14 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτό θα πει drift – Της έφυγε μέχρι και η μπλούζα

Αυτά παθαίνει όποιος δεν φοράει σoυτιέν στα supercars.Η κοπέλα πήγε για την trial κούρσα, αλλά φαίνεται πως η δοκιμή δεν της βγήκε σε καλό.

Οι πλαγιολισθήσεις ήταν τέτοιες που, της ξεκούμπωσαν το μπλουζάκι με αποτέλεσμα να βγει το στήθoς της σε κοινή θέα!

Πάλι «έγκυρη» ενημέρωση από τον Νικολάκη... γιατί προς θεού δεν κάνει προπαγάνδα

Κάποιος κακόβουλος θα έλεγε πως ο Νικολάκης σκέφτηκε "αφού το 70-80% των αναγνωστών διαβάζει μόνο τους τίτλους... ας το πετάξουμε κι ότι κάτσει..." έτσι σκέφτηκε να γράψει για "οριακό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ" σε νέα δημοσκόπηση (σ' αυτή της Public Issue που δημοσιεύθηκε σήμερα)

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Εξαφάνισαν οι Ρώσοι την ανακοίνωση ότι έριξαν αμερικάνικο μη επανδρωμένο αεροσκάφος

Κατέληξε στα χέρια των δυνάμεων αυτοάμυνας σχεδόν ανέπαφο, λέει η ανακοίνωση από την κατασκευάστρια εταιρία του συστήματος κατάρρευσης... που λίγο αργότερα κατέβηκε....

Ο ρωσικός κρατικός όμιλος εξοπλισμών Rostekhnologuii (Rostec) υποστήριξε σήμερα ότι ένα αμερικανικό, κατασκοπευτικό, μη επανδρωμένο αεροσκάφος αναχαιτίστηκε ενώ πετούσε σε μεγάλο υψόμετρο πάνω από την Κριμαία.

Πάλι μαλακί@ς λένε οι κινέζοι: Δύο ώρες μετά την εξαφάνιση του boeing έγινε σεισμός-«Θα μπορούσε να προκληθεί από τη συντριβή του», λένε οι ερευνητές

Τελικά όσο για τον πούτσ@ είναι τα προϊόντα τους άλλο τόσο είναι και οι ειδήσεις τους όπως οι δορυφορικές φώτο χθες που έλεγαν ότι βρήκαν συντρίμια του αεροσκάφους... Μα είναι δυνατόν να είσαι τόσο μαλάκ@ς που να υποστηρίξεις ότι ένα αεροσκάφος που βουλιάζει μπορεί να προκαλέσει σεισμό όταν φτάσει στον πάτο; Τι είναι; Ελλάδα; :))

Εν μέσω πληροφοριών ότι το μοιραίο αεροσκάφος της Malaysian κατευθύνθηκε τελικά προς τα νησιά Αντεμάν, ότι κάποιος από μέσα έκελεισε τα συστήματα εντοπισμού και ότι μπορεί να διένυσε έως και 2.300 μίλια μετά το τελευταίο στίγμα του, ένα νέο στοιχείο, που ίσως βοηθήσει την κατεύθυνση των ερευνών, έρχεται στο φως: Σύμφωνα με Κινέζους ερευνητές...

Ο μικρός Πούτιν των Σκοπίων

Μολονότι δεν έχει πατήσει ούτε τα πενήντα, ο Νίκολα Γκρούεφσκι, πάει να γίνει ο μακροβιότερος πρωθυπουργός στα Βαλκάνια. Αν εξαιρέσουμε τον Μιλόσεβιτς που κυβερνούσε, ανάλογα πώς τον βόλευε, τη μία από τη θέση του πρωθυπουργού της Γιουγκοσλαβίας, την άλλη από το πόστο του προέδρου της Σερβίας, και την επομένη ως πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας, δεν θυμάμαι άλλον ηγέτη στην περιοχή μας γαντζωμένο τόσο πολύ στον θρόνο.

Από τον… κήπο του Παπανδρέου στους Οικολόγους η σέξι Μάγκυ!

Απίστευτα σκηνικά στα διαλυμένα δήθεν προοδευτικά κόμματα

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τα όσα συμβαίνουν στους  Οικολόγους  Πράσινους,   ένα ακόμη   συνονθύλευμα της κεντροαριστεράς που αναστάτωσε το  πολιτικό σκηνικό στις Ευρωεκλογές και τις εθνικές κάλπες του  2009.

Κάθε τέταρτο καθυστέρησης στη θεραπεία του εγκεφαλικού ισοδυναμεί με ένα χαμένο μήνα

Κάθε 15 λεπτά που καθυστερεί η χορήγηση ενός θρομβολυτικού φαρμάκου σε κάποιον που έπαθε ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά επέζησε, του αφαιρεί στη συνέχεια περίπου ένα μήνα υγιούς ζωής χωρίς... αναπηρία, σύμφωνα με μια νέα αυστραλο-φινλανδική επιστημονική έρευνα. Αντίθετα, σύμφωνα με την μελέτη, για κάθε λεπτό που το φάρμακο χορηγείται νωρίτερα, ο

ΦΩΤΟ-Η γη κόβεται στα δύο, για ένα συγκλονιστικό μνημείο

Στις 22 Ιουλίου 2011 όλος ο πλανήτης είχε στρέψει το παγωμένο βλέμμα του σε ένα μικρό νησάκι στην Νορβηγία. Πριν από εκείνη την ημέρα ελάχιστοι άνθρωποι είχαν ξανακούσει για την Ουτόγια. Ο μακελάρης Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ φρόντισε να κάνει το μέρος διάσημο για τον πιο θλιβερό λόγο, βάφοντας το κυριολεκτικά με το αίμα 69 ανθρώπων.

Τα λάθη της αστυνομίας στην υπόθεση Πιστόριους

Η αστυνομία της Νότιας Αφρικής βρέθηκε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση στη δίκη του Όσκαρ Πιστόριους, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκαλύφθηκε ότι ένα ακριβό ρολόι εξαφανίστηκε από τον τόπο του εγκλήματος και ένας ειδικός της βαλλιστικής υπηρεσίας εξέτασε το όπλο του αθλητή χωρίς να φοράει γάντια.

Αποφυλάκιση για όσους βοηθούν στη σύλληψη τρομοκρατών και «φωτογραφική» διάταξη για Ξηρό-Μαζιώτη-Ρούπα

Τις περιπτώσεις Χριστόδουλου Ξηρού, Νίκου Μαζίωτη και Πόλας Ρούπα «φωτογραφίζει» διάταξη στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης «Ρυθμίσεις Ποινικού και Σωφρονιστικού Δικαίου και άλλες διατάξεις», το οποίο αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση. Με την εν λόγω διάταξη προβλέπεται ειδικό καθεστώς, ακόμη και προσωρινή αποφυλάκιση, για όσους κρατούμενους βοηθούν «στην εξάρθρωση τρομοκρατικής οργάνωσης, την πρόληψη διάπραξης τρομοκρατικής ενέργειας ή την ανακάλυψη και σύλληψη φυγόδικων ή φυγόποινων για πράξεις τρομοκρατίας».

BINTEO-Θρίλερ στη θάλασσα Ανταμάν: Τώρα ψάχνουν το Boeing σε 535 ακατοίκητα νησιά

Οι ομάδες έρευνας και διάσωσης της Ινδίας αναζητούν πλέον το χαμένο Boeing της Malaysia Airlines ανάμεσα στα εκατοντάδες ακατοίκητα νησιά που βρίσκονται διασκορπισμένα στην Θάλασσα Ανταμάν. Μάλιστα χρησιμοποιούν ειδικούς ανιχνευτές θερμικής απεικόνισης με τους οποίους σαρώνουν την περιοχή.

Τέρενς Κουίκ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει την τουρκική γλώσσα…»

Επικίνδυνα ανιστόρητα ή με μοναδικό σκοπό τις ψήφους, λέει για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κομοτηνή ο βουλευτής των ΑΝΕΛΛ

Σκληρή ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αφορμή την δίγλωσση αφίσα της τοπικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ξάνθη που προαναγγέλλει την ομιλία του κ. Αλέξη Τσίπρα.

Βραβευμένη ηθοποιός «καρφώνει» τον Πούτιν : Η Ρωσία έχει τον πιο γκέι πρόεδρο που είχε ποτέ [εικόνα]

Με καυστικό τρόπο σχολίασε η διάσημη ηθοποιός, Τίλντα Σουίντον, την ομοφοβική στάση του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, τον οποίο αποκάλεσε ευθαρσώς τον πιο γκέι πρόεδρο που είχε ποτέ η χώρα.

Μετά την Κριμαία οι Ρώσοι θέλουν τώρα δημοψήφισμα και στο Χάρκοβο -Ολο και πιο κοντά στη διχοτόμηση η Ουκρανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Mετά την Κριμαία, οι ρωσόφιλοι θέλουν δημοψήφισμα και στο Χάρκοβο της ανατολικής Ουκρανίας για την ένωση με τη «μαμά Ρωσία».

Φιλορώσοι  ακτιβιστές ανακοίνωσαν ότι θα οργανωσουν την Κυριακή ένα άτυπο «δημοψήφισμα», την ώρα που οι κάτοικοι της Κριμαίας θα ψηφίζουν για την ένωση της χερσονήσου με τη Ρωσία.

ΒΙΝΤΕΟ: Γιατί ο Τατσόπουλος «θαυμάζει» τον Ολάντ... μμμ το πιάσατε: για γκομενοδουλειές... βλέπει Γκαγιέ και τρέχουν τα σάλια του

Με σχόλιο του στο Facebook, ο Πέτρος Τατσόπουλος εξέφρασε τον απεριόριστο σεβασμό του στον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

«Τον απεριόριστο σεβασμό μου στον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. 'Υστερα και από τις νέες αποκαλύψεις, το ερώτημα

Άγριο γαμ@σι κυβέρνησης σε ελ. επαγγελματίες ενώ αυξάνεται το αφορολόγητο στις 9.500 για μισθωτούς συνταξιούχους για όσους έχουν εισόδημα ως 21.000 ευρώ: Τι θα πληρώσουν μισθωτοί, συνταξιούχοι και ελεύθροι επαγγελματίες

Πρεμιέρα κάνουν οι νέες κλίμακες για μισθωτούς-συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και όσους έχουν εισοδήματα από ενοίκια με τις φετινές φορολογικές δηλώσεις.

Μισθωτοί και συνταξιούχοι θα φορολογηθούν φέτος για πρώτη φορά με βάση το νέο σύστημα σταθερής έκπτωσης φόρου 2.100 ευρώ για όσους έχουν εισοδήματα έως 21.000 ευρώ. Το αφορολόγητο των 5.000 ευρώ έχει καταργηθεί, όπως και το πρόσθετο αφορολόγητο για όσους έχουν παιδιά.

Huffington Post: Στη Ζάκυνθο η ομορφότερη παραλία του κόσμου

Η Huffingtonpost παρουσιάζει στους αναγνώστες της την ομορφότερη παραλία στην Ελλάδα, η οποία σύμφωνα με την διαδικτυακή εφημερίδα βρίσκεται στην Ζάκυνθο και είναι το γνωστό σε όλους ναυάγιο.

Ψάξτε όμως και στο δρόμο για Αλφα Κένταυρο που πάει συχνά ο Καμμένος! Σενάριο-σοκ:Το Boeing έχει κάπου προσγειωθεί μετά από αεροπειρατεία

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας  και μάλιστα για γερά νεύρα θυμίζει η εξαφάνιση του Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών.

Η τελευταία θεωρία που αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες φαντάζει απίθανη, όμως τελικά τίποτα δεν αποκλείεται, δεδομένου ότι τα νέα στοιχεία επαναφέρουν στο προσκήνιο το ενδεχόμενο δολιοφθοράς.

Ασημακοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει εθνικές μειονότητες στη Θράκη;

Για "αδιανόητα, επικίνδυνα, και ανιστόρητα παιχνίδια με τη φωτιά από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης", κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου σε δήλωσή της σχετικά με την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Θράκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Το ατύχημα στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας

Δείτε ένα βίντεο από την παραλίγο τραγωδία στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ, όταν κατά την απογείωση ενός αεροσκάφους έσπασε ο μπροστινός τροχός του. Ευτυχώς μόνο ένας επιβάτης τραυματίστηκε ελαφρά και χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη, ενώ όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από την έξοδο κινδύνου και μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο.

Ποιος στη χάρη του Σταύρακα: Το «Ποτάμι» στηρίζει κι ο Πάγκαλος που άκουσε σημίτης κι έτρεξε

Αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και του νέου εγχειρήματος της Ελιάς άφησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας παράλληλα θετικά για το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

"Ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι θα θέσει το θέμα Εκκλησίας-Κράτους. Να το δούμε, διότι αυτή τη στιγμή δεν το θέτει κανείς. Το έθεσαν κάποιοι για να πάρουν ψήφους, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Π.χ. ο μακαρίτης ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο δάσκαλός μου, ο οποίος...

Ξεκινά η ηλεκτρονική επιτήρηση των κρατουμένων

Το σύστημα της ηλεκτρονικής επιτήρησης κρατουμένων, θα εφαρμοστεί πολύ σύντομα, ενώ στο μέτρο θα ενταχθούν και οροθετικοί κρατούμενοι, δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Μετά από 20 χρόνια η αποφυλάκιση για τρομοκράτες

Αυστηρότερο γίνεται το νομοθετικό πλαίσιο για την αποφυλάκιση κρατουμένων, που εκτίουν ποινή ισόβιας κάθειρξης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, σύμφωνα με νομοσχέδιο του υπουργού Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου, το οποίο πρόκειται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση και έχει τον τίτλο: «Ρυθμίσεις Ποινικού και Σωφρονιστικού Δικαίου και άλλες διατάξεις».

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας "ξανακατήργησε" το μνημόνιο

Την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Αλεξανδρούπολη σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, επισημαίνοντας ότι o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «ξανακατήργησε» το μνημόνιο.

Ιωαννίδης για τον Τόλη: Κάνει προεκλογικό αγώνα με λεφτά της Περιφέρειας


Αν κάνει ο κ. Τζιτζικώστας προεκλογική εκστρατεία με χρήματα της περιφέρειας ή που σχετίζονται με την περιφέρεια αναρωτήθηκε ο κ. Ιωαννίδης

Να ξεκαθαρίσει πότε λειτουργεί ως εν ενεργεία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πότε ως υποψήφιος για το αξίωμα, ζήτησε ο υποψήφιος της ΝΔ, Γιάννης Ιωαννίδης, προτρέποντας τον αντίπαλό του να τηρήσει του κανόνες διαφάνειας.

«Μπούκαρε» το ΣΔΟΕ στις επιχειρήσεις ισχυρού συγκροτηματάρχη των ΜΜΕ

Έξαλλος με τον Γ.Γ. του υπουργείου οικονομικών κ. Θεοχάρη εμφανίζεται γνωστός συγκροτηματάρχης που αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα.

Ζητάει και τα ρέστα ο Γ. Βασιλακόπουλος

Με το παλιό καλό κρασί μοιάζει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος . Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπάσκετ και με θητεία Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού στα χρόνια του πανίσχυρου ΠΑΣΟΚ όσο περνάει ο καιρός γίνεται και πιο απολαυστικός.

Ενα μικροσκοπικό ακατοίκητο νησάκι -θησαυρός στη μέση του πουθενά: Γιατί το διεκδικούν 4 χώρες [εικόνες]

Το Rockall είναι ένα πολύ μικρό ακατοίκητο νησάκι χωρίς ιδιαίτερα ξεχωριστά χαρακτηριστικά, αλλά, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον τεσσάρων κρατών τα οποία ερίζουν εδώ και πενήντα χρόνια για να το έχουν υπό τη σημαία τους.

Γατάκια τα μάθατε; Ο Πρόεδρος της Adidas νέος Πρόεδρος του Συμβουλίου Επιστασίας της FC Bayern

O Herbert Hainer εκλέχθηκε πρόεδρος του συμβουλίου επιστασίας της Μπάγιερν Μονάχου. Το συγκεκριμένο συμβούλιο προίσταται του συλλόγου και ελέγχει το προεδρείο της ομάδας ανά πάσα στιγμή. Πρόεδρος μέχρι της σύγκλιση έκτακτης ΓΣ για την εκλογή νέου, θα είναι ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Κάρλ Χοπφνερ. Μέχρι τώρα και τις δύο θέσεις...

Βρούτσης: Θα δώσουμε νωρίτερα το οικογενειακό επίδομα

Συνάντηση διαρκείας 15 λεπτών είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και ο υφυπουργός Βασίλης Κεγκέρογλου, με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Βρούτσης δήλωσε ότι στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η ελληνική οικογένεια και η στήριξή της που αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση.

Ευαγόρας Παλληκαρίδης: Απαγχονίστηκε σαν σήμερα από τους Άγγλους "συμμάχους". Να τον θυμόμαστε, για να είναι ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Ευαγόρας Παλληκαρίδης: Απαγχονίστηκε σαν σήμερα. Να τον θυμόμαστε, για να είναι ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Γεννήθηκε στην Τσάδα, Πάφου, στις 27 Φεβρουαρίου, 1938. Το 1949, η οικογένεια του μετακόμισε στο Κτήμα.

Σαν μαθητής του Γυμνασίου από το 1950, έζησε έντονα τους δύσκολους καιρούς που περνούσε η Κύπρος στην προσπάθεια της να κρατήσει το ελληνικό λάβαρο της ελευθερίας ψηλά, ζώντας κάτω από τον ζυγό του άγγλου κατακτητή που δήλωνε απερίφραστα ότι "ουδέποτε" θα έδιδε την ελευθερία στους κυπρίους.

AΠΑΤΗ το πρώτο φιλί μεταξύ αγνώστων: είναι διαφήμιση ρούχων!

​Τι κι αν έγινε αμέσως ένα από τα hits του Ίντερνετ ανά τον κόσμο, γοητεύοντας τους πάντες; Το βίντεο με το πρώτο φιλί ήταν μεν ρομαντικό, αλλά και… διαφήμιση εταιρείας ρούχων!

ΒΙΝΤΕΟ-Η αναπαράσταση της δολοφονίας της συντρόφου του Πιστόριους

Συγκλονιστική είναι η αναπαράσταση από την δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ, για την τέλεση της οποίας κατηγορείται ο Όσκαρ Πιστόριους.

Κατά την όγδοη ημέρα της δίκης του Παραολυμπιονίκη,  ο ιατροδικαστής προχώρησε στην εκτίμηση ότι ο Πιστόριους δεν υποβοηθήθηκε από τα πρόσθετα μέλη του όταν πυροβόλησε κινούμενος προς το μπάνιο όπου βρισκόταν η άτυχη σύντροφος τους.

Πασίγνωστος Έλληνας αποκλήρωσε την κόρη του! Δείτε τι αναφέρει στην διαθήκη του!

Τις τελευταίες επιθυμίες της ζωής του εξέφρασε πασίγνωστος Έλληνας, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο, σε δύο χειρόγραφες διαθήκες του, οι οποίες δημοσιεύθηκαν τον Ιούλιο στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Ο αείμνηστος καθηγητής του Ποινικού Δικαίου και δικηγόρος...

Μάλλον εσείς κερδίζετε το βραβείο φασιστολογίας που απαγορεύετε στον Αρναούτογλου να πει ότι είναι χριστιανός

Διαβάστε της μπουρδολογίες της σελίδας για τις γυναίκες του Δημητράκη του Γιαννακόπουλου που ενώ από το newsbomb μας βομβαρδίζει πραγματική μπουρδολογία για εικόνες που ματώνουν και εξωγήινους που πετάνε πάνω απ' τα κεφάλια μας... από τη σελίδα queen.gr το παίζει προοδευτικός και λογοκρίνει τον Αρναούτογλου σε ντελίριο φασισμού επειδή τόλμησε και είπε ότι κάτι...

ΒΙΝΤΕΟ-Την έκανε ρόμπα ο Ντινόπουλος τη Δούρου... που δεν τολμούσε να πει το όνομα του Άκη

Όσο για τους ΣΥΡΙΖΑίους που λένε ότι ήταν μια απλή υπάλληλος και όχι κολλητή του Άκη, έχουμε μια απορία: Οι εργαζόμενοι με μπλοκάκι κάθονταν δίπλα στον Άκη....

Την έντονη αντίδραση της Ρένας Δούρου προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, Αργύρη Ντινόπουλου ότι η κ. Δουρού ήταν σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Μετά από αυτή την αναφορά στο πρόσωπό της, η κ. Δούρου παρενέβη στην εκπομπή του Star, διαψεύδοντας τη δήλωσή του.

Οι ημερομηνίες υποβολής των δηλώσεων του 2014

Τα φορολογικά έντυπα που θα κληθούν να συμπληρώσουν έξι εκατομμύρια φορολογούμενοι έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.

Η φετινή διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων ξεκινάει στις 20 Μαρτίου με το «άνοιγμα» του Taxis, ενώ η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Ταμειακό πλεόνασμα 221 εκατ. ευρώ

Πλεόνασμα 221 εκατ. ευρώ εμφάνισε ο Κρατικός Προϋπολογισμός κατά το πρώτο δίμηνο του έτους, σε ταμειακή βάση, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η τράπεζα της Ελλάδος.

Σε εξέλιξη η διαδικτυακή ψηφοφορία του υπ. Ανάπτυξης

Άρχισε από σήμερα Παρασκευή 14 Μαρτίου, η διαδικτυακή ψηφοφορία για την επιλογή του ελληνικού σήματος προϊόντων και υπηρεσιών.

Η ψηφοφορία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, διεξάγεται μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου...

Κυβερνοεπιθέσεις δέχτηκε η ιστοσελίδα του Κρεμλίνου

Πολλαπλές επιθέσεις από χάκερ που έθεσαν κι εκτός λειτουργίας την ιστοσελίδα της κεντρικής τράπεζας, δέχθηκε η ιστοσελίδα της ρωσική προεδρίας την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.

Ηλεία: ''Ομολόγησα ότι τον σκότωσα γιατί δεν με άφηναν να πάω τουαλέτα'' - Η συνέντευξη της ''μαύρης χήρας'' από τις φυλακές!

Η «Μαύρη Χήρα» που σκότωσε και τσιμέντωσε επιχειρηματία κάτω από το τζακούζι μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για το έγκλημα...

και τις κατηγορίες που της καταλογίζονται. Η συνέντευξη της καταδικασθείσας σε ισόβια για την δολοφονία του Τάσου Τσαγκαρόπουλου, είχε παρθεί πριν από την απόφαση του δικαστηρίου και η γυναίκα αρνούνταν ότι σκότωσε τον 42χρονο.

Forbes: Η Ελλάδα διεκδικεί ενεργειακό ρόλο στην Ευρώπη εν μέσω της αναταραχής στην Ουκρανία

Άρθρο με τίτλο «Η Ελλάδα θέλει να διαδραματίσει νέο ενεργειακό ρόλο», στο οποίο χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι «Όσο καιρό η Ευρώπη ασχολείτο με το τι πρόκειται να συμβεί αν η Ρωσία αποφάσιζε να κλείσει την βαλβίδα παροχής φυσικού αερίου, η Αθήνα φαίνεται ότι αποφάσισε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσει ένα νέο ενεργειακό ρόλο», «φιλοξενεί» στη διαδικτυακή του έκδοση το αμερικανικό περιοδικό «Forbes».

Γελάει ο κόσμος με Πούτιν που κάνει ότι διαφωνούσε στο Κόσοβο... Δικαιούται η Κριμαία να αποσχισθεί; Ολες οι απαντήσεις για το Διεθνές Δίκαιο

Εγώ και τότε και τώρα την ίδια θέση είχα "ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΟΡΩΝ" τότε, καμία και τώρα... να δούμε τι θα λένε τα παπαγαλάκια και οι πατριώτες του κώλου όταν τούρκοι πράκτορες καταλάβουν δημαρχεία και εγκαταστάσεις στη Θράκη και εξαγγείλουν δημοψήφισμα των "τουρκόφωνων" προκειμένου να ενωθούν με την Τουρκία... ΖΩΑ! Ε, ΖΩΑ!

Ο Ομπάμα, η Μέρκελ, ο Ολάντ, ο ΟΑΣΕ, οι G7, όλοι το είπαν: το δημοψήφισμα της Κυριακής 16 Μαρτίου για την πρόσδεση της Κριμαίας στη Ρωσία «είναι παράνομο από την άποψη του διεθνούς δικαίου». Τι συμβαίνει, όμως, πραγματικά με τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου;

To' πε και το'κανε ο Jared Leto:Πήγε Ουκρανία να αποτίσει φόρο τιμής στους νεκρούς (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τα λόγια του πράξεις έκανε ο Jared Leto, ο οποίος βρέθηκε στην Ουκρανία, για να αποτίσει φόρο τιμής στους νεκρούς διαδηλωτές, που «έπεσαν» μετά τις σκληρές μάχες τους με την αστυνομία.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ! Απαγόρευση συμμετοχής μαθητών στις δράσεις για το Ελληνικό

"Σχολική δραστηριότητα" είναι ρε καραγκιόζηδες να τρέχετε τους μαθητές σε εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ; Ρε αι στα διάολα που κάνετε και τους δασκάλους!

Εντολή να μην συμμετέχουν οι μαθητές των σχολείων των δήμων Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού - Αργυρούπολης στις εκδηλώσεις κατά της ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού εξέδωσαν οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Δ' Αθήνας, με το σκεπτικό ότι πρόκειται για «πολιτική διεκδίκηση», που δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Πραγματικό εστιατόριο κανιβάλων με ανθρώπινο κρέας... που αλλού; Στην Αφρική... την "κοιτίδα του πολιτισμού"

Μία απίστευτη είδηση που μοιάζει βγαλμένη από παρανοϊκή ταινία τρόμου. Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι μετά από έφοδο της αστυνομίας και φρικιαστικά ευρήματα.

Η αστυνομία συνέλαβε 11 άτομα και έκλεισε το εστιατόριο ξενοδοχείου όταν...

Η πρόταση του ΥΠΑΝ στην τρόικα για το φρέσκο γάλα

Να μπορεί να χρησιμοποιηθεί η λέξη «φρέσκο» για γάλα χαμηλής παστερίωσης, δηλαδή, έως δέκα ημερών, είναι η πρόταση που θα συζητηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο μεταξύ υπουργείου Ανάπτυξης και δανειστών, στην προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας για την υιοθέτηση εκείνων των μέτρων της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ που δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία.

Από σενάρια καλά πάμε: "Κάποιος οδήγησε εσκεμμένα το αεροσκάφος προς τα νησιά Ανταμάν"... όχι δεν το είπε ο Καμμένος... αυτός επιμένει ότι το πήραν οι Νεφελίμ

Οι πιέσεις που ασκούνται από τις ΗΠΑ και την Κίνα στην Μαλαισία για το χαμένο αεροπλάνο γίνονται εμφανείς

Κυρίαρχο ρόλο στις έρευνες για το μοιραίο μαλαισιανό Boeing αναλαμβάνουν οι ΗΠΑ σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στο μυστήριο που εξακολουθεί να διχάζει τους ειδικούς βυθίζοντας στην απόγνωση και την θλίψη τους συγγενείς των αγνοουμένων, ενώ πριν από λίγο, το "Sky News" μετέδωσε με βάση τα ραντάρ, κάποιος οδήγησε εσκεμμένα το αεροσκάφος προς τα νησιά Ανταμάν.

Δεν καταθέτει έφεση ο Χένες-Πότε και για πόσο πάει φυλακή-Παραιτήθηκε από Πρόεδρος της Μπάγιερν-Ποιος τον αντικαθιστά

Σύμφωνα με δήλωση του ο Ούλι Χένες δεν θα καταθέσει έφεση εναντίον της ποινής που του επιβλήθηκε, Όπως λέει «μετά από συζητήσεις με την οικογένειά μου αποφάσισα να μην καταθέσω έφεση και να αντιμετωπίσω με αξιοπρέπεια την ποινή που μου επιβλήθηκε. Έτσι αντιλαμβάνομαι εγώ την ανάληψη των ευθυνών και η απόκρυψη εσόδων ήταν το λάθος της ζωής μου τις συνέπειες του οποίου θα αντιμετωπίσω»

Παράλληλα στη δήλωσή του ο Πρόεδρος...

ΒΙΝΤΕΟ-Το σούργελο ο αλυσοδεμένος Χατζημαρκάκης στην Ευρωβουλή

Με αλυσίδες εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Ελλήνων Ευρωπαίων πολιτών, Γιώργος Χατζημαρκάκης, στην Ευρωβουλή.

Μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Χατζημαρκάκης δήλωσε ότι πρέπει οι ευρωβουλευτές να μεταφέρουν σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι γι' αυτές τις αποφάσεις με συμβολισμό την αληθινή κατάσταση στην Ελλάδα. «Πιστεύω ότι οι Ευρωπαίοι δεν έχουν την καθαρή εικόνα, δεν θέλουν να ακούσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το παθιασμένο βίντεο της νεαρής Ουκρανής το είδαν 7,8 εκατ. άνθρωποι [βίντεο]

Αν ξανακάνει βίντεο στη ζωή της η Γιούλια Μαρουσέβσκα, θα ήθελε να είναι για κάτι ευχάριστο και να έχει καλό τέλος. Η 24χρονη, με Ph.D στην λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Taras Shevchenko National University της Ουκρανίας, δεν φανταζόταν ποτέ ότι το βίντεο-έκκληση που απηύθυνε στον κόσμο για την βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων του Κιέβου, θα το έβλεπαν 7,8 εκατ. άνθρωποι.

Χειροκροτάει ο ΣΥΡΙΖΑ: Στρατό στέλνει ο Μαδούρο στις γειτονιές των πόλεων που διαδηλώνουν

Η Βαλένσια είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Βενεζουέλας. Ένας αστυνομικός, ένας νεαρός και ένας 42χρονος έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια των διαδηλώσεων κατά του Μαδούρο σε γειτονιές της πόλης.

Στους έξι οι νεκροί από επίθεση με μαχαίρι στην Κίνα

Ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων - Ένας από τους ύποπτους στο επεισόδιο εργαζόταν ως πωλητής άρτου και ενεπλάκη σε λογομαχία μ' ένα πελάτη

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε σήμερα στην κινεζική επαρχία Χουνάν, σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό.

ΒΙΝΤΕΟ-Σοκ: Φωτογραφία του Πιστόριους μόλις σκότωσε τη Ρίβα με αίματα στα πόδια-Πάλι ξέρασε στο δικαστήριο

Οσοι βρέθηκαν στο δικαστήριο είδαν το φονικό όπλο και το επίμαχο μπαστούνι του κρίκετ με το οποίο ο Πιστόριους έσπασε την πόρτα του μπάνιου

Λύγισε ξανά χθες στο δικαστήριο της Πρετόρια στη Ν. Αφρική ο Όσκαρ Πιστόριους όταν στη δίκη προβλήθηκαν φωτογραφίες από τη μοιραία νύχτα, μεταξύ των οποίων και μια εικόνα από το άψυχο κορμί της δολοφονημένης συντρόφου του, Ρίβα Στίνκαμπ.

ΡΕ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΛΕΜΕΕΕ!! Στοιχείο σοκ -Κάποιος μέσα από το Boeing έκλεισε τα συστήματα εντοπισμού -Σίγησαν με διαφορά 14 λεπτών

«Lost» (μην ξεχνάμε βέβαια ότι στο Lost που χρησιμοποιούν συνέχεια οι δημοσιοκάφροι, αποδείχθηκε στο τέλος ότι όλοι ήταν νεκροί εξαρχής...) θυμίζει κάθε μέρα και περισσότερο το θρίλερ με το αεροπλάνο της Malaysian Airlines το οποίο αγνοείται για έβδομη ημέρα. Αμερικανικοί αξιωματούχοι πιστεύουν τώρα ότι τα δύο συστήματα επικοινωνιών του αεροσκάφους έκλεισαν με διαφορά 14 λεπτών κάτι το οποίο δείχνει ότι δεν συνέβη κάποια αιφνιδιαστική καταστροφή.

Ναύπακτος: Η ξεκαρδιστική ανακοίνωση για το... ζωηρό ζευγάρι - Έκτακτη συνέλευση στην πολυκατοικία (Φωτό)!

Οι παρατηρήσεις στο ζευγάρι δεν έπιασαν τόπο. Οι ένοικοι εξακολουθούν να μην μπορούν να κλείσουν μάτι και το θέμα έρχεται στην συνέλευση των ενοίκων, μέσα από μιαανακοίνωση που κάνει το γύρο των social media...

Ένιωσε την αγάπη των Ρώσων για τους έλληνες πασίγνωστη Ελληνίδα επιχειρηματίας: Έπεσε θύμα απαγωγής....

Ξεράθηκε στα γέλια ο απαγωγέας της όταν τον "απείλησε" με τη ρώσικη αστυνομία...

Θύμα απαγωγής έπεσε η γνωστή επιχειρηματίας Ρια Πρίνου κατά την διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού που είχε στη Ρωσία. Η Ρία Πρίνου βρέθηκε στην Ρωσία για επαγγελματικούς λόγους. Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Μόσχα ήρθε αντιμέτωπη με ένα περιστατικό, το οποίο την τρομοκράτησε με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ξεπεράσει το σοκ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

To πλεόνασμα θα μοιραστεί σε χαμηλοσυνταξιούχους και ένστολους, πριν από τις ευρωεκλογές

Αποφασισμένη να πιστώσει τους λογαριασμούς χαμηλοσυνταξιούχων και ενστόλων, με το «μέρισμα» που τους αντιστοιχεί, από το πρωτογενές πλεόνασμα, πριν από τις Ευρωεκλογές, εμφανίζεται η κυβέρνηση.

Δημοσκόπηση Public Issue για ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Στα ίσια ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ πολλοί αναποφάσιστοι

Στο εξαιρετικά υψηλό ποσοστό του 41% βρίσκεται η αδιευκρίνιστη ψήφος, με το ενδιαφέρον των εκλογέων για την αναμέτρηση να είναι αυξημένο κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το 2009 (54% έναντι 46%).

Αρχηγέ βάλε Ελεονόρα να τους τρελάνεις όλους! Ουρά κάνουν οι παρουσιάστριες για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Μιχαλολιάκου -Ποιες θέλουν να είναι υποψήφιες

Σε μάχη... τηλεπαρουσιαστών θα καταλήξει η εκλογική αναμέτρηση στο δήμο Πειραιά, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη, δύο γνωστές τηλεπερσόνες τηλεφώνησαν από μόνες τους στον νυν δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Βασίλη Μιχαλολιάκο, για να του δηλώσουν ότι είναι έτοιμες να ενταχθούν στο συνδυασμό του.