27 Φεβρουαρίου 2014

Έτσι σας θέλω γατάκια! ΜΟΥΓΓΑ: Κάτω από το ψυχολογικό όριο του 7% η απόδοση του 10ετούς ελληνικού ομολόγου

Η απόδοση των ελληνικών 10ετών ομολόγων επιστρέφει στα επίπεδα του Απριλίου 2010

Kάτω από το ψυχολογικό όριο του 7% υποχώρησε η απόδοση του 10ετούς ελληνικού ομολόγου στη δευτερογενή αγορά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg, πριν από λίγο, η απόδοση του ελληνικού 10ετούς ομολόγου στη δευτερογενή αγορά κυμαινόταν στο επίπεδο του...

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ο Βαν Ντάμ στο διάστημα...

Πριν λίγο καιρό, ο Jean Claude Van Damme έκανε ένα εντυπωσιακό σπαγγάτο στηριζόμενος στους καθρέφτες δύο φορτηγών.

Σαμαράς σε Καλαφάτη: "Μπράβο Σταύρακα"

Γιατί εισέπραξε τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

«Μπράβο Σταύρακα» ήταν το σχόλιο του Αντώνη Σαμαρά προς το Σταύρο Καλαφάτη, όταν έμαθε πως το  προσωπικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος δεν βρίσκεται στο κεντρικό κτίριο του ΥΠΕΚΑ στη Μεσογείων, αλλά είναι εγκατεστημένο σε μια πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους, ανάμεσα σε διαμερίσματα πολιτών που συνήθισαν να έχουν γείτονα …υπουργό.

ΘΕΟΣ!! Μπερλουσκόνι: Ο Ρέντζι έχει εξοντώσει περισσότερους κομμουνιστές από εμένα

«Είναι πολύ καλός. Έχει εξαφανίσει πιο πολλούς μέσα σε ένα μήνα, από ότι εγώ σε 20 χρόνια», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να δείξει την ικανοποίησή του για την ανάδειξη του Ματέο Ρέντζι στην πρωθυπουργία της Ιταλίας, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προχώρησε σε νεότερες δηλώσεις.

Γερμανία: Πρωταθλητής της ενόργανης σκότωσε τον παραπληγικό γιο του και αυτοκτόνησε

Πηδώντας από μία γέφυρα ύψους 55 μέτρων, σε αυτοκινητόδρομο της Στουτγκάρδης

Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Γερμανία, όπου ο πρώην πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής Γιούργκεν Μπρούμερ, αυτοκτόνησε αφού προηγουμένως δολοφόνησε τον παραπληγικό γιο του.

Πάλι παπαρίζονται οι Κύπριοι: Καταψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις-Στον «αέρα» η επόμενη δόση

Μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε, ένα περίπου χρόνο μετά το κυπριακό μνημόνιο, καθώς η Βουλή απέρριψε το νομοσχέδιο για τις ιδιωτικοποιήσεις των ημικρατικών οργανισμών.

ΒΙΝΤΕΟ-Οδηγός διαπλοκής από τον Ερντογάν

Μια νέα τηλεφωνική συνομιλία του Ερντογάν με τον γιό του «καίει» τον Τούρκο πρωθυπουργό, στην οποία φέρεται να «δασκαλεύει» τον Μπιλάλ Ερντογάν πώς να βγάλει καλή μίζα.

Εξι περίεργα σύμβολα που βλέπουμε μόνο μέσω του Google Earth [εικόνες]


Η όψη της Γης όταν κάποιος την αντικρίζει από ψηλά είναι πραγματικά μαγευτική. Ο πλανήτης είναι σαν να μετατρέπεται σε... μακέτα. Παρατηρώντας τον παγκόσμιο χάρτη από το δορυφόρο της Google Earth, κατά τη διάρκεια της περιήγησης σε τυχαία μέρη της Γης μπορούμε να ανακαλύψουμε αρκετές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Δύο χρόνια με αναστολή στον δάσκαλο που έβαλε μαθητές να χαστουκίσουν έναν 8χρονο στην Αρτα

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή, επέβαλε το Δικαστήριο της Αρτας στον δάσκαλο που είχε βάλει μαθητές να χαστουκίσουν έναν 8χρονο συμμαθητή τους.

Η αντίδραση του ΣΚΑΪ για καλεσμένο που φέρεται να ούρησε σε εκπομπή –«Δεν συνέβη ακριβώς έτσι», λένε

O γνωστός διαδικτυακός ήρωας Ponzi επιχείρησε να ουρήσει στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, αλλά δεν το έκανε τελικά, διευκρινίζουν πηγές από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις ευρωεκλογές - Αφαίρεση ψήφου από μετανάστες και καθιέρωση σταυρού προτίμησης


"Πέρασε" τελικά από την Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών

Η αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου από τους μη πολιτογραφημένους μετανάστες από τρίτες χώρες σε ό,τι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και η καθιέρωση σταυρού προτίμησης στις ευρωεκλογές κυριάρχησαν, αποτέλεσαν ζητήματα αιχμής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών.

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!! Η ΜΚΟ της Εκκλησίας «Αλληλεγγύη» πήρε από το κράτος 23 εκατ. ευρώ -Εκτέλεσε μόλις 10 προγράμματα από τα 32 που ανέλαβε

Ποιος τη διεύθυνε; Θα μάθουμε ποτέ ποιοι ήταν στο ΔΣ ή θα πάρει η μπάλα όλη την Εκκλησία;

«Φτερα» έχουν κάνει εκατομμύρια ευρώ από τα ποσά της επιχορήγησης της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αλληλεγγύη» για προγράμματα του υπουργείου Εξωτερικών. Όπως αποκάλυψε στη Βουλή ο υφυπουργός Εξωτερικών, Άκης Γεροντόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Νίκου Τσούκαλη, η ΜΚΟ της Εκκλησιας της Ελλάδος χρηματοδοτήθηκε από την Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης και Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του ΥΠΕΞ με το ποσό των...

Η Lamda Development κατέθεσε τη μοναδική προσφορά για την αξιοποίηση του Ελληνικού

Η εταιρεία Lamda Development υπέβαλε τη μοναδική δεσμευτική προσφορά για το Ελληνικό, όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ.

Σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ, θα ακολουθήσει...

Τις παραιτήσεις όλων των μελών του δ.σ. της Κτηματολόγιο Α.Ε. ζήτησε η κυβέρνηση

Με απόφαση της Κυβέρνησης, ζητήθηκε η παραίτηση του Προέδρου και όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Κτηματολόγιο Α.Ε. (ΕΚΧΑ Α.Ε.), προκειμένου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΕΚΑ, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, 4 Μαρτίου, να γίνει η αντικατάστασή τους, ώστε...

Ανελέητο κυνηγητό και για τις καταθέσεις του Γιανουκόβιτς -Η Ελβετία «παγώνει» τα χρήματά του

Την ώρα που οι πληροφορίες θέλουν τον έκπτωτο πρόεδρο της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς να βρίσκεται σε πολυτελές ιατρικό κέντρο έξω από τη Μόσα, οι ελβετικές αρχές «έλαβαν μια απόφαση επί της αρχής να παγώσουν τα κεφάλαια» που πιθανόν είχε αποταμιεύσει και εξακολουθούν να «βρίσκονται στην Ελβετία».

ΒΙΝΤΕΟ-Η Κόλλια στον Αλεξόπουλο της ΧΑ: Μην μας δουλεύετε

Έντονο φραστικό επεισόδιο, σημειώθηκε μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, και της Αντιπροέδρου της Βουλής Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά, όταν ο κ. Αλεξόπουλος, με αφορμή ένα προηγούμενο σχόλιο κάποιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι ο όρος «καραγκιόζης» είναι τιμητικός καθώς διακρίνεται για την εξυπνάδα του και την ευφυΐα του.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Η μεταρρύθμιση πάει μία χαρά

«Από σήμερα έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε 2.700 προσλήψεις νέων γιατρών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας», ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι οι νέοι γιατροί που θα προσληφθούν θα είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ.

Oι 12 διοικητές νοσοκομείων που αρίστευσαν στην αξιολόγηση (ονόματα)

Τα ονόματα των δώδεκα διοικητών και αναπληρωτών διοικητών νοσοκομείων, οι οποίοι αρίστευσαν κατά την εκπαίδευσή τους και την άσκηση των καθηκόντων τους, ανακοίνωσε ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Πάνος Ευσταθίου.

Στο 45% αναμένεται η συμμετοχή των γιατρών του ΕΟΠΥΥ στο ΠΕΔΥ

Ένας αγώνας δρόμου είναι σε εξέλιξη στο υπουργείο Υγείας, ώστε στις 20 Μαρτίου να είναι όλα έτοιμα για τη λειτουργία των μονάδων του Πρωταβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ).

Οι κενές θέσεις που θα προκύψουν θα...

Ο Γιανούκοβιτς δίνει συνέντευξη Τύπου στη ρωσική πόλη Ροστόφ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσαν τα ρωσικά ΜΜΕ, ο Βίκτορ Γιανούκοβιτς θα παραχωρήσει αύριο Παρασκευή συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στην Ουκρανία, τα επόμενα βήματά του, και το πώς βλέπει ο ίδιος να διαμορφώνεται η κατάσταση στη χώρα του.

Eπισκέφθηκε την Ρένα Δούρου ο άνθρωπος που μαζεύει αντιμνημονιακά τα σκουπίδια... δηλ. τα αφήνει στο δρόμο για κανα μήνα αν δεν του κάνουν τα χατίρια...

Ο... ιστορικός ηγέτης του συνδικαλιστικού κινήματος, ο περιφερόμενος συνδικαλιστής, Θέμης Μπαλασόπουλος, επισκέφτηκε και είχε θερμή συνομιλία με την υποψήφια περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Με ύποπτη τροπολογία απαλλάσσονται οι δήμαρχοι από παλιές "αμαρτίες" - Ένταση στην Βουλή

Ένταση στην Ολομέλεια με αφορμή την αποδοχή από την Κυβέρνηση, της τροπολογίας του βουλευτή της Ν.Δ. Σάββα Αναστασιάδη, που προβλέπει απαλλαγή από τυχόν ποινικές ευθύνες των δημάρχων που αποδέχονται, στις περιπτώσεις συμβάσεων μίσθωσης έργου, το παραδοτέο έργο είτε να διαφέρει, είτε να είναι παρεμφερές με αυτό που αρχικά προβλεπόταν στη σύμβαση.

Ν. Βούτσης-ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της ΧΑ: Μεθόδευση για να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ για να της πάρετε την πελατεία - χαμός και αντεγκλήσεις

Ένταση στη Βουλή. "Καραγκιόζηδες" από τα έδρανα των βουλευτών της Χ.Α. Για μεθόδευση προκειμένου να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή έκανε λόγο ο Ν. Βούτσης (Vid)

Μεθοδεύσεις της κυβέρνησης κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης με αφορμή την τροπολογία για την ψήφο των μεταναστών.

Μια αποσύρεται και μια δεν αποσύρεται ο Απόλλωνας από το πρωτάθλημα-Τελικά η ΓΣ "απέσυρε" τον πρόεδρο

Ο Σταμάτης Βελλής ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα για την απόφασή του να αποσύρει την ομάδα από τη Super League.

Αντώνη, γελάει όλη η Ελλάδα με τα χάλια μας: Ο Γιάννης Παπαθανασίου νεος Πρόεδρος των ΕΛΠΕ

Και δεν είναι θέμα αν ήταν ή δεν ήταν καλός υπουργός ο Παπαθανασίου ή αν έγραψε ή δεν έγραψε τις προτάσεις του στη Λαγκάρντ σε χαρτοπετσέτα... αλλά ρε πούστη μου πότε θα σταματήσουμε να ανακυκλώνουμε τους ίδιους και τους ίδιους σε δημόσιες θέσεις; Δηλ. τι στο διάολο πρέπει να γίνει για να προωθηθούν νέοι άνθρωποι σ' αυτή τη ρημαδοχώρα;

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου εξελέγη σήμερα πρόεδρος του ΔΣ των Ελληνικών Πετρελαίων, ανακοινώθηκε από την εταιρία.

Και ο Έλληνας πρόξενος στη Μαριούπολη επιβεβαιώνει: Το MEGA λέει ρώσικες παρλαπίπες! Καμία επίθεση εναντίον Ελλήνω

Η απόλυτη ξεφτίλα του MEGA που έπεσε στη λούμπα της ρώσικης προπαγάνδας που μετέδωσε από τη Μόσχα ο ανταποκριτής του Αυγερινός προκειμένου να δημιουργήσει κλίμα υπερ των ούτως ή άλλως ευκολόπιστων, με τους Ρώσους, Έλληνες...

Σε 90.000 με 100.000 ανέρχονται, σύμφωνα με τον γενικό πρόξενο Μαριούπολης, οι Έλληνες ομογενείς στην Ουκρανία.

Στη νοτιοανατολική πλευρά της Ουκρανίας, όπου βρίσκεται η Μαριούπολη -περίπου 60 χιλιόμετρα από τα ρωσικά σύνορα- επικρατεί ηρεμία.

Ελληνες στην Ουκρανία: Από το χρυσόμαλλο δέρας έως τη Φιλική Εταιρεία και την εθνοκάθαρση του Στάλιν

Το φλέγον ζήτημα που έχει ανακύψει τις τελευταίες εβδομάδες στην εμφυλιακή Ουκρανία ανέδειξε τις τελευταίες μέρες και ένα άλλο πολύ σημαντικό θέμα...

Την παρουσία του ελληνικού στοιχείου στη χώρα και, πιο συγκεκριμένα, των συνολικά 150.000 Ελλήνων που ζουν σήμερα στην Ουκρανία.

Τα χειρότερα εγκλήματα πολέμου της Αμερικής (pics)

Το φρικιαστικό πρόσωπο της «ελευθερίας και ισότητας» των ΗΠΑ.

Την ώρα που οι περισσότεροι αμερικανοί πολίτες θεωρούν τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ως μοχλό για τη διατήρηση της ειρήνης και της δημοκρατίας σε παγκόσμιο επίπεδο, τα πράγματα συχνά μόνο έτσι δεν είναι.

Πρόεδρος Ελλήνων Ουκρανίας: Παρλαπίπες του MEGA... ότι κυνηγάνε Έλληνες και απαγόρευσαν τα ελληνικά στην Ουκρανία

Απίστευτη προπαγάνδα MEGA στον πόλεμο Ρωσίας-ΕΕ

Το ότι υπάρχουν ακραία, φιλοναζί στοιχεία στην Ουκρανία (το στρατιωτικό σκέλος της Μέρκελ όπως λέει κι ο Τράγκας) είναι αναμφισβήτητο αλλά μέχρι το σημείο ότι δέρνουν και κυνηγάνε Έλληνες, είναι μια προπαγάνδα δρόμος. Σε ρεπορτάζ του MEGA αναφέρονται διάφορα πράγματα στο όνομα της Προέδρου των Ελληνικών Κοινοτήτων Ουκρανίας, τα οποία όμως δεν την ακούμε να τα λέει, παρά τις μπαρούφες του MEGA ότι "ζήτησε να γίνει στα ελληνικά η συνομιλία γιατί τα τηλέφωνα καταγράφονται" (λες και αν θέλουν δεν βρίσκουν άτομο να μιλάει ελληνικά να τους πει τι είπε...). Σύμφωνα με το MEGA:

Μια Ολυμπιονίκης στο ψηφοδέλτιο του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Η Νέρι Νιαγκουάρα Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση αποφάσισε να βουτήξει στα βαθιά νερά της πολιτικής. Κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές με τον Αρη Σπηλιωτόπουλο.Η Νέρι Νιαγκουάρα δήλωσε: «Έχω μάθει στη ζωή μου να αγωνίζομαι & να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Το ίδιο θα κάνω και για την Αθήνα».

ΒΙΝΤΕΟ-«Ξύλο» Άδωνι στον Αλέξη: Ο Πάπας της Ρώμης είναι ο Τσίπρας και δεν πρέπει να πούμε ότι έλεγε ανοησίες ότι θα μειωθεί η τιμή μόνο 17 φαρμάκων;

Την έκρηξη του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η τοποθέτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για τις τιμές των φαρμάκων στην ολομέλεια της Βουλής, με τον υπουργό Υγείας να εξαπολύει σφοδρή επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα.

ΜΚΟ: Από Παπαθεμελή, Λούκα, Πάκη και Στυλιανίδη μέχρι Κατρούγκαλο, Βαλλιανάτο και Τρεμόπουλο, έχει ο μπαξές

Πολιτικούς, συνεργάτες και φίλους υπουργών και πρωθυπουργών, δημάρχους, κομματικούς παράγοντες και στελέχη συναντά κανείς πίσω από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Στις λίστες των ΜΚΟ που έχουν χρηματοδοτηθεί από το κράτος φιγουράρουν ιδρύματα και οργανώσεις στα Διοικητικά Συμβούλια των οποίων ή μεταξύ των ιδρυτικών μελών τους απαντώνται τα ονόματα του...

ΒΙΝΤΕΟ: Θεός ο Ponzi... κατούρησε στην καρέκλα του Μπογδάνου!

Μπάχαλο στον ΣΚΑΪ με την επιλογή του καλεσμένου

Ένα απρόοπτο επιφύλασσαν τα γυρίσματα της βραδινής εκπομπής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο ΣΚΑΪ, καθώς προκλήθηκε σάλος με την παρουσία του καλεσμένου Αλέξανδρου Κοντοπίδη.

Στήριξη Σαμαρά στον Γιούνκερ για την προεδρία της Κομισιόν

Οι δυο πολιτικοί είχαν τηλεφωνική επικοινωνία την Πέμπτη

Την υποψηφιότητα του φιλέλληνα Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στηρίζει ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς και το κόμμα της ΝΔ.

Στο υψηλότερο σημείο από το 2008 το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα

Στο υψηλότερο σημείο του από τον Σεπτέμβριο του 2008 έφτασε στην Ελλάδα ο δείκτης οικονομικού κλίματος, ο οποίος τον Φεβρουάριο έφτασε τις 94,8 μονάδες από 92,6 τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τη μηνιαία έκθεση της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υποθέσεων της Κομισιόν...

Το χρυσάφι βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ!

Όσο και αν φαίνεται οξύμωρο, η πρακτική Football Manager που ακολουθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι η πλέον επιτυχημένη! Η Σούπερ Λιγκ έχει χρυσό και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού το γνωρίζει καλά...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΥΠΟΙΚ: Έτσι θα προσδιορίζεται το φορολογητέο εισόδημα

Μπας και πιάσει όσους, κυρίως ελ. επαγγελματίες, φοροδιαφεύγουν 

Όλα τα έσοδα και τις δαπάνες των φορολογουμένων θα συνεκτιμά το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να προσδιορίζει το φορολογητέο εισόδημά τους μέσω των έμμεσων τεχνικών ελέγχου που προβλέπονται στη φορολογική νομοθεσία.

Η Μέρκελ κι οι τοκογλύφοι φταίνε ρε!! Πληρώναμε ΜΚΟ για αναλφάβητους μουσουλμάνους στη Βόρεια Κορέα!!

Ακόμα μία… αμαρτία των ΜΚΟ, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Η καταπολέμηση του αναλφαβητισμού ήταν αυτή τη φορά ήταν η αιτία για τα «εξαφανισμένα» κονδύλια.

Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν με τη σύλληψη ενός 50χρονου άνδρα στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος όφειλε προς το Δημόσιο περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Δίκη για την υπεξαίρεση στο δήμο Θεσσαλονίκης: Ο Γρέγος της ΧΑ δούλευε ως μπράβος σε μαγαζί του Σαξώνη

Αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση ενός μάρτυρα στη δίκη για την υπεξαίρεση στο δήμο Θεσσαλονίκης. Οπως είπε στη δικαστική αίθουσα υπάλληλος του δήμου, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος που εργαζόταν στην ταμειακή υπηρεσία του δήμου Θεσσσαλονίκης, δίπλα στον ταμία και καταχραστή Παναγιώτη Σαξώνη, δούλευε και ως πορτιέρης στα μαγαζιά του τελευταίου.

Άλλη μια δημοσιογραφική παπαριά καταρρέει: Τράπεζα της Ελλάδας και Τρόικα συμφώνησαν -Εως 6 δισ. οι κεφαλαιακές ανάγκες

Δεν τράβηξε τελικά το σχοινί η Τράπεζα της Ελλάδας, αφού στη συνάντηση του Γιώργου Προβόπουλου με τους επικεφαλής της Τρόικα διαπιστώθηκε ότι τουλάχιστον επισήμως οι εκπρόσωποι των δανειστών- και ειδικά του ΔΝΤ- ούτε υιοθετούν ούτε αναπαράγουν τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα των FINANCIAL TIMES που ανεβάζουν τον πήχη των κεφαλαιακών αναγκών των ελληνικών τραπεζών στα 20 δισ ευρώ.

Ούτε ρεπό, ούτε μεροκάματο με προσαύξηση -Δεν είναι υποχρεωτική αργία η Καθαρά

Μόνο εάν προβλέπεται σε συλλογική σύμβαση ή υπάρχει σχετική νομοθετική πρόβλεψη, η ημέρα της Καθαράς Δευτέρας χαρακτηρίζεται ως αργία, κάτι που σημαίνει πολύ απλά ότι σε όλες τις άλλες περιπτώσεις όσοι εργαστούν, ούτε θα πληρωθούν με προσαύξηση ημερομισθίου, ούτε δικαιούνται ημέρα ανάπαυσης (ρεπό).

Μεγάλη άσκηση του ρώσικου στρατού που συζητά για βάσεις σε όλο τον κόσμο

Τα ρωσικά στρατεύματα του Δυτικού και Κεντρικού Τομέα έχουν ξεκινήσει τις εκτεταμένες μετακινήσεις τους, που προβλέπουν τα σχέδια των ασκήσεων, στις οποίες συμμετέχουν έως και 150.000 Ρώσοι στρατιωτικοί, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του ρωσικού υπουργείου 'Αμυνας.

Ελαφρά μείωση καταθέσεων τον Ιανουάριο-(Αναλογικά) 4 φορές περισσότερες καταθέσεις οι Κύπριοι από τους Έλληνες

Μειώθηκαν 1% οι τραπεζικές καταθέσεις τον Ιανουάριο και διαμορφώθηκαν στα 161 δις ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΚΤ. Οι καταθέσεις στην Ελλάδα έχουν πέσει σε προ οκταετίας επίπεδα και πλέον προσεγγίζουν τα επίπεδα καταθέσεων του...

Ανάσα στους συνταξιούχους, αλλά για λίγο -Αυξήσεις 5 έως 74 ευρώ στις συντάξεις

Χαμόγελα, αλλά για λίγο, αναμένεται να προκαλέσει στους συνταξιούχους το νέο καθεστώς στην παρακράτηση φόρου στις επικουρικές, αφού θα οδηγήσει σε πρόσκαιρη αύξηση των συντάξεων. Συγκεκριμένα, η αύξηση μπορεί να φτάσει από τα 5 έως και τα 74 ευρώ το μήνα.

"Μαύρο" στον Καμίνη από τους ταξιτζήδες

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων

Με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα επιτίθενται κατά  του Γ. Καμίνη οι ταξιτζήδες της Αττικής χαρακτηρίζοντας τον αποτυχημένο με «αριστερό κουλτουριάρικο προσωπείο». Τον κατηγορούν ότι...

Πανικός στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω Θεοδωράκη!! Φοβούνται μη χάσουν τα πρόβατα που πιστεύουν σε μαγικά! Π. Σκουρλέτης: Στην Ελλάδα έχουμε μικρά ποτάμια που δεν πλημμυρίζουν εύκολα

«Στην Ελλάδα έχουμε το χαρακτηριστικό να έχουμε μικρά ποτάμια και να μην πλημμυρίζουν και εύκολα», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αναφερόμενος στο πολιτικό κίνημα που ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Θέλετε να εργαστείτε στην Google; Απαντήστε σε αυτές τις πέντε ερωτήσεις

Το αφεντικό του προσωπικού της θρυλικής εταιρείας τεχνολογίας, Laszlo Bock, αποκάλυψε ακριβώς τι θέλει από έναν υπάλληλο. Μερικές φορές φαίνεται σαν η αληθινή αποστολή της Google να μην είναι το να μας βοηθά να βρίσκουμε πράγματα στο διαδίκτυο, αλλά να δημιουργήσει μια «ανώτερη φυλή» εργαζομένων. Όποιος καταφέρει να αποδείξει τη σωστή σπιρτάδα και να προσληφθεί στην Googleplex, τα προνόμια είναι θρυλικά.

Βαλλιανάτος πάλι για gay: Ο Κασιδιάρης θα είναι πρώτος-To outing του Κακλαμάνη έγινε πριν 5 χρόνια

Την πρωτιά του Ηλία Κασιδιάρη στον πρώτο γύρο των εκλογών για τον δήμο της Αθήνας προεξόφλησε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

ΣημητοΠΑΣΟΚ vs ΓΑΠοΠΑΣΟΚ: Τι απαντά ο Θεοδωράκης στον Καρακούση του ΒΗΜΑτος

Να και η πρώτη απάντηση που δίνει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε επικριτή του, 24 ώρες μετά την ανακοίνωση του δημοσιογράφου που ιδρύει το κόμμα «Το Ποτάμι». Το άρθρο του διευθυντή του Βήματος Αντώνη Καρακούση με τίτλο « Η Σούπα του Σταύρου» πυροδότησε την αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη μέσω της σελίδας του κόμματος στο facebook.

Γράφει χαρακτηριστικά απαντώντας στον Αντώνη Καρακούση :

Οι πανηγυρισμοί βουλευτών και υπουργών, στο γήπεδο του Ολυμπιακού -Το ψέμα του Αρβανιτόπουλου ότι έπινε... τσάι [εικόνες]

Η ποντικομαμή ο Ορφανός τι δουλειά είχε στο γήπεδο; Όταν είναι να πάρει τα ψηφαλάκια το παίζει ΠΑΟΚτσής....
Ευτυχώς που γίνονται και τίποτα αγώνες και μαθαίνουμε ότι κάποιοι είναι βουλευτές... Χρήστος Κέλλας λέει! Μάθαμε ότι είναι βουλευτής της ΝΔ επειδή πανηγύριζε στο γήπεδο μαζί με τον Νίκο Παπανδρέου!! Συνέχισε να μας σώζεις μεγάλε....

Πολλοί ήταν οι βουλευτές και οι υπουργοί (πρώην και νυν) που έδωσαν το παρόν την Τρίτη το βράδυ, στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη. Ανάμεσά τους και ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος, με την οικογένειά του, τον οποίο, μάλιστα, ορισμένοι θεώρησαν γουρλή και του ζήτησαν να έρχεται συχνότερα στο γήπεδο.

FT: Εντυπωσιάζει η χρηματιστηριακή πρόοδος των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου

«Τα χρηματιστήρια της ευρω-περιφέρειας όχι μόνο ανακάμπτουν θεαματικά, αλλά λειτούργησαν αμυντικά στο πρόσφατο ξεπούλημα», αναφέρει άρθρο του Andrew Bolger στους Financial Times.

Συγκεκριμένα, το άρθρο, το οποίο δημοσιεύεται μεταφρασμένο στην ελληνική στον ιστότοπο euro2day.gr, αναφέρει ότι «η ανάκαμψη στις αγορές ομολόγων κρατών της ευρω-περιφέρειας ξεσηκώνει πανηγυρισμούς όλη την τελευταία χρονιά. Πολύ λιγότερη σημασία έχει δοθεί στην, εξίσου σημαντική, δυναμική εμφάνιση των χρηματιστηρίων σε χώρες όπως η Ισπανία, η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Ιταλία».

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ (και) στην Πάτρα-Το χρίσμα στον εκλεκτό του Τσίπρα προκαλεί αντιδράσεις

Τριγμούς στην οργάνωση Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί η επιλογή του υποψηφίου που θα στηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον Δήμο Πατρέων. Οπως φαίνεται, θα υποστηριχθεί τελικά ο γραμματέας της οργάνωσης Κώστας Σπαρτινός ο οποίος επικράτησε σε εσωκομματική ψηφοφορία του συνδικαλιστή γιατρού Τάκη Γεωργακόπουλου και της καθηγήτριας Ηρας Κουρή.

Επικό άδειασμα ΣΥΡΙΖΑ από Μαδούρο!!! Συνελήφθησαν 5 πράκτορες της "ειρηνικής Μπολιβαριανής Επανάστασης" για δολοφονίες "φασιστών" διαδηλωτών

Τώρα τι έχει να πει ο ΣΥΡΙΖΑ που πριν λίγες μέρες έκανε λόγο για "ειρηνική Μπολιβαριανή Επανάσταση που την αντιμάχονται οπισθοδρομικοί"...

 Επικός βέβαια και ο λεωφορειατζής Μαδούρο!! Οι δικοί του σκοτώνουν και τους άλλους κατηγορεί για πραξικόπημα... και για να κάνει τον καλό έκανε και 5 προκάτ συλλήψεις δικών του...

Πέντε πράκτορες της Βενεζουέλας συνελήφθησαν και κατηγορούνται για το θάνατο 2 ατόμων στις 12 Φεβρουαρίου, όταν ξεκίνησε το κύμα διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης

Οι 5 πράκτορες κατηγορούνται για...