05 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Σφαλιάρες Βορίδη στον Λαφαζάνη στη Βουλή

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της Αστυνομίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο κόσμος μαζί της: Αντί για Όσκαρ έδωσαν στη Ραχήλ ένα σοκολατένιο φαλλό και την τρέλαναν στο δούλεμα

Φημίζεται για τον δυναμισμό της και τα εκτός ορίων πειράγματα, η παρέλαση της Κοζανίτικης Αποκριάς. Οσοι πολιτικοί βρέθηκαν εκεί, δέχθηκαν άπειρα πειράγματα. Αναμεσά τους και η Ραχήλ Μακρή που αφού δήλωσε με... νόημα ότι οι αληθινοί καρνάβαλοι είναι αλλού, παρέλαβε γελώντας ένα φαλλό φτιαγμένο από σοκολάτα υγείας.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης απαντά για τον δήθεν «λουλουδοπόλεμο» στην Πάολα

Ο Υπουργός Ναυτιλίας απαντά για τα δημοσιεύματα και τις φωτογραφίες που τον ήθελαν να τα "σπάει" σε νυχτερινό κέντρο...

Πριν από λίγους μήνες ξεκίνησαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα που ήθελαν τον Υπουργό Ναυτιλίας να ξοδεύει χιλιάδες ευρώ σε λουλουδοπόλεμο σε νυχτερινό κέντρο. Μάλιστα υπήρξε και συγκεκριμένη παραποιημένη φωτογραφία...

Ένα βήμα πριν τον εμφύλιο η Βενεζουέλα – Γιατί κατέρρευσε το “μοντέλο” Τσάβες

Ένας χρόνος συμπληρώνεται την Τετάρτη από την ημέρα που ο Ούγκο Τσάβες άφηνε ορφανή την βολιβαριανή επανάσταση που ο ίδιος ονειρεύτηκε για τη Βενεζουέλα.

Αρκετούς μήνες προτού χάσει τη μάχη με τον θάνατο, ο Τσάβες είχε δώσει το χρίσμα στον Νικολάς Μαδούρο, καλώντας τους οπαδούς του, κυρίως όμως τα στελέχη του Στρατού και του κόμματός του να τον στηρίξουν.

"Φωτιές" άναψε το πρόστιμο που επέβαλε ο Γ.Μπουτάρης στο ΚΚΕ!

Πρόστιμο για παράνομη αφισοκόλληση επέβαλε στο ΚΚΕ ο Γιάννης Μπουτάρης, προκαλώντας στην έντονη αντίδραση του κόμματος που δίνει «γραμμή» για μαύρισμα του νυν και υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ευτυχώς που υπάρχουν και δυτικοί στην Κριμαία και μαθαίνουμε την αλήθεια.... Ενοπλοι προπηλάκισαν και έδιωξαν τον απεσταλμένο του ΟΗΕ στην Κριμαία -Του φώναζαν «Πούτιν-Πούτιν»

Ο ειδικός απεσταλμένος του γγ του ΟΗΕ στην Κριμαία Ρόμπερτ Σέρι συμφώνησε να τερματίσει την αποστολή του στην περιοχή και να φύγει από τη χερσόνησο, ανέφερε μέσω του Twitter ένας δημοσιογράφος του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ITN.

Έρχεται: Αστεροειδής θα περάσει απόψε "ξυστά" από τη Γη

Σύμφωνα με τη NASA, ο αστεροειδής που ανακαλύφθηκε πρόσφατα και φέρει την ονομασία 2014 DX110, θα περάσει από τη Γη σε απόσταση 350.000 χιλιόμετρων. Η μέση απόσταση του πλανήτη μας από τη Σελήνη είναι 385.000 χιλιόμετρα.

Απογειώνεται η χώρα μετά από καίρια παρέμβαση ανύπαρκτου ΠΑΣΟΚου βουλευτή που κατέθεσε την τροπολογία του αιώνα!!!

[Στη φώτο βλέπουμε έναν απ' αυτούς που πήδηξαν πρώτοι απ' το σαπιοκάραβο στο Φαρμακονήσι και άφησαν γυναίκες και παιδιά κλειδωμένα στην καμπίνα....]

Εστω και καθυστερημένα και ενώ μεγάλο μέρος των βουλευτών έχει παρόμοια άποψη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος κατέθεσε τροπολογία για την κατάργηση του όρου «λαθρομετανάστευση» και από τα επίσημα, νομικά κείμενα και τις κανονιστικές και διοικητικές πράξεις του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Ουκρανία: Υπόνοιες για τους ελεύθερους σκοπευτές

Ο υπουργός Εξωτερικών της Εσθονίας, Ούρμας Πάετ επιβεβαίωσε ότι είναι αυθεντικό το περιεχόμενο της υποκλαπείσας τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με την επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας για το θέμα της Ουκρανίας όπου την ενημερώνει, χωρίς όμως να έχει χειροπιαστές αποδείξεις, πως κάποιοι Ουκρανοί πιστεύουν ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές που σκότωναν τις μέρες των συγκρούσεων μπορεί να μην ήταν του Γιανουκόβιτς αλλά να τους είχαν βάλει κάποιοι από την κυβέρνηση που προέκυψε μετά τις ταραχές.

Στη συνομιλία αυτή, που διέρρευσε στα Μέσα Ενημέρωσης, ο Πάετ άφηνε να εννοηθεί ότι...

Ρε άι γαμ@σου κι εσύ!! Χίλαρι Κλίντον: Αυτά που κάνει ο Πούτιν τα έκανε ο Χίτλερ

Είπαμε: Όσο μαλάκ@ς κι αν είναι ο Πούτιν μόνο οι Αμερικάνοι δεν δικαιούνται να διαμαρτύρονται αφού έχουν ανακατευτεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη...

Η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Χίλαρι Κλίντον συνέκρινε τη ρωσική στρατιωτική εισβολή στην Κριμαία με τις εισβολές των ναζιστικών στρατευμάτων στην Ευρώπη τη δεκαετία του 1930, σύμφωνα με μια τοπική αμερικανική εφημερίδα.

Μάρτυρας "καίει" τον Σαξώνη: Μόνος του έκλεβε... αφού μπορούσε και δεν είχε λόγο να τα μοιράζεται

Έργο αποκλειστικά του πρώην ταμία Παναγιώτη Σαξώνη ήταν η υπεξαίρεση των 17,9 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης. Αυτό ισχυρίστηκε πρώην δημοτική υπάλληλος, καταθέτοντας ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου διεξήχθη για 17η μέρα η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, για την πολύκροτη υπόθεση.

Ασημακοπούλου: Αλέξη τσίμπα μερικά βίντεο μήπως και θυμηθείς τον Γιαννόπουλο...

Φυσιολογικό βέβαια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζει τη συνεργασία Γιαννόπουλου και δολοφόνου Κουφοντίνα....

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, Άννα Ασημακοπούλου, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, για τον Νίκο Γιαννόπουλο αναφορικά με το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα, τον οποίο όπως λένε στο κόμμα δεν τον ξέρουν, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η σχέση του Κωνσταντίνου Καραμανλή με το διάσημο φωτομοντέλο από τη βυζαντινή οικογένεια! (φωτο)

1975. Στην κοσμική Αθήνα προκλήθηκε «σεισμός» όταν δημοσιεύτηκε ρεπορτάζ στο ιταλικό περιοδικό «Τζέντε», σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής διατηρούσε ερωτικό δεσμό με το μανεκέν ...

ΒΙΝΤΕΟ-Η Μισέλ Ομπάμα βράβευσε τη Ρουσλάνα

Δέκα γυναίκες από όλον τον κόσμο τίμησε η Μισέλ Ομπάμα για τον ρόλο που έχουν παίξει για την ειρήνη, τη δικαιοσύνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία. Ανάμεσά τους ήταν και η Ουκρανή νικήτρια της Eurovision, Ρουσλάνα.

Ντάξ'! Γελάσαμε! Δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ λέει ο Γιαννόπουλος... απλά έτρεχε τυχαία πίσω απ' τον Τσίπρα το βράδυ των εκλογών (ΦΩΤΟ)

και ο Τσίπρας κατά τύχη παρακολουθούσε, πρώτη μούρη με τον Κωνσταντίνου, τις συνεντεύξεις τύπου που έδινε όπως βλέπετε στην φώτο στο τέλος...

 Δήλωση του Νίκου Γιαννόπουλου, επιμελητή του βιβλίου του Δημήτρη Κουφοντίνα

Σχετικά με το θόρυβο για το βιβλίο του Δ. Κουφοντίνα «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» και τον πρόλογο που έκανα σε αυτό, θέλω να διευκρινίσω τα εξής:

Στη Βουλή η δικογραφία κατά του Ε. Βενιζέλου

Διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου, κατόπιν μήνυσης που κατατέθηκε εναντίον του «για κατασκοπεία και παραβίαση μυστικών του κράτους».

Οι απελάσεις των Ελλήνων της Πόλης: Μόνο 20 δολάρια και 20 κιλά προσωπικών αντικειμένων

Έκθεση με τον τίτλο «20 δολάρια, 20 κιλά», στον εκθεσιακό χώρο Τουτούν Ντεποσού (καπναποθήκη), στο Τοπχανέ της Πόλης, εγκαινιάσθηκε στην Κωνσταντινούπολη, παρουσία πολλών διανοουμένων και καλλιτεχνών.

Κακλαμάνης: Ο Καμίνης παριστάνει τον ανεξάρτητο αλλά τον στηρίζουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Τους λόγους για τους οποίους θέτει υποψηφιότητα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές εξήγησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης σε ενημερωτική συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους, όπου και ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του, την ερχόμενη Τετάρτη 12 Μαρτίου.

Πεζοδρόμιο υποχώρησε και "ρούφηξε" 40χρονο στα Χανιά - ΒΙΝΤΕΟ

Άνοιξε η γη και... τον "κατάπιε" ενώ έκανε αμέριμνος τζόκινγκ στην περιοχή Καλαμάκι των Χανίων. Το πεζοδρόμιο υποχώρησε από την υγρασία αλλά και τα χρόνια κακοτεχνίας.

Η σκηνή στην οποία "πρωταγωνίστησε" 40χρονος μοιάζει βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία ή έστω από καρτούν.

Βρύζας: Η ΕΠΟ συντηρεί ένα άρρωστο καθεστώς

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση της ΕΠΟ, με τον Ζήση Βρύζα να επιτίθεται στην ομοσπονδία με αφορμή τις ημερομηνίες που όρισε τους ημιτελικούς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά:

Στην Ισπανία της κρίσης οι γυναίκες κάνουν μαθήματα πορνείας για να βγουν στα σκοτεινά μονοπάτια -Πόσο κοστίζουν οι «σπουδές»

Η είδηση μπορεί να φαντάζει ψεύτικη. Και όμως είναι άκρως αληθινή. Στην Ισπανία οι γυναίκες παρακολουθούν σεμινάρια πορνείας προκειμένου να εξασφαλίσουν μία καλή θέση... στο πεζοδρόμιο.

«Δημοκρατικές» εκλογές με έναν υποψήφιο την Κυριακή, για τον Κιμ Γιονγκ Ουν και τη Βόρεια Κορέα

Κανείς δεν έχει αγωνία για το ποιον θα επιλέξει το εκλογικό σώμα εφ' όσον στις κάλπες, δεν υπάρχει άλλος αντίπαλος. 'H μήπως κάποιοι πρέπει να ανησυχούν;

Θα μπορούσε να είναι σουρεαλιστικό αστείο, είναι όμως η επίσημη ανακοίνωση του κρατικού ειδησεογραφικού πρακτορίου της Β. Κορέας με αφορμή τις επικείμενες εκλογές της Κυριακής 9 Μαρτίου στις οποίες ο Κιμ Γιονγκ Ουν "παίζει μπάλα" μόνος του:

Απίστευτο γέλιο!! Οι δημοσκοπήσεις δίνουν κιόλας 5% στο Ποτάμι του Σταύρου!!! Μόνο 5% ρε τσιγκούνηδες;

Δυναμικά αναμένεται να μπει στις δημοσκοπήσεις το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, Το Ποτάμι, καθώς όπως υποστηρίζουν δημοσκόποι το ποσοστό του θα κυμανθεί στο 5%. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν από τις πρώτες μετρήσεις, οι τάσεις δείχνουν πως θα κονταροχτυπηθεί με το ΠΑΣΟΚ.

Ξένοι ανταποκριτές «ξεψαχνίζουν» τον Πούτιν-Οι ασυναρτησίες, τα μαθήματα ιστορίας & γιατί θεωρούν ότι τρελάθηκε

Η Ανγκελα Μέρκελ φέρεται να το δήλωσε πριν από δύο ημέρες. Οι ξένοι ανταποκριτές που τον άκουσαν από κοντά να μιλάει, συμφώνησαν απόλυτα με την Γερμανίδα Καγκελάριο: ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει χάσει τα λογικά του. Οσο ο Ρώσος πρόεδρος προσπαθούσε να εξηγήσει τις κινήσεις του στην Κριμαία, στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, οι δημοσιογράφοι τον έκαναν... φέτες με φαρμακερά σχόλια στο Twitter.

Το τερμάτισαν: O ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει να ψηφίζουν οι Χρυσαυγίτες βουλευτές από τη φυλακή

Αίτημα για την εφαρμογή της διάταξης της επιστολικής ψήφου για τους προφυλακισμένους χρυσαυγίτες βουλευτές αναμένεται να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

ΦΩΤΟ: Νευράκια νευράκια σύντροφοι της ΑΥΓΗΣ;

Δεν φταίμε όμως εμείς που Κυρίτσης-Μουλόπουλος σας πετσοκόβουν τους μισθούς και σας χρωστάνε και μηνιάτικα... άρα λάθος ανθρώπους βρίζετε:

Στον Ευαγγελισμό ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης -Υπέστη καρδιακό επεισόδιο

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ (επειδή εμείς δεν είμαστε καθάρματα σαν τους αριστερούς)... αλλά αν δεν χαλαρώσει μετά απ΄ αυτά τα σημάδια του σώματος και συνεχίσει να πλακώνεται στη ΓΑΔΑ για την απελευθέρωση των άπλυτων, δεν θα του φταίμε εμείς αν κάποια στιγμή ψοφήσει!! Είναι η δεύτερη φορά που το παθαίνει και αν δεν κάτσει στ' αυγά του....

Εσπευσμένα στον Ευαγγελισμό μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στην Ολομέλεια της Βουλής όταν ένιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής.

Ασημακοπούλου-ΝΔ: Ντροπή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να προλογίζει το βιβλίο του Κουφοντίνα-Να τον διώξει ο Τσίπρας

Διαβάστε εδώ τι γράψαμε από χθες

Την άμεση απομάκρυνση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, και εκ των ιδρυτών της συνιστώσας «ΡΟΖΑ», Νίκου Γιαννόπουλου, ζητεί με ανακοίνωσή της η ΝΔ, καθώς ο κ. Γιαννόπουλος προλογίζει το βιβλίο του «επιχειρησιακού αρχηγού» της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα με τίτλο «Γεννήθηκα 17Ν».

Σπηλιωτόπουλος: «Ζω στην Αθήνα, αλλά το καλοκαίρι δεν θα πάω στο σπίτι της κοπέλας μου στη Μύκονο;»

«Αντίπαλοί μου για τον Δήμο Αθηναίων είναι ο Σακελλαρίδης και τα προβλήματα που άφησε ο Καμίνης στον δήμο», δήλωσε την Τετάρτη ο Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, ο υποψήφιος της ΝΔ για τη δημαρχία της Αθήνας υποστήριξε ότι οι συγκροτημένες, αν και «εκ διαμέτρου αντίθετες» προτάσεις για τον Δήμο είναι μόνο δύο: η δική του και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, του υποψηφίου που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τρίτος τουριστικός προορισμός για τους Ρώσους, η Ελλάδα

Η Ελλάδα αναδείχθηκε πέρυσι, για πρώτη φορά, στην τρίτη θέση των δημοφιλών προορισμών στις προτιμήσεις των Ρώσων τουριστών, σύμφωνα με τη ρωσική Στατιστική Υπηρεσία (Rosstat) και τα επίσημα αποτελέσματα του περασμένου έτους.

Βίντεο σοκ: Μητέρα - δολοφόνος οδηγεί τα παιδιά της στον Ατλαντικό!

Πριν οι τέσσερίς τους χαθούν στο απέραντο γαλάζιο, οι ναυαγοσώστες που ήταν στο σημείο έτρεξαν και πρόλαβαν να βγάλουν από το μίνι βαν τη γυναίκα και τα τρία παιδιά

Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να είχε στο μυαλό της μία γυναίκα από τη Νότια Καρολίνα, η οποία παρολίγο να οδηγήσει εκείνη και τα τρία της μικρά παιδιά στο θάνατο.

Αθηνά Ωνάση: Με τα χρήματα του Σκορπιού αγόρασε... στάβλο!

Η χρυσή κληρονόμος απέκτησε έναν από τους πιο οργανωμένους στάβλους στο Grand Prix Village του Γουέλινγκτον δίνοντας 12 εκατ. δολάρια!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι η εγγονή και χρυσή κληρονόμος του θρυλικού Έλληνα κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά, επένδυσε τα χρήματα που απέκτησε από την πώληση του Σκορπιού σε... στάβλο!

Στην Ακρόπολη ο Γερμανός πρόεδρος Γιόαχιμ Γκάουκ

Συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα - Την Παρασκευή θα μεταβεί στους Λιγκιάδες της Ηπείρου, έναν από τους τόπους μαρτυρίου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Απευθείας από το αεροδρόμιο θα επισκεφθεί την Ακρόπολη ο Γερμανός Πρόεδρος Γιόαχιμ Γκάουκ, που επισκέπτεται την Ελλάδα σε επίσημη τριήμερη επίσκεψη, από το απόγευμα της Τετάρτης.

Δημοσιογράφος του Russia Today τα βάζει με την Μόσχα-Τι απαντά το κανάλι

H παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Russia Today, Abby Martin, "σηκώνει ανάστημα" στον Πούτιν και δηλώνει ότι διαφωνεί με  την απόφασή του να επέμβει στην Κριμαία

ΒΙΝΤΕΟ: Πάρτε και το βίντεο ζώα, που δείχνει ότι ο Γιατσένιουκ δεν χαιρετά ναζιστικά όπως σας λένε τα παπαγαλάκια από τη Μόσχα

Το γράφουμε εδώ και μέρες ότι είναι μούφα η φώτο... αλλά εσείς πιστεύετε ότι σας σερβίρουν τα παπαγαλάκια του Πούτιν από τη Μόσχα...

H φωτογραφία με τον Αρσένι Γιατσένιουκ να χαιρετά ναζιστικά έκανε πρόσφατα το γύρο των ΜΜΕ και έσπειρε αμφιβολίες για τη νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας. Τώρα, κυκλοφορεί ολόκληρο το βίντεο που δείχνει ότι ο Γιατσένιουκ δεν χαιρέτησε καθόλου ναζιστικά.

ΦΩΤΟ: Αφού στο Κίεβο κυβερνάνε οι ναζί, πως οι εβραίοι είναι μαζί τους;

Μόνο οι Έλληνες γραφικοί ξέρουν την αλήθεια... "στο Κίεβο κυβερνάνε νεοναζί" λέει ο στόκος και αναμασάει τη γνωστή στημένη φωτογραφία του Ουκρανού Πρωθυπουργού να χαιρετάει ναζιστικά ενώ απλά χαιρετάει τον κόσμο που είναι από κάτω... Κανένας ηλίθιος δεν έχει μυαλό να σκεφτεί "μα καλά γιατί η φωτογραφία έχει απορριφθεί από όλο τον πλανήτη και τη διακινούν μεταξύ τους μόνο οι Έλληνες ψεκασμένοι; είναι δυνατόν να χαιρετάει ο άλλος μια ολόκληρη πλατεία κλαι να τον βλέπουν από κάτω δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι;"...

ΦΩΤΟ-Twitter: Ο Γιανουκόβιτς, το νοσοκομείο και ο Πούτιν με τη σόκιν ακτινογραφία

Δείτε τη φωτογραφία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου

Στην εποχή των social media και του Διαδικτύου, όσο γρήγορα κυκλοφορούν οι αληθινές ειδήσεις, άλλο τόσο γρήγορα διασπείρονται και οι ψεύτικες φήμες.

Κώστας Μπακογιάννης εναντίον εκδόσεων Λιβάνη: Ματωμένο βιβλίο, ματωμένα χρήματα. Να τα χαίρεστε

Την έντονη αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη, προκάλεσε το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα και φυσικά οι αναφορές του για την δράση της 17Ν.

Κυματίζει πάλι η ουκρανική σημαία στο Ντόνετσκ

Μόλις φεύγουν οι μεταφερόμενοι ρώσοι "αγανακτισμένοι πολίτες" από τις πόλεις ξαναυψώνεται η ουκρανική σημαία από τους κατοίκους (περισσότερα το μεσημέρι)...

Η ουκρανική σημαία υψώθηκε στο κτίριο της κυβέρνησης της πόλης Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας, αντικαθιστώντας τη ρωσική σημαία που κυμάτιζε από το Σάββατο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης στον περιπτερά: Έλα να γίνεις εσύ υπουργός Υγείας αφού τα ξέρεις όλα

«Εγώ παραχωρώ τη θέση μου στον Παπαδάκη που έχει τις καλές λύσεις», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στο δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη και αντιδρώντας στις συνεχείς υποδείξεις του δημοσιογράφου.

Αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας για τα τεμένη προωθεί η κυβέρνηση

Αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας των χώρων λατρείας για τους μουσουλμάνους προωθεί η αρμόδια Γραμματεία του υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με το Έθνος της Τετάρτης, το νέο πλαίσιο προβλέπει...

Οι 10 Ελληνες της λίστας του Forbes -Οι 9 που διατήρησαν τη θέση τους και ο νεοεισερχόμενος [λίστα]

Ισχυρή παραμένει για μια ακόμη χρονιά η ελληνική παρουσία στη λίστα Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, με εννιά Ελληνες κροίσους να καταφέρνουν να διατηρούν τη θέση τους ανάμεσα στους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη και έναν...

Στην Κύπρο η Αντιτρομοκρατική – Το φονικό στην Αγία Νάπα και η τρομοκρατία στην Ελλάδα

Αίτημα δικαστικής συνδρομής αναμένεται να καταθέσει τις αμέσως επόμενες ημέρες στις Κυπριακές Αρχές η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, προκειμένου να εξεταστούν και επίσημα πλέον οι δυο καταδικασμένοι Έλληνες για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα το Καλοκαίρι του 2012.

"Σώθηκε" από δημοπρασία το ροζ video της Μονρό με Τζον και Ρόμπερτ Κένεντι

Την τελευταία στιγμή δεν βγήκε σε δημοπρασία video που δείχνει η Μέριλιν Μονρό να κάνει σεξ με τον Τζον Κένεντι και τον αδερφό του, Ρόμπερτ!

Το ροζ video όπου φέρεται να έχει καταγραφεί η σεξουαλική επαφή της Αμερικανίδας σταρ με τους αδερφούς Κένεντι ήταν στην κατοχή του πρώην σωματοφύλακά της, Γουίλιαμ Κάστλμπερι.

Πάγκαλος, απαξιωτικά: Τα Ποτάμια και οι Ελιές είναι λαθρεμπόριο ιδεών

Με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε ο Θόδωρος Πάγκαλος, στο νέο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη. Αφορμή υπήρξε το όνομα του νέου πολιτικού σχήματος και με την ίδια αφορμή επιτέθηκε και στην «Ελιά».

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Φάουλ η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το 5ευρω

Μεγάλο φάουλ χαρακτήρισε την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το εισιτήριο των 5 ευρώ στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέροντας ότι το θέμα πήρε τεράστια έκταση στα μέσα, λόγω της ανακοίνωσης αυτής.

Λάτσιος: «εγώ την έκανα φίρμα» - Μενεγάκη: «του πλήρωσα ακόμα και τα αμάξια»

Η μία αγωγή μετά την άλλη «σκάει» στην κόντρα του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη, που, τέσσερα χρόνια μετά το συναινετικό διαζύγιο, βρίσκονται αντιμέτωποι στα δικαστήρια, με αιτήματα για καταβολή χρηματικών ποσών το ύψος των οποίων… ζαλίζει!

ΒΙΝΤΕΟ-Σε δουλειά να βρισκόμαστε: Σάλος με την φωτό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει «Δαίμονα» στο κρεβάτι ασθενή που απεβίωσε

Σάλος γίνεται εδώ και λίγες ώρες με μια φωτογραφία που ποσταρίστηκε ανώνυμα σε site παραφυσικών φαινόμενων του εξωτερικού.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται μέχρι στιγμής η φωτογραφία τραβήχτηκε από μια νοσοκόμα, η οποία...

Η «συγγνώμη» του Άδωνι στον Λαγό της ΧΑ

«Διάβασα τις δηλώσεις του κ. Λαγού, εάν από παραπληροφόρηση τον αδίκησα του ζητώ συγγνώμη. Όμως δεν απήντησε στα των προνομίων που κράταγαν».

Με αυτή του την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter...

Πολυπολιτισμός ΣΥΡΙΖΑ: Θα του ξεριζώσουν τα μάτια ως τιμωρία για επίθεση σε μια νεαρή γυναίκα -Η φρικτή απόφαση δικαστηρίου

Ιρανός καταδικάστηκε να χάσει την όραση του ως τιμωρία για το οξύ που έριξε στο πρόσωπο ενός νεαρού κοριτσιού αφήνοντάς την τυφλή.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος δεν θα εκτίσει κάποια ποινή αλλά θα του αφαιρέσουν τα δυο του μάτια.

Θα τον χρειαστούν! Με… ψυχίατρο η Αγγλία στο Μουντιάλ

Ένας εκ των κορυφαίων αθλητικών ψυχιάτρων θα βοηθήσει την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Αγγλίας ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπως επιβεβαίωσε ο Ρόι Χόντσον

Την βοήθεια αθλητικού ψυχιάτρου ζήτησε η Εθνική Αγγλίας ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η τρολιά της χρονιάς!! Στη λίστα των υποψηφίων για το Νόμπελ Ειρήνης ο Πούτιν!

Το 2013 για το Time ήταν πρόσωπο της χρονιάς και για το Forbes ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη επιρροή στην παγκόσμια σκακιέρα - Στα τέλη Απριλίου οι 12 τελικές υποψηφιότητες

Την ώρα που η κρίση στην Ουκρανία βαθαίνει και τα ρωσικά παιχνίδια πολέμου στην Κριμαία δεν έχουν τέλος, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν είναι ανάμεσα στους υποψηφίους για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης του 2014!