατέρας δύο πρώην Προέδρων των Η.Π.Α, διατηρούσε οικονομικές σχέσεις με τους χρηματοδότες του Χίτλερ, που του άνοιξαν το δρόμο προς την εξουσία.

Από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες με τους Ναζί, ο Π. Μπους, σύμφωνα με τη Μηχανή του Χρόνου, εξασφάλισε τεράστια κέρδη, πάνω στα οποία στηρίχθηκε η πολιτική δυναστεία της οικογένειας Μπους.

Ευγενία Τιμοσένκο, η όμορφη ξανθιά κόρη της πρώην Πρωθυπουργού της Ουκρανίας που παίζει τους ευρωπαίους ηγέτες στα δάχτυλα [εικόνες]

Εχει τα ξανθά μαλλιά, το λευκό δέρμα και τη χάρη της μητέρας της Ιουλία Τιμοσένκο. Η μονάκριβη κόρη Ευγενία είναι καθαρόαιμο παιδί της Δύσης αφού σπούδασε στο London School of Economics πολιτική και οικονομία και έζησε 9 χρόνια στη Μεγάλη Βρετανία.

Video δείχνει τη διαφυγή Γιανούκοβιτς (photo+video)

Ένα video το οποίο κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, όπως προβλήθηκε σε τηλεοπτικό κανάλι, φέρεται να δείχνει τη διαφυγή του Βίκτορ Γιανούκοβιτς από το Προεδρικό Μέγαρο του Κιέβου.

Αναστασιάδης: Διακοπή συνομιλιών αν συνεχίσουν οι τουρκικές προκλήσεις

Το μήνυμα ότι αν συνεχιστούν οι παραβιάσεις της κυπριακής ΑΟΖ από την Τουρκία, η απάντηση από κυπριακής πλευράς θα είναι έξοδος από τις συνομιλίες, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

10 λόγοι για να ψηφίσω Γιάννη Μπουτάρη

Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης

Ο Σταύρος Καλαφάτης αποτελεί σίγουρα εξαιρετική επιλογή για τη Νέα Δημοκρατία. Άνθρωπος σοβαρός, που δεν απομακρύνθηκε ποτέ από την πόλη μας και με αθόρυβο έργο, όπως μαθαίνω, στο Υπουργείο που θήτευσε. Ακόμη όμως κι αν ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο υποψήφιος, εγώ δεν θα άλλαζα την επιλογή μου να ψηφίσω το Γιάννη Μπουτάρη. Δείτε 10 λόγους και πιστεύω πως και εσείς θα αποφασίσετε το ίδιο:

Πλάκα μας κάνει! Ρόντος: Οι αποφάσεις για τις ΜΚΟ ήταν για το συμφέρον της χώραχαχαχαχαχαχα

«Στο σύστημα λειτουργίας των ΜΚΟ είχα όντως ρόλο, έπαιρνα αποφάσεις. Ήταν όμως για τα συμφέροντα της χώρας μας και για τις διεθνείς υποχρεώσεις της» λέει ο Άλεξ Ρόντος, άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της ΜΚΟ αποναρκοθετήσεων.

Ο Α. Τσίπρας στο Βήμα «ντύθηκε» Εθνάρχης για το Καρναβάλι ...

Στην εσχάτως φιλόξενη ναυαρχίδα του Συγκροτήματος Ψυχάρη, έδωσε συνέντευξη για το Βήμα της Κυριακής ο αντιμνημονιακός Αλέξης Τσίπρας. Δεν του ήταν και πολύ δύσκολο άλλωστε να πιάσει το 1/3 του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας.

Ο κυρ Σταύρος είναι «γάτα» και ζυμώνει πριν πεινάσει.

Άλλωστε, ένα από τα στελέχη του, ο δημοσιογράφος Π. Παπαδόπουλος έγινε λογογράφος του, πώς να μην πάρει και μια συνέντευξη από τον «Μεγάλο Αρχηγό;» Ίσως η συνέντευξη να ήταν κλεισμένη από εκείνη την ημέρα που...

Όταν το λαμόγιο Συρμόγλου κατηγορούσε τον Σαμαρά ότι εξαθλίωσε την Ελλάδα: «Ο χαλκοπρόσωπος πρωθυπουργός των ψεμάτων»

Έγραφε και άρθρα στη REAL του Χατζηνικολάου το λαμόγιο... για το πόσο πολύ πονούσε τους Έλληνες και  για τη "θρασύτητας ενός πολιτικοκοινωνικού συστήματος"... αντιμνημόνιο του κερατά δηλ....

Ο δημοσιογράφος που εχει κατηγορηθεί για κατασπατάληση δημοσίων πόρων, 8 εκ ευρώ, με την ΜΚΟ "Εργο Πολιτών" κατακεραυνώνει τον Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας τον ψεύτη και μιλώντας για οσμή σκανδάλων στην συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου...

Ο Στέλιος Συρμόγλου ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία - φάντασμα "Εργο Πολιτών"  είχε μισθό 9.500 ευρώ και εισέπραττε και αποζημίωση (!!!) για κάθε συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του ΔΣ.

Πριν από ενα μήνα ο Συρμόγλου αναρωτιόταν....

Γκρίνια από τον ΣΥΡΙΖΑ δραχμής: Αποφασίζουν «αόρατοι σύμβουλοι» και «οι στενοί συνεργάτες» του Τσίπρα

Φυγή προς τα εμπρός αναζητεί τώρα η Κουμουνδούρου μετά τα βαθιά τραύματα που προκάλεσε στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης η διαδικασία επιλογής υποψήφιων περιφερειαρχών.

ΦΩΤΟ: Αυτές είναι οι προσμίξεις που έχει δεχθεί το ελληνικό DNA-Τι αποκαλύπτει ο διαδραστικός χάρτης της ανθρώπινης γενετικής ιστορίας

Οι προσμίξεις αφορούν την περίοδο 8ος-12ος αιώνας... και γι' αυτό δεν υπάρχει ακόμα τουρκιά:

Τουρκία: Τουριστική καπηλεία της αρχαίας Ιστορίας της Εφέσου

Η Έφεσος ιδρύθηκε τον 10ο αι. π.Χ. από Έλληνες, κατά τη διάρκεια του Α’ Αποικισμού. Σύντομα εξελίχθηκε σε μια από τις ελληνικές, Ιωνικές μητροπόλεις. Παρά την κυριαρχία των Λυδών και των Περσών, στη Μικρά Ασία, παρέμεινε ακραιφνώς ελληνική. Εκεί, τον 6ο αι. π.Χ. είχε κτιστεί και ο περίφημος ναός της Εφεσίας Αρτέμιδος, ένα από τα Επτά Θαύματα του αρχαίου κόσμου.

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Στην χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς - 500 στελέχη γέμισαν την ΑΡΕΝΑ- με ομιλητή τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, παραβρέθηκε και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος και χαιρέτησε την εκδήλωση.
Στην ομιλία του ο δημοφιλής υπουργός Υγείας, υποσχέθηκε στον κόουτς να...

BINTEO-Χέσ@ μας ρε Άρη που παίρνεις και ρίσκο!! Σπηλιωτόπουλος: "Έχει ξύλινη γλώσσα ο Σακελλαρίδης"... ενώ εσύ έχεις σύγχρονη

Ρε, θα του πει κανείς να κόψει τις γελοιότητες "σηκώνουμε τα μανίκια", "είμαι ερωτευμένος με την Αθήνα" κ.λπ ή θα τον αφήσουν να πατώσει και να μας τα ζαλίζουν ΣΥΡΙΖΑ και Κασιδιάρης; ΈΛΕΟΣ! Βγήκε να πει ότι θα μας κάνει χάρη και θα παραιτηθεί από βουλευτής αν βγει δήμαρχος!! Σοβαρός είναι; Χάρη θα μας κάνει; Αφού το λέει ο νόμος τι μπαρμπούτσαλα λέει... Όσο για το άλλο; Που νομίζει ότι δουλεύει τον κόσμο: Όποιος τον ακούει να λέει "αν δεν εκλεγώ δήμαρχος θα εγκαταλείψω την πολιτική" βάζει τα γέλια γιατί ξέρει ότι δεν το εννοεί... αν το εννοούσε θα παραιτούνταν από τώρα από βουλευτής... Α και ας του πεί κάποιος ότι με λαμόγια δημοσιογράφους που ο ίδιος ο Καραμανλής τα πέταξε, λόγω ανηθικότητας, με της κλωτσιές από τη Ριγηλής δεν θα πάει πολύ μακριά... 

Υπερασπίστηκε τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος λέγοντας ότι η νεαρή του ηλικία δεν είναι μειονέκτημα αλλά σχολίασε αρνητικά τις υποσχέσεις για έξοδο από το μνημόνιο-που όπως είπε έτσι κι άλλιώς θα συμβεί.

Κρατική (;) ΜΚΟ με κονδύλια 7,5 εκατ. ευρώ, γραφεία 700 τμ και κανένα έργο... έπρεπε να μετράει πόσες είναι οι ΜΚΟ

Σχεδόν 7,5 εκατομμύρια ευρώ σε πέντε χρόνια, από το 2005 έως το 2010 έλαβε η κρατική ΜΚΟ Έργο Πολιτών, η οποία μάλιστα είχε ως αποστολή την καταγραφή εθελοντικών οργανώσεων, όπως αποκαλύπτει το Έθνος της Κυριακής, κάνοντας λόγο για σκανδαλώδη διαχείριση των κονδυλίων που έλαβε.

«Λευκή τρύπα» 3 δισ. ευρώ εντόπισαν στο Δημόσιο

Ένα απρόσμενο «δώρο» έλαβε το οικονομικό επιτελείο από τον αχανή δημόσιο τομέα. Έπειτα από ελέγχους, χιλιάδες φορείς του Δημοσίου βρέθηκαν να έχουν στην «άκρη» ένα ποσό που συνολικά ανέρχεται στα 3 δισεκ. ευρώ. Για παράδειγμα η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ταμειακά διαθέσιμα ύψους 200 εκατ. ευρώ.

Πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να σου φταίει ο Θεοχάρης και όχι οι Καραβίτηδες ΠΑΣΟΚοι σύμβουλοι του Στουρνάρα;

[Τα ζώα οι δεξιοί για άλλη μια φορά χορεύουν στο ρυθμό που βαράνε οι ΠΑΣΟΚοι... ρε βλάκες είναι δυνατόν να φταίει ο αυτός που εκτελεί και όχι αυτός που εισηγείται τις μαλακί@ς;; Για να μην πούμε κατά πόσο αθώοι είστε εσείς "στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας" που ψηφίζετε τις μαλακί@ς]

Η επιλογή του Χάρη Θεοχάρη για το αξίωμα του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων στο υπουργείο Οικονομικών, και μάλιστα με “κλειστό” συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, ήταν ένα από τα στοιχήματα της κυβέρνησης και προσωπικά του “τσάρου” της ελληνικής οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα.

Ο ποδοσφαιρόφιλος Σαμαράς αιφνιδίασε τον Πλατινί

Ο Αντώνης Σαμαράς άφησε... άφωνο τον Μισέλ Πλατινί στη συνάντηση που είχαν, όταν ξεκίνησε να του περιγράφει φάσεις της καριέρας του που και ο ίδιος ο Γάλλος κοντεύει να ξεχάσει.

Στο «σφυρί» βγάζει τη βίλα Μινέικο ο ΓΑΠ (ΦΩΤΟ)

«Πωλητήριο» για 1,8 εκατ. ευρώ έχει μπει στην ιστορική βίλα 320 τ.μ., στην οδό Γύζη, στο Παλαιό Ψυχικό, όπου έζησαν ο Γεώργιος Παπανδρέου και η Σοφία Μινέικο έως το 1967.

Έτσι! Ντου από παντού!! 116.000 στη «μάτι» της εφορίας: Τι περιλαμβάνει το επιχειρησιακό πρόγραμμα ελέγχων

Περισσότερους από 316.000 προσωποποιημένους φορολογικούς ελέγχους θα πραγματοποιήσει μέσα στο 2014 η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων με στόχο της περιστολή της φοροδιαφυγής και την αύξηση των δημοσίων εσόδων.

Σίριαλ με τη μετακίνηση της Σίας Κοσιώνη στο Mega

Για “σίριαλ” αναφορικά με τη φημολογούμενη μετακίνηση της Σίας Κοσιώνη στο Mega, κάνει λόγο η Real News, με σχετικό ρεπορτάζ στο ένθετο Real Life.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις...

Πρώτο θέμα στo διαπλεκόμενο BHMA ο Αλέξης... σε άλλα νέα: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πάει σε εκπομπές του MEGA....

Η “είδηση” στην περίπτωση μας δεν είναι τα όσα λέει ο Τσίπρας για τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά το μέσο που επιλέγει να τα πει.

Αφού ήδη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν αντιδράσεις και πολλά αρνητικά σχόλια για την απόφαση του  ”αντισυστημικού” αρχηγού και των συνεργατών του να επιλέξουν το…

Άλλοι 2 νεκροί (σύνολο 10) στην ειρηνική Μπολιβαριανή Επανάσταση του ΣΥΡΙΖΑ

Οι θάνατοι δύο ακόμα ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στη Βενεζουέλα, ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών στους 10 από την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε και ξέσπασαν οι μαζικές διαμαρτυρίες στη χώρα.

Διαδηλωτές… ξεσπούν στο άγαλμα του Λένιν στο Χάρκοβο

Σύμφωνα με πληροφορίες από Ρώσους αξιωματούχους, εκατοντάδες διαδηλωτές της αντιπολίτευσης στο Χάρκοβο της Ουκρανίας επιχειρούν να γκρεμίσουν το άγαλμα του Λένιν που βρίσκεται στην πόλη.

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν επιτίθεται στους Ευρωπαίους υπουργούς

Ο διπλωματικός απεσταλμένος του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ο οποίος συμμετείχε στις προσπάθειες διαμεσολάβησης επέκρινε το Σάββατο τους Ευρωπαίους υπουργούς Εξωτερικών οι οποίοι συνέβαλαν στη σύναψη μιας συμφωνίας για τη διευθέτηση της κρίσης στην Ουκρανία.

Έπιασαν τον ληστή τραπεζών που το 'σκαγε με ταξί-Είναι Αλβανός...

Συνελήφθη την Πέμπτη (20/2) το πρωί στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ο 32χρονος Αλβανός, ο οποίος λήστευε τράπεζες και στη συνέχεια διέφευγε με ταξί.

Στις 8.15 π.μ. ο 32χρονος...

Aπίστευτες εικόνες από την έπαυλη του Γιανουκόβιτς στο Κίεβο

Ζωολογικός κήπος, θερμοκήπια και ένα τεράστιο καράβι στον κήπο
Mε τον πρόεδρο Γιανουκόβιτς να φημολογείται πως έχει εγκαταλείψει το Κίεβο και την έπαυλή του να παραμένει αφύλακτη, πλήθος διαδηλωτών βρήκε την ευκαιρία να περάσει την πύλη, να επισκεφτεί και να φωτογραφίσει το εσωτερικό της.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Σπανός

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ, Γιώργος Σπανός για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων.

Ο κ. Σπανός ο οποίος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, σύμφωνα με τους συνηγόρους του...

ΒΙΝΤΕΟ-Η "πτώση" ενός μεγάλου αστεριού του NBA

Με ταινία μοιάζει η ζωή του διάσημου αστέρα του NBA, Λαμάρ Όντομ, ο οποίος από την απόλυτη δόξα βρέθηκε στα αζήτητα βυθισμένος στην κατάθλιψη και στα ναρκωτικά.