09 Μαρτίου 2014

BINTEO- ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-1 και τα υπόλοιπα παιχνίδια

Δείτε τα:

ΦΩΤΟ: Δεν κρύβεται ο πανικός του Μήτσου!

Όπου και να κοιτάξει πανικοβάλλεται ο Μητσάρας ο Παπαδημούλης... κοιτάει δεξιά βλέπει την κυβέρνηση που ετοιμάζεται για εαρινή επίθεση με πρωτογενές πλεόνασμα... κοιτάει αριστερά, δίπλα του και βλέπει...

Αμεση ανάλυση: Ποιοί είναι οι ναζί στην Ουκρανία; (ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

[Η φώτο είναι από πορεία νεοναζί στο κέντρο της Μόσχας και όχι του Κιέβου...]

ΠΑΣΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα -από blogs και (δυστυχώς) καθιερωμένα ΜΜΕ- οι Ναζί κυριαρχούσαν στις διαδηλώσεις της Πλατείας Μέιντεν του Κιέβου και άλλων πόλεων της Ουκρανίας. «Οι φασίστες απέκτησαν την κυριαρχία των δρόμων», μας έλεγαν, και μάλιστα σύμφωνα με διάφορους από τον ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσαν να βγάλουν και πρωθυπουργό (πρβλ. left.gr και Δημήτρης Παπαδημούλης) αφού ανέτρεψαν τον «δημοκρατικά εκλεγμένο» πρόεδρο Γιακούκοβιτς.

ΒΙΝΤΕΟ-Με τα ΜΑΤ και ξύλο γιόρτασαν οι Τουρκάλες την "Ημέρα της γυναίκας"

Δείτε το βίντεο από τα χθεσινά επεισόδια στην Τουρκία, όπου ΜΑΤ ξυλοκοπούν γυναίκες:

Ο Έλληνας ταξιτζής που διέπραξε 5 δολοφονίες και τραυμάτισε 6 πολίτες. Σκότωνε όποιον νόμιζε ότι τον αδικούσε

Από τη "Μηχανή του χρόνου"

Πέντε εν ψυχρώ δολοφονίες και έξι σοβαροί τραυματισμοί ήταν τα εγκλήματα που διέπραξε ο ο οδηγός ταξί, Δημήτρης Βακρινός, σε διάστημα ενός έτους (1995-6), και χαρακτηρίστηκε ο πρώτος «σίριαλ κίλερ» της Ελλάδας.

Ο μοναδικός Οδοντωτός, γιορτάζει τα 118 χρόνια λειτουργίας του!

Είναι ο μόνος οδοντωτός σιδηρόδρομος στην Ευρώπη που ενώνει την θάλασσα με το βουνό!

Έχει χαρακτηριστεί, ως η έκτη θεαματικότερη διαδρομή με τρένο στον κόσμο.

Πρόκειται για το τρενάκι που ενώνει το Διακοπτό (0 m.) με τα Καλάβρυτα(750 m.), διασχίζοντας το εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού!!

Ζούλας: Οσα συζητούν οι... πέστροφες για το "ποτάμι"

Την ιστορία με τον κότσυφα τον Σταύρο που έγινε ξαφνικά «αφέντης τσουτσουλομύτης», αλλά μετά «ξαναπροσγειώθηκε» ως σκέτος «Σταύρος» προφανώς την ξέρετε και όσοι δεν είστε σαββοπουλικοί. Τη θυμήθηκα, όμως, βλέποντας τον Σταύρο Θεοδωράκη να παρουσιάζει το κόμμα του. Δεν εννοώ ότι ήταν υπερφίαλος. Ούτε ότι είχε τον γνωστό τηλεοπτικό του ναρκισσισμό. Ακούγοντας, ωστόσο, όσα είχε να μας πει, μου δημιούργησε την εντύπωση ότι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αντιμετωπίζει τις ευρωεκλογές σαν μια εκπομπή που θέλει να καταγράψει μια εντυπωσιακή τηλεθέαση.

Διαβάζοντας τα γκάλοπ

Αν ακούσει κάποιος προσεκτικά αυτά που λέει κάθε μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά ρίξει μια προσεκτική ματιά στα γκαλοπ, θα διαπιστώσει οτι η αποτύπωση της κοινωνικής, πολιτικής πραγματικότητας ουδεμία σχέση έχει με την πολιτική ρητορική του Αλέξη Τσίπρα. Ακούγοντας τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για ανθρωπιστική κρίση και καταστροφή της χώρας λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης θα περίμενε να δει στα γκάλοπ μια εικόνα κατάρρευσης της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού και ταυτόχρονα μια απογείωση του ΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού του.

Αντί αυτών βλέπουμε τα εξής:

ΦΩΤΟ: Στο φως το ημερολόγιο του Ναπολέοντα Ζέρβα

Γύρω του είχε δημιουργηθεί ένας αστικός μύθος. Υπήρχε, δεν υπήρχε ή υπήρχε αλλά σε κακή κατάσταση, ήταν ή δεν ήταν γνήσιο και αν υπήρχε πού βρισκόταν το αυθεντικό πρωτότυπο και πού οι αντιγραφές του;

Το ηµερολόγιο του στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα είναι βασικό ιστορικό τεκµήριο για τη µελέτη της σκληρής δεκαετίας του 1940. Και για εκείνους που γοητεύονται από προσωπικούς µύθους, είναι και στοιχείο που συµπληρώνει ουσιωδώς τη βιογραφία µιας σηµαντικής προσωπικότητας της Αντίστασης, αρχηγού του ΕΔΕΣ, της «δεύτερης µεγαλύτερης αντιστασιακής οργάνωσης που έδρασε στον ελληνικό χώρο κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσµίου Πολέµου», ενός από τους πρωταγωνιστές επίσης των πρώιµων εµφύλιων συγκρούσεων στο δεύτερο µισό της γερµανικής κατοχής και µεγάλου αντιπάλου του άλλου πρωταγωνιστή - µύθου των βουνών, που ανήκε στην άλλη πλευρά, του αρχηγού του ΕΛΑΣ Αρη Βελουχιώτη.  

Πουτάν@ τρόικα!! Οδηγός λεωφορείου έβαζε στην τσέπη τα χρήματα από τα πρόστιμα που έκοβε

Χέρι στα χρήματα από τα πρόστιμα που έκοβε, έβαζε ένας οδηγός λεωφορείου, μέχρι που η απάτη αποκαλύφθηκε και συνελήφθη.Ο 48χρονος ημεδαπός ήταν οδηγός αστικών λεωφορείων στην Φλώρινα, εκτελώντας και χρέη εισπράκτορα. Έτσι...

Η πρώτη εικόνα από "ύποπτο" αντικείμενο που βρέθηκε ανοιχτά του Βιετνάμ – Το πρώτο φως της μέρας θα δείξει αν ανήκει στο Boeing της Malaysian Airlines

- Το Βιετνάμ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από αντικείμενο που βρέθηκε στη θάλασσα ανοιχτά του νησιού Τσου Σου
- Είναι σκοτάδι και δε μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αν πρόκειται για κομμάτι από το αεροσκάφος της Malaysian Airlines λένε οι αρχές του Βιετνάμ
- Πιστεύεται πως είναι κομμάτι από πόρτα και από την ουρά του Boeing
- Οι αρχές έχουν εντοπίσει σε video από κάμερα ασφαλείας τους δυο επιβάτες που ταξίδεψαν με κλεμμένα διαβατήρια
- Από το Πεκίνο θα πετούσαν για Άμστερνταμ κι από εκεί ο ένας για Φρανκφούρτη κι ο άλλος για Κοπεγχάγη
- Τέσσερις οι επιβάτες "φαντάσματα" που επιβιβάστηκαν στη Μαλαισία
- Ουκρανοί φέρονται να είναι οι άλλοι δυο, σύμφωνα με το Reuters

ΒΙΝΤΕΟ: "Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα"

Δείτε το σποτάκι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ματς του "Δικεφάλου" με τον Ολυμπιακό

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με τις καλόγριες στη Συρία. Αφέθηκαν ελεύθερες μήνες

Δώδεκα καλόγριες που κρατούνταν όμηροι στη Συρία εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες αφέθηκαν ελεύθερες την Κυριακή και κατευθύνονται προς τη Δαμασκό.Σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται αξιωματούχο των υπηρεσιών ασφαλείας του Λιβάνου, οι καλόγριες, αρχικά είχαν μεταφερθεί στις αρχές της εβδομάδας στην πόλη Αρσάλ.


Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης έχασαν τη δικαστική μάχη για την καταναγκαστική εργασία σε γερμανικά στρατιωτικά έργα

Oι αρεοπαγίτες αποφάνθηκαν ότι αρμόδια για τις διεκδικήσεις δεν είναι τα ελληνικά δικαστήρια, αλλά τα γερμανικά

Από τα Ελληνικά δικαστήρια διεκδικούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά, όμως οι αρεοπαγίτες αποφάνθηκαν ότι αρμόδια για τις διεκδικήσεις αυτές δεν είναι τα Ελληνικά δικαστήρια, αλλά τα Γερμανικά, όπως είχε γίνει και με τις γερμανικές αποζημιώσεις των θυμάτων του Διστόμου.

ΜΟΥΓΓΑ τα παπαγαλάκια!! Βίντεο: Ο Έλληνας Κώστας Ονισένκο μιλάει για το ξύλο που έφαγε από Ρώσουν κομμουνιστοναζί: Έφαγαν ξύλο σε 3 διαφορετικά σημεία και στο τέλος τους κλείδωσαν σε πόρτμπαγκάζ!!

«Μας τράβηξαν έξω από το αυτοκίνητο κάποιοι με μάσκες και άρχισαν να μας χτυπάνε», αποκάλυψε ο Κώστας Ονισένκο σε επικοινωνία του με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega

Ο ανταποκριτής της Καθημερινής στην Κριμαία, Κώστας Ονισένκο, ήταν ο πρώτος Έλληνας δημοσιογράφος που ένιωσε στο πετσί του την αγριότητα των ένοπλων ρωσόφωνων στην περιοχή και την επικινδυνότητα που κρύβει το ρεπορτάζ σε ένα μέρος που «βράζει».

Σάλος στην Ιταλία με προκλητική διαφήμιση: «Οπλισαν» το χέρι του Δαβίδ του Μιχαήλ Αγγέλου

Την πιο ατυχή έμπνευση είχε μία εταιρεία όπλων στην προσπάθειά της να προβληθεί. Για τις ανάγκες της νέας διαφήμισης «όπλισε» το χέρι του Δαυίδ του Μιχαήλ Αγγέλου, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στην Ιταλία.

Στην διαφήμιση, το αριστούργημα του Μιχαήλ Αγγέλου κρατά ένα όπλο, με....

Έντεκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν πήγαν στην συνδιάσκεψη της Ελιάς ακολουθώντας την έμμεση παρότρυνση του ΓΑΠ

Ποιοι δηλώνουν «δικαιολογημένα απόντες»

Άτυπη κοινοβουλευτική ομάδα συγκάλεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στο περιθώριο της Συνδιάσκεψης της Ελιάς. Εκεί διαπίστωσε ότι 11 βουλευτές από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος ήταν απόντες, τόσο χθές, όσο και σήμερα, γεγονός που αποτυπώνει την απροθυμία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ να συμμετέχουν στο πολιτικό εγχείρημα. Βέβαια, οι 8 από τους 11 δικαιολογήθηκαν, όταν συνεργάτες του κ. Βενιζέλου επικοινώνησαν μαζί τους.

Πολυεθνικές - κολοσσοί κάνουν την Ελλάδα μεταφορικό κόμβο... και το ΠΑΜΕ δεν καταλαμβάνει το λιμάνι!! Αίσχος προδότες!

Τον δρόμο για την προσέλκυση νέων επενδύσεων στην εφοδιαστική αλυσίδα εκτιμάται πως θα ανοίξει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε πρόσφατα στη Βουλή για τη δημιουργία κέντρων logistics.

Η δημιουργία κέντρων logistics που προωθείται με σχετικό νομοσχέδιο αναμένεται να συμβάλει στη μείωση της τιμής των προϊόντων έως και 15%

Δηλ. σ'αυτή τη χώρα ή όλα Κόκκαλης ή όλα Μελισσανίδης; Άλλη λύση δεν υπάρχει: Η αμαρτωλή σχέση ΟΠΑΠ και δημοσίου

Η κατηγορία των τυχερών παιχνιδιών είναι μία από τις ελάχιστες εξαιρέσεις όπου η Ευρωπαϊκή Ενωση δίνει στον κατά τόπο νομοθέτη μιας χώρας-μέλους τη δυνατότητα να επιβάλλει περιορισμούς στην ελεύθερη παροχή υπηρεσιών στο εσωτερικό της.

Το Μπόινγκ επικοινώνησε με κοντινό αεροπλάνο και αφότου είχε χάσει επαφή! Κι άλλα 2 ύποπτα διαβατήρια! ΒΙΝΤΕΟ τη στιγμή της κλήσης στο κινητό επιβάτη

Τι αποκαλύπτει ένας πιλότος που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε με την πτήση των Malaysia Airlines

Συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας ώρα με την ώρα σχετικά με την εξαφάνιση του Boeing 777 των Malaysia Airlines.

Κουμουτσάκος: «Οι δημοσκοπήσεις διαψεύδουν "επέλαση" του ΣΥΡΙΖΑ

«Διαψεύδεται η εικόνα επέλασης του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία καλλιεργεί η Κουμουνδούρου», είπε ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας στον ΒΗΜΑ 99,5 τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής».

Η τραγική ιστορία μιας 15χρονης -Το έσκασε από ίδρυμα, και τα ζώα την έκαναν βαποράκι και ασελγούσαν σε βάρος της

Εναν αληθινό εφιάλτη φαίνεται πως ζούσε μία 15χρονη, η οποία φιλοξενούταν σε ένα σπίτι με τρία αδέρφια στην Αττική. Η έφηβη κοπέλα το είχε σκάσει από ίδρυμα και είχε γίνει βαποράκι, ενώ ένα από τα αδέρφια ασελγούσε σε βάρος της.

Ο Κώστας Λαλιώτης στην «Ελιά»... για ξεκάρφωμα για να μην τον λέμε ΣΥΡΙΖΑ

Μάλιστα προέβλεψε και εξελίξεις... όχι όμως υπερ του ΠΑΣΟΚ (το οποίο δεν μπορεί να επηρεάσει τίποτα πλέον) αλλά υπερ του νέου του σπιτιού, του ΣΥΡΙΖΑ

Tην εμφάνισή του στην συνδιάσκεψη της Ελιάς έκανε πριν από λίγη ώρα ο Κώστας Λαλιώτης, γεγονός που σίγουρα έχει ξεχωριστή σημασία από σημειολογικής πλευράς, δεδομένης και της αντίθεσης του Γιώργου Παπανδρέου με το όλο εγχείρημα.

Άρης: Παραμένει αφόρητη η κατάσταση στον Αγ. Παντελεήμονα (video)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, μετά την επίσκεψή του στον Άγιο Παντελεήμονα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα παραμένει αφόρητη. Παντού...

Τι αλλάζει στα τελωνεία: Οι 9 σημαντικές μεταρρυθμίσεις που προωθεί το ΥΠΟΙΚ

Το υπουργείο Οικονομικών υλοποιεί κατά το τελευταίο έτος σειρά δράσεων στο πλαίσιο της στρατηγικής για τη βελτίωση της λειτουργίας των τελωνείων και την απλοποίηση των διαδικασιών τους. Η πρωτοβουλία αυτή που έχει αναληφθεί από την Ελληνική Τελωνειακή Διοίκηση, επικουρείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τελωνείων (ΠΟΤ), την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς και από εμπειρογνώμονες Ευρωπαϊκών Κρατών – Μελών, υπό τον συντονισμό της Task Force Greece.

"Όχι" σττην ίδρυση τμήματος Ισλαμικών Σπουδών από 115 ιερείς της Θεσσαλονίκης

Οι 115 εφημέριοι και ιερείς της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης παρουσίασαν ψήφισμα-προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος- κατά την τακτική μηνιαία σύναξή τους...

Τετραπλάσιους μισθούς με την ένταξη στη Ρωσία υποσχέθηκε ο Καμμένος της Κριμαίας-Χωρισμένος στα δύο ο λαός της

Πριν από το τέλος του Μαρτίου η Κριμαία θα αποτελεί μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας δήλωσε ο επικεφαλής του τοπικού κοινοβουλίου, Βλαντιμίρ Κονσταντίνοφ, ενόψει του δημοψηφίσματος της 16ης Μαρτίου, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ITAR-Tass.

Άδωνις: «Πρέπει να κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα και να πείσουμε τους Έλληνες ότι οι μεταμοσχεύσεις δίνουν ζωή»

Ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, παρέστη χθες σε συναυλία του Συλλόγου Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθών (ΣΥ.ΒΑ.ΚΑ.) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου βράβευσε την πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Ιωάννα Λεβαντή,  καθώς είναι η πρώτη Ελληνίδα που δέχθηκε μόσχευμα καρδιάς πριν από 25 χρόνια. Στην εκδήλωση παρερεύθη και ο καρδιοχειρούργος κ. Στέργιος Θεωδορόπουλος.

μητέρα θύματος 17 Νοέμβρη: «Τα τέρατα πήραν τον γιο μου και τώρα καμαρώνουν γράφοντας βιβλίο»

Αλάτι στις πληγές των συγγενών των θυμάτων της 17 Νοέμβρη φαίνεται πως έρχεται να ρίξει η έκδοση του βιβλίου του Δημήτρη Κουφοντίνα «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη».

Η κ. Αγγελική Βάρη επί 22 χρόνια περιμένει να γυρίσει στο σπίτι ο γιος της, ο αστυφύλακας Γιάννης Βάρης, ο οποίος δολοφονήθηκε σε ηλικία 26 ετών από τρομοκράτες της «17 Νοέμβρη».

Πλακώθηκαν οι παπάδες για τις καρέκλες: Απρόβλεπτη εμπλοκή στη Σύναξη στο Φανάρι

Απρόβλεπτη εμπλοκή σημειώθηκε σήμερα στη Σύναξη των Προκαθήμενων των Αυτοκέφαλων Ορθόδοξων Εκκλησιών, που ξεκίνησε χθες και είναι σε εξέλιξη στο Φανάρι.

Το Πατριαρχείο Αντιοχείας, συντηρώντας αντιδικία του με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων για τη...

Βρήκαν τον «αρχικοριό» -Yπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ παρακολουθούσε τα τηλέφωνα του Καραμανλή

Η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει εντοπίσει τον αμερικανό υπάλληλο της πρεσβείας των ΗΠΑ, William B, ο οποίος εμφανίζεται στην ελληνική δικογραφία του 3ου ανακριτή ως το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στις τηλεφωνικές υποκλοπές αξιωματούχων και του τότε πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

Ο Αβραμόπουλος “έκαψε” τα σενάρια “Μεγάλου Συνασπισμού” Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ

Εκτός από Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Και, σε κάθε περίπτωση, είναι ένα στέλεχος με ιστορική διαδρομή στον χώρο της Κεντροδεξιάς, και αναγνώριση από ευρύτερα κοινωνικά στρώματα, κάτι που σημαίνει ότι ο λόγος του αποκτά πρόσθετη βαρύτητα.

Η πανηγυρική ήττα του ΔΝΤ στις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση και ο αδύναμος Τόμσεν

H Ελλάδα θα βγει στις αγορές με χαμηλό επιτόκιο, τέτοιο που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πριν μερικούς μήνες. Και θα είναι η πρώτη φορά ύστερα από τέσσερα χρόνια που η ελληνική οικονομία δεν θα είναι το «μαύρο» πρόβατο» της Ευρώπης

Η πρώτση καταδίκη λόγω λίστας Λαγκάρντ! ΙΣΟΒΙΑ!

Οι 700 χιλιάδες ευρώ που εντοπίστηκαν μέσω της λίστας σε ελβετικό λογαριασμό οδήγησαν στην καταδίκη της διευθύντριας της Α' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης

Οι πρώτοι έλεγχοι προσώπων με καταθέσεις στην Ελβετία, που περιέχονται στη λίστα Λαγκάρντ, ξεκίνησαν πρόσφατα, όμως φαίνεται πως ήδη υπήρξε η πρώτη καταδίκη.

Νέο σκάνδαλο «α λα ΜΚΟ»- Εταιρείες «βιτρίνες» θησαύριζαν με δεκάδες εκατ. ευρώ από προγράμματα πληροφορικής

Νέο σκάνδαλο ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ «α λα ΜΚΟ» με διασπάθιση ευρωπαϊκών κονδυλίων ετοιμάζεται να αποκαλύψει η Οικονομική Αστυνομία. Ηδη οι αρμόδιες υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. έχουν λάβει περισσότερες από 50 καταθέσεις και έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες έγγραφα από ευρωπαϊκές υπηρεσίες για παράνομες ενέργειες κρατικών υπαλλήλων και ιδιωτών, οι οποίοι σχετίζονται με υφαρπαγή χρημάτων από ερευνητικά προγράμματα-κυρίως στον τομέα της πληροφορικής- που εμφανίζεται να εκτελούνταν σε συνεργασία πανεπιστημιακών φορέων και ιδιωτών.

ΒΙΝΤΕΟ-11η Σεπτεμβρίου: Η στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης από το διάστημα

- Το video που κατέγραψε αστροναύτης δείχνει καπνό να υψώνεται στο σημείο τωνΔίδυμων Πύργων 
- Ο Φρανκ Κάλμπερτσον κατέγραψε τις εικόνες από το διάστημα λίγα λεπτά μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου
- Αργότερα έμαθε πως στενός του φίλος ήταν ο πιλότος του αεροσκάφους που έπεσε στο Πεντάγωνο
- Όλο το video από εκείνη τη μετά θα μεταδοθεί την Τετάρτη 12 Μαρτίου από το βρετανικό κανάλι Channel 4

Η στιγμή που άλλαξε τον κόσμο έχει καταγραφεί από το διάστημα σε ένα ιστορικό video ντοκουμέντο, που πρόκειται να έρθει στο φως της δημοσιότητας την προσεχή Τετάρτη από το Channel 4 της Βρετανίας.

Εξαφανισμένοι εφημερεύοντες γιατροί...

Αδικαιολόγητες απουσίες εφημερευόντων γιατρών από το καθήκον τους, κυρίως στα νοσοκομεία της περιφέρειας. Εξέταση των ασθενών στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) μόνο από ειδικευόμενους γιατρούς και συχνά χωρίς να τηρείται η σειρά προτεραιότητας. Εφημερίες χωρίς βασικές ιατρικές ειδικότητες. Σοβαρές ελλείψεις προσωπικού, με αποτέλεσμα...

ΒΙΝΤΕΟ-Πάγκαλος: Ηλίθιος ο Βενιζέλος που δεν με κάλεσε-Ο Θεοδωράκης δεν είναι τόσο παιδί του λαού

Αιχμές για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ από τον πρώην υπουργό

Ευθείες βολές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και του τρόπου με τον οποίο διαχειρίζεται το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο πρώην Υπουργός μίλησε στο Mega και με αφορμή το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ δεν τον κάλεσε να συμμετάσχει στην "Ελιά", παρόλο που κάλεσε πολλά άλλα πρώην στελέχη του κόμματος, αποκάλεσε "ηλίθιους" όσους ευθύνονται για την εν λόγω απόφαση.

Πού βρίσκεται το μεγαλύτερο ηφαίστειο του κόσμου;

Το μεγαλύτερο ηφαίστειο της γης, είναι το Mauna Loa και βρίσκεται στο μεγάλο νησί της Χαβάης. Πρόκειται για ένα ασπιδοειδές ηφαίστειο, είναι δηλαδή φαρδύ και χαμηλό, με σχήμα πεπλατυσμένου θόλου και σχηματίστηκε από μια πολύ μεγάλη ροή ρευστής λάβας. Σε μέτρηση που έγινε από τη βάση ως την κορυφή, βρέθηκε ότι οι στρώσεις της λάβας φτάνουν τα 17.000 μέτρα.

Ο Βενιζέλος λίγο πριν το ντουλάπι της ιστορίας

Λοιπόν, αυτός ο Βενιζέλος είναι εκτός τόπου και χρόνου. Δεν φτάνει που είναι ο μοναδικός στα παγκόσμια χρονικά που είναι αρχηγός κόμματος χωρίς… κόμμα, τώρα νομίζει ότι είναι και επαναστάτης. Ότι κάνει κάτι πολύ σημαντικό που κάποια στιγμή θα του το χρωστάει η ιστορία. Δεν φτάνει που πήρε το ΠΑΣΟΚ από τον Παπανδρέου με τον ΔΟΛιο τρόπο που το πήρε (βέβαια και ο ΓΑΠ ούτε που κατάλαβε τι συνέβη), δε φτάνει που το διέλυσε, νομίζει ότι είναι μεγαλοπαράγοντας της πολιτικής ζωής του τόπου.

Το θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων ανοίγει η τρόικα

Οι βασικοί άξονες των προτεινόμενων αλλαγών

Έγγραφο με το οποίο προτείνει συγκεκριμένα πεδία αλλαγών στο υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο, με στόχο την ενίσχυση της διαφάνειας στην πολιτική σκηνή, έχει επιδώσει στην κυβέρνηση η τρόικα στο πλαίσιο της τρέχουσας διαπραγμάτευσης.

Αφιερωμένο στα γατάκια που λένε ότι μπλοφάρουν: Απόρρητο έγγραφο Trichet για εκδίωξη Ελλάδας από το ευρώ

Την κάθετη αντίθεση της ΕΚΤ κατά οποιασδήποτε αναπροσαρμογής του ελληνικού δημόσιου χρέους, ακόμα και χωρίς «κούρεμα», αποκαλύπτει απόρρητη επιστολή του τότε επικεφαλής Jean Claude-Trichet προς τον τότε πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου στις 7 Απριλίου του 2011.

Φαήλος: Τα δυο άκρα είναι πραγματικότητα

Λίγα 24ωρα μετά την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., εξαπολύει πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει ότι «τα δύο άκρα δεν είναι θεωρία αλλά πραγματικότητα» και εκτιμά ότι στο δρόμο προς τις διπλές εκλογές του Μαΐου, «η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να πολιτεύεται ανεύθυνα».

Σύγχυση απο τα δημοσιεύματα: Θα τα καταφέρει ή όχι ο Σουμάχερ

Δεν συνηθίζουμε να υιοθετούμε δημοσιεύματα που δεν αναφέρουν πηγές. Επίσης είναι ξεκάθαρο πως άλλα ΜΜΕ έχουν διαφορετική βαρύτητα από κάποια άλλα.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της «Equipe» που έχοντας… άλλη βαρύτητα από τη Daily Mail, όταν προχώρησε σε αποκάλυψη, σύντομα αυτή επιβεβαιώθηκε από την Κέχμ, την εκπρόσωπο Τύπου του "Σούμι".

H διαχρονική δικτατορία της Κεντροαριστεράς θέλει να πάρει τη ρεβάνς

Αν διαβάσει κανείς τα κυριακάτικα φύλλα ορισμένων εφημερίδων θα νομίσει ότι ήρθε σε άλλη χώρα. Οι δημοσκοπήσεις, κρυφές και φανερές, τα σχόλια, τα υπονοούμενα και τα σενάρια δείχνουν ότι το πολιτικό τοπίο της Ελλάδας έχει αλλάξει μέσα σε λίγες ημέρες.

ΒΙΝΤΕΟ-Παπαμιμίκος σε Μηλιό: «Υποθάλπετε τρομοκράτες»

Για υπόθαλψη τρομοκρατών κατηγόρησε ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος,  τον ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στον υπεύθυνο Οικονομικής Πολιτικής του κόμματος, Γιάννη Μηλιό.

Βίντεο σοκ -Αστυνομικός πυροβολήθηκε στο κεφάλι από έναν κακοποιό και επέζησε

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο, το οποίο δείχνει έναν αστυνομικό να δέχεται σφαίρα στο κεφάλι από έναν κακοποιό. Ευτυχώς, ο αστυνομικός στάθηκε τυχερός, καθώς επέζησε μετά από αυτή την απίστευτη επίθεση σε βάρος του.

Αμα ψοφήσεις όμως δεν θα φταίμε εμείς!! Βούτσης απ'το νοσοκομείο: Συγκροτήματα στηρίζουν τον Σταύρο Θεοδωράκη

Την άποψή του για το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, καταθέτει ο Νίκος Βούτσης με συνέντευξή του στον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής”.

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ εστιάζει...

Η... παραπολιτική φωτογραφία του Μουρούτη (ΦΩΤΟ)

Μία φωτογραφία που δεν κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ "εξασφάλισε" ο Γιώργος Μουρούτης, ο οποίος βρέθηκε στο Δουβλίνο μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά προχθές, στο πλαίσιο του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Εκεί, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ διετέλεσε χρέη... ανταποκριτή, καθώς έβγαλε και δημοσιοποίησε στα social media αρκετές εικόνες από το συνέδριο. Φυσικά, την παράσταση έκλεψε...

Επέστρεφε στην Μαλαισία το μοιραίο Boeing; 4 επιβάτες φαντάσματα-Λειτουργεί το κινητό επιβάτη!

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες - Ένα ύποπτο αντικείμενο που επιπλέει περίπου 100 χιλιόμετρα της νήσου Το-Τσου εντόπισαν οι αρχές του Βιετνάμ - Στην περιοχή σπεύδουν πλοία και αεροσκάφη - Κανένα σημάδι από συντρίμμια στο σημείο όπου εμφανίστηκαν οι πετρελαιοκηλίδες

Περίπου 22 αεροσκάφη και 40 πλοία ψάχνουν για ίχνη του αεροσκάφους Boeing 777-200 της Malaysian Airlines που χάθηκε από τα ραντάρ μυστηριωδώς περίπου δύο ώρες μετά την απογείωσή του από την Κουάλα Λουμπούρ και ενώ πετούσε πάνω από τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.

ΒΙΝΤΕΟ-Μολότοφ στο Α.Τ Νέας Χαλκηδόνας από αναρχοάπλυτους που δεν είχαν να κάνουν κάτι καλύτερο Σάββατο βράδυ

Ομάδα αγνώστων πέταξε βόμβες μολότοφ έξω από το αστυνομικό τμήμα Νέας Χαλκηδόνας με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε ένα περιπολικό και στην σκοπιά του αστυνομικού τμήματος.

Λιβύη: Δεξαμενόπλοιο σημαίας Β. Κορέας φορτώνει πετρέλαιο από λιμάνι ανταρτών-Η κυβέρνηση απειλεί να το βυθίσει

Ένα δεξαμενόπλοιο υπό σημαία Βόρειας Κορέας άρχισε να φορτώνει αργό πετρέλαιο σε ένα λιμάνι της Λιβύης το οποίο έχουν καταλάβει αντάρτες στο ανατολικό τμήμα της χώρας, δήλωσαν στελέχη του λιμενικού και της κρατικής επιχείρησης πετρελαίου απόψε.

Αβραμόπουλος είδε Σάφα για ναυπηγεία και υποβρύχια - Τι λύση πρότεινε

“Αχτίδα φωτός” στο σκοτάδι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Μια συνάντηση Αβραμόπουλου - Σάφα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας που κρατήθηκε μυστική δημιουργεί ελπίδες ότι υπάρχει ελπίδα οριστικής λύσης. Αρκεί ο Σάφα να λογικευτεί.

ΦΩΤΟ: Τι έγινε γατάκια; Τη φάτσα του Κώστα Ονισένκο είδατε πως την κάναν οι Ρώσοι; Ποιοι είναι τώρα οι ναζί;

Έλα πείτε μας τώρα ρε παπαγαλάκια ότι νεοναζί Ουκρανοί κυνηγάνε Έλληνες... έχετε πολλές μέρες να μας το πείτε... τι έγινε; Κατέρρευσε η προπαγάνδα του RT; Ο παπαγάλος του Πούτιν Αυγερινός, δεν θα κάνει κανα σχόλιο απ' τη Μόσχα να μας πει για τους νεοναζί του Κιέβου... Ξεφτιλισμένοι

Eπίθεση από ένοπλους στην Κριμαία δέχθηκε ο ανταποκριτής της εφημερίδας «Καθημερινή» στην περιοχή, Κώστας Ονισένσκο.

Η @the_tsin δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Twitter φωτογραφία του τραυματισμένου δημοσιογράφου.

Που χάθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ στη Β' Αθήνας;

Βγαίνουν μόνο στα παράθυρα της tv, καθώς φοβούνται την επικοινωνία με τον κόσμο

Ψάχνουν βουλευτές για να περιοδεύσουν στις γειτονιές της Β' Αθήνας και δεν βρίσκουν.

Σε δύσκολη φάση βρίσκεται η προεκλογική καμπάνια της ΝΔ....

Τουρκία: Οι φερόμενοι ως δολοφόνοι τριών χριστιανών ιεραπόστολων αφέθηκαν ελεύθεροι

Οι πέντε άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι από μια φυλακή υψίστης ασφαλείας στην πόλη Μαλάτια της ανατολικής Τουρκίας, όπου είχαν διαπραχθεί οι μακάβριες δολοφονίες πριν από περίπου επτά χρόνια, σύμφωνα με το πρακτορείο.