03 Μαρτίου 2014

ΦΩΤΟ: Ο Άδωνις πρωταγωνιστής στο διασημότερο «selfie» όλων των εποχών!

Πώς βρέθηκε ο υπουργός Υγείας στη θέση του Μπράντλεϊ Κούπερ;

Μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να πρωταγωνιστεί στο «selfie» με τα περισσότερα «retweet» στην ιστορία; Κι όμως, μπορεί γιατί μπορεί τα πάντα!

ΦΩΤΟ-Περικυκλωμένοι, νέοι και φοβισμένοι περιμένουν εντολή παράδοσης ή θυσίας

Ρώσοι μπορεί να είναι πιο χεσμένοι αλλά είναι πολύ πιο γατόνια... φοράνε κουκούλες που δίνουν στον παρατηρητή άλλη αίσθηση...

Στην περικυκλωμένη από Ρώσους βάση του ουκρανικού στρατού Perevalne της Κριμαίας, οι Ουκρανοί έφεδροι παραμένουν σε κατάσταση... ομηρίας. Νεαροί, ανήμποροι να κάνουν οτιδήποτε, αναμένουν εντολές από την κυβέρνηση του Κιέβου. Στα πρόσωπά τους φαίνεται η αγωνία. Φορούν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα αλλά είναι όλοι τους νεαροί.

Κίεβο: Μας επέδωσαν τελεσίγραφο-Κρεμλίνο: δεν υπάρχει τελεσίγραφο

Ο ρωσικός Στόλος της Μαύρης Θάλασσας ζήτησε από τις ουκρανικές δυνάμεις στην Κριμαία να παραδοθούν ως τις 05:00 το πρωί της Τρίτης (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) ή να αντιμετωπίσουν στρατιωτική επίθεση, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax, επικαλούμενο μια πηγή από το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας.

Οπως συνέβη και στα δυο μεγαλύτερά του αδέλφια, ο 12χρονος Louis Corbett μια μέρα θα χάσει το φως του. Οι τρεις νεαροί από τη Νέα Ζηλανδία πάσχουν απόμελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια -μια διαταραχή που καταστρέφει την όραση με τη πάροδο των ετών.

Ομπάμα σε Πούτιν: Η Ρωσία έθεσε τον εαυτό της στη λάθος πλευρά της Ιστορίας

Με ύφος ήρεμο, αλλά, τόνους εμφανώς πιο ανεβασμένους σε σχέση με το προ ημερών διάγγελμά του ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κάλεσε τη Ρωσία να αποσύρει τα στρατεύματά της τονίζοντας ότι μπορεί να βρεθεί απομονωμένη από την παγκόσμια κοινότητα.

Σοκ! Έφυγε το ζελέ από το μαλλί του Πατούλη! (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφία- ντοκουμέντο!

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου που ήθελε να είναι και Δήμαρχος στην Αθήνα, αλλά είναι παράλληλα και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με συνδικαλιστικές ανησυχίες, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια λάθη. Έδωσε στην δημοσιότητα προεκλογική φωτογραφία , στην οποία φαίνεται καθαρά πως έχει φύγει το...

Βίντεο: Αστυνομικοί εντοπίζουν παράνομο μετανάστη κρυμμένο σε βαλίτσα

Ο 19χρονος από το Μάλι είχε κρυφτεί για να περάσει τα σύνορα Ισπανίας-Μαρόκου

Τη στιγμή που ένας 19χρονος από το Μάλι εντοπίζεται κρυμμένος μέσα σε βαλίτσα κατέγραψαν με κάμερα κινητού τηλεφώνου αστυνομικοί στην Ισπανία.

Σπηλιωτόπουλος-Σακελλαρίδης: "Τι γίνεται; Όλα καλά;" (VIDEO)

Σε προεκλογικό ρυθμό γιόρτασαν τα κούλουμα οι υποψήφιοι για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Πριν επισκεφθούν τον λόφο του Φιλοπάππου οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, Άρης Σπηλιωτόπουλος και Γαβριήλ Σακελλαρίδης, αντίστοιχα, συναντήθηκαν σε...

Γέλαγαν Μέρκελ και Ομπάμα με Πούτιν και είπε τελικά η Μέρκελ ότι είναι σε άλλο κόσμο;

Επιβεβαιώνει ουσιαστικά, αρνούμενος να διαψεύσει, ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίας!!

Ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου της Γερμανίας απέφυγε να σχολιάσει ένα δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times σύμφωνα με το οποίο η Άγγελα Μέρκελ φέρεται να είπε στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ότι θεωρεί πως ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν βρίσκεται «σε έναν άλλο κόσμο».

Πέφτουν οι μάσκες: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνήγορος της ΧΑ, καταψηφίζει την άρση ασυλίας των βουλευτών της

Καταιγιστικές εξελίξεις προμηνύονται στο πολιτικό σκηνικό τα επόμενα εικοσιτετράωρα, με αφορμή τη στάση που θα κρατήσουν τα κόμματα για την άρση της βουλευτικής ασυλίας των εννέα βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατόπιν αιτήματος των ανακριτριών.

Γελάει ο πλανήτης με τις στημένες φώτο των Ρώσων στην Κριμαία....

Είναι ένας πόλεμος χωρίς όπλα και νεκρούς, προς το παρόν. Η Κριμαία υπέκυψε στον ρωσικό έλεγχο χωρίς να πέσει μια τουφεκιά. Εκατοντάδες εικόνες κυκλοφορούν τώρα στα ρωσικά social media για την αγάπη των ντόπιων προς τους ρώσους εισβολείς.

Πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο ο Μπιλ Γκειτς

Με περιουσία 76 δισ. δολαρίων, «εκθρόνισε» τον Μεξικανό, Κάρλος Σλιμ - Forbes: Εν μέσω κρίσης καταγράφεται ο μεγαλύτερος αριθμός δισεκατομμυριούχων - Η συνολική αξία της περιουσίας τους αυξήθηκε κατά 1 τρισ. δολάρια

Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο δεν έπαιξε ποτέ: Μια καριέρα γεμάτη απίστευτες κομπίνες, ψέματα, απατεωνιές

Γεννημένος στη Βραζιλία το 1968, ο Κάρλος Ενρίκε Ραπόσο, κατάφερε να κάνει μια ετυπωσιακή καριέρα ως επιθετικός στους μεγαλύτερος συλλόγους της Βραζιλίας, αλλά και μερικούς του εξωτερικού, χωρίς, ωστόσο, να παίξει σχεδόν ποτέ μπάλα.

Γιγαντιαίο κύμα καταπίνει και διαλύει εστιατόριο στην Καλιφόρνια [βίντεο]

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν πελάτες εστιατορίου στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, όταν ένα γιγαντιαίο κύμα «κατάπιε» το κτίριο, έσπασε τα τζάμια και το νερό πλημμύρισε τους χώρους του κτιρίου.

ΦΩΤΟ: Για όσους μας τα ζαλίζουν με τον Πούτιν...

Όσοι δεν έχουν καταλάβει ας μάθουν ότι οι Ρώσοι είχαν στην Κριμαία 25.000 στρατιώτες βάσει συμφωνίας με την Ουκρανία... απλά τώρα...

Δεν θα πιστεύετε που βρίσκεται η ουκρανική ναυαρχίδα που αυτομόλησε στους Ρώσους!!

Σε μια πρωτοφανή διπλωματική κρίση με συνέπειες ακόμα και στον οικονομικό τομέα εξελίσσεται για την Ελλάδα η υπόθεση της ουκρανικής κατάρρευσης καθώς η πρώην ναυαρχίδα του ουκρανικού Στόλου, η φρεγάτα Hetman Sahaidachny που αυτομόλησε και τάχθηκε με δήλωση του πλοιάρχου των αξιωματικών του και του πληρώματος υπέρ της ανεξάρτητης δημοκρατίας της Κριμαίας, δεν βρίσκεται ούτε στην Σεβαστούπολη, ούτε στην Οδησσό, αλλά στην …

Ο Ελληνογερμανός ράπερ που έφτασε στο Νο 2 των Charts ραπάροντας για τους Έλληνες... με "γειά σου ρε μαλάκ@" ξεκινάει το τραγούδι..

Επικός στίχος του τραγουδιού που θα μπορούσε να γίνει και το σλόγκαν των ΑΕροψεκασμένων: Στο χωρίο μου (στην Ελλάδα) ρε, ο ήλιος λάμπει κι απ τον κώλ@ μας

Και ξαφνικά σερφάροντας στο internet πέσαμε πάνω σε ένα γερμανικό ραπ τραγούδι με πάνω από 1.000.000 views στο You tube με τίτλο "TYPISCH GRIECHISCH" από τον ράπερ Greocke.

Ο Greocke δεν είναι άλλοςαπό τον ελληνικής καταγωγής Γερμανό ράπερ Κωνσταντίνο Τζίκα .

ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ: Πέρασαν για κεφτέ τον Δήμαρχο και τον αλεύρωσαν (ΒΙΝΤΕΟ)

​Το καρναβάλι του Ληξουρίου ξεκίνησε με παρατράγουδα, καθώς ένας από τους παρευρισκόμενους ...αλεύρωσε τον δήμαρχο Κεφαλληνίας, Αλέξανδρο Παρίση.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο δήμαρχος του σεισμόπληκτου νησιού πήρε το μικρόφωνο για να ευχηθεί Χρόνια Πολλά και να δώσει κουράγιο στους Ληξουριώτες.

Πύθωνας παλεύει με κροκόδειλο, τον σκοτώνει και τον καταπίνει ολόκληρο [εικόνες]

Aπίστευτες εικόνες από τη μονομαχία ενός κροκοδείλου με έναν πύθωνα, με νικητή τον τελευταίο και ηττημένο τον πρώτο, κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

ΑΡΧΗΓΟΣ!! Κάτοικοι του Μαραθώνα έκαναν «ντου» στο σπίτι του Ψινάκη -Του ζήτησαν να κατέβει για δήμαρχος [εικόνες]

«Ψινάκη, σε θέλουμε για δήμαρχο». Αυτό φώναζαν οι κάτοικοι του Μαραθώνα που επισκέφθηκαν την Κυριακή τη βίλα του μάνατζερ στον Μαραθώνα.

BINTEO-Σιγά! Μας τρόμαξες: Ο Πούτιν στέλνει τους Λυκάνθρωπους στην Κριμαία –Μηχανόβιοι, εγκληματικές φυσιογνωμίες και εθνικιστές [εικόνες]

Ένα κλαμπ μηχανόβιων, των περίφημων Λυκανθρώπων της Μόσχας, που αποκαλούνται και οι «Αγγελοι του Πούτιν» κατέφθασε στην Κριμαία, με προσωπική εντολή του ρώσου προέδρου.

Επικεφαλής τους είναι ο Αλεξάντερ Ζαλντοστάνοβ, γνωστός και ως "Χειρούργος" και καταφθάνει εκεί για να δώσει το μήνυμα στην επαναστατική κυβέρνηση του Κιέβου ότι οι ρώσοι της Κριμαίας δεν είναι μόνοι.

Γατάκια, εγώ είμαι ρατσιστής ή αυτοί εγκληματίες; Τη βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει... Πακιστανός φυσικά

Τσούζει τις αριστεράτζες του ΣΥΡΙΖΑ η καταγραφή της πραγματικότητας... τις τελευταίες μέρες έχουμε και λέμε:

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... φυσικά είναι Πακιστανοί
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά
Φυσικά κάποια στιγμή θα βρεθεί και ένας έλληνας ζώο που θα κάνει τα ίδια και τότε θα πεταχτούν όλοι μαζί να πούνε "να και οι έλληνες τα ίδια είναι"... ότι θα έχουν προηγηθεί άλλοι 99 κάφροι λάθρομετανάστες δεν τους απασχολεί... η λογική τους είναι αφού κάποια στιγμή μια άτυχη γυναίκα θα έρθει αντιμέτωπη με κάποιο έλληνα ζώο... ας έρθουν άλλες 99 αντιμέτωπες με αλλοδαπά λαθροζώα...
Έλα τώρα: Κάντε και τη σύγκριση με τους Έλληνες που πήγαν Γερμανία και ΗΠΑ... και έγιναν γνωστοί από ληστείες και βιασμούς...

Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σε σοβαρή κατάσταση, αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου για τη ζωή της, νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες μια 46χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού, τη νύχτα, στην περιοχή του Σταυρωμένου, στο Ρέθυμνο.

Γαργάρες του ΠΑΣΟΚ μετά τις σφαλιάρες Άδωνι

Κουβέντα για να πάρει πίσω το τάληρο....

«Καλό θα είναι στο μέλλον να υπάρχει, όχι μόνο στο υπουργείο Υγείας αλλά και σε όλους τους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής, περισσότερη επεξεργασία των εξαγγελιών» τονίζει με νόημα το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας.

Πενήντα επτά χρόνια από τον ηρωικό θάνατο του Γρ. Αυξεντίου

Συμπληρώνονται σήμερα πενήντα επτά χρόνια από τον ηρωικό θάνατο του Γρηγόρη Αυξεντίου, στις 3 Μαρτίου 1957 στο Μαχαιρά.

Ο Γρηγόρης Αυξεντίου γεννήθηκε στην κατεχόμενη, σήμερα, Λύση, της επαρχίας Αμμοχώστου, στις 22 Φεβρουαρίου 1928.

ΦΩΤΟ: Όταν η ρώσικη προπαγάνδα... αυτοπυροβολείται

Γράψαμε χθες για τη μαιμού είδηση πως 140.000 Ρώσοι έγιναν πρόσφυγες φεύγοντας από την Ουκρανία κατευθυνόμενοι στη Ρωσία.... δείτε τι γκάφα έκανε το ρώσικο κανάλι που μετέδωσε την μαιμού είδηση:

The Μοscow Times: Ο Πούτιν κάνει σήμερα ό,τι έκανε ο Χίτλερ στην Ευρώπη [εικόνες]

Όπως ο Χίτλερ δικαιολόγησε την στρατιωτική του επέλαση στην Ευρώπη λέγοντας ότι «αφορά τις ζωές των Γερμανών συμπατριωτών μας» έτσι και ο Πούτιν δικαιολόγησε την εισβολή στην Κριμαία, λέγοντας ότι αφορά την επιβίωση των ρωσώφωνων πληθυσμών της χερσονήσου.

Σάλος από διαφήμιση που χρησιμοποιεί ως πρωταγωνιστή τον Σουμάχερ [εικόνες]

Μια γερμανική εταιρεία μεταλλικού νερού έχει προκαλέσει την οργή των φαν του Σουμάχερ, αφού τον χρησιμοποιεί ακόμη για την προώθηση του προϊόντος της, παρά τις ανησυχίες ότι ο άσος της F1 μπορεί να μην καταφέρει να επανέλθει.

Μοιραίο λάθος -Πείραξαν την κοπέλα του και τους άφησε σχεδόν αιμόφυρτους [βίντεο]

Ενα βιντεάκι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει δύο νεαρούς, που είχαν την άτυχη έμπνευση να πειράξουν στο δρόμο μία κοπέλα, που τη συνόδευε το αγόρι τους. Προφανώς οι νεαροί θεώρησαν πως επειδή είναι δύο, δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιοι πρόβλημα και δεν θα τους προκαλούσε ο φίλος της κοπέλας.

Το πάρτι του Παναθηναϊκού μετά το ντέρμπι -Ξέφρενο γλέντι στα αποδυτήρια, υποδοχή ηρώων στο Κορωπί [βίντεο]

Το «σαν μικρά παιδιά» ωχριά για να περιγράψει κανείς το πώς πανηγύρισαν το θρίαμβο επί του «αιώνιου» αντίπαλου οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Λίγα λεπτά έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι «πράσινοι» έστησαν χορό στα αποδυτήρια.

Στο εδώλιο ο Πιστόριους -«Θέλω να τον κοιτάξω στα μάτια για να μάθω την αλήθεια» λέει η μητέρα του θύματος [εικόνες]

Επειτα από περίπου ένα χρόνο από το θάνατο της συντρόφου του, ο Οσκαρ Πιστόριους κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Στη δίκη που ξεκίνησε τη Δευτέρα, ο Νοτιοαφρικανός Παραολυμπιονίκης κατηγορείται για φόνο εκ προμελέτης της Ρίβα Στέενκαμπ. Κατά την έναρξη της διαδικασίας, ο Πιστόριους δήλωσε αθώος.

Τέλος η μαζική ροή μεταναστών μέσω Τουρκίας προς την Ελλάδα

Την έγκριση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έλαβε η συμφωνία επανεισδοχής που υπέγραψε η Τουρκία τον περασμένο Δεκέμβριο, η οποία υποχρεώνει τη γείτονα χώρα να δέχεται πίσω τους υπηκόους της ή τους «υπηκόοους τρίτων χωρών χωρίς έγγραφα» που εισέρχονται μέσω της γειτονικής χώρας στην Ελλάδα και στην επικράτεια της ΕΕ.

«Μαζί μας ο ευρωβουλευτής... Ρόδης Κράτσας» -Ποιος έκανε αυτή την απίστευτη γκάφα

«Μαζί μας είναι και ο ευρωβουλευτής.... Ρόδης Κράτσας». Η προσφώνηση αυτή έγινε σε εκδήλωση νομαρχιακής της ΝΔ, από μια ανενημέρωτη νεαρή η οποία δεν είχε προφανώς ιδέα, για το ποιος ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν μαζί τους.

Κομμένα τα πριμ και βάλτε μυαλό...

Τα πριμ πρέπει να κοπούν στου Ρέντη μέχρι η ομάδα να βάλει μυαλό... Και αυτό γιατί δε γίνεται οι ίδιοι έντεκα που έκαναν παπάδες με τη Γιουνάιτεντ, να διασύρονται από τον κάθε Ζέκα και τον κάθε Πράνιτς...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ο 60χρονος που πανηγυρίζει για τον Παναθηναϊκό, έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες [βίντεο]

Δυο αδέλφια κατέγραψαν τους ξέφρενους πανηγυρισμούς του πατέρα τους στο σαλόνι του σπιτιού, χθες βράδυ, καθώς ο Παναθηναϊκός σάρωνε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και το ανέβασαν το βίντεο στο youtube, παίρνοντας περισσότερα από 45.000 views σε λίγες ώρες.

Φ. Κρανιδιώτης: «Δεν μιλάμε για ηλίθιους, μιλάμε για εγκληματικά ηλίθιους»

Την έκρηξη που σημειώθηκε στο γραφείο του τα ξημερώματα της Κυριακής σχολίασε το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Φαήλος Κρανιδιώτης, στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Δεν ξανάγινε: Όταν η Ellen DeGeneres παρήγγειλε πίτσες και έτρωγαν όλοι μέσα στα Οσκαρ [εικόνες]

Πολύ επιτυχημένη κρίνεται η ετοιμότητα και η εξυπνάδα της Ελεν ντε Τζενέρις, στην παρουσίαση των Οσκαρ. Το κλου της βραδιάς ήταν όταν η διάσημη περσόνα παρήγγειλε πίτσα για όλους τους καλεσμένους.

ΦΩΤΟ: Αφιερωμένες στα παπαγαλάκια... από τον "πόλεμο" Δύσης-Κομμουνισμού

Δείτε τι φυλάνε στο Χαρκόφ οι δήθεν "ρωσόφιλοι":

Οι νικητές των Όσκαρ-Ολόκληρη η λίστα

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών βράβευσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε μία λαμπερή 86η τελετή απονομής των Όσκαρ τις καλύτερες ταινίες για το 2014.

Τι γινόταν πίσω από το διάσημο selfie των Οσκαρ: Ποια τεράστια, διάσημη σταρ πηδούσε για να φανεί, αλλά δεν τα κατάφερε [εικόνα]

Το περίφημο selfie με τα αστέρια του Χόλιγουντ στην απονομή των βραβείων Οσκαρ, έσπασε ήδη κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε retweet (σχεδόν 2, 5 εκατομμύρια) και αναπαράγεται όπως καμία άλλη φωτογραφία. Κι όμως, μια διάσημη, υπέροχη και διαχρονική σταρ προσπάθησε απεγνωσμένα να μπει στη φωτογραφία, αλλά δεν τα κατάφερε.

Τι γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα -Εθιμα από όλη την Ελλάδα

Η Καθαρά Δευτέρα σηματοδοτεί την έναρξη της Σαρακοστής και παράλληλα το τέλος της Αποκριάς. Πήρε την ονομασία της από τους Χριστιανούς, γιατί με την έναρξη της νηστείας «καθαρίζονταν» πνευματικά και σωματικά. Η νηστεία διαρκεί για 40 μέρες, όσες ήταν και οι μέρες νηστείας του Χριστού στην έρημο.

Γιατί ο Τσίπρας θα γίνει... γαύρος και ο Σαμαράς... βάζελος

Ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει με τον Ολυμπιακό. Που νομίζει ότι θα πάρουν απλά με τις… φανέλες το ματσάκι. Έρχεται όμως αυτός που αγωνίζεται για την επιβίωση και της ιστορία της Ελλάδας και τον νικά κατά κράτος

Κατρακυλά το ρώσικο χρηματιστήριο και το ρούβλι

Με σοβαρές απώλειες ξεκίνησαν οι συναλλαγές στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, στο κλίμα που διαμορφώνουν οι ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία.

Mαραθώνια σύσκεψη κυβέρνησης με την τρόικα - «Ζόρικες» και «εξαντλητικές» οι διαπραγματεύσεις

Ολοκληρώθηκε στη 01:25 τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας η διαπραγμάτευση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με την τρόικα, στην οποία συμμετείχαν και οι υπουργοί Ανάπτυξης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις ξεφτιλίζει το ΠΑΣΟΚ: Επί Σημίτη μπήκε εισιτήριο 3 ευρώ και επί ΓΑΠ και ΠΑΣΟΚ έγινε 5 ευρώ, οπότε τι παπαριές τσαμπουνάνε

Στα άκρα η κόντρα μεταξύ του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και των γιατρών, αλλά και με την αντιπολίτευση για το εισιτήριο των 5 ευρώ για ραντεβού στα πολυϊατρεία του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ)...

«Διάβασα ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για νόμο του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για το εισιτήριο των 5 ευρώ στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ, υπογραμμίζοντας ότι θεσπίστηκε επί κυβέρνησης Παπανδρέου.

Όταν μασάς η επανάστα μπορεί να περιμένει! Ο Αλκ. Ιωαννίδης εξηγεί γιατί πρέπει να σωθεί το Μέγαρο... επειδή είναι στο ΔΣ

Χωρίς να γίνεται σαφής αναφορά και επιχειρηματολογία στους λόγους που οδήγησαν το άλλοτε κραταιό Μέγαρο Μουσικής, με το πλήθος χορηγιών, στον υπερδανεισμό και τον κίνδυνο να εκπνεύσει, ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης Αλκίνοος Ιωννίδης, εξηγεί γιατί πρέπει να σωθεί το Μέγαρο Μουσικής, όπως αποφάσισε εν τέλει η κυβέρνηση. Τη στιγμή, βέβαια, που ο ευρύτερος χώρος του πολιτισμού ταλανίζεται οικονομικά και πολλά σχήματα καλλιτεχνών -κρατικά και όχι μόνο- κινδυνεύουν με λουκέτο.

Ντοκουμέντο: Πώς έμεινε η Ελλάδα στο ευρώ–Οι δραματικοί διάλογοι Παπανδρέου με ηγέτες της ΕΕ και οι απειλές της Μέρκελ

Φως στην δραματική περίοδο των διαπραγματεύσεων για την ελληνική οικονομική κρίση και στα όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια πίσω από κλειστές πόρτες στις Βρυξέλλες επιχειρεί να ρίξει ένα νέο αποκαλυπτικό βιβλίο.

ΦΩΤΟ: Η Ραχήλ μας παρουσιάζει το άρμα με το οποίο συμμετείχαν οι ΑΕροψεκασμένοι στο καρναβάλι

Αυτό είναι:

Γ. Κουμουτσάκος: Ευρώπη ή Ρωσία; Το δίλημμα της Ουκρανίας

Άρθρο του ευρωβουλευτή της ΝΔ και πρώην εκπροσώπου του ΥΠΕΞ στο naftemporiki.gr
Η μέσα σε 24 ώρες κατάρρευση της συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης που είχε επιτευχθεί με ευρωπαϊκή διαμεσολάβηση έχει βυθίσει και πάλι την Ουκρανία σε επικίνδυνη αστάθεια. Η χώρα έχει εισέλθει ξανά σε μια δραματική δίνη με χαρακτηριστικά εμφύλιας σύγκρουσης και εδαφικής διάσπασης.

Όταν ο Σταύρακας έβριζε αυτούς που σήμερα ζητά να τον ψηφίσουν

Έγραφε: « Όσο τους προσέχω τόσο μου μοιάζουν με τις φάτσες των … τεράτων που πολεμούν. Απογοητευμένα λαμόγια δηλαδή που δεν αντέχουν το «ρίξιμο» και αντιδρούν σαν προδομένες γκόμενες. Βρίζουν, φτύνουν, χειρονομούν».

Είναι 2010-2011, κυβερνά ο τεράστιος Γιώργος Παπανδρέου και παρ’ ότι τα έχει κάνει θάλασσα τα συστημικά (και αντισυστημικά) μέσα ενημέρωσης τον στηρίζουν μη τυχόν και χάσει η Ελλάδα τον μεγάλο ηγέτη.

Πάλι τον ήπιαν οι ηλίθιοι που νομίζουν ότι ο Πούτιν θα πλακωθεί με Μέρκελ: "Ναι" από τον Πούτιν στην πρόταση της Μέρκελ για διάλογο

Φυσικά οι αναλυτές της πούτσ@ς το μόνο που βλέπουν είναι ότι η Ρωσία δίνει φυσικό αέριο στην Γερμανία... ρε στόκοι σας το έλεγα πέρσι με την Κύπρο που είχατε τις ίδιες ονειρώξεις και σας το ξαναλέω: 80 δις είναι το αμοιβαίο εμπόριο μεταξύ τους και είναι ισορροπημένο... η Μέρκελ παίρνει ΦΑ και ο Πούτιν τεχνολογία. H Siemens είναι εγκατεστημένη στη Ρωσία από το 1853, η BASF από το 1874 και η Merck από το 1898. Η Adidas έχει στη Ρωσία 5.000 άτομα προσωπικό, η Volkswagen 5.700 και τα Γερμανικά Ταχυδρομεία 3.000 άτομα. Οι γερμανικές εταιρίες του DAX30 κάνουν τζίρο στην Ρωσία κοντά 30 δις ευρώ και συνεισφέρουν το 1,5% του ΑΕΠ... χώρια τι κάνουν οι μικρότερες εταιρίες. Γιαυτό εμπεδώστε το: ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ... ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΚΙ ΑΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ...

Τηλεφωνική επικοινωνία για την Ουκρανία είχαν η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν είπε στην καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ σήμερα ότι οι Ρώσοι πολίτες και οι ρωσόφωνοι Ουκρανοί αντιμετώπιζαν μια «αδιάπτωτη» απειλή από τους υπερεθνικιστές και ότι τα μέτρα που έλαβε η Μόσχα ήταν προσήκοντα δοθείσης της «εξαιρετικής κατάστασης», ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Διαφωνεί το Βερολίνο με την αποπομπή της Ρωσίας από το G8

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ κάλεσε σήμερα τους ηγέτες της διεθνούς κοινότητας να εργαστούν για την αποκλιμάκωση της κρίσης, ενώ υπεραμύνθηκε της συμμετοχής της Ρωσίας στην Ομάδα των Οκτώ (G8) πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά οικονομιών του πλανήτη, ένα φόρουμ που επιτρέπει στη Δύση να συνομιλεί απευθείας με τη Μόσχα.