01 Μαρτίου 2014

Αυτές είναι οι ταινίες στις οποίες οι ερωτικές σκηνές ήταν αληθινές [εικόνες]

Είτε διαρκούν μερικά δευτερόλεπτα, είτε λίγο περισσότερο, οι ερωτικές σκηνές αποτελούν το «αλατοπίπερο» της ταινίας στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, με τους θεατές να απορούν πως γυρίζονται τόσο ρεαλιστικά αφού είναι «ψεύτικες».

Ακόμα στο +5% είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στη μπουγάδα της πούτσ@ς, που ο Κούλογλου λέει δημοσκόπηση

[Η διαφορά παραμένει σταθερή στο 5% όπως την έβγαζε και τους προηγούμενους μήνες η παράγκα του ΣΥΡΙΖΑ δηλ. το tvxs.gr του Σ. Κούλογλου]

Όπως δείχνει η δημοσκόπηση της Palmos Analysis που διεξήχθη για το Tvxs.gr ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές συγκεντρώνει το 19,9%, ενώ  η Ν.Δ. 16,1% , δηλαδή ένα προβάδισμα της τάξεως του 3,8%.

Τι είναι αυτά ρε πούστη μου!! 27 νεκροί από επίθεση με μαχαίρια σε σιδηροδρομικό σταθμό στην Κίνα

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Xinhua 27 άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη109 τραυματίστηκαν σε σιδηρ/κό σταθμό από επίθεση με μαχαίρια.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ομάδα ατόμων...

ΒΙΝΤΕΟ-Ποιοι κατέχουν τα περίφημα επτά «κλειδιά», τα οποία ελέγχουν τη λειτουργία του διαδικτύου παγκοσμίως [βίντεο]

Ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, σαν άλλος ένας μύθος από τους πολλούς που κυκλοφορούν σχετικά με τον Παγκόσμιο Ιστό: η ιστορία λέει ότι υπάρχουν επτά άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που κατέχουν τα επτά υπερ-κλειδιά, τα οποία ορίζουν τη λειτουργία ή την παύση του Ιστού.

Τα πριβέ καρναβαλικά «ρωμαϊκά» πάρτι της Βραζιλίας: Εκεί όπου πέφτουν οι μάσκες και όχι μόνο [εικόνες]

Το γεγονός ότι το Ρίο με ή χωρίς καρναβάλι αποτελεί από μόνο του ένα διαρκές όργιο, αυτό δεν αποτελεί είδηση...

Ο ήλιος, η θάλασσα, οι σχεδόν ανιμιστικές φολκλόρ παραδόσεις, το ηφαιστειώδες ταμπεραμέντο των ανθρώπων, σε συνδυασμό με τον εορτασμό του καρναβαλιού που επιτείνει τον εκτροχιασμό και την έκρηξη των παθών, δημιουργούν ένα «θανατηφόρο» κλίμα και μείγμα.

Εξαλλος ο Ομπάμα με την CIA που τον διαβεβαίωνε πως η Μόσχα δεν θα στείλει στρατό στην Ουκρανία

Έξαλλος είναι ο Ομπάμα με τη CIA καθώς, παρά τις διαβεβαιώσεις που είχε λάβει ο Αμερικανός Πρόεδρος για το αντίθετο, η Ρωσία στέλνει τελικά στρατό στην Ουκρανία.

Ασήμαντη στρατηγικά η Κριμαία για τον Πούτιν-Για τον πούτσο καβάλα ο ρώσικος στόλος της Μαύρης Θάλασσας... μικρός και απαρχαιωμένος (ΓΡΑΦΗΜΑ)

Μη τσιμπάτε στις παπαριές των παπαγάλων ότι ο Πούτιν θα τα κάνει όλα πουτάνα για μια βάση που δεν έχει καμία αξία αφού η συμφωνία παραχώρησης προβλέπει οι Ουκρανοί να εγκρίνουν μέχρι και τις επισκευές των ρώσικων πλοίων... Γιαυτό εδώ και χρόνια το χρήμα πέφτει στη ρώσικη βάση του Νοβοροσίσκ...

Μετά την ''άδεια'' που πήρε ο Πούτιν για αποστολή στρατού στην Κριμαία η προσοχή έχει επικεντρωθεί στην ναυτική βάση της Ρωσίας στη χερσόνησο.

Με τις πρόσφατες διαδηλώσεις στην Κριμαία της Ουκρανίας να απαιτούν την απόσχιση ή την επανένωση με τη Ρωσία, η προσοχή έχει επικεντρωθεί στην ναυτική βάση της Μόσχας στη χερσόνησο.

Φυσικό αέριο, εξορύξεις και αγωγοί: Ο άλλος μεγάλος πόλεμος της Ουκρανίας [εικόνες]

Η στρατιωτική πίεση που ασκεί αυτή τη στιγμή η Ρωσία στην Ουκρανία είναι πραγματικά απρόβλεπτη. Ωστόσο το φυσικό αέριο είναι το μεγαλύτερο όπλο του Πούτιν σε αυτή τη διαμάχη με τη νέα κυβέρνηση της χώρας, την οποία δεν εγκρίνει.

Ποιά συμφωνία έχει η Ρωσία με την Ουκρανία για το αέριοΗ Ουκρανία εξαρτάται αποκλειστικά από το φυσικό αέριο της Ρωσίας και αν ο Πούτιν αυξήσει τις τιμές το Κίεβο θα καταρρεύσει. Αυτό είναι το μυστικό καυτό μέτωπο της Ουκρανίας και το πραγματικό δίδυμο της σύρραξης είναι η ρωσική Gazprom και η ουκρανική Naftofaz.
Η συμφωνία που υπάρχει μεταξύ τους είναι ότι η πρώτη θα τροφοδοτεί τη δεύτερη με συμβόλαια που υπογράφονται κάθε τρίμηνο. Προφανώς όταν οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε καλό σημείο τότε και οι τιμές του αερίου είναι καλές. Το τελευταίο συμβόλαιο υπεγράφη τον περασμένο Δεκέμβριο και αφορούσε παραγγελία 1.000 κυβικά μέτρα προς 268,5 δολάρια. Τιμές πολύ καλές αν κρίνει κανείς ότι στην αγορά υπήρχαν και τιμές 400 δολαρίων τη στιγμή που υπεγράφη η συμφωνία της Ρωσίας με την κυβέρνηση Γιανουκόβις.

Η ανταγωνιστικότατη και υπέροχη αυτή τιμή εδόθη διότι ο Γιανουκόβιτς είχε μόλις διακόψει τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ενωση και είχε ξαναστραφεί προς τη Μόσχα. Τώρα που η νέα κυβέρνηση στρέφεται προς την Ευρώπη όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά στο μέτωπο του φυσικού αερίου.

Η Ρωσία κρατάει στο χέρι την Ουκρανία
Η Ρωσία είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας φυσικού αερίου στην Ουκρανία και συχνά κατηγορήθηκε ότι το χρησιμοποιεί για να πιέζει πολιτικά τον γείτονά της. Ορισμένοι τομείς της ουκρανικής βιομηχανίας (μεταλλουργία, λιπάσματα) εξαρτώνται απολύτως από τις ρωσικές εξαγωγές. Αυτό που επιδεινώνει συχνά τα πράγματα είναι ότι η Ουκρανία δεν πληρώνει στην ώρα της.
Η Ουκρανία χρωστάει σήμερα στην Gazprom περίπου 4 δις. δολάρια. Πού να τα βρει, αφού ψάχνει ταυτόχρονα 35 δις. για να χρηματοδοτήσει το χρέος της τα δύο επόμενα χρόνια; Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει έναν τρίτο πόλεμο φυσικού αερίου. Τον Ιανουάριο του 2006 και στις αρχές του 2009 η Gazprom είχε αποφασίσει να κόψει την τροφοδότηση της Ουκρανίας, μετά από εντολή του Κρεμλίνου, και να εμποδίσει παράλληλα την τροφοδότηση της Ευρώπης, αφού από την Ουκρανία περνούν και οι αγωγοί για την Ευρώπη. Τότε οι Ρώσοι ήθελαν να πιέσουν την Ουκρανία για τα χρέη της σε φυσικό αέριο και απλήρωτα δάνεια αλλά και να την τιμωρήσουν γιατί «φλέρταρε» με την ιδέα της ευρωπαϊκής προσέγγισης.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλές χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης να στερηθούν το φυσικό αέριο. Σήμερα η θέση της Ουκρανίας είναι το ίδιο σημαντική για τους αγωγούς φυσικού αερίου προς την Ευρώπη αλλά μόνο κατά 60%, ενώ παλιότερα ήταν κατά 90%. Επομένως ακόμη κι αν προκληθεί μείζων κρίση με τη Ρωσία, από αυτή την άποψη οι γείτονες μπορούν να είναι ήσυχοι.

Σήμερα η Ουκρανία δεν μπορεί να πάρει την Ευρώπη όμηρο
Αντίθετα με ό,τι συνέβαινε στις προηγούμενες κρίσεις, η Ρωσία είναι σήμερα πιο ελεύθερη να πιέσει την γείτονα Ουκρανία. Διαθέτει πλέον άλλους τρόπους να τροφοδοτεί την Ευρώπη και μπορεί κατά συνέπεια να στερήσει το αέριο στην Ουκρανία χωρίς να διαταράξει τη σχέση της με τους άλλους ευρωπαίους.

Ένας αγωγός στη Βαλτική με επικεφαλής τον Σρέντερ
Κι αυτό γιατί η Gazprom κατασκεύασε, μαζί με τις γερμανικές Ε.ΟΝ και BASF και τη γαλλική GDF Suez, έναν διπλό γιγαντιαίο αγωγό μέσα στη Βαλτική θάλασσα. Ονομάζεται Nord Stream και επιτρέπει να περάσουν 55 δις. κυβικά μέτρα κάθε χρόνο, κατευθείαν από τη Ρωσία στη Γερμανία. Η Γερμανία εξαρτάται σχεδόν απόλυτα από το ρωσικό φυσικό αέριο και ούτως ή άλλως η Ρωσία δεν θα ήθελε να τα χαλάσει μαζί της. Το πιο σημαντικό και συμβολικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, ο πρώην γερμανός καγκελάριος, διευθύνει τον Ομιλο του Nord Stream.

Δεύτερος αγωγός μέσω Βουλγαρίας
Στα νότια η Gazprom θα θέσει σύντομα σε λειτουργία τον South Stream, τον αγωγό που θα περνάει από την Βουλγαρία, την Σερβία, την Ουγγαρία και την Ιταλία. Αυτό θα διασφαλίσει τη μόνιμη ροή φυσικού αερίου προς τη Δύση και ειδικά την κεντρική Ευρώπη.
Όλα αυτά εξηγούν το γεγονός ότι οι Ουκρανοί δεν θα θέλουν πια να στερηθούν το φυσικό αέριο μέσα στο χειμώνα. Σύμφωνα με τον Alexandre Razouvaev, διευθυντή της εταιρείας Alpari, «η Gazprom εξαρτάται πλέον ελάχιστα από τη δίοδο της Ουκρανίας απ'ό,τι στο παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια κατασκευάστηκαν εναλλακτικές λύσεις. Εν πρώτοις ο BelTransGaz, μέσω Λευκορωσίας, μετά ο Nord Stream και να μην ξεχνάμε τον αγωγό που συνδέει την Ρωσία με την Τουρκία μέσω Μαύρης Θάλασσας».

Παλεύει και η Ουκρανία να ξεφύγει από τη ρωσική στρόφιγγα

Ακριβώς όπως η Ρωσία έψαξε εναλλακτικές και δημιούργησε αγωγούς για να ξεφύγει από την Ουκρανία, έτσι και η Ουκρανία προσπάθησε να πολλαπλασιάσει τις λύσεις σε τροφοδοσία φυσικού αερίου. Στα τέλη του 2013 ο πρώην πρωθυπουργός Μικόλα Αζάροφ είχε δηλώσει ότι η Ουκρανία είχε μειώσει τις εισαγωγές φυσικού αερίου από τη Ρωσία κατά 40% από το 2010 και μετά. Σύντομα, πρόσθεσε ο Αζάροφ, η Ουκρανία θα είναι ανεξάρτητη από το ρωσικό αέριο. Κατέληξε λέγοντας ότι η χώρα κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντλήσει αέριο από τα εδάφη της.

Φυσικό αέριο από σχιστόλιθο
Πολλά συμβόλαια και συμφωνίες έκλεισαν, ειδικά με την Shell και την ExxonMobil η οποία αδειοδοτήθηκε για να αντλήσει αέριο στη Μαύρη Θάλασσα. Η ουκρανική κυβέρνηση έδωσε επίσης άδεια στην αμερικανική Chevron να αρχίσει τις έρευνες για άντληση φυσικού αερίου από σχιστόλιθο. Μια φλέβα σχιστόλιθου βρέθηκε στην περιοχή Ολέσκι, στα ανατολικά της χώρας, σύμφωνα με δηλώσεις του τότε προέδρου Γιανουκόβιτς.
Οι ειδικοί είναι ωστόσο πολύ επιφυλακτικοί για την πραγματική δυνατότητα άντλησης αερίου από σχιστόλιθο στην Ανατολική Ευρώπη αφού πολλές προσπάθειες εξόρυξης στο παρελθόν είχαν καταλήξει σε αποτυχία. Τα σχέδια αυτά προσκρούουν επιπλέον στην εχθρότητα των τοπικών κοινωνιών, οι οποίες ανησυχούν για τις περιβαλλοντικές συνέπειες. Εκατοντάδες άτομα είχαν διαδηλώσει τον περασμένο Οκτώβριο στην πόλη Lviv, την μεγαλύτερη πόλη στα ανατολικά της Ουκρανία, εναντίον της εξόρυξης της Chevron. Πληροφορίες από την Le Monde και την HuffingtonPost.



Εδώ διαγράφονται ο Nord Stream και ο South Stream


http://www.iefimerida.gr/node/145338#ixzz2ujm4bzM0

ΒΙΝΤΕΟ-Μούγγα τα ΣΥΡΙΖΑκια: 43 λαθρομετανάστες έσωσε το Λιμενικό στη Μυτιλήνη

Σαράντα τρεις μετανάστες, μεταξύ των οποίων δύο έγκυες γυναίκες και δύο παιδιά, εντοπίστηκαν και διεσώθησαν, μετά από επιτυχή επιχείρηση δύο σκαφών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Η επιχείρηση έγινε, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες (άνεμοι ΝΑ 7 Bf) και υψηλό κυματισμό της θάλασσας, στην θαλάσσια περιοχή της Μυτιλήνης.

Στην Ουκρανία μεταβαίνει Ευ.Βενιζέλος

Στην Ουκρανία αναμένεται να μεταβεί την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, την ώρα που τα γεγονότα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα εντείνοντας την ανησυχία της διεθνούς κοινότητας.

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ Κ@ΛΟΚΡΑΤΟΣ!! «Πολυτέλεια» η ελληνική γλώσσα στη Γερμανία

Το Ελληνικό Λύκειο Στουτγκάρδης. Την τελευταία τριετία προστέθηκαν περίπου 100 νέοι μαθητές, από μόλις 32 προ της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

«Η πατρίδα μάς έχει απογοητεύσει. Τα ελληνικά σχολεία στη Γερμανία έχουν σημαντικές ελλείψεις. Και χωρίς παιδεία, τα νέα παιδιά θα αποκοπούν από την πατρίδα τους, τη γλώσσα, τον πολιτισμό» τονίζει εξαρχής στην «Κ» ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Ελλήνων μαθητών στο Μόναχο, κ. Χρ. Θεοδοσιάδης.

ΦΩΤΟ: Σιγά ρε πατριώτες του κ@λου... δε μας έμεινε άντερο απ' τα γέλια!!

Από το γνωστό πλέον βουλγάρικο τμήμα ειδήσεων defencenet.gr:

Τι συνέβη πραγματικά στο στούντιο του Μπογδάνου (vid)

Ενώ οι φήμες οργιάζουν για το εάν ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης υπήρξε ή όχι τελικά καλεσμένος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κι αν όντως ούρησε μέσα στο στούντιο ο παρουσιαστής έδωσε μια απάντηση.
Στη σελίδα του στο Facebook, σχολίασε :

Κασιμάτης: Πασοκάρα ολέ! *

Υπάρχει κάτι μακάβριο σε όλο αυτό. Νιώθεις κάπως σαν να στέκεσαι στην ακτή, την επομένη ενός ναυαγίου, και να βλέπεις τι ξεβράζει η θάλασσα. Από φτηνές απομιμήσεις, όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης, ένας ηλικιακά νέος με πρόωρη πασοκική γήρανση, μέχρι τον Κυριάκο Πιερρακάκη, έναν νέο (με όλες τις έννοιες), μορφωμένο και σοβαρό άνθρωπο, για τον οποίον το μόνο που μπορεί να σε κάνει επιφυλακτικό είναι η απορία μέσω ποιας τρελής αλληλουχίας συμπτώσεων μπορεί το τυμπανιαίο πτώμα της πασοκαρίας να βγάζει μια τόσο αξιόλογη περίπτωση πολιτευόμενου...

Επιστρέφει στην κυβέρνηση ο Μάκης Βορίδης;

Τα πρόσωπα και ο η χρονική στιγμή που θα γίνει ο ανασχηματισμός προβληματίζουν έντονα το Μαξίμου, ακόμα και τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, ο οποίος επιθυμεί αλλαγή του κυβερνητικού σχήματος. Καθοριστικός…

Total Recall: Το «λεφτά υπάρχουν» από τον ΓΑΠ στον Τσίπρα

Οι εξαγγελίες και η ρητορική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μοιάζουν βγαλμένες από το παπανδρεϊκό ρεπερτόριο της περιόδου 2008-2009

Αν υπάρχει μια φράση η οποία περιγράφει τη χώρα που αφήσαμε πίσω μας είναι η περιβόητη ατάκα του Γιώργου Παπανδρέου «λεφτά υπάρχουν». Την ώρα που την ξεστόμιζε, βέβαια, δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να ακολουθήσει τη δοκιμασμένη μανιέρα του εκάστοτε αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης. Υποσχόταν εύκολες λύσεις. Διαβεβαίωνε τους ψηφοφόρους ότι θα «πατάξει» τη φοροδιαφυγή.  Μερικούς μήνες μετά, ωστόσο, υπέγραφε ως πρωθυπουργός το Μνημόνιο - επειδή λεφτά δεν υπήρχαν.

BINTEO! Κλαίω ρε! Αφού δεν αφήνατε το Νικολό να μιλήσει με τον κόσμο πείτε τα τώρα μόνοι σας μαλάκ@ς!

Άλλο ένα ρεκόρ ο Νικόλας! Ο πρώτος αρχηγός κόμματος (μη γελάτε ρε) που παραιτείται και αποχωρεί από τη δικιά του εκπομπή!! Νικόλα μη μασάς! Η πλειοψηφική ρέματιά (το "ποτάμι" το καπάρωσε άλλος) που δημιουργείται υπέρ σου δεν ανακόπτεται!! Συνέχισε όπως είσαι...

Αναστάτωση επικράτησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» με την αποχώρηση του Νίκου Νικολόπουλου ζωντανά από την εκπομπή του.

Κακλαμάνης στο Twitter: Ο… παραμυθάς Γ. Καμίνης

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Νικήτας Κακλαμάνης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Γιώργου Καμίνη, για στοιχεία τα οποία επικαλέστηκε ο σημερινός Δήμαρχος Αθηναίων, αναφορικά με τη δική του θητεία στον δημαρχιακό θώκο της πρωτεύουσας.

Εγκρίθηκε το αίτημα Πούτιν για αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι πλέον η κατάσταση

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι πλέον η κατάσταση στην Ουκρανία καθώς σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας της χώρας, η Ρωσία έφερε μέσα σε λίγες ώρες επιπλέον 6.000 στρατιώτες σε ουκρανικό έδαφος!

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Γιώργος Μητσικώστας γελάει με τον Σταύρακα

Ο Γιώργος Μητσικώστας μιμείται τον Σταύρο Θεοδωράκη στην εκπομπή "Πρωταγωνιστής" και όχι "Πρωταγωνιστές".

Eπίθεση Παπανδρέου κατά Καραμανλή Σαμαρά και Βενιζέλου επειδή διόρισαν Παπαθανασίου και όχι Παπακωνσταντίνου

Ο Γ. Παπανδρέου επιτίθεται κατά του Καραμανλή ''που οδήγησε τη χώρα στη κρίση'' αλλά και κατά του Βενιζέλου, που επέτρεψε την τοποθέτηση, από την κυβέρνηση Σαμαρά, του Γ. Παπαθανασίου ως Πρόεδρο στα ΕΛΠΕ.

Η …"μιλιτέρ" εκδοχή του ΣΥΡΙΖΑ

Του Δημήτρη Αλειφερόπουλου

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ή αλλιώς η «επίλεκτη ομάδα κρούσης» της πολιτικής και κομματικής «στρατιάς» του κόμματος, αν και δηλώνει «ετοιμοπόλεμη»  για τη …μάχη εμφανίζεται να στερείται εκπαίδευσης, πειθαρχίας και συχνά δεν τηρεί τους κανονισμούς .

Νέα κλαπαρχ@διά Θεοχάρη!! Όλοι φορολογούμενοι πρέπει να αποκτήσουν email αλλιώς καμπάνα 100 ευρώ!! Ακόμα και τα γερόντια στο χωριό!!!

[Το κάνει λέει για να μην μπορούν τα λαμόγια να επικαλεστούν στα δικαστήρια ότι δεν ειδοποιήθηκα από την εφορία, και, άρα, δεν πρέπει να προχωρήσουν τα εις βάρος του μέτρα είσπραξης, επειδή πχ η επιστολή χάθηκε στο ταχυδρομείο... και επειδή εσύ δεν στέλνεις συστημένη την επιστολή στα λαμόγια, πρέπει να την πληρώσει η γιαγιά στην Ικαρία και την Κοζάνη; Πας καλά ρε Θεοχάρη (σε υποστήριξα και προχθές που σου χρέωναν ένα κάρο ατυχείς παρεμβάσεις αλλά μάλλον δίκιο είχαν!!)-Δεν βρήκα φωτογραφία του λογιστή Θεοχάρη να απειλεί υπέργηρο συνταξιούχο και έβαλα μια του Ταξίαρχου Θεοχάρη να απειλεί εγκληματία... το ίδιο είναι]

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το αργότερο μέχρι τον επόμενο Μάιο το υπουργείο Οικονομικών θέλει να έχει θέσει σε πλήρη λειτουργία το σύστημα που εφαρμόζουν από το 2000 ήδη η Ισπανία, η Πορτογαλία και άλλες χώρες, με το οποίο η επίδοση όλων των πράξεων της διοίκησης στους πολίτες γίνεται ηλεκτρονικά μέσω e-mail.

Ponzi: «Κατούρησα την καρέκλα του Μπογδάνου, θα με σταυρώσετε τώρα;... και δεν είναι ''μόριο'' αλλά πού@σος!»

Από χθες το πρωί οι φήμες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου ήταν ότι ο καλεσμένος του Μπογδάνου, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, γνωστός στο Διαδίκτυο και ως Ponzi, ούρησε μέσα στο στούντιο και σταμάτησε το γύρισμα της εκπομπής Ευθέως!

Ο «είμαι ο Στρατούλης και με χτυπούν φασίστες» ζητάει από τους άλλους ΣΥΡΙΖΑίους να είναι πιο προσεκτικοί στις δημόσιες τοποθετήσεις τους!!

Μήνυμα προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στις δημόσιες τοποθετήσεις τους έστειλε ο Δημήτρης Στρατούλης στον Real FM.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε την θέση του ΣΥΡΙΖΑ για...

Ο ψυχίατρος του το επιβεβαίωσε ή έχει καιρό να πάει: "Ο Καμίνης θεωρεί ότι “απογείωσε” την Αθήνα…"

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Η Ελλάδα που οδηγήθηκε απρόσμενα και βιαίως στην εθνική κρίση των τελευταίων τεσσάρων ετών, ήταν μεταξύ άλλων και πρωτίστως η Ελλάδα που ζούσε με… μύθους.

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η Γερμανική οικονομία – Διατηρεί το τριπλό Α

Ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Moody’s επιβεβαίωσε την Παρασκευή την εμπιστοσύνη του στην πιστοληπτική ικανότητα της Γερμανίας, διατηρώντας τη βαθμολογία της στο Aaa και αυξάνοντας την προοπτική της χώρας εν μέσω βελτίωσης στην ευρωζώνη από «αρνητική» σε «σταθερή».
Στο σκεπτικό του οίκου αξιολόγησης αναφέρεται η αυξημένη συνεργασία μεταξύ των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μείωση της οικονομικής αστάθειας και της μετάδοσης της κρίσης στην περιοχή.

Η γελοία και ο άγριος του ΣΥΡΙΖΑ

Μπάρκας: Ο Σαμαράς μπορεί να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς - Γαϊτάνη: Να νομιμοποιηθούν όλοι οι μετανάστες

Σε άλλο ένα ρεσιτάλ αστειότητας αλλά και αγριότητας επιδόθηκαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στη Βουλή την Παρασκευή προκαλώντας σοκ αλλά και γέλιο με τις τοποθετήσεις τους λίγες ώρες μετά την «προβληματική» δήλωση του γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση, περί αντισυνταγματικών κυβερνητικών μεθοδεύσεων κατά της Χρυσής Αυγής.

Ο απόλυτος βλάκας διάδοχος του σχετικά βλάκα

Στα χρόνια που το Συντηρητικό Κόμμα της Μεγάλης Βρετανίας είχε μετατραπεί περίπου σε… συμπλήρωμα της πολιτικής ζωής, λόγω της θυελλώδους επικράτησης του Τόνι Μπλερ και των Νέων Εργατικών, οι Τόρις δυσκολεύονταν να βρουν ένα αξιοπρεπές και αξιόμαχο πολιτικό ισοδύναμο.

Λιάκο πόσα είπαμε ότι κρατάτε από τη βουλευτική αποζημίωση; Το μισθό του Συνταγματάρχαχαχαχαχα

Το μεγάλο ψέμα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής-Τι δείχνει ο ισολογισμός της Χρυσής Αυγής; ... τα πρόβατα παρακαλώ να συνεχίσουν να τρώνε χόρτο μπεεεε

Τα συνολικά έσοδα της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τον ισολογισμό του κόμματος για το 2013, ανήλθαν στα 1.304.399 ευρώ από τα οποία 873.114 ευρώ προέρχονται από την τακτική χρηματοδότηση, δηλαδή χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, και τα υπόλοιπα 431.285 ευρώ από «εισφορές βουλευτών, κουπόνια και συνδρομές φίλων».

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν υπάρχει λέμε ρε!! Ο Έλληνας που νίκησε τους εξωγήινους.... στη βάση τους στη Σελήνη!

Πέρασε μέσα από τοίχους και υπέταξε τον αρχηγό των Δρακονιανών.

Ο συγγραφέας του μεταφυσικού, ραδιοφωνικός παραγωγός και πνευματιστής, Γιώργος Καβάσιλας, εξιστορεί την περιπέτεια που έζησε, όταν έχοντας απαχθεί από εξωγήινους....

ΧΑ: Πόρισμα εγκάθετων ανακριτριών-Μέλος “εγκληματικής οργάνωσης” όποιος πολίτης παρακολουθεί ομιλίες της Χρυσής Αυγής!

Από που προκύπτει ρε Λιάκο αυτό;; 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής:

Η στιγμή που οι ένοπλοι εισέβαλαν στο κοινοβούλιο της Κριμαίας [βίντεο]

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο της εισβολής των ένοπλων ανδρών στο κοινοβούλιο της Κριμαίας, στη Συμφερόπολη.

Στο υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες παρακολούθησης φαίνεται...

Ασφαλιστικά μέτρα κατά Σάφα για τα υποβρύχια από το ελληνικό δημόσιο

Στην πόρτα εξόδου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά προσπαθεί να οδηγήσει τον ιδιοκτήτη τους Ισκαντάρ Σάφα το ελληνικό δημόσιο και η κυβέρνηση. Με πολύχρονη καθυστέρηση το ελληνικό δημόσιο κάνει την πρώτη -ας την πούμε έτσι- επιθετική κίνηση με την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Ισκαντάρ Σάφα, από τον οποίο επί της ουσίας ζητά να....

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Ευτυχώς που βρέθηκε ο Σαμαράς-Και με 3% να χάσουμε, δεν τρέχει κάστανο

Ένταση προκλήθηκε με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον παρουσιαστή της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του Mega, Μανώλη Αναγνωστάκη, με τον κ. Γεωργιάδη να καταλήγει πως...

ΦΩΤΟ-Στο σφυρί η τελευταία κατοικία του Ωνάση

Ένα ιστορικό ακίνητο, στο οποίο έχουν γραφτεί σημαντικές σελίδες της ζωής της οικογένειας Ωνάση, ένα κομμάτι της ακίνητης περιουσίας του Έλληνα Κροίσου, που έχει βγει στο σφυρί εδώ και πολύ καιρό παραμένει στα αζήτητα, σύμφωνα με το Εθνος.

Η απίστευτη επιστολή του λήσταρχου Γιαγκούλα στον αρχηχό χωροφυλακής

Ο λήσταρχος Γιαγκούλας ή «βασιλιάς των ορέων» έχει στο ενεργητικό του πολλούς φόνους αλλά και πολλές αγαθοεργίες.

Όπως σχεδόν όλοι οι λήσταρχοι πίστευε ότι διορθώνει τις αδικίες, ότι τιμωρεί την εξουσία, τους προδότες και συγχρόνως βοηθά τους φτωχούς και αδικημένους.

Υποκλοπή από ΗΠΑ ελληνικών εγγράφων

Ο πανίσχυρος διευθυντής του FBI, Εντγκαρ Χούβερ (εδώ σε φωτ. του 1961 συνομιλεί με τον πρόεδρο Τζον Κένεντι –αριστερά–, ενώ ο Ρόμπερτ Κένεντι παρακολουθεί) είχε δώσει την εντολή να υποκλέπτονται τα τηλεγραφήματα των διπλωματικών αποστολών της Ελλάδας, καθώς και άλλων συμμάχων χωρών κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το ελληνικό θαύμα πείθει και τον πιο δύσπιστο

Πριν αναλάβει η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά κανένας Ευρωπαίος αξιωματούχος, ηγέτης ή και διεθνής αναλυτής δεν θα ήταν διατεθειμένος να στοιχηματίσει έστω και ένα ευρώ ότι υπάρχει αύριο για την Ελλάδα

Το παρασκήνιο της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ

«Ποιοι κινούν τα νήματα στην Ευρώπη» είναι ο τίτλος του βιβλίου δύο εκ των καλύτερων ανταποκριτών στις Βρυξέλλες, της Κέρστιν Γκάμελιν της Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ και του Ράιμουντ Λεβ της δημόσιας αυστριακής τηλεόρασης ORF. Η ελληνική περιπέτεια, τα σενάρια για την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη, οι θυελλώδεις διάλογοι στο G20 στις Κάννες, η παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου και το γενικότερο παρασκήνιο της κρίσης καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος των 338 σελίδων του βιβλίου.

"Συνέλαβαν" τον Στουρνάρα

Αν και ο Στουρνάρας αποφεύγει τελευταίως να ομιλεί για τα μελλοντικά του σχέδια και σε όποιον τον ρωτά εάν θα μετακινηθεί προς την Τράπεζα της Ελλάδος ποεί την νήσσαν, έγινε γνωστό ότι την Πέμπτη το πρωί βρέθηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος και μάλιστα στο γραφείο του διοικητή Γιάννη Προβόπουλου, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Οι αντικαταστάτες του Πρωθυπουργού

Ποιος νομίζετε ότι αντικαθιστά τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά όταν έχει σοβαρό κώλυμα στην εκτέλεση των καθηκόντων του;

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, «ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος; Όχι βεβαίως. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος που είναι και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας;  Όχι βεβαίως.

Σαμαντζίδης καρφώνει Τζιτζικώστα: Αφού είναι ακομμάτιστος, γιατί έρχονταν απρόσκλητος στις εκδηλώσεις της ΝΔ;

Σε πλήρη …»αποκάλυψη» του Απόστολου Τζιτζικώστα προχώρησε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης Μηνάς Σαμαντζίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» και στη δημοσιογράφο Αννίτα Στιβακτάκη. Ο κ. Σαμαντίδης «κάρφωσε» τον Τζιτζικώστα για τη συνεργασία με ΑΝ.ΕΛ., καθώς και για τον δήθεν …

«Μάχες» σε όλη τη χώρα με διακινητές μεταναστών

Τη σύλληψη διακινητών και παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα, τη Λέσβο, την Ψέριμο, τη Σύμη και την Χίο ανακοίνωσε στη διάρκεια του τελευταίου διημέρου το λιμενικό.

Ε, βγάλτο από μέσα σου και πες: "Ρε μαλάκ@ς θέλω να γίνω Πρόεδρος"

Το πολιτικό παρασκήνιο… χορεύει εδώ και σχεδόν δυο χρόνια. Και ειδικότερα, από το καλοκαίρι του 2012, όταν ο Φώτης Κουβέλης αποφάσισε να αποτελέσει την αριστερή συνιστώσα της κυβέρνησης συνεργασίας την οποία συγκρότησαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύντροφοι ΣΥΡΙΖΑίοι, αλλιώς πεθαίνει ο διαδηλωτής στη Βενεζουέλα κι αλλιώς στο Κίεβο;

Διαβάζουμε την εξής είδηση: Δεκαεπτά άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους κατά τη διάρκεια των φοιτητικών κινητοποιήσεων που συνταράσσουν τη Βενεζουέλα από την 4η Φεβρουαρίου, ενώ ακόμη 261 έχουν τραυματιστεί, βάσει νέου απολογισμού που ανακοίνωσε την Παρασκευή η Εισαγγελία της χώρας.

Βίντεο: Αστεροειδής μεγέθους ψυγείου συντρίβεται στη Σελήνη

Ένας Ισπανός αστρονόμος μπόρεσε να παρατηρήσει έναν αστεροειδή μεγέθους ψυγείου να συντρίβεται στη Σελήνη.

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2013 ο Χοσέ Μαρία Μαδιέδο, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Ουέλβα, παρατηρούσε με δύο τηλεσκόπια τη Σελήνη όταν...

ΦΩΤΟ: Πολύ τέχνη ρε παιδί μου!! Η κόρη του Παπαληγούρα γυμνή, με πιθηκάκι να τη «θηλάζει» σε εξώφυλλο περιοδικού

Η Λένα Παπαληγούρα, κόρη του γνωστού πολιτικού και πρώην υπουργού Αναστάσιου Παπαληγούρα, φωτογραφίζεται γυμνή κρατώντας ένα πιθηκάκι αγκαλιά και φαίνεται σαν να το θηλάζει.

Πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που κυκλοφορούν εκτάκτως το Σάββατο 1 Μαρτίου

Δείτε τα:

Τώρα “πλακώνονται” και δημόσια στον ΣΥΡΙΖΑ: Βούτσης Vs Λαφαζάνη

Αιχμές κατά της Αριστερής Πλατφόρμας του Παναγιώτη Λαφαζάνη που οδηγούν σε «φαινόμενα δυσανεξίας του κόμματος σε οποιοδήποτε άνοιγμα» αλλά και για «εσωστρεφείς νοοτροπίες, φοβικά σύνδρομα και μια ιδιότυπη αυτάρκεια, στα όρια της αλαζονείας, για τη ”μοναδικότητα”...

Ηλιακή καταιγίδα έσπρωξε το σέλας μέχρι τη νότια Βρετανία

Μια έκρηξη που καταγράφηκε στην επιφάνεια του Ήλιου την περασμένη Τρίτη χαρίζει στους κατοίκους της Βρετανίας ένα σπάνιο υπερθέαμα, με το βόρειο σέλας να κατεβαίνει μέχρι τα νότια της χώρας.