28 Φεβρουαρίου 2014

ΦΩΤΟ: Και για λέγε Νίκο! Λες να πήρε ο Σαμαράς το «ηχηρό μήνημα και την προειδοποίηση Μπάρκα»;

Ενώ όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος ανέφερε της είδηση επικριτικά... ο Νίκος Χατζηνικολάου θεώρησε σκόπιμο να προειδοποιείθεί ο Σαμαράς για το τέλος που τον περιμένει...  Δείτε πως παρουσίασε την είδηση:

ΒΙΝΤΕΟ-Κλαίω με τον Πανάρα που έστελνε μηνύματα σε τρολ νομίζοντας ότι είναι ο Σταύρακας!

Δείτε στο Βίντεο τι έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο τρολ στο twitter

Θύμα αγνώστου στο twitter έπεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης καθώς ένας χρήστης έχει δημιουργήσει λογαριασμό με το όνομά του.

Τα 14 βίντεο που άλλαξαν την ιστορία

Τα παρακάτω 14 βίντεο διαμαρτυρίας έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και τα έχουν δεί χιλιάδες, ακόμη και εκατομμύρια άνθρωποι. Αυτα τα βίντεο έχουν φέρει στο φώς της δημοσιότητας απάνθρωπες σκηνές βίας, απο την Πράσινη Επανάσταση του Ιράν στο Occupy Wall Street, που έχουν αλλάξει την πρόσφατη πορεία της ιστορίας. 

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΙΣΧΟΣ! Δεν υποκλίθηκε η Μέρκελ στην Ελισάβετ!

Διάφορα σχόλια προκάλεσε η συνάντηση της Άνγκελα Μέρκελ με τη βασίλισσα Ελισάβετ σε επίσκεψη της καγκελαρίου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Γαϊτάνη: Να νομιμοποιηθούν όλοι οι λαθρο! Ασημακοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τη χώρα ξέφραγο αμπέλι

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, αναφερόμενη στα όσα είπε σήμερα στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη περί νομιμοποίησης όλων των μεταναστών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δημοσκόπηση Μetron Analysis: Έκλεισε την ψαλίδα η ΝΔ- Μόνο 0,5% η διαφορά-Προβάδισμα Καμίνη στην Αθήνα

Μάχη στήθος με στήθος θα δώσουν μέχρι τέλους ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτιά στις επικείμενες ευρωεκλογές σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης της Μetron Analysis για το «Εθνος της Κυριακής». Στις δημοτικές εκλογές και το δήμο της Αθήνας, ο Γιώργος Καμίνης προβάλλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Κουμουνδούρου: Ντάξ' μωρέ μια μαλακ@α είπε ο Μπάρκας για τον Σαμαρά και το κάνουμε θέμα

Μια μαλακ@α σήμερα ο Μπάρκας, μια μαλακ@α χθες ο Βούτσης, άλλη μια κάποιος αύριο... να περνά η ώρα

Με μάλλον ατυχή τρόπο σχολιάζει η Κουμουνδούρου τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, καθώς κρατάει μεν αποστάσεις, αλλά με τρόπο χλιαρό.

ΦΩΤΟ: Τα είδε όλα ο Τραγάκης με την όμορφη Αλβανίδα... παραλίγο να ξαναπάθει εγκεφαλικό!

Ταραχή προκάλεσε η όμορφη υφυπουργός Περιβάλλοντος της Αλβανίας Olijana Ifti στην ελληνική Βουλή, με τον αντιπρόεδρο του σώματος Γιάννη Τραγάκη, εμφανώς να τα χάνει, καθώς την υποδεχόταν στο γραφείο του.

ΒΙΝΤΕΟ-Κομάντο στην Κριμαία

Δραματική τροπή παίρνει η κατάσταση στην Ουκρανία μετά την κατάληψη των αεροδρομίων της Κριμαίας από οπλισμένους άνδρες που πρόσκεινται στους Ρώσους. Στο διαδίκτυο αναρτήθηκε βίντεο που δείχνει ρωσικά ελικόπτερα να προσγειώνονται στην Σεβαστούπολη.

Η ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια στο Σύνταγμα-ΒΙΝΤΕΟ από τα επεισόδια

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εξέδωσε, πριν από λίγη ώρα, ανακοίνωση για τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στην πλατεία Συντάγματος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Ούτε η κατσίκα, ούτε η τρόικα "μασάει"…. ταραμά: Ξανά στο ΥΠΟΙΚ ο Τόμσεν, παρά τα μπουκάλια! ΒΙΝΤΕΟ

Νέο ραντεβού έχει από τις 5 το απόγευμα το οικονομικό επιτελείο με τους επικεφαλής της τρόικας. Σε αντίθεση με πολλούς από εμάς που ετοιμαζόμαστε για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ο κύριος Τόμσεν δεν ξέρει από λαγάνες, χαρταετούς και ταραμοσαλάτες, θέλει μόνο να κάνει ...διαπραγματεύσεις!

Θεέ μου ποιοι μας κυβερνάνε!! Με χειροπέδες μάζεψαν τον Πολωνό αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής που φώναζε μεθυσμένος «Χάιλ Χίτλερ» σε αεροδρόμιο!

Δίωξη κατά του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Γιάτσεκ Προτάσιεβιτς, προτίθεται να ασκήσει η γερμανική αστυνομία με την κατηγορία ότι επιτέθηκε σε δύο υπαλλήλους του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης αποκαλώντας τους «ναζί» ενώ φώναξε τον ναζιστικό χαιρετισμό «Χάιλ Χίτλερ».

Σφοδρή αντίδραση της ΝΔ για τα νέα καραγκιοζιλίκια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Οργισμένη αντίδραση από της ΝΔ προκάλεσαν οι αναφορές κάποιου Μπάρκα (βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ) ο οποίος αναφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στον πρωθυπουργό παρομοιάζοντας την χώρα με την Ουκρανία.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτούς τους καρπαζώνεις από μικρούς γιατί μετά γίνονται επικίνδυνοι: «Ο Σαμαράς μπορεί να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς»

'Αφωνοι έμειναν όλοι στην Βουλή όταν άκουσαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μπάρκα να λέει:
«Μπορεί ο Σαμαράς να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς αλλά η Ελλάδα δεν θα έχει το τέλος της Ουκρανίας.»

Η φράση αυτή ειπώθηκε κατά την διάρκεια συζήτησης ερώτησης στην Βουλή.

Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές ο Γ. Κύρτσος

Υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, ο κ. Κύρτσος θα είναι μια από τις προσωπικότητες που θα φιγουράρουν στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και ίσως όχι ο μοναδικός δημοσιογράφος.

XOXOXO πάλι στον ύπνο πιάσαμε τους ΠΑΣΟΚους :)) Αντιδρούν για την αφίσα της ΝΔ για τη μείωση τιμής του ΦΑ

Τι φταίμε που έχετε βαρέσει διάλυση και σας προλαβαίνουμε; :))) Περαστικά και μη φωνάζετε γιατί μπορεί να σας βγει ο αναπνευστήρας και να τα κακαρώσετε :))

Νέα αντιπαράθεση μεταξύ Συγγρού και Χαριλάου Tρικούπη προκαλεί το ποστεράκι για την μείωση της τιμής του Φυσικού Αερίου που κυκλοφόρησε στα social media η Νέα Δημοκρατία

Γιανουκόβιτς: "Είμαι και παραμένω ο νόμιμος Πρόεδρος"

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την αποπομπή του το περασμένο Σάββατο έκανε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ο αποπεμφθείς πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου από τη ρωσική πόλη Ροστόφ επί του Ντον, κοντά στα ουκρανικά σύνορα.

BINTEO: O καλεσμένος που ούρησε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, γυμνός πάνω σε μπάλα κατεδάφισης, μιμείται την Μάιλι Σάιρους [βίντεο]

Αν και διάσημος στη διαδικτυακή κοινότητα, ο Ponzi κατά κόσμον Αλέξανδρος Κοντοπίδης, έχει γίνει από χθες θέμα συζήτησης μετά την αποκάλυψη ότι ούρησε στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου -με πηγές στον σταθμό να λένε ότι τον πρόλαβαν λίγο πριν το... διαπράξει. Η αφορμή αυτή φέρνει, ξανά, στην επιφάνεια μια από τις καλύτερες παρωδίες του στο youtube.

ΒΙΝΤΕΟ: Ρώσικα ελικόπτερα στο αεροδρόμιο της Σεβαστούπολης;

Στο youtube κυκλοφόρησε video που δείχνει ρωσικά ελικόπτερα να κατευθύνονται στο αεροδρόμιο της Σεβαστούπολης... ή έτσι τουλάχιστον λέει η περιγραφή του βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: Προσαγωγές συνδικαλιστών στο Σύνταγμα-Πέταξαν αντικείμενα σε αυτοκίνητα τροϊκανών

Στην προσαγωγή του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Γρηγόρη Καλομοίρη, προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις στο Σύνταγμα. Έντονο φραστικό επεισόδιο με τους άνδρες της αστυνομίας είχε και ο γνωστός συνδικαλιστής...

Σαμαράς: «Η Ελλάδα επιστρέφει στην ανάπτυξη το 2014»

«Η Ελλάδα το 2014 επιστρέφει στην ανάπτυξη», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον φινλανδό ομόλογό του, Γ. Καταϊνεν, στο Μέγαρο Μαξίμου

Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά

[Επειδή κάποιοι ενοχλούνται και θεωρούν την πραγματικότητα "ρατσισμό"... μήπως να αρχίσουμε να μετράμε τα περιστατικά που ακούμε κάθε 2-3 μέρες ή φοβούνται πως θα φανεί ότι το 90% των απεχθών εγκληματικών πράξεων τελείται από αλλοδαπούς... και επειδή όποτε βιάσει κανένας έλληνας κάποια γυναίκα μας τα ζαλίζουν --> ποιος τους λέει ότι επειδή το 10% των εγκληματιών είναι Έλληνες πρέπει να ανεχόμαστε άλλο ένα 90% αλλοδαπών εγκληματιών;]

Ο δράστης παρακολουθούσε τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι και επιτέθηκε όταν έφυγε ο γιος της άτυχης γυναίκας...

Ο "ελεύθερος σκοπευτής" που λίντσαραν στο Κίεβο ήταν ηγέτης του ΚΚ Ουκρανίας

Οι εικόνες έκαναν το γύρο του κόσμου το περασμένο Σάββατο, λίγες ώρες μετά τη "συμφωνία" που δεν τήρησε κανείς στην Ουκρανία, την καθαίρεση Γιανουκόβιτς και τον έλεγχο της πλατείας Ανεξαρτησίας από τους διαδηλωτές.

Λίγες μέρες πριν, τα video που έδειχναν ελεύθερους σκοπευτές να πυροβολούν στο ψαχνό διαδηλωτές είχαν προκαλέσει σοκ.

Γιούνκερ «Σημαντικό μήνυμα η στήριξη από ΝΔ και Χριστιανοδημοκράτες»

«Σημαντικό μήνυμα για τη διασφάλιση του χρίσματος του υποψηφίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος» χαρακτηρίζει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), σύμφωνα με την ελληνική υπηρεσία της Ντόιτσε Βέλε (DW).

Επίθεση-διαφήμιση Σεραφείμ σε Κουμουτσάκο

«Η απάντησις θα δοθείς στις κάλπες προσεχώς...» προειδοποιεί ο μητροπολίτης Πειραιώς τον υποψήφιο Περιφερειάρχη

Ξεκάθαρα κατά της υποψηφιότητας Κουμουτσάκου για την Περιφέρεια Αττικής τάσσεται σε ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

ΔΕΗ: Εκπτώσεις 20%-Απειλεί με προσφυγές ο Φωτόπουλος

Σημαντικές εκπτώσεις στα βιομηχανικά τιμολόγια της ΔΕΗ εγκρίθηκαν από τη γενική συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης που συνεδρίασε σήμερα για το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, οι εκπτώσεις φθάνουν ή και ξεπερνούν το 20% σε σχέση με...

Τουρκία: Φωνές, μπουνιές και κλωτσιές -ξανά- στη Βουλή

Βουλευτής του CHP χτυπήθηκε από βουλευτή του AKP και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ματωμένη μύτη

Νέος καβγάς ξέσπασε χθες στην τουρκική Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης για την πρόταση απαγόρευσης των προπαρασκευαστικών σχολείων που διατηρεί στην Τουρκία ο ιμάμης Φετουλάχ Γκιουλέν.

Σγουρός εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: Πουλάνε αέρα και δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους

Με σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, συνόδευσε την ανακοίνωση της απόφασης του να κατέλθει ώς υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές, ο Γιάννης Σγουρός.

Μιλώντας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και αναφερόμενος στην κριτική που του ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε:

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Πιστόριους κάνει εξάσκηση με το ίδιο όπλο που δολοφόνησε τη Ρίβα

Τη Δευτέρα 3 Μαρτίου και μάλιστα με τηλεοπτική κάλυψη (για πρώτη φορά στα χρονιά της Νότιας Αφρικής) ξεκινάει η δίκη του Όσκαρ Πιστόριους, του 27χρονουΠαραολυμπιονίκη που τα ξημερώματα της 14ης Φεβρουαρίου 2013 πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του, Ρίβα Στέενκαμπ.

Και ο Πρέσβης μας στην Ουκρανία: Παρλαπίπες MEGA ότι κινδυνεύουν οι Έλληνες και απαγορεύτηκαν τα ελληνικά

Όχι ότι όσοι πήραν την εξουσία στην Ουκρανία είναι μπουμπούκια (εξάλλου έτσι είναι οι "επαναστάσεις" επικρατούν οι πιο βίαιοι..) αλλά δεν μπορεί να μας πουλάει και φούμαρα το παπαγαλάκι του Πούτιν από τη Ρωσία μαζί με τους ντόπιους μισθοφόρους της ρώσικης Πρεσβείας! Δείτε που ο Πρέσβης λέει ότι ακριβώς γράψαμε χθες δηλ. ότι δεν απαγορεύτηκε καμία γλώσσα όπως γράφουν τα εδώ παπαγαλάκια του Πούτιν της KGB...

Ασφαλείς οι ομογενείς στην Ουκρανία δηλώνει ο έλληνας πρέσβης-Σε Οδυσσό και Μαριούπολη, όπου υπάρχουν ελληνικές κοινότητες, δεν γίνονται επεισόδια, σημειώνει

Δεν διατρέχουν κίνδυνο οι έλληνες ομογενείς, καθώς στις πόλεις όπου υπάρχουν ελληνικές κοινότητες, ήτοι στη Μαριούπολη και την Οδυσσό, δεν σημειώνονται επεισόδια, τόνισε ο έλληνας πρέσβης στο Κίεβο, Βασίλης Παπαδόπουλος.

ΦΩΤΟ: Τον γνωστό γίγαντα πυγμάχο Βάλουεφ, που ξυρίζεται με τσεκούρι, έστειλε ο Πούτιν στην Κριμαία...

Εχει ύψος 2,13, ζυγίζει 148 κιλά και φοράει 54 νούμερο παπούτσι. Ο Ρώσος Νικολάι Βάλουεφ, 40 ετών, παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας έφτασε στη Σεβαστούπολη, για «να βοηθήσει τους εκεί Ρώσους» στη διαμάχη που μετατέθηκε τώρα στην Κριμαία.

Ο Γιακουμάτος πήγε για καφέ στο Κολωνάκι και συνάντησε στο δρόμο καθηγητάδες που αντί για το σχολείο, πήγαιναν σε πορεία... ξέρετε ΑΝΤΑΡΣΥΑ κι έτσι

Με μία άτυχη συνάντηση ξεκίνησε η ημέρα του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο οποίος ενώ είχε πάει για έναν πρωινό καφέ στο Κολωνάκι, έπεσε πάνω στους καθηγητές του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που πήγαιναν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Εμείς πάντως Σταύρακα απολαμβάνουμε τον πανικό ΣΥΡΙΖΑ-Θεοδωράκης: Πολλοί, αυτές τις ώρες, πάνε να με φοβίσουν

Τους λόγους που τον οδήγησαν να περάσει τον.... Ρουβίκωνα, να παραιτηθεί από τις δημοσιογραφικές δουλειές του και να καταπιαστεί με την πολιτική, ιδρύοντας «Το Ποτάμι», εξηγεί ο Σταύρος Θεοδωράκης, περιγράφοντας παράλληλα το νέο εγχείρημά του ως έναν νέο δρόμο, μια ευκαιρία. Ετσι απαντά και σε όσους προσπαθούν, όπως ο ίδιος λέει, τις τελευταίες ώρες, να τον φοβίσουν.

Παραστρατιωτικοί κατέλαβαν δύο αεροδρόμια της Κριμαίας - Ο Πούτιν στηρίζει Κίεβο

Αεροπλάνο από το Κίεβο που μεταφέρει δύο από τους προσωρινούς υπουργούς της νέας κυβέρνησης της Ουκρανίας, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε το πρωί από το Κίεβο με σκοπό να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Συμφερούπολης. Ωστόσο, θεωρείται σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθεί η προσγείωσή του καθώς το αεροδρόμιο έχει καταλειφθεί από ενόπλους από σήμερα τα ξημερώματα.

Ρε άι στα διάολα με τις εκθέσεις σας!! "Εύσημα για την κυβέρνηση από το State Department"

Το φαινόμενο των «βίαιων συμπεριφορών» εναντίον μεταναστών χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο σημαντικές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στην οποία καταγράφεται η κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο το 2013.  Στην έκθεση υπογραμμίζεται το γεγονός ότι οι ελληνικές αρχές ασκούν «αποτελεσματικό έλεγχο» στα αρμόδια σώματα ασφαλείας, αν και υπάρχουν καταγγελίες, όπως σημειώνεται, για παραβιάσεις από «ορισμένα μέλη» των υπηρεσιών ασφάλειας.

Συνάντηση Σαμαρά-Κουμουτσάκου: "Έχω πίστη και κέφι να δουλέψω. Για μένα δεν υπάρχουν αντίπαλοι"

​Πρωινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό, στο σπίτι του στην Κηφισιά, είχε ο ευρωβουλευτής κ. Γ.Κουμουτσάκος για να επισφραγίσει την υποψηφιότητά του και επισήμως.

Ο  εκλεκτός της Ν.Δ. για την Περιφέρεια Αττικής αφού ήπιε πρωινό καφέ με τον Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο συζήτησαν...

Διάσημη παρουσιάστρια, μοντέλο που έκανε θραύση και στενή συνεργάτιδα του Παπανδρέου, θέλει στο ψηφοδέλτιο του ο Μιχαλολιάκος

Και η Ελεονόρα Μελέτη; Και η Νόνη Δούνια; Και η Ελενα Παναρίτη; Ο δήμαρχος Πειραιά (και εκ νέου υποψήφιος) Βασίλης Μιχαλολιάκος θέλει και τις τρεις κυρίες στο ψηφοδέλτιο του και τους έκανε ήδη πρόταση, με την Παναρίτη να λέει πως δεν θα είναι υποψήφια, αλλά θα τον βοηθήσει για την επανεκλογή του.

Η Μέρκελ απογοήτευσε τον Κάμερον (ΒΙΝΤΕΟ)

Άκουγα τον Τράγκα το πρωί να λέει ότι "εντείνεται η δυσφορία εναντίον της γερμανικής επικυριαρχίας στην ΕΕ. Ο Κάμερον θα κάνει δημοψήφισμα το 2017 (παρτ' τ' αυγό και κούρευτο) για να αποχωρήσει από την ΕΕ της μαντάμ Μέρκελ" και σκεφτόμουν "αφού είναι έτσι όπως τα λέει ο Τράγκας γιατί οι Άγγλοι βουλευτές χθες την χειροκροτούσαν επί 1 λεπτ;o όρθιοι" όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο στο τέλος... περίεργα πράματα ρε γμτ

Μία ευγενική άρνηση εισέπραξε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον από τη Γερμανίδα καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ, η οποία τόνισε κατά τη χθεσινή επίσκεψή της στο Λονδίνο ότι δεν είναι έτοιμη να υποσχεθεί εκ βάθρων μεταρρύθμιση της Ε.Ε. για χάρη της Βρετανίας. Εσπευσε πάντως να τον καθησυχάσει πως η Ενωση είναι έτοιμη να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές και τον κάλεσε να μην εγκαταλείψει την ευρωπαϊκή οικογένεια.

Όργιο σπατάλης σε δημοτικές επιχειρήσεις-Ξοδεύουν χρήματα σε εσώρουχα και κηδείες

Ενα πάρτι απόλυτης αδιαφάνειας φαίνεται πως είχε στηθεί με τις δημοτικές επιχειρήσεις, καθώς όπως προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, πολλές από αυτές αγνοούν τις πέντε επιστολές του υπουργού Γιάννη Μιχελάκη προκειμένου να απογραφούν, ενώ οι συνεχείς έλεγχοι από το ΣΔΟΕ έφεραν στο φως απίστευτες σπατάλες δημοσίου χρήματος, όπως σε... κηδείες και αγορές εσωρούχων.

Die Welt: Η Ελλάδα επανεξετάζει το ζήτημα των αξιώσεων

Με τίτλο «Η Ελλάδα επανεξετάζει το ζήτημα των αξιώσεων για επανορθώσεις» η εφημερίδα Die Welt αναφέρεται στο ζήτημα σχετικά με τη διεκδίκηση αποζημιώσεων από τη Γερμανία.

Στον υπότιτλο επισημαίνεται ότι «πριν από την επίσκεψη του ομοσπονδιακού προέδρου Γκάουκ, η ελληνική κυβέρνηση καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να αναβάλει τις επίμαχες διεκδικήσεις έναντι της Γερμανίας από την περίοδο της κατοχής 1941-1944.

Θέλουν λίγο ίσιωμα αυτοί στην Ουκρανία: Ο ένας χαιρετάει ναζιστικά κι ο άλλος δέρνει τους υπαλλήλους του εισαγγελέα

Mια φωτογραφία-σοκ του νέου πρωθυπουργού της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσιένιουκ, ο οποίος θεωρείται φιλοευρωπαίος τεχνοκράτης, τον δείχνει να χαιρετάει ναζιστικά, δίπλα στον ακροδεξιό ηγέτη του κόμματος Σβόμπονα και στον πυγμάχο Κλίτσκοφ.

Γιάννα Αγγελοπούλου: "Η έλλειψη ηγεσίας, μας οδήγησε σε αυτό το σημείο"... τον Σημίτη εννοεί που της είχε δώσει μπλοκ επιταγών και έκοβε για τους Ολυμπιακούς...

Το βιβλίο της «Γιάννα» παρουσίασε, χθες το βράδυ, στο Δημαρχείο Κηφισιάς η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου και αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία έχει φτάσει σήμερα η χώρα, τονίζοντας ότι η έλλειψη ηγεσίας, σε όλη τη φάση της διαδρομής μας, οδήγησε την Ελλάδα σε αυτό το σημείο.

Λείπουν από το "εκσυγχρονιστικό κάδρο" του πασοκ Καισαριανής ....βασικοί συντελεστές της "νίκης" του πράσινου βιομήχανου Α. Καμπάκα στο Δήμο, το 2010!

- Το πασοκ πήρε τις εκλογές στο Δήμο το 2010 ....με διαφορά -ας όψεται το κκε- μόνον δώδεκα ψήφων!!!!
- Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης -έκλεισε ....μαζί με τις άλλες- με "παραστάτη" τον κ. Καϋμενάκη, ήταν και ο γνωστός συνδικαλΗστής Γ. Συκαμιάς που σαν απόφοιτος Λυκείου έφτασε να πληρώνεται σαν Διευθυντής της Αγροτικής ασφαλιστικής .

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Βαρουφάκης δεν μπορεί να ακούει τις ανοησίες της Βούλτεψη... μόνο του Τσίπρα τις ανοησίες ακούει

Αφού μιλούσε μόνος του για κανα τέταρτο και έλεγε τις γνωστές παπαριές τις οποίες συμβουλεύει και στον Τσίπρα, δηλ. να μη δανειστούμε άλλο και να τους εκβιάσουμε, τα πήρε στην κράνα και έκλεισε το skype μόλις πήγε η Bούλτεψη να πει κάτι διαφορετικό... για τέτοιο δημοκράτη μιλάμε...

«Ακούστε κυρία μου, δεν ξέρω ποια είστε αλλά λέτε απίστευτες ανοησίες» είπε εκνευρισμένος ο γνωστός οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης, απευθυνόμενος στη βουλευτή και Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη.

Anonymous Feedback for You

Oh! Who would inhabit. And my father won't slight you"HNJGJK4718JTIBLG74"




From AnonymousFeedback.net: This is a one way, anonymous message. You are not able to respond to the sender and we are not able to tell you who sent you this message.

................................................
This message was sent via AnonymousFeedback.net by an anonymous user. Do not hit reply to this email. REPORT: http://www.anonymousfeedback.net/index.php?action=report Sent: February 27, 2014, 8:04 pm PST. Sent to: dexi.extrem.samaras@blogger.com at dexi.extrem.samaras@blogger.com.

Τα πρωινάδικα ψηφίζουν Ποτάμι

- Ενα 10% θα το πάρει ο Σταύρος, είπε ο Γιώργος Λιάγκας…
- Μπορεί και περισσότερο. Ο κόσμος τον αγαπάει, πετάχτηκε η Ανθή Βούλγαρη…
-Εγώ πάντως θα τον ψηφίσω. Είναι συμπαθητικός, νέος και χαμηλών τόνων. Μου αρέσει, συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά…

Δημοσκόπηση για το Ελληνικό: "Ναι" στην αξιοποίηση από 9 στους 10 κατοίκους Ν. Προαστίων

Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Μπορεί παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γειτονικών με το Ελληνικό Δήμων, να προκρίνουν τη «μηδενική» λύση για την αξιοποίηση της έκτασης 6,2 χιλιάδων στρεμμάτων, ωστόσο, η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων των δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ηλιούπολης, Γλυφάδας, Αλίμου και Παλαιού Φαλήρου συμφωνούν με την αξιοποίηση του ακινήτου του πρώην αεροδρομίου.

ΦΩΤΟ: Βουλευτής αντί για τον προϋπολογισμό «μελετούσε» ροζ εικόνες

Τον Άλμπερτ Χο Τσαν-γιαν «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων

Έναν δεύτερο βουλευτή, αυτή τη φορά από το Χονγκ Κονγκ, «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός να προσπαθεί να σπάσει τη μονοτονία των συνεδριάσεων μια ημέρα μετά τον Ισπανό πρώην πρόεδρο της αυτόνομης κοινότητας της Κανταβρίας.

Μας “τελείωσε” ο… σοσιαλιστής Δασκαλόπουλος από τον ΣΕΒ

Νέος πρόεδρος των βιομηχάνων ο Θ.Φέσσας

Τον επικεφαλής του Ομίλου Infoquest κ. Θεόδωρο Φέσσα αποφάσισε να προτείνει...

ΒΙΝΤΕΟ-Λαφαζάνη, αυτός σας φτύνει ή μου φαίνεται; Βουδούρης: «Ούτε είμαι, ούτε θα γίνω μέλος του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Οδυσσέας Βουδούρης μίλησε στην εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να γίνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΑΙΠΕΔ: Πώληση τριών ακινήτων αντί 11,152 εκατ. ευρώ - Επανεκκίνηση της διαδικασίας για την Αφάντου

Με συνολικό τίμημα ύψους 11,152 εκατ. ευρώ, πωλούνται από το ΤΑΙΠΕΔ τρία ακίνητα του Δημοσίου στο εξωτερικό. Πρόκειται για ένα ακίνητο στην Ιταλία, ένα στη Γερμανία και ένα ακόμη στη Σερβία.

Πέθανε ο μεγαλύτερος Κουβάνος αντεπαναστάτης

Ο Ούμπερ Μάτος, ο Κουβανός αντεπαναστάτης που πολέμησε αρχικά στο πλευρό του Φιντέλ Κάστρο αλλά στη συνέχεια στράφηκε εναντίον του και φυλακίστηκε, πέθανε σήμερα στο Μαϊάμι όπου ζούσε εξόριστος, σε ηλικία 95 ετών.

Σε δημοπρασία σπάνια βιβλία με υπογραφή του Χίτλερ

Τα δύο σπάνια αντίτυπα του βιβλίου του Αδόλφου Χίτλερ "ο Αγών μου", που ανήκουν στις πρώτες εκδόσεις του 1925 και 1926, και φέρουν την υπογραφή του θα δημοπρατηθούν την Παρασκευή στο Λος Άντζελες.