19 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Μπράβο ρε Μιχελάκη!! Επανέφερε την απέλαση μεταναστών που ΣΥΡΙΖΑίοι τους βάζουν να καταγγέλλουν ψευδώς αστυνομική βία

[Καταλάβατε γιατί τσιρίζουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι;; Γιατί τώρα δεν θα μπορούν να βάζουν ατιμωρητί τους λαθρομετανάστες να καταγγέλλουν ότι πήγαν να τους πνίξουν στο Φαρμακονήσι... τώρα θα τους παίρνουν στο λαιμό τους...]

Τις έντονες αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε η επανακατάθεση διάταξης για την απέλαση μεταναστών που ψευδώς καταγγέλλουν ρατσιστική βία εναντίον τους από όργανα της τάξης.

Την επίμαχη διάταση είχε αποσύρει νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος. Στηρίζοντας την επανακατάθεσή της, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, μίλησε για

Κλαίω με τις δικαιολογίες των φουρνάρηδων: Το ζύγισμα θα μπερδέψει τους καταναλωτές... οι οποίοι είναι ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουν πόσο κάνει το κιλό...

Σύγχυση στους καταναλωτές λένε οι αρτοποιοί ότι θα προκαλέσει η πώληση του ψωμιού με το ζύγι, όπως κατέληξαν να πωλείται, η τρόικα και το υπουργείο ανάπτυξης, με στόχο την μείωση της τιμής του.

Το πρόγραμμα του ΓΑΠίτη Βαλλιανάτου για την Αθήνα... ξέρετε τώρα: Γκέι γάμοι, Gay Pride, γκέι επιχειρήσεις, γκέι δημοτικά τέλη. γκέι τα πάντα όλα

Με ένα 16σέλιδο κείμενο, που αποτελεί το πρόγραμμά του για τη νέα Αθήνα, εγκαινίασε την προεκλογική του εκστρατεία ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος που ξεκινά τον αγώνα για τη διεκδίκηση του δήμου Αθηναίων με την παράταξη «Αθήνα Διαμαντόπετρα».

Το ήξερες αυτό για τον σκύλο σου; (BINTEO)

Και όμως αυτό που ίσως φαίνεται το πιο συνηθισμένο... κρύβει μυστικά!

Η φύση έχει προνοήσει για πολύ περισσότερα απ΄όσα νομίζαμε.

Έχεις παρακολουθήσει ποτέ τον σκύλο σου να πίνει νερό; Mάλλον όχι.

ΒΙΝΤΕΟ-Η 16χρονη Ελληνίδα που κατακτά το Χόλιγουντ

Μία 16χρονη Ελληνίδα κατακτά το Χόλιγουντ με το ταλέντο αλλά και την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

«Ο πατέρας μου, από όταν ήμουν μικρή, μου έμαθε να μένω πάντα πιστή στις ρίζες μου και την καταγωγή μου και οτιδήποτε κάνω, να το κάνω από την καρδιά μου, ως Ελληνίδα. Και είμαι υπερήφανη που είμαι από την Ελλάδα», δηλώνει η ίδια.

Ποιοι ένστολοι θα λάβουν το εφάπαξ επίδομα αλληλεγγύης

Θα δοθεί εφάπαξ χωρίς κρατήσεις και φόρους

Οι ένστολοι που θα λάβουν το εφάπαξ επίδομα αλληλεγγύης ανέρχονται σε 64.065 άτομα. Από αυτούς οι 26.525 είναι αστυνομικοί, 2.315 λιμενικοί, 1.480 από το Πυροσβεστικό Σώμα και 33.745 του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Προχωράει η πώληση των 28 ακινήτων αντί 261 εκατ. ευρώ

Δεκτή έκανε σύμφωνα με πληροφορίες το Ελεγκτικό Συνέδριο (ΕΣ) την αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει το ΤΑΙΠΕΔ κατά της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου, βάσει της οποίας η συμφωνία πώλησης των 28 κρατικών ακινήτων στις Eurobank Properties και Εθνική Πανγαία δεν ήταν έγκυρη.

Αλλαγές στα εισιτήρια στα ΜΜΜ - Τέρμα οι "τζαμπατζήδες" με μπάρες και τουρνικέ - Πώς θα αλλάξουν και οι τιμές των εισιτηρίων

- Παρελθόν θα αποτελούν πλέον τα χάρτινα εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς
- Θα υπάρξουν δύο "έξυπνες κάρτες" η επικύρωση των οποίων θα γίνεται και από απόσταση
- Το σχέδιο προβλέπει "τουρνικέ" σε 1750 λεωφορεία και 250 τρόλεϊ και 70 συρμούς του τραμ
- Θα καταργηθούν και οι κάρτες απεριόριστων διαδρομών
Μείωση στη τιμή του εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες για τις μικρές αποστάσεις θα φέρει το ηλεκτρονικό εισιτήριο, το οποίο και αναμένεται να μπει σε πλήρη εφαρμογή το 2016.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ!! Ο παγκόσμιος διανοητής προβλέπει νέα μέτρα και δημοσιονομικό κενό το 2014...

Σ΄όλα μέσα έπεσε ο μπαγάσας ο Τσίπρας στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στις 8 Δεκεμβρίου 2013... απόλαυση:

Κασιμάτης: Καλύτερα πεντακοσάρικο παρά ουτοπία

Κάποτε είχαμε τη Σοφούλα «Ζουζουνίτσα» Καλαντζάκου στην πολιτική και την αγαπούσαμε πολύ. Υστερα, εκείνη έφυγε. Είπε να ασχοληθεί με άλλα πράγματα ― με τις καταδύσεις, νομίζω. Αφησε ένα κενό πίσω της, το οποίο έρχεται τώρα να καλύψει η Ρένα «Ζουζούνα» Δούρου, με έμβλημα το ζήτα...

Πρώην βουλευτής, που ο λαός έστειλε σπίτι του, νέος πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ... τουλάχιστον αυτός είναι νέος

Ο Μιχάλης Κατρίνης είναι ο νέος πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ. Την τοποθέτηση ενέκρινε η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, με ευρεία πλειοψηφία (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, «παρών» ΔΗΜΑΡ και Χρυσή Αυγή), μετά από εισήγηση της υφυπουργού Υγείας, Ζέττας Μακρή.

Νέα οργανωμένη επίθεση σε βάρος εφοριακών -Προπηλάκισαν υπαλλήλους και τον διευθυντή στη ΙΖ' ΔΟΥ Αθηνών

Διαστάσεις τείνουν να πάρουν οι επιθέσεις σε βάρος υπαλλήλων εφοριών, με την ΠΟΕ-ΔΟΥ να κάνει λόγο για κλίμα φόβου και τρομοκρατίας κάτω από το οποίο καλούνται να εργαστούν οι εφοριακοί. Μία ακόμα επίθεση σημειώθηκε την Τρίτη στη ΔΟΥ ΙΖ' Αθηνών, όταν ομάδα περίπου 70 πολιτών, εισέβαλε στο κτήριο με φωνές, συνθήματα και προπηλακισμούς σε βάρος των υπαλλήλων και του διευθυντή.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Ο ακροδεξιός Λε Πεν συγχαίρει τον Πούτιν: Εκανε μηδέν λάθη στην Κριμαία

Συνεχάρη τον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ο ακροδεξιός ηγέτης Ζαν Μαρί Λε Πεν ενώ εκτίμησε, αντίθετα, ότι οι αντίπαλοί του έκαναν λάθη σε όλα τα μέτωπα.

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων του σταθμού BFMTV για την προσάρτηση της Κριμαίας από την Ρωσία, ο ακροδεξιός ευρωβουλευτής δήλωσε ότι ο Πούτιν έκανε ό,τι του επέβαλε το δίκαιο.

Ο Δένδιας του φταίει του αστείου Γιακουμάτου που δεν ήραν την ασυλία του-Αρση ασυλίας για δύο βουλευτές της ΝΔ

Επίθεση κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια και του γενικού γραμματέα Αθανασίου Ανδρεουλάκου εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος κατά τη συζήτηση για άρση της ασυλίας του για φορολογική παράβαση στο Γηροκομείο της συζύγου του. Σημειώνεται πως το αίτημα απορρίφθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, με 68 υπέρ, 125 κατά, 14 παρών.

ΚΑΙ με τον Σταύρο Νιάρχο έχει «πάει» η Lindsay Lohan! Ανήκει στους 36 εραστές της!

Τέλος δεν έχουν τα A-Class ονόματα ανδρών με τους οποίους έχει κάνει sex η Lindsay Lohan!

NYT: Αν η ιστορία είναι οδηγός, οι πανηγυρισμοί στην Κριμαία θα κρατήσουν λίγο... όπως και στην Οσετία

Οι δρόμοι γέμισαν από ανθρώπους που χόρευαν και πανηγύριζαν. Οι κάτοικοι της Κριμαίας δήλωναν ευτυχισμένοι γιατί θα γίνουν κομμάτι της Ρωσίας. Κάποιοι, όχι πολύ μακριά, τους παρακολουθούσαν στενά και κουνούσαν το κεφάλι. Οι κάτοικοι της Νότιας Οσετίας, εκείνοι που πριν από 5,5 χρόνια ζούσαν την ίδια έκσταση.

Ανατροπή με το χαμένο Boeing: Γιατί οι υποψίες στρέφονται πάλι στον πιλότο -Η Μαλαισία δεν δημοσιοποιεί τα νέα στοιχεία

Συνεχίζεται το θρίλερ με το εξαφανισμένο Boeing 777 της Malaysia Airlines με τις έρευνες να επικεντρώνονται για ακόμη μια φορά στους πιλότους της πτήσης, καθώς η εξέταση του εξομοιωτή πτήσης έδειξε πως έχουν διαγραφεί συγκεκριμένα δεδομένα.

Ο «παντοδύναμος» Πούτιν και η ρωσική προπαγάνδα για την Κριμαία

Για το Κρεμλίνο, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία: H Κριμαία και τα δύο εκατομμύρια των κατοίκων της ανήκουν στη Ρωσία. Κι επειδή το 98% των κατοίκων της είναι ρωσόφωνοι που απειλούνται από τους «φασίστες» του Κιέβου, η Μόσχα ήταν υποχρεωμένη να επέμβει και να προσαρτήσει τη χερσόνησο.

Πολύ μαλάκ@ς!! Πιστόριους: Έβλεπε πορνό πριν σκοτώσει την Ρίβα

Σύμφωνα με κατάθεση αστυνομικού που πραγματοποίησε έρευνα στο ιστορικό του υπολογιστή του αθλητή

Μετά την ανάλυση του τρόπου και της ακριβούς απόστασης που το υπό αποκαθήλωση είδωλο του αθλητισμού, Οσκαρ Πιστόριους, πυροβόλησε την 29χρονη καλλογή, Ρίβα Στίνκαμπ, νέα στοιχεία αναδεικνύονται για τη δραστηριότητα του παραολυμπιονίκη λίγες ώρες πριν το τραγικό περιστατικό.

Όλι Ρεν: Γυρίζει σελίδα η Ελλάδα

Ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν, χαιρέτισε από τις Βρυξέλλες την συμφωνία που πραγματοποιήθηκε σε τεχνικό επίπεδο, χθες στην Αθήνα δηλώνοντας ότι ήταν "το αποτέλεσμα εντατικών εργασιών για πολλές βδομάδες σε πολύ συχνά δύσκολες συζητήσεις και τώρα οι εμπειρογνώμονες θα προετοιμάσουν μια λεπτομερή έκθεση, η οποία θα υποβληθεί για έγκριση στο Γιουρογκρούπ της Αθήνας στις αρχές Απριλίου".

Reuters: Εξετάζεται έκδοση πενταετούς ομολόγου 1,5-2 δισ. ευρώ

Την έκδοση πενταετούς ομολόγου, ύψους 1,5-2 δισ. ευρώ, στο πρώτο εξάμηνο του έτους, εξετάζει η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να ξαναβγεί στις αγορές έπειτα από τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με ανώτατο αξιωματούχο του υπουργείου Οικονομικών, τον οποίο επικαλείται το Reuters.

Δημοσκόπηση στην Β' Αθήνας! Ποια είναι η πρώτη πεντάδα βουλευτών

Οι κρυφές δημοσκοπήσεις έχουν γίνει πλέον συνήθειο για τα κομματικά επιτελεία. Σύμφωνα με πληροφορίες μία δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της Συγγρού έφερε τα πάνω κάτω στην Β εκλογική περιφέρεια της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα λοιπόν στην πρωτή πεντάδα έρχονται οι:

Δημοσκόπηση Pulse για Ευρωεκλογές: Προβάδισμα 2 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ... μια χαρά...

Προβάδισμα 2% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, όπως κάνει πάντα η συγκεκριμένη εταιρία, δίνει δημοσκόπηση της Pulse RC που δημοσιεύει την Πέμπτη το Ποντίκι, όταν πριν 2 μήνες για τις εθνικές εκλογές έδινε στον ΣΥΡΙΖΑ προβάδισμα 3% .

Προβάδισμα Σαμαρά στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, διψήφια ποσοστά για Χρυσή Αυγή και Ποτάμι.

Αναλυτικότερα:

Τηλεφώνημα Στουρνάρα στον Παπανδρέου

​Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου είχε σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Οικονομικών Γ.Στουρνάρας μετά τις αιχμές του στενού συνεργάτη του κ.Παπανδρέου Γ.Ελενόπουλου για τη συμφωνία ελληνικής κυβέρνησης –τρόικας .

Δικογραφία σε βάρος 35χρονου καθάρματος που ανάγκασε 11χρονο κορίτσι να του στείλει γυμνές της φωτογραφίες

Δικογραφία σε βάρος 35χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 35χρονος διατηρούσε επικοινωνία με ένα κορίτσι 11 ετών, αρχικά μέσω ιστοσελίδας και στη συνέχεια ανταλλάσσοντας email και μιλώντας τηλεφωνικά μαζί της.

Περιορίστηκε η εξάρτηση των ελληνικών τραπεζών από ΕΚΤ και ELA τον Φεβρουάριο

Περιορίστηκε περαιτέρω η εξάρτηση των ελληνικών τραπεζών στους μηχανισμούς παροχής ρευστότητας από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και τον μηχανισμό έκτακτης βοήθειας (ELA) της Τραπέζης της Ελλάδος το Φεβρουάριο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ η εξάρτηση των ελληνικών τραπεζών περιορίστηκε το Φεβρουάριο στα....

Η Ουκρανία «θα αποσύρει» τις στρατιωτικές της δυνάμεις από την Κριμαία-Ζητά να γίνει αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη

Στενεύει ο κλοιός στις τελευταίες ουκρανικές μονάδες στην Κριμαία που δεν έχουν παραδοθεί: Μετά την εξ εφόδου κατάληψη του ουκρανικού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού στη Σεβαστούπολη από μασκοφόρους χωρίς διακριτικά, ο αρχηγός του ουκρανικού Ναυτικού τέθηκε υπό κράτηση. Την ίδια ώρα, οι φιλορωσικές αρχές της Κριμαίας απαγορεύουν την είσοδο σε αντιπροσωπεία της κυβέρνησης του Κιέβου ενώ οι δυτικές χώρες σκληραίνουν την στάση τους απέναντι στη Μόσχα.

Βέτο για τον Πελεγρίνη στον ΣΥΡΙΖΑ!

Ποιοι δεν θέλουν να σκέφτονται καν το ενδεχόμενο να μπει στην ευρωλίστα

Ούτε ν’ ακούσουν δεν θέλουν στους κόλπους της «Αριστερής Πλατφόρμας» του ΣΥΡΙΖΑ το σενάριο ένταξης του πρύτανη του ΕΚΠΑ, Θεοδόση Πελεγρίνη, στην ευρωλίστα του κόμματος.

ΓΕΕΘΑ: Χωρίς σπατάλες η παρέλαση της 25ης Μαρτίου -Θα συμμετάσχουν αεροσκάφη και ελικόπτερα

Σε χαμηλά επίπεδα κρατήθηκε σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ το κόστος της φετινής παρέλασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, παρά τη συμμετοχή μηχανοκίνητων μέσων, αεροσκαφών και ελικοπτέρων των Τριών Όπλων των Ενόπλων Δυνάμεων.

BINTEO-Δεν υπάρχει ο τύπος!! Μέσα σε 2 λεπτά ο Μιχελογιαννάκης βρήκε 91 δις...

Τι να λέμε τώρα... το άτομο θα μας λείψει όταν ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέψει στο 4% και μείνει εκτός Βουλής:

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΥΛΗ-Καυγάς Λαφαζάνη-Μαρκογιαννάκη

Ένταση επικράτησε σήμερα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νοσμοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για τη μεταναστευτική πολιτική. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης  επανειλημμένως διέκοπτε τη συνεδρίαση της Βουλής γιατί διαφωνούσε σε διάφορα σημεία με την εξέλιξή της. Μία από τις αιτίες υπήρξε και η...

Το ΤΑΙΠΕΔ απέρριψε την πρώτη προσφορά Λάτση για το Ελληνικό και τον καλεί να υποβάλει βελτιωμένη

Το Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ το οποίο συνεδρίασε σήμερα και άνοιξε την οικονομική προσφορά που είχε καταθέσει η Lamda Development για το Ελληνικό, κάλεσε τον Όμιλο Λάτση και την κοινοπραξία των συνεργατών να υποβάλουν νέα βελτιωμένη προσφορά μέχρι τις 26 Μαρτίου.

«Η σύντροφος του Πιστόριους είδε το θάνατό της»

Η Ρίβα Στέενκαμπ είδε ότι πρόκειται να πεθάνει, σύμφωνα με έναν ειδικό της βαλλιστικής υπηρεσίας της αστυνομίας της Νότιας Αφρικής ο οποίος αναπαρέστησε τις τελευταίες στιγμές της συντρόφου του Όσκαρ Πιστόριους που βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι του στην Πρετόρια τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου του 2013.

ΒΙΝΤΕΟ-Έφοδος Ρώσων πολιτοφυλάκων στο αρχηγείο του ουκρανικού ναυτικού

Εκατοντάδες άοπλοι ρωσόφωνοι πολιτοφύλακες έκαναν έφοδο στο αρχηγείο του ουκρανικού πολεμικού ναυτικού στη Σεβαστούπολη.

Γκρέμισαν την πύλη και εισήλθαν στους χώρους της βάσης, για να αναρτήσουν στον ιστό τη ρωσική σημαία.

Στα άδυτα μιας ακαδημίας Kung Fu στην Κίνα -Ιδού γιατί η εκπαίδευση που γίνεται, είναι καλύτερη από τις ταινίες [βίντεο]

Το παρακάτω βίντεο γυρίστηκε στην ακαδημία Kung Fu, Tianmeng Mountain Shaolin Kung Fu Academy.

Η σχολή βρίσκεται στα όμορφα βουνά στην πόλη Linyi, στην Κίνα. Εκεί, διδάσκονται πολλά στυλ του Kung fu, όπως Shaolin, Wing Chun και Tai chi και και Meihua.

Η απόλυτη ξεφτίλα! Ο Κολομβιανός πρόεδρος «κατουρήθηκε» ενώ μιλούσε δημόσια [εικόνες & βίντεο]

Μία απίστευτα ντροπιαστική στιγμή που έζησε ο πρόεδρος της Κολομβίας σε ομιλία του, δημιουργεί νέα ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Χουάν Μανουέλ Σάντος «βράχηκε» ενώ μιλούσε σε δημόσια εκδήλωση, για την έναρξη της καμπάνιας για την επανεκλογή του. Ο 62χρονος απευθυνόταν σε υποστηρικτές του στην πόλη Μπαρανκίλα όταν έγινε το περιστατικό, σύμφωνα με την Daily Mail, με το μπεζ παντελόνι του να προδίδει το «ατύχημα».

Απόψε, δεν υπάρχει Μπάγεβιτς...

Η ώρα της πρόκρισης στους 8 έφτασε και ο Ολυμπιακός του Μίτσελ καλείται να φανεί αντάξιος της ιστορίας του! Οι παραδόσεις υπάρχουν πάντα για να σπάνε...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΒΙΝΤΕΟ-Τον στόλισε ο Ντινόπουλος: Εδώ και ένα χρόνο έχει πέσει σε όλα έξω ο "Μπαρουφάκης"

Το ξέσπασμα του βουλευτή της ΝΔ, Αργύρη Ντινόπουλου, προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας, Γιάννη Βαρουφάκη, σχετικά με τις χθεσινές ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για τη διανομή των 500 εκατ. ευρώ.

Πείνα και των οβρέων στη Βενεζουέλα του ΣΥΡΙΖΑ: Άδειασαν τα ράφια από αλεύρι, ζάχαρη και... πάνες

Ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης - «Περιμένω στην ουρά πάνω από μία ώρα και δεν υπάρχει καφές, αλεύρι, λάδι, βούτυρο, δημητριακά, ούτε καν πάνες», λέει κάτοικος του Καράκας

FOCUS: Οι Έλληνες έμειναν άκαμπτοι και απέσπασαν από την τρόικα δις

Το γερμανικό περιοδικό Focus, στη διαδικτυακή του έκδοση, παρατηρεί ότι παρά το γεγονός πως η ελληνική κυβέρνηση επέμενε στις θέσεις της μέχρι τέλους, η τρόικα έδωσε τελικά το πράσινο φως μεταθέτοντας ορισμένα βασικά θέματα διαφωνίας, όπως πχ. οι απολύσεις στο δημόσιο, για το φθινόπωρο.

Επεισόδια στη συνέντευξη τύπου των Μαλαισιανών αερογραμμών (VIDEO)

Ξέσπασαν οι συγγενείς των αγνοούμενων επιβατών που για 12 μέρες ζουν στην αγωνία!

Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου των Μαλαισιανών αερογραμμών όταν συγγενείς των αγνοούμενων επιβατών σήκωσαν πλακάτ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Τροχαία-σοκ στην Κίνα

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την τρομακτική στιγμή που ένα ζευγάρι κυριολεκτικά εκτοξεύεται από το τρίκυκλο όπου επέβαιναν μετά από πρόσκρουση με ΙΧ στην επαρχία Zhejiang στην Κίνα. Το ζευγάρι πέρασε το κόκκινο φανάρι χωρίς να μειώσει ταχύτητα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο ΙΧ.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΑΔΩΝΙ!! Διόρισαν 78χρονου πρώην βουλευτή στη θέση του προέδρου του ΟΠΑΔ

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής η τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Ζαχαράκη, στη θέση του προέδρου του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου (ΟΠΑΔ). Ο Kωνσταντίνος Ζαχαράκης ανέφερε ότι ο ΟΠΑΔ είναι σήμερα ο βασικότερος χρηματοδότης του ΕΟΠΥΥ καθώς του αποδίδει περίπου 1 δισ. ευρώ ετησίως από τις εισφορές των ασφαλισμένων του και των εργοδοτών.

ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ! Αποσύρθηκε διάταξη για την απέλαση μεταναστών που κάνουν ψευδείς καταγγελίες

Απέσυρε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λ. Γρηγοράκος διάταξη για απέλαση μεταναστών που προβαίνουν σε ψευδή καταγγελία, μετά από έντονες αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Ryanair: Τέσσερα εκατ. επιβάτες από και προς την Ελλάδα το 2014

Ρεκόρ προκρατήσεων στα έξι δρομολόγιά της από την Αθήνα ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair Μάικλ Ο’ Λίρι, εκτιμώντας ότι το 2014 η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους θα μεταφέρει τέσσερα εκατ. επιβάτες από και προς Ελλάδα στα 11 αεροδρόμια που δραστηριοποιείται.

O Σαμαράς στην Cosco - Μίλησε κινέζικα - ΦΩΤΟ

Καλημερίζοντας στα κινέζικα ξεκίνησε την επίσκεψή του στην Cosco στον Πειραιά, οΑντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το λιμανι του Πειραιάς όχημα ισχυρής ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα.

Απίστευτο! Ο ΟΑΕΔ έδινε επίδομα στράτευσης! Ευτυχώς καταργείται...

Δείτε το λαϊκισμό με τον οποίο αντιμετωπίζεται η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών... κλαίνε για επιδόματα του ΟΑΕΔ που καταργούνται, όπως πχ. αυτό της στράτευσης ή το οικογενειακό... τη στιγμή που ο ΟΓΑ από πέρσι δίνει πολύ μεγαλύτερο επίδομα παιδιών σε όλους τους πολίτες!!!
Διαβάστε το άρθρο του dikaiologitika.gr

Δεν θα γίνουν άνθρωποι ποτέ αυτοί: Νόμος στο Ιράκ θα επιτρέπει να παντρεύουν τα κορίτσια από τα 9 τους χρόνια

Αποτροπιασμό προκαλεί ένας νέος νόμος που είναι υπό συζήτηση στο Ιράκ. Οι διατάξεις του θα επιτρέπουν στους άνδρες να παντρεύονται κορίτσια ακόμη και 9 ετών, ενώ οι σύζυγοι θα έχουν το δικαίωμα να αναγκάζουν τις γυναίκες τους να κάνουν σεξ, χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΦΡΟΙ! Κίεβο:Οι εθνικιστές βουλευτές ξυλοκοπούν τον διευθυντή της κρατικής τηλεόρασης

Θύμα πρωτοφανούς προπηλακισμού έπεσε μέσα στο γραφείο του, ο διευθυντής της oυκρανικής κρατικής τηλεόρασης Αλεξάντερ Παντελειμόνοβ, από μέλη του ακροδεξιού κόμματος «Σβόμποντα».

Οι βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος εισέβαλαν στο γραφείο του διευθυντή και αφού του επιτέθηκαν φραστικά, κατηγορώντας τον ότι προέβαλε την τελετή υπογραφής της συνθήκης μεταξύ Ρωσίας – Κριμαίας, στην συνέχεια τον ακινητοποίησαν και τον χτύπησαν.

Μείωση έως 80% στα πρόστιμα που επιστρέφουν στην πραγματικότητα...

Μειώσεις στα πρόστιμα της Εφορίας, αλλαγές στον φόρο υπεραξίας για τις μεταβιβάσεις ακινήτων, αύξηση του ακατάσχετου για μισθούς και συντάξεις και συμψηφισμό χρεών από όλο τον δημόσιο τομέα προβλέπει το πολυνομοσχέδιο που αναμένεται να καταθέσει το υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή τις επόμενες μέρες, μετά το πράσινο φως από την τρόικα.

Οι ψεκασμένες θεωρίες για το Boeing: Η CIA, οι Ταλιμπάν, η ζούγκλα -Η αλήθεια σε όλες αυτές τις θεωρίες

Πάνω από δέκα ημέρες από την εξαφάνιση του μοιραίου Boeing και της πτήσης ΜΗ370 και ο χρόνος είναι αρκετός για να αναπτυχθούν οι πιο εξωπραγματικές θεωρίες για την τύχη του. Συνωμοσιολόγοι παντός είδους, αλλά και παθιασμένοι της αεροναυπηγικής συγκεντρώνουν σενάρια παντός είδους.

Αυτές είναι οι κυριότερες θεωρίες που προσέγγισαν ως τώρα: