15 Μαρτίου 2014

Η Πετρούλα άργησε αλλά τα κατάφερε -Το νέο της ημερολόγιο είναι όσο σέξι χρειάζεται [εικόνες]

Υπήρξε το κορίτσι του καιρού. Γι αυτό και η Πετρούλα θέλει να ανεβάσει κι άλλο τη θερμοκρασία με μια σούπερ σέξι φωτογράφιση για τις ανάγκες του νέου της ημερολογίου που κυκλοφόρησε με το οποίο έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι αυτό που ξέρει να κάνει καλά είναι να ποζάρει.

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (16 Μαρτίου 2014)

Δείτε τα

Σταύρακας σε οπαδό του Τσίπρα στα Χανιά: «Φέρε μου τα ένσημα του αρχηγού σου και μετά μιλάμε για συμφέροντα»

Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα οι ομιλίες του Σταύρακα με τις γνωστές αοριστίες, τις διαπιστώσεις για το παρελθόν και χωρίς προτάσεις

Μιλώντας σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα του στα Χανιά, από όπου άρχισε την περιοδεία του ανά την Ελλάδα εν όψει των Ευρωεκλογών, ο Σταύρος Θεοδωράκης, μετά την ομιλία του έδωσε τον λόγο σε πολλούς πολίτες, προκειμένου να του υποβάλουν ερωτήματα. Στο ερώτημα ενός πολίτη των Χανίων, ο οποίος δεν έκρυψε την προτίμησή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ...

Σάλος με δημοσιογράφο από την Κύπρο -Πώς χρησιμοποίησε το θρίλερ με το μοιραίο Boeing για να βγάλει χρήματα [εικόνες]

Θύελλα αντιδράσεων φαίνεται πως έχει προκαλέσει η υπόθεση με έναν δημοσιογράφο, ο οποίος φαίνεται να χρησιμοποίησε το θρίλερ που εκτυλίσσεται με το μοιραίο αεροπλάνο της Malaysia Airlines, προκειμένου να βγάλει χρήματα.

Κι όμως, 2 Έλληνες είναι πιο διάσημοι από τον Ιησού!! Όχι δεν είναι ο Πάνος κι ο Αλέξης...

Το Media Lab του MIT δημιούργησε το Pantheon, έναν διαδραστικό κατάλογο φήμης, από τον Αβραάμ ως τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Υπάρχουν πολλά είδη φήμης. Ο Ιησούς Χριστός ήταν το πρώτο πρόσωπο που κατάφερε να επιτύχει σε παγκόσμιο επίπεδο «να κατακτήσει τον κόσμο χωρίς βία», έγραψε ο Κλάιβ Τζέιμς. Η φήμη, όπως και η πολιτική, είναι σε μεγάλο βαθμό ένα τοπικό θέμα και είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να ποσοτικοποιηθεί.

ΒΙΝΤΕΟ: Αποθεώθηκε ο Ούλι Χένες στις εξέδρες

Την στήριξη τους στον Ούλι Χένες έστειλαν οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου μην ξεχνώντας την πολυετή παρουσία, του μέχρι πρότινος αντιπροέδρου στην ομάδα.

ΣΚΑΪ: Οφσάιντ, πέναλτι και... πρωτάθλημα σε άδειο γήπεδο!

Με γκόλ οφσάιντ του Βαλντέζ στο 35΄ και πέναλτι του Φουστέρ στο 90΄ ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 -στο άδειο λόγω τιμωρίας Γεώργιος Καραϊσκάκης-τον Πανθρακικό και κατέκτησε το πρωτάθλημα της περιόδου 2013-14. Η ομάδα της Κομοτηνής αγωνιζόταν απο το 41΄ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σαρακατσάνου.

Γελάνε και τα τσιμέντα με τον καραμανλικό Τσίπρα... μέχρι και ο Κωνσταντινόπουλος τον κοροϊδεύει

Επικοινωνιολόγοι της πούτσ@ς λένε στον Αλέξη να κάνει τον καραμανλικό για να κερδίσει κανα ψηφαλάκι... κερδίζουν όλοι τους το γέλιο μας και τους αφιερώνουμε τα μούτρα του Καραμανλή την τελευταία φορά που συνάντησε τον Τσίπρα....

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη Real News, στην οποία, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως « Η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ακροδεξιό περιβάλλον Σαμαρά που λύνει και δένει σήμερα».

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΦΩΤΟ: Κομμουνιστές ναζί ρώσοι, απήγαγαν ΕΛΛΗΝΑ στρατιωτικό ιερέα στη Σεβαστούπολη

Μούγγα τα παπαγαλάκια στην Ελλάδα....

Ένοπλοι απήγαγαν σήμερα στη Σεβαστούπολη τον έλληνα καθολικό ιερέα του ουκρανικού στρατού πατέρα Νικόλαο. Ο έλληνας ιερέας είχε...

Ο Κουμουτσάκος ζητά εξηγήσεις από τον Σγουρό

Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά που εμπλέκει τον Περιφερειάρχη κ. Σγουρό σε απευθείας ανάθεση έργου ύψους 60 εκατ. ευρώ ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Γιώργος Κουμουτσάκος σε δήλωσή του ζητά από τον κ. Σγουρό να απαντήσει άμεσα και σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

ΧΑ:"Ιούδας" ο Αλεξόπουλος

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή για την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου αναφέρεται ότι: "πριν την Ανάσταση υπάρχει πάντα ένας Ιούδας".

ΒΙΝΤΕΟ-Αβραμόπουλος: Στο Πολεμικό Ναυτικό τα τέσσερα υποβρύχια

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε ότι τα τέσσερα υποβρύχια που βρίσκονται στα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, μετά από συμφωνία περιέρχονται από σήμερα στο Πολεμικό Ναυτικό.

Σταύρακας: Σκίστε τα προγράμματα... όλα στον αυτόματο πιλότο και ότι ξημερώσει...

Από την γενέτειρα του τα Χάνια ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο Σταυρός Θεοδωράκης ο οποίος μιλά αυτήν την ώρα σε συγκέντρωση. Μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε από τα κόμματα να σκίσουν τα προγράμματα τους. Δείτε το βίντεο της ΔΤ.

Σύγκλιση απόψεων στη συνάντηση του Γ.Βρούτση με την τρόικα

Κοντά σε συμφωνία βρίσκεται το υπουργείο Εργασίας με την τρόικα, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τις δηλώσεις ανώτερου στελέχους του υπουργείου, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, μετά το πέρας της συνάντησης του Γ.Βρούτση με τους εκπροσώπους των δανειστών

Δημοσκόπηση ALCO Ευρωεκλογές: Μικρό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ με 1,1% ... όσο δηλ. ήταν και πριν 10 μέρες (0,9%) και πριν ένα μήνα (1,4%) εμφανίζει δημοσκόπηση για τις Ευρωεκλογές, την οποία πραγματοποίησε η ALCO για Το Πρώτο Θέμα.

Συγκεκριμένα:

Ποια τα ονόματα για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Του Δημήτρη Αλειφερόπουλου

Με τη συζήτηση για τα 42 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θα δώσουν τη μάχη της ευρωκάλπης επισήμων να μην έχει ανοίξει στα κομματικά όργανα στην πλ. Κουμουνδούρου, οι προτάσεις κυρίως για νέα άφθαρτα πρόσωπα αλλά με «ζωηρή» κομματική δραστηριότητα και «περγαμηνές» πέφτουν βροχή.

Φωτογραφικό ντοκουμέντο που χρήζει απάντησης-Το κορίτσι του ΓΑΠ που σήμερα ανοίγει το συνέδριο των Οικολόγων

Φωτογραφικό ενσταντανέ από τη θεμελίωση του «Φράκτη του Εβρου κατά της λαθρομετανάστευσης», Φεβρουάριος του 2012, στην περιοχή της Ορεστιάδας, παρουσία του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή.

Στα αριστερά, διακρίνεται η...

Κεντροαριστερά(σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία) ή φιλελευθερισμός(κεντροδεξιά);

Ρητορικό ή πραγματικό πολιτικό ερώτημα;


Γράφει ο Γιώργος Αγαλιώτης

Οι σοσιαλδημοκράτες πιστεύουν σε πολιτικές και ηθικές αξίες όπως η κοινωνική αλληλεγγύη-δικαιοσύνη, η ισότητα, η πλήρης απασχόληση και το κράτος πρόνοιας, ενώ ταυτόχρονα είναι αναφανδόν υπέρμαχοι της φιλελεύθερης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Διαβάστε το άρθρο στο www.logiastarata.gr

Μία σ@ξι υποψήφια από το ποδόσφαιρο στον δήμο! (ΦΩΤΟ)

Η Σπυριδούλα Πατήλα θεωρείται δικαίως µία από τις πιο καυτές παρουσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η ίδια κάθε άλλο παρά θέλησε να κρύψει τη σέξι πλευρά της, µια και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν παρέλειπε να ανεβάζει στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης εντυπωσιακές φωτογραφίες της µε µαγιό, που στην κυριολεξία έκοβαν την ανάσα.

Οι αποικιοκρατικές φυλές του ΠΑΣΟΚ στα άλλα κόμματα

Ποιος θα το πίστευε ότι όταν 3, 5 χρόνια πριν και συγκεκριμένα στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, το ΠΑΣΟΚ κέρδισε με ποσοστό 43,92% έναντι 33,48% της Νέας Δημοκρατίας και οδήγησε στην πρωθυπουργία τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου, σήμερα το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα , πασχίζει να συγκεντρώσει ποσοστό πέριξ του 5%.

Τανιμανίδης: Βεβηλώνουν την Αγία Σοφία Τραπεζούντας! Την έκαναν τζαμί!

Να μην γίνει τζαμί η Αγία Σοφία Τραπεζούντας είναι το αίτημα που διατυπώνει ο πρόεδρος Ευξείνου Λέσχης, Στέφανος Τανιμανίδης, όπως είπε στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου στον RealFM.

Η γυμνή δρομέας του Λονδίνου -Πέταξε τα ρούχα και βγήκε για τρέξιμο στις λεωφόρους [εικόνες & βίντεο]

Το τρέξιμο απελευθερώνει μεν, αλλά όταν οι ειδικοί προβάλλουν τέτοια επιχειρήματα μιλούν για τα αρνητικά συναισθήματα και το άγχος που μπορεί να διώξει κάποιος με λίγο τρέξιμο. Μία γυναίκα όμως το παρεξήγησε τελείως. Και απελευθερώθηκε από τα ρούχα της.

H σαιζόν της Φόρμουλα 1 ξεκινά και η Red Bull εξηγεί σε βίντεο τους νέους κανονισμούς

Οι δύο πιλότοι της Red Bull, ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel και ο Daniel Ricciardo, εξηγούν στο βίντεο που ακολουθεί τους καινούργιους κανονισμούς της νέας σαιζόν της F1. Οι οποίοι φιλοδοξούν να εντείνουν τον ανταγωνισμό και να αυξήσουν το θέαμα.

Αυτός είναι ο λόγος που οι Κινέζοι δεν αποκαλουν την Ελλάδα Greece!

Όταν οι Κινέζοι άκουσαν τη λέξη Hellas, προσπάθησαν να την αποδώσουν στη γλώσσα τους...

Για να τη γράψουν, χρησιμοποίησαν δύο ιδεογράμματα (希臘) τα οποία επέλεξαν με βάση την προφορά.

Φήμες ότι ανεξαρτητοποιείται κι άλλος βουλευτής της ΧΑ! Δείτε για ποιον λένε! Παραδέχεται εγκληματική δράση ο Αλεξόπουλος!

Την απόφαση να ανεξαρτητοποιηθεί πήρε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος. Μάλιστα, έντονη είναι η φημολογία πως εντός της ημέρας θα ακολουθήσει κι άλλος τον ίδιο δρόμο.

Όσα φροντιστήρια για τα ευρωπαϊκά debate κι αν του κάνετε του Τσίπρα... ο Γιούνκερ θα τον κάνει φέτες....

του Δημήτρη Αλειφερόπουλου

Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζονται στο επιτελείο του Αλ. Τσίπρα για τη συμμετοχή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις τρείς τηλεοπτικές αναμετρήσεις (debate) που θα διεξαχθούν μεταξύ όλων των υποψηφίων για την θέση του προέδρου της Κομισίον.

ΚΛΑΙΩ! ΒΙΝΤΕΟ-Ο Χαϊκάλης διαβάζει κάθε μέρα το ζώδιό του: «Η αστρολογία ήρθε στη ζωή μου ως εσωτερική αναζήτηση»

Ο Παύλος Χαϊκάλης εκτός από ηθοποιός και πολιτικός ασχολείται και με την αστρολογία.
Καλεσμένος της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται» εξομολογήθηκε από μικρή ηλικία άρχισε να αναζητά τι υπάρχει στο σύμπαν και ασχολήθηκε με την αστρολογία.

Ω τον παντέρμο τι θα ακούσει: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Αλεξόπουλος της Χρυσής Αυγής

Την απόφαση να ανεξαρτητοποιηθεί πήρε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Κομμουνιστοναζί του Πούτιν πίσω από τα επεισόδια στην ανατολική Ουκρανία

Δείτε παρακάτω τις φώτο ντοκουμέντο για τους Ρώσους νεοναζί που έχουν πάει στην Ουκρανία και τρομοκρατούν τον πληθυσμό!

Ο Αλεξάντερ Τουρτσίνοφ κατηγόρησε ευθέως τη Μόσχα για τους τρεις θανάτους σε Ντόνετσκ και Χάρκοβο

«Αιώνιοι» φοιτητές μόνο στην Ελλάδα -Τι κάνουν με αυτούς στο εξωτερικό

Ελληνικό φαινόμενο είναι οι «αιώνιοι» φοιτητές, καθώς στο εξωτερικό υπάρχουν μηχανισμοί προκειμένου να αντιμετωπίζεται το θέμα και να μην γιγαντώνεται όπως συμβαίνει εντός των συνόρων, όπου 180.000 άτομα εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία.

Οι Ρωμιοί και οι Τατάροι της Κριμαίας: Δύο αντικρουόμενες απόψεις για το επερχόμενο δημοψήφισμα

Μία ανάσα πριν το επίμαχο δημοψήφισμα για την Κριμαία, η κατάσταση βρίσκεται σε αναβρασμό, ενώ δύο από τις παλαιότερες κοινότητες της χερσονήσου, εκφράζουν τις αντικρουόμενες απόψεις του για το αποτέλεσμα του.

Η “καλημέρα” του Άρη στο Twitter από την Αιόλου (photo)

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας Άρης Σπηλιωτόπουλος, έστειλε τη δική του “καλημέρα” στους πολίτες της πρωτεύουσας.

Νέα εμπλοκή στην κατασκευή του Μετρό Θεσσαλονίκης – Όλα καλά λέει το Υπουργείο

Κύκλοι πάντως του Υπουργείο Υποδομών τονίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, και όλα θα επιλυθούν

Μία νέα σοβαρή εμπλοκή προέκυψε στην κατασκευή του Μετρό Θεσσαλονίκης μετά την «Ειδική δήλωση διακοπής έργων», της κατασκευάστριας κοινοπραξία (ΑΕΓΕΚ - Impregilo - Ansaldo - Seli - Ansaldobreda) με την οποία γνωστοποίησε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τις εργασίες, υπό τις υφιστάμενες συνθήκες.

Ρωσία - Συνάντηση Putin με τον αρχηγό της Παραολυμπιακής Ομάδας της Ουκρανίας


Το Κίεβο αποφάσισε να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες παρά την κρίση στην Κριμαία

Ο πρόεδρος της Ρωσίας V. Putin συναντάται αυτήν την ώρα με τον επικεφαλής της ομάδας της Ουκρανίας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου D. Peskof.

Η στιγμή της έκρηξης στο Χάρλεμ - Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή της έκρηξης στα δύο κτίρια του Χάρλεμ που στοίχισε τη ζωή σε 8 ανθρώπους.

Το αποκλειστικό βίντεο του CBS2 δείχνει τη στιγμή της έκρηξης που συγκλόνισε το Χάρλεμ και στοίχισε τη ζωή σε 8 ανθρώπους.

Δημοσκόπηση Public Issue: Σταθερή η ΝΔ-Εξαυλώθηκε το προβάδισμα 3,5% που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο ΚΑΡΤΕΣ

Οριακό προβάδισμα μισής μονάδας στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει δημοσκόπηση της Public Issue στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής βουλευτικών εκλογών, ενώ πριν ένα μήνα το προβάδισμα ήταν 1,5% και πριν 2 μήνες ήταν 3,5% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό...

Η “γαλάζια” βάση… τελειώνει τον Σγουρό

Η έντονη αντίδραση που συναντά η υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού από την κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας, ήταν από την πρώτη στιγμή ορατή σε εκείνους που παρακολουθούν προσεκτικά το πολιτικό παρασκήνιο, και στάθηκε το κυριότερο εμπόδιο στα σχέδια του σημερινού Περιφερειάρχη Αττικής για να διεκδικήσει το κοινό χρίσμα των κομμάτων του “Μεγάλου Συνασπισμού”.

Οι ΗΠΑ φταίνε στη Βενεζουέλα του ΣΥΡΙΖΑ για τις αναταραχές -"Δολοφόνος του λαού ο Κέρι" ... προφανώς αυτός σκότωσε τα 28 άτομα...

Στις ΗΠΑ ρίχνει η Βενεζουέλα την ευθύνη για το χάος που έχουν προκαλέσει οι διαδηλώσεις, στις οποίες έχουν χάσει τη ζωή τους 28 άτομα από τις αρχές Φεβρουαρίου. Μάλιστα, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Ελίας Χάουα, δεν δίστασε να αποκαλέσει τον Αμερικανό ομόλογό του, Τζον Κέρι, «δολοφόνο του λαού της Βενεζουέλας».

Οι Ελληνες του Κατάρ: Οι αφανείς ήρωες πίσω από την ραγδαία ανάπτυξη του εμιράτου

Μπορεί οι Εμίρηδες του Κατάρ να προσελκύουν τα φώτα της δημοσιότητας όταν έρχονται στην Ελλάδα, ωστόσο, στην ραγδαία ανάπτυξη του εμιράτου συμμετέχουν πολλοί συμπατριώτες μας που αποτελούν μία υπολογίσιμη και εξαιρετικά δημοφιλή κοινότητα στη χώρα.

Καλά το πάτε για εμφύλιο! Ισοφάρισαν τους νεκρούς οι Ουκρανοί: Δύο νεκροί από πυρά στο Χάρκοβο-Ένας ρωσόφιλος και ένας άσχετος

Δύο άνθρωποι, ένας φιλορώσος ακτιβιστής και ένας διερχόμενος, σκοτώθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν στο Χάρκοβο στην ανατολική Ουκρανία, από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ ριζοσπαστών εθνικιστών και φιλορώσων ακτιβιστών, έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή.

Η Λούκα βιάζεται να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και να φωνάζει πάλι «λεφτά υπάρχουν»... οι Λαφαζάνηδες όμως θέλουν μόνο τα ΠΑΣΟΚικά ψηφαλάκια

Την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει η Λούκα Κατσέλη, η οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των προσώπων που αναμένουν στον προθάλαμο της Κουμουνδούρου μέσω των πολιτικών φορέων που έχουν ιδρύσει. Η πρώην υπουργός εντοπίζει το πρόβλημα στους ρυθμούς και στις αντιστάσεις που αναπτύσσονται στην Κουμουνδούρου.

Θα κλάψουν μανούλες αν η ΝΔ βγεί 2ο κόμμα... αλλά θα γλιτώσουμε από πολλά σούργελα

Δημοσκόπηση που μετράει τους βουλευτές της Β' Αθήνας έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία. Τα νέα δεν είναι καθόλου καλά για δύο πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ. Πάνος Παναγιωτόπουλος και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παρά το επικοινωνιακό μπαράζ που έχουν επιδοθεί...

Φωτιά στη συγκυβέρνηση για τον γιατρό του Βενιζέλου

Ως γνωστόν ο προσωπικός γιατρός του  Βενιζέλου, Αλ. Παπαδημητρίου συνελήφθη μαζί με τον Μαρτίνη κατηγορούμενος για  τις τεράστιες ασφαλιστικές  οφειλές του Ερρίκος Ντυνάν. Σύμφωνα με πληροφορίες  το  …

ΥΠΟΙΚ, ΤΧΣ και Τρόικα συμφώνησαν για τις Τράπεζες – Τι θα γίνει με την Eurobank

“Έχει κλειδώσει το νομοσχέδιο για τις τράπεζες κατά 99,9%”, ανέφερε κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου μετά την ολοκλήρωση των μαραθώνιων διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Πρωθυπουργός Μαλαισίας: «Σκόπιμη ενέργεια η αλλαγή πορείας του Boeing»-Σταματούν οι έρευνες Νότια της Κίνας και στρέφονται στον Ινδικό

Μια εβδομάδα συμπληρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου από την εξαφάνιση του Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών και οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. Κανένα ίχνος του αεροπλάνου δεν έχει βρεθεί ακόμη αφήνοντας περιθώρια σε διάφορες θεωρίες, την ώρα που οι συγγενείς των επιβατών προσπαθούν να κρατήσουν την ελπίδα ζωντανή.

Ενας ωκεανός κρύβεται στα έγκατα της Γης: Ανακάλυψη διαμαντιού ανατρέπει τα δεδομένα [εικόνα]

Μία ανακάλυψη που είναι πιθανό να λύσει το πρόβλημα της λειψυδρίας του πλανήτη έκαναν πρόσφατα ερευνητές στη Βραζιλία. Πρόκειται για ένα μικρό ακατέργαστο διαμάντι, το οποίο κρύβει μέσα του μυστικά από τα έγκατα της Γης.

Μην πω τι θα μαζέψετε: "Τετραπλό “σοκ” για τους φορολογούμενους στις φετινές φορολογικές δηλώσεις"

Φόρος από το πρώτο ευρώ στον ελεύθερο επαγγελματία (επειδή κάποιοι κλέβουν και δεν μπορείτε να τους πιάσετε) και τέλος επιτηδεύματος (που είχατε βάλει επειδή κάποιοι κλέβουν)... βάλτε και κάτι άλλο του χρόνου ρε καραγκιόζηδες (επειδή οι ίδιοι θα συνεχίσουν να κλέβουν)....

Όλα σε ένα: φόρος εισοδήματος, έκτακτη εισφορά, τέλος επιτηδεύματος και φόρος πολυτελείας – Σε τρεις δόσεις η πληρωμή των φόρων για όλους – Ποιες είναι οι προθεσμίες, τι θα ισχύσει για παλαιότερες οφειλές

Στη λογική του “όλα σε ένα” θα κινηθούν από φέτος οι φορολογικές δηλώσεις και ως εκ τούτου και οι πληρωμές που θα προκύψουν για τους φορολογούμενους.

Πληροφοριοδότης η Νταϊάνα

Πληροφορίες για τη βασιλική οικογένεια προκειμένου να έχει συμμάχους στα μέσα ενημέρωσης τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού της με τον Κάρολο, διέρρεε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε στη δίκη για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων και τηλεφωνικών υποκλοπών ο πρώην βασιλικός συντάκτης του ταμπλόιντ «News of the world».

Οι Έλληνες ομογενείς «στέλνουν» τους κωπηλάτες μας στο Παγκόσμιο κύπελλο

Απίστευτο και όμως…ελληνικό. Την ώρα που οι αθλητικές ομοσπονδίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, χάρις στους Έλληνες ομογενείς της Αυστραλίας θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στο Σίδνεϊ για να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο κύπελλο οι Κονσολας και Γιάνναρος !

Να μποϊκοτάρουν τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Erdogan, καλεί τους Ευρωπαίους η γερμανική Die Welt


"Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν θα πρέπει να γίνεται αποδεκτός στην Ευρώπη"

Να μποϋκοτάρουν τον Erdogan καλεί τους Ευρωπαίους η γερμανική Die Welt, me αφορμή το σκάνδαλο διαφθοράς στην Τουρκία και τον αυταρχικό τρόπο αντιμετώπισης του από τον πρωθυπουργό.