06 Μαρτίου 2014

Νέα φάπα στη ρώσικη προπαγάνδα! Εβραίοι Ουκρανίας προς Πούτιν: Εκτιμάμε το ενδιαφέρον σου αλλά μάζεψ'τα και κάν'την απ' την Ουκρανία

Ρε κάτι περίεργα πράματα!! Άκου εκεί να είναι οι εβραίοι με τους "νεοναζί του Κιέβου" και να μην εκτιμάνε τον απελευθερωτή Βλαδίμηρο... Τι δεν κυβερνάνε νεοναζί στο Κίεβο; Αφού ο Καμμένος και τα παπαγαλάκια της Μόσχας λένε ότι κυβερνάνε...

Οι εκπρόσωποι των εβραικών κοινοτήτων και οργανώσεων στέλνουν ανοικτή επιστολή στον Πούτιν και τον καλούν να εγκαταλείψει την Ουκρανία και τα σχέδια για διαμελισμό της. Στην επιστολή τους αναφέρουν πως είναι εν γνώση τους ότι υπάρχουν ακραία στοιχεία στην Ουκρανία αλλά η κυβέρνηση τα ελέγχει σε αντίθεση με τη Ρωσία όπου οι μυστικές υπηρεσίες υποθάλπουν τους νεοναζί. Αφού του θυμίζουν ότι στη νέα κυβέρνηση υπάρχει ένας...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι Αμερικανοί ξυρίζονται με BIC -Τα ελληνικά ξυραφάκια βρίσκονται στην πρώτη θέση των εξαγωγών στις ΗΠΑ

Τα ξυραφάκια τύπου BIC, τα οποία παράγονται στην Ελλάδα φαίνεται πως έχουν «τρυπώσει» στα σπίτια των Αμερικανών, καθώς καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στις εξαγωγές στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με επεξεργασμένα από το Γραφείο Οικονομικών και εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη και αμερικανικά στατιστικά στοιχεία του 2013, τα οποία πρόσφατα δημοσιοποιήθηκαν από το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ και την Στατιστική Υπηρεσία, οι εξαγωγές σε ξυραφάκια τύπου BIC ανήλθαν...

ΒΙΝΤΕΟ-Το καθημερινό επεισόδιο με τον Κασιδιάρη στη Βουλή

Μία φράση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη ήταν αρκετή για να προκαλέσει την αντίδραση του αντιπροέδρου της Βουλής, Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

«Η παρούσα κυβέρνηση είναι μία κυβέρνηση ψευτών και απατεώνων», είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο αντιπρόεδρος της βουλής παρενέβη λέγοντας:

ΒΙΝΤΕΟ-Τα πήρε στην κράνα ο Δένδιας με τον Λαφαζάνη: Όλοι πια συνωμότες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ;

Ανέβηκαν οι τόνοι πριν από λίγο στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Αφορμή αποτέλεσε το άρθρο 62 του νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο αφορά τη συντονιστική υπηρεσία διαχείρισης κρίσεων εσωτερικής ασφάλειας.

Άλλη μια δημοσιογραφική μούφα κατέρρευσε! ΥΠΟΙΚ: Δεν υπάρχει φοροδιαφυγή από τον Κικίλια

Επειδή οι εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν να θυμίσουμε και ότι τα χρήματα που βγήκαν έξω επέστρεψαν 5 μήνες πριν ο Κικίλιας γίνει βουλευτής...

Δεν προκύπτει περίπτωση φοροδιαφυγής από τον έλεγχο που πραγματοποίησε το Κέντρο Φορολόγησης Μεγάλου Πλούτου για τα ποσά που έβγαλε στο εξωτερικό ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Βίντεο: Η Shakira μιλά ελληνικά με παίκτρια στο αμερικανικό «Τhe Voice»

Η Ελληνομεξικάνα Melissa Jiménez τη μάγεψε με τη φωνή της και την ήθελε οπωσδήποτε στην ομάδα της, αλλά εκείνη επέλεξε τον Usher

Φαίνεται πως η γνωστή τραγουδίστρια Shakira ξετρελάθηκε με τις διακοπές της στη χώρα μας και έτσι πέρα από τα μεσογειακά εδέσματα δοκίμασε να μάθει και μερικές λέξεις στα ελληνικά. Τη... γνώση της αυτή, μάλιστα, την μοιράστηκε με το κοινό στο αμερικανικό «Τhe Voice» όπου συμμετέχει ως κριτής.

Καλαντζής για τον αναδρομικό έλεγχο πόθεν έσχες: Μόνο οι μισοί από τους ελεγχόμενους πολιτικούς έχουν στείλει στοιχεία

Σε πυροτέχνημα εξελίσσεται ο αναδρομικός έλεγχος πόθεν έσχες των πολιτικών. Μιλώντας στους κοινοβουλευτικους συντάκτες και αναφερόμενος στον αναδρομικό έλεγχο που γινεται σε πρωθυπουργούς, υπουργούς, υφυπουργούς και αρχηγούς κομμάτων απο το 1974 μέχρι σημερα, ο πρόεδρος της αρμόδιας  Επιτροπής της Βουλής Γιώργος Καλαντζής αποκάλυψε ότι στοιχεία έχουν στείλει μέχρι στιγμής μονο οι μισοί απ' όσους  υποχρεούνται, και οι ορκωτοί λογιστές που διεξάγουν τον έλεγχο αναμένουν τα στοιχεία για τους αλλούς μισούς, δηλαδή για δεκάδες πολιτικά πρόσωπα.

Στα 6,382 δισ. ευρώ οι κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών σύμφωνα με την ΤτΕ

Τα στοιχεία για τις επιπρόσθετες κεφαλαιακές ανάγκες των ελληνικών τραπεζών ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος. Σύμφωνα με την άσκηση προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων ( Βασικό Σενάριο) οι κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών ανέρχονται συνολικά σε 6,382 δισ. ευρώ.

Αναλυτικά:

Συγγνώμη με την ουρά κάτω απ τα σκέλια απ' τον γαμίκουλ@ Βερύκιο

Με μία «Δήλωση Μετάνοιας» που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o Δήμος Βερύκιος ζητά «ταπεινά συγνώμη» για τα ομοφοβικά σχόλια από το μικρόφωνο της εκπομπής του σε βάρος του Αύγουστου Κορτώ.

Πάλι παπαρίστηκαν οι μαλάκ@ς του ΥΠΟΙΚ; Πυρ και μανία οι επιχειρήσεις με το υπουργείο Οικονομικών για τη φορολογική μεταχείριση των αποθεματικών τους

Τον κώδωνα του κινδύνου από την υποχρεωτική διανομή ή κεφαλαιοποίηση των αποθεματικών των μελών του, κρούει ο Σύνδεσμος Ανωνύμων Εταιριών και ΕΠΕ, επισημαίνοντας ότι η σχετική πρόβλεψη στο νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, θα επιδεινώσει περισσότερο τις συνθήκες λειτουργίας των ανωνύμων εταιρειών και ενδεχόμενα οδηγήσει ορισμένες σε διακοπή των εργασιών τους.

Αγρια καταδίωξη δουλεμπορικού από το Λιμενικό, στις Οινούσσες -Πυροβολισμοί και τρεις τραυματισμοί

Aγρια καταδίωξη τουρκικού δουλεμπορικού σκάφους, στο οποίοι επέβαιναν 16 λαθρομετανάστες και ο διακινήτης τους, από περιπολικό του Λιμενικού Σώματος σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή των Οινουσσών.

Παραμάγαζο ΕΡΤ: Καμπάνα στην Ειρήνη Νικολοπούλου, για κεκαλυμένη διαφήμιση με απώλεια εσόδων της ΕΡΤ

Μέσα από την εκπομπή της, στη δορυφορική ΕΡΤ, η κυρία διαφήμιζε ξενοδοχεία, τουριστικές επιχειρήσεις κ.λπ χωρίς η ΕΡΤ να έχει έσοδο από την προβολή αυτή.... και επειδή στην Ελλάδα δεν ερευνάται τίποτα, άντε να ξέρεις ποια ή ποιος τσέπωνε τα μαύρα λεφτά από τους διαφημιζόμενους... γιατί δε νομίζω να υπάρχει ηλίθιος που να πιστεύει ότι αυτό γίνονταν τσάμπα

Υπήρξε γκρίζα διαφήμιση στο δορυφορικό κανάλι της ΕΡΤ; Θετικά απάντησε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων στο ερώτημα, καταδικάζοντας (μετά από μία διαδικασία δύο μηνών) σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή τον πρώην διευθυντή της δορυφορικής ΕΡΤ Νίκο Κούρτη, για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος και την δημοσιογράφο Ειρήνη Νικολοπούλου, για ηθική αυτουργία στην πράξη αυτή.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: "«Παιχνίδι» στα χέρια του ο γρίφος του ΝΑΣ"

Απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με βαθμό 9,98 στα 10, με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ,  καθηγητής πληροφορικής στο MIT, ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης θεωρείται ένα από τα πιο λαμπρά μαθηματικά μυαλά διεθνώς.

Γιαννόπουλος: Ο Κουφοντίνας είναι σύντροφος που κάνει λάθος... εντάξει μωρέ σκότωσε και 11 ανθρώπους αλλά κλαίν μαιν

Ο επιμελητής του βιβλίου του «Λουκά» της 17Ν επιμένει ότι δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ... και προκαλεί άφθονο γέλιο

Στο επίμαχο ζήτημα που προέκυψε μετά την έκδοση του βιβλίου του Δημήτρη Κουφοντίνα επανήλθε σήμερα, μέσα από το ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, o Νίκος Γιαννόπουλος, ξεκαθαρίζοντας: «Ισχύει απολύτως ότι δεν υπήρξα και δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ».

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίους-ΣτΕ: Να συνεχιστούν τα έργα στις Σκουριές

Επιβεβαιώθηκε από αυτοψία των αρμοδίων υπηρεσιών ότι οι εργασίες που εκτελούνται αφορούν την έδραση του ηλεκτρομηχανικού εξοπλισμού και όχι εργασίες για την ανέγερση κτιριακών εγκαταστάσεων, άρα είναι νόμιμες

ΒΙΝΤΕΟ-Πατριανάκου: «Έχει βάψει τα χέρια και την πένα του με αίμα»

«Δεν έκανε το πιο απλό ο ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε μιλώντας στη Δημόσια Τηλεόραση η βουλευτής της ΝΔ, Φεβρωνία Πατριανάκου σχετικά με το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα και εξήγησε: «να καταδικάσει». «Αυτός ο άνθρωπος έχει βάψει τα χέρια και τη πένα του με αίμα» τόνισε συνεχίζοντας την κόντρα  που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα δύο κόμματα.

ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ! Χέρι-χέρι Νικολόπουλος-Πολύδωρας

Ο Ν.Νικολόπουλος, πρόεδρος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών, ανακοίνωσε ότι συμπορεύεται με το κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα αλλά δεν διευκρίνισε αν θα προχωρήσει σε διάλυση του κόμματός του

ΦΩΤΟ: Γυμνόστηθη διαμαρτυρία των Femen στην Κριμαία-Γλίτωσαν στην τρίχα το λιντσάρισμα

Δείτε γερόντι να τρέχει σαν αίλουρος και να προσπαθεί να πνίξει τη μία τύπισσα!!
Οι νεαρές γυναίκες εμφανίστηκαν έξω από το τοπικό κοινοβούλιο στην Συμφερόπολη φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ρώσου προέδρου

Μπορεί προ ημερών να είχαν περιοριστεί σε γυμνόστηθη διαμαρτυρία για την ουκρανική κρίση μπροστά από τον…

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΗΠΩΣ; ΕΣΗΕΑ: Διέγραψε οριστικά τον Σίμο Κεδίκογλου... κρατάει τον Βαξεβάνη που την ανεβάζει επίπεδο

Για το «μαύρο» της ΕΡΤ

Την οριστική διαγραφή του Σίμου Κεδίκογλου από τα μητρώα της Ένωσης Συντακτών για το «μαύρο» της ΕΡΤ αποφάσισε σήμερα το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, επαναβεβαιώνοντας την απόφαση του Πρωτοβαθμίου.

Η ΔΗΜΑΡ επέστρεψε 145.000 € από τη χρηματοδότησή της

"Σχετικά με τα στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο Υπουργός Εσωτερικών για τη χρηματοδότηση των κομμάτων για ερευνητικούς σκοπούς, η Δημοκρατική Αριστερά επισημαίνει ότι από τον Δεκέμβριο του 2013 αποφάσισε την επιστροφή των 145.000€ από την τακτική χρηματοδότηση του έτους 2013 και μάλιστα...

ΒΙΝΤΕΟ-Η επική ανατροπή της Ελπίδων

Mια από τις μεγαλύτερες ανατροπές που έχουν σημειωθεί ποτέ πέτυχε η εθνική ομάδα των Ελπίδων την Τετάρτη στην Κατερίνη κόντρα στην Τουρκία. Η ομάδα του Κώστα Τσάνα έπαιζε από το 26ο λεπτό με εννέα παίκτες και ήταν πίσω στο σκορ, όμως, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να φτάσει σε μια απίστευτη νίκη (2-1) με την οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στο EURO 2015.

Πόσα λεφτά πήραν από το κράτος για ερευνητικούς σκοπούς ΛΑΟΣ, Χρυσή Αυγή και ΔΗΜΑΡ... που λένε ότι δήθεν δεν πήραν

To ποσό των 2,6 εκατ. ευρώ διατέθηκε συνολικά από το 2005 έως το 2013 σε ΛΑΟΣ, Χρυσή Αυγή και ΔΗΜΑΡ για ερευνητικύς σκοπούς.

Οπως αποκαλύπτεται από το έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση βουλευτή, τα τρία προαναφερθέντα κόμματα εισέπραξαν τα εξής ποσά:

Αγριο ξύλο σε πιτσαρία -Νεαρός τα έκανε γυαλιά καρφιά και μετά... έφαγε της χρονιάς του [βίντεο]

Σε ρινγκ μετατράπηκε μία πιτσαρία στο Ισραήλ όταν εισέβαλε ένας νεαρός στο χώρο και άρχισε να σπάει ότι βρίσκει μπροστά του. Αμέσως ο υπεύθυνος του καταστήματος όρμησε πάνω στον εξαγριωμένο νεαρό και άρχισε να τον χτυπάει, μέχρι που τον έριξε κάτω.

Νέο βίντεο αφιερώνει η Ασημακοπούλου στον Τσίπρα: Ο Γιαννόπουλος προσπαθεί να ηρεμίσει τους συντρόφους σε Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

Το απίστευτο γέλιο στο βίντεο είναι βέβαια η χάβρα και η ασυνεννοησία μεταξύ τους ακόμα και τις εποχές που είχαν 3% και ήταν τρεις κι ο κούκος... Δείτε την αναρχία και το μπάχαλο και προσπαθήστε να φανταστείτε πως θα κυβερνήσουν... μπρρρρ αναγούλα

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, με αφορμή την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον κ. Ν. Γιαννόπουλο, «υμνητή του αρχιτρομοκράτη Δ. Κουφοντίνα», όπως τον χαρακτηρίζει, σχολίασε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Τσίπρας έχει… αμνησία.

Κι άλλη φάπα στη ρώσικη προπαγάνδα! Ούρμας Παέτ: Εγώ μίλησα απλά για μια φήμη που άκουσα και όχι για αποδείξεις

Μετά την ουκρανή ακτιβίστρια γιατρό και ο Εσθονός ΥΠΕΞ που χρησιμοποιήθηκε από τη ρώσικη προπαγάνδα προκειμένου χθες να κατακλειστούμε από γελοίους τίτλους όπως "ΣΟΚ! Η αντιπολίτευση και όχι ο Γιανουκόβιτς πίσω από τους νεκρούς στην Ουκρανία", διαψεύδει φυσικά ότι μίλησε για γεγονότα και καλεί τους δημοσιογράφους να είναι προσεκτικοί με την υποκλαπείσα από τους ρώσους συνομιλία.

Δένδιας γελάει με Λαφαζάνη: Να σας κερνάω ένα τσαγάκι το πρωί, για να ηρεμείτε-Κόντρα Λαφαζάνη και με Δριβελέγκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ένταση με την οποία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ζητούσε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, να του πει ποιες βουλευτικές τροπολογίες θα κάνει δεκτές στο νομοσχέδιο του, για την αναδιοργάνωση της αστυνομίας, έκανε τον τον τελευταίο να του απαντήσει με μια ασυνήθιστη, για το στυλ του, έκφραση.

ΕΥΓΕ!! Βιβλιοπωλείο της Αθήνας ενημερώνει: Εδώ δεν θα πουλάμε το βιβλίο του Κουφοντίνα!

Το Free Thinking Zone στην οδό Σκουφά, κυψέλη συζητήσεων και παρουσιάσεων, με την υπόμνηση μιας «ζώνης ανοχής σκέψης», ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να διαθέσει προς πώληση το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» και ούτε βέβαια να δεχθεί παραγγελίες.

Μπακογιάννης: Να πάρει ξεκάθαρη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, με αφορμή την αντίδρασή του για το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ μίλησε και για τις περιφερειακές εκλογές.

Αγρια επίθεση στις Pussy Riot -Τους έκαναν... έφοδο, ενώ έτρωγαν σε φαστφουντάδικο [βίντεο]

Την αγριότητα της ελεύθερης ζωής θυμήθηκαν ξανά, τα ιδρυτικά μέλη των Pussy Riot. Οι δύο τραγουδίστριες, που πριν από λίγο καιρό αποφυλακίστηκαν, δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, ενώ έτρωγαν σε φαστφουντάδικο.

Ο Ομπάμα ανακοίνωσε κυρώσεις της πούτσ@ς κατά της Ρωσίας για το θέμα της Ουκρανίας

Την επιβολή κυρώσεων για το θέμα της Ουκρανίας αποφάσισε σήμερα ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ! Κέρινα ομοιώματα των Μακεδόνων βασιλιάδων στο αρχαιολογικό μουσείο των Σκοπίων

Ιστοσελίδες της ΠΓΔΜ δημοσιεύουν φωτογραφίες από τα κέρινα ομοιώματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Φιλίππου Β' και της Ολυμπιάδας

Δεκαπέντε κέρινα ομοιώματα, μεταξύ αυτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Φιλίππου Β', της Ολυμπιάδας, του Αριστοτέλη, του Φλάβιου και του τσάρου Σαμουήλ, θα τοποθετηθούν στο νέο αρχαιολογικό μουσείο των Σκοπίων, το οποίο θα εγκαινιαστεί εντός των επόμενων μηνών.

Με μαϊμού χαρτιά οι διορισμοί 156 δημοτικών αστυνομικών

Ήδη έχουν ανακληθεί οι 68 - Σύντομα αναμένεται να ανακληθούν και οι υπόλοιποι

Με πλαστά δικαιολογητικά ή χωρίς να πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις είχαν προσληφθεί 156 δημοτικοί αστυνομικοί. Σε αυτό το αποτέλεσμα κατέληξαν οι έλεγχοι του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ), με βάση το οποίο...

Ο Μαυρωτάς (από το Ποτάμι) στο Twitter για το βιβλίο Κουφοντίνα

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Ομάδας πόλο Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος συμμετέχει στο “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη, δεν άφησε ασχολίαστο μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, το θέμα που δημιουργήθηκε με την κυκλοφορία του βιβλίου του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Γέρασε απότομα η πρωτότοκη κόρη του Κωνσταντίνου, Αλεξία [εικόνες]

Ξαφνικά την ώρα που τα φλας άρχισαν να αστράφτουν χθες το απόγευμα έξω από τη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη την ώρα που εισέρχοταν οι γαλαζοαίματοι στο κτίριο για να παρακολουθήσουν την προβολή του ντοκιμαντέρ αφιερεμώνο στο βασιλιά Παύλο, κάποιοι κοντοστάθηκαν στην πρωτότοκη κόρη του Κωνσταντίνου, Αλεξία, απορώντας: Πόσο γέρασε;

Ο Γερμανός σοσιαλιστής υπάλληλος Σρέντερ στηρίζει τον Πούτιν -Δείτε γιατί [εικόνα]

Ολο το Παρίσι έτρεξε την Τρίτη 3 Μαρτίου να παρακολουθήσει την ομιλία του πρώην καγκελάριου Γκέρχαρντ Σρέντερ, την οποία διοργάνωσε η Γερμανίδα πρέσβης. Ολοι πήγαν να τον ακούσουν να καταδικάζει την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ρύθμιση για να αποφευχθεί το φιάσκο των αναδρομικών ελέγχων «πόθεν έσχες»

Δεν υπάρχουν στοιχεία τραπεζικών καταθέσεων σε βάθος 40 ετών!

Προς υιοθέτηση βουλευτικής τροπολογίας προσανατολίζεται η κυβέρνηση, προκειμένου να αντιμετωπίσει την υπόθεση των αναδρομικών ελέγχων των «πόθεν έσχες» πρωθυπουργών, υπουργών κ.α. από το 1974 έως σήμερα που κινδυνεύει να εξελιχθεί σε… φιάσκο.

Θα τρομάξει μια και καλή! Δεν... τρόμαξε ο Παπαδημούλης από τη δημοσκόπηση για το "Ποτάμι"

Συνεχίζουν την τακτική τους στον ΣΥΡΙΖΑ

Πιστός στην τακτική να ρίξει τους τόνους για το "Ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη, παρά το γεγονός ότι "φλερτάρει" με τους ψηφοφόρους του, παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Γκάουκ: Οι Γερμανοί αγαπούν την Ελλάδα-Παπούλιας: Κοινό το μέλλον Ελλάδας - Γερμανίας

«Δύομισι εκατομμύρια Γερμανοί τουρίστες έχουν έρθει στην Ελλάδα το 2013 και αναμένεται το 2014 να αυξηθούν 10-12% και αυτό δείχνει την αγάπη των Γερμανών για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της», επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις διευρυμένες συνομιλίες στο Προεδρικό Μέγαρο, στο Γερμανό ομόλογό του, Γιοακίμ Γκάουκ και εξήγησε ότι το αναφέρει «ως παράδειγμα της εγκάρδιας συνεννόησης των δύο λαών».

Τι πληρώσαμε στους οίκους αξιολόγησης τα προηγούμενα χρόνια

Στοιχεία με τις πληρωμές στους οίκους αξιολόγησης για την περίοδο 2009-2013 διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους.

Το έγγραφο υπογράφεται από τον Γενικό Διευθυντή του ΟΔΔΗΧ Στυλιανό Παπαδόπουλο ο οποίος σπεύδει να επισημάνει ότι

Σαμαράς: Διαμεσολαβητικό ρόλο πρέπει να λάβει η Ευρώπη

«Έχουμε μία κρίση να διαχειριστούμε και η Ευρώπη πρέπει να αποδείξει το διαμεσολαβητικό της ρόλο» δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προσερχόμενος στο έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες για την κατάσταση στην Ουκρανία.

ΒΙΝΤΕΟ-Ιιιχχχχ ΑΙΣΧΟΣ! ΜΑΤ χτύπησαν ευρωβουλευτή του ΚΚΕ στη Σταδίου... έχει και τσιρότο στη μύτη!!

Χτυπήθηκε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Χαράλαμπος Αγγουράκης, στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν νωρίτερα στην Αθήνα, στην κινητοποίηση των συνδικάτων.

Οριακή πτώση της ανεργίας στο 27,5% τον Δεκέμβριο, μετά από άπειρους μήνες

Στο 27,5% διαμορφώθηκε το εποχικά διορθωμένο ποσοστό ανεργίας στη χώρα τον Δεκέμβριο του 2013, ελαφρώς μειωμένο από το...

Στη φυλακή ο γιος του Καντάφι

Οι αρχές του Νίγηρα προχώρησαν στην έκδοση του γιου του Μουάμαρ Καντάφι Σαάντι, ο οποίος μόλις έφθασε στην Τρίπολη και μεταφέρθηκε σε φυλακή, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της Λιβύης.

Γεροντόπουλος: Θέλουμε αυτά που μας οφείλουν

«Ως Έλληνες δεν απεμπολούμε τίποτε, από όσα δικαιούμαστε και μας ανήκουν. Με οδηγό την ιστορία μας και με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο τα διεκδικούμε» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών 'Ακης Γεροντόπουλος για το ζήτημα της διεκδικήσης των γερμανικών οφειλών, απαντώντας σήμερα στη Βουλή σε σχετική επίκαιρη ερώτηση.

Κουβέλης: Παραμένουν λαϊκιστές και δημαγωγοί στον ΣΥΡΙΖΑ

Απέκλεισε τη συνεργασία με την Κουμουνδούρου για την ώρα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Την εκτίμησή του πως ο ΣΥΡΙΖΑ "συνεχίζει να κινείται στο χώρο της Αριστεράς που λαϊκίζει, δημαγωγεί" εξέφρασε ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στον Real FM. Ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ απέκλεισε με τον τρόπο αυτό τη συνεργασία με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον.

Ολόκληρη η απόρρητη έκθεση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Την απόρρητη Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τις γερμανικές επανορθώσεις για τον Α’ και Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο δημοσιεύει εκ νέου το Real.gr, την ημέρα που ξεκινά ουσιαστικά η επίσκεψη του Γερμανού προέδρου Γιόακιμ Γκάουκ στη χώρα μας.

Πάλι τον ήπιε η ρώσικη προπαγάνδα: Η Κίνα συμφωνεί με τις ΗΠΑ και φυσικά δεν στηρίζει την εισβολή της Ρωσίας

Ενώ από 2 Μαρτίου είναι γνωστό ότι η Κίνα έχει ταχθεί υπερ της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακαιρεότητας της Ουκρανίας, η ρώσικη προπαγάνδα διέδιδε προχθές ότι "Η Κίνα στηρίζει τη Ρωσία"!! Φυσικά τα ελληνικά ΜΜΕ έτρεξαν αμέσως να παπαγαλίσουν... τον ήπιαν για άλλη μια φορά

Η Κίνα συμφωνεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες ως προς το ότι η εθνική κυριαρχία και η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας πρέπει να γίνουν σεβαστές στη διένεξη με τη Ρωσία, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος έπειτα από επαφές υψηλού επιπέδου ανάμεσα τις δύο χώρες.

Συνάντηση δημάρχων στην Συγγρού για τη στήριξη Κουμουτσάκου

Σύσκεψη  πραγματοποιήθηκε χθες στα κεντρικά γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού για την υποψηφιότητα του Γιώργου Κουμουτσάκου.

Γκάουκ: Ήρθα να δείξω αλληλεγγύη στην Ελλάδα-Θέλω να ξέρετε ότι στο σχολείο έμαθα αρχαία ελληνικά

Το μέλλον των δύο χωρών, Ελλάδας και Γερμανίας, είναι κοινό μέσα στην ευρωπαϊκή πορεία, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, απευθυνόμενος στον Γερμανό ομόλογό του, Γιόακιμ Γκάουκ, αφού προηγουμένως τον υποδέχθηκε, με όλο το επίσημο πρωτόκολλο και την προεδρική φρουρά να αποτίει τιμές, στην Ηρώδου Αττικού.

Δεσμεύτηκε η περιουσία του Γιανουκόβιτς

Η Ευρωπαϊκή Ενωση δέσμευσε τα περιουσιακά στοιχεία του ανατραπέντος Ουκρανού Προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς και 17 άλλων αξιωματούχων, μεταξύ των οποίων και του πρώην πρωθυπουργού Μικόλα Αζάροφ, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και για διασπάθιση δημόσιου χρήματος.