18 Μαρτίου 2014

Δείτε την εγκυμονούσα Σκάρλετ Γιόχανσον γυμνή στη νέα της ταινία! (ΦΩΤΟ)

Οι φωτογραφίες από τη νέα της ταινία κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Ο ρόλος της στη νέα ταινία «Under the Skin» θα είναι μάλλον από τους πλέον σέξι της, μιας και η Σκάρλετ Γιόχανσον στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν εδώ και μερικές ώρες στο διαδίκτυο εμφανίζεται μελαχρινή και  γυμνή!

ΦΩΤΟ: Ρε μπαγάσα Χατζηνικολάου πως το καταφέρνεις αυτό; Να πέφτεις σε όλα μέσαχαχαχαχα

Πάλι έγκυρη ενημέρωση από τον Νικολάκη... Δείτε και γελάστε... σε όλα μέσα έπεσε και...

ΒΙΝΤΕΟ-Καιρό είχαμε να δούμε Βορίδη να δέρνει Λαφαζάνη... σήμερα ήρθε πάλι η σειρά του αφού δεν την παλεύει και έβγαλε ρατσιστικό το διαχωρισμό ημεδαπού-αλλοδαπού!


Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη και στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Μάκη Βορίδη και τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκο.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάλι χωρίς τα ΄χαπια του ο Κακλαμάνης... πλακώθηκε με Καλαντζή και Κουτσούμπα της ΝΔ

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη βουλή μεταξύ του Απόστολου Κακλαμάνη και του Ανδρέα Κουτσούμπα.

Αφορμή ήταν τα όσα είπε ο πρώην πρόεδρος της βουλής αναφορικά με την τροπολογία με την οποία παρατείνεται η προθεσμία ολοκλήρωσης του αναδρομικού ελέγχου των πόθεν έσχες, της περιόδου 1974- 2012.

Τουρτσίνοφ:«Ο Πούτιν ακολουθεί το παράδειγμα των ναζί»

Αυτό όντως είναι ένα καλό ερώτημα στους υποστηρικτές της τακτικής Πούτιν: Που είπαμε ότι διαφέρει από τον Χίτλερ που προσάρτησε τη Σουδητία κ.λπ;

Ο μεταβατικός πρόεδρος της Ουκρανίας Ολεξάντρ Τουρτσίνοφ κατηγόρησε σήμερα τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, ότι ακολουθεί το παράδειγμα «της ναζιστικής Γερμανίας» με την προσάρτηση της ουκρανικής χερσονήσου της Κριμαίας.

ΦΩΤΟ-ΚΛΑΙΩ!! Τι έγινε ρε γατάκια, την απολαύσατε τουλάχιστον την ψωλιά του Αντώνη;

Άντε γειά ρε δημοσιοκάφροι και σείς και τα μέτρα σας και τα δημοσιονομικά κενά σας, με τα οποία μας είχατε γκαστρώσει τους περασμένους μήνες: «Έκαναν σε όλα πίσω, η τρόικα δεν πήρε τίποτε από ό,τι ζητούσε» δήλωσε κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σχετικά με την έκβαση των διαπραγματεύσεων για τις «κόκκινες γραμμές» που είχε θέσει η κυβέρνηση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ίδιο:

Επίθεση του Σπηλιωτόπουλου στον Σακελλαρίδη για τις αφίσες

Πυρά κατά του Γαβριήλ Σακελλαρίδη εξαπολύει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μέσωFacebook. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Αθηναίων ανέβασε στη σελίδα του ένα κολάζ φωτογραφιών με αφίσες του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ από διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας με το εξής σχόλιο:

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας τελικά είναι η μιζέρια

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τη δήλωσή του ο κ. Τσίπρας ταυτίζεται για πάντα με τη μιζέρια και την καταστροφολογία.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσολάκης: Νομίζω ότι το Boeing είναι στο έδαφος

Ο ερευνητής αεροπορικών ατυχημάτων, Ακριβός Τσολάκης, βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και μίλησε για τα τελευταία σενάρια σχετικά με το Boeing-φάντασμα των μαλαισιανών αερογραμμών.

ΦΩΤΟ: Πάναρα και ΑΕροψεκασμένοι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά ρε! "Είδαν το Βoeing στις Μαλδίβες;"

Περιπλέκεται το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση του Βοeing, μετά την μαρτυρία κατοίκων ενός μικρού νησιού στις Μαλδίβες που υποστηρίζουν ότι είδαν ένα Boeing να πετά σε χαμηλό ύψος την επίμαχη ημέρα.

Αρχίζει το ξύλο: Κριμαία-Τελεσίγραφο στους Τατάρους... μετά ξέρετε ποιοι έχουν σειρά...

Άντε και στα δικά μας βρε πατριώτες του κ@λου... εξάλλου έχουν εμπειρία οι Ρώσοι κομμουνιστές στο κυνήγι Ελλήνων... ρωτήστε κι αυτούς που ήρθαν από Κιργισία...

Οι νέες, φιλορωσικές αρχές της Κριμαίας εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν πίσω ορισμένες εκτάσεις τις οποίες κατέλαβαν «παρανόμως» οι Τάταροι της περιοχής, ανακοίνωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της χερσονήσου, Ρουστάμ Τεμιργκάλιεφ.

Τσαχπινιές Μιχαλολιάκου-Παππά μέσα από τη φυλακή

Το …καλωσόρισμα του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Χρήστου Παππά στις φυλακές Κορυδαλλού επιβεβαιώνουν μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας που βρέθηκαν στον Κορυδαλλό για να ακροαστούν τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

«Καλώς τους, δείτε τι ωραία που είναι εδώ, γιατί δεν αποκλείεται να σας φέρουν μία μέρα», φέρονται να τους είπαν.

Δεν προσκόμισαν ΑΜΚΑ, δεν παίρνουν σύνταξη-Πόσοι είναι;

«Η μη απόδοση ΑΜΚΑ συνεπάγεται την αναστολή καταβολής της σύνταξης, η οποία και θα επαναχορηγηθεί άμεσα με την προσκόμιση στην Υπηρεσία Συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, του στοιχείου» ξεκαθαρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, μετά από ερώτηση των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννη Δημαρά και Γαβριήλ Αβραμίδη, αναφορικά με τις μη αποδοθείσες συντάξεις σε συνταξιούχους του Δημοσίου που αρνούνται να καταγραφούν με ΑΜΚΑ λόγω θρησκευτικής συνείδησης.

Ντροπή ρε καθίκια να υπονομεύεται τους ΑΕροψεκασμένους όσο η Ραχήλ μάχεται για τη χώρα στο εξωτερικό!

Ενοχλημένη φαίνεται η Ραχήλ Μακρή από τις πρόσφατες εξελίξεις στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Με μήνυμά της στο twitter αφήνει αιχμές για στελέχη των ΑΝΕΛ «που υπονομεύουν θεσμούς και πρόσωπα» την ώρα που η ίδια εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Σύσκεψη στην Γενεύη.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο καρχαρίας μετάνιωσε που επιτέθηκε στον δύτη

Αντιμέτωπος με τα σαγόνια ενός καρχαρία ήρθε ένας δύτης. Σε βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο ο ίδιος ο δύτης φαίνεται η επίθεση του μεγαλυτέρου θηρευτή των θαλασσών όμως ο άνδρας με απόλυτη ψυχραιμία τον χτυπά με το καμάκι του στο κεφάλι και αποκρούει την επίθεση.

ΒΙΝΤΕΟ-Κούγιας: Τον έχουν εγκαταλείψει όλοι τον Μπούκουρα

Σημάδια διάλυσης παρουσιάζει η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, μετά και την διαγραφή του βουλευτή Κορίνθου, Στάθη Μπούκουρα. Όπως αναφέρει ο συνήγορος του βουλευτή, Αλέξης Κούγιας, ο πελάτης του είναι πολύ προβληματισμένος, καθώς έχει εγκαταλειφθεί από όλους, ενώ αντιμετωπίζει και τεράστιο πρόβλημα με τις επιχειρήσεις του.

«Υποκαθιστάτε την Κυβέρνηση με αλαζονεία» η απάντηση του ΠΑΟΚ προς τον Ολυμπιακό

Επίθεση και στον Σαρρή

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επίσημη ανακοίνωσή της απάντησε σε αυτές του Ολυμπιακού και του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή.

Κριμαία-Ένας νεκρός σε συμπλοκή σε ουκρανικό στρατόπεδο

Ένας Ουκρανός στρατιώτης σκοτώθηκε και ένας λοχαγός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επίθεσης που δεν είναι σαφές από ποιον διαπράχθηκε εναντίον μιας ουκρανικής βάσης στην πρωτεύουσα της Κριμαίας, τη Συμφερόπολη, σύμφωνα με εκπροσώπους των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας που επικαλέστηκαν το Reuters και το Interfax.

Δεν το λες και θυσία το ότι πρεπει να τη βγάζεις με τα λεφτά σου και οι άλλοι αρνούνται να σε δανείσουν

Μου συμβαίνει ένα ευχάριστο γεγονός το οποίο οδηγεί όμως σε δυσάρεστα συμπεράσματα. Όλη την εβδομάδα που μεσολαβεί μέχρι να γράψω αυτό το κείμενο, παρακολουθώ, διαβάζω μανιωδώς τα μέσα ενημέρωσης και κρατάω σημειώσεις. Εκατοντάδες σημειώσεις, δεκάδες σελίδες, τις οποίες διαβάζω και ξαναδιαβάζω συνεχώς. Τον τελευταίο καιρό, ενώ συνεχίζω να διαβάζω τον ίδιο όγκο πληροφοριών, παρατηρώ ότι δεν κρατάω σχεδόν καθόλου σημειώσεις. Ίσως μόνο τους τίτλους, τα γεγονότα. Ο πρύτανης ζητάει να πληρωθούν οι μέρες της απεργίας που κράτησαν κλειστά τα πανεπιστήμια ένα εξάμηνο. Πλην του ότι κανείς λαϊκός αγωνιστής δεν αισθάνεται ντροπή να επιχορηγείται από το δημόσιο χρήμα ο αντιμνημονιακός του αγώνας εναντίον των δυνάμεων κατοχής, το ίδιο το γεγονός δεν προσφέρει τίποτα καινούργιο. Το ξέρουμε, έχει ξανασυμβεί, ξέρουμε τις αιτίες.

Ποια ελληνική παραλία βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες του κόσμου;

Δείτε τις 25 καλύτερες παραλίες στον κόσμο, όπως τις επέλεξε το TripAdvisor
Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, το TripAdvisor δημοσιεύει τον κατάλογο με τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου. Αρχικά προτείνει 276 παραλίες και οι αναγνώστες του ψηφίζουν τις 25 αγαπημένες του.

ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΛΕΜΕ!! Δείτε φώτο από ελληνική εφορία... και κλάψτε με το "σύστημα αρχειοθέτησης" που διαθέτουμε

Η απορία είναι: Το αγόρασαν για να βάζουν μέσα τους φακέλλους και να τους πηγαίνουν πέρα-δώθε ή το έκλεψαν απ' το γειτονικό σούπερ μάρκετ;; Φυσικά αναφερόμαστε στο...

Τα πρώτα εξωγήινα θαλάσσια κύματα ανακάλυψε το διαστημικό όχημα Cassini

Ερευνητές στις ΗΠΑ πιστεύουν ότι ανακάλυψαν πολύ μικρά κύματα σε έναν ωκεανό που δεν βρίσκεται στη Γη αλλά εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά.

Οι ερευνητές εντόπισαν το φαινόμενο στον Τιτάνα, τον μεγαλύτερο δορυφόρο του Κρόνου, που έχει διαπιστωθεί ότι διαθέτει λίμνες και θάλασσες υδρογονανθράκων. Εφόσον η ανακάλυψη επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για τον εντοπισμό των πρώτων εξωγήινων κυμάτων.

Εικόνα-σοκ από δυστύχημα με πεζούς

Εκτοξεύεται στον αέρα μετά την παραβίαση κόκκινου φαναριού

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα οι Αρχές να περιορίζονται σε απλά, αναίμακτα, σποτάκια για την οδική ασφάλεια, ωστόσο στην Κίνα φαίνεται ότι ακολουθούν τη μέθοδο του σοκ, για να επιστήσουν την προσοχή των οδηγών και να αποτρέψουν τα τροχαία.

Δείτε ποια πασίγνωστη φώτο λέει ότι έχει τραβήξει ο ΧΑυγίτης Κουκούτσης

Σε πανικό οι χρυσαυγίτες: Ο Κουκούτσης θυμήθηκε ότι έκανε τον φωτογράφο της Ν.Δ.... ψάχνουν τρόπο να πηδήξουν από το καράβι-Δείτε τη φωτογραφία που επικαλείται ότι τράβηξε ο ίδιος

Το νεοδημοκρατικό του παρελθόν θυμήθηκε τώρα που έρχονται τα δύσκολα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης ο οποίος ολοκλήρωσε πριν από λίγο την απολογία του στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο κ. Κουκούτσης υποστήριξε ότι...

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Πάνω από 3 δις πλεόνασμα-Πάνω από 500 εκ σε χαμηλόμισθους-1 δις σε παλιά χρέη-20 εκ σε άστεγους-Δεν πάρθηκαν νέα μέτρα όπως έλεγαν τα παπαγαλάκια

Πάνω από 500 εκατ. ευρώ θα είναι το κοινωνικό μέρισμα που θα δοθεί από το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013, σε ένα εκατομμύριο χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους καθώς και σε ένστολους με μισθό κάτω από 1.500 ευρώ. Αυτό δήλωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμάρας από το υπουργείο Οικονομικών, ανακοινώνοντας την επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ένας Έλληνας στην Ανταρκτική

Τις ανθρώπινες αντοχές του δοκιμάζει ένας Έλληνας γιατρός στην "καρδιά" της Ανταρκτικής.

Πρόκειται για τον Αδριανό Γολέμη, ο οποίος εργάζεται για την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος.

ΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ! Πως θα πηγαίνουν Βενεζουέλα οι σύντροφοι; Σταματούν τις πτήσεις προς Βενεζουέλα πολλές αεροπορικές εταιρείες λόγω χρεών της κυβέρνησης Μαδούρο

Την αναστολή της αεροπορικής σύνδεσης με τη Βενεζουέλα ανακοίνωσε η Air Canada, επικαλούμενη την κοινωνική αναταραχή που επικρατεί στη χώρα.

Η Air Canada πραγματοποιούσε τρία δρομολόγια την εβδομάδα από το Τορόντο στο Καράκας.

"Η Ελλάδα έχει μέλλον μόνο με τη Ρωσία"... ναι αμέ! Όπως είχε και η Κύπρος...

Ο Ιβάν Σαββίδης κάνει πολιτική παρέμβαση, τονίζοντας "ποτέ μην λες ποτέ" σχετικά με το ενδεχόμενο να εμπλακεί στην πολιτική ζωή της Ελλάδας. Δηλώνει ακόμη, εκτός από οπαδός του ΠΑΟΚ, φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας, της Ρωσίας και της Βραζιλίας.

Πώς οι γαλάζιοι ευρωβουλευτές δεν έπεσαν σε παγίδα και έβαλαν πλάτη στον πρώην πρωθυπουργό

Προκάλεσε την εντύπωση όλων το γεγονός ότι οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ψήφισαν την Έκθεση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για τα πεπραγμένα της τρόικας, σπάζοντας ουσιαστικά τη γραμμή του Ευρωπαϊκου Λαϊκού Κόμματος. Ο λόγος...

Πάγκαλος: «Ο Τσίπρας γεννήθηκε για την καταστροφή»

Δημοσκοπική στασιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» ο Θεόδωρος Πάγκαλος, όπως υποστήριξε σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FM, στην οποία επιτέθηκε ενάντια στις θέσεις που έχει εκφράσει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ελληνική Τριλογία (Το χθες, το σήμερα και το αύριο της χώρας) Αποκτήστε δωρεάν το 1ο μέρος της τριλογίας του Φώτη Σαραντόπουλου

Μπείτε και κατεβάστε το δωρεάν στο http://www.logiastarata.gr/2014/03/1.html

Eurostat: Κατά 2,3 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Ελλάδα το 2013

Το εμπορικό έλλειμμα της Ελλάδας κυμάνθηκε στα 19,3 δισ. ευρώ το 2013 και μειώθηκε κατά 2,3 δισ. ευρώ σε σχέση με το 2012, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα Τρίτη στη δημοσιότητα, στις Βρυξέλλες.

Το γνωστό Focus: Απελπιστική περίπτωση η Ελλάδα-Τζογαδόρος ο Στουρνάρας

​Την ώρα που στην χώρα μας τρόικα και κυβέρνηση δίνουν τα χέρια για την πορεία του ελληνικού προγράμματος, το Γερμανικό περιοδικό Focus επιστρέφει στην συνήθη τακτική του, ασκώντας νέα σκληρή επίθεση στην Ελλάδα και τον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Δήμου: "Βοθρολύματα διαστρεβλώνουν όσα είπα"... ε και εσύ τι ήθελες να γίνεις "σκ@τούλα" στα γεράματα και να ανακατευτείς με την πολιτική;

Πέφτει δηλ. απ' τα σύννεφα ο άνθρωπος του "πνεύματος"; Τι περίμενε να τον υποδεχθούν με λουλούδια; Δεν ήξερε ότι όποιος ανακατεύεται με "βοθρολύματα" καταλήγει "σκ@τούλα"; Και όσο γι'αυτό που λέει μπορεί όντως να διαστραβλώνουν τα λεγόμενά του (βαριέμαι να δω το βίντεο να τσεκάρω αν όντως διαστρεβλώνουν ή αν ο ίδιος κάνει κωλοτούμπα επειδή του ξέφυγε μια κοτσάνα)... αλλά στις εμφανίσεις του λαϊκίζει μαι μοιράζει μια χαρά υποσχέσεις... 

Για στρέβλωση όσων είπε σε τηλεοπτική εκπομπή μιλάει ο Νίκος Δήμου, εξηγώντας ότι δεν αναφέρθηκε σε χρηματοδότηση του Ποταμιού από το εξωτερικό. Μάλιστα, το σχετικό σημείωμά του φέρνει τον εύγλωττο τίτλο «Βοθρολύματα»

Αφού αποθεώνει κι ο ΧΑυίτης Χρήστος Παππάς την Στάη... τα έχουμε δει όλα

Το άρθρο της για τις διώξεις επικαλείται ο προφυλακισμένος βουλευτής

Ένα άρθρο της Έλλης Στάη γιά τις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής επικαλείται από τον Κορυδαλλό ο Χρήστος Παππάς και αναφέρει σχετικά στον ιστότοπό του:

"Η σύζυγος εγκατέλειψε τον πιλότο την ημέρα της πτήσης"... λέει τώρα η BILD

Ένα νέο σενάριο φέρονται να εξετάζουν οι αρχές που προσπαθούν να ρίξουν φως στη μυστηριώδη εξαφάνιση του Boeing των Malaysian Airlines, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild.

Σε δημοσίευμα με τίτλο «πέταξε προς την καταστροφή λόγω απογοήτευσης;» η Bild, αναφέρεται στο ενδεχόμενο ο πιλότος, Zaharie Ahmad Shah, να...

ΒΙΝΤΕΟ-Αερολογίες Σταύρακα: Χρειάζεται ένα πατριωτικό σχέδιο δράσης

Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη με το «Ποτάμι» του ο Σταύρος Θεοδωράκης που όπως είπε στο cretapost.gr η χώρα χρειάζεται ένα «πατριωτικό σχέδιο δράσης». Τόνισε όμως ότι «και βέβαια αυτό δεν θα το κάνω εγώ, γιατί ούτε ξέρω όλα τα προβλήματα, ούτε είμαι ικανός να το κάνω. Αυτό μπορεί να γίνει πως:

Εκλεισε η συμφωνία με την τρόικα - Ο Σαμαράς ανακοινώνει το κοινωνικό μέρισμα του πλεονάσματος και που θα διατεθεί το υπόλοιπο

Σε συμφωνία με την τρόικα κατέληξαν λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης, το οικονομικό επιτελείο και οι εκπρόσωποι των δανειστών, τερματίζοντας μια μαραθώνια και δύσκολη διαπραγμάτευση εβδομάδων.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, εντός της ημέρας, αναμένεται ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να ανακοινώσει ο ίδιος...

Τα νέα μειωμένα τιμολόγια, έως 35%, στέλνει η ΔΕΗ στις βιομηχανίες

Ξεκινά η αποστολή από τη ΔΕΗ προς τις βιομηχανίες των επιστολών με τα νέα μειωμένα τιμολόγια (ως 35%) κατόπιν της έγκρισης που έδωσε χθες το διοικητικό της συμβούλιο στο αποτέλεσμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης της επιχείρησης.

Ποσό 1,3 δισ. ευρώ άντλησε το Δημόσιο από 3μηνα έντοκα γραμμάτια με αρκετά μειωμένο επιτόκιο

Το Δημόσιο άντλησε 1,3 δισ. ευρώ από την έκδοση τρίμηνων εντόκων γραμματίων του Δημοσίου (ΕΓΔ) την Τρίτη, με την απόδοση να υποχωρεί σε σχέση με την προηγούμενη αντίστοιχη έκδοση, σύμφωνα με τον ΟΔΔΗΧ.

Το μεσοσταθμικό επιτόκιο διαμορφώθηκε στο...

Παραιτήθηκε το Ρενάκι για να γλιτώσει το καθημερινό ξύλο απ'τον Κουμουτσάκο και τον Σγουρό

Αν δεν παραιτούνταν θα τη βάραγαν καθημερινά... οπότε τα περί "ιδεολογικών αξιών της αριστεράς" είναι λόγια του κ@λου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου ανακοίνωσε πως παραιτείται από την βουλευτική της ιδιότητα προκειμένου να διεκδικήσει ως υποψήφια της Κουμουνδούρου την περιφέρεια Αττικής. Η κ.Δούρου υποστήριξε πως...

Ποιος ΣΥΡΙΖΑ και μαλακ@ες; Ο Βαρουφάκης αποθεώνει τον Σταύρακα: φίλε ευτυχώς που έκανες κόμμα να τρυπώσω κι εγώ...

Πως κάνει κηδεία στον ΣΥΡΙΖΑ;

Την έκπληξή του, αλλά και την ανεπιφύλακτη αγάπη του για τον φίλο του Σταύρο, την ελπίδα πως το Ποτάμι θα κάνει την ρήξη, αλλά και κριτική σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ μα και ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζει μεταξύ άλλων στην μακροσκελή επιστολή του Γιάννης Βαρουφάκης. Ξεκαθαρίζοντας «Σου εύχομαι, ειλικρινά, να πετύχεις. Θα σε παρακολουθώ με ευχές, αγάπη, ελπίδες και φουλ κριτική διάθεση.»

ΒΙΝΤΕΟ-Προσκυνημένος νενέκος που αποδείχθηκε πληρωμένος πράκτορας της Μέρκελ! Η ΧΑ διέγραψε τον Στάθη Μπούκουρα

Η Χρυσή Αυγή προχώρησε στη διαγραφή του βουλευτή Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα από την Κοινοβουλευτική της Ομάδα. Την ανακοίνωση της διαγραφής του προφυλακισμένου βουλευτή την έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή. Τώρα η Χρυση Αυγή τον καλεί να παραδώσει την έδρα του.

Γιατί τα βρόντηξε η Γιαταγάνα του Καμμένου-Τι λέει;

Την παραίτηση της από το Εκτελεστικό γραφείο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσε η Χρυσούλα Γιαταγάνα με επιστολή της προς τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο.

Άντε να ξεκουμπιστεί η τρόικα να χαλαρώσουμε λίγο!! "Απάτη από γιατρό του ΙΚΑ 100.000 ευρώ"

Γιατί δεν μας λέτε το όνομά του και τη φάτσα του; Γιατί να τον προστατεύουμε όταν αυτό το καθίκι δεν προστατεύει τα λεφτά μας;;

Ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών με αφορμή μηνυτήρια αναφορά του ΙΚΑ σχετικά με ιατρό του ιδρύματος, ιατρικό επισκέπτη και τέσσερις φαρμακοποιούς, οι οποίοι πλαστογραφούσαν συνταγές ανύποπτων πολιτών, συνταγογραφώντας...

ΒΙΝΤΕΟ-Ρόμπα τον έκανε τον Χουντή η Τζαβέλλα: Καταψήφισες την Ευρωπαϊκή ΑΟΖ

Αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ της ευρωβουλευτή της ΝΔ, Νίκης Τζαβέλλα και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Αφορμή στάθηκε μία αναφορά της κ. Τζαβέλλα, η οποία, απευθυνόμενη στον υπεύθυνο οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μηλιό, επισήμανε ότι...

ΒΙΝΤΕΟ-Μπακογιάννη: Δεν θα είμαι στο ευρωψηφοδέλτιο

«Δεν θα είμαι στο ευρωψηφοδέλτιο», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στην τηλεοπτική της συνέντευξη στο Star, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν εξαρτάται από την ίδια, αν θα είναι υποψήφια Επίτροπος για την Ε.Ε.

Τα ναρκωτικά σκοτώνουν!! Η Κόρτνεϊ Λοβ ισχυρίζεται ότι βρήκε το χαμένο Boeing και έχει μάλιστα και τις συντεταγμένες [εικόνες]

Από τη παγκόσμια εμμονή για το χαμένο Boeing, δεν γλίτωσε ούτε η Κόρτνεϊ Λοβ. Η εκκεντρική πανκ τραγουδίστρια και χήρα του Κερτ Κομπέιν, ανακοίνωσε μέσω Facebook και Twitter ότι έλυσε το μυστήριο του χαμένου αεροσκάφους των Μαλαισιανών αερογραμμών και το εντόπισε ανοιχτά του Βιετνάμ.

ΒΙΝΤΕΟ-Βαρβιτσιώτης: "Με αποδοκίμασαν οπαδοί της ΧΑ"... ε και; Στα παπάρια σου...

Το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε χθες στην Μάνη με πρωταγωνιστές τον ίδιο και οπαδούς της Χρυσής Αυγής επιβεβαίωσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο Τόμσεν παραλίγο να φάει και τα σουβλάκια των δημοσιογράφων... τα έσωσε ο Σταϊκούρας

Λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ στον έκτο όροφο του υπουργείου Οικονομικών, φτάνουν τα πρώτα μεγάλα πακέτα με φαγητό και πηγαίνουν απευθείας στην αίθουσα όπου εξελίσσονταν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάλι στο αμπάρι τους είχαν κλειδώσει τους λάθρο-τι είπε ο Βαρβιτσιώτης για το ναυάγιο με τα 7 θύματα

Την διαδικασία της επιχείρησης διάσωσης των μεταναστών από το ναυάγιο στην Μυτιλήνη περιέγραψε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

ΒΙΝΤΕΟ-Κούγιας: «Προβληματισμένος ο Στάθης Μπούκουρας για την παραμονή του στη Χρυσή Αυγή»

Με το ένα πόδι εκτός Χρυσής Αυγής ο Μπούκουρας 

Παρά τις διαψεύσεις προς τα μέσα ενημέρωσης τη Δευτέρα, ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του προφυλακισμένου χρυσαυγίτη βουλευτή Στάθη Μπούκουρα, παραδέχτηκε την Τρίτη ότι ο πελάτης του «είναι προβληματισμένος για την παραμονή του στην Χρυσή Αυγή»

Ντάξ'! Το τερμάτισαν οι μαλάκ@ς! Το ΕΤΕΑ ζητά από εργοδότες όλες τις μισθολογικές καταστάσεις από το 1943

Φωτιές άναψε σε λογιστές και φοροτεχνικούς η απόφαση του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) σύμφωνα με την οποία καλούνται όλοι οι εργοδότες να αποστείλουν στο ασφαλιστικό ταμείο σε ηλεκτρονική μορφή, το σύνολο των μισθολογικών καταστάσεων από το 1943 και την καταβολή των αντίστοιχων εισφορών μέχρι και την περίοδο 11ος/2013, για το σύνολο των εργαζομένων τους, πρώην ασφαλισμένων στους τομείς ΤΕΑΥΕΚ, ΤΕΑΠΟΖΟ, ΤΕΑΕΙΓΕ, ΤΕΑΥΝΤΠ και ΤΕΑΧ του τ. ΤΕΑΙΤ.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στα 3 νέα “ύποπτα” παιχνίδια

Οι φάκελοι για τα τρία αυτά παιχνίδια έχουν σταλεί ήδη από την Ουέφα στην ΕΠΟ, η οποία με την σειρά της τους έστειλε στον εισαγγελέα για να διερευνηθούν. Οι φάκελοι αφορούν τους αγώνες:

Επιμένουν οι φήμες παρά τη διάψευση: Aποχωρεί και o βουλευτής Στάθης Μπούκουρας από τη Χρυσή Αυγή

Εχει εξουσιοδοτήσει τον Κούγια να γράψει την επιστολή ανεξαρτητοποίησης και η επιστολή έχει συνταχθεί

Αποχωρεί από τη Χρυσή Αυγή και δεύτερος βουλευτής, μετά τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο. Πρόκειται για τον Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Ναυπλίου, ως ύποπτος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

ΒΙΝΤΕΟ-Καλαφάτης: Δεν είμαστε κουμπάροι με τον Μπουτάρη

Την φιλική -και μόνο- σχέση που διατηρεί με τον γιο του Γιάννη Μπουτάρη επιβεβαίωσε ο Σταύρος Καλαφάτης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Δεν είμαστε κουμπάροι με τον γιο του. Είμαστε μόνο φίλοι», αποκάλυψε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία ασκώντας παράλληλα κριτική στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για το έργο που έχει να επιδείξει στην πόλη.

ΑΙΣΧΟΣ! Έρχονται κι άλλοι κινέζοι στον Πειραιά! ΠΑΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ τι κάνουν; Γιατί δεν τον κλείνουν οι προδότες και επιτρέπουν να τον ξεπουλάνε;

του Ηλία Γ. Μπέλλου

Ξεκινά αύριο και επίσημα την λειτουργία του το νέο διαμετακομιστικό κέντρο (transit and logistics hub) της κινεζικής ZTE Corporation, που φιλοξενείται στους χώρους της θυγατρικής της Cosco στον Πειραιά, με την τελετή εγκαινίων να γίνεται παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Πώς τηλεφωνεί ένας πρόεδρος των ΗΠΑ -Οι κλήσεις από το Λευκό Οίκο προς άλλους μεγάλους ηγέτες

Στις αρχές Μαρτίου ο Μπαράκ Ομπάμα σημείωσε ένα νέο ρεκόρ της θητείας του. Συμπλήρωσε 90 λεπτά με ένα ακουστικό στο χέρι, μιλώντας με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ηταν η μεγαλύτερης διάρκειας τηλεφωνική κλήση που έχει κάνει σε άλλο παγκόσμιο ηγέτη. Το θέμα της Κριμαίας όμως έχει αναγκάσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ να «φάει» αρκετές ώρες στο ακουστικό τις τελευταίες εβδομάδες.