08 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Φιλιππίδης... ναι μωρέ αυτός που είχε πιαστεί ντοπέ :)

Είχε πιαστεί λίγο ντοπέ... αλλά τώρα όλα καλά, δε γαμιέται... ούτως ή άλλως όλοι ντοπέ αγωνίζονται και μερικοί βλάκες πιάνονται

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Κώστας Φιλιππίδης στο άλμα επί κοντώ των ανδρών, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που πραγματοποιείται στο Σόποτ της Πολωνίας.

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Καλά κρατιέται η ΝΔ αλλά οι υποψήφιοί της τρώνε μαύρο-Σε ποιες περιοχές προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ και σε ποιες η ΝΔ

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Αττικής και ΝΔ στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις Ευρωκλογές καταγράφεται σε δημοσκόπηση.

Σύμφωνα με σφυγμομέτρηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής»...

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (9 Μαρτίου 2014)

Δείτε τα:

ΒΙΝΤΕΟ: Οι Ουκρανοί βγάζουν το στρατό στο δρόμο!!

Έξοδος από στρατόπεδα Ταξιαρχιών του Ουκρανικού Στρατού. Δείτε τα βίντεο:

Πήρε ο πόνος την "αντιμνημονιακή" φυλλάδα για την Χ.Α ...

Άλλη μία απόδειξη για το ποιοι σπρώχνουν με όλες τους τις δυνάμεις την Χ.Α...
Η Φυλλάδα αυτή που από την μία πλευρά διαφημίζει τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ της 17Ν και από την άλλη προσπαθεί να εξάψει τα πάθη των ανεγκέφαλων "Ελληναράδων"...

ΜΟΥΓΓΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ! Μπαούλο στο ξύλο έκαναν ΡΩΣΟΙ τον ανταποκριτή της Καθημερινής, Ονισένκο

Τελικά ρε καραγκιόζηδες που τις πρώτες μέρες μας λέγατε ότι νεοναζί απαγόρευσαν τα ελληνικά και κυνηγάνε Έλληνες στο Κίεβο, ο μόνος που τις έφαγε είναι ο ταλαίπωρος δημοσιογράφος της Καθημερινής... και τις έφαγε από Ρώσους παρακρατικούς και στρατιώτες! Αί σιχτίρ πια με τις γελοιότητές σας....

Βίαιη επίθεση κατά του ανταποκριτή της Καθημερινής στην Κριμαία

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας ο ανταποκριτής της «Καθημερινής» Κώστας Ονισένκο.

Όπως μετέδωσε από την Κριμαία ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ, Αχιλλέας Τόπας, ο Κώστας Ονισένκο, μαζί...

Σκύλος δάγκωσε τη Γκολεμά... αλλά είναι καλά στην υγεία του... δεν λύσσαξε

Μια απίστευτη ιστορία βίωσε η Ντέπυ Γκολεμά όταν την δάγκωσε σκύλος και παραλίγο να την πάνε στο… τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων!

«Δεν την λες και κανονική μέρα τη σημερινή! Πηγαίνω το μεσημέρι σε μια συνάδελφο- φίλη για ενα καφέ, καθόλου δεν με συμπάθησε το σκυλί της και αφού πρώτα τα έκανε μπροστά μου, μετά μου πάτησε και μια δαγκωνιά στα οπίσθια! Τώρα πριν λίγο πάω στο πάρκο βόλτα τη Μπρούνα και ξαφνικά εισβάλει με μεγάλη ομάδα μοτοσυκλετιστών ΔΙΑΣ.

ΦΩΤΟ: Ρωσική στρατιωτική αυτοκινητοπομπή στην Συμφερόπολη

Συνοδεύονταν από περιπολικά της αστυνομίας με ρώσικες πινακίδες!

Ρωσική στρατιωτική αυτοκινητοπομπή με περίπου 50 φορτηγά μεταφοράς στρατιωτών κατευθύνθηκαν σήμερα σε βάση κοντά στην πρωτεύουσα της Κριμαίας Συμφερόπολη, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Ρόιτερς που βρίσκονται στην περιοχή αυτή της Ουκρανίας που έχουν καταλάβει οι ρωσικές δυνάμεις.

Λιβάνη τρέξε! Ρελάνς Ξηρού που βγάζει επίσης βιβλίο με τίτλο "Πολιτική ευθύνη"

Μετά τον «Λουκά» της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντήνα, ένα ακόμα μέλος της οργάνωσης ετοιμάζεται να εκδώσει βιβλίο με τίτλο «Πολιτική Ευθύνη».

Ο Σάββας Ξηρός, από το κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού όπου...

ΒΙΝΤΕΟ-Το "καρφί" του Βενιζέλου για τον Παπανδρέου

"Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη" είναι το όνομα το νέου σχήματος της Κεντροαριστεράς το οποίο έκανε σήμερα πρεμιέρα. Παρουσίες όπως αυτή του Κώστα Σημίτη αλλά και απουσίες όπως αυτή του Γιώργου Παπανδρέου έδωσαν το στίγμα στη Συνδιάσκεψη που ολοκληρώνεται αύριο παρουσία του Μάρτιν Σουλτς.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ: “Ζητείται θαύμα” για τον Σουμάχερ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Telegraph, που επικαλείται Γερμανό δημοσιογράφο που καλύπτει την όλη υπόθεση, οι θεράποντες ιατροί του Μίκαελ Σουμάχερ ενημέρωσαν την οικογένεια του επτάκις πρωταθλητή της Formula 1 πως «μόνο ένα θαύμα μπορεί πια να τον φέρει πίσω».

ΦΩΤΟ: Πάλι ρόμπα έγινε η Δούρου...

Προσπαθεί και η Ρένα η κακομοίρα να κάνει πολιτική... σαν αυτή που έμαθε δίπλα στον Άκη. Η διαφορά είναι ότι οι εποχές έχουν αλλάξει, ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και ότι ακούει το ψάχνει...

Έγραψε λοιπόν στο twitter ότι ο Σαμαράς κι ο Άδωνις φταίνε που οι Ελληνίδες δεν τεκνοποιούν... για να της απαντήσει ο φίλος linksjager:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Κατάδυση στον πάτο της θάλασσας με αναπηρικό καροτσάκι

Απίστευτο! Κατάδυση στον πάτο της θάλασσας με αναπηρικό καροτσάκι ...

Δείτε το βίντεο :

BINTEO για πολλά γέλια! Μητσικώστας κάνει τον Στέφανο Χίο

Δείτε το:

Εκλεισε το θέμα των τραπεζών στο τετ α τετ Στουρνάρα-Τόμσεν

«Πάμε με λυμένο το θέμα των τραπεζών στο Eurogroup της Δευτέρας», έλεγε υψηλόβαθμος αξιωματούχος του ΥΠΟΙΚ νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.

Το θέμα έκλεισε κατά τη διάρκεια του τετ α τετ που είχα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας με...

Το «Βήμα της Κυριακής» για τη «συνέντευξη» Κουφοντίνα: Δεν απάντησε στις ερωτήσεις που δεν τον βόλευαν...

Σχετικά με δημοσιεύματα και αναφορές για δήθεν «απαγορευμένη» συνέντευξη Κουφοντίνα και άλλα τινά το «Βήμα της Κυριακής» διευκρινίζει τα εξής:

«Όντως το «Βήμα της Κυριακής» έστειλε ερωτήσεις στον κ. Κουφοντίνα, ελπίζοντας...

ΦΩΤΟ: Πετρελαιοκηλίδα μεταξύ Μαλαισίας και Βιετνάμ, ένδειξη ότι το Boeing συνετρίβη στη θάλασσα-Με κλεμμένα διαβατήρια ταξίδευαν 2 επιβάτες

Κίνα, Βιετνάμ, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη και Μαλαισία αναζητούν τα ίχνη του αεροσκάφους - Εξανεμίζονται οι πιθανότητες να έχουν σωθεί οι 239 επιβαίνοντες - Το Πεκίνο καθυστέρησε 8 ώρες να ενημερώσει ότι έχασε το αεροπλάνο - Το σκοτάδι υποχρέωσε τις αρχές να σταματήσουν τις έρευνες από αέρος

Κηλίδες καυσίμων που εκτείνονται σε μια περιοχή περίπου 12 ναυτικών μιλίων εντοπίστηκαν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μεταξύ Μαλαισίας και Βιετνάμ, ένδειξη ότι το Boeing συνετρίβη στη θάλασσα.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ από το πλοίο που κάρφωσε στα βράχια της Μυκόνου, ο μαλάκ@ς ο Τούρκος

Μικρής έκτασης διαρροή καυσίμων από το τουρκικό πλοίο «Yusuf Cepnioglu» που προσάραξε βόρεια της Μυκόνου αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του protothema.gr. Για την αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή ειδικό σχέδιο και αυτή την ώρα τοποθετούνται φράγματα προκειμένου το πετρέλαιο που υπήρχε στο τουρκικό πλοίο να μην διαρρεύσει στην ευρύτερη περιοχή.

Η απάντηση Βαρολομαίου στα σχέδια για την Αγία Σοφία

Την κατηγορηματική αντίθεσή του στην ενδεχόμενη μετατροπή της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη σε τέμενος, διατύπωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, κατά τη διάρκεια της Σύναξης των προκαθημένων των Ορθόδοξων Εκκλησιών, που είναι σε εξέλιξη στην πόλη και μεταδίδονται σήμερα από όλα τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης.

Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ: Από τους πιο ακραίους φασίστες ο Κουφοντίνας

Σκληρά λόγια για την απόφαση μεγάλου εκδοτικού οίκου να εκδώσει το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα χρησιμοποίησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και το Σαββατοκύριακο με Δράση, η Ντόρα Μπακογιάννη, απορρίπτοντας παράλληλα κάθε έννοια πως το βιβλίο του μέλους της «17Ν» είναι μέσο διακίνησης ιδεών.

Πάψε μαλάκ@ και θα μας πεθάνεις στο γέλιο! Σταύρακας «Πατροκτόνος»: Δεν είμαι άνθρωπος του Σημίτη. Ούτε των καναλιών…

Τον Σταύρο Θεοδωράκη τον γνώρισε και τον έμαθε καλά η ελληνική κοινωνία μέσα από την τηλεόραση. Με εκπομπές διαφορετικές και ενδιαφέρουσες, καθιέρωσε ένα στυλ το οποίο αρκετοί προσπάθησαν να μιμηθούν, χωρίς επιτυχία.

Γ. Κουμουτσάκος: Πρεμιέρα προεκλογικής δραστηριότητας από τα Κύθηρα

Πρεμιέρα της προεκλογικής του δραστηριότητας από την πιο απομακρυσμένη περιοχή της Περιφέρειας Αττικής, τα Κύθηρα, κάνει σήμερα και αύριο ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Τρίτη απόπειρα των παρατηρητών του ΟΑΣΕ να μπουν στην Κριμαία-Έκκληση τεσσάρων χωρών κεντρικής Ευρώπης για φυσικό αέριο από ΗΠΑ

Έκκληση 4 χωρών που έχουν γευτεί στο πετσί τους τι θα πει "σύμμαχος των Ρώσων", για φυσικό αέριο από τις ΗΠΑ... ενδεικτικό της συμπάθειας που τους θρέφουν οι γείτονές τους

Ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) επιχειρεί για τρίτη φορά μέσα σε τρεις μέρες να στείλει στρατιωτικούς παρατηρητές στην Κριμαία για να διαπιστώσουν τη ρωσική στρατιωτική δραστηριότητα εκεί, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός.

Πόσο θα κοστίζουν από σήμερα τα φάρμακα

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και ισχύει ήδη ο νέος «θετικός κατάλογος» των φαρμάκων.

Το ΦΕΚ με τη λίστα που καταρτίστηκε από την Ειδική Επιτροπή Κατάρτισης του θετικού καταλόγου, πήρε ημερομηνία 07/03/2014 και ισχύει από δημοσίευσής του.

Κασιμάτης: Διπλή προσβολή

Ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων ότι δεν πιστεύω να ευθύνεται ο ίδιος ― θεωρώ πιθανότερο ότι έπεσε θύμα παραπληροφόρησης. Εννοώ τον πρόεδρο της Γερμανίας Γιόαχιμ Γκάουκ, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον Ελληνα ομόλογό του είπε: «Θέλω να ξέρετε ότι στα δεκαπέντε μου χρόνια, στην τότε κομμουνιστική και δικτατορική Ανατολική Γερμανία, έμαθα αρχαία ελληνικά».

Κασιμάτης: Μέσα στη φούσκα της φαντασίας του Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Πολλές φορές αναρωτιέμαι (αφελώς ― το γνωρίζω...) πώς είναι ποτέ δυνατόν ένας άνθρωπος με επαρχιώτικη νοοτροπία και τον ιδεολογικό αυτισμό της Μεταπολίτευσης να είναι σήμερα αρχηγός της αντιπολίτευσης και μάλιστα από ορισμένους να θεωρείται και χαρισματικός. Αναρωτιέμαι, με άλλα λόγια, πώς εξηγείται η περίπτωση Τσίπρα. Πώς ένας τόσο λίγος μπορεί να βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση; Οσο παρακολουθώ τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη να ανοίγει τα φτερά του, καταλαβαίνω πολύ καλά τι κάνει τον Τσίπρα να ξεχωρίζει.

BINTEO- Αυτοί είναι οι ήχοι που ακούγονται στο Κρόνο

Ήχοι που καταγράφηκαν στις 28.04.2010, από τον δορυφόρο Cassini που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Κρόνο:

Όταν ο Τέλλογλου του Ποταμιού πρότεινε μια «δημοκρατική δικτατορία»

Είναι Τετάρτη, 28 Απριλίου του 2010, λίγες ώρες προτού ο Γ. Παπανδρέου μας κάνει την έκπληξη με σκληρά μέτρα λιτότητας και ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου γράφει ένα άρθρο στο protagon του Σταύρου Θεοδωράκη. Εκεί, ο δημοσιογράφος που είναι και από τους 30 που στηρίζουν το Ποτάμι, λέει ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έχει τη δημοκρατική νομιμοποίηση για να ανακοινώσει τα μέτρα που θα ακολουθούσαν τις επόμενες ώρες. Και προτείνει:

ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση Βερύκιου σε Ακρίτα, Λιάγκα και Κατσίμη

Ακούστε τι λέει για τους επικριτές του:

Ελληνική ΑΟΖ στο Δουβλίνο

Ποιος θα μπορούσε να διανοηθεί πριν μερικούς μήνες ακόμα ότι θα μπορούσε να γίνει κάποια αναφορά στην ελληνική ΑΟΖ στο Δουβλίνο και μάλιστα σε ευρωπαϊκό πλαίσιο. Ξέρουμε ήδη την απάντηση διότι είναι απλή: σχεδόν κανένας γιατί για να γίνει αυτό θα έπρεπε να είχε ήδη αντιληφθεί ότι πρόκειται για υψηλή στρατηγική για την Ελλάδα κι ότι με αυτήν την τελεολογία έχει επιπτώσεις και στην Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω του θέματος της ενεργειακής ασφάλειας.

MiG-25: Το κορυφαίο σοβιετικό αναχαιτιστικό που έγραψε ιστορία!!

Το θρυλικό μαχητικό που έγραψε ιστορία, μένοντας στην αιχμή της παγκόσμιας αμυντικής αεροναυπηγικής βιομηχανίας για δεκαετίες. Σχεδιάστηκε για να αμυνθεί στα αμερικανικά βομβαρδιστικά νέας γενιάς και αποτέλεσε πονοκέφαλο στις εχθρικές δυνάμεις για τις επιδόσεις του σε ταχύτητα και επιχειρησιακή οροφή.

Κι άλλος του την έκανε του Σταύρακα πριν καλά-καλά ξεκινήσουν....

Μετά τον Αύγουστο Κορτώ, και ο καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Χάγκεν Φλάισερ δεν προτίθεται να μπεί στο «ρεύμα» του «Ποταμιού».

Κριμαία: Καταλαμβάνουν σπίτια και βάσεις οι Ρώσοι!

Με κάθε τρόπο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν κάνει σαφές ότι παρά τις κυρώσεις, παρά τις πιέσεις, παρά τις "φωνές" της Δύσης, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την Κριμαία τώρα που.. τρούπωσε! Και τώρα, εκτός από στρατιωτικές βάσεις, οι Ρώσοι εισβάλουν και σε σπίτια...

Ξεκαρδιστικός πάλι ο Μητσικώστας ως Θεοδωράκης

Δεν ξέρουμε αν ο Γιώργος Μητσικώστας θα ήταν καλύτερος για επικεφαλής του Ποταμιού, αλλά σίγουρα είναι ξεκαρδιστικός όταν μιμείται τον Σταύρο Θεοδωράκη. Ένα ακόμη βίντεο παίχτηκε χθες όπου ο γνωστός κωμικός «ντύνεται» Θεοδωράκης, παίρνει συνέντευξη από τον εαυτό του, περπατά στους δρόμους μ’ ένα σακίδιο στην πλάτη και αναζητά ψηφοφόρους.

Η γύφτισσα που έκρυβε τη μικρή Μαρία σε καταυλισμό τσιγγάνων πούλησε βρέφος σε ζευγάρι Ρομά

Εμπλοκή σε νέα υπόθεση παράνομης υιοθεσίας βρέφους έχει η Ελευθερία Δημοπούλου, η οποία είχε γίνει γνωστή από την υπόθεση της μικρής Μαρίας -ισχυριζόταν πως ήταν η μητέρα του παιδιού-που είχε εντοπιστεί σε καταυλισμό τσιγγάνων.

Θρίλερ με νέα "μικρή Μαρία" στην Κατερίνη-Είχαν ληξιαρχική πράξη γέννησης από τον Δήμο του Καμίνη

... επειδή ο Καμίνης μας λέει ότι συμμάζεψε τον Δήμο...

Ένα ζευγάρι τσιγγάνων, συνέλαβε η αστυνομία στην Κατερίνη. Οι συλληφθέντες (58 και 59 χρόνων) παρουσίαζαν ως δικό τους ένα βρέφος θηλυκού γένους, το οποίο όπως αποδείχτηκε από τις εξετάσεις DNA δεν έχει μαζί τους καμία βιολογική σχέση...

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΙΣΧΟΣ!! Προδοσία Γλέζου!!! Λέει ότι η Γερμανία μας χρωστάει ΜΟΝΟ 162 δισ. €! Τους χαρίζει τους τόκους... δηλ. τα υπόλοιπα 1000 δις!

[Επικός ο γεροξεκούτης!! Δεν αρκεί η συγγνώμη αλλά χρειάζεται και έμπρακτη συγγνώμη... δηλ παραδάκι... ρίξτε το παραδάκι λοιπόν μαλάκ@ς ναζί να γίνετε οι καλύτεροι φίλοι των ελλήνων... Τη μέγιστη αλλεργία στον Γλέζο, προκάλεσε βέβαια η πρόταση Γκάουκ "να γίνει ένα ταμείο από το οποίο να αποζημιωθούν τα θύματα"... "τι ταμείο και μαλακί@ς τούμπανα ρε; εμείς θέλουμε ρευστο εδώ και τώρα!" του απάντησε ο γεροξεκούτης]

Ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, δήλωσε μιλώντας στο Mega ότι η συγγνώμη του Γερμανού προέδρου είναι αποδεκτή αλλά «δεν αρκεί».

Μπααα; Δεν τους έπνιξαν όπως λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι; Μυτιλήνη: Διασώθηκαν 21 παράνομοι μετανάστες-Μεταξύ των διασωθέντων, τέσσερις γυναίκες και ένα παιδί

Την Παρασκευή, στις 7 Μαρτίου, περιπολικό σκάφος της ακτοφυλακής περισυνέλεξε είκοσι έναν παράνομους μετανάσες στη θαλάσσια περιοχή της Συκαμιάς στη Λέσβο.

ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ Η ΤΡΟΪΚΑ!! Ζητά να υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία για την κήρυξη απεργιών και να μπει τέρμα στη δικτατορία Φωτόπουλων, Κοτσυφάκηδων κ.λπ

Δεδομένη θεωρείται πλέον από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, η «δήλωση επαρκούς προόδου» από την τρόικα προς το Eurogroup της Δευτέρας, για τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις.

Αυτό ανέφερε υψηλόβαθμος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα χθες και αφού είχε ολοκληρωθεί η βραδινή συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Ποιός Θεσσαλονικιός πολιτικός επισκέπτεται κρυφά, αλλά πολύ συχνά τον μητροπολίτη Άνθιμο;

Περιμένει τους υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να τους δώσει την… ευχή του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, ο οποίος είχε την τελευταία του συνάντηση με τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Οι NY Times αποθεώνουν τη Νάξο -Η μαγεία του Αιγαίου μέσα από τα μάτια μιας Αμερικανίδας

Οι Ναξιώτες δεν γνωρίζουν την Τζένιφερ Γκίλμορ, εκείνη όμως ξέρει πολύ καλά τον τόπο τους. Η δημοσιογράφος των NY Times, στη στήλη της «Αγαπημένα μέρη», γράφει ένα μακροσκελές, αποθεωτικό άρθρο για τη Νάξο και φυσικά γίνεται η... ζωντανή διαφήμιση του νησιού, ενόψει των θερινών διακοπών.

Νέα ρώσικη προπαγάνδα για τον πούτσ@: «Γερμανός πολίτης ο μποξέρ του Κιέβου»

[Τις "πληροφορίες" του κ@λου δημοσιεύει η εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ και όπως λέει τις έδωσαν από την ρώσικη πρεσβεία... σπουδαίο νέο λοιπόν! Ο Κλίτσκο που αγωνίζονταν για παγκόσμιους τίτλους στη Γερμανία έχει και την γερμανική υπηκοότητα! Ε και; Είπε κανένας ότι ο Χατζημαρκάκης που ήταν μέχρι και βουλευτής της Γερμανίας, δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στην Ελλάδα; Αφού κατά βάσει είναι Έλληνας και έχει ελληνικό διαβατήριο ποιο το πρόβλημα; Ρε ούστ γελοίοι...]

Γερμανός πολίτης (ρε παπαγαλάκια μην κρύβετε ότι είναι Ουκρανός που πήρε ΚΑΙ γερμανικό διαβατήριο) είναι μία από τις σημαντικότερες ηγετικές μορφές των διαδηλωτών στην πλατεία Ανεξαρτησίας και αρχηγός κόμματος της ουκρανικής αντιπολίτευσης.

Άδωνις: Δεν υπήρξα λαϊκιστής. Θα πήγαινα στην Ευρωβουλή

Την προοπτική να αφήσει τη Β’ Αθηνών για να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, εφόσον του ζητούσε κάτι τέτοιο ο Αντώνης Σαμαράς, καταθέτει ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με συνέντευξή του στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά” και τον εκδότη της, Γιάννη Κουρτάκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Μαρκογιαννάκης: Μου έδωσαν λάθος σημειώσεις

«Δεν θέλω να ρίξω τις ευθύνες αλλού αλλά οι υπηρεσίες της Βουλής μου έδωσαν ένα σημείωμα με τους βουλευτές των κομμάτων. Μου έδωσαν 17 ανεξάρτητους βουλευτές ενώ ήταν 15. Και το 125 ήταν τελικά 127 αλλά ήταν λάθος η ενημέρωση, δεν είχα καμία πρόθεση» εξήγησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης μιλώντας στο Mega  για τη λανθασμένη καταμέτρηση κατά την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για την ΕΛ.ΑΣ.

Η "Wikipedia" αναγνωρίζει το ψευδοκράτος

Για δύο ίσα κράτη κάνει λόγο η δημοφιλής εγκυκλοπαίδεια.

Το ψευδοκράτος έχει αρχίσει να αναγνωρίζεται διεθνώς με την ονομασία «ΤΔΒΚ» (Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου) ή «Βόρεια Κύπρος», αφού στα αρχεία της γνωστής διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας «Wikipedia», στον...

Θρίλερ με εξαφάνιση αεροπλάνου των Malaysia Airlines με 239 επιβαίνοντες

Η επικοινωνία με το αεροσκάφος χάθηκε πάνω από τον εναέριο χώρο του Βιετνάμ - Εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο - Μεταφέρει επιβάτες 14 εθνικοτήτων - Κανείς Έλληνας ανάμεσά τους - Δύο βρέφη βρίσκονται στη λίστα των επιβατών

Η αεροπορική εταιρεία Malaysia Airlines έχασε επαφή με ένα από τα αεροσκάφη της, τύπου Boeing Β777-200, στο οποίο επιβαίνουν 239 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 227 είναι επιβάτες -συμπεριλαμβανομένων δύο βρεφών- και οι 12 μέλη του πληρώματος.

ΒΙΝΤΕΟ-Το τρέιλερ του ελληνικού τελικού της Eurovision

Ο χρόνος για τον ελληνικό τελικό της Eurovision μετρά αντίστροφα...

Τα τραγούδια που θα απολαύσουμε τη βραδιά του τελικού έχουν ήδη ανακοινωθεί επισήμως και εδώ μπορείτε να ψηφίσετε το δικό σας αγαπημένο.

«Καίνε» τον Λαγό της ΧΑ τα SMS για την επιχείρηση εκκαθάρισης αλλοδαπών

«Καίνε» το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Λαγό τα μηνύματα μέσω SMS που στάλθηκαν, αλλά και που έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο, προ και μετά από το χτύπημα μελών της Χρυσής Αυγής σε στέκι αλλοδαπών στην Ηλιούπολη, που είχε λάβει την κωδική ονομασία «συνεργείο».

Τίτλοι τέλους για την εκπομπή της Αννας Δρούζα στον ΣΚΑΪ μετά από μια μόλις εβδομάδα

Δεν θα μακροημερεύσει η εκπομπή «Μπορώ» της Αννας Δορύζας στον ΣΚΑΪ, καθώς το κανάλι του Φαλήρου φαίνεται πως αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνεργασία του με την παρουσιάστρια.

Τουρκική Πολιτιστική εβδομάδα στην Αθήνα μετά από 30 χρόνια

Μετά από 30 ολόκληρα χρόνια, πραγματοποιείται στην Αθήνα η "Τουρκική Πολιτιστική Εβδομάδα", υπό την αιγίδα της Τουρκικής πρεσβείας και του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας Αθηνών-Πειραιώς.

Σαρώνει στο Internet το σοκαριστικό βίντεο που «μεταφέρει» τον πόλεμο της Συρίας στο Λονδίνο

Ένα βίντεο-κοινωνικό μήνυμα του βρετανικού τμήματος της οργάνωσης «Σώστε τα Παιδιά», που μεταφέρει τον πόλεμο της Συρίας στο Λονδίνο παρακολουθώντας πώς μεταβάλλεται η ζωή ενός μικρού κοριτσιού με την έναρξη των συγκρούσεων, έχει προκαλέσει αίσθηση στο Διαδίκτυο και μέσα σε τρεις ημέρες το είδαν 12 εκατομμύρια άνθρωποι.

Ο Δ. Σταυρόπουλος "εγκαταλείπει" τον Βερύκιο;

Βαθύ το ρήγμα που δημιουργήθηκε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα ραδιοφωνικά ζευγάρια, τον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Σταυρόπουλο στον Alpha μετά τα ομοφοβικά σχόλια του πρώτου για τον Αύγουστο Κορτώ που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

ΑΙΣΧΟΣ! Χτυπούν τον εντιμότερο κλάδο του δημοσίου!! Ισόβια σε τρεις εφοριακούς για παράνομες επιστροφές ΦΠΑ

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης σε τρεις εφοριακούς που κατηγορούνταν για την υπόθεση των παράνομων επιστροφών ΦΠΑ.

Η Κύπρος βάζει "μπλόκο" στα περιουσιακά στοιχεία του Γιανουκόβιτς

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών η Κύπρος ελέγχει τα περιουσιακά στοιχεία 18 Ουκρανών.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας βρίσκονται σε πλήρη συντονισμό και προβαίνουν σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες και τους απαραίτητους ελέγχους, στη βάση των προνοιών της απόφασης και του κανονισμού της ΕΕ που αφορούν στην επιβολή περιοριστικών μέτρων κατά συγκεκριμένων προσώπων λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

Γερμανικός Τύπος: Αργοπορημένη η συγγνώμη της Γερμανίας στην Ελλάδα

«Έπρεπε να είχε γίνει πριν από δεκαετίες», τονίζουν τα Μέσα Ενημέρωσης

Στη συγγνώμη του γερμανού προέδρου αναφέρεται ο γερμανικός Τύπος, λέγοντας ότι αυτή είχε καθυστερήσει πολύ. «Ο πρόεδρος Γκάουκ έμαθε, όπως οι περισσότεροι Γερμανοί, μόνο πολύ μετά τον πόλεμο για τις θηριωδίες των ναζί στην Ελλάδα» γράφει η Welt, ενώ η Sueddeutsche Zeitung αναρωτιέται γιατί η Γερμανία δεν ζήτησε συγγνώμη από τις Λιγκιάδες πριν από δεκαετίες.

Παραιτήθηκαν αιφνιδίως οκτώ στελέχη του Κέντρου Ελέγχου Μεγάλου Πλούτου!

Ανεξήγητες εξελίξεις εκδηλώνονται στον πιο κρίσιμο κρίκο του φοροελεγκτικού μηχανισμού, μετά το ΣΔΟΕ, το Κέντρο Φορολόγησης Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) το τελευταίο διάστημα.

Στο πλευρό της Κεφαλονιάς οι διεθνείς

Στην δημοσιοποίηση της απόφασής του να διαθέσουν έναν μισθό τους σε ίδρυμα της Κεφαλονιάς, προχώρησαν 23 διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην αποστολή της Εθνικής για τους αγώνες μπαράζ με τη Ρουμανία, ανακοίνωσαν πως θα δώσουν τον μισθό τους για τον μήνα Νοέμβριο στο γηροκομείο Ληξουρίου, το οποίο υπέστη ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς.

ΥΠΟΙΚ: Και οι δανειστές θέλουν να τελειώσουμε-Κάνει πίσω η τρόικα για τις τράπεζες

Προς συμβιβαστική λύση με την τρόικα για τις τράπεζες φαίνεται ότι οδεύει η κυβέρνηση. Αυτό ανέφερε κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα, επίσης, με τον οποίο «φάνηκε διάθεση κατανόησης από το ΔΝΤ για τις δικές μας θέσεις». Για να προσθέσει χαρακτηριστικά πως «φαίνεται ότι το ΔΝΤ δεν θα χρησιμοποιήσει τις τράπεζες ως άλλοθι για να σταματήσει την αξιολόγηση».